Com utilitzar Shopify amb WordPress: utilitzant el nou complement oficial de Shopify

Ofertes de WordPress


Actualització 28 d’abril de 2017: Malauradament, Shopify ara ha suprimit el complement mencionat a continuació del complement oficial de WordPress directament i actualment no té previst tornar-lo a llegir més informació!

Em va fer molta il·lusió veure finalment que Shopify sortia amb un complement oficial per a WordPress. Hauria d’afegir un complement gratuït, i un d’aparent aparentment fantàstic per arrencar.

Però ara s’ha resolt la pols i he tingut temps per experimentar-hi, encara estic emocionat? És que el nou complement de Shopify per a WordPress sembla tan fantàstic un cop viscut amb ell durant un temps?

Anem a conèixer amb una revisió del complement i una guia ràpida sobre com integrar Shopify amb el vostre lloc web de WordPress:

Què és tot això??

D’acord, així que només per aconseguir que s’acceleri, el 15 de març d’aquest any, Shopify va anunciar el llançament del seu nou plugin gratuït per a WordPress.

TL; DR:

 • El complement us ajuda a integrar el vostre lloc de WordPress amb la botiga Shopify.
 • Podeu mostrar els vostres productes i els vostres clients poden comprar-los directament des del vostre lloc de WordPress.
 • A més de desenvolupar el complement, Shopify també es va associar amb un parell d’empreses temàtiques de WordPress per crear tres temes nous (i gratuïts) de WordPress optimitzats per treballar amb el connector..

Pel que fa a les coses, Shopify finalment ha aconseguit reconèixer la massiva comunitat de WordPress i possiblement ha trobat una manera de convèncer les persones amb llocs de WordPress existents per llançar les seves botigues de comerç electrònic a Shopify, en lloc de, per exemple, a WooCommerce.

Anem a veure com fer-ho …

Què tan fàcil és integrar el vostre lloc de WordPress amb Shopify?

Per començar, necessiteu dues coses:

 • Una botiga Shopify existent.
 • El propi connector, que podeu obtenir des d’aquí o bé cercant “Plugin de comerç electrònic” a la pàgina “Afegir nou” del vostre wp-admin.

Nota important: el complement no us ofereix una botiga de comerç electrònic exclusiva per si mateixa (com passa amb WooCommerce). Només és una interfície per connectar la botiga Shopify existent (i els seus productes) amb el lloc de WordPress.

Així doncs, un cop hàgiu instal·lat i activat el complement, només cal que aneu a Shopify / Settings (a l’administrador wp) i introduïu el nom del vostre magatzem per establir la connexió entre els dos..

afegeix la botiga Shopify

L’autenticació es produeix en segon pla, de manera que no haureu de fer res més que no feu clic al botó “Connecta”.

Al cap d’un temps, tindreu un panell nou a l’administrador wp, on podreu gestionar les coses bàsiques del vostre magatzem..

administrar botiga

Dic “tipus de”, ja que els botons que veieu anteriorment només són enllaços de drecera que us redireccionen a Shopify. Totes les coses considerades, és útil tenir un plafó, però encara heu d’esperar a Shopify per tenir cura de les tasques de gestió al voltant de la vostra botiga de comerç electrònic (com ara la gestió de productes, comandes, pagaments, enviament i compliment, inventari, impostos i etcètera).

Dit això, això plugin encara és molt eficaç alhora, i això permetent-vos enumerar els vostres productes i col·leccions de productes a qualsevol publicació o pàgina de WordPress.

Comença per crear una pàgina nova com normalment (o editant una que ja existeix) i notaràs un nou botó “Afegeix producte” al costat de “Afegir suports”.

afegir producte nou

Fent-hi clic, podeu seleccionar qualsevol producte (o col·lecció de productes) del vostre magatzem.

seleccionar producte

Quan ho feu, Shopify inclourà aquest llistat de productes / col·leccions a la pàgina o la publicació.

Aquesta integració molt senzilla obre un ventall de possibilitats. Per anomenar-ne uns quants:

 • Podeu crear una pàgina nova per llistar tot el vostre catàleg de productes, incrustant eficaçment la vostra botiga de comerç electrònic complet al vostre lloc de WordPress.
 • Podeu recórrer les vostres publicacions / pàgines més populars i afegir-hi algunes fitxes de productes.
 • També podeu accedir a les vostres publicacions i, en funció del tema d’una publicació determinada, enumereu algun producte adequat dins del contingut d’aquesta publicació.
 • Podeu editar les vostres pàgines de destinació d’AdWords i, en lloc d’enviar les persones a la botiga Shopify, podeu enviar-les al vostre lloc de WordPress. D’aquesta manera, mantindreu el trànsit i la gent encara pot comprar les vostres coses fàcilment.
 • Podeu incloure els vostres productes més venuts directament a la pàgina principal del lloc de WordPress.

Per últim, però no per això menys important, el més important d’aquest complement és que, bàsicament, s’acaba el vostre treball. No haureu de configurar res en relació amb els pagaments, els carretons de la compra o la caixa de pagaments. El complement us gestiona tot això per a vosaltres..

La botiga de WordPress Shopify és la seva comoditat per al client?

Al final, el lloc de WordPress encara funciona i sembla el mateix: les úniques diferències són els productes afegits a determinades pàgines / publicacions.

Per comprar qualsevol cosa, tot el que ha de fer un client és fer clic a un dels botons “Afegir al carret”.

Afegeix a la cistella

Quan ho facin, veuran un bon carro de compres volant:

carret de compra

Des d’allà, poden ajustar el nombre d’elements i, a continuació, procedir a la revisió un cop fet.

L’important és que la facturació no s’allotgi al lloc de WordPress. En canvi, el client es redirigeix ​​a Shopify.

Si el client acaba comprant alguna cosa, veurà la seva comanda a la secció Comandes de la vostra botiga Shopify.

comandes

Pros i contres

Al final, he de donar-lo a Shopify i admetre que aquesta solució és molt fàcil d’utilitzar, sobretot si no voleu tractar cap codificació o aspectes difícils relacionats amb la tecnologia de l’execució d’una botiga de comerç electrònic (com ara assegurar-vos que el vostre lloc és segur, etc..

Però anem a desglossar les coses una per una.

Pros:

 • Els vostres clients obtenen una interfície del comprador molt clara. No hi ha cap desordre, només llistats de productes senzills i botons “Afegeix al carret”.
 • Té un carro i la compra intuïtius: hi ha un senzill panell desplegable, mitjançant el qual el client pot ajustar la seva comanda o minimitzar el carretó per continuar comprant o procedir a la compra.

carret minimitzar

 • T’estalvia d’haver d’afrontar qualsevol problema relacionat amb la seguretat que puguis enfrontar en executar una botiga de comerç electrònic del teu propi domini. Tot això succeeix a Shopify i el client mai ha d’introduir la seva informació vital de la targeta de crèdit al vostre lloc. En definitiva, no us haureu de preocupar per aquest aspecte del funcionament d’una botiga de comerç electrònic en absolut.
 • La integració és molt fàcil, sobretot si ja teniu la botiga configurada amb Shopify.

Contres:

 • Si comenceu des de zero (cap lloc web i cap botiga), necessitareu molta feina per llançar i configurar primer el lloc web de WordPress i, a continuació, fer el mateix amb la configuració de la botiga de Shopify..
 • No podeu gestionar la vostra botiga des de WordPress, només es pot fer a Shopify. El complement és només una interfície que us permet enumerar els vostres productes al lloc web de WordPress.
 • El complement encara és relativament nou, de manera que pot haver-hi alguns singulars. En el meu cas, per exemple, la casella “Afegir producte” es va esvair abans de deixar-me fer qualsevol cosa. Però, com diuen, pot variar el vostre quilometratge.

Conclusió

Al final, l’ús d’aquest nou complement de Shopify per a WordPress té sentit en un parell de casos:

 • És una solució excel·lent si ja teniu el lloc web principal de negoci creat a WordPress i voleu mostrar els productes Shopify en aquest lloc web (juntament amb la funcionalitat del carretó de la compra).
 • És fantàstic si sou un blogger que vol afegir un component de comerç electrònic al seu lloc web de WordPress sense haver de tractar totes les coses relacionades amb la seguretat..
 • És excel·lent per a tots els amants de WordPress i no volen passar a Shopify completament, sinó que només volen les funcions de comerç electrònic de Shopify (sense la resta de la seva plataforma web)..

Dit això, si encara no teniu un lloc web de WordPress ni una botiga Shopify, potser una millor solució seria anar a una botiga de WordPress i a WooCommerce més informació sobre l’elecció de la plataforma de comerç electrònic adequada o una botiga en línia Shopify independent. que també pot servir com a lloc web estàndard. En qualsevol dels dos casos, podeu tenir cura de totes les vostres funcions de gestió en un sol lloc, en comptes de haver de canviar entre dos panells d’administració (a WordPress i a Shopify)..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me