Directori de connectors Pro: un nou directori de plugins WordPress excel·lent de Steven Gliebe

Ofertes de WordPress


Trobar plugins de WordPress sovint pot ser un dolor. Si busqueu una solució sense cost, el millor lloc per iniciar la cerca és, per descomptat, el directori oficial de complements de WordPress. Tanmateix, què passa si no t’importa pagar plugins? De fet, hi ha molts usuaris de WordPress que hi prefereixen fins i tot pagar els complements, perquè en molts casos, els ingressos que resulten sovint permetran als desenvolupadors suportar millor i continuar millorant aquest complement en el futur. : cosa que sovint val la pena pagar!

Quan es tracta de cercar plugins premium, simplement no hi ha res que s’apropi a un directori que abasta tot el que puguin fer cerques, cosa que fa que sigui més difícil trobar-los.

Benvingut a un home que intenta resoldre aquest problema, amb un lloc anomenat Pro Plugin Directory: un lloc amb l’objectiu de convertir-se en el primer lloc “anar a” al web per a persones que busquen plugins de WordPress premium.!

Per aprendre una mica més sobre aquesta nova empresa que pot canviar de joc i cap a on va dirigit, vam plantejar unes preguntes a l’home que va intentar fer-ho realitat: Steven Gliebe …

P) Per tant, per a aquells que encara no ho heu sentit a parlar, expliqueu-nos una mica sobre el directori de connectors Pro. Què es?

L’objectiu del directori de plugins de Pro és que sigui per als complements comercials de WordPress el que és el directori oficial de complements gratuïtament. La idea és crear un directori central de plugins amb una etiqueta de preu, per tal de facilitar-ne la cerca.

P) Com va sorgir la idea?

Jo mateix, després de preguntar-ho, vaig arribar a la conclusió que no existia cap directori. Em vaig frustrar dels meus esforços intentant trobar plugins de pagament que no figuren al directori a WordPress.org, un procés que normalment implica fer cerques a Google i visitar diversos llocs web, ni tan sols útils. Sovint és un procés fragmentat per trobar un complement de WordPress premium. Vaig pensar que seria útil reunir les coses en un sol lloc.

P) Quins són els vostres antecedents i com us heu implicat amb WordPress?

Vaig començar com a dissenyador web, vaig desenvolupar-me i després vaig llançar alguns dels meus propis projectes. En resum, vaig treballar principalment com a autònom fins fa uns 5 o 6 anys. Principalment utilitzava el meu propi CMS casolà simplista per als clients o feia actualitzacions manuals per a ells. Feia temps que utilitzava WordPress personalment per al meu bloc, però encara no havia madurat completament a la CMS de ple rendiment que és ara.

A mesura que avançava el temps diversos temes que havia començat a veure (que de vegades feien coses entremaliades com el registre de tipus de publicacions), va obrir els ulls a les diverses possibilitats de WordPress per a llocs web que no eren del bloc. Vaig llançar un lloc que va ajudar a la gent a trobar temes de WordPress que van acabar fallant, ja que feia massa feina (una experiència que afecta el funcionament del directori de connectors Pro). En comptes d’això, vaig intentar provar-me. Breu història, el meu concert principal és ara desenvolupar temes WordPress de l’església a churchthemes.com.

P) Qualsevol complement que us agradi especialment veure els llistats que encara no ho són?

Cada un amb una etiqueta de preu que compleix les directrius del directori. Com més complet sigui el directori, més útil serà.

Vostè va dir especialment, però. Els principals jugadors com WooThemes, Yoast i Pippin Williamson m’han animat a enviar els seus complements. Espero que altres proveïdors de complements de totes les mides siguin els seus avantatges. La meva llista de desitjos personals en té uns quants. Alguns, especialment en els quals voldria veure les publicacions, inclouen BackupBuddy, Beaver Builder i els complements dels quals Thomas Griffin i Syed Balkhi són responsables, com ara la galeria Envira i OptinMonster.

De vegades em envia un enviament per a un complement del qual no havia sentit parlar, però que sembla sorprenent. Em resulta emocionant. Hi ha molt per descobrir i vull ajudar a facilitar-ho.

P) Per què creus que ningú no ho ha provat encara? O ho tenen? Tidy Repo?

No sé si algú ho ha provat de la manera que ho està fent. No ho vaig trobar quan vaig preguntar al meu voltant. M’han dit que algunes persones han intentat d’alguna manera però que han fallat, tot i que no estic segur de quina era la seva aproximació. L’escassetat d’informació em fa pensar que no s’ha intentat res exactament així.

Tidy Repo és un gran projecte. Una diferència és que el directori de connectors de Pro es centra només en connectors amb un aspecte comercial. Un altre és que Tidy Repo proporciona informació en profunditat sobre els plugins. El meu objectiu amb Pro Plugin Directory és ser principalment una eina de descobriment més que una eina de decisió (tot i que els usuaris poden deixar ressenyes). El que vull fer és presentar una àmplia selecció de plugins amb resums breus en lloc del contrari (cobertura en profunditat d’una selecció més petita).

Una cosa que tinc cura amb el meu enfocament és l’escalabilitat. El tema defectuós de trobar el lloc que he esmentat anteriorment (que, encara és de fet, anomenat ThemeSorter, per cert), va ser difícil per mantenir-lo perquè estava produint el contingut jo mateix. Només podeu anar tan lluny abans d’esgotar-vos el temps o deixar-vos cremar. Amb el directori de connectors Pro, el meu plantejament és que els venedors de complements proporcionin el contingut enviant descripcions originals com una mena de comerç per a exposició. Fins ara, tot bé.

P) Què en penseu de la direcció general de l’ecosistema de complements de WordPress en aquests dies?

El directori oficial és bàsicament el mateix que ha estat, i no veig que això canviï gaire. Funciona, però sovint he pensat que la Fundació WordPress hauria de donar a Envato certa competència acceptant enviaments de plugins i temes comercials. Tot i que està clar que aquesta no és la intenció del lideratge. No passarà, així que, mentre que l’aspecte del directori oficial de complements ha millorat, no preveu cap canvi dramàtic a l’horitzó..

Pel que fa als complements comercials, estic veient algunes coses molt encoratjadores. D’una banda, els autors de plugins funcionen de forma sostenible en relació amb la limitació de les actualitzacions i el suport a un determinat nombre de llocs durant un període de temps determinat. Crec que gran part del crèdit d’això pot anar a les descàrregues digitals fàcils i a l’extensió de llicències de programari, cosa que facilita relativament.

La meva sensació és que el mercat dels complements comercials està en augment. Estic veient botigues temàtiques com iThemes i WooThemes que han fet una gran projecció en els darrers anys amb temes comercials de WordPress que es van traslladar a l’espai del complement de manera molt gran. Em sembla que ara hi ha una mica de boom de complements. Aquesta és una altra raó perquè estic emocionat amb el directori de connectors Pro. Hi ha, certament, milers de plugins que pot contenir, i de quina utilitat seria tenir-los nets i ordenats en categories específiques? Molt, crec.

P) Un possible competidor de CodeCanyon (en algun moment del futur)?

Un competidor fins a convertir-se en un lloc ideal per trobar plugins per comprar? Això espero. Això suposaria que el directori de connectors de Pro és molt útil i popular, que és el meu objectiu final.

Un competidor com en acabar de transitar el directori a un mercat on es produeixen vendes? Extremadament poc probable. La meva intenció és simplement presentar un conjunt complet d’opcions i deixar que el comprador faci negocis directament amb el venedor. Vull ser molt eficaç en això enfocant-me només en això. L’execució d’un complement de nínxol o una botiga temàtica està molt implicada. Posar en pràctica un mercat és probablement quelcom més proper a la bogeria.

No m’importaria veure algú construir un mercat que ofereixi competència a CodeCanyon. Això seria bo per a compradors i autors, i també CodeCanyon. La meva opinió és que els mercats d’Envato es podrien beneficiar d’uns quants canvis que tinguin a veure amb el control i la fixació de preus, així que si algú podria fer un mercat de complements més gratuït per a l’autor, alhora que genera vendes per al comprador, donaria suport. ella Aquesta última part seria un repte important, però és perquè és Envato que fa un treball increïble.

P) Quina confiança teniu en la idea de convertir-vos en el lloc “anar a” per cercar complements premium?

No vull ser confidencial, però crec que és una possibilitat real, i cap a això estic treballant. Els connectors comercials estan en augment i tot i que WordPress té 12 anys, encara no hi ha cap directori com Pro Plugin Directory. Qualsevol èxit dependrà en gran mesura de guanyar el suport dels venedors de complements en general. Proporcionen el contingut, que és el que atrau finalment el públic. M’ha animat fins ara l’exposició i els enviaments que el directori ja rep.

Presionaré i faré el que puc per mantenir l’impuls. En algun moment, amb un cert percentatge de plugins al directori i amb un cert nivell de trànsit constant, crec que el directori començarà essencialment a mantenir-se pel que fa a enviaments, trànsit i utilitat..

P) Qualsevol pensament per obtenir ingressos del lloc (al cap i a la fi, com més gran sigui, més temps i recursos consumeixin)?

Sí, tinc dues idees. Un és encàrrec de derivacions. Això no canviaria gaire pel que fa al lloc. El directori només guanyaria un tall de les vendes que es generen. El meu altre pensament és vendre llistats patrocinats per proporcionar als connectors de suport una exposició prioritària. En realitat, els venedors de plugins em pregunten si ja podien patrocinar la seva categoria. Puc utilitzar un o aquests dos mètodes d’ingressar, però estic obert a altres idees que la gent voldria compartir amb mi.

El meu enfocament immediat és aconseguir que el directori s’ompli i estableixi un flux de trànsit. El fet de poder obtenir beneficis arribarà després que el lloc demostri la seva utilitat.

P) Plans de futur del lloc? Quines novetats podem esperar de veure en un futur proper?

Aquesta és una gran pregunta. Per bé i per mal, les idees em passen pel cap com els dofins al mar. A continuació, es detallen algunes de les qüestions que específicament vull implementar:

 • La possibilitat d’ordenar plugins per data i popularitat / tendència
 • Maneig millorat dels complements (associació amb el complement base, filtres per mostrar / ocultar complements)
 • Millor navegació (ruta de pa ratllat, visualització de subcategories a pàgines de categories superiors)
 • Categories relacionades (algunes subcategories podrien incloure’s en diverses categories de nivell superior)
 • Estadístiques de visualitzacions de pàgines i clics
 • Suport de marcació per als venedors de complements per elaborar descripcions riques
 • La possibilitat dels venedors de connectors de publicar cupons
 • Falles de qualificació similars a WordPress.org i Amazon.com
 • Un bloc i butlletí actiu
 • Llistes possiblement enviades per l’usuari (“aquest complement va ser descobert per ______”)

He aquí, el meu no tan secret pla.

P) Tens algun consell sobre el tema actual / futur & desenvolupadors de complements?

Confecciona temes i complements específics per a propòsits. No tracteu de fer allò que sigui tot per a totes les persones. Pocs temes polivalents ho fan gran. És més fàcil trobar un nínxol amb menyspreu i crear solucions per a això.

Si sou un desenvolupador de temes, no bloquegeu l’usuari. Acostumeu-vos a utilitzar plugins per registrar tipus de publicació, taxonomies i camps personalitzats. Proveu de trobar un complement que existeixi. Si no ho fa, fes-ho.

No oferiu res il·limitat ni durant tota la vida. No sabeu què és el futur, de manera que no feu promeses, tret que saps que podeu mantenir-les. Podríeu acabar ofegant-vos amb suport sense ingressos per cobrir-lo. Limiteu el suport i les actualitzacions al nombre de llocs X durant un temps de X i sigueu transparents. La gran majoria dels clients ho entenen. També té una garantia de devolució. Construeix confiança i l’ajuda a vendre més.

No copieu alguna cosa que fa un altre tema o proveïdor de complements sense saber per què ho estan fent. Potser simplement ho van copiar ells mateixos, i perdreu el temps perpetrant alguna cosa que ni tan sols és necessària. Potser no es correspon amb la vostra empresa en concret i els vostres clients. Saber per què fas tot el que fas (funcions, preus, etc.).

P) Si a la gent li agrada el que veuen, com poden ajudar-los?

El principal que la gent pot fer ara per ajudar-los és dir-li als altres sobre el directori de connectors Pro. Escriviu publicacions de blocs i feu tweets perquè els autors de connectors i els cercadors de connectors tinguin coneixement del projecte. Si algú és venedor de complements, pot enviar el complement per ajudar-nos (ens ajudem els uns als altres). El directori que més necessita en aquesta fase inicial és l’exposició i enviaments. Necessita créixer i s’ha de conèixer per convertir-se en el lloc ideal per als complements comercials de WordPress.

També agraeixo els comentaris que la gent tingui sobre el projecte. He tingut la sort de tenir unes ments generoses que em prestessin els seus pensaments, molts dels quals han estat de gran ajuda.

Gràcies, Brin, per ajudar a explicar a la gent sobre el projecte.

– –

Si encara no ho heu fet, dirigiu-vos al lloc i feu un cop d’ull, i si teniu un complement premium, assegureu-vos de mostrar-lo!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map