Luettavissa oleva opas etsimiseen – ja ostamiseen – Teemat ThemeForestissa!

WordPress-tarjoukset


Haluatko löytää täydellisen WordPress-teeman? Sitten sinulla on onnea. Seuraavaksi aion tarkastella yksityiskohtaisesti ThemeForestia – yhtä suosituimmista paikoista ostaa WordPress-teemoja – ja jakaa joitain olennaisia ​​vinkkejä sen varmistamiseksi, että et päädy tuplaan.

Kun rakennat onnistunutta verkkosivustoa, valitsemasi teema on yksi tärkeimmistä palapelin palasista. Loppujen lopuksi teema on ensisijaisesti vastuussa paitsi verkkosivuston tyylistä ja suunnittelusta myös usein suuresta osasta sen toimivuutta.

Toisin sanoen teeman ostaminen ei ole päätös, jonka sinun pitäisi tehdä kevyesti. Sen sijaan haluat punnita kaikki vaihtoehtosi ennen sisään astumista – ja kun kyse on vaihtoehdoista, ThemeForest on sivusto, jota ei todellakaan voi voittaa..

Joten, istu alas, rentoudu ja nauti, kun kerron sinulle kaiken, mitä sinun on tiedettävä teemojen ostamisesta ThemeForestista.

Mikä on ThemeForest?

Vuonna 2008 perustettu ThemeForest on maailman suosituin WordPress-teemamarkkinapaikka, joka yhdistää WordPress-teemakehittäjät nälkäisten ostajien kanssa. ThemeForest on osa seitsemästä kiinteistöstä koostuvaa Envato Market -perhettä (yhdistynyt vuonna 2014), johon sisältyy myös nyt erittäin tunnettu WordPress-laajennusmarkkina CodeCanyon.

TeemaForest-kotisivu

Suosionsa vuoksi ThemeForest on yksi parhaista tavoista WordPress-kehittäjille ansaita elantonsa – kehitä vain teema, lataa se ThemeForest-sovellukseen ja aloita myynti laajalle joukolle päteviä ostajia laadunvalvonnan jälkeen. Teemakehittäjät ansaitsevat jonkin verran 45%: sta 87,5%: n myynnistä sen mukaan, myyvätkö ne yksinomaan ThemeForestin kautta, ja mikä on heidän myyntimääränsä..

Vaikka Envaton taloudellisia yksityiskohtia ei julkisteta, käytettävissä olevat tilastot ovat ehdottomasti järkyttäviä. Vuonna 2014 paljastettiin, että Envato oli maksanut myyjilleen viileän neljänneksen miljardin dollarin, kun 48 myyjästään oli jo saanut yli miljoona dollaria myyntiä. Ja vuonna 2017 Envato saavutti mahtava 29,4 miljoonan dollarin voitto.

Teeman ostajan näkökulmasta – tämän viestin pääpaino – olet hemmoteltu valinnan suhteen. ThemeForest luettelee vaikuttavat 12 000 plus WordPress-teemat, joiden hinta on tyypillisesti noin 60 dollaria, vaikka Envato muutti antaa kirjoittajien asettaa oman hinnoittelun vuonna 2016..

Aloittaminen: Teeman löytäminen

Koska valittavana on niin paljon teemoja, valinnan kaventuminen on vaikeaa – tiedän henkilökohtaisesta kokemuksesta, että on liian helppoa viettää useita tunteja (jopa päiviä!) Tuijottamalla tyhjiä satoja eri teemoja..

ThemeForest on kuitenkin varustettu useilla ominaisuuksilla, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen teeman.

Ensinnäkin ThemeForest tukee hyödyllistä hakutoimintoa, jonka avulla voit löytää teemoja haluamiesi avainsanojen perusteella. Teemat on myös jaettu 14 ylätason luokkaan (yritysteemat, blogiteemat, verkkokaupan teemat ja niin edelleen), joiden pitäisi auttaa sinua löytämään jotain sopivaa.

Kun olet suorittanut alkuperäisen haun (tai luokkavalinnan), ThemeForest palauttaa pitkän luettelon asiaan liittyvistä teemoista. Jotta voit rajata hakuasi edelleen, voit lajitella ne viiden hakutulosten yläpuolella luetellun kriteerin perusteella:

 • Myydyimmät
 • Uusin
 • Paras
 • Nousussa
 • Hinta

Teeman suodatinvaihtoehdot ThemeForestissa

Teemaforest tarjoaa myös käyttäjäystävällisen suodatusjärjestelmän, jonka avulla voit leikata luetteloa entisestään, ja se löytyy teeman pääluettelon vasemmalta puolelta. Voit suodattaa luettelon seuraavien perusteella:

 • Kategoria
 • Tunnisteet
 • Hinta
 • Myynti
 • Yleisarvosana
 • Lisäyspäivämäärä
 • Ohjelmistoversio (hyödyllisempi muille kuin WordPress-malleille)
 • Yhteensopivuus (esim. Teemat, jotka ovat WooCommerce-yhteensopivia)

Kun olet lajitellut ja suodattanut luettelosi tarpeidesi mukaan, sinun pitäisi sitten työskennellä paljon hallittavissa olevan määrän teemoja kanssa.

Tietysti, jos sinulla ei todellakaan ole aikaa kaikkeen tähän (tai jos olet jo yrittänyt ja jostain syystä päässyt minnekään), voit aina siirtyä ThemeForestin nykyiselle myydyimmälle sivulle tai tarkistaa joitain Suosituimpien kirjoittajien portfolion etsimällä myydyimmät teemat ja napsauttamalla oikeanpuoleisessa sivupalkissa olevia kirjailijoiden nimiä.

Ennen ostamista: Kuinka valita teema

Kun olet valinnut kriteerit, joita haluat käyttää ehdokkaiden kaventamiseen, on aika tutkia tarkemmin. Tässä osassa käsittelen joitain erityisiä asioita, joita on tarkasteltava, kun harkitset teemaa:

Tutustu esittelysivustoon

Jokaisessa ThemeForestin teemassa on suora esikatselu – hyödyllinen työkalu, jonka avulla voit nähdä teeman toiminnassa valmiiksi määritettyllä verkkosivustolla, jonka tulisi osoittaa sen pääominaisuudet ja toiminnot.

Live-esikatselu antaa sinulle myös mahdollisuuden testata joitain teeman mukauttamisasetuksia, kuten muuttaa värimaailmaa tai kokeilla erilaisia ​​asetteluja ja taustoja. Kannattaa testata näitä mukautuksia laajasti, koska se antaa sinulle paremman kuvan siitä, miltä teema näyttää, kun se varustetaan tuotemerkkisi kanssa.

Yksi varoituksen sana: Yritä arvioida teema ilman, että kuvat vaikuttavat niihin. Useimmissa teeman esikatseluissa on erittäin erityisiä ja korkealaatuisia arkistokuvia. Mutta monissa tapauksissa nämä ovat ensiluokkaisia ​​stock-kuvia, joita sinulla ei ole käyttöoikeuksia (ellet osta niitä erikseen).

Usein teemakehittäjä määrittelee kuvauksessa, sisältyykö aiheeseen tosiasiallisesti kuvien käyttöoikeudet vai ei.

Kun katsot esittelysivustoa, sinun on myös kiinnitettävä huomiota sen avaamiseen mobiililaitteella tai käyttämällä jotain Chrome-kehittäjätyökaluja mobiiliversion esikatseluun. Nykyään noin puolet kaikesta Internet-liikenteestä tapahtuu mobiililaitteilla, joten haluat, että valitsemasi teema näyttää hyvältä myös näillä.

Vaikka melkein jokainen nykyaikainen WordPress-teema on herkkä, sinun kannattaa silti tutkia mobiili-esittelyä varmistaaksesi, että reagoiva muotoilu toteutetaan hyvin.

Mieti Nitty-Gritty-yksityiskohtia sivupalkissa

Kunkin teeman yksittäisen yrityssivun sivupalkki tarjoaa erittäin arvokasta tietoa, joka auttaa sinua päätöksenteossa:

 • Myyntien lukumäärä – jos teema myy tuhansia, se on todennäköisesti hyvä teema, ja kehittäjällä on resursseja jatkaa sen päivittämistä ja parantamista.
 • Ostajan luokitus – hyvät teemat houkuttelevat korkeita arvosanoja ja päinvastoin (kiinnitä huomiota myös arviointien määrään).
 • Viimeksi päivitetty – WordPress-teema, jota ei ole päivitetty jonkin aikaa, on alttiimpi tietoturva-aukkoille ja yhteensopivuusongelmille. Jos viimeisestä päivityksestä on kulunut kuusi plus kuukautta, se ei ole hyvä merkki.
 • Kommentit – vähemmän tärkeitä kuin ennen, mutta kommenttiosasto on hyvä paikka etsiä tarkempia ostaja-ajatuksia. Se antaa sinulle myös käsityksen siitä, kuinka kehittäjä on reagoiva ja kuinka hän yleensä käsittelee asioita.

Tärkeitä tietoja ThemeForest-sivupalkissa

Lue kuvaus

Kannattaa myös lukea myyntikuvausta teeman tuotesivulta. Täällä kirjailija luettelee pääominaisuudet ja jakaa mahdolliset bonukset – esimerkiksi joissakin teemoissa on hintaan useita premium-laajennuksia, joiden arvo on joskus vähintään 100 dollaria..

Löydät myös muita asiaankuuluvia tietoja, kuten yhteensopivuuden WordPress-laajennusten kanssa ja siitä, sisällytetäänkö kuvia.

Tuki

Se on helppo ajatella: Hei, tiedän jo WordPressin käytön – se ei ole niin vaikeaa. En tarvitse apua, joten millä tuella todella on merkitystä? Valitettavasti asiat joskus rikkoutuvat tai et ehkä pysty tekemään teemaa asetettuun tapaan kuin toivoit. Tällaisessa tilanteessa teemakehittäjä on ylivoimaisesti pätevin avunlähde.

Vuonna 2019 kaikki teemat saavat kehittäjältä kuuden kuukauden tuen, joka sisältyy ostohintaan. Sinulla on myös mahdollisuus jatkaa tukea 12 kuukauteen lisämaksusta. Tämä lisämaksu riippuu teeman listahinnasta – tuki on yleensä noin 30% listan hinnasta.

ThemeForest -kehittäjien tukikäytäntö

Tämän tukijakson aikana kirjoittaja on sitoutunut vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, jotka koskevat teeman toimintaa, sen ominaisuuksia ja kuinka määrittää erityiset toiminnot. On kuitenkin syytä huomauttaa, että tukipalvelut älä mukaan lukien asennus tai muut henkilökohtaiset mukautustyöt (tämä on edelleen, kuten sen pitäisi olla, kokonaan teemaostajalle selvittääkseen).

Jotkut teemakehittäjät tarjoavat tukea suoraan Envaton kommentti-osion kautta, kun taas toiset käyttävät omaa verkkosivustoa ja foorumi- / lippujärjestelmää. Jotkut tekevät molemmat.

Eniten myydyt WordPress-teemat

Jos et ole varma, mikä teema ostaa, suosittelen katsomaan myydyimpien tuotteiden luetteloa.

Nämä ovat teemoja, jotka ovat jo myyneet satoja tuhansia kopioita. Se ei tarkoita, että he ovat välttämättä “parhaita” teemoja ThemeForestissa – ja se on ehdottomasti sanoen, että ne eivät välttämättä ole parhaita teemoja verkkosivustollesi / yrityksellesi. Mutta heillä on taipumus olla melko vähän tekemisissä heidän kanssaan, kuten tyylikkäiden mallien yhdistelmä, runsaasti toiminnallisuutta (jotain, joka tosiasiassa toimii heitä vastaan), koska mitä enemmän toiminnolla on teemaa, sitä enemmän se on alttiita komplikaatioille ja / tai hidas lastausnopeus) ja vahvat käyttäjäarvostelut.

On turvallista sanoa, että suuren käyttäjien määrän teeman kehittäjillä on ollut runsaasti palautetta, he ovat pyrkineet huomattavasti pyrkimyksiään selvittää mahdolliset linkit ja he ovat motivoituneita jatkamaan teemakehityksen kehittämistä ja parantamista tulevina vuosina..

Tärkeä huomata ThemeForest-myydyimmistä teemoista on, että ne ovat melkein kaikki monikäyttöisiä. Tämä tarkoittaa, että ne kaikki on täynnä mukauttamisvaihtoehtoja, mahdollisuus luoda useita asetteluja ja erilaisia ​​sisäänrakennettuja ominaisuuksia, joita et yleensä löydä yksinkertaisemmista kollegoistaan ​​(kuten sisäänrakennettu vedä ja pudota) sivujen rakentajat, liukusäätimet ja kuvagalleriat). Tämä pätee usein siihen pisteeseen, että ne ovat riittävän monipuolisia, jotta niitä voidaan käyttää melkein missä tahansa kapeassa paikassa – mikä tekee niistä usein suosittuja verkkosivustojen suunnittelutoimistojen ja freelancereiden välillä asiakkaiden rakennussivustoilla.

Tässä on nopea katsaus joihinkin ThemeForestin suosituimpiin WordPress-teemoihin – ne kaikki ovat nettotulostaneet kehittäjilleen yli miljoonan dollarin tulot.

Avada (549 000 plus myynti)

Avada-teemademosivusto

Hinta: 60 dollaria | Live-esittely | Kaikki tiedot

– kirjoittanut ThemeFusion.

X-teema (205 000 plus myynti)

X-teeman verkkosivusto

Hinta: 59 dollaria | Live-esittely | Kaikki tiedot

– kirjoittanut Themeco.

Enfold (194 000 plus myynti)

Enfold teemademosivusto

Hinta: 60 dollaria | Live-esittely | Kaikki tiedot

– kirjoittanut Kriesi.

BeTheme (174 000 plus myynti)

BeThemen demosivusto

Hinta: 59 dollaria | Live-esittely | Kaikki tiedot

– kirjoittanut Muffin Group.

Jupiter (124 000 plus myynti)

Jupiter X -sivustossa

Hinta: 59 dollaria | Live-esittely | Kaikki tiedot

– kirjoittanut Artbees.

Teemafoorumin alaosat

Huolimatta ThemeForestista ostavien asiakkaiden määrästä, se ei ole yleisesti suosittu, ja tällä markkinalla on muutama haittapuoli..

Ensimmäinen (ja suurin) haittapuoli on laatu: ThemeForest on historiallisesti antanut melkein jokaiselle WordPress-kehittäjälle alustan myydä teemoja, eikä kaikkia ole luotu yhtäläisesti.

Vaikka ThemeForest on asettanut ohjeet teemakoodille, tietoturvalle ja muulle, ThemeForestilla on silti hieman maine paisuneille, huonosti koodatuille teemaille. Voit minimoida mahdollisuuden aloittaa tällainen teema seuraamalla yllä olevia vinkkejä, kuten tarkistamalla arvosanat ja viimeksi päivitetty päivämäärä.

Toinen ThemeForestille suunnattu kritiikki on teeman lukitsemista – skenaario, joka esiintyy usein jo mainitsemiemme erittäin monipuolisten monikäyttöisten teemojen kanssa (ja todellakin, monien monikäyttöisten teemojen kanssa, joita EI ole ThemeForestissa).

Kun valitset monikäyttöisen teeman, sinulla on lähes rajaton joustavuus – asettelujen, mukautusvaihtoehtojen ja ominaisuuksien suhteen. Kaikkien näiden vaihtoehtojen käyttämiseksi teema kuitenkin riippuu yleensä suuresti räätälöityistä lyhykoodeista tai räätälöityjen sivujen rakentajista..

Ongelmia syntyy, kun haluat muuttaa teemaasi myöhemmin, koska valitsemasi uusi teema ei tunnista lyhytkoodeja tai sivunmuodostajan sisältöä. Sen sijaan ne näytetään sivulla hyödytöntä koodia (sen sijaan, kuin mitä lyhytkoodi oli suunniteltu näyttämään), ja kaikki ne kauniit asettelut, jotka olet viettänyt tuntisi käsityötä tekemällä, pelkistetään raunioiksi muutamalla napsautuksella. Yikes!

Valitettavasti, ellei teemakehittäjä sisällä lyhytkoodeja tai sivunmuodostajaa erillisenä laajennuksena, tätä ei voida kiertää.

Viimeinen ja valitettavasti yleinen asia, joka on huomioitava monien ThemeForest-teemojen suhteen, on, että jotkut uudet kehittäjät lataavat teeman, tekevät joukon myyntiä ja siirtyvät sitten eteenpäin – ts. He eivät jatka niiden kehittämistä ja päivittämistä (varsinkin jos mainitut teemat eivät ei todista kaikkia suosittuja / tuottavia).

Jos teema tehtiin hyvin, sen ei tarvitse olla ongelma, mutta kannattaa harkita, aiotko käyttää teemaa tulevina vuosina, sillä saatat huomata, että se lopulta muuttuu epävakaksi ja / tai vanhentuneeksi. Tätä ei voida taata, mutta jos teet pienen tutkimuksen tekijästä (tarkastelemalla heidän historiaa, nykyistä portfolioa ja niin edelleen), saatat ainakin pystyä rajoittamaan mahdollisuuksia sen tapahtumiseen.

Toinen hyvä indikaattori on teeman tekemä myynti – koska suosittuja teemoja jatketaan jossain määrin todennäköisemmin.

TeemaForestin ulkopuolella: Vaihtoehdot

Tietysti on olemassa monia, monia muita paikkoja ostaa WordPress-teemoja verkossa, ja melkein aina kannattaa harkita vaihtoehtojasi ennen sitoutumista.

Siellä on useita muita suuria markkinoita, joilla on laaja valikoima teemoja – Template Monster, MOJO-teemat ja Creative Market ovat kolme tunnetuinta esimerkkiä (lisätietoja kahdesta viimeksi mainitusta täältä).

Lisäksi ympärillä on myös paljon hyvin arvostettuja WordPress-teemakauppoja – joista tunnetuimpia ovat Elegant Themes, StudioPress, Themify ja ThemeIsle. Jos olet kiinnostunut, olemme itse laatineet valtavan luettelon melkein kaikista täällä olevista erilaisista laatuvaihtoehdoista.

Ja jos työskentelet budjetin parissa, virallinen WordPress-teeman arkisto on paikka saada korkealaatuisia, luotettavia vapaa teemat!

Lopulliset ajatukset

Jos etsit uutta WordPress-teemaa, olisi typerää sulkea pois ThemeForest. Saatat kuulla jännityksiä laatuongelmista, mutta jos pidät kiinni arvostetuista ja vakiintuneista teemoista, et voi todella mennä pieleen – nämä teemat myyvät syystä hyvin, ja se johtuu yleensä siitä, että ne ovat laadultaan lopussa spektristä.

Tietenkin, ThemeForestin tärkein myyntikohta on valinta. Ja koska käytettävissä on yli 12 000 WordPress-teemaa, jokaiselle löytyy todella jotain!

Käytätkö – vai oletko aiemmin käyttänyt – ThemeForest? ajatuksia?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me