La importància de fer una còpia de seguretat d’un lloc web de WordPress: una guia per a l’ús de VaultPress

Ofertes de WordPress


Imagineu-vos un escenari en què tot el vostre lloc web simplement … desapareixi. El bonic disseny personalitzat, els centenars de publicacions que heu treballat i tots aquells comentaris que heu treballat incansablement per generar-ho! No és un bon pensament, realment?

Podeu pensar que teniu tot WordPress elaborat i que no us haureu de preocupar que res vagi malament, però, la veritat, sempre hi haurà coses fora del vostre control que és impossible de predir, com ara un hacker decidit. , una interrupció greu d’allotjament, actualitzacions trencades, problemes d’errors humans i / o de compatibilitat (per citar alguns).

Aquests són tots els riscos molt reals que poden sorprendre fins i tot els administradors web més preparats, però prou amb l’espantat, posem l’atenció sobre com podeu protegir el vostre lloc web d’allò impensable: perdre’s.

La solució és fàcil: fer còpies de seguretat regulars.

Heu de fer una còpia de seguretat del vostre lloc web: si no ho feu, és un dels errors més grans que podeu cometre.

Penseu en una còpia de seguretat una mica com fer una instantània del vostre lloc web en un moment determinat: una instantània que podeu utilitzar per restaurar-la a un estat anterior.

Per tant, si alguna cosa va malament amb el vostre lloc web avui, només podeu restaurar la còpia de seguretat d’ahir, quan tot funcionava com a rellotge. Fàcil i lògic, cert?

Pros i contres de la còpia de seguretat del vostre lloc web

Abans d’efectuar alguna activitat en línia, és convenient mirar els avantatges i els contres.

No hauria de ser diferent la còpia de seguretat del vostre lloc web, per tant, comencem per mirar alguns dels aspectes positius.

  • Millor segur que ho sento – podríeu pensar que esteu molt acurats, però les coses no funcionen bé. Si el pitjor hauria de passar, estareu més que agraïts que feu una còpia de seguretat del vostre lloc web.
  • Protegir-se contra les amenaces de seguretat – si un virus s’apodera del vostre lloc web (o un hacker hi accedeix), almenys el podeu restaurar al seu estat abans del compromís.
  • Problemes d’actualitzacions / compatibilitat – no tots els complements i temes de WordPress són compatibles amb la versió més recent de WordPress. Podeu fer-ho tot bé, però si hi ha un problema de compatibilitat que no coneixeu, pot arribar a la pantalla blanca de la mort. En aquest cas, de nou, agraireu les còpies de seguretat.
  • Migració fàcil – si voleu traslladar el vostre lloc web a un nou URL o compte d’allotjament, només podeu penjar una versió de còpia de seguretat del vostre lloc web. Fàcil peasy.
  • Tranquil·litat – si no teniu cap problema sobre la seguretat de WordPress (o fins i tot si ho és), potser tindreu dubtes sobre si el vostre lloc web és realment segur, una còpia de seguretat completa del lloc us donarà una última línia de defensa i, si hi ha alguna cosa, equivocat, encara podreu recuperar una versió operativa. No subestimem el valor de la tranquil·litat, al capdavall, a tots ens agradaria dormir una mica més fàcil, cert?

Ara, per contra, i parlo realment aquí quan ho dic no n’hi ha.

Cap. Nada. Zilch.

No hi ha una sola raó raonable que pugui pensar per no fer una còpia de seguretat del vostre lloc web, sí, és tan important.

Així doncs, amb el motiu pel qual hem tingut cura, mirem com fer còpies de seguretat d’un lloc web de WordPress i introduïm possiblement el millor servei de còpia de seguretat de WordPress que hi ha: VaultPress!

Presentació de VaultPress

Si busqueu un servei de còpia de seguretat assequible i fiable, jo -i un munt d’altres professionals- us recomano fermament que utilitzeu VaultPress.

“Per què VaultPress?” Et sento preguntar.

Com que es tracta del servei més senzill, fiable i lliure de molèsties disponibles, avalat pel fet que és extremadament ben gestionat i recolzat per les persones que hi ha al darrere de WordPress.com Automattic.

Lloc web de VaultPress

Per començar, instal·leu el complement oficial de VaultPress al vostre lloc web amb WordPress, inscriviu-vos en una subscripció i introduïu els detalls necessaris (més informació a continuació). El complement sincronitzarà automàticament el vostre lloc amb els servidors de VaultPress i, en cas que les coses vagin malament, podreu restaurar completament tot el vostre lloc web i tot el contingut amb el clic d’un botó..

És una gran tranquil·litat, i només des de només 5 dòlars al mes (o $ 55 a l’any) per obtenir una llicència Lite, que us proporciona còpies de seguretat diàries i restauracions de llocs web automatitzats (en cas que els necessiteu) des d’un arxiu de còpia de seguretat de 30 dies.

Si voleu una protecció més àmplia, potser voldreu considerar l’actualització al pla bàsic. Aquesta llicència us restituirà 15 dòlars al mes o 165 dòlars a l’any si es paga per endavant.

Què obté aquests diners addicionals? Doncs bé, còpies de seguretat en temps real: cada vegada que facis un canvi al lloc web, VaultPress crearà automàticament una còpia de seguretat. Aleshores, també es trigaran a fer “instantànies” horàries del lloc web i us permetrà triar restaurar-lo a tot un historial de còpies de seguretat (en lloc dels últims 30 dies).

Si voleu reduir el correu brossa, considereu com aconseguir un pla de VaultPress Bundle, que també permet accedir a Akismet Plus, propietat automàtica..

Si no sou un usuari inexpert de WordPress, podríeu pensar que serà difícil configurar VaultPress. En aquesta secció, vull mostrar-vos quina facilitat us permet accedir a través d’una còpia de seguretat i restauració completa del lloc web.

Com començar amb VaultPress

Per començar, inscriviu-vos a una subscripció al lloc web de VaultPress iniciant la sessió amb el vostre compte de WordPress.com.

Registre VaultPress

A continuació, se us demanarà que introduïu les dades i l’URL del vostre lloc web i feu un pagament mitjançant una targeta de crèdit (perdó, no s’accepta PayPal).

Un cop pagat, el següent pas és configurar el compte de VaultPress. Se us demanarà detalls del servidor (especialment per validar connexions FTP i / o SSH) i credencials d’inici de sessió al vostre lloc web de WordPress. Aquests passos són crucials per permetre la restauració d’un lloc web amb un clic, de manera que si no esteu segurs sobre els detalls del servidor tècnic, poseu-vos en contacte amb el vostre host web.

Amb els detalls introduïts, feu clic al botó blau per provar la vostra connexió. Obtindreu una confirmació si la prova és correcta i, a continuació, ha arribat el moment d’instal·lar el complement WordPress de VaultPress.

Per simplificar el procés d’instal·lació, VaultPress instal·larà automàticament el complement fent clic al botó o ho podeu fer manualment si aneu a Connectors. > Afegir nou > VaultPress > Instal · lar ara > Activa el complement.

Instal·leu VaultPress

El següent pas és registrar el vostre compte de VaultPress. Aneu a la nova opció de VaultPress a la barra lateral de tauler i, a continuació, enganxeu la clau de registre que us haurà enviat a la vostra adreça de correu electrònic. Acaba fent clic al botó “Registre”.

Còpia de seguretat del lloc web

VaultPress començarà automàticament a crear una còpia de seguretat del vostre lloc web. Això pot trigar un temps, possiblement, hores, segons la mida del vostre lloc web, però aquest procés es produeix en segon pla, de manera que podreu tancar el navegador o continuar treballant en el vostre. lloc web.

Còpia de seguretat de VaultPress

I tot el que cal és crear la vostra primera còpia de seguretat, ràpida i indolora. En endavant, tot passa en segon pla i està totalment automatitzat, de manera que el vostre treball no es veurà mai interromput mentre espereu VaultPress. Les vostres còpies de seguretat també s’emmagatzemen als servidors automàtics de confiança, on se sabrà que estaran segurs.

Arribats a aquest punt, val la pena aclarir les diferències entre les dues llicències.

Si heu optat per la llicència de $ 5 Lite, VaultPress repetirà aquest procés cada 24 hores, creant una còpia de seguretat diària del vostre lloc web..

Si, però, heu actualitzat a la llicència bàsica de 15 dòlars, VaultPress estarà molt més actiu. A més de la detecció exhaustiva diària, també es realitzarà instantànies del vostre lloc web. El millor de tot és que VaultPress rep alertes en temps real del vostre lloc web, de manera que el moment en què canviï alguna cosa generarà una còpia de seguretat, per exemple, si heu publicat una publicació nova o si heu instal·lat un complement..

Tot i que en la majoria dels casos és suficient una còpia de seguretat diària, la llicència bàsica us proporciona una mica més de tranquil·litat que, si alguna cosa no funciona, podeu restaurar el vostre lloc web sense perdre res, fins i tot el vostre treball més recent..

Per veure els detalls de les còpies de seguretat del vostre lloc web, heu d’accedir al quadre de comandament VaultPress, que està separat de la part posterior de WordPress. Dirigiu-vos a VaultPress.com i inicieu la sessió mitjançant el vostre compte de WordPress o aneu directament al quadre de comandament VaultPress del quadre de comandament de WordPress (tenir un tauler independent de VaultPress és útil, perquè si el vostre lloc web es bloqueja i no podeu accedir al quadre de comandament de WordPress, encara podeu accedeix a les còpies de seguretat i restaura el lloc).

La pàgina principal del tauler semblarà així:

Tauler de control de VaultPress

Per veure les vostres còpies de seguretat, simplement feu clic al botó de còpia de seguretat del lloc web que voleu. Aquí, veureu una vista del calendari de totes les vostres còpies de seguretat, a més d’una llista de les vostres darreres còpies de seguretat.

Pantalla de còpia de seguretat de VaultPress

Restauració del lloc web

Per descomptat, un dels avantatges de la subscripció a VaultPress és la possibilitat de restaurar fàcilment el vostre lloc web al seu estat de funcionament en cas que passi alguna cosa. Tant de bo mai haureu d’utilitzar aquesta funció, però, si les coses no funcionen malament, es mostrarà molt inestimable.

Si es produeixen problemes, VaultPress us facilita la restauració del vostre lloc web a la seva glòria anterior, gràcies a la seva funció de restauració d’un lloc web amb un sol clic. Fem una ullada:

Des del tauler de control de VaultPress, navegueu fins a còpies de seguretat. Si teniu una llicència Lite, podreu utilitzar qualsevol punt de restauració durant els darrers 30 dies. Si, tot i així, heu optat per la llicència Basic, podeu utilitzar qualsevol còpia de seguretat de la vida útil de la subscripció de VaultPress..

Trieu un punt de restauració quan sabeu que el vostre lloc web estava en ple funcionament i, a continuació, feu clic al botó Restauració. Apareixerà un pop-up que us demanarà què restaureu: base de dades, plugins, temes, càrregues i contingut. Si alguna cosa no funciona correctament, la meva recomanació és fer una còpia de seguretat de tot el lloc web seleccionant les cinc opcions. Quan estigueu satisfet amb les vostres seleccions, feu clic al botó Prepara la còpia de seguretat.

VaultPress Prepara la còpia de seguretat

Recordeu al començament d’aquest tutorial quan us vaig demanar que configureu una connexió FTP o SSH? Bé, això va ser perquè necessiteu aquesta connexió per restaurar el vostre lloc web. Si ja heu configurat la vostra connexió, no hi ha cap problema, veuràs una pantalla com la de sota que mostra que ja esteu preparat per anar-hi. Tot el que heu de fer és fer clic al botó blau de restauració ara.

VaultPress Restore Now

Això posarà en marxa la restauració del lloc web, que, depenent de la mida del lloc, pot trigar algun temps a completar-se. Podeu fer el seguiment del procés de restauració seguint la barra de progrés.

I amb això, es restableix el vostre lloc web. La restauració d’un lloc web hauria de trigar considerablement menys temps que una còpia de seguretat, i s’hauria de completar en qüestió de minuts (tot i que això depèn de la mida del vostre lloc web, per descomptat). Rebreu un correu electrònic quan la restauració estigui completa.

Restauració completa de VaultPress

Pensaments finals

Utilitzar VaultPress és una brisa absoluta. Tot el procés, des de la configuració fins a les còpies de seguretat, fins a la restauració, és increïblement intuïtiu i, fins i tot, l’usuari de WordPress amb més experiència no hauria de trobar cap problema..

Pot convèncer-se que, com que res no ha funcionat malament amb el vostre lloc, no necessiteu realment un servei de còpia de seguretat. Irònicament, l’única vegada que necessita un servei de còpia de seguretat és quan les coses funcionen malament, fins a quin punt, ja és massa tard.

Així doncs, feu-vos un favor i feu una còpia de seguretat del vostre lloc web una prioritat absoluta. Hi ha moltes solucions de còpia de seguretat excel·lents per als usuaris de WordPress, però la majoria d’experts consideren que VaultPress és el millor absolut del grup: el servei de suport automàtic és eficaç, fiable, assequible i, potser el més important, extremadament ben suportat..

Només heu de considerar quant temps, esforç i diners invertiu en la creació del vostre lloc web. Imaginem ara la sensació de perdre tot això en una sola caiguda!

No es pot pensar, oi??

* Nota: pocs altres serveis de còpia de seguretat us ajudaran a que el vostre lloc web torni a funcionar amb el mateix entusiasme que l’equip d’assistència de VaultPress (de fet, molts serveis i complements de còpia de seguretat de WordPress no ofereixen cap suport).

Feu servir VaultPress (o potser una altra cosa)? Pensaments?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me