Къде да намерите най-добрите оферти за графичен и уеб дизайн

Сделки с WordPress


Всички обичат добра сделка – особено когато тези сделки са от значение за техните интереси или бизнес. Работя редовно с графични и уеб дизайнери, така че винаги търся сайтове, които предлагат уникални и надеждни сделки с отстъпки за онлайн ресурси като книги, уроци, дизайнерски инструменти, теми на WordPress и плъгини – основно всичко, за да направя моя парите на клиентите отиват малко по-далеч. (Забележка: Този уебсайт всъщност предлага една от най-добрите колекции от специфични за WordPress сделки там.)

За съжаление от стотиците (ако не и хиляди) уебсайтове за сделки, на които попаднах, само няколко редовно предлагат вида ексклузивни сделки за графичен и уеб дизайн, които наистина си струва да платите.

Преживявайки този процес на търсене толкова пъти сам, попаднах в списъка на три от най-добрите уебсайтове за сделки с графичен и уеб дизайн, които, надяваме се, ще обхванат почти всичко, което ви е необходимо за вашите онлайн начинания..

1. Мощни оферти

Когато търсите специални оферти за отстъпки за висококачествени графични / уеб дизайн инструменти и ресурси, Mighty Deals е първият сайт, който трябва да посетите. Основан и управляван от екипа зад Webdesigner Depot (един от най-добрите блогове за уеб дизайн в бранша), той има точно този тип сделки, които творческите професионалисти намират за привлекателни..

Мощни оферти

Най-хубавото в този сайт е, че по-голямата част от неговите сделки се договарят изключително с оригиналните собственици на продукти – почти всички от тях са достъпни за ограничено време. Можете редовно да получавате отстъпки, вариращи от 50% до 90% за инструменти и ресурси за уеб дизайн, професионални шаблони (WordPress, Drupal, Facebook), инструменти за Mac и други.

Няма предходни такси или изисквания за регистрация (нещо, което не винаги е така при тези типове сайтове), така че ако видите сделка, която ви хваща око, можете незабавно да я закупите без излишни излишни. Нещо повече, има цял раздел, посветен на „безплатни сделки“, който включва набор от оферти, договорени изключително от екипа на Mighty Deals в полза на техните потребители.

Ето основните категории оферти, които можете да намерите в Mighty Deals:

  • Курсове – ако искате да научите нови умения или умения за полски, които вече имате, можете да изберете от широка гама курсове за графичен дизайн и разработка.
  • Електронни книги – ще намерите електронни книги за всичко – от основни концепции до професионални дизайнерски умения.
  • Шрифтове – изберете от богата колекция от креативни и уеб-базирани шрифтове.
  • Graphics & Текстури – страхотни оферти за банери, векторни изображения, икони и шарки.
  • Теми и приставки – тук също можете да намерите някои привлекателни теми и плъгини за WordPress.

Mighty Deals се актуализира всеки ден със свежи, ексклузивни сделки, така че ако можете да се възползвате от това да сте в крак с предлаганите от него предложения, препоръчвам ви да се регистрирате за имейл сигналите си, за да останете в цикъла..

Посетете Мощни оферти

2. Мастилни оферти

Inky Deals е друга страхотна платформа за намиране на висококачествени оферти за най-добрите дизайнерски инструменти и ресурси. Той е част от мрежа от уебсайтове и портали, поддържани от екип от страстни графични дизайнери, уеб разработчици и креативни маркетингови специалисти, които създадоха Brainik Network през 2008 г., заедно със сестринския сайт на Inky, Designious.

InkyDeals

Можете да намерите ежедневно актуализирани сделки, свързани с графичен дизайн, уеб дизайн, приложения, Adobe Photoshop, векторни илюстрации, стокови изображения, икони и шрифтове. Една от най-популярните и атрактивни сделки например е безплатен пакет за уеб дизайн, който включва 471 безплатни премиум ресурси, заедно с SitePoint, Designmodo, Vandelay Premier и много други – пакет, който вече има 10 000 изтегляния!

За разлика от Mighty Deals, ще трябва да въведете имейл адреса си, за да изтеглите или закупите сделка. Това също ще ви подпише за седмичен бюлетин, в който се изброяват последните му популярни оферти и отстъпки.

Посетете Inky Deals

3. Сделка гориво

Не на последно място, запълването на нашия списък е Deal Fuel – друга страхотна платформа за уеб разработчици, графични дизайнери и креативни професионалисти, които да намират редовно актуализирани оферти и пакети, свързани с най-търсените дизайнерски инструменти и ресурси.

Сделка гориво

Подобно на другите два уебсайта в този списък, Deal Fuel е сайт за ежедневни сделки. Офертите винаги се променят и често траят само за ограничено време. Основните категории сделки на уебсайта са електронни книги, пакети, електронни курсове, графика, приставки, SEO, софтуер и WordPress. Освен редовните сделки, можете да намерите и различни сезонни пакети и отстъпки от пакети от инструменти за уеб разработка и графичен дизайн.

Можете да закупите и изтеглите сделките, като се регистрирате безплатно или да спестите още повече върху вече намалените цени, като се регистрирате за членството си в Deals Club за $ 9,99 на месец.

Посетете Deal Fuel

Заключителни мисли

Така че това са три от най-добрите уеб сайтове за най-добри сделки – всички те се управляват от хора, които разбират какво точно търси общността за дизайн и разработка и които също предлагат богат набор от отлични сделки за графичен / уеб дизайн. Какво би могло да бъде по-добре?

Едно последно нещо: интересувам се спестявайки още повече пари? За допълнителни отстъпки при вече отстъпка сделки с Mighty Deals, вижте нашия винаги популярен купон Mighty Deals (който предлага допълнителни 10% отстъпка на всяка сделка). Наслади се!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me