Ku mund të gjeni lajmet më të fundit të industrisë WordPress?

Marrëveshjet me WordPress


Nëse jeni duke fituar para me WordPress – ose thjesht ndodh që të jeni dikush me më shumë interes nga platforma – pa dyshim që do të interesoheni të azhurnoni me lajmet më të fundit të industrisë së WordPress. Por si? Ku? A ekziston një uebsajt / shërbim i vetëm për t’u pajtuar në mënyrë që të merrni të gjitha lajmet më të fundit të WordPress në një vend? Epo, për fat të keq, nuk ka “kjo është ajo!” zgjidhje me një madhësi që i përshtatet të gjitha – me sa duket sepse të shkruani për / kurimin e gjithçkaje që po ndodh në botën gjithnjë në ndryshim të WordPress është detyrë thjesht shumë më e madhe për çdo faqe të vetme të vetme për t’u trajtuar… Sidoqoftë, ekzistojnë disa uebfaqe që bëjnë një punë e jashtëzakonshme për të mbuluar shumë nga temat / tregimet / çështjet që lidhen me industrinë më të rëndësishme / më të rëndësishme për WordPress që lidhen. Le të hedhim një vështrim në disa nga më të mirët – të listuara në asnjë rend të veçantë:

Statusi i postimit

Shkruar dhe kuruar nga Brian Krogsgard (një nga djemtë më të bukur në komunitetin WordPress?), Post Status është një burim i thjeshtë (i dizajnuar), i lexueshëm dhe i shkruar me profesionalizëm nga WordPress (i cili personalisht e dua – e bën atë show? lol) që duket se mbulon saktësisht llojin e lajmeve të WordPress Unë për një gjej pafund magjepsëse: siç janë lajmet për shërbime / platforma të reja, ndryshimet thelbësore, ndërmarrjet e industrisë, të metat / vrimat e sigurisë, intervistat personale me figura kryesore të industrisë së WordPress-it dhe një grumbull i tërë copash dhe bobesh të tjera interesante. Për më të mirë, të gjitha, Brian nuk ka frikë të përfshijë mendimet dhe mendimet e tija – zakonisht shumë depërtuese – diçka që jo vetëm që bën vetëm pak interes shtesë për postimet e tij, por ndihmon edhe për të marrë trurin tim (dhe prandaj me sa duket vetëm për dikë) në ingranazhe!

Nëse nuk e keni tashmë, shkoni dhe hidhni një vështrim – P IMRMBYRJE!

Statusi i postimit - Pamja e ekranit

Shpesh i pari që raporton për ngjarje të reja, parajsa e di se ku Brian merr lajmet e tij (për të mos përmendur kohën e tij)? Me sa duket përmes një numri të madh lidhjesh personale, paraqitjeve të përdoruesve dhe Twitter…

Vizitoni statusin e postimit

Regjistrohu në Statusin e Postimit nga RSS

WPTavern

Një nga burimet më të vjetra * (dhe mbase më të njohura) të WordPress-lajmeve përreth, WPTavern (shkruar pothuajse tërësisht nga Jeff Chandler dhe Sarah Gooding – dy ekspertë të tjerë të industrisë së WordPress-industrisë), është një tjetër burim fantastik i lajmeve WordPress – shpesh duke shfaqur si shumë sa katër ose pesë postime të reja në ditë! Për më tepër, me kaq shumë postime të reja, do të mendonit se cilësia do të duhej të jepte, por jo – aspak … nëse ndonjë gjë, postimet duket se po bëhen më të mira dhe më të mira (d.m.th. gjithnjë e më të rëndësishme / interesante) më të vjetër faqja merr! Ashtu si Statusi i Postimit (përmendur më lart), WPTavern është shumë i përqendruar në ato që po ndodhin në botën e WordPress (duke mbuluar shumë të njëjtat tema si ato të listuara më lart), të dizajnuara bukur dhe shumë, shumë të lexueshme (shkronja të mëdha të këndshme etj). Për më tepër, përveç blogut kryesor WPTavern, ata gjithashtu ofrojnë një podcast shumë të mprehtë javor – regjistruar çdo të Premte pasdite në 3 pasdite EST.

WPTavern - Pamja e ekranit

Vizitoni WPTavern

Regjistrohu në WPTavern nga RSS

çift ​​rrotullues

Shkruar nga një numër autorësh / kontribuesish të ndryshëm, Torque është një blog shumë informues i orientuar nga lajmet në WordPress (tabela e tyre madje lexon: ‘The News WordPress News Core’) – e bërë veçanërisht interesante për një larmi arsyesh, dy paksa jashtë. e zakonshme e së cilës është ngritja pothuajse e menjëhershme e popullaritetit falë faktit që mori përsipër të gjithë përmbajtjen dhe lexueshmërinë e WPD Daily (një ish-blog i lajmeve të WordPress i shkruar pothuajse i vetëm nga zoti gjithnjë interesant @Saddington – i cili ua shiti WPD Daily pronarëve të saj të rinj (përmendur në gjysmën e dytë të kësaj fjalie) përpara se të krijoni Pressgram, dhe 2) faktin që është në pronësi të ekspertit të menaxhuar-WordPress-host WP Engine: diçka që shumë në kohën e Marrja në dyshim e WPD Daily, shumë mirë mund ta shndërrojë atë në më shumë një mjet shitje / marketing në vend se një faqe informative të paanshme, të WordPress-lajmeve – diçka që, me kënaqësi të them, nuk duket se ka përfunduar fare!

Përsëri, nëse nuk e keni tashmë – shkoni dhe shikoni tani.

Torift rrotullues - Pamje fotografike

Vizitoni çift rrotullues

Regjistrohu në çift rrotullues nga RSS

Përmendje i nderuar: ManageWP.org

ManageWP.org (krijuar dhe menaxhuar nga njerëzit që fshihen pas ManageWP.com, është një tjetër burim i shkëlqyeshëm nga i cili mund të grumbullohen disa nga lajmet më të fundit të WordPress. Sidoqoftë, ndryshe nga të tjerët të listuar më lart, ky burim i veçantë është tërësisht i drejtuar / kuruar nga komuniteti). shkruar posaçërisht) – duke e bërë atë pak më shumë gjithëpërfshirëse / të rastësishme sesa ato të listuara më lart. Për më tepër, përveç artikujve / postimeve që lidhen me lajmet, kushdo që është regjistruar në sit mund të paraqesë lirisht artikuj / postime rreth çdo temë që lidhet me WordPress (si p.sh. si të bëni / mësimet mësimore dhe ’10 postimet më të mira blah blah… .’- lloji i postimeve etj), i cili, megjithëse megjithatë është i vlefshëm, e bën këtë një kafshë paksa të ndryshme – një lloj si një WordPress i drejtuar nga komuniteti- Ushqimi i përqendruar në artikuj në Twitter?!

ManageWP.org - Pamja e ekranit

Vizitoni ManageWP.org

Regjistrohu në ManageWP.org nga RSS

Të tjerët

Uebfaqe / burime të tjera me lajme nga WordPress / burimet që ia vlen të përmenden përfshijnë: zyrtar Bëni WordPress Core Blog (një sit që synon pothuajse vetëm tek zhvilluesit), blogu zyrtar i Matt Mullenweg (ku zakonisht Matt ndan mendimet e tij – disi të ndërprera) për një gamë të larmishme me tema të ndryshme të lidhura me WordPress / Automattic) dhe e fundit: buletini i përjavshëm wpMail.me – i kuruar nga Cristian Antohe dhe Bianca Petroiu.

* lançuar në Janar 2009.

A keni njohuri për faqet / burimet e tjera të përqendruara ‘WordPress News’? Mos ngurroni t’i përmendni ato në komente!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map