Suositellut hallinnoidut WordPress-palveluntarjoajat

Isännöinti on WordPress-sivustosi perusta. Aivan kuten et rakentaisi taloa epävakaalle pohjalle, et halua valita heikkolaatuista WordPress-hosting-palvelua, koska se tekee sivustosi käyttämisestä paljon vaikeamman kuin sen on oltava..


Kun etsit WordPress-hosting-palvelua, kyse ei ole vain isännän löytämisestä, joka voi saada sivustosi latautumaan nopeasti ja palvelemaan sitä lähes 100%: n käyttöaikana. Kyse on myös isäntän löytämisestä, joka tekee elämästäsi helpompaa, kun kyse on WordPress-verkkosivuston päivittäisistä osista..

Se on mitä hallittu WordPress-isännöinti on.

Hyvin hallittu WordPress-isäntä ei vain naulaa WordPress-sivuston ylläpitämisen teknisiin näkökohtiin, vaan auttaa sinua myös seuraavissa ominaisuuksissa:

 • kätevä hallinta kojetaulut
 • turvallisuus, mukaan lukien sekä ennakoivat palomuurit että säännöt, sekä apua, jos jotain pääsee puolustustasi läpi
 • automaattiset päivittäiset varmuuskopiot
 • lavasivustot ja muut hyödylliset kehitystyökalut
 • seuranta ja analytiikka.

Nämä neljä isäntää naulaavat molemmat osat saadakseen sen suositeltujen hallinnoitujen WordPress-hosting-luetteloomme:

 • Ne tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja käyttöajan suorituskyvyn parannuksilla, kuten palvelintason välimuisti ja sisäänrakennetut sisällönjakeluverkot (CDN).
 • Ne tarjoavat paljon käteviä ominaisuuksia ja työkaluja sivuston hallintaan.

Vaikka meidän neljä suositeltavaa hallittua isäntämme eivät ole ehdottomasti halvin isännöinti, ne kaikki tarjoavat hyvää vastinetta rahalle.

Joten, jos pystyt kääntämään sen budjettiasi, sijoita sivustosi perustaan. Sijoituksesi maksaa osinkoja, kun sinulla on tehokas sivusto, jonka sinun ei tarvitse tuhlata aikaa päivittäiseen hallintaan.

Tässä on WinningWP: n suosittelemia hallittuja WordPress-palveluntarjoajia …

WP-moottori

WP Engine WordPress -majoitus

WP Engine on luultavasti suurin nimi hallitussa WordPress-isännöinnissä, sillä hän on äskettäin saanut 250 dollaria miljoona sijoitus ja hankkima vauhtipyörä (toinen isäntä, jonka näet suositusluettelossamme).

WP Engine tarjoaa optimoidun tekniikan nipun, joka on rakennettu Amazon Web Services (AWS) -infrastruktuuriin, sekä mukautetun isännöinnin kojelaudan, joka auttaa sinua hallitsemaan kaikkia sivustosi näkökohtia. Kojelauta ei ole aivan yhtä käyttäjäystävällinen kuin Kinsta tai Vauhtipyörä, mutta antaa sinulle paljon hallintaa ja useita kehitysympäristöjä.

WP Engine yrittää myös olla enemmän kuin vain hallittu WordPress-isäntä. He ovat hiljattain hankkineet suositun Genesis-kehyksen ja kaikki StudioPress-lapsiteemat, ja WP Engine -asiakkaat pääsevät kaikkiin näihin teemoihin ilmaiseksi. He ovat hankkineet myös muita WordPress-tuotteita, kuten Atomic Blocks, ja asettavat ne myös asiakkaiden saataville.

Lue koko WP Engine -katsaus.

hinnoittelu: WP Enginen suunnitelmat alkavat 35 dollarista kuukaudessa enintään 25 000 käyntiä kohti.

Kinsta

Kinsta WordPress-hosting

Vaikka Kinsta on nuorempi isäntä tässä luettelossa, se on nopeasti kehittänyt maineen korkean suorituskyvyn ja laadun WordPress-isännöintituotteesta.

Kinsta käyttää perustanaan Google Cloud Platform -infrastruktuuria ja rakentaa siihen suorituskykyyn keskittyvän pinon, mukaan lukien Nginx, palvelintason välimuisti, sisäänrakennettu CDN ja paljon muuta.

Suorituskyvyn ja saatavuuden lisäksi Kinsta tarjoaa käyttäjäystävällisen mukautetun isännöinnin kojelaudan sekä käteviä ominaisuuksia, kuten automaattiset päivittäiset varmuuskopiot, helppoja latauspaikkoja, suojaussuojauksia (sekä hakkeroinnin takuun, jos jotain käy läpi), ja paljon hyödyllistä seurantaa ja analytiikkatyökalut.

Lue koko Kinsta-arvostelu.

hinnoittelu: Kinsnan suunnitelmat alkavat 30 dollaria kuukaudessa yhdelle sivustolle, joka voi käydä jopa 20 000 kuukausittain.

Vauhtipyörä

Vauhtipyörä WordPress-hosting

Kuten edellä mainittiin, WP Engine osti vauhtipyörän kesäkuussa 2019. Vapaasti hankkimallakin vauhtipyörä on edelleen täysin erillinen tuote, jolla on oma tekniikkapino ja mukautetun isännöinnin kojetaulu..

Itse asiassa vauhtipyörällä on luultavasti luettelossa olevien kaikkien isäntien mukavin, helppokäyttöinen kojelauta (vaikkakin Kinsta on lähellä). Heillä on myös suorituskykyystävällinen tekniikkapino – Vauhtipyörä käyttää Google Cloud Platform -sovellustaan ​​infrastruktuuriinsa ja lisää ominaisuuksia, kuten palvelintason välimuisti, sisäänrakennettu CDN (lisämaksu) ja paljon muuta.

Joitakin huomattavia asioita Flywheelista ovat heidän suunnittelija- ja toimistokeskeiset ominaisuutensa. Vauhtipyörä tarjoaa todella hienoja kehitystyönkulkuja, mukaan lukien tiukka integraatio heidän Local WordPress -kehitystyökalun kanssa, ja voit myös siirtää laskutuksen helposti asiakkaallesi, kun olet valmis rakentamaan heidän sivustonsa. Sinun ei tarvitse olla suunnittelija hyötyäksesi vauhtipyörästä, mutta nämä ominaisuudet ovat hienoja, jos rakennat WordPress-sivustoja eläväksi.

Lue koko Flywheel-arvostelu.

hinnoittelu: Vauhtipyörän suunnitelmat alkavat vain 25 dollarista yhdeltä sivustolta, jossa käy jopa 25 000 käyntiä, mikä tekee niistä luettelon edullisimman isäntämme.

Pagely

Sivullinen WordPress-hosting

Pagely ovat luettelon kallein isäntä hyvällä marginaalilla. Mutta jos pystyt kääntämään hintoja, heillä on hyvä maine työskennellessään kriittisten WordPress-sivustojen ja yritysten kanssa, jotka haluavat concierge-hallintaisemman WordPress-isännöintituotteen.

Yksi huomionarvoinen asia on, että Pagely ei aseta minkään mielivaltaisen vierailijarajojen tavoin kuin tämän listan kolme muuta isäntää – saat omat resurssit ilman rajoituksia.

Sivun mukaan rakenna tekninen pino Amazon Web Services (AWS) -sovellukseen ja ota käyttöön useita suorituskyvyn ja tietoturvan optimointeja, kuten premium-DNS, integroitu CDN, palvelintason välimuisti, kuvan optimointi, suojaus ja paljon muuta.

Kaiken kaikkiaan Pagely oli ensimmäinen isäntä, joka tarjosi hallittua WordPress-tuotetta jo vuonna 2009, ja he ovat luoneet perustellusti suuren maineen kymmenen vuoden aikana.

hinnoittelu: Pagelyn halvin VPS-suunnitelma alkaa 199 dollaria kuukaudessa 2 vCPU: lta, 4 Gt RAM-muistia, 30 Gt: n SSD-tallennustila ja rajaton PHP-työntekijä.

Kuinka valita parhaiten hallittu WordPress-hosting

Suosittelemme kaikkia näitä isäntiä, mutta sinun on silti valittava vain yksi – niin miten valitset?

Koska kaikki nämä isännät käyttävät hallittua lähestymistapaa, niiden välillä on paljon yhtäläisyyksiä. Esimerkiksi kaikki tarjoavat:

 • palvelintason suorituskyvyn parannukset, yleensä optimoidun pinon, välimuistin ja CDN: n muodossa
 • ennakoivat turvasäännöt ja suojaukset
 • automaattiset varmuuskopiot
 • lavastusympäristöt
 • pilviarkkitehtuuri (joko Google Cloud Platform tai AWS)
 • huippuluokan WordPress-asiantuntijatuki.

Mutta on edelleen joitain tekijöitä, jotka voivat osoittaa sinulle tavalla tai toisella. Jos haluat pitkän version, voit tutustua täydelliseen oppaaseemme parhaan WordPress-isäntävalinnan valitsemiseksi. Mutta lyhyt versio on, että sinun pitäisi ottaa huomioon nämä kolme tekijää …

1. Hinta

Höh! Mutta hinnassa on muutakin kuin vain hinnasivun numeroita. Esimerkiksi kolme näistä isäntärajoista rajoittaa suunnitelmansa käyntimäärällä, jonka saat kuukaudessa. Joten haluat myös ottaa huomioon käyntihinnan laskelmissa.

Lisäksi, jos ylität nämä rajat, sinulta veloitetaan ylimääräiset maksut. Esimerkiksi Kinsta, WP Engine ja Vauhtipyörä veloittavat kaikki 1 dollaria tuhatta käyntiä kohti ylärajaasi, kun taas Pagely ei sovella ylitysrajoja..

2. Kojetaulu

Kaikki nämä isännät tarjoavat mukautetun hosting-kojelaudan (ei cPanelia!), Mutta niiden käyttömukavuus vaihtelee. Kinsta- ja Vauhtipyörällä on käyttäjäystävällisimmät kojetaulut, mutta se ei tarkoita, että et pidä parempana WP Moottorin tai Pagelyn joustavuudesta..

Esimerkiksi WP Engine antaa sinun luoda sekä lataus- että kehitysympäristöjä, kun taas Kinsta ja Vauhtipyörä antavat sinun luoda vain yhden latausympäristön.

Samoin Pagely antaa sinun luoda rajoittamaton lavastusympäristö, vaikka prosessi on hiukan tekninen.

3. Tekninen pino ja suorituskyky

Suorituskyky ja käyttöaika ovat tietysti kaksi tärkeimmistä huomioista isännöidettä valittaessa. Mutta kaikki neljä esillä olevaa majoittajaa tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja käytettävyyden, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kun pidät kiinni tämän luettelon isäntämaista..

Kunkin isännän tekniikan pinossa on kuitenkin joitain eroja, jotka saattavat vetoa enemmän edistyneempiin käyttäjiin.

Esimerkiksi Kinsta ja Vauhtipyörä käyttävät molemmat Google Cloud Platformia ja Nginx FastCGI: tä palvelintason välimuistiin tallentamisessa, kun taas WP Engine käyttää AWS: tä ja Varnishia ja Pagely käyttää AWS: ää yhdessä heidän oman PressCACHE-ratkaisunsa kanssa, joka välimuistaa sisällön ja palvelee sitä CDN: n kautta..

Jos et tiedä mitä nämä termit tarkoittavat, voit jättää ne huomioimatta ja luottaa siihen, että kaikki tämän luettelon isännät antavat sinulle luotettavan, nopeasti ladattavan WordPress-sivuston.

Aloita hallinnoidun WordPress-hosting-palvelun käyttö tänään

Nämä WordPress-isännät ovat parhaista parhaista hallitussa WordPress-isännöintitilassa, joten et tule vikaan riippumatta tekemästäsi päätöksestä.

Löydä se, jolla on sinulle sopiva hinta-, kojelauta- ja tekninen pino, ja nautit paljon helpommasta WordPress-hosting-kokemuksesta.

Isäntäsi huolehtii suorituskyvystä, turvallisuudesta ja ylläpidosta – voit keskittyä vain WordPress-sivustosi kasvattamiseen!

*** Viimeksi päivitetty 1. toukokuuta 2020 ***

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map