WP Simple Pay Review – Det bedste stripe-betalingsplugin til WordPress?

WordPress-tilbud


WP Simple Pay er et WordPress-betalingsplugin, der giver dig mulighed for at acceptere engangsbetalinger og tilbagevendende betalinger via dit websted, designet til at arbejde specifikt med Stripe-betalingstjenesten.

Det lever op til sit navn ved at tilbyde en brugervenlig grænseflade, og selvom der er mange muligheder for at konfigurere i sammenligning med en løsning som WooCommerce, er det relativt enkelt at konfigurere betalinger via WP Simple Pay.

Den gratis version af WP Simple Pay begrænser ikke brugen, men du låser op for mange ekstra funktioner, hvis du vælger at opgradere til den fulde version.

Uanset om du driver en lille blog, lokal klub, et stort medlemskabswebsted eller stor trafik online shop, kan du bruge WP Simple Pay til at acceptere Stripe Payments, og i denne artikel vil jeg gerne vise dig hvad det kan gøre.

Hvad kan WP Simple Pay gøre?

WP Simple Pay blev lanceret af Phil Derksen i 2014 som en måde at acceptere Stripe-betalinger på WordPress-websteder, og i 2018 gik virksomheden sammen med Pippin Williamsons Sandhills Development.

Phil talte om denne overgang i blogindlægget ‘Hvorfor jeg fusionerede min rentable en-manns software-virksomhed med en større spiller’.

WP Simple Pay Startside

Sandhills Development står bag mange populære WordPress-plugins.

Ud over dets flagskibs plugin, Easy Digital Downloads, er det også bag AffiliateWP, Restrict Content Pro, Sugar Calendar, WP Simple Pay og Sellbird.

En af nøglefunktionerne i WP Simple Pay er, at processen er enkel for både webstedsejere og kunder. Udviklerne har forenklet processen med at acceptere betalinger – hvad enten det drejer sig om en enkelt betaling eller et abonnement.

Som du kunne forvente, er det optimeret til tablets og mobile enheder, og mobile besøgende kan også betale med Apple og Google Pay.

Vær dog opmærksom på, at WP Simple Pay med vilje har begrænsede muligheder, så den ikke bliver oppustet som mange alternative løsninger. Derfor gemmes alle kunde- og betalingsoplysninger på din Stripe-konto, ikke på dit WordPress-websted.

WP Simple Pay-funktioner

Betalingsformer oprettes ved hjælp af en brugervenlig træk-og-slip-formular-builder, og der er tre formtyper: Embedded form display, overlay form display og Stripe checkout.

Afkrydsningsfelter, tekstfelter og knapper er alle tilgængelige, mens tilpassede felter også kan oprettes, så du kan specificere nøjagtigt, hvilke oplysninger du har brug for fra kunder, når de køber fra dig.

WP Simple Pay-funktioner

Velforeninger vil sætte pris på, at WP Simple Pay understøtter kunder, der indtaster tilpassede værdier. Dette er nyttigt, hvis du accepterer donationer på dit websted og vil have brugere til at bestemme, hvor meget de sender.

Det har også kuponkoder og understøtter 14 sprog, mere end 30 lande og mere end 135 globale valutaer.

Se siden WP Simple Pay-funktioner for en detaljeret liste over, hvad plugin kan gøre.

Fantastiske frontformularer

En af de mest attraktive træk ved WP Simple Pay er de smukke betalingsformer, det giver dig mulighed for at oprette.

Der er tre forskellige formtyper: Embedded, overlay og Stripe checkout.

En indlejret form er en regelmæssig form, der kan integreres i indlæg og sider på dit websted.

WP Simple Pay Embedded Form

I modsætning hertil skal brugeren klikke på køb-knappen med en overlay-form. Formularen vises derefter på en gennemsigtig baggrund på din side.

WP Simple Pay Overlay Form

Formulartype til stripe-checkout viser et par felter på din side, men viser andre i en stripe-checkout-form (som er hostet af Stripe)

Som du vil se senere, kan du integrere mange forskellige felter i dine formularer, såsom navn, adresse, kuponkoder og mere. Afkrydsningsfelter og dropdown-bokse kan også bruges til funktioner som forsøg og abonnementer.

WP Simple Pay-abonnementsformular

Tjek demoområdet i WP Simple Pay for at se flere eksempler på plugin i aktion.

WP Simple Pay: Lite vs Pro

WP Simple Pay Lite er en fantastisk betalingsløsning i sig selv – det er perfekt til enkle betalingsopsætninger, og det har ingen begrænsninger på antallet af formularer, du kan oprette.

WP Simple Pay Pro tilbyder naturligvis flere funktioner, men jeg anbefaler først at teste lite-versionen for at se, hvordan WP Simple Pay fungerer.

Fra et brugervenligt synspunkt fungerer begge plugins på samme måde.

WP Simple Pay-admin-menuen har links til dine eksisterende betalingsformer, den nye side med betalingsformular, indstillinger og systemrapporter. Der er et yderligere link i WP Simple Pay Lite, der dirigerer dig til siden om sammenligning af funktionen Lite vs Pro.

WP Simple Pay WordPress Admin Menu

I det næste afsnit viser jeg dig, hvordan du kan indstille betalingsformer ved hjælp af WP Simple Pay Pro.

Processen med at oprette formularer er identisk i lite-versionen, men premium-funktioner er skjult og erstattet med en salgsfremmende meddelelse til WP Simple Pay Pro.

Betalingsform

Indstillinger for premium-funktioner vises ikke i lite-versionen, men du kan se en påmindelse om, hvad pro-versionen tilbyder.

WP Simple Pay Lite-indstillinger

WP Simple Pay Lite vs Pro-siden viser de yderligere funktioner, der er tilgængelige i WP Simple Pay Pro.

Dette inkluderer brugerdefinerede felter, kuponkoder, abonnementer, forsøg, Anvend betaling og Google Pay-support med mere.

WP Simple Pay - Lite vs Pro

Jeg tror Sandhills Development har været meget generøs med de funktioner, den er inkluderet i lite-versionen af ​​WP Simple Pay, men der er bestemt mange gode funktioner til at tilskynde webstedsejere til at opgradere.

Min anbefaling er at installere den gratis version af plugin for at se, om du har brug for nogen af ​​premiumfunktionerne til din betalingsopsætning.

Oprettelse af en stripe-betalingsform

Når du oprindeligt aktiverer WP Simple Pay i WordPress, ser du en knap i din WordPress-adminbjælke, der siger ‘Simple Pay Test Mode Active’.

Denne knap er der for at minde dig om, at plugin stadig er i testtilstand. Når du har konfigureret dine betalingsformer, skal du sikre dig, at testtilstand også er aktiveret i dit Stripe-betjeningspanel, så du kan behandle nogle testbetalinger.

Når du er glad for, at alt er konfigureret korrekt, kan du deaktivere testtilstand på siden ‘Stripe Setup’ i dit indstillingsområde.

Enkel betalingstesttilstand Aktiv

Efter aktivering ser du også en meddelelse om forbindelse til Stripe. Dette indebærer at logge ind på din Stripe-konto for at give WP Simple Pay-adgang.

Opret forbindelse med stripe

* Bemærk: Nogle indstillinger nævnt her er ikke tilgængelige i WP Simple Pay Lite.

Betalingsformularen er opdelt i fire indstillinger-faner: Betalingsindstillinger, formularindstillinger, formularfelter og abonnementsindstillinger.

På fanen Betalingsmuligheder kan du definere, om betalingen er et fast beløb eller et tilpasset beløb. Feltet med tilpasset beløb er en premiumfunktion, der er nyttig til donationswebsteder, hvor du har brug for at give brugeren mulighed for at indstille det beløb, de betaler.

Dette område giver dig også mulighed for at definere, hvor brugerne skal omdirigeres til efter at have foretaget en betaling.

Sørg for at tjekke dokumentationsområdet WP Simple Pay, da det viser mange skabelonmærker, du kan bruge på din brugerdefinerede betalingsbekræftelsesside.

Betalingsmuligheder

I den næste fane kan du vælge, om din form er en indlejret form, overlayform eller Stripe-checkout-form.

Formnavnet og beskrivelsen er også defineret her.

Form displaytyper

Fanen med tilpassede formularfelter er det sted, hvor du bygger din betalingsformular.

I alt er der 19 felter tilgængelige: Fire brugerdefinerede felter, ni kundefelter og seks standardfelter. WP Simple Pay begrænser forståeligt nok nogle felter til et eksempel. For eksempel check-knappen.

Vælg et felt

Når du har tilføjet et felt til formularen, kan du trække og slippe det til en hvilken som helst position, du ønsker, og derefter justere indstillingerne i overensstemmelse hermed. Det er en glæde at bruge.

Felter med tilpasset form

Abonnementer kan konfigureres under den sidste fane. Du kan vælge mellem en enkelt abonnementsplan eller den mere brugerdefinerede brugervalgte plan.

En række felter kan defineres her, såsom abonnementsomkostninger, installationsgebyr, maksimalt tilladte gebyrer for abonnementet og mere.

Abonnementsindstillinger

Betalingsformer kan gemmes i højre side af siden, og dette felt angiver også kortkoden til din formular.

WP Simple Pay Shortcode

Du skal kopiere denne kortkode til det indlæg eller den side, hvor du vil indsætte din formular.

Din formular vises derefter.

Eksempel på WP Simple Pay Form

Mens jeg er en stor fan af enkelheden i WP Simple Pay, føler jeg, at der er nogle nyttige muligheder, der mangler – dem, der ville forbedre brugervenligheden uden at påvirke enkelthedsprincippet.

Selvom du f.eks. Kan fjerne formularfelter, er der ingen måde at duplikere felter på.

Begyndere vil også sætte pris på yderligere måder at indsætte formularer på deres websted. I øjeblikket er der ingen WP Simple Pay-knap i WordPress-editoren, der giver dig mulighed for at vælge en formular og indsætte den i et indlæg eller en side. Derudover bliver du nødt til at installere et WordPress-plugin såsom Shortcode Widget for at få vist en formular i et sidebar-område, da der ikke er nogen WP Simple Pay-widget tilgængelig.

Udviklerne har dog leveret en lang liste med handlinger og filterkroge til avancerede brugere, som giver dig fuld kontrol over dine betalingsformer og indsendelser.

Den største undladelse, jeg bemærkede, var måske styling.

I en fremtidig version ville jeg meget gerne se foruddefinerede farveskemaer, et farvehjul og en CSS-boks til tilpassede stilklasser. I øjeblikket arver formularer deres styling fra dit websteds aktiverede WordPress-tema.

Konfiguration af din WP Simple Pay Payment Setup

Du skal bruge lidt tid på at konfigurere WP Simple Pay for at sikre, at dine betalinger behandles korrekt.

I WP Simple Pay Pro skal du indtaste din licensnøgle på siden med den første indstilling. Dette sikrer, at plugin automatisk kan opdateres i WordPress.

WP Simple Pay License-indstillinger

Stripe-opsætningssiden bekræfter, om du har tilsluttet WP Simple Pay til din Stripe-konto. Denne side er også hvor du aktiverer og deaktiverer testtilstand.

På denne side definerer du også dit kontoland, Stripe-checkout-lokalitet, kortfeltens placering og webhooks.

Indstillinger for WP Simple Pay Stripe Setup

Du vil finde mange vigtige indstillinger i området generelle indstillinger, herunder siden med betalingsbekræftelse og betalingsfejl, datoformat, din foretrukne valuta, valutaposition, skattesatsprocent og separatorer.

Generelle indstillinger for WP Simple Pay

Valgmulighederne med den opfattede stil anvender automatisk WP Simple Pay Pro-stilarter til betalingsformularfelter og knapper, mens reCAPTCHA også kan indstilles på denne side.

Denne side har også en mulighed for at fjerne alle WP Simple Pay-data fra dit WordPress-websted, når plugin er blevet slettet.

Generelle indstillinger for WP Simple Pay

På siden med sidste indstilling kan du tilpasse betalingsbekræftelsesmeddelelser til engangsbetalinger, abonnementer uden forsøg og abonnementer med gratis forsøg.

Flere skabelonmærker er tilgængelige for at hjælpe dig med at forme disse bekræftelsesmeddelelser.

Indstillinger for bekræftelse af WP Simple Pay Payment

Som du kan huske, linker WP Simple Pay-admin menuen også til en systemrapportside.

Denne side giver dig en komplet rapport om din WordPress-installation, plugin-indstillinger og servermiljø. Jeg anbefaler, at du kontrollerer det, når du har oprettet dine formularer for at sikre, at dit hostingopsætning er optimeret til WP Simple Pay.

Systemrapport

Generelt er indstillingsområdet for WP Simple Pay let at navigere, da der kun er nogle få nøgleindstillinger, du har brug for at justere.

WP Simple Pay Pricing

WP Simple Pay Lite er 100% gratis at bruge og giver dig mulighed for at oprette et ubegrænset antal betalingsformer.

Hvis du opgraderer til den fulde version, får du adgang til mange yderligere funktioner, såsom træk-og-slip-designkontrol, tilpassede felter, kuponkoder og support til Apple Pay og Google Pay.

Den personlige licens koster $ 99 om året og giver dig support og opdateringer til et websted. Hvis du opgraderer til plus-licensen til $ 149 om året, øger du webstedets brug til tre websteder. Du tilføjer også support til abonnementsbetalinger og afbetalingsplaner.

Den professionelle plan på 249 dollars om året har de samme funktioner som pluslicensen, men fjerner begrænsningen af ​​brugen af ​​webstedet. Du kan også fjerne de årlige fornyelsesomkostninger ved at købe WP Simple Pay med en engangsbetaling på $ 499.

WP Simple Pay Pricing

WP Simple Pay har et nyttigt dokumentationsområde, der forklarer, hvordan du bruger plugin, men alle premium WP Simple Pay-kunder modtager prioriteret support via e-mail.

Alle premium-planer leveres med en 30-dages 100% tilbagebetalingsgaranti. Hvis du senere finder ud af, at WP Simple Pay ikke kan gøre nøjagtigt, hvad du har brug for, kan du få en fuld refusion.

WP Simple Pay Money Back Garanti

Licensen på $ 149 plus låser op alle funktioner i WP Simple Pay, men hvis abonnementer ikke er vigtige for dig, kan du bare købe den personlige licens på $ 99.

Gå med den billigere $ 99-plan, hvis du er usikker, da du når som helst kan opgradere din licens fra kontoområdet og bare betale forskellen.

Afsluttende tanker

Udviklerne har for det meste gjort et fantastisk stykke arbejde med at finde den rette balance mellem enkelhed og funktionalitet. Du kan bruge plugin til at oprette Stripe-betalingsformularer på bare et par minutter, men et par ekstra muligheder her og der ville blive hilst velkommen.

WP Simple Pro Lite skal være tilstrækkelig for dem af jer, der bare ønsker en enkel Stripe-betalingsløsning til dit websted.

WP Simple Pay Pro låser op mange ekstra funktioner, der hjælper dig med at oprette mere komplekse former og professionelle betalingsopsætninger, der tilbyder abonnementer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me