Het kiezen van een eCommerce-thema en 15 van de beste eCommerce-thema’s voor WordPress

WordPress aanbiedingen


Steeds meer bedrijven openen winkels online – en het zijn niet alleen gloednieuwe bedrijven, zelfs oude en gevestigde fysieke spelers begrijpen nu het belang van een online aanwezigheid.

Om ervoor te zorgen dat online klanten daadwerkelijk een aankoop doen op uw website, is een goede planning vereist. In een paar seconden beweegt een muis over uw startpagina, u moet de bezoeker verleiden langer te blijven, meer rond te kijken en, belangrijker nog, te kopen!

In dit artikel bespreken we enkele van de meest kritieke dingen om te overwegen, hoe u een geschikt e-commercethema voor uw site kiest en eindigen met een korte blik op 15 van de beste WordPress e-commerce-thema’s op de markt.

Laten we beginnen.

E-commerce nagelen

Stel jezelf voor in een traditionele fysieke winkel. De verkoper nodigt u uit en overtuigt u om een ​​product in een sfeervolle omgeving te bekijken. Het decor, de verlichting en het volledige productpresentatieplatform zouden allemaal zijn ontworpen om het product te benadrukken. De verkoper zou waarschijnlijk proberen u duidelijk te maken waarom u het product zou moeten kopen en hem wijzen op het waardevoorstel dat het bood. Hij zou zijn product ook vergelijken met andere soortgelijke producten en uitleggen waarom je bij hem moet kopen en niet bij de winkel verderop.

Dit alles, wat de verkoper doet in de paar minuten die u in zijn winkel doorbrengt, moet de startpagina van uw website de eerste paar seconden doen nadat een nieuwe bezoeker arriveert.

Het moet absoluut genoeg zijn om de bezoeker te laten rondhangen – zo niet, alles is verloren!

Hoe een bezoeker te overtuigen

Het korte antwoord is productpresentatie. De productweergave op uw winkelpagina’s moet opvallend genoeg zijn om ervoor te zorgen dat de muis blijft hangen. De afbeeldingen moeten scherp zijn, vanuit verschillende hoeken kunnen worden bekeken en kunnen worden ingezoomd. De productbeschrijving moet volledig maar beknopt zijn. Productvergelijkingen en prijzen moeten gemakkelijk beschikbaar zijn voor een potentiële koper.

Als je de waardepropositie niet goed kunt overbrengen, kun je niet beginnen te hopen op een redelijke conversieratio. Een goede e-commerce gedijt goed bij het weergeven van een productcatalogus op een manier die een koper verleidt. Door een geweldige productweergave te combineren met eersteklas navigatie op uw website, heeft u zichzelf de kans gegeven om een ​​winstgevend e-commercebedrijf te runnen. En dit is waar WordPress-thema’s kunnen uitblinken.

Waarom WordPress voor e-commerce?

De kans is groot dat je de volgende Amazon niet gaat bouwen, in welk geval WordPress vrijwel zeker de beste keuze is. (Opmerking: als u nog steeds twijfelt over het exacte platform dat u wilt gebruiken, bekijk dan dit eerdere bericht van ons voordat u doorgaat.) Als u een klein bedrijf heeft of van plan bent te beginnen, dat minder dan een paar miljoen zal bedienen elk jaar, of als u al een WordPress-site voor uw bedrijf heeft, is het opmerkelijk eenvoudig om een ​​e-commercecomponent aan de vergelijking toe te voegen.

Houd er rekening mee dat contentmarketing een ongelooflijk populair mechanisme is om de conversieratio’s te verhogen. En het toevoegen van blogpagina’s is een trefzekere manier om klantcontact te verbeteren. WordPress is een leuk publicatieplatform en kan deze functies buitengewoon goed aan.

E-commerce plug-ins voor WordPress

Als je een online winkel runt, heb je vrijwel zeker gehoord van WooCommerce. Een ongelooflijke WordPress e-commerce plug-in die verreweg de meest dominante speler is – momenteel meer dan 37% van alle online winkels aanstuurt – WooCommerce is gewoon fantastisch! Bovendien staat het nu onder het beheer van en wordt het actief ontwikkeld door hetzelfde bedrijf achter WordPress.com: Automattic. Dit betekent dat het niet alleen superbetrouwbaar is, maar ook een absoluut solide weddenschap voor de lange termijn!

In het belang van eerlijkheid moet echter worden gezegd dat WooCommerce niet de enige WordPress e-commerce plug-in is – en voor sommige sites is het misschien niet eens de ideale om te gebruiken. Andere WordPress e-commerce plug-ins die u kunt overwegen, zijn iThemes Exchange, MarketPress eCommerce, WP eCommerce, Cart66 Cloud en Easy Digital Downloads. (Opmerking: hier is een handig artikel om te lezen voor meer informatie over elk.)

Een e-commercethema kiezen voor WordPress

De keuze aan e-commercethema’s is werkelijk enorm. Alleen al op ThemeForest (verreweg de meest populaire plek om WordPress-thema’s te kopen), vindt u bijna 1.000 e-commerce WordPress-thema’s om uit te kiezen. Dit kan zowel bevrijdend als overweldigend zijn, zo niet ronduit verwarrend.

Dus hoe kies je het beste e-commerce thema voor je website?

Het thema dat u kiest, moet uw bedrijf vertegenwoordigen – en op een manier die uw merkidentiteit verbetert. In de meeste gevallen is het beter om het thema eenvoudig te houden en alleen functies te behouden die belangrijk zijn voor uw website. Onthoud: het is uw product dat in de schijnwerpers moet staan, niet het thema.

Vier belangrijke dingen om in gedachten te houden:

 • Bij twijfel, vergeet niet: User experience eerste, laatste en altijd.
 • Pas uw klantervaring aan en personaliseer het thema dat u gebruikt om uw merk te weerspiegelen. Zorg ervoor dat het thema kneedbaar genoeg is om deze veranderingen op te vangen.
 • Compatibiliteit met de standaard e-commerce plug-ins is essentieel.
 • Hoewel veel interessante lay-outs mogelijk zijn, is het veiliger om bekende lay-outs voor winkels te gebruiken. Shoppers zijn gekomen om te verwachten dat een bepaald soort van formaat voor winkels, en als je te ver van bekende presentaties afdwalen, kunnen ze het moeilijk vinden om te bladeren. Een simpele test zou zijn om te zien of een gebruiker zijn weg kan vinden, zelfs als de site in een onbekende taal is. Dat is de gewenste mate van visuele vertrouwdheid.

Wat anders te zoeken in een e-commerce thema?

De andere musthaves zijn:

 • Gratis of betaald: Er zijn competente gratis thema’s beschikbaar voor e-commerce, maar ik kies om twee redenen liever elke dag een premium-thema dan een gratis. (1) Premium-thema’s zijn over het algemeen veiliger omdat ze vaker worden bijgewerkt en beveiligingslekken en bugs worden regelmatig opgelost in de updates. (2) Premium-thema’s bieden betere ondersteuning.
 • Snel reagerend: De wereld gaat naar mobiel, dus het is absoluut noodzakelijk dat uw thema er goed uitziet op dergelijke apparaten. In feite zou je voor een mobiel-eerste benadering moeten gaan, aangezien het meeste browsen nu op mobiel gebeurt. Dat betekent niet dat je moet de grotere schermen te negeren, zoals de meeste omzet of conversies gebeuren op hen, maar een thema moet perfect responsief, lijmen beneden juist om kleinere apparaten. Aanraakoptimalisatie is een welkome functie.
 • Navigatie: De route van de bestemmingspagina naar de kassa moet duidelijk zijn en een bezoeker moet zonder aarzelen zijn weg binnen de website vinden, ongeacht waar hij of zij op uw site terechtkomt. Megamenu’s doen de taak goed genoeg, maar plakkerige kopteksten, pijlen en call-to-action-knoppen kunnen allemaal helpen. De shopper moet intuïtief binnen de website bewegen, zonder dat hij zijn of haar volgende klik hoeft te achterhalen.
 • Veiligheid: Het thema moet maximale beveiliging bieden, en dit is vooral belangrijk voor winkelwagenfuncties. Hoewel veel hiervan afhankelijk is van hosting, SSL en plug-ins, kan het thema zelf beveiligingsproblemen minimaliseren. Divi (een extreem populair multifunctioneel thema van Elegant Themes, bijvoorbeeld, is een houder van de Safe Seal van Sucuri, en dit is een kwestie van comfort voor Divi-gebruikers.
 • Snelheid: Een snelle website is van het grootste belang voor online winkels. Kopers zijn ongeduldig en als ze moeten wachten tot een product is geladen, verplaatsen ze hun muis gewoon naar een andere website. Animaties en scrollers slepen de paginasnelheid, dus u moet ze spaarzaam gebruiken. U kunt uw website ook versnellen door ervoor te zorgen dat u een geschikte e-commerce hostingprovider, een Content Delivery Network, meer informatie en beeldoptimalisatie gebruikt, en door het in het algemeen zo aan te passen dat het alleen echt nodig is (om de hoeveelheid gegevens die nodig is om laad elke pagina).
 • Ondersteuning voor plug-ins: Het thema moet de plug-ins ondersteunen die u nodig heeft voor uw site. Volledige integratie met WooCommerce of andere e-commerce / andere plug-ins is belangrijk.
 • Sociaal delen: Word of mouse vertaalt zich in bezoeken en bezoeken worden omgezet in verkopen. Integratie van sociale media is dus essentieel. Als gebruikers kunnen inloggen vanaf sociale media-accounts, des te beter.
 • Vertaling: Als u de wereld over of aan een gevarieerde demografische groep wilt verkopen, moet het thema klaar zijn voor vertaling.

Vijftien van de beste WordPress e-commerce thema’s op de markt:

Nu we een goed idee hebben waarnaar we moeten zoeken in een e-commercethema, laten we eens kijken naar enkele van de beste WooCommerce / WordPress-thema’s die er zijn.

Winkelier

Met Shopkeeper kunt u eenvoudig een vooraf gebouwde pagina adopteren uit de vele die bij het thema horen. Of, als u avontuurlijk wilt zijn en helemaal opnieuw wilt beginnen, helpen de geavanceerde thema-opties u om de pagina te maken die het beste past bij het merk van uw winkel. Het thema is ook een genot voor ontwikkelaars, omdat ze in een mum van tijd een website voor verschillende klanten kunnen samenstellen met behulp van vooraf gebouwde lay-outs, talloze ontwerpelementen en aanpassingsmogelijkheden. De feature-rijke en meervoudige header zal hier zeker van pas komen.

Winkelier

Vrijwel elke winkelfunctie – van productdisplay tot verzending – wordt geregeld. Twee premium plug-ins, Visual Composer (die helpt bij het opbouwen van pagina’s) en Revolution Slider (voor weergave van diavoorstellingen), zijn gebundeld met het thema, waardoor het een waardevol voorstel is.

Details – Demo

Prijs: $ 59

Atelier

Atelier is pas begin juni geüpdatet, is nu beter dan ooit en dankzij de verbeterde compatibiliteit met WooCommerce en Visual Composer kunnen gebruikers zonder problemen hun winkel opzetten. De 12 demo’s kunnen ook gemakkelijk worden geïmporteerd en voor uw winkel worden gebruikt.

Atelier

Tien soorten kopteksten met animatie-opties en vier verschillende productlay-outopties (elk met hun eigen variaties) kunnen helpen om de producten van uw winkel optimaal weer te geven. De winkelwagenervaring voor kopers is soepel, met visuele aanwijzingen die hen naar de kassa leiden. De vier winkelwagenstijlen kunnen op vijf manieren animeren en de verveling van het betalen wegnemen. Het thema is snel ladend en volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Gravity Forms is zo vormgegeven dat het past bij het thema en u kunt ze bijna overal op de website toevoegen, zodat gebruikers in elk stadium van het winkelproces contact kunnen opnemen. Als je naar een winkelketen of meerdere merken kijkt, maak je geen zorgen: Atelier is multisite-compatibel, dus als je wilt, kun je een aparte site hebben voor elk merk, winkel of keten – of voor elke taal.

Details – Demo

Prijs: $ 64

Vlak

Met een verkoopcijfer van 28.000 is Flatsome het best verkochte WooCommerce-thema op ThemeForest.

Zoeken naar producten op de website vanaf elk apparaat is een heerlijke ervaring met dit thema, omdat het voor aanraakgevoelige schuifregelaars en productcarrousels bevat. Aantrekkelijke weergave van producten is mogelijk met CSS-geanimeerde banners, parallax-banners, videobanners en schuifregelaars, vooraf gedefinieerde en geanimeerde banners en ingebouwde Quick View.

Vlak

Het thema biedt een aantal opties, die u naar behoefte kunt toevoegen: inloggen op Facebook, snel inzoomen op productafbeeldingen, live zoeken naar producten, sticky headers voor eenvoudige navigatie, onbeperkte formulieren en ‘wishlist’ of ‘like’ functies. Er wordt ook een catalogusweergave-optie aangeboden, die de prijzen en winkelfunctionaliteit verbergt. Een belangrijke vereiste voor e-commercethema’s zijn onbeperkte zijbalken en widgetgebieden, en u zult merken dat deze mogelijk zijn met Flatsome.

PSD-bestanden en onderliggende thema’s zijn inbegrepen en toegang tot online documentatie is toegestaan, dus ontwikkelaars hebben veel flexibiliteit met het thema. De auteurs bieden ook een-op-een e-mailondersteuning.

Details – Demo

Prijs: $ 59

MayaShop

MayaShop gebruikt veel witruimte om de focus weer op het product te leggen. Net als bij de andere thema’s die hier worden besproken, wordt deze geleverd met vooraf gemaakte lay-outs, schuifregelaars en aanpassingsopties. Acht schuifregelaars op de startpagina zitten vol met het thema.

Maya

De winkelwagen is een beetje oversized, zodat shoppers de items in de gaten kunnen houden en elk product kan worden getagd. Wanneer de muis over de productminiatuur beweegt, laat een kleine pop-out onderaan zien wat u vervolgens moet doen: aan winkelwagen toevoegen, een maat kiezen of meer lezen over een product dat niet op voorraad is. Kopers kunnen producten vergelijken voordat ze aan het winkelwagentje worden toegevoegd en een zoekoptie kan worden ingeschakeld in de koptekst.

Details – Demo

Prijs: $ 64

De winkelier

De detailhandelaar is een hoogwaardig e-commercethema dat favoriet is bij winkeleigenaars. Een groot aantal vooraf gebouwde pagina’s kan zelfs een beginner helpen om aan de slag te gaan met het bouwen van een website en deze vervolgens aan te passen vanuit het krachtige paneel met thema-opties. U kunt de stapsgewijze handleidingen en video-walkthroughs raadplegen wanneer u een hindernis raakt, en Visual Composer is ook gratis opgenomen in het thema, dat u een handje kan helpen met het maken van visuele pagina’s.

De winkelier

Met dit thema kunt u een winkel bijna alleen beheren, omdat het ondersteuning biedt bij het verzamelen van betalingen, het beheren van voorraad en het volgen van bestellingen en klanten, en u op de hoogte houdt van winkelprestaties met behulp van ingebouwde rapporten. Onder elke aanbieding kunt u ook gerelateerde producten weergeven.

De vooraf gebouwde pagina’s kunnen ook voor andere websites worden gebruikt (niet noodzakelijk alleen e-commerce websites), in welk geval u ervoor kunt kiezen om de e-commerce-functie te verbergen.

Details – Demo

Prijs: $ 59

Kallyas

Kallyas is een multifunctioneel WordPress-thema dat u in meerdere niches kunt gebruiken, inclusief e-commerce. Visual Builder is opgenomen in het thema, er zijn meer dan 100 elementen voor elke toepassing beschikbaar, en u kunt precies datgene vinden dat u zoekt met de live zoekfunctie. Nadat u een pagina heeft ontworpen, kunt u elk deel ervan of de hele pagina opslaan voor toekomstig gebruik.

Kallyas

De winkelspecifieke functies in dit thema omvatten homepages die speciaal zijn ontworpen voor winkels, schuifregelaars en carrousels voor productweergave, categorie met zijbalken, productpagina’s, winkelwagen, afrekenproces en klantaccounts. Veel functies voor gebruik door online winkels vinden een plaats tussen de slepen-en-neerzetten-elementen – Google Maps, prijstabellen, contactformulieren, afbeeldingsvakken en meer.

De nieuwe toevoeging aan lay-out, ‘Modern’, kan als zodanig door winkels worden overgenomen. Het biedt nieuwe productvermeldingen, productpaginalay-outs en algemene WooCommerce-lay-outs. Kallyas is SEO-klaar en laadt, met het oog op de snelheid van de site, alleen de benodigde middelen.

Details – Demo

Prijs: $ 59

Buurt

Wijk is een thema dat bol staat van op e-commerce geïnspireerde ontwerpfuncties om u te helpen bij het bouwen van een trendy online winkel. Het richt zijn focus op het bieden van een overtreffende trap van klantervaring, en dus zult u merken dat het thema, naast responsief, voor aanraking geoptimaliseerd is. Alle schuifregelaars bevatten veegfunctionaliteit, dus browsen vanaf elk apparaat is eenvoudig.

Buurt

Neighborhood wordt geleverd met het Swift-framework en de Swift-paginabuilder, dus als de 19 vooraf gebouwde pagina’s niet naar jouw smaak zijn, kun je ze gemakkelijk wijzigen. Een optionele verlanglijst kan worden opgenomen op de website van uw winkel – gebruikers kunnen producten toevoegen aan de verlanglijst via de productpagina of met behulp van miniaturen en vervolgens toegang krijgen tot de verlanglijst vanuit de koptekst of via hun account.

Om producten alleen weer te geven zonder ze daadwerkelijk in de uitverkoop te zetten, kunt u ervoor kiezen om de winkelwagen en afrekenfuncties te verbergen. Een functie die shoppers met name handig zullen vinden, is de superzoekfunctie of personal shopper-functie, waarmee ze filters op maximaal zes verschillende velden kunnen toepassen en vervolgens attributen aan deze velden kunnen toewijzen. Klanten hebben vervolgens toegang tot superzoekopdracht om de producten te vinden in een natuurlijke taal.

Details – Demo

Prijs: $ 64

Divi

De 20 vooraf gemaakte lay-outs en de Divi Builder in Divi maken het een favoriet bij WordPress-gebruikers. De lay-outs kunnen worden aangepast en de Divi Builder en de 46 inhoudsmodules helpen u om uw website visueel te bouwen. Het thema bevat meerdere koptekstopties – u kunt uw logo centreren of meerdere menugebieden maken en meer – en u kunt controleren of u het goed hebt gedaan door gebruik te maken van de live preview-functie.

Divi

Bekijk onder de 46 inhoudsmodules vooral de winkelmodule. Dit geeft u het hele scala aan functies om een ​​volwaardige online winkel te bouwen. Divi is volledig vertaalbaar en is al vertaald in 32 talen. De volledig vertaalde Divi Builder-interface maakt het gemakkelijk voor gebruikers en lezers hebben er ook toegang toe in de beschikbare talen. De front-end en de builder-interface kunnen RTL-compatibel zijn.

De Divi Builder bundelt een geïntegreerd split-test- en conversie-optimalisatiesysteem, waarmee u statistieken kunt verkrijgen die waardevolle inzichten voor uw winkel kunnen bieden. U kunt verschillende versies van dezelfde pagina vergelijken om te kijken welke voor u het beste werkt, en gesplitste tests kunnen op elk aspect van uw websitebouw worden toegepast, zodat u tot het beste model kunt komen.

Het thema is door Sucuri bekroond met het Safe Theme Seal.

Details – Demo

Prijs: Divi kan worden gekocht als onderdeel van lidmaatschapspakketten van elegante thema’s die tussen $ 69 (persoonlijk pakket) en $ 249 (levenslange toegang) kosten.

Winkel

Winkel is een multifunctioneel e-commerce thema van Obox-thema’s. Het is ontworpen om geschikt te zijn voor alle online winkels, hoe groot of klein ook. Het wordt geleverd met veel klantvriendelijke functies – afrekenen op één pagina, beoordeling door klanten, verzendingsberekeningen (dus er zijn geen onaangename verrassingen bij het afrekenen), onderling gekoppelde producten voor een betere browse-ervaring en nog veel meer. Met de hero-widget kun je maximaal vijf verschillende e-commercecategorieën op je startpagina weergeven.

Winkel

Het thema is volledig geoptimaliseerd voor SEO en de productpagina is ontworpen om meer conversies te genereren. Uitgelichte producten en categorieën, gerelateerde producten, productbeoordelingen, goede sociale integratie en de mogelijkheid om items te verkopen via Facebook-fanpagina met de toevoeging van een plug-in, maken het gemakkelijker om een ​​zoekopdracht om te zetten in een aankoop.

Een keuze aan lettertypen, het gebruik van visuele aanpassing, het uploaden van aangepaste kopteksten en het wijzigen van opties in het paneel met thema-instellingen, zullen u helpen de look te creëren die u voor uw site wilt. De mogelijkheid om video’s eenvoudig in te sluiten en de grootte van afbeeldingen te wijzigen met behulp van de WordPress-afbeeldingsresizer, neemt het gedoe weg van het handmatig moeten aanpassen van afbeeldingen voor uw productpagina’s en elders op uw website.

Details – Demo

Prijs: $ 79 ($ 139 als u prioriteitsondersteuning wilt toevoegen).

Bazar Shop

Het Bazar Shop-thema besteedt veel aandacht aan de productpagina’s en u kunt meerdere afbeeldingen van uw product plaatsen met zoomeffect. Naast het tabblad met beoordelingen en productbeschrijving, heeft u ook een tabblad met productaanvragen met een contactformulier, zodat een bezoeker navraag kan doen over het product zonder de pagina te verlaten. Het gerelateerde productentabblad vindt ook een plaats op de productpagina en met het aangepaste tabblad kunt u aangepaste inhoud over het product toevoegen.

Bazar WINKEL

Er kunnen acht soorten sliders worden gebruikt, waaronder de premium revolutionaire slider. De breedte en hoogte van elke schuifregelaar zijn aanpasbaar en ze kunnen op meerdere locaties worden gebruikt, zoals de koptekst en op afzonderlijke pagina’s. Er is een onbeperkt aantal koptekstafbeeldingen mogelijk en u kunt aanbiedingen of producten weergeven als statische afbeeldingen of op een schuifregelaar in de koptekst. De voettekstbreedte kan naar wens worden aangepast en de lay-out kan worden ingekaderd of uitgerekt, met of zonder zijbalk. Door al deze opties is het mogelijk om de lay-out van uw website exact aan uw wensen aan te passen.

Er zijn twee aangepaste afrekenpagina’s beschikbaar en een pop-out kan worden gebruikt om de aandacht te trekken voor speciale aanbiedingen, verkopen of nieuws. Aangepaste inlogpagina voor klanten en een shortcode-manager met meer dan 300 shortcodes zijn gebundeld met het thema. (Opmerking: weet u niet zeker wat shortcodes zijn? Onbeperkte zijbalken, gemakkelijke navigatie en efficiënte productweergave maken Bazar tot een ideaal thema voor winkels.

Details – Demo

Prijs: $ 64

Aurum

Aurum is een minimalistisch en snel ladend thema voor WordPress-winkels. Het heeft vier demoversies die u eenvoudig kunt importeren en adopteren – Online Boekwinkel, TechShop, Sieraden en Mode – en andere winkels kunnen deze sjablonen ook adopteren. Het maakt gebruik van hoogwaardige afbeeldingen, lettertypen en tekst, en een welkomstpagina ontvangt bezoekers en leidt ze naar de dichtstbijzijnde regionale winkel.

Aurum

De header is er in vele varianten, waaronder een transparante die effect zal toevoegen aan parallax-achtergronden, en winkels kunnen deze combinatie in hun voordeel gebruiken. Aurum is geoptimaliseerd voor aanraking, en dus is het bekijken van de producten op een carrousel een prettige ervaring. De YITH-verlanglijst, de aangepaste zoekpagina met inhoudfilters en breadcrumb-navigatie zijn allemaal klantvriendelijke functies in het thema.

Met behulp van inhoudsblokken of schuifregelaars kunt u beperkte producten rechtstreeks op de startpagina weergeven. Nieuwste producten, populaire producten of speciale aanbiedingen kunnen hier prominent worden weergegeven en de startpagina kan ook een paar populaire blogposts bevatten om de aandacht te vestigen op specifieke producten of promotie-aanbiedingen, of iets dat van bijzonder belang is.

Details – Demo

Prijs: $ 59

GoodStore

GoodStore is een ander premium e-commerce thema dat in de smaak valt bij winkels op internet. Je kunt kiezen uit zes verschillende headers en 22 verschillende lay-outs, die je eenvoudig met een klik kunt importeren. Als niets u bevalt, kunt u proberen een pagina te bouwen met de Revo-paginabuilder die bij het thema hoort.

GoodStore

Het thema is multisite-compatibel en is al vertaald in 14 talen, waardoor het geschikt is voor winkels die in meerdere landen verkopen. Met GoodStore is het eenvoudig om inventaris te beheren en een portfolio op te bouwen en weer te geven. De JAW-schuifregelaar helpt u bij het maken van eenvoudige schuifregelaars die kunnen worden gebruikt voor weergave, meer dan 50 shortcodes zijn inbegrepen en de shortcode-editor helpt u het uiterlijk van uw website te perfectioneren. Widgets en afbeeldingen kunnen aan het menu worden toegevoegd met de meegeleverde JAW-plug-in. Om contentblokken voor advertenties te beheren, heb je de advertentiebeheerder en kun je zelfs een banner tussen berichten plaatsen.

Het ondersteunt veel plug-ins en alle aanbevolen plug-ins kunnen met één klik worden bijgewerkt.

Details – Demo

Prijs: $ 59

noorden

Noord is een vrij compleet e-commerce thema. De schuifregelaar voor de volledige pagina op de startpagina combineert met een paar parallax-elementen voor een verbluffende presentatie, maar North gaat niet alleen over uiterlijk – het creëert ook een geweldige online klantervaring. De accountpagina’s voor klanten zijn uniek en bevatten een verlanglijst, terwijl de producten, wanneer ze worden weergegeven in de schermvullende lay-out, een klant kunnen verleiden om aan de winkelwagen toe te voegen.

noorden

North is een goede aankoop omdat het zes superfunctionele premium-plug-ins bevat ter waarde van $ 161: Visual Composer, Slider Revolution, WooCommerce Product Filter, WooCommerce Dynamic Pricing and Discounts, WooCommerce PDF Invoice en WooCommerce Table Rate Shipping. Er is dus een diepe integratie met WooCommerce en het resultaat is een superfunctionele winkel.

Details – Demo

Prijs: $ 64

Winkelpui

Storefront is een WooCommerce-thema van WooThemes en het komt helemaal gratis voor WordPress-gebruikers. Het is ontworpen door Automattic, dezelfde mensen die het WordPress-platform en de WooCommerce-plug-in hebben gebouwd, en biedt een efficiënt platform voor online winkelen.

Winkelpui

Tot op heden is het 774.327 keer gedownload, wat je een idee geeft van hoe populair dit thema is. Dit is een beetje een kaal thema, wat betekent dat het opzettelijk licht is gehouden om de belangrijkste e-commercefuncties met grote efficiëntie uit te voeren, maar het geeft je de ruimte om functies naar believen toe te voegen aan een solide platform. Als je functies wilt toevoegen, hoef je alleen maar naar de extensies van WooThemes te kijken.

Met behulp van de onderliggende thema’s kunt u het uiterlijk van uw website wijzigen. Dit thema is ideaal voor winkeleigenaars die een slanke en efficiënte online winkel willen runnen, en bieden een basis van waaruit ze kunnen beginnen met het bouwen van hun website en de mogelijkheid om alleen de functies toe te voegen die ze nodig hebben – zonder extra bagage om het te vertragen.

Details – Demo

Prijs: gratis

WooPress

WooPress is nog een ander indrukwekkend e-commerce thema. Het deelt veel van de functies die in de bovenstaande thema’s worden besproken, zoals lay-outs en kop- en voetteksten, met aanpassingsmogelijkheden om u te helpen de look en feel te krijgen die u voor uw website wilt.

WooPress

Het thema laadt snel en is ontworpen om producten aantrekkelijk weer te geven. Een aantal premium plug-ins, zoals Visual Composer, Master Slider, Slider Revolution, Essential Grid en Live Chat, zijn gebundeld met het thema.

Details – Demo

Prijs: $ 59

Een paar tips voor afscheid nemen

Deze lijst met thema’s heeft u hopelijk een goed idee gegeven over hoe u het ideale thema voor uw winkel kunt selecteren. Houd bij het afstemmen op een thema echter altijd rekening met de specifieke behoeften van uw eigen website.

Als een thema waar je naar kijkt veel afbeeldingen weergeeft en je hebt zelf nog geen eersteklas afbeeldingen om die in de demo te vervangen, ofwel a) neem zo snel mogelijk wat, of b) overweeg een thema dat werkt met kleinere of kleinere afbeeldingen en benadrukt in plaats daarvan andere aspecten, zoals tekst, video’s of productfuncties.

Het belangrijkste is: haast je niet om een ​​beslissing te nemen totdat je het zeker weet! Houd er rekening mee dat een goed doordachte online aanwezigheid een enorme impact kan hebben op de bottom line, dus zorg ervoor dat je alles precies goed hebt voordat je erin duikt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me