A WordPress SEO alapvető elemei – minden, amit tudnod kell!

WordPress foglalkozik


Szinte mindenki azt akarja, hogy a WordPress webhely vagy blog jól rangsorolódjon a Google-ban – remélhetőleg az első oldal tetején. Ehhez meg kell tanulnia legalább a WordPress SEO alapvető elemeit.

Itt jön létre ez az erőforrás! Üdvözöljük a WordPress SEO teljes kezdő útmutatójában, ahol mindent megteszünk, amit tudnunk kell – hiányosságok nélkül!

Miután elolvasta ezt az útmutatót, pontosan tudni fogja, mi a WordPress SEO alapvető elemei, hogyan optimalizálhatja webhelyét keresőmotorok számára, és mit tehet webhelyen kívül, hogy javítsa esélyét arra, hogy a kívánt közönség megtaláljon.

Itt található a tartalomjegyzék:

 • On-site SEO
  • Kezdje a Webtárhely szolgáltatással
  • Szerezzen be SSL tanúsítványt
  • Integrálja webhelyét a Google Search Console-val
  • Rendelje meg a WordPress főbb beállításait
  • Szerezzen be egy olyan témát, amely SEO-készen áll
  • Telepítse ezeket a SEO beépülő modulokat
  • Készítsen tartalmat a SEO szem előtt tartásával
  • Hogyan kell megtenni az extra mérföldet
 • Oldalon kívüli SEO
  • Szerezd meg a gördülő labdát az eredeti részvényekkel
  • Linkeket szerezhet Quora-tól
  • Nyújtsa be a közösségi híroldalakhoz
  • Csatlakozzon a Facebook csoportokhoz
  • Vegye fel a kapcsolatot az általad említettekkel
  • Nyissa meg a hálózatát
  • Címke befolyásolók a Twitteren
  • Vendég posta
 • WordPress SEO ellenőrzőlista

Contents

A WordPress SEO alapvető elemei: Az érme két oldala

Kezdjük a biggie-vel:

A SEO két elemmel rendelkezik: oldalon és kívül.

Valószínűleg már néhányszor hallotta ezeket a kifejezéseket, de annak megértése, hogy mit jelentenek valójában, kulcsfontosságú a WordPress SEO alapvető elemeinek megismeréséhez..

 • Az oldalankénti SEO minden, amit a WordPress webhelyén végez annak javítása érdekében. Ez azt jelenti, hogy a beállításokat meg kell változtatni, a tartalmat közzé kell tenni, a hasznos SEO beépülő modulokat telepíteni, egy SEO-barát témát szerezni és így tovább. Minden apró elem hozzájárul az általános oldal-SEO-hoz.
 • Az oldalon kívüli SEO az, amit a webhelyén kívül végez. Ez általában magában foglalja a tartalom közösségi médiában való reklámozását, linkeket szerezni más webhelyekről, hideg tájékoztatást nyújt a többi blogger meggyőzésére más tartalmak említéséről stb..

A legfontosabb dolog itt az, hogy az oldalas és az oldalan kívüli SEO egyaránt elengedhetetlen az eredményekhez.

Ez valami ilyen:

WordPress SEO: On-site SEO vs.

Az egyik nem létezik a másik nélkül. Nem akkor, ha valóban bármilyen értékes eredményt szeretne elérni.

Ha azonban ki kellene választanom, amely enyhén fontosabb, akkor az az oldalon lévő SEO. Ami jó, mivel ez mind a te irányításodban van! Tehát kezdjük ezzel:

I. fejezet: Az oldali SEO elsajátítása

Itt van minden, amit megtehetsz a WordPress webhelyén, hogy jobb rangsorolást biztosítson:

1. Kezdje a webtárhely szolgáltatással ?

A webtárhely nem túl sokat beszélt az oldalai SEO-jában. Valójában ez a helyrehozás egyik legfontosabb eleme.

Kockáztatnék mondani, hogy még ha sikerül mindent észrevenni, ha sub-par gazdagépet használ, akkor a SEO sokat szenved.

Ez az oka annak:

 • Jó házigazda = alacsony állásidő. Ha a webhely sokat nem mutat, akkor nem fogja rangsorolni. Végül is, miért sorolná a Google egy olyan webhelyet, amely legtöbbször nem érhető el? Egy jó házigazda jó üzemidőt biztosít Önnek – nagyjából 99,99% tartományban.
 • Jó házigazda = jó webhelysebesség. Egy másik dolog, ami SEO tényező a Google számára, a webhely sebessége (vagy betöltési ideje). Ha webhelyének töltése sok időt vesz igénybe, a Google nem tetszik. A jó házigazdák jó teljesítményt nyújtanak.
 • Jó házigazda = jobb biztonság. A legrosszabb dolog, ami veled SEO szempontból történhet, az, ha üzenetet kap a Google-tól, hogy webhelyét feltörték, és ezért „átmenetileg” eltávolítják a Google indexéből. Ezt idézetekben mondom, mivel ez az ideiglenes tilalom néha hónapokig veled maradhat. A jó házigazdák megvédik Önt a gyakori csapásoktól, vagy segít a gyors helyreállításban.
 • Jó házigazda = SSL ingyen. A Google nyíltan kijelentette, hogy az SSL nélküli webhelyek nem fognak rendkívül jól rangsorolni. Az SSL témáját a 2. számban tárgyaljuk.

Sokkal több oka van egy jó házigazda megszerzésének, és ezek többsége még a SEO-hoz sem kapcsolódik. Tehát, ha nem biztos benne, hogy a házigazdája működik-e, akkor ennek kell az első üzleti sorrendje – itt olvashat ajánlásainkkal.

2. Szerezzen be SSL tanúsítványt ?

Az SSL (Secure Sockets Layer) tanúsítvány lehetővé teszi, hogy webhelye titkosított kapcsolatot hozzon létre a webszerver és a látogató böngészője között. Ez biztosítja, hogy senki sem hallgassa meg, hogy mit csinál a látogató az Ön webhelyén, vagy az általuk bevitt információkat (űrlapok, e-kereskedelmi kosár stb.).

Napjainkban több okból is kötelező az SSL beszerzése a webhelyére (a biztonság a legfontosabb). A Google saját módon arra is ösztönzi a webmestereket, hogy szerezzenek SSL-eket, alapvetően büntetve azokat a webhelyeket, amelyek még nem rendelkeznek velük..

Tehát, ha nincs SSL-je, akkor nem fogja elérni a teljes rangsorolási potenciálját.

Szerencsére az SSL megszerzése általában 0 dollárt jelent, és a telepítés is egyszerű. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a host cégeket, amelyek egyszerű SSL-integrációt kínálnak.

3. Integrálja webhelyét a Google Search Console-val (GSC) ?

A Google Search Console (korábban Google Webmester Tools) egy ingyenes eszköz a webmesterek számára webhelyeik indexelési állapotának és láthatóságának figyelésére.

A GSC itt talál értesítéseket a webhelyeddel kapcsolatos SEO problémákról, valamint több panelen, ahol ellenőrizheti a különféle mutatókat és tippeket kaphat a dolgok javításához. Javasoljuk, hogy nézd meg!

Így kapcsolhatja össze webhelyét a GSC-hez.

3.1. Válasszon a www vagy a nem www webhely címe közül

A GSC integrálva ideje, hogy vigyázzon az első csípésére. Mondjuk meg a Google-nak, ha indexelne egy „www” vagy „nem www” címet webhelyére.

Ez elég egyszerű: Csak látogasson el a webhelyére rendesen, és ellenőrizze, hogy van-e a www a címsorban.

no-www

A látott adatok alapján keresse fel a GSC-t, majd a Webhelybeállítások, és állítsa be a kívánt domaint, például így:

set www

(Az egész www-dologról akkor döntött, amikor eredetileg beállította a webhelyet a házigazdájával. Az, hogy a „www” -kal vagy a „nem-www-del” járt-e, nem különbözik a SEO-tól, de jó gyakorlat, ha tudatja a Google-t, melyik verzióval inkább.)

4. Vedd meg a WordPress főbb beállításait sorrendben ⚙️

4.1. Keresőmotor láthatósága

A WordPress irányítópultján ugorjon a Beállítások → Olvasás. Győződjön meg róla ellenőrizetlenül marad:

keresőmotorok láthatósága a WordPress SEO számára

Ellenkező esetben a Google figyelmen kívül hagyhatja az Ön webhelyét.

4.2. permalinkekhez

Állandó linkek azok az URL-címek (webcímek), amelyeket a böngésző címsorában lát, amikor a WordPress webhelyén bármelyik bejegyzést vagy oldalt elolvassa..

Például itt van ennek az útmutatónak a permalinkja:

Essentials-of-wordpress seo

Nem minden állandó link azonos SEO-nál.

Ideális esetben azt szeretné, ha képes lenne beilleszteni a bejegyzés vagy az oldal címét vagy a fő kulcsszavakat (többet a későbbiekben) az URL-be / állandó linkbe.

Ugyanakkor, ha a cím nagyjából az URL-ben található, megkönnyíti az olvasó számára, hogy elképzelést kapjon arról, hogy mi a bejegyzés.

Ezért jó egy olyan állandó link, mint az alapvető-of-wordpress-seo, míg az olyan állandó-link, mint a? Pageid = 128gh6, rossz.

Permalink beállításához keresse meg a WordPress irányítópultját, majd a Beállítások → Permalinks. Válassza ezt a lehetőséget:

permalinkekhez

Miután ezt megtette, minden új közzétett bejegyzés URL-t kap, amely hasonlít a bejegyzés címsorára.

5. Szerezzen be egy SEO-készen álló témát ?

Maga a WordPress SEO szempontból kiválóan beépített szerkezettel rendelkezik. Azonban könnyű felhasználni ezt a potenciált, ha egy olyan témát választ, amely al par.

A nap végén a Google elsősorban a téma HTML kódját fogja látni, nem pedig a WordPress sajátját. Ez azt jelenti, hogy ha nemoptimizált témát választ, akkor a SEO eltalálja.

Ezért szükséged van egy egyszerű témára (annak kódszerkezetében) – egyre, amely nem használ semmilyen elavult HTML struktúrát, és amely nem temeli el a tartalmát több rétegű HTML szerkezeti elem alatt.

Nyilvánvaló, hogy ezt nehéz ellenőrizni, ha nem vagy hozzáértő a weboldal kódolása terén, de van néhány általános tipp, amelyet a téma kiválasztásakor figyelembe kell venni:

 • A népszerűbb témákat általában jobban optimalizálják. Ez tiszta közgazdaságtan – ha nagy felhasználói bázissal rendelkezik, akkor nagyobb a lehetősége, hogy a hibákat és problémákat felfedezzék és végül javítsák.
 • A nemrégiben frissített témák általában jobban optimalizálva vannak. Ha a témád nem frissült több mint egy éve, akkor valószínűleg kissé elavult a keresőmotor optimalizálása szempontjából. Ellenőrizheti a téma aktív telepítéseinek számát és az utolsó frissítés dátumát a WordPress.org webhelyen. Példa:

 • A mobilbarát témákat általában jobban optimalizálják. A téma mobiltelefonokhoz történő optimalizálása nem mindig könnyű a fejlesztők számára, mivel a mobil eszközök korlátozottak a tartalom kezelésének és megjelenítésének módjában, és ezért több munka igényel, mint az asztali képernyőn történő megtekintés. Ezek a további optimalizálások jók a SEO számára.

Az utóbbi dologhoz kapcsolódóan, a Google ebben az évben is elõnyben részesítette azokat a webhelyeket, amelyeket optimalizálták a mobiltelefonon való megtekintésre. Olvassa el: Ha webhelye nincs mobil-optimalizálva, akkor rangsorolása szenvedni fog.

Akció pont:

Ha már kiválasztott egy témát, ellenőrizze annak legfrissebb frissítésének dátumát és azt is, hogy a mobilra optimalizált-e. Ehhez használhatja a Google saját mobilbarát teszt eszközét. Ha alacsony a pontszám, akkor ideje keresni egy csere témát. Egy olyan téma optimalizálását, amely nem mobilbarát a dobozból, általában nehéz megtenni, tehát egyszerűbb egy másik téma beszerzése..

mobil barátságos teszt

 • Ha még nem választott ki egy témát, akkor lépjen a hivatalos könyvtárba, és szerezze be az egyik legnépszerűbb ingyenes témát, vagy tekintse meg a ThemeForest legnépszerűbb témáinak listáját..

6. Telepítse ezeket a SEO beépülő modulokat ?

Íme a bővítmény, amelyet fontolóra kell vennie a WordPress-webhely SEO-jának fokozása érdekében – az abszolút kötelező igényektől kezdve:

6.1. Yoast SEO

A Yoast SEO a legnépszerűbb SEO plugin – és egyben az egyik legnépszerűbb plugin is.

Két dolgot csinál az Ön számára: Segít a SEO elsajátításában azáltal, hogy tippeket ad a webhely optimalizálásának javításához, és lehetővé teszi a webhely bizonyos beállításainak közvetlen beállítását.

Ez egy igazi munkalevél, amely gondoskodik a webhely szinte minden apró részletéről, amelyet a WordPress SEO alapvető fontosságú elemeiként lehet figyelembe venni..

Miután telepítette a beépülő modult (a WordPress beépülő modulok telepítéséről itt olvashat, kezdje el a következők gondozásával:

Generáljon XML webhelytérképeket

A keresőmotorok szeretnek webhelytérképeket használni a webhelyek jobb navigálásához és az egyes oldalak megtalálásához.

A Yoast SEO automatikusan létrehoz egy webhelytérképet. A szolgáltatás engedélyezéséhez lépjen a következőbe: SEO → Általános → Funkciók fül.

xml webhelytérképek

Csatlakoztassa webhelyét a webmester eszközökhöz

A Yoast SEO integrálhatja webhelyét a legnépszerűbb webmester-platformokkal, ideértve a GSC-t (ahogy korábban említettem), a Bing Webmaster Tools, a Baidu Webmaster Tools és a Yandex Webmaster Tools.

Ennek konfigurálásához ugorjon a SEO → Általános → Webmestereszközök lap.

élesztő webmester eszközök

Először kövesse az egyes eszközök regisztrációs oldalára mutató linkeket, majd írja be az ellenőrző kódjait a Yoast mezőkbe.

A fent leírt műveleteken kívül a Yoast SEO lehetővé teszi az összes üzenet, oldal és a kezdőlap optimalizálását. Ez a legértékesebb szolgáltatás, amelyet a Yoast tárol az Ön számára, és olyan, amellyel napi / heti interakciót folytatsz. Később áttekintjük ezt az útmutatót.

Itt található többet a Yoast SEO-ról és annak használatáról.

6.2. W3 teljes gyorsítótár

A W3 teljes gyorsítótár a WordPress legfontosabb gyorsítótár-bővítése.

Egyszerűen fogalmazva: a gyorsítótárazás a webhely statikus másolatának tárolásáról és annak a látogató számára történő kiszolgálásáról szól, ahelyett, hogy a webhelyet minden egyes alkalommal repülésre kell állítani. Jelentősen meggyorsítja a betöltési időt anélkül, hogy rontaná a felhasználói élményt.

Ahogy az útmutatóban korábban elmondtuk, a sebesség rangsorolási tényező, és a Google általában inkább rangsorolja a gyorsan betöltő webhelyeket, mint a lassabb verseny. Alapvetően minél gyorsabban készítheti webhelyét, annál magasabb lesz a rangja.

A W3 teljes gyorsítótár egy gyakorlati megoldás, azaz egyszer beállíthatja, majd automatikusan megteheti a varázslatot..

Bár a W3 Total Cache-ban számtalan beállítás található, a minimális beállítás könnyen elérhető.

Először engedélyeznie kell a gyorsítótárazást. Ehhez menjen a Teljesítmény → Műszerfal és ellenőrizze, hogy a plugin engedélyezve van-e.

gyorsítótár engedélyezése

Akkor menj ide Teljesítmény → Általános beállítások. Kezdje az engedélyezéssel Oldal gyorsítótár:

gyorsítótár oldal

Ezután engedélyezze Böngésző gyorsítótár:

gyorsítótár böngésző

Hagyja, hogy a Minify, az Opcode Cache, az Object Cache és az Database Cache le van tiltva, mivel ezek problémákat okozhatnak néhány megosztott tárhely beállításnál..

Ezután menj ide Teljesítmény → Oldal gyorsítótár és finomítsa a gyorsítótárazási beállításokat.

 • Engedélyezze Gyorsítótár-hozzászólások oldal.
 • Engedélyezze A gyorsítótár betáplálja.
 • Engedélyezze Ne tárolja a bejelentkezett felhasználók számára a gyorsítótár oldalakat

A beépülő modul többi részét az alapértelmezett értékein hagyhatja.

6.3. A MonsterInsights Google Analytics a WordPress-hez

A MonsterInsights által készített Google Analytics a WordPress-hez a WordPress legnépszerűbb Google Analytics (GA) pluginja.

Noha nem segít önnek a jobb rangsorolásban, önmagában integrálja a webhelyet a GA-val, és így lehetővé teszi, hogy ellenőrizze, hogy a SEO erőfeszítései hogyan alakítják a nézeteket és a forgalmat.

A plugin telepítése és aktiválása után lépjen be Betekintés → Beállítások → Általános lap, és kattintson a gombra Hitelesítsen Google-fiókjával.

GA hitelesítés

Ezután bemehet a Követés fül és módosítsa a beállításokat, hogy bizonyos felhasználói szerepeket ki lehessen zárni a követésből:

figyelmen kívül hagyni a felhasználókat

Miután ezt a beállítást elvégezte, eljuthat a GA-hoz, és ott megnézheti a webhely statisztikáit.

6.4. Minden egy sémaban gazdag kivonatok

Az összes egy sémaban a Rich Snippets segít abban, hogy a gazdag részleteknek, úgynevezett gazdag kivonatoknak a megjelenítését jelenítse meg a Google adatai mellett.

Például, ha közzétesz egy véleményt, akkor bármilyen csillagot besorolhat, amit felülvizsgál. Ezután a Google felveszi ezt, és megjeleníti ezt a besorolást közvetlenül a bejegyzés mellett, például:

gazdag részlet

Az összes egy sémaban gazdag kivonatok nemcsak vélemények, hanem események, emberek, termékek, receptek, szoftverek, videók és szabványos cikkek megjelölésére is felhasználhatók..

A fő előnye az, hogy az emberek nagyobb valószínűséggel kattintanak az Ön adataira, ha ilyen jellegű kiegészítő információt látnak.

A beépülő modult közvetlenül használja azokon az egyes hozzászólásokon / oldalakon, amelyekhez gazdag kivonatot szeretne hozzárendelni; egy új szakasz lesz a terület alatt, ahol szerkesztheti a tartalmat. Ezt később ebben az útmutatóban tárgyaljuk.

6.5. Broken Link Checker

A Broken Link Checker nagyon hasznos karbantartó plugin. Az ötlet mögött egyszerű – ez tudatja Önt a webhelyén lévő törött linkekkel.

Bár biztos vagyok benne, hogy szándékosan nem kapcsolódik a törött webhelyekhez, az idő múlásával a webhelyek egyszerűen csak üresek lesznek, vagy bármilyen okból megszűnnek, és ezt a fajta dolgot nem veszi észre, ha nincs automatikus eszköz, amely elvégzi a munkát Ön – például a Broken Link Checker bővítmény.

Ez a SEO szempontjából fontos, mivel egyszerűen nem akarja, hogy a keresőmotorok kövessék a webhelyén lévő törött linkeket. Ha webhelyét folyamatosan úgy találják, hogy nem létező weboldalakhoz kapcsolódik, akkor ez nem fog jól kinézni a Google-nál.

A plugin nagyon könnyen használható. Automatikusan elemzi webhelyét a háttérben, majd megadja az összes oldal / hozzászólás listáját, törött linkekkel. Ezután beléphet és kijavíthatja őket. Gondoskodjon róla, hogy ezt minden hónapban megtegye.

megszakadt linkek

6.6. Smush képtömörítés és optimalizálás

A Smush egy plugin, amely optimalizálja a képeit. A képfájlok elkészítése egyszerűen kisebbé teszi a lemezterületet, ha a háttérben optimalizálási varázslatokat hajt végre.

Fontos szempont, hogy maga a kép nem különbözik egymástól, tehát nem veszíti el a minőségét. A fájl csak elkezdi kevesebb sávszélességet és szerverterületet igényelni.

Miért fontos ez a SEO számára? A képek a weblap nagyságának (lemezterület) nagy részét teszik ki. És minél nagyobb a weboldala, annál hosszabb ideig kell betölteni. Minél tovább tart a betöltés, annál rosszabb lesz a rangsor. Tehát ismét a webhely betöltési sebességéről szól.

A Smush automatikusan működik, és feldolgozza a képeit, amikor egy üzenetre vagy oldalra tölti fel őket. Beállíthatja a beállításokat, ha elmész Smush a WordPress irányítópultjáról.

Smush

6.7. Share Buttons by GetSocial.io

A GetSocial.io egy remek bővítmény, amely néhány közösségi elemző eszközt, valamint a közösségi média megosztás gombjait nyújtja Önnek.

Noha annak valószínűleg nincs közvetlen SEO jelentősége, tartalmának társadalmi népszerűsége befolyásolja a SEO-t, ezért érdemes ösztönözni a látogatókat, hogy a közösségi média csatornákon keresztül osszák meg az Ön üzenetét..

A plugin telepítése és aktiválása után választhat néhány különböző stílusú gomb közül, így valószínűleg talál valamit, ami megfelel a webhelyének.

getsocial

A gombok automatikusan bekerülnek, tehát nincs kódolás, és minden témának működnie kell.

7. Készítsen tartalmat SEO szem előtt tartva ✍️

A szokásos optimalizáláson kívül, amelyet a WordPress adminisztrációs felületén és a pluginek segítségével végezhet, ugyanolyan fontos, hogy olyan tartalmakat hozzon létre, amelyek optimalizálása a get-go alkalmazásból történik. Itt van, hogyan:

7.1. Mindig kezdje a Kulcsszó-kutatással

Minden közzétett tartalomnak egy adott kulcsszóra (vagy kulcsmondatra) kell épülnie.

Hadd ismételjem meg, mivel ez egy döntő fontosságú elem, amelyet gyakran félreértenek: Tényleg ezt akarod építsen fel minden egyes tartalomdarabot, amely a webhelyén található egy adott kulcsszó körül.

A kulcsszó, amint azt itt értjük, az a pontos kifejezés, amelyet az ember a Google-ba tesz, amikor valamit felnéz.

Szeretne elérni, ha tartalma megjelenik, amikor az emberek az Ön webhelyére vonatkozó kereséseket végeznek.

Például, ha otthoni dekorációt készít a New York-i térségben, akkor érdemes megjelennie az „otthoni dekoráció new york” -on – a fő kulcsszó.

A kihívás az, hogy az emberek hajlamosak másképp mondani a dolgokról a Google használatakor, és nem mindig annyira egyértelmű, hogy kitaláljuk, mi lehet a legnépszerűbb módszer valami megfogalmazására..

Ezért kell kulcsszó-kutatási eszközöket használnia, amelyek segítenek megoldani ezt a rejtélyt. Két kedvencem a Google Kulcsszótervező (GKP) és a KWFinder.

kwfinder

A GKP-t inkább az AdWords hirdetőknek szánták, nem pedig annak érdekében, hogy webhelyüket optimalizálják a webhely organikus Google-eredményei érdekében, tehát inkább a másik eszközt részesítem előnyben – KWFinder.

Ez nagyon egyszerű a használata. Kezdje magvető kulcsszóval – a fő témával, amelynek bejegyzését meg szeretné írni – durván megfogalmazva, majd hagyja, hogy a KWFinder segítsen Önnek kitalálni a bejegyzéshez tartozó legjobb kulcsszót..

Szóval, mi teszi a jó kulcsszót?

Három fő tényező van:

 • hangerő
 • nehézség
 • felhasználó szándéka

A kulcsszó érdemes folytatni, ha havonta 500 plusz kereséssel rendelkezik.

kulcsszó mennyisége

Új webhely esetén az is jó, ha a kulcsszót olyan könnyűnek vagy lehetségesnek minősítik, hogy rangsorolható legyen.

kulcsszó nehézség

Ennél magasabb, és egyszerűen nem fogja tudni rangsorolni a kifejezésért folytatott fokozott verseny miatt. A versenyképesebb kulcsszavak elérése érdekében vannak más kiemelkedőbb webhelyek is, amelyek rangsorolni akarják őket, és szinte lehetetlen felülmúlni őket..

Ezután azt szeretné ellenőrizni, hogy a felhasználó szándéka megegyezik-e a tartalommal. Ez azt jelenti, hogy nem csak egy véletlenszerű véletlenszerű kiválasztást és magának mondja magának, hogy a tartalmát ennek megfelelően optimalizálja, hanem arról, hogy megbizonyosodjon róla, hogy tartalma az adott témájának a rése a legjobb erőforrás..

Más szavakkal, képzeljünk el egy embert, aki keresi a választott kulcsszót: Vajon ez a személy teljesen elégedett lesz-e, amikor az oldalára kerül??

Az egy kulcsszónak, amelyet érdemes folytatni, elegendő keresési mennyiséggel, elérhetõ nehézségekkel és egyidejûleg a felhasználó szándékával kell egyeznie. Hiányozhat egyetlen elem sem.

Mivel ez az útmutató kifejezetten a WordPress SEO-ról szól, nem fogok részletesebben betudni, hogyan kell lépésről lépésre elvégezni a kulcsszó-kutatást. További segítségért nézd meg ezt a fantasztikus forrást.

Bizonyos kulcsszó-kutatási tapasztalatokkal az öve alatt dolgozhat:

7.2. Optimalizálja honlapjának címét és leírását

A legtöbb weboldalon a kezdőlapot kell használnia az első számú legfontosabb kulcsszó megcélzására.

Ahhoz, hogy ez megtörténjen (a kulcsszó-kutatás elvégzésén kívül annak eldöntésében, hogy mi legyen az 1. számú kulcsszó), módosítania kell a kezdőlap metacímét és leírását.

A metacím és a leírás nem jelenik meg sehol az aktuális honlapon. Csak akkor használják, amikor megtekinti webhelyének a Google-on szereplő adatait.

meta

A cél az, hogy megbizonyosodjon arról, hogy címe és leírása egyaránt elég érdekes ahhoz, hogy a látogató rákattintson, valamint a kulcsszavakban is gazdag legyen, hogy a Google kiemelje a kifejezést közvetlenül a listában (ahogyan azt a fenti példában láthatja)..

A Yoast SEO bővítmény telepítésével módosíthatja a kezdőlap beállításait, ha a WordPress irányítópultjára, majd a SEO → Keresési megjelenés.

élesztő honlapja

Távolíthatja el az ott látható helyőrző elemeket (azokat a vöröses blokkokat), és helyettesítheti azokat kulcsszóban gazdag címmel és leíráskal.

Ami a leírás tényleges beillesztését illeti, jó ötlet az, ha webhelyének címcímként kezeli. Használja a rendelkezésre álló 156 karaktert az olvasó meghívására, hogy nézd meg webhelyét – mondd el nekik, mi az a számukban.

Megjegyzés: Ha egy statikus oldalt beállított úgy, hogy kezdőlapként működjön, akkor a Yoast SEO beállításai között nem jelenik meg a fent bemutatott panel. A kezdőlap beállításához el kell lépnie az Oldalak menübe, és dolgoznia kell a kezdőlapon, akárcsak a webhely bármely más oldalán. Kattintson ide, hogy továbblépjen az útmutató azon részéhez, ahol elmagyarázom, hogyan kell ezt megtenni.

7.3. Írj rangsorolt ​​tartalmat

– Nos, duh!

De mi a titka a rangsorolt ​​tartalomnak??

Első, hossz.

Mint kiderült, a hosszabb tartalom általában jobban rangsorolódik. Nagyon sok kutatás történt erről, például ez a tanulmány), és a hosszú formájú tartalom újra és újra bebizonyította, hogy jobb rangsorolással rendelkezik, mint a rövidebb darabok.

Itt van a kapcsolat a tartalom hossza és a rangsorolás között:

rang vs szavak

Mi tekinthető hosszú formának? Bármi 1500 szó és annál több.

Akkor ott is mélység.

Nyilvánvaló, hogy csak egy hosszú tartalom szivattyúzása céljából nem vezet el sehova. Azt is el kell készítenie ezt a darabot értékesnek és segítőkésznek mindenki számára, aki érdekli a témát.

A részletes tartalom írása nem lesz gyors, reggeli előtti feladat. Időt és figyelmet kell szentelnie, és befektetnie kell a kutatásba, felvázolni, írni, majd szerkeszteni és közzétennie a cikkét. Nincs hivatkozás.

7.4. Hírek, címsorok és kulcsszó denzitás

Tehát a kulcsszót a cikk írása előtt elvégzett kutatás alapján választotta meg. Jó!

Itt az ideje, hogy optimalizálja ezt a kulcsszót.

Ha bármilyen üzenettel vagy oldallal dolgozik a WordPress felületen, és telepítette a Yoast, akkor ezt a négyzetet kapja a fő tartalom mező alatt:

élesztő fő dobozban

Azt mondja meg, mennyire optimalizálja a tartalmat a fókuszkulcsszóhoz.

Fontos megjegyzés itt: Mindig állítson be egy fókuszkulcsot minden oldalához és hozzászólásához. A fókusz kulcsszókészlet nélkül a Yoast nem tud segíteni, mivel nem tudja, melyik kulcsszót szeretné optimalizálni.

fókusz kulcsszó

Miután elmondta Yoastnak a kulcsszót, amelyet keres, az általa adott tippek arany lesznek!

Az Yoast kéznél viszi, és rámutat minden apró részletre arról, hogyan lehet optimalizálni a tartalmat az adott fókusz kulcsszóhoz.

Íme néhány végrehajtandó kulcsszó-optimalizálás:

Kulcsszó a bejegyzés címsorában / címében

Annak ellenére, hogy az ott való illesztése nem mindig tűnik könnyűnek, megtehető bizonyos torna-szavakkal.

Vessen egy pillantást erre a példara a Backlinko.com webhelyről – ez a blog egyike a SEO réstől:

backlinko

A fókusz kulcsszó itt valószínűleg a „webhely forgalma”. Briannek – a szerzőnek – sikerült beilleszkednie a címsorba.

 • Itt található egy általános útmutató arról, hogyan lehet jó címeket írni.

Kulcsszó a metacímben & leírás

A Yoast segítségével beállíthat egyéni SEO címet és leírást a bejegyzéséhez / oldalához. Ezek a szövegek csak az adott tartalom keresőmotorjain jelennek meg.

élesztő címkészlet

 • A címnek nagyon közel kell lennie a bejegyzés címsorához, de le kell rövidíteni úgy, hogy az nem haladja meg a Google által engedélyezett 70 karaktert..
 • A leírás inkább a bejegyzés összefoglalójaként működik, valamint egy gyors indok, amiért olvassa el valaki.

Szüksége van a fókuszkulcsra mind a metacímben, mind a leírásban.

Megjegyzés: Itt állíthatja be a kezdőlap címét és leírását, ha statikus oldalt választott, amely a kezdőlapként működik.

Kulcsszó az alszámokban

Amikor a WordPress-ben tartalmat ír, akkor a H1 – H6 fejlécszinteket kell használnia.

fejezetek

Nem kell mindegyiket használnia – a 2. és a 3. fejezethez való ragaszkodás több mint elegendő. Az 1. címsort általában a WordPress témához kell fenntartani, amely automatikusan felhasználja azt a bejegyzés címeihez.

Mit csinálsz, akkor ossza meg postaját nagyjából azonos hosszúságú emészthető darabokra, és alcímeket helyez a közéjük. Próbálja ki kulcsszavait ezekben az alszámokban.

Kulcsszó az URL-ben

Amikor egy bejegyzést vagy oldalt ment a WordPress-be, be kell állítania annak URL-jét.

URL megváltoztatása

Adja meg az adott tartalom elsődleges kulcsszavát.

Használjon általában rövid URL-eket – itt talál néhány információt miért.

Kulcsszó a bejegyzés szövegében

Ha egy adott kulcsszóra optimalizál, akkor azt is meg kell próbálnia használni, ha a kulcsszó a cikkben található.

Nem kell vadon mennie, de Yoast azt javasolja, hogy a sűrűség tartománya 0,5% és 2,5% legyen..

élesztő sűrűsége

7.5. Használja a képeket

A képek a tartalomban való nagyszerű olvashatóságot eredményeznek. Csak az a tény, hogy ott vannak, megkönnyíti a tartalom olvashatóságát, mivel vizuális törési pontokat biztosít.

De a képek felhasználhatók egy extra SEO élmény elérésére is.

A Google mindig megpróbálja meghatározni, hogy a képei mennyire relevánsak a körülöttük lévő szöveghez, és a képeit a Google Képkeresőben is használja.

Tehát, ahogyan elmondja a Google-nak a képéről, valami a kép alt tagjének nevezik.

Egy kép feltöltésekor könnyen beállíthatja az alt címkéket a WordPress programban:

kép alt

Használja a kulcsszóját legalább egy kép alt tagjében.

7.6. Összekapcsolhatja tartalmát

A belső linkek olyan linkek, amelyek a webhely egyik aloldaláról a másikra (vagy egy blogbejegyzésre) mutatnak..

Fantasztikusan irányítják az olvasókat a webhely más területeire, azaz az emberek egyszerűen hosszabb ideig ragaszkodnak ehhez (ezt a Google észreveszi és értékelni fogja)..

A belső linkek lehetővé teszik egy jobb tartalmi struktúra felépítését is. Például kiemelheti a legjobb tartalom darabjait, ha gyakran kapcsolódik hozzájuk, és így valószínűbb, hogy az emberek értékelik őket.

Végül a Google követni fogja a belső linkeket, ugyanúgy, mint az olvasói. Minél inkább linkel egy adott tartalomdarabhoz, annál fontosabb, hogy a tartalom a Google szempontjából válik.

Belső hivatkozások hozzáadása a WordPress programban egyszerű. Csak jelöljön ki egy szöveget, amelyet linkgé kíván konvertálni, majd kattintson a link ikonra, és írja be a céloldal URL-jét, például:

add link 1

Vagy az URL beírása helyett kattintson a fogaskerék ikonra, majd keressen egy adott oldalt a belső keresési funkción keresztül:

add link 2

Arra kell törekednie, hogy minden 1000 tartalomra három-öt linket tartalmazzon a saját oldalaira.

7.7. Link a külső forrásokhoz

A belső linkeken kívül néhány, a külső forrásokra mutató linket is hozzá kell adnia.

Ez azért történik, hogy az olvasókat más olyan támogató információkra irányítsa, amelyekből részesülhetnek (például kiegészítő adatok, kutatási eredmények, további kommentárok és így tovább).

A tartalomban lévő linkek tovább javítják annak minőségét azáltal, hogy az egész üzenet teljesebb és értékes az olvasó számára. Ön egyszerűen lehetővé teszi számukra, hogy többet megtudhassanak, nem csak azt, ami a bejegyzésében található.

A Google ezt észreveszi és nagyra értékeli. Ugyancsak észrevehetik azokat a webhelyeket, amelyekkel összekapcsolja a linkeket, ami visszavezetheti Önt és közvetlen forgalmat hozhat Önnek.

7.8. Használjon Rich Snippets-t

A gazdag kivonatok kiválóan alkalmasak további szemgömbök beillesztésére a Google adatlapjára. Ezt említettem, amikor az All in One Schema Rich Snippets bővítményről beszéltünk, az ajánlott WordPress SEO bővítmények listáján..

gazdag részlet

A beépített beépülő modul segítségével gazdag kivonat blokkot állíthat be a webhely bármely bejegyzéséhez vagy oldalához.

Noha nincs értelme az összes oldalra vonatkozó gazdag kivonatok megadása, akkor hasznos lehet, ha a közzéteendő véleményt áttekintés, termékoldal, eseményinformáció, recept, szoftverinformáció vagy szolgáltatási információként osztályozzák..

Az All in One sémaban gazdag kivonatok lehetővé teszik az összes részlet beállítását:

állítsa be a gazdag kódrészletet

7.9. Feltérképezés kényszerítése fontos tartalom

Ha bármilyen új anyagot közzétesz, a Google eltart egy ideig, hogy odakerüljön az új oldalhoz, és indexelje. Ez a folyamat felgyorsítható.

Menj Google Search Console → Feltérképezés → Beolvasás Google-ként. Írja be az új oldal vagy bejegyzés URL-jét, majd kattintson a gombra lekérése.

lekérés google-ként

Ha az Ön oldala olyan, amit a Google még soha nem látott, akkor azonnal indexelni kell.

8. Menj az Extra Mile-hez? ️

Itt van még, mit tehetne az oldali SEO fejlesztése érdekében – bár ehhez még szükség lehet további bonyolításra a webhelyed alatt.

8.1. Iratkozzon fel CDN-re

A CDN a Content Delivery Network. Alapvetően egy olyan szerverhálózat, amely mind tárolja az Ön webhelyének másolatát, majd a lehető legközelebbi helyről eljuttatja az olvasókhoz. Ez általában a webhely sebességének hatalmas növekedését eredményezi.

Általános forgatókönyv szerint – CDN nélkül – webhelyét egyetlen webszerveren tárolják, amely egy adott helyen található, mondjuk Atlanta, GA. Ha ezután van egy látogató Londonból, Angliából, a webhelyének tengerentúli utazásra van szüksége ahhoz, hogy hozzájuk jusson. Ez néhány másodpercig túl sokáig tart.

A helyzet javítása érdekében a CDN hálózat számos szerverrel rendelkezik az egész világon. Tehát, ha egy brit látogató megpróbálja elérni az Ön webhelyét, akkor azt nem az USA-ból, hanem az Európához legközelebbi helyről fogják kiszolgálni..

Mint ahogy ebben az útmutatóban már említettük, a webhely sebessége jelentős a WordPress SEO szempontjából.

A jó CDN-k általában fizetett szolgáltatások. Számíthat arra, hogy havonta 20 dollártól 100 dollárig fizet, bár vannak ingyenes lehetőségek is. A legjelentősebb a CloudFlare.

8.2. Tiltja le a nem szükséges Blog-archívumokat

A dobozból a WordPress maroknyi archívumoldalt hoz létre, amelyekre valószínűleg nincs szüksége.

Vannak adat-alapú archívumok, szerző-archívumok, kategória-és címke-archívumok. Míg a kategóriák és címkék hasznosak egyes webhelyek számára, a másik kettő nem döntő jelentőségű.

Ha egy szerzőből álló blogot működtet, a szerzői archívumok sok másolatot generálnak, amelyekre a Google nem különösen tetszik. A dátum-archívumok ugyanannak a problémának a nagy részét képezik.

A probléma lényege az, hogy az összes megismételhető tartalom-archívum „hígítja” webhelyének SEO-értékét.

A Yoast SEO lehetővé teszi néhány kattintással a szükségtelen archívumok letiltását. Ehhez menjen a SEO → Kereső megjelenés → Archívumok lap.

az archívumok letiltása

Ha több szerző van a webhelyén, érdemes lehet érintetlenül hagyni a szerzői archívumokat.

8.3. Akadályozzuk meg a képalkotási oldalak indexelését

Van egy vicces dolog, ami történik, amikor új képet tölt fel a WordPress blogjába.

Amellett, hogy a képet elérhetővé teszi a médiakönyvtárban, és lehetővé teszi, hogy hozzáfűzze a hozzászólásokhoz vagy az oldalakhoz, a WordPress különálló mellékletként is létrehoz egy képet a képhez. Ez egy olyan oldal, amelyben csak az a kép látható, és a blogja egyetlen tartalma sem található körülötte.

A probléma az, hogy a Google indexeli ezeket az oldalakat. Tehát néha a releváns kifejezések felkutatásakor az emberek a mellékletek oldalára kerülhetnek, nem pedig a blogbejegyzésre vagy az oldalra, ami jobb lenne..

Szerencsére megakadályozhatja a mellékletek oldalainak indexelését, ehelyett az összes rangot átirányíthatja a szülői hozzászólásokra.

Ehhez menjen a SEO → Kereső megjelenés → Média fül, és jelölje be a következő négyzetet:

média csatolása

8.4. Rendszeresen frissítse tartalmát

A „frissesség” jelenleg ismert rangsorolási tényező. Egyszerűen fogalmazva: minél újabb a tartalom, annál jobb rangot kap.

Természetesen tíz vagy akár több száz üzenet jelenik meg a webhelyén, szinte lehetetlen az összes frissítést tartani, különösen, ha egyszemélyes együttes vagy.

Kezdje azzal, hogy felkeresi a Google Analytics szolgáltatást, és elkészíti az elmúlt 12 hónap legkeresettebb oldalainak / hozzászólásainak listáját. Lehet, hogy megkapja ezt a listát, ha megy Viselkedés → Webhelytartalom → Minden oldal:

GA felső tartalma

Ezután menjen át, mondjuk az első tízbe, és minden erőfeszítést megtesz, hogy minden egyes bejegyzést havonta legalább egyszer frissítsen.

A tartalom friss állapotában tartása gyakran megmutatja az Ön számára a versenytársak legyőzéséhez szükséges előnyt.

8.5. Rendszeresen frissítse belső linkeit

A tartalom frissítésén túl a belső linkezési struktúra javításán is kell dolgoznia a régebbi bejegyzéseknél.

Természetesen, amikor közzétette ezeket a régebbi bejegyzéseket, csak azokhoz a hozzászólásokhoz kötötte őket, amelyek akkoriban már online voltak.

Érdemes átnézni az archívumokat, és ellenőriznie, hogy újabb hozzászólásai ugyanolyan gyakran kapcsolódnak-e.

Jó kiindulási pont, ha először a 20 legnézettebb régebbi üzenetre koncentrálunk (több mint egy évvel ezelőtt közzétett hozzászólások). Könnyen megtalálja azokat a GA-ban.

Ezt legalább kéthavonta tegye meg.

A legfontosabb érték itt az, hogy a jobban rangsorolt ​​régebbi hozzászólásaid valóban elősegítik új tartalmak kiépítését, és e kapcsolatok révén erősítik tekintélyét.

8.6. Használja az AMP for Mobile alkalmazást

Az AMP – a gyorsított mobil oldalak – egy olyan koncepció, amelyet a Google vezet be 2016-ban. Az ötlet az, hogy a mobil megtekintést a lehető legnagyobb mértékben optimalizáljuk oly módon, hogy olyan weboldalak valóban egyszerűsített verzióit biztosítsuk, amelyek gyorsan villámot töltnek be, és a tartalomra összpontosítanak, miközben elhagyják a legtöbb vizuális elemmel, amelyek egyébként lehetnek az oldalon.

Az AMP for WP egy plugin, amely lehetővé teszi ezt a WordPress webhelyén. Számos beállítást és opciót kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy ellenőrizze webhelye megjelenését az AMP-n keresztül.

Kísérletezzen ezekkel a beállításokkal, és nézze meg, mi lehetséges a paneleken keresztül.

Még egyszer szeretném hangsúlyozni, hogy a mai SEO a mobilokra vonatkozik. Tényleg nem tudom eléggé hangsúlyozni. A Google mobil első osztályozása esetén alapvetően lehetetlen, hogy webhelyét rangsorolja manapság, ha a mobiltelefonon nem tűnik jól.

Ez összefoglalja a WordPress SEO alapvető elemeit, mivel azok kapcsolódnak az oldalan belüli optimalizáláshoz. Következő, oldalon kívüli SEO:

II. Fejezet: Az SEO használatának elindítása

A következőket teheti webhelyén kívül, hogy jobb rangsorolást biztosítson:

a) Szerezzen gördülő gömböket az eredeti részvényekkel ?

Ahogy az útmutatóban korábban említettük, a közösségi média népszerűsége határozott mutatója annak, hogy mekkora figyelmet érdemel a tartalom. És van értelme – elvégre, ha sok ember oszt meg bizonyos tartalmat, akkor ennek fontosnak, értékesnek, hírekkel vagy szórakoztatónak kell lennie. Ezért a Google szeretné láthatóvá tenni.

Ahhoz azonban, hogy a labda gördüljön, először önnek kell megosztania az új tartalmat.

Ez valóban hosszú utat jelent, és nem szabad alábecsülni.

 1. Tweet az új üzenetről. Ahelyett, hogy csak a címsort cipelné, használjon releváns hashtagokat, vagy akár építsen be néhány népszerű Twitter hashtagot. Így lehet megtalálni ezeket.
 2. Oszd meg a bejegyzést a Facebook-on. Ugyanaz itt – a címsor használata helyett írjon rövid leírást arról, hogy mi a bejegyzés és mit tárgyal. Ezt kifinomultabbá teheti a Facebookon, mint a Twitteren. Célja, hogy felvegye a beszélgetést, és ne tegye úgy, mint egy hangmagasságot. Kép vagy GIF hozzáadása a megosztáshoz szintén láthatóbbá teheti az információt.
 3. Ha webhelye egy Pinterest-méltó fülkében van, hozzon létre egy tűt, és adja hozzá a megfelelő táblákhoz. Ha barkácsolásban, főzésben, szépségben, egészségben, fitneszben, művészetben vagy bármi másban tartózkodik, ahol a minőségi látvány messze megy, használja a Pinterest előnyeit. További információ a Pinterest használatáról a SEO számára.

Ezzel a lépéssel nem az a célja, hogy tévesen töltsük fel a közösségi médiát a tartalommal, hanem hogy magot ültessünk, és ösztönözzük az első megosztásokat. Még néhány részvény is sokkal jobb, mint egyáltalán nem.

b) Linkeket szerezzen a Quora-tól ?

A Quora a kedvenc weboldalak a kérdések és válaszok között. Ez egy olyan hely, ahol bárki megkereshet bármilyen kérdést. Ezután a közösség bekapcsol, hogy megpróbálja megválaszolni.

Ami a Quora-ban remek, hogy ott is rengeteg híres ember van. Fogadok például, hogy a kérdés szerzője nem számított arra, hogy Reed Hastings, a Netflix vezérigazgatója lép be és válaszol.

quora

De nem kell, hogy híressé váljon, ha a Quora-t webhelyének érdekében használja.

Itt van, mit kell tennie:

 1. Látogasson el a Quora oldalára, és keressen olyan kérdéseket, amelyek kapcsolódnak a blogodhoz.
 2. Próbáljon valódi választ adni a kérdésre, valódi betekintést nyújtva.
 3. Válaszának végén mutatjon be egy linket a webhelyén található vonatkozó cikkhez, hogy további kontextust kapjon.

A válaszok láthatóbbá tételéhez használjon képeket együtt.

quora

c) Elküldés a közösségi híroldalakra? ️

Az olyan webhelyek, mint a Hacker Hírek, a GrowthHackers, a Tervező Hírek, a Termékkeresés, a ManageWP.org stb., Nagyszerűek lehetnek az új tartalom ismertetésében. Van olyan webhely, mint ilyen, sok rést, tehát csak keresse meg a tiéd legkedveltebb oldalt, és csatlakozzon hozzá.

Fontos! Ne használja a webhelyet csak a saját tartalmának megosztására. Tiltani fogsz. Ehelyett valóban vegyen részt a közösségben, olvassa el mások tartalmát, szavazzon rá és így tovább. Küldje el dolgait csak időnként.

d) Csatlakozzon a Facebook csoportokhoz ?

Van egy Facebook csoport mindent. Scratch that – több csoport létezik mindenre.

Például érdekli a hosszú távú bérlet Barcelonában? Tessék. Érdekli a paleo receptek lengyelül? Tessék.

Csatlakozva a szegmens felső csoportjához, csodákat tehet a tartalma szempontjából.

A stratégia hasonló a közösségi hírportálok stratégiájához. Csak ritkán lépjen be, vegyen részt, ossza meg tartalmát.

e) Vegye fel a kapcsolatot az általad említettekkel ?

Ha a cikkből egy külső forráshoz mutat hivatkozást, keresse fel ezt a személyt / weboldalt a Twitteren vagy e-mailben, és tudassa velük a tényt.

Nem kell promóciónak lennie. Csak mondj valami ilyesmit: „Hé, csak említettem téged az új blogbejegyzésemben, a http: // URL címen. Egészségére!’

Minél egyszerűbb az üzenet, annál valószínűbb, hogy valaki elolvassa és elég kíváncsi lesz, hogy ellenőrizze az üzenetét. Ha tetszik, meg fogják osztani a követõikkel.

f) Nyissa meg a hálózatát ?

Ha a kéznél lévő tartalom valóban minőségi, és alapvető fontosságúnak tekinthető, akkor ezt feltétlenül meg kell osztania a kapcsolattartó hálózatával..

Küldjön nekik egy egyszerű e-mailt, tudassa velük a közzétételét, és kérje meg őket, hogy nézzék meg.

azonban!

Tegye ezt nagyon szórványosan. Nem akarja, hogy minden egyes közzétett tartalomról e-mailt küldjön az embereknek. Csak betiltják őket a beérkező levelekből, és megrongálhatják a kapcsolatot.

g) Címke befolyásolók a Twitteren ?

Minden résnek megvannak a befolyásolói. Néha ténylegesen befolyásosak; néha nem.

Mindkét esetben érdemes lehet megcímkézni a Twitteren.

Például, ha a niche-ben van valaki, aki valódi szupersztár, akkor mindenképpen küldjön tweetet nekik, említve az új tartalmat, és használjon releváns hashtagokat.

Itt a kicker. Ne várja el, hogy az a személy olvas vagy retweettel – túlságosan elfoglalt. Azt akarja, hogy felhívja a követők figyelmét, így lehetősége nyílik a tartalom elolvasására.

h) Vendég posta ✍️

Ez a lista munkaigényesebb módszere, de hosszú távon talán a legértékesebb.

A vendégküldés az eredeti blogbejegyzés írását jelenti, majd azt más bloggerek számára közzéteszi.

Ez általában így szól:

 1. Vizsgálja meg a rést tartalmazó blogjait, és válasszon egyet hasonló közönséggel.
 2. Ötletgyűjtő ötletek arról, hogy milyen üzenetet írhatna számukra, ami értékes lehet a közönség számára.
 3. Kérdezze meg a bloggert, ha érdekli egy ilyen dolog.
 4. Írja meg a hozzászólást, és hivatkozással említse meg az egyik saját hozzászólását. Tegye az említést természetesvé és a témához kapcsolódóan.
 5. Küldje el a bejegyzést a bloggernek.

Kicsit túl egyszerűsítettem itt, sajnálom, hogy itt van egy jobb útmutatás a vendégküldésnél, de.

Ha a dolgok jól mennek, és a blogíró közzéteszi az Ön tartalmát, akkor legalább két dolgot szerezhet:

 • Olyan új közönségnek kerül kitéve, amely valószínűleg követi linkjét, és elolvassa a tartalmat.
 • Értékes linket kap, amely visszatér a webhelyére. A Google észreveszi ezt a linket, és figyelembe veszi azt a webhely rangsorolásának meghatározásakor.

Lassan kezdheti ezt a módszert. Havonta egy vagy két vendég hozzászólás elvégzése kiváló kezdés.

A WordPress SEO ezen oldalan kívüli módszereinek mindegyikét egy fő célkitűzés tartja szem előtt – a linkek keresése. Mint ahogyan, a többi webhelyről mutató linkek is visszatérnek a tiédre.

A Google ezeket a linkeket szavazatként kezeli. Alapvetően olyan, mintha minden webhely utal a tartalmára, ha rákapcsol. Minél több szavazatot kapsz, annál magasabb lesz a rangsorod.

A kapcsolatok számát és minõségét továbbra is úgy gondolják, hogy mindegyikük legfontosabb rangsorolási tényezõje.

Amit itt csinálunk, csak a labda gördülését eredményezi, tehát ne számítson arra, hogy hatalmas számú linket szerezhet közvetlenül a get-go szolgáltatásból. De az idő múlásával, és ahogy növekszik a hálózata és az azt követő szolgáltatásai, egyre több linket fog szerezni az elvégzendő SEO tevékenységektől, amelyeket végez.

Ez összefoglalja mind az oldalsó, mind az oldalon kívüli WordPress SEO fontos elemeit. Ezen új ismeretekkel együtt nem marad más, mint tedd a gyakorlatban!

A WordPress SEO alapvető elemei: ellenőrzőlista

Itt van még egy kereshető WordPress SEO ellenőrzőlista – mindent belefoglalva, amelyet ebben az útmutatóban tárgyaltunk:

Alapok:

 • Szerezz egy jó házigazdát
 • Szerezzen be SSL tanúsítványt
 • Integrálja webhelyét a Google Search Console-val
 • Választhat a www vagy a nem www webhely címe közül
 • Állítsa be a keresőmotor láthatóságát a WP-ben
 • Használjon optimalizált állandó linkeket
 • Szerezzen be egy SEO-készen álló témát

Telepítse ezeket a bővítményeket:

 • Yoast SEO
 • W3 teljes gyorsítótár
 • A MonsterInsights Google Analytics a WordPress-hez
 • Minden egy sémaban gazdag kivonatok
 • Broken Link Checker, majd rendszeresen ellenőrizze a megszakadt hivatkozásokat
 • Smush képtömörítés és optimalizálás
 • Share Buttons by GetSocial.io

Tartalom:

 • Minden új közzétett bejegyzéshez / oldalhoz végezzen kulcsszó-kutatást
 • Optimalizálja honlapjának címét és leírását
 • Írj legalább 1500 szó hosszú tartalmat
 • Helyezze be a kulcsszót a következőbe: címsor, metacím & leírás, alcímek, URL, az üzenet törzse
 • Használjon képeket olyan kulcsszavakkal ellátott alt címkékkel
 • Kapcsolja össze a tartalmat
 • Link a külső forrásokhoz
 • Használjon gazdag kivonatokat, ahol van értelme
 • Kényszerítse a fontos tartalom feltérképezését

Extra mérföld:

 • Iratkozzon fel CDN-re
 • Tiltja le a nem szükséges archív archívumokat
 • Akadályozzuk meg a képalkotási oldalak indexelését
 • Rendszeresen frissítse tartalmát
 • Rendszeresen frissítse a belső linkeket
 • Használjon AMP-t mobilra

Off-oldal:

 • Szerezd meg a labdát a kezdeti részvényekkel
 • Kapjon linkeket a Quora-tól
 • Nyújtsa be a közösségi híroldalakon
 • Csatlakozzon a Facebook csoportokhoz
 • Vegye fel a kapcsolatot az általad említett emberekkel
 • Nyissa meg a hálózatát
 • Címkézzen befolyásolókat a Twitteren
 • Vendég hozzászólás
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map