Com configurar un programa d’afiliació amb WordPress + WooCommerce

Ofertes de WordPress


Per a qualsevol persona que tingui una botiga en línia, impulsar el trànsit i generar vendes és una prioritat constant, però voleu assegurar-vos que feu servir tots els recursos que teniu a la vostra disposició, mantenint sota control la quantitat d’esforç que esteu fent. Incentivar i premiar els que envien visitants al vostre lloc és una forma provada de generar més avantatges i vendes..

Tot i que la idea d’utilitzar un model d’afiliació per impulsar vendes pot semblar complicada, en realitat és bastant senzilla. A més, perquè els pagaments per afiliació es basen en el rendiment, només haureu de pagar comissions de derivació quan s’hagi realitzat una venda i hagueu obtingut ingressos del visitant referit. Pot tenir la idea de pagar un percentatge dels beneficis a aquells que promouen la vostra botiga, però, si ens fixem en això rendibilitat potencial de la inversió i manca de risc financer En comparació amb altres formes de promoció i publicitat, ràpidament començareu a veure l’atractiu!

Si voleu configurar un programa d’afiliació per a la vostra botiga en línia i amb tecnologia WooCommerce obtenir més globus oculars en els seus productes sense tenir cap cost inicial de la publicitat tradicional, aquesta guia us mostrarà com podeu fer-ho.

Una guia per crear el vostre propi programa d’afiliats per a WooCommerce

La creació d’un programa d’afiliació és molt més fàcil del que podríeu pensar. Aquí, tractarem:

 • habilitant la integració de complements de WooCommerce i afiliació
 • definint els termes del vostre programa d’afiliació
 • com els afiliats poden unir-se al vostre programa
 • generació d’enllaços d’afiliació
 • el quadre de comandament afiliat
 • el seguiment de les referències i vendes
 • pagant als seus afiliats
 • treballar amb cupons d’afiliació
 • funcions avançades opcionals per al vostre programa d’afiliació.

Quan es tracta d’afegir un programa d’afiliació a la vostra botiga de WooCommerce, és una de les millors maneres de fer-ho (si no és així el el millor mètode per evitar-ho) és utilitzar AffiliateWP: un complement de màrqueting d’afiliació extremadament potent que hem tractat recentment en una revisió anterior.

Per què utilitzar AffiliateWP?

AffiliateWP no només és particularment fàcil d’utilitzar, també té un gran conjunt de funcions i una gran varietat d’extensions útils, i s’ha construït per integrar-se perfectament amb WooCommerce. Si ja coneixeu les pàgines d’administració de WooCommerce, la primera fase amb AffiliateWP no hauria de ser cap problema..

Definició del programa d’afiliació

Després d’instal·lar i activar el complement de AffiliateWP, però abans de començar a permetre que els vostres visitants s’afiligin, voldreu fer-ho definiu els detalls del vostre programa d’afiliació.

Definiu els detalls del vostre programa d’afiliació

AffiliateWP us proporciona un control total sobre com es compensen els vostres afiliats.

Això es pot fer a la pàgina de configuració del complement, on podeu estableix el tipus de comissió (com a quota percentual o forfet) trieu la moneda i moltes altres coses, les quals hem tractat amb més detall en el nostre article anterior.

Habilitació de la integració amb AffiliateWP

A continuació, cal que activeu la integració amb WooCommerce a la configuració d’AffiliateWP. Aquest paràmetre es pot trobar a la pestanya Integracions de la pàgina de configuració principal del connector i garanteix que totes les vendes de productes siguin automàticament seguides pel complement. Amb les recents actualitzacions d’AffiliateWP, el complement ara s’integra amb encara més serveis que mai.

Habiliteu la integració de WooCommerce AffiliateWP

L’AffiliateWP s’ha actualitzat per integrar-se amb encara més serveis.

Per sort, habilitar aquesta integració és tan fàcil com marcar una casella. Un cop activat, sempre que un client remeti a la vostra botiga mitjançant un enllaç d’afiliació i realitzi una compra, AffiliateWP generarà registres de derivació automàticament.

Habilita l’autoreinscripció d’afiliats

Quan es tracta de col·laborar amb els afiliats que promouran els productes de la vostra botiga en línia, el complement us permet registrar-vos manualment. També teniu l’opció de permetre als vostres visitants sol·liciteu per unir-vos al vostre programa a la part frontal del vostre lloc web. Si voleu que els vostres visitants es registrin al vostre programa d’afiliació d’aquesta manera, haureu d’habilitar aquesta funció a la configuració d’AffiliateWP. Aquesta opció es pot trobar a la pestanya Diversos de la pàgina de configuració general.

Configuració del registre d’afiliats

Amb AffiliateWP podeu definir com gestiona els registres d’afiliació.

Si decidiu habilitar l’autoreregistrament al vostre programa d’afiliació, es recomana que també activeu les notificacions d’administració i la configuració d’aprovació necessària. En fer-ho, podreu respondre ràpidament a qualsevol aplicació, mantenint el control sobre qui permeteu promocionar la vostra botiga i productes com a afiliada..

Activa les noves notificacions de registre d’afiliació

Podeu habilitar fàcilment les notificacions per correu electrònic per obtenir alertes de nous registres d’afiliats.

Un cop hàgiu activat el registre propi per al vostre programa d’afiliació, haureu de fer-ho crear la pàgina al vostre lloc web per al vostre formulari d’inscripció. Un cop més, els desenvolupadors d’AffiliateWP ho han fet tan fàcil com sigui possible. Simplement heu de copiar i enganxar el codi curt corresponent en una publicació o pàgina nova o existent per afegir el formulari al vostre lloc.

Creació d'una pàgina de registre amb codis drecers

AffilateWP inclou diversos codis directes per ajudar-vos a crear pàgines de registre i d’inici de sessió.

Després de publicar la pàgina, podeu fer-la accessible des del menú principal del vostre lloc web o bé simplement reenviar l’URL de la pàgina a persones / empreses a les quals vulgueu convidar específicament a participar al vostre programa i promoure els vostres productes..

Formulari d’inscripció d’afiliació

Els formularis AffiliateWP haurien d’integrar-se perfectament amb la resta del lloc web de WordPress.

Segons la configuració del connector, també ho fareu rebre una notificació per correu electrònic quan es presenta una sol·licitud o rep una alerta visual al tauler d’administració de la vostra botiga.

Gestió d’aplicacions d’afiliats

Podeu gestionar els vostres afiliats i les seves aplicacions a la secció Afiliats del complement AffiliateWP al tauler de control de WordPress. Des d’aquí, podeu visualitzar les aplicacions pendents, juntament amb els que ja han estat aprovats o rebutjats.

Gestiona les sol·licituds d’afiliació pendents

És fàcil de gestionar els registres d’afiliació pendents i aprovats a través del tauler de control de WordPress.

Per a qualsevol sol·licitud pendent, podeu revisar les dades de l’enviament i després decidir si les aproveu o la rebutgeu.

Revisa la pantalla d’aplicacions d’afiliació

Les aplicacions d’afiliació es poden veure i acceptar o rebutjar amb només un botó.

Per facilitar la vostra vida, AffiliateWP gestiona els detalls d’inici de sessió i les contrasenyes de tots els sol·licitants. D’aquesta manera, us estalviareu el problema de crear i enviar les instruccions d’accés al vostre lloc als vostres afiliats.

Correu electrònic d’acceptació de sol·licituds

Les notificacions per correu electrònic s’envien automàticament als afiliats amb èxit.

Després d’acceptar una sol·licitud, l’usuari envia automàticament un correu electrònic explicant-los, completa amb un enllaç a la pàgina d’inici de sessió de l’àrea d’afiliació del vostre lloc.

Com afiliats creen enllaços promocionals

Ara és hora de cobrir com promocionen els vostres productes els vostres afiliats aprovats i assegureu-li el seguiment dels visitants que envien a la vostra botiga. La bona notícia és que AffiliateWP s’ocupa també d’això. Quan un dels vostres afiliats es registra a l’àrea d’afiliació del vostre lloc web, se’ls va rebre immediatament la informació necessària per començar a afegir els enllaços d’afiliació al seu lloc web o a les altres ubicacions on promouran la vostra botiga i productes..

Àrea de creació d’enllaços afiliats del quadre de comandament

Els afiliats poden iniciar sessió i visualitzar les seves estadístiques i generar enllaços d’afiliació.

Això no només els proporciona l’URL d’afiliació de la pàgina principal, sinó que també els permet generar enllaços d’afiliats a pàgines i productes individuals del vostre lloc web. Això vol dir poden enllaçar profundament a les pàgines interiors del lloc web: els permetrà orientar-se específicament a productes i punts de venda específics.

Generador de desplegament

AffiliateWP facilita als vostres afiliats generar enllaços profunds a pàgines i productes específics.

Per utilitzar l’URL d’afiliació generat, l’usuari només ha de navegar cap a una pàgina o producte del vostre magatzem i, a continuació, copiar l’adreça de pàgina corresponent. Aquesta adreça es pot enganxar al generador d’URL de referència a els confereixi una adreça única de derivació utilitzar per assegurar que cadascuna de les seves referències sigui realitzada a rastreig adequat per la vostra botiga.

Com els vostres afiliats fan el seguiment de les referències i com gestionen el seu compte

Un cop els vostres afiliats s’han registrat (haurem començat a promocionar els vostres productes mitjançant els enllaços de referència propis), podran iniciar la sessió al seu quadre de comandament d’afiliats al vostre lloc web. A través del tauler de control frontal AffiliateWP afegeix a la vostra botiga, els vostres afiliats poden veure les seves estadístiques, incloses les referències remunerades i no pagades, el nombre de visites a la vostra botiga que han generat, la seva taxa de conversió i els seus ingressos pagats i no pagats..

Consulteu les estadístiques d’usuaris afiliats

Els afiliats poden veure fàcilment les seves estadístiques des de l’àrea d’afiliació del vostre lloc.

Des de l’àrea d’afiliació, els afiliats també poden visualitzar una visualització gràfica de diverses estadístiques i els detalls de cadascuna de les visites que han generat, accedeixen a totes les publicitats que hagis penjat, com ara anuncis de bàners, per ajudar-los a promocionar la vostra botiga i productes i configurar l’adreça de correu electrònic que utilitzen per rebre pagaments i permetre les notificacions de derivació. Si voleu que els vostres afiliats puguin visualitzar informació detallada sobre les comandes que han realitzat les seves referències, podeu instal·lar el complement gratuït de Dades de comanda al vostre lloc. Suggeriment: per ajudar-vos a entendre millor com interactuen els afiliats amb el vostre lloc web, és el que és val la pena crear un compte de prova i l’enviament d’algunes comandes maniquí a la vostra botiga mitjançant els enllaços de referència d’afiliació.

Com feu un seguiment de les referències d’afiliats

Un cop heu tingut més d’una sol·licitud correcta i us heu inscrit com a mínim un afiliat al vostre programa, podeu fer-ho comenceu a fer el seguiment de les referències envien a la teva botiga. Això es fa des de la part posterior del vostre lloc web mitjançant la pantalla de referències de les pàgines d’AffiliateWP.

Pantalla de referències d’afiliats

Com a propietari del lloc, podeu veure totes les referències d’afiliació des del tauler de control de WordPress.

A la pantalla de referències, podeu veure les referències o vendes que hagin generat els vostres afiliats. Nota: una característica útil d’AffiliateWP és que us permet accedir a les comandes individuals de WooCommerce associades a cada referència, de manera que podeu obtenir més detalls.

A la pantalla de referències, podeu fer-ho genereu un fitxer de pagaments per als vostres afiliats basant-se en un interval de dates determinat o administreu els pagaments manualment. També podeu suprimir o rebutjar qualsevol referència, així com marcar-los com a pagats per canviar el seu estat.

Informe de estadístiques d’afiliació d’usuari

L’àrea AffiliateWP del vostre tauler de WordPress té molts informes útils.

A més de visualitzar totes les referències individuals que els vostres afiliats han generat, podeu fer-ho consulteu els informes de derivació per a cada afiliat. Fent això, podeu supervisar el rendiment individual i veure quantes visites, referències i vendes han generat.

Informe de tendències d’afiliació individual

S’han afegit més informes a AffiliateWP amb la seva darrera actualització.

L’última versió d’AffiliateWP ha afegit més funcionalitats d’informació al connector, fent encara més fàcil veure el rendiment dels vostres afiliats..

Pagament dels seus afiliats

Com s’ha esmentat anteriorment, podeu veure les vendes que us han facilitat els afiliats i, a continuació, generar un fitxer de pagaments en funció del seu rendiment. Si genereu aquest fitxer de pagaments, podeu fer-ho envieu un pagament massiu a diversos afiliats alhora mitjançant un processador de pagaments. Els serveis compatibles inclouen grans jugadors com PayPal i Skrill / Moneybookers.

Genereu el fitxer de pagaments dels vostres pagaments d’afiliació

La capacitat de generar fitxers de pagaments simplifica el procés de pagament dels seus afiliats.

Tu pots també automatitzar els pagaments als teus afiliats instal·lant un dels complements adequats per a PayPal o Stripe. Atès que AffiliateWP fa un seguiment de qui ha estat pagat i qui no ho fa, això es torna a fer de les vostres tasques, simplificant així el procés de gestió del vostre programa d’afiliació..

Gestió de cupons d’afiliació

Els cupons són una forma ideal per atraure no només els afiliats potencials al programa, sinó també transmetre incentius al seu públic. WooCommerce us permet crear cupons de descompte per a la vostra botiga i AffiliateWP us permet fer-ho associar aquests cupons amb afiliats individuals. Això us permet crear un cupó per a una filial específica que, al seu torn, us pot ajudar a reclutar més afiliats per promocionar els vostres productes. Els afiliats poden compartir un cupó de descompte amb la seva audiència. Els lectors d’afiliats obtenen un descompte de bonificació en els vostres productes, mentre que els afiliats guanyen una comissió en el procés. La creació d’un cupó de descompte especial és especialment útil per a blocaires d’alt perfil a qui voldríeu accedir. Com que els cupons funcionen independentment dels URL de referència, també ho són ideal per reclutar podcasters com a afiliats, perquè poden donar el seu codi de descompte als seus oients mentre encara guanyen una comissió.

Si voleu utilitzar aquesta funció, ho fareu primer heu de crear un cupó a WooCommerce. A la pantalla Afegeix un cupó, podeu introduir el nom d’usuari de l’afiliat a qui vulgueu connectar el descompte.

Creació d’un cupó WooCommerce per a una filial

Els cupons de WooCommerce es poden assignar a afiliades individuals per facilitar el seguiment.

Ara, sempre que s’utilitzi aquest cupó de descompte amb una comanda a la vostra botiga, aquest afiliat serà acreditat amb la derivació i guanyar una comissió per aquest ordre.

Funcions avançades d’AffiliateWP

Seguint la guia anterior, hauríeu de tenir en funcionament el vostre propi programa d’afiliació a la vostra botiga en línia de WooCommerce. Ara també tindrem la confiança de portar el vostre programa d’afiliació al següent nivell algunes funcions avançades d’AffiliateWP que podeu implementar a la vostra botiga.

Restricció de productes a determinats afiliats: Aquesta característica us permet definir quins afiliats poden guanyar comissions sobre determinats productes, una funció útil si teniu un producte popular que, en lloc de pagar totes les referències, només us agradaria que els vostres afiliats més valorats obtinguessin comissions per promocionar..

Desactivació de les referències per a categories específiques de productes: Si teniu determinades categories de productes en què no voleu pagar taxes de derivació, les podeu excloure del vostre programa. Potser teniu productes que es venen sense necessitat de promoció o aquells dels quals no obteniu molts beneficis i preferiu no pagar els afiliats per promocionar-los. Aquesta és la vostra prerrogativa, però assegureu-vos que expliqueu això prèviament als vostres afiliats per assegurar-se que entenen que no podran guanyar cap comissió sobre aquests productes en concret..

Import de la derivació per producte, per afiliat: Mitjançant la configuració del perfil d’afiliació, podeu substituir la taxa de comissió a tot el lloc i oferir als afiliats a la seva tarifa personalitzada. Aquesta característica avançada us permet establir una tarifa per afiliat per producte, amb capacitat per proporcionen a un únic afiliat el seu propi tipus de comissió per a un producte específic Aquesta tarifa funciona de forma independent de la seva taxa de derivació principal.

Podeu trobar els fragments de codi per a aquestes funcions avançades a la pàgina de documentació d’AffiliateWP.

Algunes extensions útils a considerar

De la mateixa manera que el propi complement de WooCommerce, AffiliateWP té una selecció d’extensions o complements que permeten satisfer les vostres necessitats individuals afegint més funcions i funcionalitats al vostre programa d’afiliació. A continuació, es detallen alguns complements que us poden semblar útils per a la vostra botiga en línia:

Els complements de pagament PayPal i Stripe esmentats anteriorment redueixen la tasca que comporta pagar els seus afiliats amb un sol clic. Aquests mòduls us donen l’opció de pagar els afiliats de forma individual o a granel.

Si voleu oferir als vostres afiliats un incentiu més gran per promocionar els vostres productes per sobre dels rivals, per exemple, el complement de les comissions de vida pot ampliar el període en què els afiliats poden obtenir una comissió amb les seves referències. Ara, totes les compres futures d’un client referit seran imputades a la filial qui els va enviar al vostre lloc.

Si ho preferiu pagui els seus afiliats amb crèdit a la botiga, llavors el complement addicional gratuït de crèdit de botiga és per a vosaltres.

Per als que ho són costa contractar afiliats, el complement de bonificació d’inscripció ofereix un incentiu als nous afiliats en forma de pagament per registrar-se al vostre programa..

Si voleu premiar els seus afiliats amb més rendiment, aleshores, podeu fer servir el complement de tarifes d’afiliació flexibles i lliures per augmentar l’import que guanyen els vostres afiliats a mesura que generen més comandes a la vostra botiga. Els afiliats poden augmentar els nivells en funció dels ingressos que hagin generat o en funció del nombre de referències que hagin acumulat.

Podeu visualitzar el llista completa d’extensions professionals i gratuïtes a la pàgina de complements d’AffiliateWP.

Conclusió

La configuració i la gestió d’un programa d’afiliació per a la vostra botiga en línia no ha de ser una tasca descoratjadora. L’ús de AffiliateWP pot ajudeu a treure de la mà la major part de l’esforç i poseu els afiliats i el públic a la vostra feina per a vosaltres i la vostra botiga en línia basada en WooCommerce amb relativa facilitat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map