Els 25 millors complements de WordPress per a barres laterals i widgets (2020)

Ofertes de WordPress


Quan van ser introduïts per primera vegada, a la versió 2.2 de WordPress, els ginys eren un canvi de joc absolut. Des d’aleshores, s’han convertit en un element bàsic del món de WordPress. Gairebé tots els temes de WordPress que us poden interessar per descarregar disposa d’espai widgetitzat i amb una bona raó.

En resum, els ginys permeten als usuaris de WordPress mostrar funcions útils, atractives i / o funcionals en una pàgina web. Es poden situar coses com ara una funció de cerca, enllaços a publicacions relacionades i arxius de blocs mitjançant widgets.

Voleu veure els ginys en acció? Simplement, feu un cop d’ull a la dreta d’aquesta mateixa pàgina. Hi trobareu una llarga llista a la nostra zona lateral de la barra lateral, totes ubicades amb un propòsit bàsic: cridar l’atenció sobre parts importants del lloc.

WordPress 4.8 va aportar una gran actualització per a ginys, i WordPress s’envia ara amb 17 ginys predeterminats, inclosos els ginys d’Arxius, Calendari, vídeo i text. Tot i això, aquesta és només la punta de l’iceberg del que podeu fer amb ells.

Ara, els complements de widget de WordPress tenen dos gustos: els complements dedicats de widget i els complements generals de WordPress amb suport per a ginys. A la llista d’avui, barrejarem i coincidirem 25 complements gratuïts i premium de totes dues categories, a mesura que anem a la llista millors complements de WordPress per afegir nous ginys i millorar barres laterals.

I, a diferència de molts enllaços de widget, només inclourem un complement per a cada funcionalitat, de manera que us donarem el màxim profit per a la vostra idea pel que fa a aquest espai de widget / barra lateral tan important..

Ens endinsem en els plugins, en cap ordre particular …

1. Paquet de widgets de SiteOrigin (GRATU )T)

Paquet de widgets de SiteOrigin

Comencem les coses amb un excel·lent complement de widgets tot en un – SiteOrigin Widgets Bundle.

El complement introdueix tota la funcionalitat de ginys que podríeu demanar, amb 22 widgets dedicats més. Aquí tens una selecció d’alguns dels ginys inclosos al requadre:

  • Botons de crida a l’acció
  • Formulari de contacte
  • Google Maps
  • Taula de preus
  • Testimonis
  • Control lliscant d’imatges

Els ginys també es poden personalitzar, amb suport per a infinits colors i més de 1.500 icones.

Pàgina web oficial

2. Barres laterals conscients del contingut (GRATUIT)

Barres laterals conscients del contingut

Content Aware Sidebars és un potent complement que us permet mostrar diferents widgets i barres laterals per a contingut diferent. Per exemple, podeu mostrar un conjunt de widgets per a publicacions d’una categoria i un altre de widgets per a publicacions d’una altra categoria.

Amb aquesta capacitat, podeu crear una barra lateral més personalitzada i orientada.

Podreu configurar les barres lògiques condicionades mitjançant una interfície senzilla i obtindreu 13 opcions més per mostrar barres laterals, com ara tipus de publicació, taxonomia, autor, plantilla i més.

Pàgina web oficial

3. Relevanssi (GRATU )T)

Relevanssi

S’envia fora de caixa de WordPress amb una funció de cerca integrada i widget. Malauradament, la majoria d’usuaris la consideren bastant pobra en la seva feina.

Si voleu ajudar els vostres visitants a trobar contingut útil més fàcilment, considereu l’actualització de la funció de cerca predeterminada amb Relevanssi (de fet, tal com s’utilitza en aquest mateix lloc. El complement és capaç de combinar parcialment la consulta de cerca d’un visitant, a més és millor a ordenació per rellevància que l’opció predeterminada.

Amb el complement instal·lat, encara heu d’utilitzar el widget de cerca predeterminat de WordPress. Tanmateix, darrere de les escena, el giny ara és impulsat per Relevanssi.

Pàgina web oficial

4. Formes Ninja (GRATU )T)

Ninja formes

La barra lateral és un espai excel·lent per posar un formulari de contacte, de manera que els visitants us puguin contactar.

No tots els complements del formulari de contacte inclouen un giny dedicat. Si voleu una cosa que ho faci, Ninja Forms és una de les millors opcions gratuïtes: és molt fàcil d’utilitzar i inclou moltes personalitzacions i camps avançats..

Pàgina web oficial

5. Widget Testimonials (GRATU )T)

Widget Testimonials

L’espai de widget del vostre lloc web és perfecte per crear proves socials. Penseu en afegir alguns testimonis que indiquin al món quina tasca fantàstica esteu fent, des de la boca dels clients de la vida real.

El complement del widget Testimonis et permet mostrar testimonis de text, imatge o vídeo en ratlles lliscants amb estil. També podeu personalitzar els testimonis que es mostren en funció de la categoria d’una publicació.

La darrera versió també us permet mostrar articles de cartera a més dels testimonis, que és una altra manera fantàstica de construir la vostra reputació.

Pàgina web oficial

6. Widget de publicacions recents ampliat (GRATUIT)

Widget de publicacions recents ampliat

La majoria dels visitants esperen veure els enllaços a les publicacions del vostre bloc a la barra lateral: en depenen això per a la navegació.

Ara, en general, hi ha tres tipus de widgets de navegació: publicacions recents, publicacions populars i publicacions relacionades.

Per a un widget de publicacions recents, us recomano el complement extensió de widget de publicacions recents. Us permet mostrar una miniatura i un extracte de cada publicació i també podeu orientar publicacions recents segons la categoria. El complement us permet ordenar les vostres publicacions en funció de la data de publicació o dels comentaris més recents.

Pàgina web oficial

7. Publicacions populars de WordPress (GRATU )T)

Publicacions populars de WordPress

Si no us agraden les publicacions recents, què passa amb les publicacions més populars? Al cap i a la fi, aquestes publicacions són populars per un motiu, oi? Probablement siguin els més ben escrits o els més informatius, de manera que proporcionen un valor excepcional a tots els visitants.

WordPress Popular Posts és el millor complement per a la feina. Mostra les miniatures de les publicacions i, a més, podeu orientar les publicacions populars segons la categoria i l’interval de temps. Fins i tot pot tenir diversos widgets de publicacions populars en directe alhora, cadascun amb una configuració diferent.

Per definir què significa “popular”, podeu utilitzar diferents condicions com el trànsit durant les darreres 24 hores, set dies o 30 dies.

Pàgina web oficial

8. Publicacions relacionades amb context (GRATUIT)

Entrades relacionades amb el context

Un widget de publicacions relacionades és el giny de navegació més sofisticat; el connector necessita un algorisme per determinar quines publicacions estan relacionades.

El giny Publicacions relacionades amb el context utilitza tant el títol com el contingut d’una publicació per descobrir publicacions relacionades. Tanmateix, podeu ometre publicacions o categories senceres de la cerca si voleu. Les publicacions relacionades es poden visualitzar amb miniatures, a més de publicar-les en memòria cau per augmentar la velocitat del lloc web.

També podeu incloure tipus de publicació personalitzats als resultats relacionats, que és útil per a llocs personalitzats.

Pàgina web oficial

9. Monarca (amb membres elegants per tema a partir de 89 dòlars a l’any)

Monarca

La majoria de nosaltres ja afegim botons de compartició social a les nostres publicacions de blocs; si no ho és, per què no? No obstant això, no són suficients els blocaires que s’adonen que l’àrea de la barra lateral és un lloc ideal per obtenir una gran quantitat de botons de seguiment social.

Monarch és, probablement, el millor complement de xarxes socials al voltant, que combina la usabilitat, moltes funcions avançades i un bell disseny.

Recordeu-ho: totes les publicacions que feu a les xarxes socials arriben als vostres seguidors. Centrar-se només en les accions socials és un gran error.

Pàgina web oficial

10. Opcions de widget (GRATU )T)

Opcions de widget

Les opcions de widget us proporcionen una gran quantitat de configuracions útils per controlar el funcionament de tots els altres widgets. Té algunes semblances amb el connector Sidebars de Content Aware, ja que permet mostrar / ocultar ginys de forma determinada per a determinades publicacions / pàgines, però també fa molt més que això.

Per exemple, podeu mostrar / ocultar ginys en funció del dispositiu d’un visitant, afegir alineacions personalitzades a ginys, ocultar títols de widgets i molt més.

Pàgina web oficial

11. Alimentació per a fotos socials Smash Balloon (GRATU )T)

Alimentació fotogràfica Smash Balloon

En comptes de la biblioteca de suports, potser preferiu tirar les imatges directament d’Instagram. En cas afirmatiu, necessiteu el complement Smash Balloon Social Photo Feed (abans conegut com Instagram Feed, abans que un problema de marca comercial obligés el desenvolupador a canviar el nom). Està actiu en 900.000 llocs més i ha obtingut una puntuació perfecta de 5/5 en més de 2.400 comentaris, cosa que és força impressionant.

El complement us permet visualitzar miniatures, imatges de mida mitjana i mida completa i també podeu combinar i combinar diversos comptes d’Instagram. Tampoc cal que les imatges siguin del vostre compte: podeu mostrar imatges des de qualsevol compte no privat. I, si als visitants els agrada el que veuen, poden optar per carregar imatges addicionals fent clic al botó Carrega més.

Pàgina web oficial

12. Revolució lliscant ($ 26)

Revolució lliscant

Si cerqueu imatges de barres laterals més dinàmiques, potser voldreu considerar un complement lliscant.

Amb un potent conjunt de funcions i una etiqueta de preu assequible, WinningWP ha estat nomenat recentment per Slider Revolution com el millor complement lliscant de WordPress. S’ofereix amb un widget deslizant dedicat, que us permetrà col·locar imatges de desplaçament en qualsevol àrea de widget.

Pàgina web oficial

13. Arxius compactes (GRATU )T)

Arxius compactes

Un arxiu del contingut del vostre bloc és una forma excel·lent d’animar els visitants a llegir contingut “perenne”. Tanmateix, si publiqueu diversos anys en publicacions de bloc, el widget d’arxiu predeterminat del nucli de WordPress pot resultar desordenat: ocupa molt d’espai.

Si voleu que el catàleg de contingut de contingut del vostre bloc es condensi, no busqueu més el complement Compact Archives. Ofereix diverses opcions de format per assegurar que l’arxiu del vostre bloc s’ajusta perfectament a l’espai de widgets.

Pàgina web oficial

14. Widget d’Autor Intel Mex (GRATU )T)

Giny Autor Smart de Meks

El widget d’autor intel·ligent de Meks li permet mostrar bios d’estil elegants a l’espai de widgets del vostre lloc web. El complement té un ús tant per als blocs multi-autor com per a una sola persona.

En els blocs amb diversos autors, el connector detecta l’escriptor d’una publicació en concret i, a continuació, mostra la bio corresponent.

Si sou l’únic col·laborador del vostre bloc, només podeu mostrar la vostra biografia personal a cada pàgina; utilitzeu-la com a widget “Sobre mi”. Al revelar informació sobre tu mateix, et tornes més relacionable amb els lectors.

Pàgina web oficial

15. Oportunitats de prospecció (a partir de 67 dòlars)

Prosperen els seus clients

La majoria de temes de WordPress mostren una barra lateral a cada pàgina. Això fa que la barra lateral sigui un espai privilegiat per mostrar un formulari de desactivació per créixer la vostra llista de correu electrònic.

El millor complement de forma d’inscripció és una pregunta per a un debat interminable. Feu clic aquí per a l’avaluació de WinningWP sobre els tres principals actors.

Tot i això, per a aquesta publicació, recomano Thrive Leads. El complement s’envia amb un widget dedicat d’opció en opció, a més de gran quantitat de plantilles i opcions de disseny magnífiques per maximitzar les conversions..

Pàgina web oficial

16. Taqyeem (29 $)

Taqyeem

Si publiqueu ressenyes al vostre bloc, potser voleu enllaçar a algunes d’aquestes ressenyes a la barra lateral. D’aquesta manera, els visitants podran valorar de forma instantània si un producte mereix el seu temps.

En la meva opinió, Taqyeem és el complement de revisió amb més bon aspecte. Té un disseny magnífic, amb colors, tipus de lletra i estils de revisió personalitzables.

Taqyeem també admet tres tipus de widgets: les millors, les més recents i les comentaris aleatòries. També podeu triar entre tres estils de revisió diferents: estrelles, punts i percentatge.

Pàgina web oficial

17. Ginys de contacte (GRATU )T)

Ginys de contacte

Contact Widgets és un giny senzill de GoDaddy que us ajuda a mostrar la informació de contacte a la barra lateral. Podeu mostrar una caixa de contacte senzilla, completada amb la vostra adreça de correu electrònic, número de telèfon, adreça física i un mapa, o podeu mostrar els vostres perfils de xarxes socials per ajudar-vos a fer créixer el vostre següent..

Pàgina web oficial

18. Etapa d’opinió (GRATU )T)

OpinionStage

Tens una pregunta brillant per fer als teus visitants? Potser voleu que aporteu el contingut del futur. Potser voleu respostes a preguntes d’actualitat en el vostre nínxol. O potser només voleu fer preguntes ximples per fer somriure a la gent.

De qualsevol forma, necessiteu el complement d’Opinió d’etapa: fins i tot podeu fer-lo servir per organitzar competicions.

Els ginys semblen impressionants, permetent carregar imatges personalitzades i aplicar el vostre propi branding. També podeu obtenir ingressos del giny generant ingressos d’anuncis o requerint que el visitant s’inscrigui a la llista de correu.

Pàgina web oficial

19. Giny Maps per a Google Maps (GRATUIT)

Giny de Maps per a Google Maps

Voleu mostrar als visitants la vostra ubicació física en un mapa? Aleshores, necessiteu el complement Widget per a Google Maps, un complement dedicat a mapes per al vostre espai de widgets.

El complement compta amb dimensions de mapes personalitzables i nivells de zoom, a més, podeu donar vida als vostres mapes creant pins personalitzats.

També és amigable amb el rendiment perquè utilitza l’API de Google Maps Static Maps, que només requereix una sola sol·licitud HTTP. També podeu utilitzar mapes interactius amb menys rendiment, però necessitareu la versió Pro per això.

Pàgina web oficial

20. Inseridor d’anuncis (GRATU )T)

Inseridor d'anuncis

Si mostreu qualsevol tipus d’anuncis a la barra lateral, us encantarà el connector d’inserció d’anuncis. Des d’AdSense fins a banners d’afiliació a qualsevol altra cosa, Inserter d’anuncis t’ajuda a gestionar i a mostrar els anuncis a qualsevol lloc del vostre lloc, inclosa la barra lateral, a través d’un widget dedicat.

També podeu fer girar els anuncis per esbrinar quins són els millors.

Ad Inserter té una valoració de 4,9 estrelles sobre més de mil comentaris, i també ho recomana Google AdSense i Amazon Associates.

Pàgina web oficial

21. Widget del temps fantàstic (GRATU )T)

Widget del temps impressionant

Per a algunes empreses, per exemple, lloguers de vacances o recreació a l’aire lliure, el clima pot tenir un gran impacte en el comerç. Si el clima és rellevant per al vostre negoci, per què no proporcioneu als visitants la informació que necessiten mitjançant el connector Widget Weather Widget?

Els widgets del temps semblen magnífics, amb esquemes de colors personalitzables. El més important, les dades meteorològiques les proporciona l’OpenWeatherMap, de manera que podeu confiar que siguin fiables. Haureu de generar una clau d’API per utilitzar el servei OpenWeatherMap, però el servei en si és gratuït.

Pàgina web oficial

22. Widget de Youtube responsive (GRATUIT)

Widget de YouTube responsive

Si voleu incloure vídeos a la barra lateral, voldreu consultar el complement de YouTube Widget Responsive. Mentre que WordPress ha inclòs un widget de vídeo dedicat al nucli des de WordPress 4.8, Youtube Widget Responsive us proporciona molt més control sobre el funcionament dels vostres fitxers de YouTube..

Podreu controlar exactament com es comporten els vostres vídeos, incloses opcions per ocultar determinades parts del reproductor, reproduir automàticament els vostres vídeos, sonar àudio i molt més..

Pàgina web oficial

23. Widget corregit Q2W3 per a WordPress (GRATUIT)

Q2W3 Fixed Widget for WordPress

Tot i que no estic segur del que significa el nom d’aquest complement, el widget fixat Q2W3 per a WordPress és un complement perfecte que us permet fer que qualsevol dels altres widgets sigui “enganxós”. És a dir, el giny es “enganxarà” a la pàgina fins i tot mentre els visitants es desplacin cap avall.

És una opció fantàstica si teniu un widget específic que voleu promocionar, com ara un formulari d’inclusió d’anuncis o correu electrònic d’algun dels altres complements de widget dels que hem comentat. També podeu fer que diversos widgets siguin enganxosos si cal.

Pàgina web oficial

24. Giny del codi PHP (GRATUIT)

Widget del codi PHP

Widget Code PHP és un complement útil per a desenvolupadors de WordPress i usuaris de poder que us permet incloure codi PHP directament a la barra lateral mitjançant un widget.

És convenient quan sigui necessari, però el desenvolupador recomana que no l’utilitzeu com a solució a llarg termini perquè és un risc per a la seguretat, ja que qualsevol persona amb accés a ginys al tauler de WordPress pot executar codi PHP..

Pàgina web oficial

25. Importador de widgets & Exportador (GRATU )T)

Importador i exportador de widgets

Completem la llista d’avui amb l’importador de widgets & Plugin exportador. Tot i que aquest no introdueix cap funció nova, sí que us permetrà migrar els vostres ginys d’un lloc web a un altre. Si teniu una configuració de la barra lateral que us agrada, el complement us permet publicar-la a tota la cartera de llocs web.

Pàgina web oficial

Pensaments finals

I això conclou la nostra llista de 25 dels millors plugins espacials de widgets de WordPress.

Com hem comentat al començament de la publicació, només hem inclòs un complement per a cada funcionalitat en concret. Com a tal, és gairebé inevitable que ens trobem a faltar involuntàriament un o dos complements de widgets dignes. Si voleu recomanar una opció alternativa, o potser ens falta una funcionalitat específica, no dubteu a utilitzar la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me