15 millors millors complements gratuïts de WooCommerce per al 2020

Ofertes de WordPress


Amb un 27% dels llocs de comerç electrònic del 1 milió de llocs de BuildWith Top (una pluralitat), WooCommerce no és només el connector de comerç electrònic de WordPress més popular, sinó que es troba molt lluny de la plataforma de comerç electrònic més popular avui en dia.

Les estadístiques ens diuen que el complement bàsic és un conjunt útil, però no pot fer-ho tot: per treure el màxim partit de WooCommerce, haureu de millorar el complement bàsic mitjançant extensions i complements..

Hi ha grans diners en el comerç electrònic, de manera que la majoria de les extensions inclouen una etiqueta de preu. Afortunadament, però, no tots els complements de WooCommerce han de trencar el banc: hi ha una bona selecció d’opcions gratuïtes (si saps on mirar).

En aquesta publicació compartirem 15 de les millors extensions, complements i complements gratuïts de WooCommerce (nota: utilitzarem aquests tres termes de manera intercanviable al llarg de tot), amb l’objectiu d’ajudar-vos a millorar la vostra botiga de comerç electrònic..

Si voleu ampliar el trànsit, els ingressos i / o el recurs de la botiga sense gastar una petita fortuna, les opcions següents hauran de ser al carrer. Gaudeix!

1. YITH WooCommerce Lupa de zoom

Per a la gran majoria dels productes, cap factor de la pàgina té un impacte més gran en la taxa de conversió que les imatges del producte que es mostren (que no sigui, potser, el preu).

YITH WooCommerce Lupa de zoom

Els clients volen veure com són els vostres productes, volen inspeccionar-los per la qualitat i volen estar segurs que els prefereixen als competidors. Realment, voleu que els clients ho aconsegueixin amb una foto minúscula, gairebé poc perceptible?

Si voleu mostrar les vostres imatges en veu alta i orgullosa, us recomano el complement YITH WooCommerce Zoom Lupa.

Quan els visitants passin el ratolí per sobre de les imatges, veuran una finestra emergent ampliada dels vostres productes. Podeu configurar les dimensions d’aquesta finestra emergent, així com els nivells de zoom per a una visualització òptima.

Exemple de complement de YITH WooCommerce Zoom Lupa

Per tant, tingueu confiança en els vostres productes i demostreu-los amb orgull. Com a resultat, podeu esperar un important salt de conversions.

2. Booster per a WooCommerce

Booster per a WooCommerce és com el plugin Jetpack … però per a WooCommerce. És a dir, no fa ni una sola cosa. En canvi, ofereix un conjunt modular de més de 100 funcions que poden millorar i modificar la vostra botiga WooCommerce.

Impulsor de WooCommerce

La paraula clau que hi ha és modular. Com que podeu optar per habilitar només les funcions específiques que voleu utilitzar, Booster per a WooCommerce no us farà malbé el vostre lloc amb coses que no vulgueu.

Aleshores, què us pot ajudar a fer Booster per WooCommerce? Bé, hi ha massa funcions per llistar, però aquí teniu la llista bàsica dividida en diferents categories:

 • Preus & Monedes – Afegiu monedes i tipus de canvi de moneda, preus de conversions massius, preus fixats en funció del rol d’usuari, més molts més.
 • Botó & Etiquetes de preus – canvieu el botó de complement, afegiu una etiqueta personalitzada per a articles gratuïts, més.
 • Productes – afegiu productes de reserva, configureu vendes creuades, activeu crowdfunding, a més de més.
 • Carretó & Comanda – Personalitzar els camps de compra, crear cupons especials i molt més.
 • Passarel·les de pagament – afegiu passarel·les personalitzades, cobreu taxes per a algunes passarel·les, configureu diferents passarel·les en funció de la moneda o el país i molt més.
 • Enviament & Comandes – estableix una comanda mínima, afegeix una calculadora d’enviament, estableix diferents mètodes d’enviament en funció de les condicions, a més de més.
 • Facturació PDF & Lliscaments d’embalatge – activeu la facturació en format PDF.
 • Els correus electrònics & Diversos – diverses personalitzacions de backend, més una opció per afegir correus electrònics personalitzats.

En definitiva, hi ha un munt de funcions en un sol paquet gratuït, que fan d’aquest un bon ganivet de l’exèrcit suís per a la vostra botiga.

3. Passarel·la de pagament de ratlles

En el passat, WooCommerce només donava suport a una passarel·la de pagament: l’estàndard PayPal. Tot i això, aquesta passarel·la difícilment era desitjable per als propietaris de botigues més seriosos, ja que els clients es desviaven al lloc web de PayPal extern per efectuar el pagament.

Passarel·la de pagament de canals de WooCommerce

Com a tal, la majoria de botigues de comerç electrònic instal·len una passarel·la de pagaments que facilita els pagaments amb targeta en el lloc (normalment Stripe o PayPal Pro).

Si opteu per Stripe, tinc bones notícies: la passarel·la de pagament oficial de WooCommerce Stripe Payment està disponible completament de forma gratuïta.

Ara, en el passat, haureu hagut de descarregar i instal·lar aquesta extensió com qualsevol altre complement. No obstant això, a causa de la immensa popularitat de la passarel·la de pagaments Stripe (PayPal Pro), i també, WooCommerce ha agilitzat el procés d’instal·lació..

Ara podeu instal·lar la passarel·la Stripe durant l’assistent d’instal·lació de WooCommerce amb un clic. Després de sincronitzar la vostra botiga amb l’API Stripe, podreu acceptar Visa, Mastercard i tota una sèrie d’altres..

L’únic inconvenient és que Stripe no està disponible a tot el món. Fins a la data, Stripe funciona a 30 països (amb quatre addicionals en proves beta només per convidar), de manera que assegureu-vos que el vostre país es troba a la llista abans de comprometre’s – els Estats Units, el Regne Unit i el Canadà ja són compatibles.

I si Stripe no és cosa, el magatzem d’extensions oficial de WooCommerce existeix altres deu passarel·les gratuïtes de pagament, incloses l’esmentada PayPal Pro, a més d’Amazon Pay i Square, entre d’altres..

4. Comanda directa de WooCommerce

Si demaneu als vostres visitants que saltin per molts cèrcols, alguns d’ells simplement abandonaran la nau, una oportunitat de conversió perduda en un instant.

Comanda directa de WooCommerce

Ara, el procés per defecte de revisió de WooCommerce no és excessivament suau: Storefront > pàgina de producte > carret de compra > caixa.

Tot i així, encara hi ha l’oportunitat de racionalitzar el procés de checkout. Entra a la WoutCommerce Direct Checkout.

El complement permet als usuaris saltar-se completament del carretó de la compra, cosa que significa que el viatge típic del client tindrà una aparença així: Storefront > pàgina de producte > fer la caixa de compra, com el botó “Comprar ara” d’Amazon.

Exemple de substitució de

I, si el procés de checkout encara no s’afegeix prou, el connector també pot afegir botons “Comanda” directament a la pàgina de la botiga. Això significa que els visitants que saben exactament el que buscaven poden saltar-se també a la pantalla de la pàgina del producte.

El millor de tot és que podeu descarregar, instal·lar i configurar el connector en menys de dos minuts. La pantalla de configuració és tan eficient com el procediment de checkout que crea!

5. Cistell de menús WooCommerce

WooCommerce Menu Cart és un altre complement que pretén perfeccionar el procés de checkout.

Cistell de menús de WooCommerce

El complement afegeix un botó de carretó de la compra al vostre menú, cosa que el fa super-accessible des de qualsevol pàgina del vostre lloc web.

El botó del carretó de la compra s’adapta perfectament al menú i es pot configurar al vostre gust. Inclou l’opció de mostrar el nombre d’elements i / o subtotals al menú, una selecció de deu icones del carretó i l’alineació del menú..

Si el vostre tema ja inclou aquesta funcionalitat, no necessitareu aquest complement. Però, si no ho és, aquest complement simple és un salvador.

6. Editor de camp de compra

Ja hem cobert alguns complements que us permeten millorar el procés de revisió predeterminat de WooCommerce. Si voleu tenir un control final sobre la vostra caixa de pagament, l’editor de camp de compra és el connector per a vostès. Us permet personalitzar tots els camps que es mostren a la pantalla de checkout.

Editor de camp de compra

Aquest complement us permet afegir nous camps de verificació, editar o eliminar els camps existents i canviar l’ordre de visualització de tots els camps de la caixa.

Podeu seleccionar entre set tipus de camps diferents:

 • Introduïu el text
 • Contrasenya
 • Correu electrònic
 • Telèfon
 • Selecciona
 • Textarea
 • Ràdio

I també podeu optar per mostrar informació d’aquests camps a la pàgina de detalls de la comanda o als correus electrònics de confirmació.

La interfície per afegir camps és fàcil d’utilitzar i podreu reorganitzar l’ordre dels camps mitjançant un simple arrossegament i desplegament:

Interfície de l'Editor de camps de checkout

7. Connector de la llista de desitjos de TI WooCommerce

Com el seu nom indica, el complement de la llista de desitjos de TI WooCommerce us ofereix una manera gratuïta d’afegir la funcionalitat de la llista de desitjos a la vostra botiga WooCommerce.

Llista de desitjos de TI WooCommerce

De vegades, els vostres clients no estaran preparats per comprar de seguida. O potser tindran un aniversari i volen rebre un article a la vostra botiga.

De qualsevol forma, una llista de desitjos és una manera excel·lent de permetre als vostres compradors guardar un o diversos articles per a més endavant. Aleshores, quan estiguin preparats per comprar, els articles que els interessen estan preparats per a la seva venda.

Amb aquest complement, cada producte del vostre lloc obté un botó “Afegeix a la llista de desitjos” i els usuaris poden veure la seva llista de desitjos en una pàgina dedicada “Llista de desitjos” que crea el connector. Per exemple, podeu afegir automàticament el botó de la llista de desitjos just al botó “Afegeix al carret”:

Exemple de la funcionalitat de la llista de desitjos

També hi ha algunes funcions intel·ligents incorporades. Per exemple:

 • El connector pot eliminar automàticament un element de la llista de desitjos d’un comprador quan l’afegeixen al seu carretó.
 • Els compradors poden compartir fàcilment les seves llistes de desitjos a les xarxes socials (excel·lent per a les llistes de desitjos d’aniversari!).

8. CartFlows

Hem cobert alguns complements gratuïts de WooCommerce que us permeten personalitzar el procés de comprovació de WooCommerce existent, però CartFlows fa un pas més en deixar-vos substituir el procés de comprovació de WooCommerce pel vostre compte personalitzat, creat amb el creador de pàgines de WordPress que escolliu..

CartFlows

Una de les coses més útils d’aquesta eina és que us permet crear embuts de checkout completats amb cops de comanda i canvis. Per exemple, si algú està comprant un parell d’ulleres de sol, podríeu mostrar una oferta especial de parament per a un estoig. Mitjançant l’ús d’aquestes ofertes intel·ligents, podeu augmentar els vostres ingressos per comanda.

També podeu crear processos de compra personalitzats per a productes individuals, la qual cosa és excel·lent si teniu una botiga més petita o si feu servir WooCommerce per a aplicacions que no siguin de producte, com ara alimentar el vostre curs en línia o el lloc de membres..

9. Canvi de divises de WooCommerce

L’augment de les compres en línia significa que la vostra humil botiga de comerç electrònic podria atendre una clientela realment global. Tanmateix, abans de deixar-se somiar amb hordes de clients internacionals, primer heu d’afrontar les pràctiques.

Commutador de divises de WooCommerce

En primer lloc, el vostre lloc web ha de ser capaç de convertir la moneda. Al cap i a la fi, és probable que un comprador compri sense veure primer el producte amb la seva moneda local.

Potser sorprenent, sembla que hi ha una veritable manca de plugins de conversió de moneda al dipòsit oficial. Tot i així, com que és una funcionalitat molt útil i que augmenta el benefici, ens estem adaptant al que hi ha disponible: aquesta llista necessita realment un complement en aquesta categoria.

El commutador de moneda WooCommerce és el millor complement gratuït per a la feina, tot i que té diverses limitacions evidents.

En primer lloc, aquesta versió gratuïta només permet dues monedes alhora.

A primera vista, això sembla restrictiu, però no ha de ser. La meva recomanació és utilitzar la moneda del vostre mercat primari, després utilitzar una moneda global com USD o EUR per a clients internacionals. (O podeu comprar la versió premium del connector per desbloquejar monedes il·limitades!)

En segon lloc, tot i que el complement admet les banderes dels vostres països escollits, haureu de penjar-la manualment a la vostra mediateca.

Si podeu fer aquestes limitacions, el connector té moltes funcions de bescanvi.

D’entrada, treu els tipus de canvi en temps real directament de Yahoo Finance, de manera que podeu confiar que són exactes.

El commutador de divises de WooCommerce també s’ofereix amb tres ginys dedicats: un canvia tot el lloc de la moneda, el següent actua com a eina de calculadora de tipus de conversió i l’últim mostra els tipus de canvi més recents..

Finalment, el connector també utilitza Geolocalització per detectar i mostrar la moneda local del visitant en funció de la seva adreça IP.

10. WooCommerce Mailchimp

Sabíeu que és molt més costós adquirir un nou client que conservar-ne un ja existent? Segons les fonts, l’adquisició de clients pot costar entre tres i 30 vegades més.

WooCommerce Mailchimp

La manera més fàcil de crear una base de dades dels vostres clients existents és recopilant adreces de correu electrònic en una llista de correu electrònic. El complement WooCommerce Mailchimp és probablement el millor complement gratuït per a la feina (si utilitzeu Mailchimp per a la vostra comercialització de correu electrònic, per descomptat).

El complement subscriu automàticament els vostres clients a una llista de correu després d’accions específiques, com ara fer una comanda o quan l’estat d’una comanda es trasllada al final. O si ho prefereixes, els dóna l’opció de subscriure’s a la pantalla de compra marcant una casella de selecció.

Recordeu que els vostres clients són els vostres millors amics. Tracteu-los bé i podran ser clients durant els propers anys.

11. Seguiment avançat d’enviaments per a WooCommerce

Una vegada que un client realitza una compra, vol saber exactament quan pot esperar rebre la seva comanda.

Seguiment avançat d'enviaments per a WooCommerce

El seguiment avançat d’enviaments per a WooCommerce us permet mantenir actualitzats els vostres clients proporcionant detalls de seguiment tant en un correu electrònic com a la seva àrea “El meu compte”..

El complement s’integra amb més d’un centenar de proveïdors d’enviament, inclosos els grans noms com USPS, UPS, FedEx, etc. També podeu integrar-vos amb TrackShip per obtenir més flexibilitat (TrackShip ofereix 50 seguidors de forma gratuïta, però després caldrà que pagar).

El connector també afegeix un nou estat de comanda “Lliurat” que pot enviar un correu electrònic als clients quan s’hagi lliurat la seva comanda. Amb la integració TrackShip, fins i tot podeu automatitzar aquest procés de manera que les comandes es marquen automàticament tan aviat com s’entreguen tan bon punt s’actualitzi la informació de seguiment.

L’únic inconvenient és que la funcionalitat automàtica realment excel·lent requereix TrackShip, que haureu de pagar després dels primers 50 seguidors. Tot i això, fins i tot sense TrackShip, el connector continua essent molt útil.

12. Enviament flexible de WooCommerce

Continuem funcionant amb la millora del procés d’enviament a la vostra botiga WooCommerce …

Enviament flexible de WooCommerce

L’enviament flexible per a WooCommerce és un dels complements gratuïts més populars per ajudar-vos a implementar una cosa que s’anomena transport de tarifes de taula.

Podeu calcular les despeses d’enviament en funció del pes total de tots els articles del carretó d’un comprador o del valor total del carretó. També podeu afegir costos de gestió o d’assegurança per a comandes més grans i crear una opció de COD especial amb un càrrec més elevat.

En general, podeu crear mètodes d’enviament il·limitats i regles de cost d’enviament, cosa que us proporciona molta flexibilitat sobre el funcionament de l’enviament a la vostra botiga.

13. Connectat de Google Analytics per a comerç electrònic millorat per a WooCommerce

El complement de Google Analytics de comerç electrònic millorat per a WooCommerce és senzill, però fa alguna cosa molt important: configura les configuracions necessàries per fer-vos servir la funció de comerç electrònic millorat a Google Analytics.

Seguiment millorat de comerç electrònic per a Google Analytics

Aleshores, podreu analitzar el comportament de les compres, el comportament de la caixa, el rendiment del producte i el rendiment de les vendes, tot des de Google Analytics.

En disposar de dades més completes, podeu esbrinar quines parts de la vostra botiga i estratègies de màrqueting funcionen i quines parts han de ser ajustades.

14. Variacions de commutació de WooCommerce

Els canvis de variació per a WooCommerce us ajuden a crear més representacions visuals dels productes variables a la vostra botiga, cosa que pot ajudar els compradors a comprendre exactament el que ofereixen.

Variacions de commutació de WooCommerce

Per exemple, si vens una samarreta en tres colors diferents, aquest complement et permet mostrar icones amb el color real, en lloc només de les paraules “vermell” i “blau” com el comportament predeterminat de la variació de WooCommerce..

Funciona per a més que només colors. Per exemple, podeu afegir les vostres pròpies imatges personalitzades per utilitzar-les com a mostres diferents per a diferents variants de producte, cosa que és fantàstica si ofereixen diferents materials per a productes.

Bàsicament, si veniu molts productes variables a la vostra botiga, aquest complement els fa més bonics i ajuda els compradors a comprendre totes les variants que oferiu..

15. Normes de descompte per a WooCommerce

WooCommerce inclou una funcionalitat de cupó integrada, però no és gaire flexible. Les regles de descompte per a WooCommerce us permeten ser més creatius amb els tipus de cupons i descomptes que oferiu, que us poden ajudar a atreure compradors i augmentar les vostres vendes..

Normes de descompte per a WooCommerce

Per exemple, podeu crear ofertes especials “comprar tres obtenir un 10% de descompte”. O bé, podeu crear un acord que ofereix als compradors un 10% de descompte si gasten més de 100 dòlars (o qualsevol altra comanda mínima).

La versió gratuïta del complement us permet crear descomptes en percentatges basats en quantitat i en percentatges, a més d’excloure determinats productes i limitar les dates.

L’únic inconvenient és que necessitareu la versió premium per poder crear alguns tipus d’oferta comuns. Per exemple, només podeu crear ofertes “comprar una obtenir un gratuït” amb la versió premium.

Pensaments finals

Això completa la nostra llista dels millors complements gratuïts de WooCommerce. Dit això, val la pena recordar que amb un complement tan complex i potent com WooCommerce, aquesta llista de 15 només rascen la superfície, de fet, hi ha moltes altres funcionalitats útils que, malauradament, només van perdre el tall (o eren massa nínxol) per inclòs.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me