Részletes bevezetés a legjobb WordPress e-kereskedelem beépülő modulokhoz (2020)

WordPress foglalkozik


Az internet tökéletes eszköz az éhes vásárlók és a szenvedélyes eladók közötti kapcsolat létesítésére. Ha megtalálja (vagy elkészíti) a megfelelő termékeket, akkor jól élhet meg, ha online eladja őket – mindenféle rést.

A lenyűgözően alacsony indulási költségekkel az e-kereskedelem az egyik leginkább elérhető üzleti modell a leendő vállalkozók számára. Gondoljon csak arra a pénzre, amelyet megtakaríthatna egy weboldalon keresztül történő eladással, anélkül hogy ki kellene bérelnie tégla- és habarcslétesítményt.

Ha megtalálta a megfelelő terméket, akkor már félúton van. A következő lépés az online áruház felállításának logisztikai oldalára való összpontosítás – ez az, ahol a dolgok kicsit trükkösek lehetnek.

Természetesen rengeteg rendkívül képes e-kereskedelem üzletépítési megoldás létezik (mint például a Shopify és a Magento), de annak eldöntése, hogy melyiket használja, nem mindig egyszerű. Az emberek túlnyomó többsége számára, akik az e-kereskedelem üzletét szeretnék kibővíteni és kibővíteni. , A WordPress szinte tökéletes megoldás.

„Miért a WordPress?” – hallom, amikor kérdezik. Nos, ez lényegében a platform alacsony telepítési költségeinek, egy hihetetlenül nagy teljesítményű szolgáltatáskészletnek (amely számos plugin bármelyikével könnyen kibővíthető) és általános használatának egyszerűsége (még kezdőknek is) kombinációja..

Most, mivel a WordPress nem rendelkezik az e-kereskedelem beépített funkcióival, minden szükséges hozzáadásához, például bevásárlókosárhoz, termékbemutató oldalakhoz és fizetéskezelési funkciókhoz, telepítenie kell az e-kereskedelem beépülő modult..

Vagy eljuthat a „valódi” WordPress-bővítménnyel, ahol minden 100% -ban megtörténik a webhely szerverén, vagy számos népszerű önálló e-kereskedelmi megoldás kínál mély integrációt a WordPress-rel a saját beépülő moduljain keresztül..

Ebben a bejegyzésben hét legjobb e-kereskedelem-bővítményt gyűjtöttünk össze mindkét megközelítésből, amelyek segítenek megtalálni a megfelelő eszközt az áruházához.

WooCommerce

WooCommerce

Hol máshol kezdjük meg a legfontosabb e-kereskedelem beépülő modulok vizsgálatát? Több mint 5 millió WordPress webhelyen aktív, a WooCommerce messze a legnépszerűbb e-kereskedelem bővítmény. Nem csak a legnépszerűbb WordPress-megoldás, hanem az összes megoldás legnépszerűbb e-kereskedelmi platformja is, amely az e-kereskedelem 26% -át hatalmazza a BuiltWith első egymilliójának (ez a sokaság).

Az eredetileg a WooThemes által kifejlesztett, majd az Automattic által 2015-ben megvásárolt, több mint 30 millió dolláros összeget megvásárló WooCommerce ingyenesen letölthető a WordPress tárolóból, és lehetővé teszi egy online bolt összes elemének felépítését és kezelését a WordPress irányítópultján..

A WooCommerce például rendkívül egyszerűvé teszi az összes termék feltöltését egy weboldalra – beleértve az összes termékváltozatot. Ez magában foglalja a digitális termékeket is, például a PDF-eket vagy az MP3 fájlokat, és szabadon feltölthet képeket, írhat értékesítési leírásokat és beállíthatja az árakat.

Miután megnyomta a közzététel gombot, a látogatók megnézhetik termékeit, hozzáadhatják a bevásárló kosárhoz és vásárolhatnak. A WooCommerce hátterétől teljes ellenőrzést gyakorol a készletkészletek felett, valamint nyomon követheti az összes rendelést.

A WooCommerce lehetővé teszi a PayPalhoz vagy a Stripe-hez való kapcsolódást a telepítővarázslóban a kifizetések feldolgozására, de tonna további fizetési átjáró-bővítményt választhat, ha további lehetőségeket szeretne..

Ez csak a jéghegy csúcsa, amikor a WooCommerce kiterjesztésekről van szó, bár több ezer ingyenes és prémium kiegészítő elérhető. Ezek a bővítmények lehetővé teszik a látogatók számára, hogy sok jó dolgot csinálnak, például:

 • időpontot egyeztet
 • feliratkozás egy ismétlődő heti / havi szolgáltatásra
 • fizetjen megfizethető szállítási díjakat, elhelyezkedésük és rendelési súlyuk alapján
 • testreszabhatja termékeiket
 • csatlakozzon a hűségprogramhoz.

Ezek a bővítmények a hivatalos WooCommerce áruházból, a WordPress lerakatból vagy harmadik féltől származó piacokon érhetők el, és a WooCommerce egyik fő erőssége, amelyek lehetővé teszik a már képes magjának bekapcsolását..

A plugin népszerűsége miatt sok WordPress témafejlesztő nagy erőfeszítéseket fog tenni a WooCommerce kompatibilitás biztosítása érdekében is..

Ja, és ha kétségei vannak a WooCommerce erejével (vagy szépségével) kapcsolatban, tekintse meg az egyik korábbi üzenetünket: Több mint 35 valós életű élő példát mutat be a WooCommerce által működtetett webhelyekre.

Hivatalos honlapján

Könnyű digitális letöltések

Könnyű digitális letöltések

Az Easy Digital Downloads valószínűleg a második legnépszerűbb WordPress eCommerce plugin. Amint a neve is sugallja, ez speciális megoldás digitális termékek, például MP3-k, videók és e-könyvek értékesítésére. Valójában felhasználhatja fizikai termékek értékesítésére, de valójában kifejezetten a digitális termékek számára készült.

Ennek a specializációnak köszönhetően az EDD sok olyan szükségtelen szolgáltatás nélkül elvégzi a feladatot, amely kiegészíti a többi plugint. Amit kap egy gyönyörűen kódolt, könnyű plugin, amely nem lassítja le webhelyét. A központi plugin is ingyenes.

Az ügyfelek számára ez valóban a legjobb megoldás a digitális termékek számára. Hozzáadhatnak annyi digitális terméket, amennyit csak akarnak a kosárba, majd az összes képernyőről letölthetők. Ha elveszítik a fájljaikat, bejelentkezhetnek egy ügyfél területre, ahol újra letölteni tudják őket – ez egy nagyszerű lehetőség a gondok elkerülésére és az ügyfelek boldogságának megőrzésére..

Ha Ön webhelytulajdonos, imádni fogja ennek a pluginnak az egyszerűségét, valamint a széles körű háttérjelentést, amely lehetővé teszi az eladások nyomon követését. Számos különféle fizetési átjárót is integrálhat, sok lehetőséget biztosítva a fizetések elfogadására. E fizetési átjárók többsége megfizethető kiegészítőként érhető el.

Az EDD mag minősége és népszerűsége miatt széles körű bővítmények érhetők el – ingyenes és prémium kategóriákra osztva. Miközben külön prémium bővítményeket is megvásárolhat, általában sokkal megfizethetőbb megvásárolni az egyik köteget, amely 99 dollárral kezdődik..

Ha többet szeretne megtudni erről a kiváló beépülő modulról, olvassa el az Easy Digital Downloads részletes áttekintését.

Hivatalos honlapján

Shopify + WP Shopify bővítmény

Shopify

Oké, tehát maga a Shopify nem egy WordPress plugin – ez egy hostolt e-kereskedelmi platform, amely teljes egészében a WordPress webhelyén lakik.

A Shopify azonban rendkívül népszerű módszer e-kereskedelem áruház létrehozására, és a megfelelő harmadik fél WordPress pluginjával integrálhatja azt a WordPress webhelyére..

Ez a két ok miatt azt hiszem, hogy a Shopify megérdemli a helyet ezen a listán, annak ellenére, hogy kissé meghajolom a „WordPress eCommerce plugin” meghatározását, mert nem kínál saját hivatalos WordPress-integrációt *.

Ha nem ismeri, a Shopify teljes körű szolgáltatást kínál az e-kereskedelem számára, amely egy igazán jól megtervezett felületet biztosít a termékek és a megrendelések kezeléséhez. Plusz, mivel ez házigazda szolgáltatás, soha nem kell aggódnia a webhely biztonsága vagy karbantartása miatt – minden csak működik, és alapértelmezés szerint a PCI-kompatibilis. Annyira szeretem a WordPress-t, hogy nem tagadják a Shopify által kínált egyszerűségeket.

Ahhoz, hogy a Shopify e-kereskedelem funkcióját beépítsék a WordPressbe, használhatja a freemium WP Shopify bővítményt.

Alapvetően ez a bővítmény importálja a Shopify termékeit egyedi postai típusként a WordPress alkalmazásban. Ezután a Shopify Buy gombot használja, így a látogatók elemeket adhatnak a kocsikhoz, és meglehetősen zökkenőmentes élményt kaphatnak. A vásárlók csak akkor hagyják el a WordPress-webhelyet, amikor kijelentkeznek – minden más történik az Ön webhelyén. Itt láthat egy demót, hogy hogyan működik.

Ennek a megközelítésnek az az alapvető gondolata, hogy mindkét világból a lehető legtöbbet hozza ki. Használhatja a WordPress alkalmazását annak rugalmassága érdekében, miközben továbbra is élvezi a Shopify biztonságát és egyszerűségét, hogy növelje áruházának hátterét és a kosár / pénztár folyamatát..

Az egyetlen hátránya, hogy mind a WordPress-webhely, mind a Shopify-áruház költségei felmerülnek. Mivel azonban csak a Shopify Vásárlás Gombot használja, valóban megbirkózhat a Shopify Lite tervvel, amely havi 9 dollárba kerül..

A WordPress.org webhelyen a WP Shopify plugin korlátozott ingyenes verziója van, majd a Pro verzió 79,99 USD-tól kezdődik..

* A Shopify saját WordPress-bővítményt kínálott, de sajnos 2017-ben megszüntették.

Hivatalos honlapján

BigCommerce

BigCommerce WordPress plugin

A BigCommerce egy másik üzemeltetett e-kereskedelmi megoldás, például a Shopify. Csak a Shopify-val ellentétben a BigCommerce saját hivatalos WordPress-bővítményt kínál, amely elősegíti a BigCommerce szolgáltatás integrálását a WordPress-webhelyre..

Maga a BigCommerce szolgáltatás az e-kereskedelem üzlet felépítésének egyik legnépszerűbb módja. Kínál:

 • Hosztolt biztonság és karbantartás, így nem kell aggódnia, hogy ezzel kezeli magát.
 • Több mint 65 fizetési átjáró-integráció, beleértve a speciális PayPal-díjakat. A szokásos 2,9% helyett 2,2% -ot fizethet kártyás fizetésekkel.
 • Integráció az összes főbb szállítási szolgáltatással.
 • Kupon és kedvezményes támogatás.
 • Többplatformos értékesítés – eladhat a közösségi hálózatokon és az eBay-en / Amazonon a WordPress webhelyén kívül.

A BigCommerce WordPress bővítménnyel összekapcsolhatja a WordPress webhelyet a BigCommerce boltjával egy API-n keresztül, és automatikusan importálhatja a BigCommerce termékeit saját WordPress posta típusként, amely lehetővé teszi a WordPress teljes erejének kiaknázását a termékek tervezésénél, és még beépítheti azokat. kedvenc WordPress-bővítményei.

Mivel a termékeket helyben tárolják a WordPress-webhely szerverén, az áruház látogatói zökkenőmentes vásárlási élményt nyújtanak. Ezután a pénztár oldalán a BigCommerce beágyazja a BigCommerce pénztárrendszert iframe-ként, így a vásárlóknak nem kell elhagyniuk a WordPress-webhelyet, hogy kijelentkezhessen sem. Még mindig profitálhat a PCI-kompatibilis fizetési folyamatokból, amelyek azonban nem igényelnek karbantartást.

A megrendelések adatait a BigCommerce szerverein tárolják, de továbbra is megnézheti ezeket az adatokat a WordPress irányítópultján, az API-nak köszönhetően..

A BigCommerce tervei havi 29,95 dollárra indulnak, és kipróbálhatja a dolgokat egy 15 napos ingyenes próbaverzióval. Maga a BigCommerce plugin ingyenes a WordPress.org webhelyen.

Hivatalos honlapján

WP EasyCart

WP EasyCart

Ahogy a neve is sugallja, a WP EasyCart célja egy egyszerű, könnyű lehetőség, hogy a WordPress-en elkezdje eladását.

A felület egy kicsit keltezettnek tűnik, hogy őszinte legyek, de az egyszerű telepítővarázsló néhány perc alatt mégis készen áll a futtatásra..

Az ingyenes központi bővítmény segítségével csatlakozhat olyan fizetési átjárókhoz, mint a PayPal, a Stripe és a Square. Ha fizetni szeretne, hozzáférhet a 30 plusz egyéb fizetési átjárókhoz is.

A WP EasyCart fizetett változata hozzáférést biztosít más fontos e-kereskedelem funkciókhoz, például élő szállítási számológépekhez, kuponokhoz és ismétlődő előfizetési termékek értékesítéséhez..

A legmagasabb szinttel akár dedikált asztali és mobilalkalmazásokat is kaphat, így útközben is kezelheti üzletét.

A prémium verziók ügyes dolga, mennyire megfizethetőek – évente mindössze 69 dollárt vagy 99 dollárt fog fizetni, ami a WP EasyCart egyik legkedvezőbb árú WordPress e-kereskedelem bővítménye, amikor összehasonlítja az árat a kapott funkcionalitással..

Például, bár a WooCommerce alap plugin ingyenes, az előfizetési kifizetések hozzáadása már 199 dollárba kerülne. Tehát az a tény, hogy a WP EasyCart annyi funkcionalitást csomagol a 69 dolláros tervéhez, vonzó költségvetési opcióvá teszi.

Hivatalos honlapján

Ecwid kosár

Ecwid WordPress plugin

Az Ecwid egy népszerű e-kereskedelmi eszköz, amely többplatformos megközelítést kínál az értékesítéshez. Vagyis az Ecwid azon kívül, hogy a WordPress webhelyén keresztül értékesít, az Amazon, az eBay, a Instagram és más oldalakon is értékesíthet, mind ugyanazon áruházon keresztül..

Támogatja a 40 plusz fizetési átjárókat, automatikus szállítási / adószámítást kínál, és tartalmaz egy egyszerű műszerfalot a termékek és a megrendelések kezeléséhez.

Mint a Shopify és a BigCommerce, az Ecwid nem kifejezetten a WordPress-re vonatkozik, de van egy népszerű hivatalos pluginja a WordPress.org-ban, amely teljes mértékben integrálja az Ecwid e-kereskedelem platformját a WordPress-hez.

Az Ecwid WordPress beépülő modul segítségével a WordPress irányítópultján kezelheti üzlete összes aspektusát. Vagyis hozzáadhat termékeket, kezelheti a megrendeléseket és így tovább, anélkül, hogy elhagyná a WordPress műszerfalát.

Hasonlóképpen, a látogatók mindent megtehetnek a WordPress-webhelyen keresztül, ideértve a termékek böngészését, a bevásárló kosár megtekintését és a PCI-DCC által tanúsított pénztár rendszerén keresztüli ellenőrzést is..

Az egyéb tárolt eszközökhez hasonlóan az online áruház adatait is az Ecwid szerverein tárolják, nem pedig a saját szerverein. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a biztonság és karbantartás miatt, mert az Ecwid ezeket az Ön számára is kezeli.

Az Ecwid korlátozottan ingyenes tervvel rendelkezik akár tíz termékre. Ezt követően a fizetett tervek havonta mindössze 15 dollárban kezdődnek.

Hivatalos honlapján

Cart66 Cloud

Cart66 Cloud

Végül van egy Cart66 Cloud, amely mindent egyben megközelítést kínál a WordPress e-kereskedelemhez.

A Cart66 Cloud szolgáltatással havi 19, vagy 49 dollárt fizet minden funkcióért – és a Cart66 lenyűgöző listával büszkélkedhet.

A név „felhő” része arra a tényre utal, hogy a plugin az Ön webhelyét összeköti a Cart66 Cloud-nal, és ehhez a csatlakozáshoz nem kell másoktól aggódnia. Az összes SSL-tanúsítvánnyal, a biztonsági szkenneléssel, az adatok titkosításával és a fizetési átjárókkal gondoskodunk – az áruház azonnal PCI-kompatibilisvé teszi.

A termékeket szokásos WordPress üzenetként / oldalként adják hozzá, majd rövid kódok segítségével termékoldalokra konvertálják.

A Cart66 felhőhöz való csatlakozás kényelme mellett sokféle rugalmasságot élvezhet, mind fizikai, mind digitális termékek értékesítésével, valamint események regisztrációjával, tagságával, adományaival és egyebekkel.

14 napig kipróbálhatja a Cart66 Cloud ingyen, és a plugin lecsupaszított Lite verziója ingyenesen elérhető. Ezt követően választhat az „Alapvető terv” havonta 19 USD és a „Teljes terv” között havonta 49 USD között. Akárhogy is, pontosan tudja, mit fog fizetni minden hónapban.

Hivatalos honlapján

Végső gondolatok

Most, hogy megtekintette a hét legjobb WordPress e-kereskedelem beépülő modul részletes áttekintését, a döntés meghozatala az Ön feladata..

Azt javaslom, hogy ne hagyja, hogy az ár túlságosan befolyásolja Önt, mert bár a listán szereplő pluginoknak van egy ingyenes magja, a valóságban a komoly üzlettulajdonosoknak valószínűleg több prémium bővítménybe kell befektetniük – az ingyenes és a prémium árak között nagymértékben összhangban állnak egymással.

Azt tanácsolom, hogy szánjon időt, és vizsgálja meg az egyes platformok főbb jellemzőit és az Ön által igényelt prémium bővítmények költségeit. Ezután remélhetőleg sokkal jobb ötleted lesz arról, hogy ezek közül az e-kereskedelem bővítményei közül melyik a legmegfelelőbb az online áruházhoz.

Ezen túlmenően mérlegelje, hogy a saját házigazda vagy a házigazda szemléletét részesíti előnyben. A 100% -ban saját üzemeltetett megoldással, mint például a WooCommerce vagy az Easy Digital Downloads, rugalmasságot ad Önnek, hogy bármit megtehessen, de ez azt is jelenti, hogy Ön a felelős a biztonságért és a karbantartásért.

Ha egyszerűbb megoldást szeretne, akkor valami, például a Shopify, a BigCommerce vagy az Ecwid kiválasztása azt jelenti, hogy elveszíti némi rugalmasságát, de emellett megterheli ezeket a felelősségeket a szolgáltatás számára. Annak ellenére, hogy ezek a szolgáltatások valaki más szerverén élnek, mindegyik szűk integrációt kínál a WordPress-rel akár hivatalos, akár harmadik fél beépülő moduljain keresztül.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map