On trobar les darreres novetats de la indústria de WordPress?

Ofertes de WordPress


Si voleu guanyar diners amb WordPress o, simplement, sou algú amb més que un interès que passa a la plataforma, sens dubte us interessarà estar al dia de les darreres novetats de la indústria de WordPress. Però com? On? Hi ha un sol lloc web / servei per subscriure’s per obtenir totes les novetats de WordPress en un sol lloc? Bé, malauradament, no hi ha cap “això és!” solució única i única, probablement perquè escriure sobre / curar tot el que passa al món en canvi de WordPress és una tasca massa gran perquè qualsevol lloc web pugui gestionar … Hi ha, però, alguns llocs web. Un treball excel·lent que abasta molts dels temes / històries i temes relacionats amb la indústria de WordPress més importants / dignes a la indústria de WordPress. Mirem alguns dels millors que no figuren en cap ordre:

Estat de la publicació

Escrit i comissariat per Brian Krogsgard (un dels nois més simpàtics de la comunitat de WordPress?), Post Status és un recurs de notícies de WordPress senzill (encertat per dissenyar), fàcil de llegir i escrit (que personalment m’encanta, no? Show? lol) que sembla que cobreix exactament el tipus de notícies de WordPress, per a les que em sembla infinitament fascinant: notícies sobre nous serveis / plataformes, canvis fonamentals, adquisicions de la indústria, defectes / forats de seguretat, entrevistes personals amb figures importants de la indústria de WordPress i tot un munt d’altres trossos i bobs interessants. El millor de tot és que Brian no té por d’incloure pensaments i opinions sobre les seves coses, generalment molt perspicaces: una cosa que no només aporta una mica d’interès més pels seus llocs, sinó que també ajuda a fer-me un cervell (i, per tant, presumptament just sobre ningú) entra en marxa!

Si encara no ho heu fet, feu un cop d’ull – INMEDIATAMENT!

Estat de publicació: captura de pantalla

Sovint, el primer que informa de nous esdeveniments, el cel sap d’on prové Brian les seves notícies (per no parlar del seu temps)? Probablement, a través d’una gran quantitat de connexions personals, enviaments d’usuaris i Twitter …

Visita l’estat de la publicació

Subscriviu-vos a RSS Status

WPTavern

Un dels recursos més antics (i possiblement més coneguts) de notícies de WordPress al voltant, WPTavern (escrit gairebé gairebé completament per Jeff Chandler i Sarah Gooding – altres dos experts especialment en la indústria de WordPress) és un altre recurs fantàstic de notícies de WordPress. fins a quatre o cinc publicacions noves al dia! És més, amb tantes publicacions noves, creuríeu que hauria de donar la qualitat, però no, en absolut … si hi ha res, les publicacions semblen millorar i millorar (és a dir, cada cop més rellevants / interessants) més antigues el lloc aconsegueix! Al igual que el Post Status (esmentat anteriorment), WPTavern està molt centrat en el que passa al món de WordPress (que abasta els mateixos temes que els enumerats anteriorment), molt ben dissenyat i molt, molt llegible (bon tipus de lletra, etc.). A més, a més del principal bloc de WPTavern, també ofereixen un podcast setmanal molt interessant, enregistrat cada divendres a la tarda a les 15:00 EST.

WPTavern: captura de pantalla

Visita WPTavern

Subscriviu-vos a RSS de WPTavern

Parell motor

Escrit per diversos autors / col·laboradors diferents, Torque és un bloc altament informatiu orientat a les notícies de WordPress (la seva línia de lletra fins i tot diu: “El nucli de notícies de WordPress”) – fet especialment interessant per diverses raons, dues lleugerament fora de fons. la normalitat de la seva popularitat gairebé instantània gràcies al fet que es va fer càrrec de tot el contingut i el lector de WPDaily (un antic bloc de notícies de WordPress, escrit gairebé sense mans pel sempre fascinant Mr @Saddington – que va vendre WPDaily als seus nous propietaris (esmentats a la segona meitat d’aquesta frase) abans de passar a crear Pressgram, i 2) el fet que és propietat d’experts gestionats-WordPress-hosts WP Engine: cosa que molts en el moment de la Sospitava que l’administració de WPDaily podria convertir-la en una eina de vendes / màrqueting en lloc d’un lloc informatiu de WordPress imparcial i informatiu, cosa que, estic encantada de dir, no sembla haver-se passat per res.!

De nou, si encara no ho heu fet, aneu a buscar-lo.

Torque: captura de pantalla

Visita Torque

Subscriviu-vos a Torque per RSS

Menció honorífica: ManageWP.org

ManageWP.org (creat i gestionat per les persones que hi ha al darrere de ManageWP.com, és un altre excel·lent recurs per obtenir algunes de les darreres novetats de WordPress. Tot i això, a diferència dels altres enumerats anteriorment, aquest recurs particular està completament impulsat per la comunitat (més que no pas) específicament redactat): el que és bastant més comprensiu / aleatori que els enumerats més amunt. A més, a més dels articles / publicacions relacionades amb notícies, qualsevol persona que estigui registrada al lloc també pot enviar articles / publicacions lliures a prop. qualsevol tema relacionat amb WordPress (com ara els / tutorials i “els 10 millors blah bla …” tipus de publicacions, etc.), que, tot i que valuós, fa que aquest sigui un animal lleugerament diferent, com un WordPress impulsat per la comunitat. font de Twitter centrada en l’article?!

ManageWP.org: captura de pantalla

Visita ManageWP.org

Subscriviu-vos a RSS a ManageWP.org

Altres

Entre els altres llocs web i recursos amb notícies de WordPress que val la pena esmentar són: el oficial Make WordPress Core Blog (un lloc que s’adreça gairebé exclusivament als desenvolupadors), el blog oficial de Matt Mullenweg (on Matt acostuma a compartir les seves opinions – una mica intermitents – opinions sobre un ventall divers. de diferents temes relacionats amb WordPress / Automatiques) i per últim, però no menys important: el butlletí setmanal wpMail.me – comissariat per Cristian Antohe i Bianca Petroiu.

* llançat al gener del 2009.

Voleu conèixer algun altre lloc / recursos centrats en “Notícies de WordPress” destacats? No dubteu en esmentar-los als comentaris!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map