Paras WooCommerce-hosting: 6 suunnitelmaa, jotka järkevät kaikkia käyttäjiä (2020)

WordPress-tarjoukset


Paras WooCommerce-isäntävalinta on kuin paras polkupyörä.

Kaikki riippuu tarpeistasi.

Jos aiot viedä sen vuoristoteiden rajoille, sinun pitäisi hankkia kevyt polkupyörä. Maastopyöräilyyn klassinen maastopyörä olisi parempi. Kaupungissa vaeltamista varten sinun pitäisi todennäköisesti hankkia työmatka tai kaupunkipyörä.

Mutta odota – miksi minä jopa sanon sinulle tämän?

Täällä on yksi pääidea, jonka haluan välittää, ja se on, että kaikkien täydellinen pyörä on erilainen pyörä.

Se on aivan sama asia isännöinnin kanssa – erityisesti paras WooCommerce-isännöinti.

Joten sen sijaan, että vertailisin erilaisia ​​hosting-suunnitelmia lukumäärän perusteella ja parametrien mukaan, keskityn sen sijaan sinuun.

Tämä viesti on jaettu pariin osiin. Jokainen osa edustaa yhtä käyttäjän henkilöä ja tuo esiin, mitkä isäntävaihtoehdot ovat parhaimmat heidän vaatimuksiinsa.

Kuinka lukea tämä resurssi: Löydä henkilö, joka kuulostaa sinusta eniten, ja hanki suositeltu ratkaisu (tai älä tee – hei, se on sinun päätöksesi).

Sisältö:

 • Mitä etsiä sinulle parhaasta WooCommerce-hosting-palvelusta
 • Paras WooCommerce-hosting lähellä
  • “Aloitan raaputuksesta vain idealla”
  • “Minulla on jo yritystä käynnissä, mutta ei verkkokauppaa”
  • “Minulla on jo verkkokauppa, mutta isäntäni on osa-arvoista”
 • Yhteenveto

Ei aikaa lukea?

Tässä on lyhyt yhteenveto:

 • �� Budjetin valinta: SiteGround – 3,95 dollaria tai 5,95 dollaria kuukaudessa; antaa sinulle kaikki ominaisuudet ja parametrit, joita verkkokauppa voi tarvita tyhjästä.
 • Kaiken kaikkiaan paras: Liquid Web – alkaen 190 dollaria vuodessa; luettelon paras ympäröivä WooCommerce-hosting-ratkaisu.
 • �� Valinta: Cloudways – alkaen 36,51 dollaria tai 33,30 dollaria kuukaudessa; huippuluokan palvelimen suorituskyvyn kannalta valitse yksi Amazon AWS- tai Google Cloud -suunnitelmiin perustuvista suunnitelmista.

�� Oikotie: Napsauta tätä siirtyäksesi parhaan WooCommerce-isännöintisuunnitelmaamme.

Mitä etsiä sinulle parhaasta WooCommerce-hosting-palvelusta

Ennen kuin voin huomauttaa tarpeisiisi perustuvista optimoiduista WooCommerce-hosting-ratkaisuista, haluan hetken puhua muutamasta web-hosting-ominaisuudesta / ominaisuudesta, jotka ovat erityisen tärkeitä verkkokaupan maailmassa (ja myös WooCommerce-hosting-palveluille)..

Hosting-suunnitelmat ovat kaikki muodot, kokoja ja hintapisteitä. Jotkut heistä ovat vain ~ 4 dollaria kuukaudessa, kun taas toiset ovat 100 dollaria plus. Tietäen, mikä tekee niistä erilaisia, voit ymmärtää, miksi kalliimmat suunnitelmat saattavat olla niiden hintalappujen arvoisia, ja myös mitä kompromisseja sinun on tehtävä, kun valitset halvemman suunnitelman..

Sitten eteenpäin! Tässä on joitain asioita, joita parhaan WooCommerce-hosting-palvelun pitäisi tarjota:

PCI-vaatimustenmukaisuus

Vuonna 2006 perustettiin maksukorttiteollisuuden turvallisuusstandardineuvosto. Se varmistaa, että transaktiot ovat turvallisia, rahat pääsevät sinne, minkä pitäisi ja että pahat pojat eivät katso olkapäilläsi ja varastavat luottokorttitietojasi.

Nyt sinua huolestuttaa tämä lähde:

PCI DSS: ää sovelletaan KAIKKIIN organisaatioihin riippumatta tapahtumien koosta tai lukumäärästä, jotka hyväksyvät, lähettävät tai tallentavat kortinhaltijoiden tietoja

Toisin sanoen, jos aiot tehdä jotain asiakkaidesi luottokorttitietojen kanssa, sinun on varmistettava, että palvelimesi on PCI-yhteensopiva.

Valitettavasti yleinen nyrkkisääntö on, että halpoja jaettuja hosting-suunnitelmia ei suoriteta ympäristöissä, jotka ovat PCI-yhteensopivia. Aina etsi tätä erityistä tietoa Web-isäntäsi myyntisivulta tai asiakirjoista.

Nyt, kun sanottiin, on olemassa kiertotapa. Nykyaikaiset maksuyhdyskäytävät – työkalut, jotka todella käsittelevät maksuja verkossa – toimivat tavalla, joka ei tallenna tai käsittele luottokorttitietoja palvelimellasi. Tiedot lähetetään suoraan maksun käsittelijälle viettämättä sekuntia sivustossasi.

Esimerkiksi, jos aiot vain hyväksyä PayPal-maksuja, palvelimesi ei tarvitse olla PCI-yhteensopiva.

Dedikoidut IP-osoitteet ja SSL-varmenteet

IP-osoite on yksinkertaisesti osoite, joka tunnistaa sivustosi Internetissä.

Suurin osa halvoista WooCommerce-hosting-suunnitelmista antaa sinulle dynaamisen IP-osoitteen, joka on jaettu muiden ihmisten kanssa. Kun kirjaudut hiukan parempaan hosting-suunnitelmaan, saat yksinoikeuden yksityiseen IP-osoitteeseen – omistetun IP-osoitteen.

Ajattele sitä, että asut asunnossa kymmenen muun ihmisen kanssa verrattuna asumiseen itse. Olen varma, että on selvää, että jos sinulla on yritystä tietyllä osoitteella, et halua kymmenen muuta siellä asuvaa ihmistä, eikö niin? Se on sama asia verkossa: Dedikoidut IP-osoitteet ovat yleensä parempia SEO: lle ja verkkokaupalle.

Tässä tulee myös palapelin toinen pala – SSL-sertifikaatti.

SSL-varmenne tukee salausta ja todentaa yrityksesi Webissä. Toisin sanoen, se vakuuttaa asiakkaalle, että olet todella se, jonka väität olevan.

SSL-varmenteita voi ostaa joko suoraan isäntältäsi tai kolmannelta osapuolelta. Varmenne voidaan sitten asentaa edellä mainittuun erilliseen IP-osoitteeseen.

Hyvä uutinen on, että saat SSL: n ilmaiseksi Let’s Encrypt -nimiseltä organisaatiolta. Useimmat verkkoisäntälaitteet tarjoavat heille isäntäsuunnitelmiensa mukana (ilmaiseksi) – varmista vain, että valitsemassasi isäntässä on.

Loppujen lopuksi, jos odotat jonkun lähettävän yhteystiedot tai luottokorttitiedot ja ostavan sinulta jotain, sinulla on oltava SSL-varmenne.

Uptime Parameters

Mitä enemmän käyttöaikaa hosting-yritys voi antaa, sitä parempi. Yksinkertaisesti sanottuna, kun verkkokauppasivustosi ei ole käytössä, kukaan ei voi ostaa sinulta.

Huippuluokan palveluntarjoajat toimivat tietokeskuksissa, jotka luokitellaan tasolle 4, mikä tarkoittaa, että odotat, että sinulla on vähemmän kuin 0,8 tuntia seisokkeja vuodessa. Tier 1 -keskukset voivat antaa sinulle vähemmän kuin 28,8 tuntia seisokkeja vuodessa, kun taas Tier 2 ja 3 ovat jonkin verran välillä (tässä ovat yksityiskohtaiset luvut)). Lyhyesti sanottuna, mitä parempi taso, sitä korkeampi hinta.

Tämä ei tarkoita, että sinun on aina mentävä Tier 4 -palvelimelle – jotkut seisokit vuoden aikana eivät vahingoita sinua paljon. Huomaa vain, että sivustosi saattaa olla vähitellen saatavissa.

Nopeus

Ihmiset ovat melko kärsimättömiä verkkokaupan selaamisessa. Amazon ja sen nopeat reaktioajat ovat luultavasti osittain syyllisiä – ostajat ovat tottuneet kokemukseen!

Joka tapauksessa, jos haluat estää asiakkaitasi luopumasta ostoskärrystään, sinun on mentävä palveluntarjoajan kanssa, joka tarjoaa hyviä koneita (hyviä ja nopeita eritelmiä ja paljon RAM-muistia).

Mutta sinun on myös tutkittava, missä yrityksen tietokeskukset ovat. Yksi tärkeimmistä asioista, jotka vaikuttavat siihen, kuinka nopeasti vierailijat pääsevät kauppaasi, on etäisyys heidän ja palvelimesi välillä, joten mene yrityksiin, jotka tarjoavat palvelimia lähellä kohdeyleisösi sijaintia.

Hyvä tuki

Tämä kuulostaa tavalliselta, mutta luotettavan tukitiimin käyttö on todella tärkeätä, kun WooCommerce-kauppaa käytetään. Jos jotain menee pieleen, sinun on pystyttävä ottamaan yhteyttä suoraan verkkoisäntääsi, ja heidän pitäisi olla paikalla korjataksesi ongelma sinulle.

Helppokäyttöinen 24/7 -tuki on pakollinen. Verkkokeskustelu on parasta, myös sähköposti toimii, ja ensisijainen tuki puhelimitse on vielä parempi!

Hyvä varmuuskopiointiratkaisu

Varmista, että Web-isäntä tarjoaa hyvän varmuuskopioratkaisun, usein varmuuskopioinnin ja yksinkertaisen tavan palauttaa sivustosi.

Ja haluan todella korostaa tätä toista osaa – yksinkertaista tapaa palauttaa sivustosi. Jokainen varmuuskopio itsessään on arvoton, jos sitä ei voida käyttää sivustosi nopeasti palauttamiseen.

Ihannetapauksessa haluat, että isäntäsi käsittelee automaattisia varmuuskopioita puolestasi.

Palomuurit, uhkien havaitseminen, muut suojausmekanismit

Nyrkkisääntönä, että tarkemmat web-isännät koskevat turvatoimenpiteitä, joita he toteuttavat pitääkseen asiakkaidensa sivustot turvassa, ja mitä yksityiskohtaisempia tietoja heidän koko tietoturvainfrastruktuurinsa on, sitä parempi.

Sinun ei tarvitse välttämättä tietää kaikkia asioiden toiminnan yksityiskohtia – aivan kuten sinun ei tarvitse ymmärtää kaikkia autosi turvamekanismeja – mutta haluat tietää, että ne ovat siellä.

Katsotaanpa kaiken tämän mielestä, mitä parhaan WooCommerce-isännöinnin markkinoilla on tarjota:

Paras WooCommerce-hosting lähellä

Valitse henkilö, joka parhaiten kuvaa käyttäjän tyyppiä:

 • “Aloitan raaputuksesta vain idealla”
 • “Minulla on jo yritystä käynnissä, mutta ei verkkokauppaa”
 • “Minulla on jo verkkokauppa, mutta isäntäni on osa-arvoista”

“Aloitan raaputuksesta vain idealla”

Lue, jos:

 • suoritat pienen operaation, jossa on vain kourallinen tuotteita (tai ehkä vain yksi)
 • haluat pitää asiat mahdollisimman pienellä budjetilla
 • sinulla ei ole kauppapaikkaa
 • sinulla ei ole työntekijöitä ja alhaiset juoksevat kustannukset.

Tämä on yleisin skenaario ihmisissä, jotka etsivät yrityksiä, jotka tarjoavat parasta WooCommerce-majoitusta.

Istut todennäköisesti loistavalla idealla ja haluat tuoda sen markkinoille mahdollisimman pian. Olet etsinyt verkkokaupan rakentamista, ja WordPressin ja WooCommercen yhdistäminen tuli esille – joten nyt olet täällä etsimässä laadukasta isäntää tulevaa kauppaa varten. Kuulostaa oikealta?

Sinä olet itse DIY-käyttäjä! Onneksi WordPress ja WooCommerce on tehty kanssasi mielessä!

Niille käyttäjille, jotka ovat vasta aloittamassa ja haluavat myydä vain hyvin rajoitetun tuoteluettelon – vaikka eivät myöskään odota suuria liikennemääriä – siellä on kymmeniä toteuttamiskelpoisia WooCommerce-isännöintisuunnitelmia.

Vaikka WooCommerce on melko resursseja tarvitseva käsikirjoitus, sen vaikutukset eivät ole niin ilmeisiä, kun verkkosivustolla on suhteellisen vähän liikennettä.

Minulla on yksi suosikkiyhtiö budjetti WooCommerce-hosting. Vaikka löydät muita yrityksiä, jotka mainostavat samanlaisia ​​suunnitelmia, niiden arvostelut vaihtelevat, kun teet lisätietoja. Siksi haluan pysyä kokeilemansa:

SiteGround

Paras WooCommerce-hosting: SiteGround

SiteGround on tunnistettava tuotemerkki WordPress-yhteisössä. He ovat olleet erittäin aktiivisia ja ovat kehittäneet WordPress-erityistä majoitustaan ​​jo vuosia.

Heidän tarjoamansa isännöintisuunnitelmat ovat erittäin edullisia, ja niissä on useita automatisointeja helpottamaan elämääsi, ja ne tarjoavat myös asiakastukea, jota on kiitetty.

Kun valitset SiteGround, sinun ei tarvitse myöskään käsitellä WordPressin tai WooCommerce -sovelluksen asentamista omalta osaltaan – kaikki on tehty puolestasi. Kävelet tosiasiallisesti tyhjää WooCommerce-kauppaa, joka on valmis lisäämään tuotteitasi.

SiteGroundilla on saatavana kolme pääsuunnitelmaa: 3,95 dollaria, 5,95 dollaria ja 11,95 dollaria kuukaudessa, ja voit käyttää kumpaakin avataksesi ensimmäisen verkkokauppasi. Haluat kuitenkin todennäköisesti pitää asiat budjetissa ja valita jommankumman 3,95 tai 5,95 dollaria-kuukauden suunnitelma.

3,95 dollarilla voit rakentaa yhden WordPress / WooCommerce -sivuston, käyttää jopa 10 Gt levytilaa ja käsitellä 10 000 kävijää kuukaudessa.

 • Saat myös ilmaisen WordPress- ja WooCommerce-asennuksen, automaattiset päivitykset, SSL-varmenteen, CDN-pääsyn (tekee sivustosi nopeammaksi), päivittäiset varmuuskopiot ja 24/7 -tuen.

5,95 dollarilla voit rakentaa rajattomasti verkkosivustoja, käyttää jopa 20 Gt levytilaa ja käsitellä 25 000 kävijää kuukaudessa.

 • Saat kaiken halvemman suunnitelman avulla, samoin kuin verkkosivustojen siirtopalvelun, SiteGroundin SuperCacherin (välimuisti lisää sivustosi nopeampaa), yhden napsautuksen latauksen, verkkosovelluksen palomuurin, jossa on mukautetut sisäiset kirjalliset säännöt, ja AI-botin, joka etsii aktiivisesti uhkia ja pitämällä verkkokauppasi turvassa.

Loppujen lopuksi SiteGround on paras valinta, kun kyse on lähtötason kohtuuhintaisesta WooCommerce-isännöinnistä.

�� Lue SiteGround-arvostelu
�� Siirry SiteGroundiin

“Minulla on jo yritystä käynnissä, mutta ei verkkokauppaa”

Lue, jos:

 • yrityksesi on jo olemassa offline-tilassa ja tuottaa myyntiä
 • haluat viedä yrityksesi verkkoon kohtuulliseen hintaan
 • tai olet vielä aloittamassa tyhjästä, mutta olet valmis investoimaan laadukkaaseen isännöintiin.

Jos olet jo toiminut yrityksessäsi jonkin aikaa ja tuot tuloja offline-tilassa, sinun hosting-näkökohtien tulisi olla hiukan erilaisia ​​kuin niiden, jotka alkavat tyhjästä..

Ensinnäkin, olet jo todennäköisesti joutunut käsittelemään paljon liiketoiminnan johtamiseen liittyviä jatkuvia kuluja, kuten palkkahallinnon kokoaminen, toimittajien maksaminen, sähkölaskun käsittely, vuokra ja niin edelleen. Nämä asiat eivät ole halpoja. Samalla ymmärrät, että on tärkeää, että kaikki nämä elementit ovat paikoillaan, ja niiden rooli, jonka avulla voit tuottaa voittoa.

Siksi etsimällä hyvää WooCommerce-hosting-palvelua jo toimivalle yritykselle ei ole kyse niinkään minimoimisesta isännöintikustannuksiin äärimmäisyyteen ja parin dollarin säästöön kuukaudessa, koska se on löytää luotettava ratkaisu, joka toimii.

Lisäksi jo olemassa olevalla yrityksellä sinulla todennäköisesti on asiakaskunta, jonka olet luonut ajan myötä. Nämä ihmiset ovat kiinnostuneita tarkistamaan tarjouksesi verkossa, mikä tarkoittaa, että voit odottaa enemmän verkkoliikennettä ensimmäisestä päivästä (verrattuna uusiin myymälöihin, joilla ei ole aiempaa asiakaspohjaa). Et halua pettyä tavallisia asiakkaitasi hitaasti toimivassa verkkosivustossa.

Tätä silmällä pitäen tässä on suositukseni parhaille WooCommerce-isäntäyrityksille, joiden avulla voit käyttää verkkokauppaa vaivatta ja jotka tarjoavat myös erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden.

Cloudways

Paras WooCommerce-hosting: Cloudways

Cloudways on pienempi yritys – isännöimällä teollisuusstandardeja -, mutta ne tarjoavat erinomaisia ​​suunnitelmia, joilla on hyvä luotettavuus ja suorituskyky.

Sillä, että he todella käyttävät alan johtavien palvelinrakennusten, kuten DigitalOceenen ja Amazonin, koneita, on todennäköisesti jotain tekemistä sen luotettavuuden ja suorituskyvyn kanssa.

Toisin sanoen Cloudways käyttää kolmannen osapuolen palvelininfrastruktuuria ja tekee siitä helpommin päivittäisten käyttäjien saatavuuden.

Heidän WordPress-isännöintisuunnitelmat tarjoavat edistyneitä välimuistiominaisuuksia, palvelinpinoja, jotka on optimoitu toimimaan WooCommerce-palvelun kanssa, heidän CloudwaysCDN-asennuksensa, omistettu palomuurit pitämään myymälän turvallisena, yhden napsautuksen SSL-asennus, automatisoidut varmuuskopiot, saumattomat skaalaukset kaupan kasvaessa liikenteessä, 24 / 7 live-tuki ja monia muita ominaisuuksia, joita voidaan kutsua pro-leveliksi.

Hinnat alkavat 10 dollaria kuukaudessa käyttämällä DigitalOcean-palvelimia. Tästä hinnasta saat pääsyn kykenevään koneeseen, joka pystyy käsittelemään myymälääsi ilman ongelmia.

�� Siirry Cloudways-sivulle

SiteGround

SiteGround

Tiedän, että suosittelin heille SiteGroundia jo aiemmin tässä viestissä, mutta he pystyvät myös palvelemaan kauppoja, joilla on korkeammat vaatimukset.

Erityisesti SiteGroundin 11,95 dollarin kuukausisuunnitelma tekee täällä hienoa työtä, jonka avulla voit rakentaa rajoittamattomia myymälöitä, toivottaa sinut tervetulleeksi 100 000 kävijää kuukaudessa ja käyttämään jopa 30 Gt levytilaa.

Saat ilmaisen WooCommerce-asennuksen ja verkkosivustojen siirtopalvelun tarvittaessa, automaattiset päivitykset, SSL-varmenteen, päivittäiset varmuuskopiot, 24/7-prioriteettituki, SiteGroundin SuperCacher, yhden napsautuksen latausympäristön, Web-sovelluksen palomuurin ja AI-suojausrobotin.

On myös syytä mainita, että SiteGroundin tietokeskukset tarjoavat virran ja laitteiston redundanssin.

�� Lue SiteGround-arvostelu
�� Siirry SiteGroundiin

“Minulla on jo verkkokauppa, mutta isäntäni on osa-arvoista”

Lue, jos:

 • on aika muuttaa WooCommerce-hosting-palvelua nykyisen isäntäsi ongelmien vuoksi.

WooCommerce ei ole vain laajennus – se on itse asiassa kokonainen edistyksellinen online-ohjelmistopaketti, joka sattuu toimittamaan WordPress-laajennuksena.

Tämä tarkoittaa selkeästi englanniksi, että ainoa tosiasia WooCommerce -sivustollasi voi hidastaa sitä huomattavasti (joidenkin lähteiden mukaan keskimääräinen vaikutus on kahden plus sekunnin välillä).

Tämä tarkoittaa, että jokaisen vierailijan on käsiteltävä vielä kaksi sekuntia kauppaa selatessasi. Palvelusi yleisöstä riippuen tämä voi johtaa myynnin menettämiseen.

Kaikki isännät ovat teknisesti kykeneviä ylläpitämään WooCommerce-kauppaa, mutta he eivät välttämättä ole siinä tehokkaimpia. Ja jos luet tätä, niin todennäköisesti näin on.

Tässä on kolme suositusta – isännät, jotka tekevät verkkokaupasta sujuvan:

Nestemäinen verkko

Paras WooCommerce-hosting: Nestemäinen verkko

Liquid Web on yritys, joka tunnetaan hosting-alalta erikoistuneilta hosting-tarjouksiltaan pilvimahdollisuuksista omistettuihin palvelimiin, VPS: ään, palvelinklusteriin, tietokannan ylläpitoon ja jopa yhteensopivaan isännöintiin terveydenhuollon alalla.

Mielenkiintoisin asia meille on kuitenkin se, että ne tarjoavat myös hallittuja WooCommerce-hosting-suunnitelmia.

Nämä suunnitelmat ovat kokonaan pilvessä, mikä tarkoittaa, että ne ovat poikkeuksellisen skaalautuvia, asennusaika on alle kymmenen minuuttia ja saat mitä Liquid Web kutsuu SaaS-kaltaiseksi yksinkertaiseksi ohjauspaneeliksi (ei cPanel, joka on standardi teollisuus, vaikkakaan ei kaikkein käyttäjäystävällisin ratkaisu).

Nämä hallitut WooCommerce-hosting-suunnitelmat eivät kuitenkaan koske vain palvelininfrastruktuuria. Saat myös pääsyn ylimääräisiin ohjelmistoihin, jotka helpottavat myymälän hallintaa.

Esimerkiksi Liquid Web on tehnyt yhteistyötä Jiltin (sähköisen kaupan sähköpostipalvelu) kanssa auttaa sinua huolehtimaan hylätyistä kärryistä ja parantamaan viestintääsi asiakkaiden kanssa yleensä.

Siellä on myös siirtymistuki siirrettäessäsi myymälääsi Liquid Web -verkkoon, 24/7 -tuki, integroitu luettelo WordPress-teemoista, joista voit valita, ja valikoima omistettuja WooCommerce-laajennuksia, jotka tarjoaa IconicWP.

Kaikki tämä saat ilman ylimääräisiä kuluja normaalin isännöintilaskun yläpuolella. Mistä puhutaan, saat kaikki nämä ominaisuudet alkaen 19 dollarista kuukaudessa tai 190 dollarista vuodessa, kun maksetaan vuosittain (saat periaatteessa kaksi kuukautta ilmaiseksi).

Jos tarvitset enemmän palvelinresursseja, voit päivittää tehokkaampiin suunnitelmiin (79 dollaria, 299 dollaria, 549 dollaria ja jopa 999 dollaria kuukaudessa).

Nestemäinen verkko on paras luettelon paras WooCommerce-hosting-ratkaisu, kun tarkastellaan hinta-arvo-suhdetta..

�� Siirry nestemäiseen verkkoon

DreamHost

Paras WooCommerce-hosting: DreamHost

DreamHost tunnetaan parhaiten lähtötason hosting-suunnitelmistaan, mutta he ovat myös iso toimija tehokkaampien WooCommerce-asetusten markkinoilla.

Alkaen 16,95 dollarista kuukaudessa (kun maksetaan vuosittain), DreamHost antaa sinulle pääsyn pilvipohjaiseen hosting-ympäristöön, jossa on eristettyjä resursseja – et jaa niitä muille ihmisille, jotka isännöivät DreamHostia.

Palvelin on valmis käsittelemään jopa 100 000 kuukausittaista kävijää, ja saat 30 Gt tallennustilaa tiedostoillesi ja medioillesi.

Tarkastelemalla käytettävissä olevien ominaisuuksien luetteloa, erottuvat seuraavat asiat: yhden napsautuksen lataus, sisäänrakennettu välimuisti, ilmainen SSL myymälöllesi, automaattiset päivittäiset varmuuskopiot, SFTP ja kuoriyhteys.

Jos tarvitset sitä, DreamHost antaa sinulle ilmaisen verkkotunnuksen ja mahdollisuuden perustaa myymälöllesi sähköpostitilejä ja ylläpitää niitä myös palvelimella (ei aina vakiona erikoistuneiden koneiden kanssa).

Jos tarvitset enemmän palvelinresursseja – kapasiteettia lisää käyntejä ja lisää levytilaa -, voit päivittää kuukausittaisiin suunnitelmiin 24,95 dollaria tai 71,95 dollaria.

DreamHostilla on todella korkeat arvosanat Trustpilotissa ja PCMag.comissa, ja ne ovat myös WordPress.org-tiimin virallisesti suosittelema alusta (täydellinen paljastaminen, SiteGroundillä on myös WordPress.org-hyväksyntämerkki).

�� Lue DreamHost-arvostelu
�� Siirry kohtaan DreamHost

Cloudways

Cloudways

Cloudways tekee myös erinomaisen työn myymälöille, joilla on parempana kokemusta nykyisistä isäntään.

Koska Cloudways antaa sinun valita palvelininfrastruktuurin tarjoajan, saat paljon vapautta siihen, miten haluat asettaa ympäristösi ja kuinka huippuluokan haluat mennä palvelimen parametrien spektriin..

Jos suorituskyky on esimerkiksi luettelossa numero yksi, voit asettaa WooCommerce-kauppaasi Amazon AWS: ään tai Google Cloudiin – molemmat ovat saatavissa Cloudwaysin kautta – alkaen vastaavasti 36,51 dollarista ja 33,30 dollariin kuukaudessa..

Saat myös kaikki muut ominaisuudet, jotka tulevat Cloudways-asetusten mukana – keskustelemme edellisissä osioissa napsauttamalla vierittääksesi.

�� Siirry Cloudways-sivulle

Paras WooCommerce-hosting-yhteenveto

Olemme juuri peittäneet kourallisen markkinoiden parhaimmista WooCommerce-hosting-vaihtoehdoista. Tässä ovat suositukseni lyhyesti:

�� Ylävalinta käyttäjille alusta alkaen vain ideasta verkkokauppaan:

 • SiteGround – 3,95 dollaria tai 5,95 dollaria kuukaudessa koskevat suunnitelmat tarjoavat sinulle kaikki ominaisuudet ja parametrit, joita verkkokauppa voi aloittaa alusta alkaen..

�� Parhaat valinnat yrityksille, jotka ovat jo käynnissä, mutta joilla ei ole verkkokauppaa:

 • Cloudways – 10 dollaria kuukaudessa – ne ovat loistava ratkaisu, jos etsit hyvää tasapainoa suorituskyvyn ja kohtuuhintaisuuden välillä.
 • SiteGround – 11,95 dollarin kuukausisuunnitelma antaa sinulle enemmän palvelimen suorituskykyä kuin SiteGroundin halvemmat suunnitelmat ja pystyy käsittelemään enemmän kävijöitä kuukaudessa.

�� Parhaat valinnat yrityksille, joilla on jo verkkokauppa, mutta niiden nykyinen hosting-kokemus on ala-par:

 • Nestemäinen verkko – tämän listan paras ympäröivä WooCommerce-hosting-ratkaisu; 190 dollaria vuodessa.
 • DreamHost – niiden pilvipohjaiset WooCommerce-asetukset tulevat sisältämään paljon ominaisuuksia, ja ne ovat myös kohtuuhintaisia ​​16,95 dollaria kuukaudessa.
 • Cloudways – huippuluokan palvelimen suorituskyvyn vuoksi valitse Amazon AWS: ään tai Google Cloudiin perustuvat Cloudways-suunnitelmat, jotka alkavat vastaavasti 36,51 dollarista kuukaudessa ja 33,30 dollariin kuukaudessa.

Toivon, että tämä resurssi on ollut hyödyllinen ja että olet valinnut parhaan WooCommerce-palvelimen tarpeitasi varten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map