Slides av Designmodo – En fantastisk ny statisk nettstedgenerator (anmeldt)

WordPress-tilbud


Hver gang Designmodo får frem noe nytt, blir jeg ganske spent. Hvorfor, spør du kanskje? Fordi jeg personlig synes Designmodo lager noen av de peneste – og ofte mest innovative – nettsidebyggende elementene rundt. Så da jeg hørte om deres nyeste utgivelse, Slides, var jeg like opptatt av å lære mer, finne ut hvordan det fungerte, og kanskje viktigst av alt, om det lever opp til forventningene eller ikke.

La oss ta en titt.

Hva er lysbilder?

Kort sagt, Slides er et middel for alle som forstår hvordan du bruker en FTP-klient, en tekstredigerer og litt HTML og CSS * for enkelt å lage fantastiske nettsteder på én side som bruker lysbildelignende overganger for å vise innholdet. Ta en titt på den offisielle lysbildedemonstrasjonen, og du bør se hva jeg mener.

Slides Framework av Designmodo - Screenshot

Det er to ting som gjør lysbildene spesielle: a) bruk av lysbilder gir deg tilgang til mer enn 60 vakkert lagde webelementer (lysbilder), noe som betyr at du kan lage tilnærmet ubegrensede tilpassede design, og b) å lage et nettsted med det er veldig, veldig enkelt (forutsatt at du har noen grunnleggende nettbaserte ferdigheter).

For en mer dyptgående introduksjon til hva Slides er og hva det handler om, kan du se på den offisielle introvideoen.

Vent, vent … Skal ikke WinningWP handle om WordPress?

Selv om WordPress er et fantastisk stykke programvare, vil jeg være den første til å innrømme at det ikke stemmer for absolutt alle prosjekter (det er faktisk ingen nettprogramvare). Hvis nettstedet du bygger ikke krever en blogg og ikke trenger oppdatering når som helst snart, er det ofte et skarpt grep for å velge noe enklere. Tross alt kan WordPress-nettsteder ofte være forvirrende for klienter, være vondt å holde seg oppdatert (noe som er helt sentralt for å holde dem sikre), være treg og tungvint uten riktig (og noen ganger kostbar) nettstedoptimalisering, og sammenlignet med deres statiske kolleger, krever betydelig mer komplekse webhotellplaner.

Opprette nettsteder med lysbilder

Når du har kjøpt en lisens, vil du få tilgang til et ekstremt brukervennlig online grensesnitt (som Designmodo kaller ‘Generator’ – skjermdumpene nedenfor) som lar deg sette sammen utseendet til nettstedet ditt ved å klikke på miniatyrbilder av malen lysbildene du ønsker å inkludere. Du kan da kombinere disse med forskjellige topp- og bunntekstelementer, og en mengde forskjellige overgangseffekter, for å gi deg det nøyaktige utseendet og følelsen du er ute etter – alt helt responsivt og retina-klart, selvfølgelig.

Slides Generator-grensesnittet:

Slides Generator - Lysbilder

(klikk for å utvide)

Slides Generator - Topp paneler

(klikk for å utvide)

Slides Generator - Bunnpaneler

(klikk for å utvide)

Slides Generator - Animasjoner

()

Slides Generator - Navigering

()

Når den er samlet, er alt du trenger å gjøre å laste ned zip-filen du vil bli presentert for, redigere teksten og bildene den inneholder med en tekstredigerer (dette er grunnen til at du trenger å være kjent med HTML), og deretter laste opp det hele til serveren din (derav behovet for å forstå hvordan du bruker en FTP-klient).

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan lysbilder fungerer, kan du ta en titt på den offisielle opplæringsvideoen.

My Slides Demo

Når du har gjort en liten redigering og lastet opp filene dine, vil du ha et nettsted som dette (som jeg tilfeldigvis har opprettet ved å bruke Slides tidligere i dag **.

My Slides Demo Site - Skjermbilde

Det er verdt å huske at det du opprinnelig ikke laster opp, ikke trenger å være det ferdige nettstedet: du kan alltid gjøre en rekke biter og bobber for å rydde opp i ting (for eksempel omorganisere lysbildene) og finpusse nettstedets hastighet (ved å optimalisere bilder, minifisere filer, aktivere gzip-komprimering, og så videre). Jeg vil ikke gjøre noen slike ting på dette demosiden, da det er mer informativt å vise deg nøyaktig hva du får rett fra Slides Generator.

Merk: Hvis du er interessert i å se alle de forskjellige lysbildemaler og forhåndsbygde eksempeloppsett som følger med lysbilder, kan du se på disse to videoene: Alle lysbilder og lysbildemaler.

ulempene

Slides er et veldig fokusert produkt: det kan bare brukes til å produsere enkeltsidede nettsteder med lysbildelignende (glidende, falming eller noen få andre typer animasjoner) overganger – hvis du er ute etter noe annet, er dette ganske enkelt ikke noe for du!

Priser til 249 dollar, lysbilder er ikke billig. I følge det offisielle nettstedet er prisen imidlertid for ‘ubegrensede nettsteder’ (for mer om dette – og andre ting, for eksempel nettleserstøtte – se den offisielle FAQ om lysbildene, noe som betyr at dette ikke er en pris du vil betale for hver Nettstedet du oppretter med det! Når det er sagt, hvis du bare skal bruke det til å lage et enkelt sted, er det uten tvil litt på den bratte siden.

Priser på lysbilder

Og selvfølgelig kan lysbilder i sin natur – bare være konstruert av HTML, en dukke av CSS, et dryss av JavaScript og noen få mediefiler – bare brukes til å lage enkle websider. Dette betyr at det er ganske begrensende (men ikke nødvendigvis på en dårlig måte) når det brukes på egen hånd.

Oppsummering

Forutsatt at du leter etter et verktøy for å samle nøyaktig hvilken type nettsteder lysbildene ble opprettet for å bygge (hovedsakelig destinasjonssider og nettsteder med markedsføringstype), vil jeg si at dette er et rammeverk som er verdt å vurdere.

Hvis du er et byrå som ønsker å designe et antall slike nettsteder for kunder, er sannsynligvis det å gjøre den første investeringen noe som ikke går bra!

* Du må også vite litt PHP hvis du vil bruke det ferdiglagde kontaktskjemaet – i henhold til denne nyttige videoopplæringen om emnet.

** Kjører på en helt myr-standard DreamHost VPS.

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du gå til den!

Merk: ivrige lesere vil sannsynligvis være klar over det, men for de som ikke har det, som vi har skrevet om en rekke av produktene tidligere, har Designmodo vennligst gitt oss en rabattkupongkode som gir WinningWP-lesere rett til 15% avslag på alle Designmodo-produkter (inkludert selvfølgelig det nevnte nye lysbildeframeverket) – se kupong.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me