WPChat – päivittävä WordPress-yhteisö Hangout Leland Fiegeliltä

WPChat käynnisti viime vuoden elokuussa kokenut WordPress-kehittäjä Leland Fiegel (jonka monet tunnustavat yhdeksi ensimmäisistä syntyneistä kaupallisista teemakaupoista – ThemeLab *) – perustaja, WPChat on jo saavuttanut vaikuttavaa edistystä tavoitteessaan. tulossa yhdeksi käymispaikaksi keskustelemaan monista erilaisista WordPressiin liittyvistä aiheista. Viestiketjuissa, jotka vaihtelevat siitä, pitäisikö kehittäjien myydä teemoja Themeforestissa, keskustellessamme siitä, mitä voi tapahtua WordPressille, jos sen perustajalle Matt Mullenwegille koskaan tapahtuisi ajattelua, on olemassa laaja keskustelualueelle avoin aihealue, joka sisältää myös runsaasti asiantuntemusta ja mielipiteet napautettavaksi. Lisäksi, toisin kuin monissa näkyvimmissä WordPress-keskustelun juomareikissä (kuten Facebookissa aina suosittu Advanced WordPress -ryhmä ja yhä suositumpi WordPress Google+ -ryhmä), WPChatilla on kaikki työkalut, joita voit odottaa täydeltä- puhallettu nykyajan foorumi, joka sisältää mahdollisuuden haarukoida ketjuja ja ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat helposti löytää aiemmin keskusteltuja aiheita!


Saadaksesi lisätietoja tästä uudesta fantastisesta foorumista, miten se alkoi ja mihin se suuntautui, kysyimme sivuston perustajalle: Leland Fiegelille …

Q) Hyödynnä niitä, jotka eivät vielä tiedä, kuka olet, anna meille pieni tausta taustaasi.

Työskentelen kokopäiväisesti WordPress-kehittäjänä mainostoimistossa DC-alueella. Olen WordPress DC: n meetup-ryhmän järjestäjä. Olen työskennellyt WordPressin kanssa noin 8 vuotta.

Q) Entä WPChat? Mikä on sivuston historia?

Kaikki alkoi, kun ostin verkkotunnuksen wpchat.com huutokaupassa jo elokuussa 2009. Käynnistin sen yksinkertaisena live-chat-verkkosivustona, joka palveli WordPress-yhteisöä melko pian sen jälkeen..

Kokeilin joitain erilaisia ​​ratkaisuja, mutta päädyin käyttämään IRC: tä [toim. Internet Relay Chat] -kanava freenode-sivustosta, jonka upotin wpchat.com-kotisivulle. Lähettäisin twiitin osoitteesta @wpchat (uudelleentwiitattu yleensä @themelabista, ja keskustelu täyttäisi melko nopeasti kaikenlaisia ​​ihmisiä WordPress-yhteisöstä.

Vanhempien @wpchat-twiittien kaataminen antaa sinulle hyvän kuvan siitä, kuka pysähtyi. Yritin soittaa jokaiselle Twitterissä liittyneelle henkilölle. Kun he olivat uudelleentwiittamassa, keskustelut voivat saada melko virustaalisia.

Sivusto ja siihen liittyvä IRC-kanava olivat suhteellisen lepotilassa uudelleenkäynnistykseen saakka, mutta maksin isännöintilaskun joka kuukausi ja toisinaan ihmiset pudottuivat pikakeskusteluun, mutta missään määrin sen toiminnan tasoa, jota se koitti jo vuosina 2009-2010..

Vuoden 2014 puolivälissä puhdistin kokonaan vanhan sivuston ja perustin keskustelufoorumin. Mikä vie meidät tänään.

Q) Mikä on sivuston ajattelu? Onko se rakkauden tai rahan hanke? Mitkä ovat sivustosi pitkän aikavälin tavoitteet?

Ehdottomasti rakkautta. Olen aina seurannut tarkkaan WordPress-yhteisöä, ja siitä lähtien, kun olen myynyt Teemalaboratorion, minulla ei ole toistaiseksi ollut suurta myyntipistettä. Pidän periaatteessa WPChat-blogiani WordPress-yhteisöstä.

On melko halpaa ajaa, vaikka aionkin ansaita rahaa sillä sponsorilla, koska vietän siihen melko vähän aikaa. Olen harkinnut Pro-tilien tekemistä, jotka saattavat tarjota pääsyn yksityiselle foorumille ja joitain muita etuja, mutta pääfoorumi on aina ilmainen ja avoin kaikille.

Muihin pitkän aikavälin tavoitteisiin sisältyy vain jäsenkannan kasvattaminen ja aktiivisuuden lisääminen jo olemassa olevalta ryhmältämme.

Q) Kuka on kohderyhmä? Onko se foorumi, jossa jokainen on tervetullut esittämään mitä tahansa WordPressiin liittyvää kysymystä, vai onko se suunnattu pääasiassa kehittäjille?

Vaikka olen itse kehittäjä, en todellakaan halua rajoittaa sitä vain kehittäjiin. Bloggaajat, suunnittelijat, yrittäjät, kehittäjät, aloittelijasta edistyneisiin, ovat kaikki enemmän kuin tervetulleita WPChatiin. Kaikki ovat tervetulleita esittämään mitä tahansa WordPressiin liittyvää kysymystä, ja yritän varmistaa, että mikään ketju ei jää vastamatta..

Q) Internet-foorumin luomiseen on nykyään useita eri tapoja, ja tiedän jo, että olet valinnut diskurssin käytön sijasta, esimerkiksi bbPress… Miksi diskurssi?

Pidän juuri siitä diskurssikokemuksen tunteesta. Pidän myös yhteisöstä saamasta tunnelmasta. Se on erittäin WordPress-esque.

bbPress olisi ollut ensimmäinen valintani, jos se ei olisi keskustelua. En oikeasti harkinnut mitään muuta.

Oli vaikeaa valita keskustelua bbPressin yli, mutta uskon tällä hetkellä, että keskustelu on kiillotetumpi itsenäinen foorumiratkaisu..

Mielestäni on hieman outoa käyttää ei-WordPress-ratkaisua WordPressiä koskevassa sivustossa, mutta koska diskurssi on täysin ilmainen ja avoimen lähdekoodin tapa, kuten WordPress, ajattelin, että se ei ollut liian suuri kysymys.

K) Näen, että tällä hetkellä on kaksi WPChat-järjestelmänvalvojaa: sinä ja Jeff Chandler (joista monet tietävät hänen työstään WPTavernissa. Mikä on Jeffin rooli? Onko kyse kahden miehen pyrkimyksestä vai auttaako Jeff vain auttamaan?

Jeff oli ensimmäinen jäsen (lukuun ottamatta minua) ja auttoi minua perustamaan sen uudelleenkäynnistyksen alussa. Kun asensin ensimmäisen kerran Diskurssin, me molemmat vain piilottelimme järjestelmänvalvojan alueiden ja käyttöliittymän läpi, tottuimme vain siihen, koska kumpikaan meistä ei ollut käyttänyt keskustelua aiemmin.

Hänellä oli paljon apua WPChatin saamisessa maasta. Koska minulla ei ole läheskään Jeffin tavoitettavuutta WordPress-yhteisössä, hän pystyi mainostamaan sitä WP Tavernissa ja henkilökohtaisilla kanavillaan saadakseen todella vahvan jäsenkannan alusta alkaen..

Nykyään olen varma, että Jeff on paljon kiireinen Tavernin kanssa, joten en ole nähnyt häntä viime aikoina WPChatissa. Vaikka olen pitänyt häntä järjestelmänvalvojana, koska luotan häneen, ei voi olla haittaa, että sivustolla on toinen luotettava järjestelmänvalvoja.

Q) Tiedän, koska luin henkilökohtaiselta verkkosivustoltasi, että käytät WordPressiä “melkein kaikkiin sivustoihisi” – miksi niin intohimoinen siihen?

Amazing ohjelmisto. Upea yhteisö. Se on muuttanut elämääni. En vain voi olla intohimoinen siihen.

Q) Jos minun piti nimetä muutama sivuston kilpailija, muutama niistä, jotka tulevat hetkessä mieleen, olisi Advanced WordPress -ryhmä Facebookissa, Google+ WordPress -ryhmä ja myös WordPress-alaluokka, miten WPChat erottuu itsestään?

On ehdottomasti muutama erottava tekijä.

WPChat on täysin riippumaton kaikista sosiaalisista verkostoista. En tarkoituksella sisällyttänyt yhtään ”sosiaalinen merkki päälle” -ominaisuutta, vaikka Diskurssi tukee sitä, pitämään sitä vain itsenäisenä kuin mahdollista. Monet ovat kertoneet minulle, että he todella arvostavat WPChatin sitoutumista mihinkään tiettyyn sosiaaliseen verkostoon.

Toisin kuin Facebook-ryhmä, kaikki WPChatin sisältö on täysin avointa ja luettavissa yleisölle peittämättä rekisteröintiseinän takana.

Lisäksi, kuten jo mainittiin, WPChat ei ole vain kehittäjille. Pino ylivuoto, AWP [toim. Advanced WordPress Group] ja jopa WordPress.org-tukifoorumit ovat parempia paikkoja saada vastaavia edistyneempiä kysymyksiä..

Haluan rohkaista kaikenlaista keskustelua WPChatissa, etenkin WordPress-yhteisöön liittyvästä liiketoiminnasta ja yrittäjyydestä. Ne ovat joitain suosikki keskusteluistani sivustolla (joista kerron tarkemmin myöhemmin).

Q) WPChatissa on tällä hetkellä noin 250 säiettä, toistaiseksi suosikkeja?

Hinnoittelukäyrän selittäminen: https://wpchat.com/t/explaining-the-pricing-curve/499… ei välttämättä WordPress -kohtaisesti, mutta voi olla. Periaatteessa kyse on siitä, kuinka selittää verkkopalvelujen hinnoittelu ihmisille, jotka eivät ehkä tunne alaa.

Olet käynnistämässä teemayritystä. Pitäisikö sinun myydä ThemeForest-sivustolla? https://wpchat.com/t/youre-starting-a-theme-business-should-you-sell-on-themeforest/94… aika itsestään selvä. Sain hienoa tietoa nykyisistä ThemeForest-myyjistä, samoin kuin Envaton työntekijästä!

Todella mikä tahansa yritystoiminta tai yrittäjyys saa peukalon ylöspäin minulta.

Q) Kun tarkastellaan nykyistä käyttäjäpohjaa, tällä hetkellä WPChatilla on 300 käyttäjää; mitä olet tehnyt sivuston mainostamiseksi toistaiseksi – vai onko kaikki yksinkertaisen suusanallisen kautta?

Se on melkein kaikki suusanallisesti ja Twitter. Tavoitteeni # 1 edistää sitä nyt on vain luoda uusia ketjuja ja tweetti niitä.

En ole kuluttanut senttiäkään mainontaan.

Q) WPChat on tulossa kuuden kuukauden vuosipäiväänsä (elokuun uudelleenkäynnistyksen jälkeen), opitut kokemukset ja / tai yllätykset matkan varrella?

Hei, onko se todella ollut niin kauan? Olen vain hämmästynyt heidän perustamastaan ​​jäsenkunnasta ja keskusteluista. Se on niin suuri ryhmä, ja olen todella vaikuttunut kaikista uusista asioista, jotka olen oppinut heiltä.

Q) Onko WP-yhteisössä ketään, jota olet erityisen innoissasi sivustollasi ja joka ei vielä ole jäsen? Ehkä he näkevät tämän viestin …;)

Monet WordPress-yhteisön suosikki ihmisistä ovat tällä hetkellä jäseniä, joten olen jo tässä suhteessa innostunut.

En ole niin paljon huolissaan isoista nimistä WordPress-yhteisössä (nimeä on aivan liian paljon) yksinkertaisesti liittymällä WPChat-palveluun, koska minä olen viljellä laatua koskevia keskusteluja ihmisiltä kaikissa kohdissa WordPress-yhteisössä.

K) Tiedän, että olet vuosien varrella kerännyt henkilökohtaisesti kasan WordPressiin liittyviä tietoja (esimerkiksi ThemeLabin ja Pluginfernon kautta (muuten upea logo)) – neuvoja ihmisille, jotka yrittävät ansaita elantonsa WordPressissä tai sen ympäristössä?

Kiitos! (re: loistava logo)

Jatka oppimista ja kokeile jatkuvasti.

Verkkokehitysmaisema muuttuu jatkuvasti, joten et voi tulla tyytyväiseksi. Tiedän, että keskityn henkilökohtaisesti paljon JavaScript-taitojen kehittämiseen, mikä on yhä tärkeämpää WordPressin tulevissa versioissa (ei niin, että sitä ei ole jo nyt).

Kiitos Leland – Pidä hienoa työtä!

Jos et vielä ole, siirry sivulle, kysy muutama kysymys, vastaa vielä muutamaan ja osallistu tämän upeaan yhteisöön rakentamiseen.!

* (huomautus: Syed Balkhi osti ThemeLabin vuoden 2014 alkupuolella).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map