Sådan bruges GTMetrix til at teste et websteds hastighed – effektivt!

Vindende WordPress-tilbud


Webstedshastighed er uden tvivl en af ​​de vigtigste målinger for ethvert websted – for nogle websteder kan forskellen på et enkelt sekund tilføje op til tusinder af dollars af mistede (eller opnåede) indtægter. Dette gør nøjagtigt måling af stedets hastighed afgørende. Desværre er webstedshastigheden ikke en særlig let måling. I denne artikel viser jeg dig, hvordan du bruger et af de mest populære værktøjer til rådighed, GTMetrix, til effektivt at måle et websteds hastighed.

Overvejelser om hastighedstest

Mange værktøjer – som den førnævnte GTMetrix – er gode, men temmelig ubrugelige, hvis alt hvad du gør er en engangs hastighedskontrol. Mange faktorer skal tages i betragtning, hvis du effektivt vil teste for hastighed, men en af ​​de største er dette: Hastighedstest skal udføres flere gange og gennemsnit tages for at resultaterne får nogen reel betydning.

1. Antal test

For at få et rigtig godt omfattende datasæt skal du udføre en hel masse hastighedstest, helst på forskellige tidspunkter i løbet af dagen. Det ideelle ville være at planlægge en times test og lade den køre i cirka en uge eller deromkring.

Årsagen til dette er, at dit websteds ydelse ændres hele dagen afhængigt af dit besøgstall eller endda brugen af ​​dit serverfelt, hvis du er på en delt vært.

En dejlig bivirkning af denne test er, at du vil se dine maksimale timer – hvilket potentielt kan indikere det bedste tidspunkt for dig at sende nyt indhold eller målrette annoncer / popups osv. Til dine besøgende.

Når det er sagt, er der stadig meget at lære, ved kun at lave fem eller ti prøver i løbet af en times tid. Selvom den faktiske belastningshastighed, der er givet i sekunder, kan ændre sig i løbet af en dag (eller endda en uge), vil nogle af de ting GTMetrix kan afsløre – såsom mange af de anbefalinger, det vil give om, hvordan man går frem for at fremskynde dit websted – ikke ændre sig med tiden overhovedet.

2. Testplaceringer

Når du bruger gratis versioner af mange hastighedstestværktøjer (såsom Pingdom, tildeles du normalt en testserver tilfældigt (dvs. det sted, hvor dit websted testes, vil være tilfældigt). Dette kan ofte føre til ekstremt uoverensstemmende resultater. Mens test 1 kan udføres fra New York, for eksempel – 100 miles væk fra din server – kunne Test 2 udføres fra Sydney, 10.000 miles væk fra din server.

Den placering, du vælger at teste dit websted ud, gør en stor forskel. For nogle projekter (som lokale virksomheder) kan det være fint at kassere data fra steder langt væk, men i andre tilfælde (tænk websteder med et potentielt verdensomspændende publikum) vil du teste globalt.

At teste lokalt, vælg testservere, der er i nærheden af ​​den fysiske placering af din server. Hvis du ikke ved, hvor din server er placeret, skal du spørge det hostingfirma, du bruger til at være vært for dit websted.

At teste globalt, vælg fire eller fem testservere på centrale steder rundt om i verden. Personligt kan jeg godt lide at vælge mindst en server fra USA, en fra Europa, en fra Australien og en fra Asien.

For at kunne vælge det sted, hvor dit websted skal testes fra at bruge GTMetrix, skal du registrere dig for en gratis konto og logge ind.

3. Testmål

Jeg ser ofte, at folk kun tester deres hjemmeside. Dette er en absolut begynders fejltagelse, der kan skjule tingene meget mere, end du måske tror. Først og fremmest kan din startside være den mindst datakrævende side på dit websted, hvilket gør den naturligvis den hurtigste.

Din startside er muligvis heller ikke så vigtig, som du gerne vil tænke. Jeg arbejdede på et websted, der købte 97% af sin trafik organisk gennem søgemaskiner, hvor næsten alle gik til enkeltindlæg / sider – så sørg for at fokusere på mere end bare din startside!

Kort sagt: hastigheden på din startside er selvfølgelig vigtig, men kan være sekundær i forhold til mange af dine andre sider, så sørg for også at teste som et antal andre sider. Test sider som enkeltindlægssider, butiksider og produktsider osv. For at få et afrundet sæt resultater.

Sådan fungerer GTMetrix

Grundlæggende brug af GTMetrix er gratis. Du kan gå til hovedsiden og begynde at analysere dit websted med det samme. En registreret (eller endda betalt konto) giver dig flere muligheder, såsom at give dig mulighed for at vælge teststeder, automatisere test og mere.

GTMetrix hastighedstest

Resultatoversigten viser dig browseren og placering brugt til test, PageSpeed ​​og YSlow scores, sideindlæsningstid, antal anmodninger og total sidestørrelse. Disse er gode til at analysere tendenser, men hvis du virkelig ønsker at vide, hvorfor dit websted er langsomt, og / eller hvad der kan gøres for at forbedre tingene yderligere, bliver du nødt til at grave dybere.

PageSpeed ​​And YSlow

PageSpeed ​​og YSlow tilbyder to lidt forskellige metoder til at måle, hvordan et websteds struktur og mekanik påvirker dets hastighed. Resultaterne af disse indeholder deres egne anbefalinger til at gøre tingene hurtigere – såsom cache, tilføjelse af udløbsoverskrifter, minimering af aktiver, aktivering af gzip-komprimering og lignende.

De tilsvarende sektioner i GTMetrix linker hver for at få yderligere oplysninger om emnet – så du kan læse mere dybt om det og lære præcist, hvad du skal gøre for at implementere hver specifikke hastighedsforøgende metode, der er angivet.

YSlow testinformation

Et vigtigt punkt at bemærke: Forfølg ikke procentpoint. Disse kan være vildledende og tager ikke nødvendigvis hensyn til absolut alt, hvad der er vigtigt, ligesom den samlede størrelse i megabyte på siden (som i øvrigt ofte er stærkt påvirket af dårligt optimerede billeder). I stedet, understrege den aktuelle sidebelastningshastighed angivet i sekunder – at sigte mod at barbere sekunder væk fra dette (og den ‘kritiske gengivelsessti’ – mere om dette nedenfor) burde være det virkelige mål!

Vandfaldet

Vandfaldet er et af de mest nyttige værktøjer til at fastlægge flaskehalse i dit websteds hastighed. Denne særlige visning ligner faktisk meget, hvad du muligvis kan se i browserbaserede værktøjer, såsom Firebug Net Panel. For mere information, kig hurtigt på denne fremragende artikel om, hvordan man læser vandfald. Hvis du har kort tid, er her nøddeskalversionen:

Hvert aktiv på dit websted skal søges op, overføres og vises. Hver bar i vandfaldet viser alle de trin, der er involveret for hvert aktiv, og hvor lang tid det tog.

GTMetrix Waterfall View

De trin, som hvert aktiv kan gennemgå, er som følger med en lille forklaring tilføjet:

 • DNS-opslag: Tid til at løse DNS
 • Tilslutning: Det tager tid at oprette en forbindelse
 • Blokering: Brugt tid i browserkøen og venter på en forbindelse
 • Sende: Det tager tid at sende anmodningen
 • Venter: Brugt tid på at vente på svaret (tid til første byte)
 • Modtagelse: Det tager tid at downloade indhold

Baseret på disse oplysninger kan vi tage nogle antagelser om, hvad der foregår med vores websted. Først og fremmest, kig på den blå linje i vandfaldet ovenfor. Det repræsenterer det punkt, hvor DOM blev indlæst. Den røde linje repræsenterer det tidspunkt, hvor siden blev indlæst.

Tiden til første byte (TTFB) betragtes også som en vigtig indikator for din serverhastighed. Dette vises af de ventende oplysninger i vandfaldet. Hvis du konstant ser en høj TTFB (selv efter at have gennemgået og forbedret de vigtigste anbefalinger til forbedring af webstedshastigheden), kan det være, at din host-server er det, der lader dig svigte!

Video og historie

De sidste to sektioner er kun for premiumkonti. Videoen viser en faktisk optagelse af indlæsningen af ​​webstedet – som kan vise dig, hvad alle disse forskellige data faktisk udgør. Selvom det er en dejlig funktion, finder jeg ikke mig selv i at bruge det meget, som det er, sandt sagt, lidt gimmicky, efter min mening.

Historikfanen er imidlertid virkelig en af ​​de bedste funktioner, fordi den giver dig mulighed for at se resultaterne af flere test på en side i en let forståelig, praktisk graf.

GTMetrix historiske overvågningsresultater

Konfiguration af en testsuite

Jeg har personligt en pro-konto hos GTMetrix, som jeg mest bruger til at teste både mine egne websteder og specifikke teknologier af interesse.

En ulempe med GTMetrix (selvom jeg endnu ikke har fundet noget værktøj, der kan gøre dette under alle omstændigheder) er, at det ikke kan oprette variabeltest. Hvad jeg mener med dette er, at du ikke kan fortælle GTMetrix at vælge en tilfældig side fra et givet sæt og teste det fra et tilfældigt sted. Dette ville give os en graf, der kunne uddybes yderligere, baseret på side og placering (noget for fremtiden måske?).

Et alternativ ville være at specificere både nogle sider og placeringer og teste alle variationer hver time. Dette er ganske vist ret ressourceintensivt – men ville give os et fantastisk datasæt at arbejde med. Som det står, kan du gøre dette manuelt og bruge GTMetrix sammenligningsfunktionen til at analysere dine resultater.

Til at begynde med opretter jeg alle de forskellige test, jeg har brug for. Hvis jeg ville teste 2 sider fra 3 lokationer, ville jeg oprette test for alle permutationer – hvilket ville resultere i 6 test. Derefter overvåger jeg hver times test i mindst et par dage, ideelt set en uge.

Når der er gået en tilfredsstillende tid, går jeg ind i mit instrumentbord, vælger alle test og sammenligner dem. Dette resulterer i side om side-data og samlede grafer.

Sammenligning af GTMetrix-resultater

Hastighedstips til WordPress-brugere

Åh, og hvis du bruger WordPress (emnet dette websted handler naturligvis først og fremmest om) og leder tilfældigvis efter nogle hurtige rettelser for at fremskynde tingene: her er et par meget effektiv tip, som næsten alle WordPress-drevne websteder kunne drage fordel af:

 • 1. Sørg for, uanset hvilken webhost du bruger, bruger servere, der er optimeret specifikt til WordPress – og hvis du stadig bruger generisk, ikke-WordPress-optimeret delt hosting, skal du skifte til noget meget, meget hurtigere, som en webhostingplan fra WP-motor, svinghjul eller Kinsta.
 • 2. Hvis du ikke allerede er det, skal du begynde at bruge et sidecache-plugin, f.eks. W3 Total Cache, WP Super Cache eller WP Rocket.
 • 3. Brug lidt tid på at gennemgå dit websteds billeder og sikre, at de alle er så optimerede, som de kan være (enten genoptimere dem i et program som Photoshop, eller overvej at bruge en specialtjeneste / plugin som WP Smush.
 • 4. Sørg for, at dit websted indlæser så meget af sin JavaScript som muligt nederst på siderne (snarere end øverst, hvor det forsinker indlæsningen af ​​alle andre sideelementer).
 • 5. Så smertefuldt som det kan være: Fjern eventuelle unødvendige sociale medieprofiler fra indlæsning på din side (f.eks. Facebook-, Twitter- og Google+ profiler – som alle bogstaveligt talt kan føje sekunder til din sideindlæsningstid).
 • 6. Aktivér gzip-komprimering, mindsk alle scripts og udnyt cache-browser, hvor det er muligt.
 • og 7. Måske vigtigst af alt: Fjern ethvert unødvendigt plugin, der muligvis indlæser alle former for CSS og JavaScript-filer på dine sider – selvom der teknisk set ikke er nogen grænse for antallet af plugins, du kan installere på et WordPress-drevet websted, meget generelle tommelfingerregel er: jo flere plugins, desto langsommere er webstedet!

– Andre supereffektive hurtigrettelser? Du er velkommen til at forlade dem i kommentarerne herunder! ;)

GTMetrix som et overvågningsværktøj

Indtil videre har vi stort set fokuseret på GTMetrix som en måde at finde ud af, hvad der skal forbedres på et websted for at gøre det hurtigere. Ved hjælp af alarmeringsfunktionen kan du imidlertid også registrere (og rapportere) alle tilfælde, som dit websted er langsommere under en foruddefineret hastighed.

Opsætning af advarsler

Du kan indstille et antal betingelser fra sideindlæsningstider og YSlow-score til HTML-størrelse – hvilket giver et temmelig godt afrundet system. Hvis nogen af ​​dine forudindstillede betingelser er opfyldt, modtager du en e-mail med det samme, så du kan handle på informationen for at rette op på eventuelle problemer.

Ved at overvåge dit websted er du muligvis ikke i stand til at forhindre langsomhed, men du vil i det mindste derefter have muligheden for hurtigt at reagere på eventuelle problemer for at minimere skaderne, der er foretaget af f.eks. En uventet trafikstød.

Hvor GTMetrix falder kort

I det store og hele kan jeg hellere lide GTMetrix og vælge at bruge det frem for alt andet hastighedstestværktøj til at måle og holde styr på mine egne websteder. Dette betyder dog ikke, at alt ved det er perfekt. Et af mine største problemer med GTMetrix er, at det ikke tilbyder variabel test, hvilket ville være en enorm tidsbesparelse – noget, jeg med glæde ville betale lidt ekstra for, da dette ville trimme en hel del tid af mine testprocedurer.

Et andet fokusområde kunne være at understrege, hvor vigtigt det er at bruge en vært af høj kvalitet. Ved at registrere og vise de forskellige værter, som brugerne bruger, kunne hastigheder sammenlignes, og bedre værter foreslås for visse brugere. TTFB kunne også overvåges, og forslag til hurtigere værter vises, når denne værdi er særlig høj.

Et par bemærkninger om de kritiske gengivelsesstier kunne – og efter min mening skulle gerne – tilføjes også. Selvom denne er perceptuel, kan mange faktorer opdages, såsom at mange JS / CSS-filer indlæses unødigt tidligt på siden (en absolut vigtig overvejelse forresten). Optimering af den kritiske gengivelsessti fører faktisk til dit websted vises meget på brugerens skærm – selvom den samlede sidehastighedshastighed stadig er ret høj!

Oversigt

Hvis du ønsker et hurtigt websted, har du brug for et omfattende værktøj til at teste det under en række omstændigheder. GTMetrix giver dig mulighed for at gøre nøjagtigt dette: ved at overvåge en URL hver time og fra forskellige placeringer, giver den dig et komplet billede af, hvordan dit websted fungerer.

Brugt korrekt i kampen mod langsomme hastigheder på stedet, vil GTMetrix udstyre dig med mere end nok information til at kæmpe tilbage. Husk bare at teste mere end kun din startside, at teste hver side mere end én gang og fra flere placeringer og for at holde fokus på rent faktisk at reducere disse belastningstider i stedet for at maksimere procentdelene PageSpeed ​​og YSlow!

Kender du til andre / bedre måder at måle et websteds hastighed? Tanker?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map