Válaszd ki az e-kereskedelem témáját és a WordPress legjobb e-kereskedelem témáinak 15-et

WordPress foglalkozik


Egyre több vállalkozás nyitja meg online áruházakat – és nem csupán vadonatúj vállalkozások, és még a régi és a már megalapozott „tégla-és habarcs” szereplők is megértik az online jelenlét fontosságát..

Ahhoz, hogy az online ügyfelek ténylegesen vásárolhassanak az Ön webhelyén, azonban megfelelő tervezést kell végrehajtania. Néhány másodperc alatt, amikor az egér fölé tart a honlapján, meg kell kísértenie a látogatót, hogy maradjon tovább, nézzen körül jobban, és ami a legfontosabb: vásároljon!

Ebben a cikkben néhány, a legfontosabb szempontot mérlegelünk, amelyek megválaszthatják a webhely megfelelő e-kereskedelmi témáját, és röviden áttekintjük a piacon található 15 legjobb WordPress e-kereskedelmi témát..

Kezdjük el.

Nail e-kereskedelem

Képzelje el magát egy hagyományos tégla és habarcs üzletben. Az eladó meghívja Önt, és rábeszél, hogy nézzen meg egy terméket környezeti környezetben. A dekorációt, a világítást és a teljes termékbemutató platformot mind a termék kiemelésére tervezték. Az eladó valószínűleg megkísérli megismerni Önt, miért kellene megvásárolnia a terméket, és rámutatott a bemutatott nagy értékű javaslatra. Össze fogja hasonlítani termékét más hasonló termékekkel is, és elmagyarázza, miért érdemes tőle vásárolni, nem pedig az út mentén lévő boltból.

Mindezt, amit az eladó az a néhány perc alatt elkövet, amelyet a boltjában tölt, az Ön webhelyének kezdőlapját az első látogató érkezése után az első néhány másodpercben meg kell tennie..

Abban feltétlenül meg kell tennie, hogy a látogató ragaszkodjon – ha nem, minden elveszett!

Hogyan lehet meggyőzni a látogatókat?

A rövid válasz a termékbemutatás. Az áruház oldalain lévő termékkijelzőnek elég figyelemre méltónak kell lennie, hogy az egér elhúzódjon. A képeknek élesnek, különféle szögekből megtekinthetők és nagyíthatók. A termékleírásnak átfogónak, de tömörnek kell lennie. A termék-összehasonlításoknak és az áraknak könnyen elérhetőknek kell lenniük a leendő vásárlók számára.

Ha nem tudja jól átadni az értékjavaslatot, akkor nem kezdheti el az ésszerű konverziós ráta reményét. A jó e-kereskedelem akkor nyer, ha a termékkatalógust olyan módon jeleníti meg, amely a vevőt vonzza. Ha egy hatalmas termékmegjelenítést és a webhelyen belüli legmodernebb navigációt kombinál, azt jelenti, hogy harci esélyt adott magának egy jövedelmező e-kereskedelmi vállalkozás működtetésére. És itt lehet a WordPress témák kiemelkedni.

Miért a WordPress az e-kereskedelem számára??

Valószínű, hogy nem a következő Amazon-ot fogod felépíteni, ebben az esetben a WordPress szinte biztosan a legjobb téged. (Megjegyzés: Ha továbbra sem dönti el, hogy pontosan melyik platformon kívánja használni, akkor mielőtt folytatná, nézze meg ezt a korábbi üzenetünket.) Ha van, vagy szándékozik indítani egy kisvállalkozást, amely kevesebb, mint néhány millió évente, vagy ha már van WordPress-webhely vállalkozása számára, akkor e-kereskedelem-összetevő hozzáadása az egyenlethez rendkívül egyszerű.

Ne feledje, hogy a tartalommarketing hihetetlenül népszerű mechanizmus a konverziós arány növelésére. A blogoldalak hozzáadása egy biztos módszer a vevői kapcsolatok javítására. A WordPress egy ügyes közzétételi platform, amely ezeket a funkciókat rendkívül jól képes kezelni.

E-kereskedelem beépülő moduljai a WordPresshez

Ha online áruházat működtet, szinte biztosan hallottál a WooCommerce-ról. Hihetetlen WordPress e-kereskedelmi plugin, amely messze a domináns játékos – jelenleg az összes online áruházak több mint 37% -át táplálja – a WooCommerce egyszerűen kiváló! Ráadásul jelenleg a WordPress.com mögött álló ugyanazon vállalat irányítása alatt áll, és aktívan fejleszti azt: Automattic. Ez azt jelenti, hogy nemcsak szuper megbízható, hanem abszolút szilárd hosszú távú tét is!

A méltányosság érdekében azonban azt kell mondani, hogy a WooCommerce nem az egyetlen WordPress e-kereskedelem-bővítmény – és egyes webhelyek esetében esetleg nem is ideális a használata. Egyéb fontolóra vehető WordPress e-kereskedelmi bővítmények: iThemes Exchange, MarketPress eCommerce, WP eCommerce, Cart66 Cloud és Easy Digital Downloads. (Megjegyzés: Íme egy praktikus cikk, amelyről bővebben tudhat meg mindegyikről.)

Választhat e-kereskedelmi témát a WordPress számára

Az e-kereskedelem témáinak választéka valóban hatalmas. Egyedül a ThemeForest (a WordPress témák vásárlásának messze a legnépszerűbb hely) számára közel 1000 e-kereskedelemben szereplő WordPress témát találhat. Ez felszabadító és lenyűgöző is lehet, ha egyenesen zavaró is.

Tehát hogyan válasszuk ki a weboldal legjobb e-kereskedelmi témáját?

A kiválasztott témának reprezentálnia kell vállalkozását – és oly módon, hogy javítsa a márka identitását. A legtöbb esetben jobb lesz, ha a téma egyszerű, és csak azokat a funkciókat tartja meg, amelyek fontosak az Ön webhelyén. Ne feledje: a terméknek kell a reflektorfényben lennie, nem a témának.

Négy fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni:

 • Ha kétségei vannak, ne feledje: A felhasználói élmény először, utoljára és mindig.
 • Testreszabhatja vevői tapasztalatait, és személyre szabhatja a márka tükrözéséhez használt témát. Győződjön meg arról, hogy a téma eléggé formázható-e ezen változások befogadására.
 • Alapvető fontosságú a piacon szokásos e-kereskedelmi pluginekkel való kompatibilitás.
 • Noha sok érdekes elrendezés lehetséges, biztonságosabb a boltokban használt ismert elrendezésekkel ragaszkodni. A vásárlók arra számítottak, hogy egy bizonyos formátumú lesz az üzletek, és ha túl messzire távozik az ismerős prezentációktól, nehéz lehet böngészni. Egy egyszerű teszt annak ellenőrzése, hogy a felhasználó megtalálhatja-e az utat, még akkor is, ha a webhely ismeretlen nyelven található. Ez a vizuális ismerete kívánt szintje.

Mire kell még keresni egy e-kereskedelmi témában?

A többi kötelező tartalom a következőket tartalmazza:

 • Ingyenes vagy fizetett: Az illetékes ingyenes témák elérhetőek az e-kereskedelemhez, de inkább inkább egy prémium témát választok minden nap egy ingyenes témához, két okból. (1) A prémium témák általában biztonságosabbak, mivel gyakran frissítik őket, és a biztonsági lyukakat és hibákat rendszeresen javítják a frissítések. (2) A prémium témák jobban támogatják.
 • Fogékony: A világ mozog a mobiltelefonon, ezért feltétlenül fontos, hogy a témája jól néz ki ilyen eszközökön. Valójában a mobil első megközelítését kell választania, mivel a legtöbb böngészés most a mobilon történik. Ez nem azt jelenti, hogy figyelmen kívül kell hagyni a nagyobb képernyőket, mivel a legtöbb értékesítés vagy konverzió rajtuk történik, de a témának tökéletesen reagálnia kell, pontosan a kisebb eszközökre méretezve. Az érintésoptimalizálás üdvözlő szolgáltatás.
 • Navigáció: A céloldal és a fizetés közötti útvonalnak egyértelműnek kell lennie, és a látogatónak habozás nélkül meg kell találnia a webhelyen az útját, bárhol is lesz az Ön webhelyén. A megamenük elég jól végzik a feladatot, de a ragadós fejlécek, nyilak és a cselekvésre ösztönző gombok mind segíthetnek. A vásárlónak intuitív módon kell mozognia a webhelyen anélkül, hogy kitalálnia kellene a következő kattintást.
 • Biztonság: A témának maximális biztonságot kell nyújtania, és ez különösen fontos a kosár funkciói szempontjából. Noha ennek nagy része a hostolástól, az SSL-től és a pluginoktól függ, maga a téma minimalizálhatja a biztonsági kérdéseket. Divi (például az Elegáns Témák rendkívül népszerű többcélú témája a Sucuri által a biztonságos pecsét tartója, és ez a Divi felhasználók kényelme kérdése.
 • Sebesség: A gyors weboldal rendkívül fontos az online áruházak számára. A vásárlók türelmetlenek, és ha meg kell várniuk egy termék betöltését, akkor egyszerűen áthelyezik az egérüket egy másik webhelyre. Az animációk és a görgetők az oldal sebességét meghúzzák, ezért ezeket óvatosan kell használni. Felgyorsíthatja webhelyét azáltal is, hogy megbizonyosodik arról, hogy megfelelő e-kereskedelem-tárhely-szolgáltatót, a Tartalomszolgáltatási Hálózat további információt és képoptimalizálást használ, és általában hozzáigazítja azt, hogy csak az igazán szükséges információt tartalmazza (hogy csökkentse a szükséges adatmennyiséget. minden oldal betöltése).
 • Bővítmények támogatása: A témának támogatnia kell a webhelyéhez szükséges bővítményeket. Fontos a WooCommerce-lal vagy más e-kereskedelemmel / egyéb bővítményekkel történő teljes integráció.
 • Közösségi megosztás: Az egér szója látogatásokká, a látogatások pedig eladásokká alakítja. Tehát a közösségi média integrációja elengedhetetlen. Ha a felhasználók bejelentkezhetnek közösségi médiaszámlákból, annál jobb.
 • Fordítás: Ha eladni szeretné a világot, vagy változatos demográfiai csoport számára, akkor a témának készen kell állnia a fordításra.

A piacon található legjobb WordPress e-kereskedelmi témák tizenöt:

Most, hogy valós elképzelésünk van arra, hogy mit kell keresni az e-kereskedelem témájában, vessünk egy pillantást a környék legjobb WooCommerce / WordPress témáira.

Boltos

A Boltos használatával egyszerűen elfogadhat egy előre elkészített oldalt a témához tartozó sok közül. Vagy ha kalandos vagy, és a semmiből indul, akkor a speciális témaopciók segítenek létrehozni azt az oldalt, amely a legjobban tükrözi üzletének márkáját. A téma örömmel veszi a fejlesztőket is, mivel előre elkészített elrendezések, számos tervezési elem és testreszabási lehetőség felhasználásával egy időben elkészíthetnek egy weboldalt különböző ügyfelek számára. A szolgáltatásban gazdag és több stílusú fejléc biztosan hasznosnak bizonyul.

Boltos

Szinte minden áruház funkcióval – a termékmegjelenítéstől a kiszállításig – gondoskodunk. Két prémium plugin, a Visual Composer (amely segít az oldalépítésben) és a Revolution Slider (a diavetítés megjelenítéséhez), csomagban van a témával, ez jó ár-érték arányú javaslatot jelent.

Részletek – Demo

Ár: 59 USD

Műterem

Csak a június elején frissített Atelier most jobb, mint valaha, és a továbbfejlesztett WooCommerce és Visual Composer kompatibilitása révén a felhasználók minden gond nélkül elindíthatják az üzletet. A 12 bemutató könnyen importálható és az Ön üzletéhez is elfogadható.

Műterem

Tízféle fejlécfajta animációs lehetőségekkel és négy különféle termék elrendezési lehetőség (mindegyik saját változattal rendelkezik) elősegítheti üzlete termékeinek előnyeinek megjelenítését. A bevásárlókocsi tapasztalata zökkenőmentes, a vizuális útmutatások vezetik őket a pénztárhoz. A négy kocsi stílus ötféle módon élhet fel, és megszabadíthatja a fizetések unalmát. A téma gyorsan betöltődik, és a keresőmotorok számára teljesen optimalizált.

A Gravity Forms úgy van kialakítva, hogy megfeleljen a témának, és szinte bárhol a weboldalon hozzáadhatja azokat, így a felhasználók a vásárlási folyamat bármely szakaszában elérhetik őket. Ha üzletlánc vagy több márka, amelyet megnéz, ne aggódjon: az Atelier sokoldalúan kompatibilis, tehát ha szeretné, külön márkás webhelyet találhat minden márkához, üzlethez vagy lánchoz – vagy minden nyelvhez.

Részletek – Demo

Ár: 64 USD

Flatsome

A 28.000-et meghaladó eladási számmal a Flatsome a legkelendőbb WooCommerce téma a ThemeForest-en.

A weboldalon bármilyen eszközről történő termékkeresés örömteli élmény ezzel a témával, mivel az érintésre optimalizált csúszkákat és termékkarusszeleket is tartalmaz. A termékek vonzó megjelenítése CSS animált szalagokkal, párhuzamos szalagokkal, video szalagokkal és csúszkákkal, előre definiált és animált szalaghirdetésekkel, valamint a beépített Gyors nézettel lehetséges..

Flatsome

A téma számos lehetőséget kínál, amelyeket igény szerint felvehet – Facebook bejelentkezés, termékképek gyors nagyítása, termékek közvetlen keresése, öntapadó fejlécek a könnyű navigációhoz, korlátlan űrlapok és a “kívánságlista” vagy “hasonló” szolgáltatások. Kínálunk egy katalógusmegjelenítési lehetőséget is, amely elrejti az árakat és a vásárlási funkciókat. Az e-kereskedelem témáinak fontos követelménye a korlátlan oldalsávok és a widget területek, és ezek a Flatsome.

A PSD fájlok és a gyermekek témái szerepelnek, és az online dokumentációhoz való hozzáférés megengedett, így a fejlesztőknek nagyon rugalmasak a téma használata. A szerzők e-mail támogatást is kínálnak.

Részletek – Demo

Ár: 59 USD

MayaShop

A MayaShop sok fehér helyet használ, hogy visszaállítsa a hangsúlyt a termékre. A többi itt tárgyalt témához hasonlóan az előre elkészített elrendezésekkel, csúszkákkal és testreszabási lehetőségekkel is jár. Nyolc honlap csúszka tele van a témával.

Maya

A kocsi kissé túlméretezett, így a vásárlók figyelemmel kísérhetik a benne lévő tárgyakat, és minden egyes termék címkézhető. Amikor az egér a termék bélyegképére mutat, az alján egy kis előugró ablakban látható, hogy mit kell tennie: kosárba helyezni, méretet választani, vagy további információt olvashat az elfogyott termékről. A vásárlók összehasonlíthatják a termékeket, mielőtt a kosárba kerülnének, és a fejlécben be lehet kapcsolni a keresési lehetőséget.

Részletek – Demo

Ár: 64 USD

A kiskereskedő

A kiskereskedő kiváló minőségű e-kereskedelem témája, amely a boltok tulajdonosai számára a legkedveltebb. Számos előre elkészített oldal segíthet még egy kezdőnek is megkezdeni a webhely felépítését, majd testreszabhatja az erőteljes témabeállítások panelen. Hivatkozhat a lépésről lépésre és a videó áttekintésekre, amikor akadályba ütközik. A Visual Composer szintén ingyen szerepel a témában, amely kézhez adhat vizuális oldalépítést..

A kiskereskedő

Ez a téma segíti az áruház szinte egyedüli kezelését, mivel támogatja a kifizetések gyűjtését, a készletkészlet kezelését, a megrendelések és az ügyfelek nyomon követését, valamint a beépített jelentések segítségével naprakészen tartja az áruház teljesítményét. Minden egyes tétel alatt a kapcsolódó termékeket is megjelenítheti.

Az előre elkészített oldalak más webhelyekre is felhasználhatók (nem feltétlenül csak az e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek számára), ebben az esetben az e-kereskedelem funkció elrejtését választhatja..

Részletek – Demo

Ár: 59 USD

Kallyas

A Kallyas egy többcélú WordPress téma, amelyet több rést használhat, beleértve az e-kereskedelmet. A Visual Builder szerepel a témában, több mint 100 elem áll rendelkezésre bármilyen alkalmazáshoz, és az élő keresés funkcióval megtalálhatja a kívánt elemet. Miután elkészítette az oldalt, elmentheti annak bármely részét vagy az egész oldalt későbbi felhasználás céljából.

Kallyas

A téma üzlet-specifikus tulajdonságai közé tartoznak a kifejezetten üzletekhez tervezett honlapok, csúszkák és karusszelek a termékek megjelenítéséhez, kategória oldalsávokkal, termékoldalak, bevásárlókosár, fizetési folyamat és ügyfélszámlák. Számos olyan szolgáltatás, amelyet az online áruházak használhatnak, megtalál helyet a drag-and-drop elemek között – Google Maps, árazási táblázatok, kapcsolattartási űrlapok, képdobozok és még sok más.

Az elrendezés új kiegészítését, a „Modern” -ot nagyban elfogadhatják az üzletek. Új terméklistákat, termékalap-elrendezéseket és általános WooCommerce-elrendezéseket biztosít. A Kallyas készen áll a SEO-ra, és a webhely sebességére figyelve csak a szükséges erőforrásokat tölti be.

Részletek – Demo

Ár: 59 USD

Szomszédság

A szomszédság egy olyan téma, amely tele van e-kereskedelem ihlette tervezési funkciókkal, amelyek segítenek a divatos online áruház felépítésében. Fejleszti a figyelemfelkeltő vásárlói élmény nyújtására összpontosító figyelmét, és így azt tapasztalja, hogy a téma az érzékeny reakciók mellett az érintésre is optimalizált. Az összes csúszka beépített funkcióval rendelkezik, így a böngészés bármilyen eszközről egyszerű.

Szomszédság

A környéken a Swift keretrendszer és a Swift oldalkészítő található, tehát ha a 19 előre elkészített oldal nem az Ön ízlése szerint áll rendelkezésre, könnyen megváltoztathatja azokat. Opcionális kívánságlista felvehető az üzlet webhelyére – a felhasználók termékeket adhatnak hozzá a kívánságlistához a termékoldalon vagy miniatűrök segítségével, majd a fejlécből vagy a fiókjukon keresztül elérhetik a kívánságlistát..

Ha csak a termékeket szeretné megjeleníteni anélkül, hogy ténylegesen eladná őket, akkor elrejtheti a kosár és a pénztár funkcióit. Az egyik szolgáltatás, amelyet a vásárlók hasznosnak találnak, a szuperkeresés vagy a személyes vásárló funkció, amely lehetővé teszi számukra, hogy szűrőket alkalmazzanak akár hat különböző mezőre, majd attribútumokat rendeljenek ezekhez a mezőkhöz. Az ügyfelek ezután hozzáférhetnek a szuperkereséshez, hogy természetes termékeket használó termékeket találjanak.

Részletek – Demo

Ár: 64 USD

Divi

A 20 előre elkészített elrendezés és a Divi-ben szereplő Divi Builder teszik a WordPress-felhasználók kedvencévé. Az elrendezések testreszabhatók, és a Divi Builder és a 46 tartalommodul segít webhelyének vizuális felépítésében. A téma több fejléc-beállítást tartalmaz – központosíthatja a logót, vagy létrehozhat több menüterületet és még sok más -, és az élő előnézeti funkció használatával ellenőrizheti, hogy helyesen rendelkezik-e..

Divi

A 46 tartalommodul közül nézd meg különösen az üzlet modult. Ez a szolgáltatások teljes skáláját biztosítja egy teljes értékű online áruház felépítéséhez. A Divi teljesen lefordítható, és már lefordították 32 nyelvre. A teljesen lefordított Divi Builder interfész megkönnyíti a felhasználók számára, és az olvasók a rendelkezésre álló nyelveken is elérhetők. Az előlap és az építő felület RTL engedélyezhető.

A Divi Builder integrált osztott tesztelési és konverziós arány-optimalizáló rendszert tartalmaz, amelyből statisztikákat szerezhet, amelyek értékes betekintést nyújtanak üzlete számára. Össze lehet hasonlítani ugyanazon oldal különböző verzióit, hogy megnézhesse, melyik működik az Ön számára legjobban, és a megosztott tesztelés alkalmazható a webhely felépítésének minden aspektusára, így elérheti a legjobb modellt..

A témát Sucuri kapta a Biztonságos téma pecséttel.

Részletek – Demo

Ár: A Divi megvásárolható elegáns témákból származó tagsági csomagok részeként, amelyek 69 dollár (Személyes csomag) és 249 dollár (Élettartamú hozzáférés) között kerülnek vásárlásra..

Bolt

A Store egy többcélú e-kereskedelmi téma az Obox témákból. Úgy tervezték, hogy alkalmas legyen minden online áruházra, legyen az akár nagy, akár kicsi. Rengeteg vásárlóbarát funkcióval van felszerelve – egyoldalas pénztár, vásárlói besorolás, szállítási számítások (így a fizetéskor nem lesz kellemetlen meglepetés), termékek összekapcsolása a jobb böngészési élmény érdekében, és még sok más. A hős widget lehetővé teszi, hogy öt különféle e-kereskedelmi kategóriát jelenítsen meg a honlapján.

Bolt

A téma teljes mértékben optimalizálva van a SEO számára, és a termékoldalt úgy tervezték, hogy növelje a konverziók számát. Kiemelt termékek és kategóriák, kapcsolódó termékek, termékértékelések, jó társadalmi integráció és az a lehetőség, hogy elemeket a Facebook rajongói oldalán plug-in hozzáadásával értékesítsenek, megkönnyítik a keresés vásárlássá alakítását..

Betűtípus-választás, a vizuális testreszabás használata, az egyéni fejlécek feltöltése és a témabeállítások panelen lévő beállítások megváltoztatása segít létrehozni a webhelyének kívánt megjelenést. A videó beágyazásának és a képek átméretezésének a képessége a WordPress képminősítő használatával megszünteti azt az elképzelést, hogy a képeket manuálisan kell méretezni a termékoldalakon és a webhely más részein..

Részletek – Demo

Ár: 79 USD (139 USD, ha prioritási támogatást szeretne hozzáadni).

Bazar Shop

A Bazar Shop témája sok figyelmet fordít a termékoldalakra, és több képet is közzétehet a termékről nagyítás hatással. A minősítések és a termékleírás fülön kívül van egy termékkérés fül is, amelyen kapcsolatfelvételi űrlap található, így a látogató kérdéseket tehet fel a termékkel kapcsolatban az oldal elhagyása nélkül. A kapcsolódó termékek lapon is helyet talál a termékoldalon, és az egyéni fül lehetővé teszi a termékre vonatkozó egyedi tartalom hozzáadását.

Bazar SHOP

Nyolc csúszka használható, beleértve a prémium forradalmi csúszkát. Az egyes csúszkák szélessége és magassága testreszabható, és több helyen is felhasználhatók, például a fejlécben és az egyes oldalakon. Tetszőleges számú fejléc kép lehetséges, és az ajánlatokat vagy termékeket statikus képekként vagy a fejlécen belüli csúszkán jelenítheti meg. A lábléc szélessége igény szerint beállítható, az elrendezés pedig dobozos vagy nyújtható, oldalsávval vagy anélkül. Mindezek a lehetőségek azt jelentik, hogy lehetséges, hogy webhelyének elrendezése megfeleljen a pontos preferenciáinak.

Két egyedi fizetési oldal érhető el, és a pop-up segítségével felhívhatja a figyelmet bármilyen különleges ajánlatra, értékesítésre vagy hírre. Az ügyfelek egyedi bejelentkezési oldala és a 300 plusz rövid kódokkal rendelkező rövid kódkezelő csomagolva van a témával. (Megjegyzés: Nem biztos benne, hogy milyen rövid kódok? A korlátlan oldalsávok, a könnyű navigáció és a hatékony termékmegjelenítés teszik a Bazarot ideális témának az üzletek számára.

Részletek – Demo

Ár: 64 USD

Aurum

Az Aurum egy minimalista és gyorsan betöltődő téma a WordPress üzletekhez. Négy demo verzióval rendelkezik, amelyeket egyszerűen importálhat és elfogadhat – Online könyvesbolt, TechShop, Ékszer és Divat -, és más üzletek is elfogadhatják ezeket a sablonokat. Kiváló minőségű képeket, betűkészleteket és szöveget használ, és egy üdvözlő oldal fogadja a látogatókat, és a legközelebbi regionális üzletbe irányítja őket.

Aurum

A fejléc számos változatban érkezik, beleértve az átlátszót is, amely hatást gyakorol a párhuzamos hátterekre, és az üzletek ezt a kombinációt előnyükhöz használhatják. Az Aurum érintésre van optimalizálva, így a termékek körhintaon történő megtekintése egy kellemes élmény. A YITH kívánságlista, az egyedi keresési oldal a tartalomszűrőkkel és a navigációs navigáció mind a vásárlóbarát funkciók a témában.

Tartalomblokkok vagy csúszkák használatával korlátozott termékeket jeleníthet meg közvetlenül a honlapon. A legfrissebb termékek, népszerű termékek vagy különleges ajánlatok itt kiemelkedően megjeleníthetők, és a honlapon is lehet néhány népszerű blogbejegyzés, amely felhívja a figyelmet bizonyos termékekre vagy promóciós ajánlatokra, vagy bármire, ami napjainkban érdekes..

Részletek – Demo

Ár: 59 USD

GOODSTORE

A GoodStore egy újabb prémium e-kereskedelem téma, amely kedvezőnek találja az internetes üzleteket. Ez lehetővé teszi hat különböző fejléc és 22 különböző elrendezés közötti választást, amelyeket egyszerűen kattintással importálhat. Ha semmi sem tartja kedvedre, kipróbálhatja az oldal készítését a témához tartozó Revo oldalkészítővel.

GOODSTORE

A téma több helyszínen kompatibilis, és már lefordítják 14 nyelvre, így alkalmassá teszi több országban árusító üzletek számára. A GoodStore segítségével könnyű kezelni a készleteket, valamint portfóliót készíteni és megjeleníteni. A JAW csúszka segítséget nyújt a megjelenítéshez használható egyszerű csúszkák elkészítésében, az 50-nél rövidebb kódok mellékelve vannak, a rövid kód-szerkesztő pedig segít tökéletesíteni webhelyének megjelenését. A kütyü és a képek a mellékelt JAW bővítmény segítségével hozzáadhatók a menühez. A hirdetési tartalomblokkok kezeléséhez rendelkeznie kell a hirdetési menedzserrel, és akár hirdetési címet is elhelyezhet a hozzászólások között.

Támogat számos beépülő modult, és az összes ajánlott bővítmény egyetlen kattintással frissíthető.

Részletek – Demo

Ár: 59 USD

Északi

Észak meglehetősen teljes e-kereskedelmi téma. A teljes oldal csúszka a honlapon néhány párhuzamos elemmel ötvözi a lenyűgöző prezentációt, de Észak nemcsak a megjelenésről szól, hanem csodálatos online felhasználói élményt is teremt. Az ügyfelek számlalapjai egyediek és tartalmaznak kívánságlistát, míg a termékek a teljes képernyős elrendezésen bemutatva megkísérelhetik az ügyfelet, hogy a kosárba tegye.

Északi

A North jó ár-érték arányú vásárlás, mivel tartalmaz hat szuperfunkcionális prémium plugint, amelyek értéke 161 $: 161: Visual Composer, Slider Revolution, WooCommerce termékszűrő, WooCommerce dinamikus árképzés és engedmények, WooCommerce PDF számla és WooCommerce táblázatdíjszállítás. Tehát mély integráció van a WooCommerce-hez, és az eredmény egy szuper funkcionális üzlet.

Részletek – Demo

Ár: 64 USD

kirakat

A Storefront a WooThemes WooCommerce témája, és a WordPress felhasználók számára teljesen ingyenes. Az Automattic tervezte, ugyanazok az emberek, akik a WordPress platformot és a WooCommerce bővítményt építették fel, és hatékony platformot kínál az online vásárláshoz..

kirakat

A mai napig 774 327 alkalommal töltötték le, amely képet ad arról, milyen népszerű ez a téma. Ez egy kicsit csupasz téma, ami azt jelenti, hogy szándékosan világít, hogy nagy hatékonysággal hajtsa végre az e-kereskedelem alapvető funkcióit, de lehetőséget ad arra, hogy funkcióit hozzáadja, amint tetszik, egy sziklaszilárd platformhoz. Ha funkciókat szeretne hozzáadni, akkor egyszerűen meg kell vizsgálnia a WooThemes által kínált kiterjesztéseket.

A gyermektémák segítségével megváltoztathatja webhelyének megjelenését. Ez a téma ideális azoknak az üzlettulajdonosoknak, akik karcsú és hatékony online áruházat szeretnének üzemeltetni, és alapot kínálnak, amellyel megkezdhetik webhelyük felépítését, és lehetőséget adnak a szükséges szolgáltatások hozzáadására – felesleges poggyász nélkül, hogy lelassítsák azt..

Részletek – Demo

Ár: Ingyenes

WooPress

A WooPress egy újabb lenyűgöző e-kereskedelmi téma. Megosztja a fenti témákban tárgyalt sok funkciót, például elrendezéseket, fejléceket és lábléceket, testreszabási lehetőségekkel, amelyek segítenek abban, hogy megismerje webhelye kívánt megjelenését és érzetét..

WooPress

A téma gyorsan töltődik, és célja a termékek vonzó megjelenítése. Számos prémium plugin, például a Visual Composer, a Master Slider, a Slider Revolution, az Essential Grid és az Live Chat, csomagban van a témával.

Részletek – Demo

Ár: 59 USD

Néhány elválasztási tipp

A témák ez a listája remélhetőleg tisztességes ötletet ad neked arról, hogyan válasszuk ki üzlete ideális témáját. Ha a témát nullázza, mindig szem előtt kell tartania saját webhelyének speciális igényeit.

Ha egy megtekintett téma sok képet jelenít meg, és még nem rendelkezik saját felső kategóriájú képpel, amely helyettesítheti a bemutatóban szereplőket, vagy a) nézzen meg, vagy b) fontolja meg a működő témát kisebb vagy kisebb képekkel, és más szempontokat, például szöveget, videókat vagy termékjellemzőket emel ki.

A legfontosabb: ne siess a döntés meghozatalával, amíg nem biztos benne! Ne feledje, hogy a jól átgondolt online jelenlétnek hatalmas hatása lehet az eredményre – tehát mindenképpen rögtön meg kell szereznie mindent, mielőtt belemerülne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map