Slides by Designmodo – Un fantàstic nou generador de llocs estàtics (revisat)

Ofertes de WordPress


Sempre que Designmodo apareix alguna cosa nova, em fa molta il·lusió. Per què, podeu preguntar? Perquè personalment crec que Designmodo fa dels elements més bonics i sovint més innovadors que construeixen pàgina web. Així que, quan vaig conèixer el seu darrer llançament, Diapositives, vaig estar tan desitjat com aprendre més, esbrinar el seu funcionament i, potser el més important, veure si segueix o no les expectatives..

Fem una ullada.

Què és Diapositives?

En resum, Slides és un mitjà per a qualsevol persona que entengui com utilitzar un client FTP, un editor de text i una mica d’HTML i CSS * per crear fàcilment llocs web impressionants d’una sola pàgina que utilitzen transicions en forma de diapositives per mostrar el seu contingut. Doneu una ullada a la demostració de diapositives oficials i heu de veure què vull dir.

Diapositives Framework de Designmodo: captura de pantalla

Hi ha dues coses que fan que les diapositives siguin especials: a) Utilitzar Diapositives us permet accedir a més de 60 elements web realitzats (diapositives) boníssims, és a dir, podeu crear dissenys personalitzats pràcticament il·limitats, i b) crear un lloc web amb ell és molt, molt senzill. (proporcionant-vos algunes habilitats bàsiques de desenvolupament web).

Per obtenir una introducció més detallada del que es tracta de les diapositives i de què es tracta, feu un cop d’ull al vídeo d’introducció oficial.

Espereu, espereu … No se suposa que WinningWP tractaria de WordPress?

Bé, tot i que WordPress és un fantàstic programari, seré el primer a admetre que no és correcte per a tots els projectes (de fet, no hi ha cap programari web). Si el lloc que esteu construint no necessita un bloc i no requereix actualitzar-se en cap moment, aleshores és freqüent que es faci una opció més senzilla. Al cap i a la fi, els llocs de WordPress solen resultar confusos per als clients, ser un dolor per estar al dia (cosa absolutament clau per mantenir-los segurs), ser lents i feixucs sense una optimització adequada (i de vegades cara) del lloc i, en comparació amb la seva les contrapartides estàtiques necessiten plans d’allotjament web considerablement més complexos.

Creació de llocs amb diapositives

Un cop hàgiu comprat una llicència, tindreu accés a una interfície en línia extremadament fàcil d’utilitzar (que Designmodo anomena “Generador”: captures de pantalla a sota) que us permet muntar l’aspecte del vostre lloc web fent clic a les miniatures de la plantilla de les diapositives que voleu incloure. A continuació, podeu combinar-ho amb diversos elements de capçalera i peu de pàgina i un munt d’efectes de transició diferents, per donar-vos l’aspecte exacte i sentir que esteu al capdavant..

La interfície del generador de diapositives:

Generador de diapositives - Diapositives

(feu clic per ampliar)

Generador de diapositives: panells principals

(feu clic per ampliar)

Generador de diapositives: panells inferiors

(feu clic per ampliar)

Generador de diapositives: animacions

()

Generador de diapositives: navegació

()

Un cop muntat, tot el que heu de fer és descarregar el fitxer zip amb què us serà presentat, editar el text i les imatges que conté amb un editor de text (és per això que haureu d’estar familiaritzat amb HTML), i després Carregueu-ho tot al vostre servidor (d’aquí la necessitat d’entendre com utilitzar un client FTP).

Per obtenir més informació sobre el funcionament de les diapositives, feu un cop d’ull al vídeo oficial tutorial.

La meva demostració de diapositives

Un cop hàgiu fet una mica d’edició i hàgiu penjat els fitxers, tindreu un lloc molt semblant a aquest (que he creat prèviament amb diapositives avui dia **).

Lloc de demostració dels meus diapositives: captura de pantalla

Val la pena recordar que el que inicialment heu carregat no ha de ser el lloc finalitzat: sempre podeu fer diversos bits i bobs per ordenar les coses (com ara reordenar les diapositives) i millorar la velocitat del lloc (optimitzant imatges, reduint arxius, habilitant compressió gzip, etc.). No faré res en aquest lloc de demostració, ja que és més informatiu mostrar-vos exactament el que obteniu directament des del generador de diapositives.

Nota: si us interessa veure totes les diferents plantilles de diapositives i dissenys d’exemples preconstruïts que s’ofereixen amb diapositives, feu un cop d’ull a aquests dos vídeos: Totes les diapositives i plantilles de diapositives.

Inconvenients

Les diapositives és un producte molt focalitzat: només es pot utilitzar per produir llocs web d’una sola pàgina amb transicions similars a diapositives (corredisses, esvaïments o alguns altres tipus d’animació). vostè!

Amb un preu de 249 dòlars, les diapositives no són barates. Segons el lloc web oficial, però, el preu és per a llocs il·limitats (per obtenir més informació sobre això, i altres coses, com ara el suport del navegador, consulteu les preguntes freqüents oficials de diapositives, és a dir, no és un preu que pagareu per cada el lloc que creeu amb ell! Dit això, si només l’utilitzeu per crear un sol lloc, és probable que sigui una mica pel costat abrupte..

Preu del marc de diapositives

I, per descomptat, les diapositives, per la seva naturalesa, simplement construïdes amb HTML, un dollop de CSS, una ruixada de JavaScript i uns quants fitxers multimèdia, només es poden fer servir per crear pàgines web. Això vol dir que és força limitat (encara que no sigui necessàriament de mala manera) quan s’utilitza per si sol.

Resumint

Si heu buscat una eina per reunir amb precisió el tipus de llocs web que es presenten les diapositives per crear (principalment pàgines de destinació i llocs de tipus promocional), diria que aquest és un marc que val la pena tenir en compte..

Si sou una agència que vol dissenyar diversos llocs per a clients, fer que la inversió inicial sigui probablement una idea inigualable!

* També haureu de conèixer una mica de PHP si voleu utilitzar la diapositiva de formulari de contacte prèvia (segons aquest tutorial de vídeo útil sobre el tema.

** Funcionant amb un VPS DreamHost completament estàndard.

Si encara no ho heu fet, visiteu-ho!

Nota: és probable que els lectors interessats siguin conscients, però per a aquells que no ho són, com ja hem escrit sobre diversos productes anteriorment, Designmodo ens ha proporcionat una codi de cupó de descompte donant als lectors de WinningWP el 15% de descompte en tots els productes Designmodo (inclòs, per descomptat, l’esmentat nou quadre de diapositives) – vegeu el cupó.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map