Odabir teme e-trgovine i 15 najboljih tema e-trgovine za WordPress

Ponude za WordPress


Sve više i više tvrtki otvara trgovine putem interneta – i nisu samo potpuno nove tvrtke, čak i stari i etablirani igrači opeke i minobacača sada razumiju važnost mrežne prisutnosti.

Kako bi kupci na mreži doista kupili na vašoj web stranici potrebno je pravilno planiranje. U nekoliko sekundi kada miš pređe preko vaše početne stranice, morate da iskušate posjetitelja da ostane duže, pogleda oko sebe i, što je najvažnije, kupi!

U ovom ćemo članku obuhvatiti nekoliko najvažnijih stvari koje treba razmotriti, kako odabrati prikladnu temu e-trgovine za svoju web lokaciju, a završiti ćemo kratkim pregledom 15 najboljih tema e-trgovine WordPressa na tržištu..

Započnimo.

Pribijanje e-trgovine

Zamislite sebe u tradicionalnoj trgovini od opeka i maltera. Prodavač bi vas pozvao da uđete i uvjeravate vas da provjerite proizvod u okruženju. Dekor, rasvjeta i cijela platforma za prezentaciju proizvoda bili bi dizajnirani tako da ističu proizvod. Prodavač će vam vjerojatno pokušati doznati zašto biste trebali kupiti proizvod i istaknuo prijedlog velike vrijednosti koji je predstavio. Također bi usporedio svoj proizvod s drugim sličnim proizvodima i objasnio zašto biste trebali kupovati od njega, a ne iz trgovine dalje uz cestu.

Sada, sve to, što prodavač napravi za nekoliko minuta koje provedete u njegovoj trgovini, početna stranica vaše web stranice mora učiniti u prvih nekoliko sekundi nakon što stigne novi posjetitelj..

To apsolutno mora učiniti dovoljno da se posjetitelj zadrži – ako ne, sve je izgubljeno!

Kako uvjeriti posjetitelja

Kratki odgovor je prezentacija proizvoda. Prikazivanje proizvoda na stranicama vaše trgovine mora biti dovoljno privlačno da miš može zadržati. Slike moraju biti oštre, vidljive iz različitih kutova i zumirane. Opis proizvoda mora biti sveobuhvatan, ali sažet. Usporedbe proizvoda i cijene moraju biti lako dostupne potencijalnom kupcu.

Ako ne možete dobro prenijeti prijedlog vrijednosti, ne možete se nadati razumnoj stopi pretvorbe. Dobra e-trgovina uspijeva prikazivati ​​katalog proizvoda na način koji privlači kupca. Kombinacija sjajnog prikaza proizvoda s vrhunskom navigacijom na vašoj web stranici znači da ste si pružili mogućnost borbe za vođenje profitabilnog e-commerce poslovanja. Ovdje se mogu istaknuti WordPress teme.

Zašto WordPress za e-trgovinu?

Vjerojatno je da nećete graditi sljedeći Amazon, u tom slučaju će vam WordPress gotovo sigurno biti najbolji. (Napomena: Ako se još uvijek niste odlučili za točnu platformu za upotrebu, pogledajte ovaj naš prethodni post prije nego što nastavite.) Ako imate ili namjeravate pokrenuti mali posao koji će dostaviti manje od nekoliko milijuna svake godine ili ako već imate WordPress web mjesto za vaše poslovanje, dodavanje komponente e-trgovine u jednadžbu je nevjerojatno jednostavno.

Imajte na umu da je marketing sadržaja nevjerojatno popularan mehanizam za povećanje stope konverzije. A dodavanje stranica bloga pouzdan je način poboljšanja povezivanja s klijentima. WordPress je uredna izdavačka platforma i može izvrsno podnijeti ove funkcije.

Dodaci za e-trgovinu za WordPress

Ako imate internetsku trgovinu, gotovo sigurno ste čuli za WooCommerce. Nevjerojatan dodatak za e-trgovinu WordPress, koji je daleko najdominantniji igrač – trenutno napaja više od 37% svih mrežnih trgovina – WooCommerce je jednostavno vrhunski! Štoviše, to je sada pod upravljanjem i aktivno razvija ista tvrtka koja stoji iza WordPress.com: Automattic. To znači da nije samo super pouzdana, već i apsolutno solidna dugoročna oklada!

Radi pravednosti, međutim, treba reći da WooCommerce nije jedini dodatak za e-trgovinu WordPress-a oko njega – a za neke web lokacije on možda nije ni idealan. Ostali dodaci za e-trgovinu WordPressa koje treba razmotriti uključuju iThemes Exchange, MarketPress eCommerce, WP eCommerce, Cart66 Cloud i Jednostavno digitalno preuzimanje. (Napomena: Evo zgodnog članka za čitanje o više informacija o svakom.)

Odabir teme e-trgovine za WordPress

Izbor tema e-trgovine zaista je ogroman. Samo na ThemeForest (daleko najpopularnije mjesto za kupnju WordPress tema) naći ćete blizu 1.000 tema za e-trgovinu WordPress. To može biti i oslobađajuće i neodoljivo, ako ne i potpuno zbunjujuće.

Pa kako odabrati najbolju temu e-trgovine za svoju web stranicu?

Tema koju odaberete trebala bi predstavljati vašu tvrtku – i na način koji poboljšava identitet vaše robne marke. U većini slučajeva bit će bolje održati temu jednostavnom, zadržavajući samo značajke koje su važne za vaše web mjesto. Zapamtite: vaš proizvod mora biti u središtu pažnje, a ne tema.

Četiri važne stvari koje morate imati na umu:

 • Ako ste u nedoumici, zapamtite: Prvo iskustvo, posljednje i uvijek korisničko iskustvo.
 • Prilagodite korisničko iskustvo i personalizirajte temu koju upotrebljavate da odražavate vašu marku. Provjerite je li tema dovoljno probirljiva da bi se mogla prilagoditi tim promjenama.
 • Kompatibilnost s tržišnim standardima dodataka za e-trgovinu neophodna je.
 • Iako je moguće mnogo zanimljivih rasporeda, sigurnije je držati se poznatih rasporeda trgovina. Kupci očekuju određenu vrstu formata za trgovine, a ako se odvojite predaleko od poznatih prezentacija, možda će ih teško pregledati. Jednostavan test bio bi vidjeti može li korisnik pronaći svoj put, čak i ako je web mjesto na nepoznatom jeziku. To je željeni stupanj vizualne upoznatosti.

Što još treba tražiti u temi e-trgovine?

Ostali must-have uključuju:

 • Besplatno ili plaćeno: Za e-trgovinu dostupne su kompetentne besplatne teme, ali radije bih odabrati premium teme svakog dana preko besplatne iz dva razloga. (1) Premium teme su uglavnom sigurnije jer se ažuriraju češće, a sigurnosne rupe i programske pogreške redovito se popravljaju u ažuriranjima. (2) Premium teme nude bolju podršku.
 • Uzvratni: Svijet se kreće na mobilni, pa je neophodno da vaša tema izgleda dobro na takvim uređajima. U stvari, trebali biste pristupiti mobilnom pristupu kao što se većina pregledavanja sada događa na mobilnom uređaju. To ne znači da biste trebali zanemariti veće ekrane, jer se na njima događa većina prodaje ili konverzija, ali tema mora biti savršeno odgovarajuća, precizno se smanjujući na manje uređaje. Optimizacija dodira dobrodošla je.
 • navigacija: Ruta od odredišne ​​stranice do odjave mora biti jasna, a posjetitelj mora bez ikakvog oklijevanja pronaći svoj put unutar web stranice, bez obzira na to gdje se nalazi na vašoj web lokaciji. Mega izbornici zadatak obavljaju dovoljno dobro, ali ljepljive zaglavlja, strelice i gumbi za pozivanje na radnju mogu vam pomoći. Kupac se unutar web stranice mora kretati intuitivno, bez potrebe za otkrivanjem svog sljedećeg klika.
 • sigurnosti: Tema mora pružiti maksimalnu sigurnost, a to je posebno važno za funkcije u košaricuima. Iako puno toga ovisi o hostingu, SSL-u i dodacima, sama tema može umanjiti sigurnosne probleme. Divi (iznimno popularna višenamjenska tema iz Elegantnih tema, na primjer, nositelj je Sigurnog pečata tvrtke Sucuri, a ovo je stvar udobnosti za Divi korisnike.
 • Ubrzati: Brza web stranica od najveće je važnosti za internetske trgovine. Kupci su nestrpljivi i ako moraju čekati da se proizvod učita, jednostavno će pomaknuti miš na drugu web lokaciju. Animacije i klizači povlače brzinu stranice, pa ih morate koristiti štedljivo. Također možete ubrzati web mjesto tako da provjerite upotrebljavate li odgovarajućeg pružatelja usluga hostinga e-trgovine, mrežu za dostavu sadržaja više informacija i optimizaciju slike te općenito podešavajući na njega da uključuje samo ono što je stvarno potrebno (kako biste smanjili količinu podataka potrebnih za učitavanje svake stranice).
 • Podrška za dodatke: Tema mora podržavati dodatke koji su vam potrebni za vaše web mjesto. Važna je potpuna integracija s WooCommerceom ili drugim e-trgovinom / ostalim dodacima.
 • Zajedničko dijeljenje: Riječ miša pretvara se u posjete, a posjete pretvara u prodaju. Dakle, integracija društvenih medija je od vitalnog značaja. Ako se korisnici mogu prijavljivati ​​s računa društvenih medija, još bolje.
 • Prijevod: Ako želite prodati svijetu preko ili raznovrsnoj demografskoj skupini, tema mora biti spremna za prijevod.

Petnaest najboljih tema e-trgovine WordPressa na tržištu:

Sada kada imamo dobru ideju što tražiti u temi e-trgovine, pogledajmo neke od najboljih tema WooCommerce / WordPressa.

Trgovac

Uz Shopkeeper možete jednostavno usvojiti unaprijed pripremljenu stranicu među mnogim onima koji dolaze s temom. Ili, ako želite biti avanturistički i započeti ispočetka, napredne opcije tema pomoći će vam da napravite stranicu koja najbolje odražava robnu marku vaše trgovine. Tema oduševljava i programere jer mogu u kratkom vremenu sastaviti web mjesto za različite klijente koristeći unaprijed pripremljene izgled, brojne elemente dizajna i mogućnosti prilagodbe. Zaglavlje bogato značajkama i višestruki stil ovdje će se sigurno pokazati zgodnim.

Trgovac

Gotovo se brine o svakoj funkciji trgovine – od prikaza proizvoda do otpreme. Dva vrhunska dodatka, Visual Composer (koji pomaže pri izgradnji stranica) i Revolution Slider (za prikaz prezentacije), u paketu su s temom, što ga čini prijedlogom dobre vrijednosti..

Pojedinosti – Demo

Cijena: 59 USD

Atelje

Ažurirano tek početkom lipnja, Atelier je sada bolji nego ikad, a njegova poboljšana kompatibilnost s WooCommerce i Visual Composer znači da korisnici mogu postaviti trgovinu bez ikakvih problema. 12 demonstracija također se mogu lako uvesti i usvojiti u vašoj trgovini.

Atelje

Deset vrsta zaglavlja s mogućnostima animacije i četiri različite opcije izgleda proizvoda (svaka s vlastitim varijacijama) mogu vam pomoći pri prikazivanju prednosti proizvoda u trgovini. Iskustvo s košaricama za kupce je glatko, a vizualni znakovi vode ih do odjave. Četiri stila kolica mogu animirati na pet načina i oduzeti zamaranje plaćanja. Tema se brzo učitava i u potpunosti je optimizirana za tražilice.

Gravity Forms oblikovani su tako da odgovaraju temi i možete ih dodati gotovo bilo gdje na web mjestu kako bi korisnici mogli kontaktirati u bilo kojoj fazi postupka kupovine. Ako se radi o lancu trgovina ili više robnih marki koje gledate, ne brinite: Atelier je kompatibilan s više web mjesta, tako da, ako želite, možete imati zasebno web mjesto za svaku marku, trgovinu ili lanac – ili za svaki jezik.

Pojedinosti – Demo

Cijena: 64 USD

Flatsome

S prodajnom cifrom od 28.000, Flatsome je najprodavanija tema WooCommerce-a na ThemeForest.

Pretraživanje proizvoda na web mjestu s bilo kojeg uređaja drago je iskustvo s ovom temom, jer uključuje klizače optimizirane na dodir i vrtiće proizvoda. Atraktivan prikaz proizvoda moguć je pomoću CSS animiranih banera, paralaksa, banera, klizača, unaprijed definiranih i animiranih banera i ugrađenog brzog pregleda.

Flatsome

Tema nudi brojne opcije koje možete dodati prema zahtjevu – Facebook prijava, brzo zumiranje slika proizvoda, live pretraživanje proizvoda, ljepljiva zaglavlja za jednostavnu navigaciju, neograničeni obrasci i značajke ‘liste želja’ ili ‘like’. U ponudi je i opcija prikaza kataloga, koja skriva cijene i funkcionalnost kupovine. Važan zahtjev za teme e-trgovine su neograničene bočne trake i područja widgeta, a vidjet ćete da su to moguće pomoću Flatsome-a.

Uključene su PSD datoteke i podređene teme, a pristup mrežnoj dokumentaciji je dopušten, tako da programeri imaju veliku fleksibilnost s tom temom. Autori nude i podršku putem e-pošte jedan na jedan.

Pojedinosti – Demo

Cijena: 59 USD

MayaShop

MayaShop koristi puno bijelog prostora kako bi se fokus ponovno vratio na proizvod. Slično ostalim temama koje se ovdje raspravljaju, dolazi s unaprijed izgrađenim izgledima, klizačima i opcijama prilagodbe. Osam klizača početnih stranica prepuno je teme.

Maya

Košarica je malo predimenzionirana, tako da kupci mogu paziti na sve stvari u njoj, a svaki se proizvod može označiti. Kada miš pređe preko sličice proizvoda, mali isječak na dnu pokazuje što treba učiniti sljedeće – dodati u košaricu, odabrati veličinu ili pročitati više o proizvodu koji nije na skladištu. Kupci mogu usporediti proizvode prije dodavanja u košaricu, a u zaglavlju se može uključiti opcija pretraživanja.

Pojedinosti – Demo

Cijena: 64 USD

Prodavačica

Prodavač je visokokvalitetna tema e-trgovine koja je najdraža kod vlasnika trgovina. Dobar broj unaprijed izgrađenih stranica može pomoći čak i početnicima u izradi web stranice, a zatim je nastavite prilagoditi na moćnoj ploči mogućnosti tema. Upute za korak po korak i upute za videozapise možete se pozvati kad god naiđete na prepreku, a u temu je besplatno uključen i Visual Composer koji može pružiti ruku s vizualnom izgradnjom stranica.

Prodavačica

Ova tema vam pomaže da gotovo samostalno upravljate prodavaonicom jer podržava prikupljanje plaćanja, upravljanje zalihama i praćenje narudžbi i kupaca te vas prati s radom trgovine pomoću ugrađenih izvještaja. Pod svakim unosom možete prikazati i povezane proizvode.

Prethodno izgrađene stranice mogu se koristiti i za ostale web stranice (ne nužno samo za web stranice e-trgovine), u tom slučaju se možete odlučiti za skrivanje značajke e-trgovine..

Pojedinosti – Demo

Cijena: 59 USD

Kallyas

Kallyas je višenamjenska WordPress tema koju možete koristiti u više niša, uključujući i e-trgovinu. Visual Builder je uključen u temu, dostupno je više od 100 elemenata koji odgovaraju bilo kojoj aplikaciji, a pomoću funkcije pretraživanja uživo možete pronaći samo onaj koji želite. Nakon što ste dizajnirali stranicu, možete spremiti bilo koji njezin dio ili cijelu stranicu za buduću upotrebu.

Kallyas

Značajke vezane uz trgovinu u ovoj temi uključuju početne stranice dizajnirane posebno za trgovine, klizače i vrtiće za prikaz proizvoda, kategoriju sa bočnim trakama, stranice proizvoda, košaricu, postupak kupnje i račune kupaca. Mnoge značajke za upotrebu u mrežnim trgovinama pronalaze mjesto među elementima za povlačenje i spuštanje – Google Maps, tablice cijena, obrasci za kontakt, okviri za slike i još mnogo toga.

Novi dodatak dizajnu, “Moderna”, trgovine poprilično mogu prihvatiti kao takve. Omogućuje nove popise proizvoda, izgled stranica proizvoda i općenite izgleda WooCommercea. Kallyas je spreman za SEO i, promatrajući brzinu stranice, učitava samo potrebne resurse.

Pojedinosti – Demo

Cijena: 59 USD

Susjedstvo

Susjedstvo je tema koja dolazi sa značajkama dizajna nadahnutog e-trgovinom, kako bi vam pomogli u izgradnji moderne internetske trgovine. Trenira fokus na pružanju vrhunskog korisničkog iskustva, pa ćete tako ustanoviti da je tema, osim što odgovara, optimizirana za dodir. Svi klizači sadrže funkcionalnost prelaska prstom, pa je pregledavanje s bilo kojeg uređaja jednostavno.

Susjedstvo

Susjedstvo dolazi sa Swift okvirom i programom Swift graditelj stranica, tako da ako 19 unaprijed izrađenih stranica nije po vašem ukusu, lako ih možete promijeniti. Neobvezna lista želja može se uključiti na web stranicu vaše trgovine – korisnici mogu dodavati proizvode na listu želja putem stranice proizvoda ili pomoću sličica, a zatim pristupiti listi želja iz zaglavlja ili preko svog računa.

Da biste samo prikazali proizvode bez da ih zapravo ne stavite u prodaju, možete se odlučiti za sakrivanje značajki košarice i kupovine. Jedna značajka koja će se kupcima smatrati korisnima je značajka super pretraživanja ili osobne kupovine, koja im omogućuje primjenu filtara na najviše šest različitih polja i dodijeljivanje atributa tim poljima. Tada kupci mogu pristupiti super pretraživanju kako bi pronašli proizvode pomoću obrasca prirodnog jezika.

Pojedinosti – Demo

Cijena: 64 USD

Divi

20 unaprijed izrađenih izgleda i Divi Builder uključeni u Divi čine je omiljenom WordPress korisnicima. Izgled se može prilagoditi, a Divi Builder i 46 modula sadržaja pomoći će vam da vizualno izgradite web mjesto. Tema uključuje više opcija zaglavlja – možete centrirati svoj logotip ili stvoriti više područja izbornika i još mnogo toga – i možete provjeriti jeste li ga ispravno iskoristili koristeći značajku pregleda uživo.

Divi

Među 46 modula sadržaja posebno pogledajte modul trgovine. To vam daje cijeli niz značajki za izgradnju potpuno razvijene internetske trgovine. Divi je u potpunosti prenosiv, a već je preveden na 32 jezika. Potpuno prevedeno sučelje Divi Builder olakšava korisnicima, a čitatelji mu mogu pristupiti i na dostupnim jezicima. Prednji kraj i graditeljsko sučelje mogu biti omogućeni za RTL.

Divi Builder sastavlja integrirani sustav za testiranje i optimizaciju brzine konverzije, iz kojeg možete dobiti statističke podatke koji mogu ponuditi vrijedne uvide za vašu trgovinu. Možete usporediti različite verzije iste stranice da biste provjerili koji vam najbolje odgovara, a podijeljeno testiranje može se primijeniti na svaki aspekt izgradnje vaše web stranice, tako da možete doći do najboljeg modela.

Tema je dobila sigurni pečat Sucuri.

Pojedinosti – Demo

Cijena: Divi se može kupiti kao dio članskih paketa od Elegantnih tema koje koštaju između 69 USD (Osobni paket) i 249 USD (Životni pristup).

dućan

Trgovina je višenamjenska tema e-trgovine iz Obox tema. Dizajnirana je tako da bude pogodna za sve internetske trgovine, bilo velike ili male. Dostupan je sa značajkama prilagođenim kupcima – odjava na jednoj stranici, ocjenjivanje kupaca, kalkulacije otpreme (tako da kod kupnje nema neugodnih iznenađenja), povezivanje proizvoda radi boljeg pregledavanja i još mnogo toga. Herojski widget omogućit će vam da na svojoj početnoj stranici prikažete do pet različitih kategorija e-trgovine.

dućan

Tema je potpuno optimizirana za SEO, a stranica proizvoda dizajnirana je za povećanje broja konverzija. Istaknuti proizvodi i kategorije, srodni proizvodi, ocjene proizvoda, dobra društvena integracija i mogućnost prodaje predmeta putem Facebook stranice obožavatelja s dodatkom dodatka olakšavaju pretvaranje pretraživanja u kupnju.

Izbor fontova, upotreba vizualne prilagodbe, prijenos prilagođenih zaglavlja i promjena opcija na ploči postavki teme pomoći će vam da stvorite izgled kakav želite za svoju web lokaciju. Mogućnost ugradnje videozapisa i mijenjanja veličine slika pomoću WordPress Resizera slike oduzet će muku potrebe ručnog mijenjanja veličine slika na stranicama proizvoda i drugdje na vašoj web lokaciji.

Pojedinosti – Demo

Cijena: 79 USD (139 USD ako želite dodati prioritetnu podršku).

Bazar Shop

Bazar Shop tema posvećuje veliku pažnju stranicama proizvoda i možete objavljivati ​​više slika svog proizvoda s efektom zumiranja. Osim kartice s ocjenama i opisom proizvoda, imate i karticu o proizvodu s kontaktnim obrascem, tako da posjetitelj može pitati o proizvodu bez napuštanja stranice. Kartica s povezanim proizvodima također nalazi mjesto na stranici proizvoda, a prilagođena kartica omogućuje vam dodavanje prilagođenog sadržaja o proizvodu.

TRGOVINA Bazar

Može se koristiti osam vrsta klizača, uključujući premium revolucionarni klizač. Širina i visina svakog klizača su prilagodljivi i mogu se koristiti na više mjesta poput zaglavlja i na pojedinim stranicama. Mogući je bilo koji broj slika u zaglavlju, a ponude ili proizvode možete prikazati kao statičke slike ili na klizaču unutar zaglavlja. Širina podnožja može se prilagoditi po želji, a izgled može biti uokviren ili razvučen, sa ili bez bočne trake. Sve ove opcije znače da je moguće da vaš izgled web stranice odgovara vašoj preciznosti.

Dostupne su dvije prilagođene stranice za kupnju i iskočni ispis može se upotrijebiti za privlačenje pozornosti za bilo kakve posebne ponude, prodaju ili vijesti. Prilagođena stranica za prijavu za kupce i upravitelj kratkih kodova sa 300 i više kratkih kodova zajedno su s tom temom. (Napomena: Niste sigurni što su kratki kodovi? Neograničene bočne trake, jednostavna navigacija i učinkovit prikaz proizvoda čine Bazar idealnom temom za trgovine.

Pojedinosti – Demo

Cijena: 64 USD

Aurum

Aurum je minimalistička i brzo učitava tema za WordPress prodavaonice. Ima četiri demo verzije koje možete jednostavno uvesti i usvojiti – Online Knjižara, TechShop, Nakit i Moda – a druge trgovine također mogu usvojiti ove predloške. Koristi visokokvalitetne slike, fontove i tekst, a stranica dobrodošlice prima posjetitelje i usmjerava ih u regionalnu trgovinu koja im je najbliža..

Aurum

Zaglavlje dolazi u mnogim varijantama, uključujući i providnu koja će dodati efekt paralaks pozadini, a trgovine mogu ovu kombinaciju usvojiti u svoju korist. Aurum je optimiziran na dodir pa je gledanje proizvoda na vrtiću ugodno iskustvo. YITH Lista želja, prilagođena stranica za pretraživanje s filtrima sadržaja i navigacijom putem kruha sve su značajke prilagođene kupcima u ovoj temi.

Pomoću blokova sadržaja ili klizača možete ograničene proizvode prikazati izravno na početnoj stranici. Najnoviji proizvodi, popularni proizvodi ili posebne ponude ovdje se mogu istaknuti, a početna stranica može sadržavati i nekoliko popularnih postova na blogovima da biste skrenuli pozornost na određene proizvode ili promotivne ponude ili bilo što što je od najvažnijeg.

Pojedinosti – Demo

Cijena: 59 USD

GoodStore

GoodStore je još jedna premium tema e-trgovine koja pronalazi naklonost trgovinama na Internetu. Omogućuje vam izbor između šest različitih zaglavlja i 22 različita izgleda, koje možete jednostavno uvesti klikom. Ako vam se ništa ne čini, možete pokušati stvoriti stranicu s Revo builderom stranice koji dolazi s temom.

GoodStore

Tema je kompatibilna s više web mjesta i već je prevedena na 14 jezika, što je čini pogodnim za trgovine u više država. Lako je upravljati zalihama, izrađivati ​​i prikazivati ​​portfelj pomoću GoodStore-a. Klizač JAW pomoći će vam u stvaranju jednostavnih klizača koji se mogu koristiti za prikaz, uključeni su kratki kodovi 50 plus, a uređivač kratkih koda pomoći će vam da usavršite izgled vaše web stranice. Widgeti i slike mogu se dodati u izbornik pomoću dodatka JAW koji je uključen. Za upravljanje blokovima sadržaja za oglašavanje imate upravitelja oglasa i možete postavljati natpis između postova.

Podržava mnoge dodatke, a svi preporučeni dodaci mogu se ažurirati jednim klikom.

Pojedinosti – Demo

Cijena: 59 USD

Sjeverno

Sjever je prilično cjelovita tema e-trgovine. Klizač cijele stranice na početnoj stranici kombinira se s nekoliko elemenata paralaksa za zadivljujuću prezentaciju, ali sjever nije samo izgled – također stvara prekrasno korisničko iskustvo na mreži. Stranice računa za kupce jedinstvene su i sadrže listu želja, dok proizvodi, kada su predstavljeni na cijelom zaslonu, mogu iskušati kupca da ga doda u košaricu.

Sjeverno

North je kupnja dobre vrijednosti, jer uključuje šest super funkcionalnih premium dodataka u vrijednosti od 161 USD: Visual Composer, Slider Revolution, filtar proizvoda WooCommerce, WooCommerce dinamička cijena i popusti, WooCommerce PDF fakture i WooCommerce Stopa prijenosa. Dakle, tu je duboka integracija s WooCommerceom i rezultat je super funkcionalna trgovina.

Pojedinosti – Demo

Cijena: 64 USD

izlog

Storefront je tema WooCommerce-a od WooThemes-a, a za korisnike WordPress-a ona dolazi potpuno besplatno. Dizajnirao ga je Automattic, isti oni koji su izgradili WordPress platformu i WooCommerce dodatak i nudi učinkovitu platformu za online kupovinu.

izlog

Do danas je preuzet 774.327 puta, što vam daje predstavu koliko je ova tema popularna. Ovo je pomalo tematika s golim kostima, što znači da je namjerno svjetlo za obavljanje osnovnih funkcija e-trgovine s velikom učinkovitošću, ali daje vam prostor da dodate funkcije po svojoj volji na čvrstu platformu. Ako želite dodati funkcije, jednostavno morate potražiti proširenja koja nudi WooThemes.

Pomoću podređenih tema možete promijeniti izgled svoje web stranice. Ova je tema idealna za vlasnike prodavaonica koji bi željeli pokrenuti mršavu i učinkovitu internetsku trgovinu, a nude bazu na kojoj mogu započeti izgradnju svoje web stranice i mogućnost dodavanja samo potrebnih značajki – bez viška prtljage kako bi je usporili.

Pojedinosti – Demo

Cijena: Besplatno

WooPress

WooPress je još jedna impresivna tema e-trgovine. Dijeli mnoge značajke o kojima se raspravlja u gornjim temama, poput izgleda i zaglavlja i podnožja, s mogućnostima prilagodbe kako bi vam pomogli da dobijete izgled i osjećaj koji želite na svojoj web lokaciji..

WooPress

Tema se brzo učitava i dizajnirana je za atraktivan prikaz proizvoda. Brojni premium dodaci, kao što su Visual Composer, Master Slider, Slider Revolution, Essential Grid i Live Chat, u paketu su s tom temom..

Pojedinosti – Demo

Cijena: 59 USD

Nekoliko savjeta o odvajanju

Nadamo se da će vam ovaj popis tema pružiti dobru ideju kako odabrati idealnu temu za vašu trgovinu. Kada se uključite u neku temu, uvijek imajte na umu specifične potrebe vlastite web stranice.

Ako tema koju gledate prikazuje puno slika, a još nemate svoje vrhunske slike koje bi zamijenile one u demo demonstraciji, ili: a) potražite što brže ili b) razmislite o temi koja djeluje s manjim ili manjim slikama, a ističe druge aspekte, poput teksta, videozapisa ili značajki proizvoda.

Ono što je najvažnije: nemojte žuriti s donošenjem odluke dok ne budete sigurni! Imajte na umu da dobro osmišljena prisutnost na mreži može imati ogroman utjecaj na krajnju liniju – zato budite sigurni da steknite sve odmah prije ronjenja!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map