Shopify, Magento o WooCommerce? Una introducció a les tres millors solucions de comerç electrònic en línia

Ofertes de WordPress


Si esteu pensant a llançar una botiga de comerç electrònic, definitivament no esteu sols. Els consumidors gasten quantitats cada vegada més altes en línia, amb una despesa superior al 14,2% el 2018, respecte al 2017. Per assolir aquest creixement, cada cop són més les marques, grans i petites, que llancen botigues en línia..

Si voleu llançar la vostra pròpia botiga en línia, probablement trobareu tres noms: Shopify, Magento i WooCommerce. Segons els nombres, aquestes tres eines són les maneres més populars de crear una botiga en línia, amb WooCommerce i Shopify coll i coll a la part superior i Magento en un tercer lloc més llunyà..

Les tres també tenen companyies mil milions de dòlars al darrere, cosa que us hauria de confiar que estaran al voltant per actualitzar i millorar el programari que avanci.

Però, si bé les tres eines són populars i tenen un bon suport, totes tenen grans diferències quan es tracta de les seves debilitats i punts forts.

Shopify ofereix la manera més senzilla de començar a vendre en línia, però a causa d’una certa flexibilitat. Magento ofereix flexibilitat a nivell empresarial, però al cost de la facilitat d’ús. I WooCommerce es troba en algun lloc del centre, oferint una bona flexibilitat, mantenint una facilitat d’ús.

Així, doncs, amb aquestes diferències, com podeu triar la millor plataforma de comerç electrònic per a la vostra situació específica? Per ajudar-vos a prendre la vostra decisió, comparem Shopify, Magento i WooCommerce.

Abordarem els punts forts i febles de cada plataforma i discutirem quin tipus de botiga s’adapta a cadascun d’ells per ajudar-vos a decidir sobre quin és el més adequat per a vosaltres..

Comencem.

Shopify

Fundada el 2004, Shopify manté un 21% de quota de mercat quan ens fixem en els llocs de comerç electrònic del BuildWith Top 1 Million, cosa que se situa en el segon lloc just per darrere de WooCommerce. Al maig de 2015, va presentar una sol·licitud d’IPO a 17 dòlars per acció i les accions s’han reduït absolutament des de llavors fins arribar a 372 dòlars, situant el tapa de mercat de 2019 a Shopify a 43 dòlars. bil·lusió. Així, sí, Shopify ha crescut ràpidament durant els últims anys i té molt impuls al darrere.

Pàgina inicial de Shopify

El principal diferenciador de Shopify és que ofereix l’enfocament més absolut de la configuració d’una botiga en línia.

De fet, ni tan sols us heu de preocupar de trobar un proveïdor d’allotjament o instal·lar cap programari, tot inclòs. El servei d’allotjament de Shopify és d’alta qualitat i inclou una amplada de banda il·limitada, un CDN integrat i còpies de seguretat automàtiques del lloc. A més, Shopify gestiona l’actualització i el manteniment del programari subjacent per a vostè, cosa que no és el cas de WooCommerce o Magento.

Això vol dir que només cal registrar-se en un compte, triar un tema i començar a afegir productes, tot i que podeu afegir un domini personalitzat si voleu (recomanat).

Tota la funcionalitat de comerç electrònic necessària està compatible fora del quadre, per la qual cosa no haureu de pensar en un moment per configurar un carret de compra segur, crear un sistema per al seguiment de comandes o implementar una passarel·la de pagament..

Això em porta al següent punt: el disseny de la vostra botiga, que ve determinat per la vostra tria del tema. Aquests temes dissenyats professionalment funcionen molt com els temes de WordPress: proporcionen una plantilla per al disseny i l’estètica del vostre lloc, així com algunes funcionalitats de base..

Podeu trobar tant temes oficials de Shopify, com temes de desenvolupadors de tercers. Actualment, Shopify ofereix 72 temes oficials: vuit temes gratuïts i 64 opcions premium amb un preu d’entre 140 i 180 $.

Tema del Empire Shopify

Detalls del tema

La majoria de temes ofereixen moltes opcions i podeu personalitzar el disseny del vostre lloc mitjançant la intuïtiva interfície d’usuari de Shopify. Això vol dir que no hi ha necessitat de tocar mai una línia de codi, tot i que els desenvolupadors poden lliurar modificacions personalitzades mitjançant l’edició de HTML i CSS directament..

També convé subratllar que, tot i que els temes es basen principalment en comerç electrònic, també donen suport a les capacitats de blocs per a aquells que vulguin aprofitar el màrqueting de continguts..

Igual que amb WordPress, també podeu ampliar la funcionalitat de la vostra botiga amb aplicacions. La botiga d’aplicacions Shopify conté milers d’aplicacions per a diversos usos, com ara xat en directe, enviament a la baixa, conversió automàtica de moneda, tarifes variables d’enviament i programari de comptabilitat..

Tot i que algunes aplicacions són gratuïtes, moltes d’elles requereixen que pagueu mensualment.

Tanmateix, una cosa que no obtindreu és l’accés directe al vostre servidor per aconseguir una completa flexibilitat de personalització. Shopify és una solució allotjada, cosa que significa que no tindreu accés al programari subjacent com ho feu amb WooCommerce i Magento. Si necessiteu personalitzar la botiga de manera que no ho podeu fer amb aplicacions, HTML / CSS o temes, pot ser que això causi problemes.

Per utilitzar Shopify, haureu de registrar-vos en un dels seus tres plans:

 • Shopify bàsic, 29 dòlars al mes Aquesta és l’opció sense embuts, amb comissions de transacció en línia fixades al 2,9% + 30 º.
 • Shopify, 79 dòlars al mes – aquest pla inclou suport per a targetes de regal i informes professionals, amb la taxa de transacció en línia fins al 2,6% + 30c.
 • Advanced Shopify, 299 dòlars al mes – totes les funcions dels altres plans, a més de la funcionalitat avançada del creador d’informes i l’enviament de portadors en temps real. Les taxes de transacció en línia tornen a caure fins al 2,4% + 30c.

És important tenir en compte que aquestes taxes de processament de pagaments suposen que utilitzeu el servei oficial de Shopify Payments. Si voleu utilitzar el vostre propi processador de pagaments (com Stripe o PayPal), Shopify cobra un suplement per sobre del que cobra aquell processador de pagaments. Aquesta tarifa varia del 2% al 0,5% en funció del vostre pla.

Shopify també ofereix un pla enfocat a l’empresa amb més flexibilitat, anomenat Shopify Plus, que té un preu mínim de 2.000 dòlars mensuals.

Si voleu veure Shopify en acció, podeu consultar aquests exemples excel·lents de Shopify.

Resum

Shopify és una plataforma de comerç electrònic molt aconseguida; la seva interfície és prou fàcil perquè un principiant s’enfronqui, però és prou potent per a usuaris amb més experiència i botigues de comerç electrònic més grans..

La part posterior conté tot el que necessita per executar la vostra botiga de comerç electrònic: inclou la càrrega i la categorització de productes (amb suport per a productes il·limitats), especificar atributs i gestionar comandes. Shopify també admet una potent funcionalitat de SEO i disposa d’analítica avançada integrada.

Amb el vostre allotjament, seguretat i manteniment cobert, no podreu dedicar-vos el temps a centrar-vos en el creixement de la vostra botiga i, a causa de la facilitat d’ús de Shopify, podreu estar en funcionament en hores i no en dies..

L’únic inconvenient potencial d’aquesta senzillesa és que no podeu editar el 100% del codi subjacent de la vostra botiga com ho feu amb Magento o WooCommerce. Tot i així, la majoria de botigues de comerç electrònic “normals” probablement no tindran cap problema amb aquesta limitació, per la qual cosa Shopify ha tingut tant èxit..

Magent

A continuació, tenim Magento. Fundada el 2008, Magento ha rebotat al voltant de diferents propietaris (incloent eBay) abans de ser finalment adquirida per Adobe el 2018. Pel que fa a les xifres, Magento pot ~ 9% de les botigues de comerç electrònic als millors milions de llocs, cosa que el situa en un tercer lloc llunyà. Shopify i WooCommerce.

Pàgina inicial de Magento

Hi ha dues maneres diferents d’utilitzar el programari Magento:

 1. Podeu instal·lar el programari Magento gratuït i de codi obert al vostre propi hosting web, de la mateixa manera que podeu fer-ho a WordPress. Això s’anomena el Edició comunitària – el podeu descarregar aquí.
 2. Podeu pagar per Magento Edició Enterprise, que comença a partir de 22.000 dòlars i puja a partir d’aquí.

Com que l’Edició Enterprise és tan costosa, ens centrarem en l’edició comunitària gratuïta i de codi obert.

Amb l’edició comunitària, tindreu una corba d’aprenentatge molt més forta que amb Shopify; si sou un desenvolupador especialitzat, això no serà un problema, però si les vostres habilitats tècniques estan molt per sota, probablement millor us pareu. en una altra part.

Per instal·lar Magento, heu de trobar el vostre propi compte d’allotjament, preferiblement un especialista que pugui atendre les necessitats pesades en recursos d’un lloc web de Magento.

Haureu d’instal·lar temes per determinar el disseny del vostre lloc i les extensions per millorar la seva funcionalitat (l’equivalent Magento dels complements de WordPress). La botiga oficial ofereix una bona selecció de temes i extensions o podeu comprar a mercats de tercers.

Un ràpid avís: els temes i les extensions de Magento poden resultar costosos, sobretot si ja estàs acostumat a preus de productes de WordPress. Per exemple, és freqüent veure extensions o temes que costen 300 $ + més (tot i que també podeu trobar opcions més barates).

Tema de Porto Magento

Detalls del tema

Aquí és on acaben les similituds entre Magento i WordPress. La principal diferència entre tots dos és evident: Magento és exclusivament una plataforma de comerç electrònic. Magento també és força complex: és probable que hagis de contractar un desenvolupador per realitzar tasques senzilles, com ara instal·lar extensions.

El nucli Magento, però, és la plataforma de comerç electrònic més potent que hi ha i compta amb una llista impressionant de funcions. Hi ha massa per llistar aquí completament (si voleu veure-les totes, feu una ullada a aquesta pàgina, però aquí teniu algunes de les funcions / habilitats a les quals podeu accedir:

 • Permet vendre i vendre productes relacionats i crear paquets de productes.
 • Pàgines de destinació dedicades a cada categoria de productes.
 • Codis de cupó flexibles i normes de preus.
 • Gestioneu totes les botigues Magento des d’un plafó d’administració.
 • Mostra els atributs de producte il·limitats: mida, color, estil, etc..
 • Tauler de compte dedicat per a clients registrats.
 • Comprovació d’una pàgina.
 • Funcionalitat de la llista de desitjos incorporada.
 • Reescriviu els URL de SEO.

A més de totes les altres funcions bàsiques de comerç electrònic (pàgines de productes, carrets de compra, passarel·les de pagaments, gestió de comandes, etc.), que són essencials per a les botigues en línia. De manera predeterminada, les passarel·les de PayPal i Authorize.net estan integrades, però podeu integrar moltes altres mitjançant extensions.

Resum

Sens dubte, Magento és la plataforma de comerç electrònic més potent que apareix en aquesta llista. És força complex d’utilitzar, però això és més que compensat per la gran quantitat de funcions que suporta.

Tot i que el nucli és lliure d’utilitzar, molts no desenvolupadors lluitaran perquè la seva botiga funcioni sense assistència. Això podria afegir costos importants al desenvolupament, que descartaria Magento per a operacions de baix pressupost.

Tot i així, si teniu diners, Magento ofereix totes les funcionalitats que pot ser que necessiti una botiga de comerç electrònic. Amb suport per a productes (i variables) il·limitats, Magento és probablement una de les solucions de comerç electrònic més flexibles i escalables al voltant.

WooCommerce

Finalment, tenim una solució de comerç electrònic que tots els usuaris de WordPress haurien de conèixer: WooCommerce. Segons els nombres, WooCommerce és la forma més popular de fer una botiga de comerç electrònic, amb una quota de mercat del 22%, cosa que el posa lleugerament per davant de Shopify en primer lloc..

WooCommerce va ser adquirida per Automattic el maig de 2015, en un acord per valor de 30 milions de dòlars reportats. Si no coneixeu, Automattic és l’empresa que hi ha darrere de WordPress.com, amb la seva valoració més recent de 3.000 milions de dòlars. Només compartim aquest número per demostrar que WooCommerce, com els altres, té els recursos d’una empresa de mil milions de dòlars al darrere.

Pàgina d'inici de WooCommerce

En lloc de ser una solució única (com les dues plataformes de comerç electrònic dedicades fins ara), WooCommerce és en realitat un complement de WordPress, el que significa que necessitaràs un lloc web alimentat per WordPress per executar-lo..

Com el programari principal de WordPress, el complement bàsic WooCommerce també és gratuït, tot i que és probable que hagis de comprar algunes extensions premium per crear un magatzem que funcioni.

WooCommerce ofereix la vostra funcionalitat de comerç electrònic fora de la caixa. Després de la instal·lació, podreu penjar productes al vostre lloc web (incloses imatges, descripcions, preus, atributs de variables i especificacions) i els visitants podran afegir-los al seu carretó i, a continuació, dirigiu-vos a la caixa de pagament per pagar-los..

Per ajudar-vos a configurar la vostra botiga, WooCommerce inclou un assistent de configuració convenient que us ajudarà a connectar-vos a processadors de pagament, com Stripe o PayPal, configurar zones d’enviament i molt més..

WooCommerce també inclou eines que us ajudaran a calcular automàticament els impostos i les taxes d’enviament.

També és una de les plataformes de comerç electrònic més intuïtives; Els usuaris de WordPress se sentiran com a casa, ja que tota la gestió de les comandes es gestiona des del fons de fons familiar de WordPress.

Per descomptat, un dels factors més importants a l’hora de llançar una botiga és el disseny del vostre lloc. Afortunadament, la majoria de temes de WordPress admeten WooCommerce fora de la caixa i també hi trobareu milers de temes dedicats a WooCommerce per a cada nínxol sota el sol a WordPress.org i a mercats com ara ThemeForest:

Tema de WooCommerce Flatsome

Detalls del tema

On WooCommerce excel·lent és el mercat d’extensions. Com que està construït a WordPress, podeu utilitzar els 50.000 complements gratuïts a WordPress.org i milers d’opcions premium. A més, com que WooCommerce és tan popular, també podeu trobar milers de plugins dedicats específicament a l’extensió de WooCommerce.

De fet, si cerqueu “WooCommerce” a WordPress.org, trobareu gairebé mil complements gratuïts de WooCommerce per als nostres favorits. I el mercat d’extensions al lloc web de WooCommerce presenta altres extensions de 330 i més premium i gratuïtes.

Algunes de les meves extensions preferides inclouen:

 • Subscripcions a WooCommerce ($ 199) – us permet cobrar pagaments recurrents dels clients.
 • Complements del producte ($ 49) – permet als visitants personalitzar més els seus productes (per exemple, especificar gravats).
 • Cupons intel·ligents ($ 99) : Us permet crear ofertes promocionals o fins i tot oferir certificats de regal a la vostra botiga.
 • Preu dinàmic ($ 129) – us permet utilitzar preus dinàmics i flexibles configurant un nombre il·limitat de “regles” de preus.
 • Reserves de WooCommerce ($ 249) : Us permet acceptar reserves de cita a la vostra botiga.

Voleu veure com és una bona botiga WooCommerce? Aquí hi ha alguns exemples excel·lents.

Resum

WooCommerce ja és la solució de comerç electrònic més popular i, sens dubte, és una de les millors. Impulsat per l’èxit fenomenal de WordPress, WooCommerce proporciona als administradors web l’oportunitat d’introduir una botiga de comerç electrònic a qualsevol lloc web alimentat per WordPress..

Si sou un usuari de WordPress, hauríeu de poder adaptar-vos a WooCommerce perfectament, ja que tot es controla des del tauler de control estàndard de WordPress, des de crear i personalitzar la vostra botiga fins a afegir productes i gestionar comandes..

El nucli potser manca del poder absolut de Magento, però ho compensa amb la seva impressionant usabilitat. I, si voleu afegir més funcions per adaptar-lo més a Magento, hi ha moltes extensions que us permeten fer-ho..

Bàsicament, si voleu una cosa més flexible que Shopify, però que no sigui tan intimidant com Magento, WooCommerce és una opció fantàstica.

Pensaments finals

Després d’haver examinat Shopify, Magento i WooCommerce, la gran pregunta és: Quina triaries?

Com passa sovint amb aquests tipus de preguntes, la resposta honesta és: Depèn. Hi ha molts factors en joc a l’hora de decidir quina plataforma de comerç electrònic utilitzar: les vostres habilitats tècniques, pressupost, mida de la botiga i les funcions necessàries, per citar només alguns. Tot i això, hi ha tres escenaris en què la resposta és clara.

 • Teniu habilitats tècniques limitades i simplement busqueu la manera més ràpida de llançar la vostra botiga amb el mínim enrenou – aneu amb Shopify.
 • Tens un pressupost gran amb què jugar i estàs buscant la solució més potent per llançar una botiga de mida empresarial, aneu amb Magento.
 • No teniu por d’aprendre a fer coses per vosaltres mateixos i voleu una solució que creixi amb el vostre negoci sense limitar el seu potencial – aneu amb WooCommerce.

Però, i si no entra dins d’una d’aquestes tres categories? Bé, potser estic tendint a escriure per a un bloc de WordPress, però crec que WooCommerce és un excel·lent punt de partida. Com he esmentat anteriorment, arriba a la base central entre aquestes dues altres eines, oferint una mica del millor d’ambdós mons, amb una bona facilitat d’ús, assequibilitat i més flexibilitat del que ofereix Shopify.

Per descomptat, no sóc solament així, recordeu que WooCommerce té la quota de mercat més elevada, superant tant a Shopify com a Magento (tot i que Shopify està ben relacionat).

Qualsevol que hagi utilitzat WordPress no hauria de tenir cap problema per esbrinar WooCommerce i llançar una botiga en línia. I algú que no ho sigui? Bé, WordPress és intuïtiu d’utilitzar, i hi ha recursos de WordPress molt més útils (inclòs WinningWP, per descomptat) que per Shopify o Magento.

Amb moltes funcions fantàstiques (i moltes més disponibles a través d’extensions), un cost baix i una petita corba d’aprenentatge – si teniu dubte, aneu amb WooCommerce.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map