WordPress-hosting selitetty: Jaettu, VPS, omistettu tai hallinnoitu WordPress-hosting – mitä valita ja miksi ?!

WordPress-tarjoukset


Jos olet uusi isäntä, sinun tarvitsemasi palvelun kehittäminen voi tuntua pelottavalta tehtävältä, jossa on paljon huomioitavia tekijöitä. Mutta sen ei tarvitse olla ylivoimaista – kuten minkä tahansa päätöksen kanssa, siellä on asioita, jotka ehdottomasti sinulla on oltava, ja kun olet löytänyt muutaman laskun kannalta sopivan vaihtoehdon, voit päästä yksityiskohtiin kaventaaksesi luettelosi. . Oletetaan, että valitset esimerkiksi ravintolan: Ensin mietittävä asia on haluamasi ruokatyyppi, sijainti ja hinta. Kun olet löytänyt muutamia tarpeitasi ja budjettiasi sopivia paikkoja, voit päästä arvosteluista, ilmapiiristä ja valikkokohdista. Isäntävalinta ei eroa toisistaan ​​kuin ravintolan valitseminen: Siellä on muutama tarjoaja, joka kaventaa luetteloasi, ja sitten yksityiskohdat, jotka auttavat sinua löytämään tarpeitasi parhaimman vaihtoehdon..

Tässä artikkelissa tarkastellaan neljää erilaista hosting-vaihtoehtoa – Shared Hosting, VPS (Virtual Private Server), Dedicated Hosting ja Managed WordPress Hosting. Tarkastelemme mitä ne ovat, miksi ne eroavat toisistaan, kuinka paljon ne maksavat, etuja ja haittoja, milloin valita molemmat ja – mikä tärkeintä – milloin!

WordPress-hosting-tyypit (osilinkit):

 • Jaettu hosting
 • VPS-hosting
 • Dedicated hosting
 • Ylläpito WordPress-hosting

Jaettu hosting

Analogia: Jaettu hosting on isännöintiyrityksen McDonald’s. Tuote ei ole kauheaa (meillä kaikilla on silloin tällöin hampurilainen), mutta se ei sovellu mihinkään tilanteeseen – pikemminkin edullinen pikakorjaus ilman kelloja tai pilliä.

Mutterit ja pultit

Jaettu hosting perustuu oletukseen, että pienet verkkosivustot vaativat vähän resursseja. Jaettu palvelin sisältää satoja, ellei tuhansia käyttäjiä, jokaisella on useita erilaisia ​​verkkosivustoja. Tuloksena on halpa tuote, joka ei ole kovin tehokas ja esittelee usein kaikenlaisia ​​ylikuormituksen aiheita.

Kustannukset

Perustuen neljään tunnettuun hosting -yritykseen, jotka olemme valinneet edustamaan parhaiten tämän tyyppistä hosting-palvelua (lueteltu alla), laadukkaan jaetun hosting-suunnitelman keskimääräiset kustannukset ovat noin 5–12 dollaria kuukaudessa, mikä ei sisällä alkutarjouksia yritykset voivat tarjota (lisätietoja tästä myöhemmin).

DreamHost tarjoaa halvimman suunnitelman noin 2,59 dollaria kuukaudessa pitkäaikaisella sitoutumisella tai 4,95 dollaria kuukaudessa, jos maksat kuukausittain.

Päivän lopussa ~ 10 dollaria kuukaudessa pitäisi yleensä ostaa sinulle laadukasta jaettua hosting-palvelua.

Hyvä

Suurin jaettu jaettu isäntä muihin tyyppeihin verrattuna on se, että se on halpa. Sillä ei ole paljon enemmän tarkoitusta, mutta pelkästään hinta voi perustella jaetun isäntäpalvelun käytön monissa tilanteissa.

Paha

Kaikki jaettua majoitusta koskevat ongelmat johtuvat siitä, että jaat saman ympäristön satojen muiden käyttäjien ja tuhansien muiden verkkosivustojen kanssa. Tämä voi johtaa neljään pääongelmaan:

 • Muut kuin omat verkkosivustosi voivat käyttää suhteettoman paljon resursseja palvelimella, jättäen vähemmän verkkosivustoillesi ja aiheuttaen siten niiden hidastamisen tai hidastuvan pysähtyä.
 • Yhden tilin tietoturvaongelmat voivat vuotaa omasi. Voit suojata verkkosivustosi kaikilla käytettävissäsi olevilla mielikuvituksellisilla tekniikoilla, mutta palvelintason ongelma saattaa silti vaikuttaa sinuun. Hyvien jaettujen isäntien tulisi käyttää eristystä tämän estämiseksi, mutta kaikki eivät tee.
 • Käytettävyys ja luotettavuus voivat olla tärkeä kysymys jaetuissa ympäristöissä. Koska muut sivustot saattavat koota resursseja tai aiheuttaa turvallisuusongelmia, et ole pelkästään vaarassa, mutta et yksinkertaisesti osaa kertoa, milloin ongelma voi ilmetä.
 • Ympäristön jakaminen tarkoittaa sitä, että kukaan ei voi tosiasiallisesti hallita palvelimiensa yksityiskohtia, mikä johtaa yhden koon kokoonpanoon. Tämä on hienoa pienille sivustoille, mutta kasvaessasi tarvitset ylimääräisen määrän.

On muitakin asioita, mutta suurin osa niistä johtuu yhdestä näistä – ja kaikkien niiden on liityttävä yhteiseen ympäristöön.

Alkuperäiset alennukset

Ole varovainen jaetun isännöinnin hinnoittelussa. Monet isännät tarjoavat alkuperäisen alennuksen, joka on voimassa ensimmäiseen uusintaan saakka. Esimerkiksi Bluehost tarjoaa uuden suunnitelman 2,75 dollarilla 7,99 dollarin listahinnan sijasta.

Kauppaan liittyy kuitenkin kaksi suurta varoitusta:

 1. Sinun on yleensä sitouduttava pitkäaikaisiin ehtoihin (~ kaksi tai kolme vuotta) saadaksesi alhaisimmat hinnat. Jos sitoudut vain yhteen vuoteen, kauppa ei tule olemaan yhtä suloinen.
 2. Nämä hinnat koskevat vain ensimmäistä laskutusjaksoa – sen jälkeen joudut maksamaan normaalin hinnan.

Useimmat isännät antavat sinun maksaa kolme vuotta etukäteen, jolloin voit lukita alennuksen vähintään kolmeksi vuodeksi. Se tarkoittaa kuitenkin korkeampia etukäteen maksettavia kustannuksia.

Milloin valita jaettu hosting

Jos sinun talousarvio vain ei ulotu VPS: n tai hallitun WordPress-isäntätason tasolle (katso alla), jaettu hosting on todellakin ainoa vaihtoehto jäljellä. Tällä isännöintityypillä on paljon enemmän seisokkeja ja epäluotettavuutta, mutta se ei tarkoita, että sivustosi olisi offline-tilassa päivien ajan joka viikko.

Olin isännöin sivustojani Bluehostissa, ja vaikka suorituskyky ei ollut poikkeuksellinen, sivustoni olivat jopa 99% ajasta, ja se riitti saamaan yritystoiminnan aloittamiseen.

seisokkeja voida usein maksaa sinulle merkittävää liiketoimintaa. Jos sinulla on pieni budjetti, älä odota, kunnes sinulla on varaa VPS: ään, hanki jaettu tili nyt ja vaihda kun sinulla on varaa.

Jos verkkosivustoilla on vähän liikennettä, suhteellisen merkityksetöntä, jaettu hosting on erinomainen ja halpa tapa pitää ne verkossa. Henkilökohtaiset blogit, asiakastestat, arkistoidut projektit ja testattavat projektit sopivat täydellisesti yhteiseen ympäristöön.

Jaettu hosting sopii hyvin myös tuleville pelaajille, jotka eivät tarvitse paljon suorituskykyä. Kun käynnistät yrityksen, kukaan ei voi nähdä verkkosivustoasi ensimmäisen kuukauden aikana, ja rakennat liikennettä hitaasti seuraavien kuukausien aikana. Voit aloittaa jakamisen isäntänä säästääksesi rahaa, ja vaihtaa, kun useammat ihmiset alkavat käydä sivustossasi.

Jos olet uusi verkkomaailmassa ja sivustosi ei ole kriittinen tehtävä, ehdotan mennä halvimpaan suunnitelmaan, jonka löydät vain hyödyksi oppia jotain uutta. Se on hieno kokemus ja tutkimus tulevina aikoina, kun joudut ehkä tekemään päätöksen välillä 50–100 dollaria VPS-suunnitelmasta.

Milloin pysyä poissa jaetusta hosting-palvelusta

Jaettu hosting ei ole hienoa, kun kyse on luotettavuudesta, resursseista ja turvallisuudesta. Jos sinulla on tehtäväkriittinen verkkosivusto ja sinulla on varaa korkeammalle tasolle isäntä, sinun tulee välttää jaettua isännöintiä.

Tietäminen, milloin ei valita jaettua hosting-palvelua, on helppoa: Jos mikään “Jakamisen valitsemisen” -kohdan pisteistä ei koske sinua, sinun tulee pysyä poissa..

Jos käytät verkkokauppasivustoa, suosittelen, että siirryt jakamattomaan ympäristöön get-go-palvelusta. Jos joku ei pysty tarkastelemaan blogiasi, olet menettänyt vierailijan. Jos joku ei pääse yhteen tuotteistasi, olet ehkä menettänyt myynnin.

Tiedä mistä maksat

Joku, joka on ollut molemmin puolin pelikenttää (isäntäkäyttäjänä ja johtotehtävissä isäntänä), paras neuvo on tietää, mistä maksat.

Jos kulutat vain 5–10 dollaria kuukaudessa isännöintiin, älä odota ihmeitä. Kaikki tunnetut jaetut isännät (joita käsittelemme alla) ovat hyväntahtoisia yrityksiä. He eivät ole ulkona hakemaan sinua; he eivät tarkoituksella ota resursseja verkkosivustoltasi.

He ovat rehellisiä yrityksiä, jotka myyvät halpaa tuotetta. Tuote on luonnostaan ​​virheellinen, mutta tarjoaa tuhansille asiakkaille mahdollisuuden kunnollisella verkkosivustolla.

Jaetut isännät

Tässä ei ole neljää palveluntarjoajaa, joille voidaan luottaa antamaan sinulle vankkaa palvelua niin pitkälle kuin jaettuun isännöintiin menee:

 • SiteGround
 • InMotion-hosting
 • DreamHost
 • Bluehost

VPS-hosting

Analogia: Ravintola-aiheisessa analogiassamme VPS-hosting on The Cheesecake Factory. Se ei varmasti täytä Michelin-tähtiä, mutta on erinomainen ravintola, ja löydät maustasi riippumatta valikosta jotain, mitä pidät. Jätät todennäköisesti tyytyväisenä – vaikka et käyttäisit sitä viihdyttääksesi arvostetuinta asiakkaasi.

Mutterit ja pultit

VPS (jota joskus kutsutaan pilvimajoitukseksi) on samanlainen kuin jaettu isäntä, mutta siinä käytetään tehokkaampaa tekniikkaa käyttäjien erottamiseen samassa koneessa. Verrattuna jaettuun palvelimeen, jossa voi olla tuhansia naapureita, VPS-järjestelmissä on tyypillisesti viisi tai 20.

Pienempi lukumäärä osoittaa jo huonomman naapurin vaikutuksen vähentävän riskiä, ​​mutta tärkeintä on Miten nämä käyttäjät erotetaan toisistaan. VPS-järjestelmät käyttävät hypervalvojaa, joka valvoo täydellistä virtuaalijärjestelmää jokaiselle käyttäjälle.

Yksinkertaisesti sanottuna tämä tarkoittaa, että yksi käyttäjä ei voi viettää toisen resursseja. Esimerkiksi kone, jossa on 16 Gt RAM-muistia ja kahdeksan käyttäjää, osoittaa 2 Gt kullekin käyttäjälle. Joten jos jompikumpi näistä käyttäjistä ylittää 2 Gt: n varauksensa, heidän sivustonsa saattaa kaatua – mutta saman koneen muihin verkkosivustoihin ei vaikuteta.

Kustannukset

VPS-hosting-palvelun hintalaatut vaihtelevat paljon. Olemme tarkastellut halvimpia paketteja kuudesta yrityksestä (lueteltu alla) ja hinnat vaihtelevat niinkin alhaisesta kuin 5–10 dollaria, jopa 80 dollariin.

Ihmisarvoisen matalan tason VPS: n pitäisi tulla sisään noin 20–30 dollarilla. 50–100 dollarin taso voi mukavasti ylläpitää useimpia sivustoja, mutta jos tarvitset ylimääräistä oomphia, on olemassa VPS-suunnitelmia, jotka tavoittavat tuhansia.

Mitä maksat

VPS-järjestelmissä maksat kolmesta pääasiasta:

 • VPS-tekniikka, joka tarjoaa erottelun, skaalautuvuuden ja suojauksen.
 • Resurssit, kuten muisti, kiintolevyn käyttö ja kaistanleveys.
 • “Lisämaksu”, koska VPS-palvelimet pitävät vain muutamaa käyttäjää satojen sijasta – mikä vaikeuttaa taloudellista ylläpitoa.

Toinen kohta on tärkein, koska sinun on oltava tietoinen sivustosi resurssien käytöstä. Jos sinulla on verkkosivusto, joka tuottaa 4TB kaistanleveyttä, et voi käyttää DigitalOceenen 5 dollarin suunnitelmaa, koska se sisältää vain 1TB kaistanleveyttä..

Hyvä

Kaikilla VPS-isäntäpalvelun positiivisilla puolilla on merkitys V: Virtuaali. Tämä mahdollistaa paremman erottelun, skaalauksen ja turvallisuuden. Katsotaanpa jotkut yläpuolet.

 • Virtuaaliset ilmentymät vastaanottavat erilliset resurssirajoitukset, poistavat epävarmuuden ja mahdollistavat paremman suunnittelun.
 • Haittaohjelma, joka tartuttaa useita virtuaalisia ilmentymiä hypervisorin kautta, ei ole ennenkuulumatonta, mutta on erittäin harvinaista. Voit olla varma, että toisen tilin tietoturvaongelmat eivät vaikuta omaasi.
 • Koska resursseja on allokoitu eikä yhdistetty, VPS-järjestelmät voidaan skaalata helposti, mikä tekee niistä täydellisen dynaamisesti kasvaville verkkosivustoille.
 • Virtuaalinen ilmentymä on itsenäinen ohjelmistokerros, joka sisältää käyttöjärjestelmän ja kaikki muut tarvitsemasi bitit ja osat. Joustavuuden kannalta tämä vastaa suunnilleen omaa erillistä palvelinta, mikä mahdollistaa ympäristösi paremman hallinnan.

Paha

VPS-järjestelmillä ei ole todellisia haittapuolia. Mahdolliset haittapuolet on mitattava verkkosivustosi tavoitteeseen nähden. Käymme läpi joitain näistä asioista, mutta muista nämä muutokset projektista projektiin.

 • Jos sinulla on erittäin erikoistunut sivusto, jossa haluat ehkä hallita laitteistotasoa, omistettu isännöinti saattaa olla enemmän sinun tietäsi. VPS-järjestelmät ovat joustavia, mutta eivät niin äärettömiä.
 • Jos tarvitset vain nopean paikan verkkosivuston sijoittamiseen, VPS-järjestelmät voivat olla vähän kalliita ja tarpeettomia
 • Jos sinulla on WordPress-verkkosivusto, sinun tulisi tutkia vaihtoehtoisesti hallittua WordPress-hosting-palvelua. VPS on joustavampi, mutta hallitun WordPress-isännöinnin erittäin viritetyn luonteen vuoksi se yleensä voittaa VPS: n nopeuden ja turvallisuuden.

Milloin valita VPS-hosting

Päättäminen siitä, onko VPS sinulle, ei saisi olla liian vaikeaa, koska voit saavuttaa sen eliminoinnin avulla. Tässä on muutama kysymys itsellesi:

Onko projektini vähäinen, testi tai budjetti tiukka? Toisin sanoen, onko sillä mitään ominaisuuksia, jotka täyttäisivät sen jaetulle tilille? Jos vastaus on kieltävä, seuraava poissulkeva on omistettu isännöinti.

Lisätietoja VPS vs. jaetusta isännöinnistä

Edellyttääkö projektini erittäin hienosäädettyä ympäristöä missä minä on pakko toimivatko kaikki sysadmin-toiminnot, kuten esimerkiksi varmistamalla käyttöjärjestelmä on ajan tasalla ja asentamalla mahdollisesti tarvitsemani paketit? Lisäksi onko minulla tarvittavaa tietotaitoa palvelimen hallitsemiseksi yksin?

Jos vastaus ei ole kumpaankaan näistä, olemme poissulkeneet omistetun isännöinnin. Kehotan sinua ajattelemaan kahdesti, jos vastauksesi on kyllä. Ellet ole vakavasti perehtynyt palvelinten hallintaan, päätät luoda huonosti viritetty ympäristö – esiasetettu VPS olisi paljon parempi.

Nyt meillä on hallittu WordPress-isännöinti. Ensinnäkin: Onko verkkosivustosi WordPress perustuu? Jos sitä ei ole, VPS on valinta sinulle. Jos se on, katso alla olevia hallittujen WordPress-isännöintien etuja ja haittoja ja päätä itse.

Kannatan asennetani: Jos minulla on WordPress-verkkosivusto, valitsen melkein aina hallitun WordPress-isäntäpalvelun – varsinkin jos aion ansaita siitä rahaa. Muutoin voin asettaa joitain WordPress-sivustoja VPS: lle vain säästääksesi rahaa.

Milloin pysyä poissa VPS-hosting-palvelusta

Ei ole sellaista tilannetta, jossa kehottaisin sinua pysymään poissa VPS-isännöinnistä – VPS-järjestelmät skaalautuvat erittäin hyvin, joten vaikka sivustosi saisi miljoonia näyttökertoja, voit löytää sopivan suunnitelman. Kaikille paitsi korkeimman liikenteen sivustoille (ajattele The New York Times jne.) Tai yrityksille, joilla on hyvin erityistarpeita (ajattele suuret pankit jne.), VPS-suunnitelmat ovat kunnollinen valinta.

VPS: n kanssa kysymys ei ole: ‘Pitäisikö minun pysyä poissa?’, Vaan pikemminkin: ‘Olisiko jokin muu vielä parempi?’ Kaiken kaikkiaan, et voi todella mennä pieleen VPS: n kanssa – ja kun epäilemättä, se on yleensä melko hyvä varavaraus (jos tiedät mitä teet sen kanssa).

VPS-isännät

Lähes kaikki isännöintiyritykset tarjoavat VPS-suunnitelmia, mutta palvelun laadussa on enemmän eroja VPS-palvelimien suhteen. Alla on kuusi yritystä, jotka ovat alalla hyvin tunnettuja ja joille voidaan luottaa tarjoamaan hyväksyttäviä palveluita:

 • Media-temppeli
 • DigitalOcean
 • SiteGround
 • DreamHost
 • Bluehost
 • Linode

Dedicated hosting

Analogia: Dedicated hosting on luopuminen ravintolan valitsemisesta kotiruoan valmistuksen hyväksi. Kun olet itse rakentanut keittiön. Tämän saavuttamiseksi tarvitaan korkeatasoista asiantuntemusta, mutta voit räätälöidä ympäristösi ja tuotteesi tarpeisiisi.

Mutterit ja pultit

Kun ostat erillistä hosting-palvelua, olet ostamassa kappaleen laitteistoa ja paikan kyseisen laitteiston varastoimiseen minimaalisen ylläpidon mukana. Kun laitteisto on paikallaan, joudut huolehtimaan kaikesta asentamisesta ja käytöstä web-palvelinohjelmiston asentamiseen (Nginx, Apache ja kaikki siihen liittyvät).

Isäntäyritys korvaa puskuroidut komponentit puolestasi (tämän pitäisi olla harvinainen tapaus), mutta sinun on pidettävä kaikkea muuta itse etäyhteyden kautta.

Hinta

Vertasimme viiden tunnetun hosting-yrityksen (alla) halvimpia suunnitelmia, ja halvemmalla lähtöhinta on yleensä noin 100 dollaria. Halvin vaihtoehto on Hetznerin hinta ~ 50 dollaria (tarkalleen ottaen 46,41 euroa!), Mikä, kuten voitte kuvitella, ei anna sinulle paljon resursseja.

Alin suosittelemamme hinta on noin 100 dollarin merkinnässä – hintojen ollessa keskitasoratkaisujen 500 dollarin valikoimassa ja huippuluokan koneiden tuhansissa.

Hyvä

Dedikoiduilla palvelimilla on kaksi suurta hyötyä: Olet vain ostamasi koneen käyttäjä, ja saat yleensä paljon enemmän kaistanleveyttä.

Olemalla palvelimen ainoa tili, voit kumota huonojen naapureiden vaikutukset kokonaan. Itse asiassa voit luopua ohjelmistomaisista monimutkaisista tarjoajista ja hypervalvojista (jotka valvovat koneen useita VPS-järjestelmiä).

Voit hienosäätää koko ympäristöä mielesi mukaan – laitteistosta palvelimeen – ja saada haittaohjelmien tarkistukset ja muut suojaukset räätälöityihin tarpeisiisi.

Dedicated hosting on erityisen hyödyllinen, jos tarvitset mukautettuja seurantatyökaluja tai erittäin erikoistunutta käyttöönottoprosessia – jonka voit määrittää tarkalleen tarpeen mukaan.

Paha

Erityisesti omistettujen palvelimien suurin haittapuoli on, että sinun täytyy tehdä kaikki itse. Sinulla on joko oltava huomattava osaaminen tai luotettava sysadmin (heillä on täysi käyttöoikeus kaikkeen), mikä lisää kustannuksiasi.

Muut isäntätyypit huolehtivat monista hallintatehtävistä puolestasi – kuten varmistaa, että kaikki on ajan tasalla, käyttää suojauskorjauksia, antaa sinulle mahdollisuus vaihtaa PHP-versioita käyttöliittymästä, skannata säännöllisesti ja niin edelleen.

Useimmissa tapauksissa saat täsmälleen ei mitään näistä palveluista omalla palvelimellasi. Siellä on joitain hallittuja omistettuja ratkaisuja, mutta sinun täytyy tiskata joitain vakavia käteisvaroja.

Toinen haittapuoli on, että jos laitteistovika ilmenee, ongelman ratkaiseminen vie todennäköisesti kauemmin. VPS-järjestelmät eivät ehkä edes huomaa rikkoutunutta RAM-muistia – järjestelmä voi levittää kuorman. Omistettujen palvelimien kanssa jonkun täytyy mennä sisään ja korvata tietokoneen moduuli fyysisesti.

Milloin valita omistettu hosting

Dedicated hosting ei ole jotain, mitä monet ihmiset tarvitsevat. Useimmat – jopa suuret – projektit toimivat ilman kiinnitystä hyvässä VPS-ratkaisussa.

Jos sinulla on kuitenkin valtava verkkosivusto ja sillä on erityisiä vaatimuksia, jotka tarvitsevat kokopäiväisen järjestelmänvalvojan kykyjä, on aika miettiä erillistä isännöintia.

Se on hyödyllinen myös suurille sivustoille, jotka käyttävät erilaisia ​​palvelimia etu- ja takaosaansa, ja ehkä jopa niiden mediaan, koska sen avulla voit luoda tarpeettomia järjestelmiä, jotka toimivat itsenäisesti.

Milloin pysyä poissa omistetusta hosting-palvelusta

Jos sinulla ei ole tietoa perustaa isännöintiympäristöä tyhjästä tai sinulla ei ole rahaa palkata hyvää järjestelmänvalvojaa, sinun tulee välttää omistettu isäntä.

Ympäristö, joka sopii 90% sivustollesi, on edelleen erä parempi kuin puolileivottu ratkaisu, jota pidetään yhdessä kanavateipin kanssa.

Monet verkkosivustojen omistajat haluavat hienoja asioita, kuten kuormituksen tasapainottamista tai omistettua isännöintiä, koska se on huipputekniikka ja he tuntevat ikään kuin heidän verkkosivustonsa ansaitsee parhaimman, mutta tämä on virheellinen ajattelu.

Suurin osa verkkosivustojen omistajista ei tiedä mitä “iso” tarkoittaa isännöinnissä. Verkkosivusto, joka ansaitsee miljoonan dollarin vuodessa ja jota katselee 10 miljoonaa ihmistä kuukaudessa, ei ole välttämättä suuri tarvittavien resurssien suhteen. Jos se koodataan tehokkaasti, se voi helposti toimia luotettavasti 250 dollaria kuukaudessa koskevalla VPS: llä.

Katso yksityiskohdat VPS vs. omistettu hosting-viestistä.

Omistautuneet isännät

Monet yritykset tarjoavat omistettuja hosting-palveluja jaettujen ja VPS-suunnitelmien lisäksi. Tässä on neljä, jotka tunnetaan ehkä enemmän omistetusta isännöinnistään:

 • Nestemäinen verkko
 • Hivelocity
 • OVH
 • Hetzner

Ylläpito WordPress-hosting

Analogia: Ylläpitämä WordPress-isännöinti olisi catering-palvelu häissä. Toisin kuin ravintolapalvelu, se räätälöi kokemuksen sinulle, mutta asettaa kuitenkin joitain rajoituksia.

Mutterit ja pultit

Ylläpito WordPress-hosting on erityinen isännöintityyppi, joka tarjoaa joukon WordPressiin liittyviä palveluita. Palvelin voidaan jakaa tai VPS, mutta sillä ei pitäisi olla merkitystä, koska isännän tulisi olla erittäin taitava ylläpitämään palvelua.

Koska palveluntarjoajan on tuettava vain yhtä sovellusta – WordPressiä -, heidän työnsä on paljon helpompaa. He voivat asettaa koko ympäristönsä – laitteistosta ohjelmistoihin – nopeuden kasvattamiseksi, suojausongelmien poistamiseksi ja tehokkaiden ja hyödyllisten ominaisuuksien tarjoamiseksi.

Hinta

Neljän suurimman, todella erikoistuneen yrityksen, joka tarjoaa korkealaatuista hallittua WordPress-hosting-palvelua (alla lueteltu), halvin suunnitelma on vauhtipyörällä * – 15 dollaria – mikä antaa kapasiteettia vain 5000 käyntiä kohti kuukaudessa – mikä tarkoittaa, että se on todella sopiva vain hyvin pienille verkkosivustoille.

Alin käytettävä taso erikoistuneella WordPress-isäntäkoneella (sopimaan useimpiin sivustoihin) kellot noin 27 dollarin merkissä.

Jos olet tosissasi WordPress-isännöintitarpeistasi ja sinulla on sivusto noin 100 000 kävijää tai enemmän kuukaudessa, sinun on maksettava noin 100 dollaria kuukaudessa. (Huomaa: Hallittu WordPress-isäntä voi helposti käydä kirjaimellisesti tuhansiksi dollareiksi kuukaudessa, jos sivustot tarvitsevat paljon palvelinresursseja – ajattele sivustoja, joissa vierailee miljoonia kuukausittain.)

(* Isännät isännöivät ennen tätä sivustoa.)

Hyvä

Hallittuun WordPress-isännöintiin on paljon tykkää. Suurin osa eduista johtuu siitä, että tarvitsee vain tukea WordPressiä, jolloin asiantuntija-isännät voivat todella hienosäätää järjestelmiään ja viettää aikaa kätevien hallintaominaisuuksien kehittämiseen. Tuloksena tulisi olla verkkosivusto, joka toimii huomattavasti nopeammin ja käyttää vähemmän resursseja.

Isännät yleensä valtuuttavat WordPressin uusimman version, mikä tarkoittaa, että olet aina ajan tasalla ja turvallisempi vahingoilta. Ne voivat myös estää tietyt laajennukset, joiden tiedetään aiheuttavan ongelmia tai jotka sisältävät suojausheikkouksia.

Hyvä esimerkki siitä, kuinka hallittu WordPress-hosting voi parantaa sivustosi, on välimuisti. Joillakin isäntälaitteilla on oma hienosäädetty välimuistijärjestelmä palvelintasolla, joka ylittää laajennukset, kuten W3 Total Cache joka kerta. Itse asiassa sinut usein kielletään edes käyttämästä sellaisia ​​tavanomaisia ​​välimuistin laajennuksia, koska ne ovat usein ristiriidassa isännän omien, tehokkaampien sisäisten järjestelmien kanssa..

Ylläpitetyllä WP-isännöinnillä on myös yleensä paljon parempi tuki WordPressiin liittyvissä asioissa kuin yleisessä VPS: ssä tai jaetuissa isäntäissä – mikä ei ole yllättävää. He käsittelevät yksinomaan WordPressiä – jotain, mikä ilmenee heti, kun puhut heidän teknikkojensa kanssa.

Paha

Suurin haittapuoli on joustavuuden menetys ja korkeampi hintalaji verrattuna VPS-palvelimiin. Samat ominaisuudet, jotka tekevät sivustostasi turvallisemman (WordPress-versioiden valtuuttaminen, laajennusten estäminen ja niin edelleen), voivat myös joskus olla hieman rajoittavia joillekin sivustoille.

Lisäksi erikoistuneen WordPress-isännöinnin yhteydessä olet todella rajoittunut vain WordPressiin. Et voi nopeasti ottaa yhteyttä esimerkiksi Joomla- tai Drupal-sivustoon nähdäksesi, miten se toimii, tai luoda vain HTML-sivustoa (vaikka jotkut isäntäsä teknisesti sallivat tämän).

Milloin valita Managed WordPress Hosting

Ylläpito WordPress-hosting on melkein aina paras ratkaisu WordPress-sivustoille. Tässä on muutama huomioitava seikka, kun päätetään käyttää sitä vai ei.

Ensinnäkin, onko se tärkeä sivusto? Jos näin ei ole, ei välttämättä ole syytä käyttää kaikkia näitä rahaa isännöintiin. Jos kyseessä on vain henkilökohtainen blogi, niin ei ole paljon eroa lataamisen 2,8 sekunnissa VPS: llä tai 1,9: n hallitulla WP-isännöinnillä..

Tilille asennettavien sivustojen lukumäärä on yleensä pullonkaula – usein vain yksi sivusto tosiasiassa -, joten ole varovainen, että käytät vain tämän tyyppistä hosting-palvelua, kun sivusto todella sitä vaatii.

Muuten kuin, jos sinulla on suuri ja / tai tärkeä sivusto ja sinun on varmistettava, että se toimii mahdollisimman sujuvasti ja luotettavasti, siirry hallittuun WordPress-isännöintiin (niin kauan kuin voit elää sen asettamista vähäisistä rajoituksista).

Milloin pysyt poissa hallinnoidusta WordPress-hosting-palvelusta

Jälleen kerran ei ole paljon poissaoloa. WordPress-sivustojen hallittu WordPress-hosting on melkein aina parempi sopivuus – vaikka sinulla ei olisi rahaa tai jos tarvitset sijoittaa joukon sivustoja yhteen paikkaan, tavallinen VPS-hosting saattaa palvella sinua paremmin.

Ylläpito WordPress-isännät

Tällä hetkellä markkinoilla ei ole liian monta todella hyvin hallittua WordPress-hosting-ratkaisua. Tässä on viisi tunnetuinta majoittajaa:

 • WP-moottori
 • Vauhtipyörä
 • Kinsta
 • Pagely
 • Pantheon *

(* Toisin kuin muut neljä lueteltua, Pantheon ei ole erikoistunut vain WordPress-pohjaisten verkkosivustojen isännöintiin – he isännöivät myös Drupalin käyttämiä verkkosivustoja.)

johtopäätös

Aivan kuten ei ole ravintolaa, joka olisi kaikille miellyttävä, ei myöskään verkkosivustolle ole mitään maagista yhden koon koko-ratkaisua – tarvitsemasi isännöintityyppi riippuu suuresti tavoitteistasi ja projektisi vaatimuksista.

Punnitse hankkeen tärkeys, sen ennustettu resurssien käyttö ja kuinka vakava taloudesi on, ja lue kunkin isännöintityypin edut ja haitat läpi tietoisen päätöksen tekemiseksi..

On myös syytä muistaa, että isäntien vaihtaminen on suhteellisen helppoa – ja monet WordPress-huipputason isännät tarjoavat todella ilmaisen siirron – joten voit aina kokeilla yhtä ja muuttaa mieltäsi myöhemmin, jos asiat eivät toimi suunnitellusti..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me