WordPress Hosting forklart: Delt, VPS, dedikert eller administrert WordPress Hosting – Hvilket å velge og hvorfor ?!

WordPress-tilbud


Hvis du er ukjent med hosting, kan det å virke ut hvilken type tjeneste du trenger virke som en skremmende oppgave med mange faktorer å vurdere. Men det trenger ikke være overveldende – som med enhver beslutning, vil det være ting du absolutt må ha, og når du har funnet noen få alternativer som passer for regningen, kan du gå inn i detalj for å begrense listen . Si at du velger en restaurant, for eksempel: De første tingene du bør tenke på er typen mat du vil ha, plasseringen og prisen. Når du har funnet noen få steder som passer dine behov og budsjett, kan du komme inn på anmeldelser, atmosfære og menyalternativer. Å velge en vert er ikke så forskjellig fra å velge en restaurant: Det vil være noen få forhandlere som vil begrense listen din, og deretter vil detaljene som hjelper deg å finne det mest passende alternativet for dine behov.

I denne artikkelen skal vi se på de fire forskjellige vertsalternativene: Shared Hosting, VPS (Virtual Private Server), Dedicated Hosting og Managed WordPress Hosting. Vi vil dekke hva de er, hvorfor de er forskjellige fra hverandre, hvor mye de koster, fordeler og ulemper, når vi skal velge hver enkelt, og – kanskje viktigst – når ikke!

Typer WordPress Hosting (seksjonslenker):

 • Delt hosting
 • VPS Hosting
 • Dedikert hosting
 • Administrert WordPress Hosting

Delt hosting

Analogien: Delt hosting er McDonald’s for vertsvirksomheten. Produktet er ikke forferdelig (vi har alle en burger nå og da), men det er ikke passende for enhver situasjon – snarere en rimelig hurtigløsning uten bjeller eller fløyter.

Nøttene og boltene

Delt hosting er basert på forutsetningen om at små nettsteder krever få ressurser. En delt server inneholder hundrevis, om ikke tusenvis av brukere, hver med et antall forskjellige nettsteder. Resultatet er et billig produkt som ikke er veldig kraftig og ofte introduserer alle slags problemer med overbefolkning å gjøre.

Kostnaden

Basert på fire kjente vertsselskaper som vi har valgt å best representere denne typen hosting (listet nedenfor), er gjennomsnittlig kostnad for en delt delt hostingplan omtrent mellom $ 5 og $ 12 i måneden, som ikke inkluderer noen innledende gode kjøp selskapene kan tilby (mer om dette senere).

DreamHost tilbyr den billigste planen til rundt $ 2,59 i måneden med en langsiktig forpliktelse, eller $ 4,95 per måned hvis du betaler månedlig.

På slutten av dagen bør ~ $ 10 i måneden generelt kjøpe deg en delt kvalitetstjeneste av god kvalitet.

Det gode

Den største fordelen som delt hosting har i forhold til noen annen type er det faktum billig. Det har ikke mye mer i gang med det, men prisen alene kan rettferdiggjøre bruk av delt hosting i mange situasjoner.

Det dårlige

Alle problemene rundt delt hosting stammer fra det faktum at du deler det samme miljøet med hundrevis av andre brukere og tusenvis av andre nettsteder. Dette kan føre til fire hovedproblemer:

 • Andre nettsteder enn dine egne kan bruke en uforholdsmessig mengde ressurser på serveren, noe som gir mindre igjen for nettstedene dine, og dermed få dem til å bremse eller mase til å stanse.
 • Sikkerhetsproblemer på en konto kan lekke over til din. Du kan beskytte nettstedet ditt med all den fancy teknologien du har til rådighet, men et problem på servernivå kan fortsatt påvirke deg. Gode ​​delt verter bør bruke isolasjon for å forhindre dette, men ikke alle gjør det.
 • Oppetid og pålitelighet kan være et stort problem i delte miljøer. Siden andre nettsteder kan hente ressurser eller forårsake sikkerhetsproblemer, risikerer du ikke bare, men du kan ganske enkelt ikke se når et problem kan oppstå.
 • Å dele et miljø betyr at ingen har noen reell kontroll over spesifikasjonene til serverne deres, noe som resulterer i en one-size-fit-all-oppsett. Dette er bra for små nettsteder, men når du vokser vil du trenge litt ekstra oomph.

Det er andre problemer, men de fleste av dem stammer fra en av disse – og alle har å gjøre med det delte miljøet.

Innledende rabatter

Vær på vakt mot priser for delt hosting. Mange verter tilbyr en første rabatt som er gyldig til første fornyelse. Bluehost tilbyr for eksempel en ny plan for 2,75 dollar i stedet for listeprisen på 7,99 dollar.

Imidlertid er det to store advarsler til denne avtalen:

 1. Du må vanligvis forplikte deg til lange betingelser (~ to til tre år) for å få de laveste prisene. Hvis du bare forplikter deg til ett år, vil avtalen ikke være like søt.
 2. Disse prisene gjelder bare din første faktureringssyklus – etter det må du betale den vanlige prisen.

De fleste verter lar deg betale for tre år på forhånd, som lar deg låse inn rabatten i minst tre år. Det betyr imidlertid en høyere forhåndskostnad.

Når skal jeg velge delt hosting

Hvis din budsjett utvides bare ikke til nivået på en VPS eller administrert WordPress-hosting (se nedenfor), da er delt hosting egentlig det eneste alternativet som er igjen. Denne hostingtypen har mye mer nedetid og upålitelighet, men dette betyr ikke at nettstedet ditt vil være offline i flere dager hver uke..

Jeg har vært vertskap for nettstedene mine på Bluehost, og selv om ytelsen ikke var eksepsjonell, var nettstedene mine opp 99% av tiden, og det var nok til å få virksomheten min fra bakken.

nedetid kan koster deg ofte betydelig virksomhet. Hvis du har et lite budsjett, ikke vent til du har råd til en VPS, få en delt konto nå og bytt når du har råd til.

Hvis du har lite trafikk, relativt uviktige nettsteder, er delt hosting en utmerket og billig måte å holde dem online. Personlige blogger, klienttestsider, arkiverte prosjekter og prosjekter som testes, passer alle perfekt til det delte miljøet.

Delt hosting passer også godt for up-and-comers som ikke trenger mye ytelse. Når du starter virksomheten din, er det en god sjanse for at ingen vil se nettstedet ditt den første måneden, og du vil bygge trafikken sakte i løpet av de påfølgende månedene. Du kan starte på en delt vert for å spare penger, og bytte når flere begynner å besøke nettstedet ditt.

Hvis du er ny på nettet og nettstedet ditt ikke er kritisk til mål, foreslår jeg at du går etter den billigste planen du kan finne bare for å lære noe nytt. Det er god erfaring og forskning for tider fremover når du kanskje trenger å ta en avgjørelse mellom en $ 50 og $ 100 VPS-plan.

Når skal du holde meg unna delt hosting

Delt hosting er ikke bra når det gjelder pålitelighet, ressurser og sikkerhet. Hvis du har et misjonskritisk nettsted og du har råd til et høyere nivå av hosting, bør du unngå delt hosting.

Å vite når du ikke skal velge delt hosting er enkelt: Hvis ingen av punktene i delen “Når du skal velge delt hosting” gjelder deg, bør du holde deg unna.

Hvis du driver et e-handelsnettsted, vil jeg anbefale at du går med et ikke-delt miljø fra get-go. Hvis noen ikke kan se bloggen din, har du mistet en besøkende. Hvis noen ikke kan komme til et av produktene dine, kan du ha tapt et salg.

Vet hva du betaler for

Som noen som har vært på begge sider av spillefeltet (som vertsbruker og i en lederstilling hos en vert), er mitt beste råd å vite hva du betaler for.

Hvis du bare bruker $ 5 til $ 10 i måneden på hosting, ikke forvent mirakler. Alle kjente delte verter (som vi skal dekke nedenfor) er godmodige selskaper. De er ikke ute etter å få deg; de vil ikke med vilje ta ressurser fra nettstedet ditt.

De er ærlige virksomheter som selger et billig produkt. Produktet er iboende feil, men tilbyr tusenvis av kunder en sjanse til å ha en anstendig tilstedeværelse på nettet.

Delte verter

I ingen spesiell rekkefølge, her er fire leverandører som du kan stole på for å gi deg solid service så langt som delt hosting:

 • Siteground
 • InMotion Hosting
 • Dreamhost
 • Bluehost

VPS Hosting

Analogien: I vår analogi med restauranttema er VPS hosting The Cheesecake Factory. Det kvalifiserer absolutt ikke til Michelin-stjerner, men er en utmerket restaurant, og uansett hva du smaker, vil du finne noe du liker på menyen. Du vil sannsynligvis forlate fornøyd – selv om du ikke vil bruke den til å underholde den mest prestisjefylte klienten din.

Nøttene og boltene

VPS (noen ganger referert til som skyhosting) ligner på delt hosting, men bruker mer robust teknologi for å skille brukere på samme maskin. Sammenlignet med en delt server, der du kanskje har tusenvis av naboer, har VPS-systemer vanligvis fem til 20.

Det lavere antallet peker allerede på mindre risiko fra den dårlige naboeffekten, men det som betyr mest er hvordan disse brukerne er atskilt. VPS-systemer bruker en hypervisor som fører tilsyn med et komplett virtuelt system for hver bruker.

Enkelt sagt betyr dette at en bruker ikke kan hente ressursene til en annen. En maskin med 16 GB RAM og for eksempel åtte brukere vil tildele 2 GB til hver bruker. Så hvis en av disse brukerne går over tildelingen på 2 GB, kan nettstedet deres krasje – men de andre nettstedene på samme maskin blir ikke berørt.

Kostnaden

Prislappene på VPS-hosting varierer mye. Vi har sett på de billigste pakkene fra seks selskaper (listet nedenfor), og prisene varierer fra $ 5 til $ 10, opp til $ 80.

En anstendig VPS med lavt nivå bør klokke inn rundt 20 til 30 dollar. Nivået på $ 50 til $ 100 kan komfortabelt kjøre de fleste nettsteder, men hvis du trenger den ekstra oomph, er det VPS-planer som når ut i tusenvis.

Hva du betaler for

Med VPS-systemer betaler du for tre hoved ting:

 • VPS-teknologien som gir separasjon, skalerbarhet og beskyttelse.
 • Ressurser som minne, bruk av harddisker og båndbredde.
 • En “tilleggsavgift” fordi VPS-servere bare har et par brukere i stedet for hundrevis – noe som gjør det vanskeligere å opprettholde økonomisk.

Det andre elementet er det viktigste fordi du må være oppmerksom på nettstedets ressursbruk. Hvis du har et nettsted som genererer 4 TB båndbredde, vil du ikke kunne gå med DigitalOceans $ 5-plan, siden den bare inkluderer 1 TB båndbredde.

Det gode

Alle de positive sidene ved VPS-hosting har å gjøre med ‘V’: Virtual. Dette gir bedre separasjon, skalering og sikkerhet. La oss gå gjennom noen av oppstrømmene.

 • Virtuelle forekomster får separate ressursgrenser, fjerner usikkerhet og muliggjør bedre planlegging.
 • Ondsinnet kode som smitter flere virtuelle forekomster gjennom hypervisoren er ikke uhørt, men er ekstremt sjelden. Du kan være sikker på at sikkerhetsproblemer på en annen konto ikke påvirker din egen.
 • Siden ressurser tildeles snarere enn samlet, kan VPS-systemer enkelt skaleres, noe som gjør dem perfekte for dynamisk voksende nettsteder.
 • En virtuell forekomst er et selvstendig programvarelag som inkluderer operativsystemet og alle de andre bitene og delene du trenger. Fra et fleksibilitetssynspunkt tilsvarer dette omtrent det å ha din egen dedikerte server, og gir dermed større kontroll over miljøet.

Det dårlige

Det er ingen virkelige ulemper med VPS-systemer. Eventuelle ulemper må måles mot målet på nettstedet ditt. Vi skal gjennomgå noen av disse problemene, men husk disse endringene fra prosjekt til prosjekt.

 • Hvis du har en høyt spesialisert nettsted der du kanskje vil ha kontroll på maskinvarenivå, dedikert hosting kan være mer i smug. VPS-systemer er fleksible, men ikke uendelig.
 • Hvis du bare trenger et raskt sted å stash et nettsted, kan et VPS-systemer være litt kostbart og unødvendig
 • Hvis du har et WordPress-nettsted, bør du se på styrt WordPress-hosting som et alternativ. VPS er mer fleksibel, men på grunn av den sterkt avstemte karakteren av administrert WordPress-hosting, slår den vanligvis VPS på hastighet og sikkerhet.

Når skal jeg velge VPS Hosting

Å avgjøre om VPS er noe for deg, burde ikke være for vanskelig, fordi du kan komme til det ved eliminering. Her er noen spørsmål du kan stille deg:

Er prosjektet mitt mindre, en test eller med et stramt budsjett? Har det med andre ord noen av egenskapene som vil kvalifisere det for en delt konto? Hvis svaret er nei, er den neste som utelukker dedikert hosting.

Mer om VPS vs delt hosting

Krever prosjektet mitt et ekstremt finstemt miljø der jeg fungerer alt sysadmin, for eksempel å sørge for at operativsystemet er oppdatert og installere pakker jeg trenger? Har jeg også den nødvendige kunnskapen for å administrere en server på egen hånd?

Hvis svaret er nei til noen av disse, har vi utelukket dedikert hosting. Jeg anbefaler deg å tenke to ganger om svaret ditt er ja. Med mindre du er seriøst dyktig i serveradministrasjon, vil du ende opp med å lage en dårlig innstilt miljø – en forhåndsinnstilt VPS ville være mye bedre.

Nå sitter vi igjen med administrert WordPress-hosting. Først av alt: Er nettstedet ditt WordPress basert? Hvis det ikke er det, er VPS valget for deg. Hvis det er det, ta en titt på fordeler og ulemper med administrert WordPress-hosting nedenfor og bestem selv.

Mitt synspunkt er: Hvis jeg har et WordPress-nettsted, vil jeg nesten alltid velge administrert WordPress-hosting – spesielt hvis jeg planlegger å tjene penger på det. Ellers kan det hende at jeg legger noen WordPress-nettsteder på en VPS bare for å spare penger.

Når du skal holde deg unna VPS Hosting

Det er ikke noe scenario der jeg vil anbefale deg å holde deg unna VPS-hosting – VPS-systemer skaleres veldig bra, så selv om nettstedet ditt får millioner av visninger, kan du finne en passende plan. For alle bortsett fra trafikknettsteder (tenk The New York Times osv.) Eller virksomheter med veldig spesifikke behov (tror store banker osv.), Er VPS-planer et anstendig valg.

Med VPS er ikke spørsmålet: ‘Bør jeg holde meg borte?’, Men heller: ‘Ville noe annet være enda bedre?’ Alt i alt kan du egentlig ikke gjøre noe galt med en VPS – og når du er i tvil, det er vanligvis en ganske god tilbakesending (forutsatt at du vet hva du gjør med det).

VPS-verter

VPS-planer tilbys av nesten alle vertsselskaper, men det er større varians i kvaliteten på tjenestene når det gjelder VPS-servere. Nedenfor er seks selskaper som er godt kjent i bransjen, og som kan stole på å tilby akseptable tjenester:

 • Media Temple
 • DigitalOcean
 • Siteground
 • Dreamhost
 • Bluehost
 • Linode

Dedikert hosting

Analogien: Dedikert hosting avgir fra å plukke en restaurant til fordel for matlaging hjemme. Etter å ha bygget kjøkkenet selv. En høy kompetanse er nødvendig for å oppnå dette, men du kan skreddersy miljøet og produktet etter dine behov.

Nøttene og boltene

Når du kjøper dedikert hosting, kjøper du en maskinvare og et sted å lagre den maskinvaren, med minimalt vedlikehold inkludert. Når maskinvaren er på plass, må du ta vare på alt fra installasjon og drift til konfigurering av webserverprogramvaren din (Nginx, Apache og alt det innebærer).

Hostingfirmaet vil erstatte bustede komponenter for deg (dette skal være en sjelden forekomst), men du trenger å opprettholde alt annet selv eksternt.

Prisen

Vi sammenliknet de billigste planene til fem kjente vertselskaper (nedenfor), og startprisen til lav slutt er vanligvis rundt 100 dollar. Det billigste alternativet er Hetzners til ~ $ 50 (€ 46,41 for å være nøyaktig!), Som du kan forestille deg ikke gir deg mange ressurser.

Den laveste prisen vi vil anbefale er rundt $ 100-merket – med priser som strekker seg inn i $ 500-serien for mellomnivåløsninger, og godt i tusenvis for avanserte maskiner.

Det gode

Dedikerte servere har to enorme fordeler: Du er den eneste brukeren av maskinen du kjøper, og du får vanligvis mye mer båndbredde.

Ved å være den eneste kontoen på en server, kan du fullstendig ignorere dårlige nabovirkninger. Du kan faktisk gi avkall på noen programvarelignende komplekse leverandører og hypervisorer (som fører tilsyn med flere VPS-systemer på en maskin).

Du kan finjustere hele miljøet til din smak – fra maskinvaren til serveren – og ha skadelig programvare og annen beskyttelse skreddersydd til dine nøyaktige behov.

Dedikert hosting er spesielt nyttig hvis du trenger tilpassede overvåkningsverktøy eller en høyt spesialisert distribusjonsprosess – som du kan konfigurere nøyaktig etter behov.

Det dårlige

Om den største ulempen med dedikerte servere er at du trenger å gjøre alt selv. Du må enten ha betydelig kunnskap eller en pålitelig sysadmin (de vil ha full tilgang til alt), noe som vil øke kostnadene dine.

Andre hostingtyper tar seg av mange administrasjonsoppgaver for deg – for eksempel å sørge for at alt er oppdatert, bruke sikkerhetsoppdateringer, gi deg muligheten til å bytte PHP-versjoner fra et brukergrensesnitt, jevnlig skanning og så videre.

I de fleste tilfeller får du nøyaktig ingen av disse tjenestene med din dedikerte server. Det er noen administrerte dedikerte løsninger der ute, men du må skaffe deg noen alvorlige kontanter.

En annen ulempe er at hvis en maskinvarefeil oppstår, vil det sannsynligvis ta lengre tid før problemet løses. Det kan hende at VPS-systemer ikke en gang legger merke til et bustet RAM – systemet kan spre belastningen. Med dedikerte servere må noen gå inn og erstatte modulen på datamaskinen fysisk.

Når skal jeg velge dedikert hosting

Dedikert hosting er ikke noe mange trenger. De fleste prosjekter – også store – vil fungere uten problemer med en god VPS-løsning.

Hvis du derimot har et stort nettsted, og det har spesifikke krav som trenger talentene til en heltids sysadmin, er det på tide å tenke på dedikert hosting.

Det er også nyttig for store nettsteder som bruker forskjellige servere for front- og back-end, og kanskje til og med media, fordi det lar deg lage overflødige systemer som kjører uavhengig.

Når du skal holde deg unna dedikert hosting

Hvis du ikke har kunnskapen om å sette opp et vertsmiljø helt fra bunnen av, eller hvis du ikke har penger til å ansette en god administrator, bør du styre godt unna dedikert hosting.

Et miljø som er 90% tilpasset nettstedet ditt, er fremdeles et mye bedre enn en halvbakt løsning som holdes sammen med duct tape.

Mange eiere av nettsteder vil ha lyst på ting som belastningsbalansering eller dedikert hosting fordi det er den toppteknologiske og de føler at nettstedet deres fortjener det beste, men dette er feilaktig tenkning.

De fleste eiere av nettstedet vet ikke hva “stort” betyr når det gjelder hosting. Et nettsted som tjener en million dollar i året, sett av 10 millioner mennesker i måneden, er ikke nødvendigvis stort når det gjelder ressursene den trenger. Hvis den er effektivt kodet, kan den lett kjøre pålitelig på en VPS på $ 250 per måned.

Se VPS vs dedikert hosting-innlegg for mer detalj.

Dedikerte verter

Mange selskaper tilbyr dedikert hosting i tillegg til delte og VPS-planer. Her er fire som kanskje er kjent mer for sin dedikerte hosting:

 • Flytende nett
 • Hivelocity
 • OVH
 • Hetzner

Administrert WordPress Hosting

Analogien: Administrert WordPress-hosting ville være cateringtjenesten i et bryllup. I motsetning til en restauranttjeneste, skreddersyr den opplevelsen for deg, men den pålegger noen begrensninger.

Nøttene og boltene

Managed WordPress hosting er en spesiell type hosting som tilbyr en mengde tjenester relatert til WordPress. Serveren kan deles eller VPS, men det skal ikke ha noe å si fordi verten skal være ekstremt dyktig til å opprettholde tjenesten.

Siden leverandøren bare trenger å støtte en enkelt applikasjon – WordPress – er jobben deres mye enklere. De kan stille inn hele miljøet – fra maskinvare til programvare – for å øke hastighetene, luke ut sikkerhetsproblemer og gi deg kraftige og nyttige funksjoner.

Prisen

Den billigste planen for de fire store virkelig spesialiserte selskapene som tilbyr høykvalitetsstyrt WordPress-hosting (listet nedenfor) er med Flywheel * – til $ 15 – som gir kapasitet for bare 5000 besøk i måneden – noe som betyr at det bare egner seg veldig godt til veldig små nettsteder.

Det laveste anvendelige nivået med en spesialisert administrert WordPress-vert (for å passe de fleste nettsteder), klokker rundt $ 27-merket.

Hvis du ser alvorlig på dine WordPress-hostingbehov, og har et nettsted i området rundt 100 000 besøkende eller mer i måneden, må du betale oppover rundt 100 dollar i måneden. (Merk: Administrert WordPress-hosting kan enkelt komme inn i bokstavelig talt tusenvis av dollar i måneden hvis nettsteder trenger mye serverressurser – tenk nettsteder med millioner av månedlige besøkende.)

(* Vertene pleide å være vertskap for nettstedet.)

Det gode

Det er mye å like med administrert WordPress-hosting. De fleste av fordelene stammer fra å bare måtte støtte WordPress, slik at spesialiserte verter virkelig kan finjustere systemene sine og bruke tid på å utvikle nyttige administrasjonsfunksjoner. Resultatet skal være et nettsted som løper merkbart raskere og bruker færre ressurser.

Verter gir vanligvis den siste versjonen av WordPress, som betyr at du alltid vil være oppdatert og tryggere mot skade. De kan også avvise visse plugins som er kjent for å forårsake problemer eller inneholder sikkerhetsproblemer.

Et godt eksempel på hvordan administrert WordPress hosting kan øke nettstedet ditt er hurtigbufring. Noen verter har sitt eget, finstemte cache-system på servernivå som vil overgå plugins som W3 Total Cache hver gang. Faktisk vil du ofte bli utestengt fra å til og med bruke slike vanlige hurtigbufring-plugins i det hele tatt, siden de ofte kommer i konflikt med vertens egne, mer effektive interne systemer.

Managed WP Hosting har også generelt mye bedre støtte for WordPress-relaterte problemer enn generelle VPS eller delte verter – noe som ikke er overraskende. De arbeider utelukkende med WordPress – noe som øyeblikkelig kommer frem når du snakker med en av teknikerne deres.

Det dårlige

Den største ulempen er tapet av fleksibilitet og den høyere prislappen sammenlignet med VPS-servere. De samme funksjonene som gjør nettstedet ditt tryggere (obligatorisk WordPress-versjoner, ikke tillatelse av plugins og så videre) kan også noen ganger være litt begrensende for noen nettsteder..

Med spesialisert WordPress-hosting er du virkelig begrenset til bare WordPress. Du kan ikke raskt slå på, for eksempel, et Joomla- eller Drupal-nettsted for å se hvordan det fungerer, eller opprette et HTML-bare nettsted (selv om noen verter teknisk sett tillater dette).

Når skal du velge Managed WordPress Hosting

Administrert WordPress-hosting er nesten alltid den beste løsningen for WordPress-nettsteder. Her er et par ting du må vurdere når du bestemmer deg for om du vil bruke den eller ikke.

Først av alt, er det et viktig nettsted? Hvis det ikke er det, kan det ikke være noen grunn til å bruke alle pengene på hosting. Hvis det bare er en personlig blogg, si det, er det ikke så stor forskjell mellom lasting på 2,8 sekunder på en VPS eller 1.9 på administrert WP-hosting.

Antall nettsteder du kan installere på en konto er vanligvis en flaskehals – ofte bare et nettsted faktisk – så pass på å bare bruke denne typen hosting når et nettsted virkelig garanterer det.

Hvis du har et stort og / eller viktig nettsted, og trenger å sørge for at det går så jevnt og pålitelig som mulig, kan du gå med administrert WordPress-hosting (så lenge du kan leve med de mindre begrensningene det pålegger).

Når du skal holde deg unna Managed WordPress Hosting

Igjen, det er ikke mye å holde seg unna. For WordPress-nettsteder er administrert WordPress-hosting nesten alltid en bedre passform – selv om, hvis du ikke har penger, eller hvis du trenger å stase en haug med nettsteder på ett sted, kan vanlig VPS-hosting kanskje tjene deg bedre.

Administrerte WordPress-verter

Det er ikke for mange virkelig gode styrte WordPress-hostingløsninger på markedet akkurat nå. Her er om de fem mest kjente vertene:

 • WP-motor
 • svinghjul
 • Kinsta
 • Pagely
 • Pantheon *

(* I motsetning til de fire andre som er oppført, spesialiserer Pantheon seg faktisk ikke bare som hosting av WordPress-drevne nettsteder – de er også vertskap for nettsteder drevet av Drupal.)

Konklusjon

Akkurat som om det ikke er noen restaurant som vil glede alle, er det ingen magiske løsning i én størrelse som passer til et nettsted heller – hvilken type hosting du trenger avhenger sterkt av dine mål og kravene til prosjektet ditt..

Vei viktigheten av prosjektet, prosjektert ressursbruk og hvor stram økonomien din er, og les gjennom fordeler og ulemper ved hver type hosting for å ta en informert beslutning.

Det er verdt å huske at det er relativt enkelt å bytte verter – og mange av de beste WordPress-vertene tilbyr faktisk gratis migrasjoner – slik at du alltid kan prøve en og ombestemme deg senere hvis ting ikke fungerer som planlagt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map