Hvad er PHP 7 og hvordan man begynder at bruge det med WordPress?

WordPress-tilbud


PHP 7 er en af ​​de mest betydningsfulde opdateringer i historien til en serversidesoftware, der driver mere end 82% af internettet, og i denne vejledning diskuterer vi ins og outs ved at bruge det med WordPress.

Vi ser på PHP 7s utrolige fordele og hjælper dig med at forstå vigtigheden af ​​at overholde den anbefalede minimumversion (5.6). Du lærer også, hvordan du kontrollerer, om dit WordPress-sted er klar til PHP 7, og måler fordele og ulemper ved opgradering til denne nye version.

I slutningen af ​​denne vejledning er du udstyret med en solid forståelse af PHP og overbevist nok til at opdatere til det anbefalede minimum – eller måske endda tage det næste skridt til PHP 7!

Lad os komme igang…

En begyndervejledning til PHP – Hvad er PHP?

For dem af jer, der er helt nye i emnet, er PHP et script-sprog på serversiden designet til at generere HTML-sider efter anmodning.
Tænk på det som et enkelt tretrinsproces:

 • Input: Du indtaster et sæt kommandoer skrevet i form af en PHP-script, som input til PHP Engine.
 • Forarbejdning: Det PHP-motor udfører scriptet på serveren.
 • Produktion: Outputet er en HTML-side, der er gengivet af webbrowseren.

I den tretrinsproces, der er beskrevet ovenfor, kan vi identificere nogle få komponenter.

 1. PHP-scriptet
 2. PHP-motor
 3. Server
 4. Output HTML

Lad os nu se, hvordan de forholder sig til et typisk WordPress-miljø.

Komponenter i et typisk PHP-miljø

1) PHP-scripts: WordPress er i det væsentlige en enorm, organiseret samling af koder, der er skrevet på flere scripting-sprog, såsom PHP, JavaScript og CSS, hvor den primære er PHP. Det er hvad der giver WordPress sin dynamiske natur.

2) PHP-motor: Tænk på det som central komponent der udfører instruktionerne i PHP-scriptet – gør det ved hjælp af den server, den kører på. PHP-motoren er en af ​​de mest afgørende komponenter og påvirker hastigheden, ydeevnen og pålideligheden af ​​et websted. Det er også det centrale emne i vores diskussion!

3) Server: Dette er den fjerne computer, også kendt som ‘webhost’, hvor dit WordPress-websted er vært. Hvis der var en webhost uden PHP installeret, ville WordPress ikke køre på det.

4) Output HTML: Hver gang et WordPress-websted indlæses, kaldes PHP-motoren. Scripts udføres af PHP-motoren ved hjælp af serveren, og den endelige (eller output) HTML eksporteres til den besøgende’s webbrowser. Og det er det, der afslutter processen.

Hvad er PHP 7?

Nu hvor vi er klar over, hvad et PHP-script er, så lad os tale om PHP Engine. For resten af ​​artiklen bruger vi ordene ‘PHP-motor’ og ’PHP’ synonymt.

PHP 7 er en PHP-motor, der blev lanceret i december 2016 og har en overflod af nye funktioner, ydeevne forbedringer og sikkerhedsforbedringer. Som med enhver god lektion, lad os starte med en smule historie.

En kort historie om PHP

PHP blev frigivet i 1994 som scriptingsprog af Rasmus Lerdorf i et forsøg på at skabe et værktøj, der ville gøre det lettere at opdatere hans personlige hjemmeside. * Lidt vidste han, at dette sideprojekt ville udvikle sig til magten over 82% af alle websteder – inklusive biggies som * Facebook og WordPress.

I årenes løb har PHP haft et par udgivelser. Den første var i 1995, efterfulgt af version 2.0 i 1997. Version 3.0 blev frigivet i 1998 efterfulgt af version 4.0 i 2000.

Er det forventningen, der gør PHP 7 speciel?

illustration af 12 års tid, der blev taget for at frigive php 7

Det er her ting begyndte at blive interessant. PHP version 5 blev udgivet fire år senere i 2004. Den fortsatte med at have mange iterationer – så meget, at udvalget besluttede at springe version 6 over og springe til version 7. For at sætte tingene i perspektiv var den første iteration af PHP 5 version 5.0, der blev frigivet i 2004. Dens sidste iteration, PHP 5.6, blev frigivet ti år senere i 2014.

To år nedefra kom PHP 7 med – den mest lovende udgivelse af PHP til dato. I bund og grund måtte verden gøre det vent godt 12 år for at få deres hænder på PHP 7.

Ydelsesforbedringer i PHP 7

Ventetiden gik ikke til spilde. PHP 7 kom med en lastbil med ydeevne og sikkerhedsforbedringer. Lad os grave i hver præstationsforbedring, understøttet af solide benchmarks.

1) Massiv forbedret båndbredde (anmodninger pr. Sekund)

php 7 fordele ved højere båndbredde i WordPress

PHP 7 udførte næsten to gange så godt som PHP 5.6, der kørte WordPress 4.1.1.

php7 vs php 5.6 i WordPress performance benchmark

I oversigten ovenfor kan vi se næsten 2,18 gange antallet af anmodninger pr. sekund kl mindre end halvdelen af ​​forsinkelsen.

2) Lavere forsinkelse for samtidige brugere

php 7 fordele i WordPress lavere latens

Latency er den tid, der er gået mellem den første anmodning og det første svar mellem serveren og klienten. Jo lavere latens, jo bedre er tjenesten. Lad os se, hvordan PHP 7 håndterer det.

php7 vs php 5.6 i WordPress latency samtidige brugere

Vi har taget tre datapunkter baseret på antallet af samtidige brugere for hver PHP-motor.

 1. De orange søjler repræsenterer latenstiden, når ti personer samtidig bruger dit websted.
 2. De blå søjler er til dobbelt (dvs. 20 samtidige brugere).
 3. De lyserøde søjler er til 40 samtidige brugere.

I alle tilfælde, PHP 7 banker sine forgængere ud af parken.

* Alt dette i * nøjagtigt den samme hardware! Dette betyder, at hvis du skulle opgradere til PHP 7 med alle de nødvendige kompatibilitetskontroller på plads (mere om dette senere), skal du se en dobbelt stigning i ydelsen.

3) Relaterede WordPress 4.0+ er optimeret til PHP 7

php 7 fordele i WordPress bedre kompatibilitet med wordpress

WordPress 4.0 har været finjusteret for at udnytte PHP 7s nyeste funktioner. Ifølge Zend har den næsten det dobbelte af ydelsen på den samme hardware sammenlignet med sin forgænger, WordPress 3.6.

php7 WordPress 3.6 vs 4.1 præstationsforbedring

I oversigten ovenfor ser vi, at der er en to gange præstationsforbedring i en større WordPress-opdatering. Denne benchmark er uanset versionen af ​​PHP. Det er snarere en indikation af, at WordPress-samfundet kontinuerligt optimerer koden til de kommende versioner af PHP.

4) 75% færre instruktioner, samme resultat

php 7 fordele i WordPress hukommelsesoptimering

PHP 7 har også en morder instruktions sæt. Det er skandaløst optimeret til at udføre den samme opgave i færre instruktioner. For eksempel udføres en WordPress-anmodning på PHP 5.6 i 100 millioner CPU-instruktioner. Mens PHP 7 udføres den samme anmodning i 25 millioner CPU-instruktioner. Det er en 75% reduktion i antal kommandoer kræves til gør det samme job!

5) Betydelige gevinstgevinster

php 7 fordele i WordPress overlegen ydelse

Jason Cosper, bosiddende nørd ved WP Engine, elsker at rode med de nyeste PHP-motorer for at se, hvilke der fungerer bedst.

php 7 fordele i WordPress php 5.5 vs php 7.0

I en af ​​sine eksperimenter fandt han, at PHP 7 kunne være diskutabelt 6,6 gange hurtigere end PHP 5.5 – kører WordPress 4.3.1 og bbPress.

WordPress PHP-tilstand i Q1 2017

Nu hvor vi har en funktionel forståelse af fordelene ved PHP 7, lad os se på hvor mange WordPress-brugere der bruger.

tilstand af WordPress php 2017 q1

Den gode: I henhold til den officielle WordPress-statistik er 9% af WordPress-samfundet opgraderet til PHP 7 fra 20. april 2017.

Okay: Cirka 40% af WordPress-brugere bruger PHP 5.6. Dette er relativt gode nyheder, da PHP 5.6 får sikkerhedsstøtte indtil 31. december 2018.

Det grimme: Den virkelig dårlige nyhed er dog, at mere end 50% af de aktive WordPress-websteder bruger en version af PHP, der er ældre end 5,6, som udsætter alle disse websteder for alvorlige sårbarhedsproblemer.

 • PHP 5.4 er ikke blevet lappet siden 2015.
 • Og PHP 5.5 er ikke blevet lappet siden 2016.
 • Hvis du bruger en version, der er ældre end 5.6 (mere om, hvordan du kontrollerer din PHP-version senere), skal du opdatere din PHP-version med det samme.

En fyr af håb

yoast seo php 5 og php 7 kamp

Joost de Valk, grundlægger af Yoast SEO – et WordPress SEO-plugin med over 3 millioner aktive installationer – besluttede at gøre noget ved dette. For at citere fra den originale artikel:

Fra Yoast SEO 4.5 begynder vi at vise en meddelelse på WordPress-betjeningspanelet til administratorer af websteder, der kører på PHP 5.2. Denne meddelelse vil være stor, grim og ikke-afviselig. I denne meddelelse vil vi forklare, hvorfor administratoren skal opgradere PHP-versionen af ​​webstedet.

WordPress og forældede versioner af PHP

farer ved forældet php-illustration

På dette tidspunkt er det vigtigt at påpege det WordPress vil fortsat understøtte ældre versioner af PHP. Dette betyder ikke, at du kan læne dig tilbage og slappe af. Det er i vores bedste interesse at opgradere til 5.6 – hvis ikke PHP 7.

php 5.x og php 7 support tidslinje

Hvis du er på PHP 5.6, er der et par ting, der kommer din vej snart:

 1. I henhold til den officielle PHP-supporttidslinje, ville PHP 5.6 få officiel støtte så længe 17. januar 2017. Det er slut.
 2. I bedre nyheder ville PHP 5.6 få sikkerhedsstøtte indtil 31. december 2018.
 3. Selvfølgelig vil du stadig gå glip af alle de præstationsforbedringer, du kan få for absolut nul investering.

Skift til PHP 7 – Er det værd?

Nu hvor vi har en fast forståelse af de forskellige fordele ved PHP 7, lad os tage det afgørende spørgsmål: Skal du skifte til PHP 7?

Metoden til at nå frem til enhver beslutning skal være baseret på logik. Vi ser på at tackle disse tre grundlæggende spørgsmål:

1. Hvad er fordelene ved at skifte til PHP 7?

php 7 fordele

Vi har dækket fem punkter bakket op af benchmarks fra hele nettet. Alle peger på en række fordele og til et rungende Ja når det kommer til beslutningen om at skifte.

2. Er dit WordPress-tema og plugin (r) kompatible med PHP 7?

php 7 kompatibilitetsproblemer

Bare fordi WordPress er kompatibel med PHP 7 (og har bagudkompatibilitet med PHP 5.6), betyder det ikke, at alle dens temaer og plugins er. Du kan bruge et specialbygget tema eller plugin, der har funktioner, der er forældet i PHP 7. Du kan også bruge et plugin fra WordPress-depotet, som ikke er blevet opdateret i et stykke tid. Hvad er løsningen?

3. Hvordan kan du kontrollere, om dit WordPress-sted er klar til PHP 7?

php 7 udfordringer

Heldigvis var de generøse udviklere over kl WP-motor har oprettet et temmelig fantastisk plugin, der løser netop dette problem.

php-kompatibilitetschecker WordPress-plugin af wpengine

Introduktion af PHP-kompatibilitetschecker: Et plugin, der scanner din WordPress-kodebase og aktive temaplugins på udkig efter kendte kompatibilitetsproblemer.

PHP-kompatibilitetscheck

Understøttede PHP-versioner af PHP-kompatibilitetscheck-plugin

Du kan kontrollere for kompatibilitetsproblemer for fem forskellige versioner af PHP, der spænder fra 5.3 til 7.0.

php-kompatibilitetschecker WordPress-plugin-testresultater

Kompatibilitetsproblemerne (hvis de findes) er kategoriseret i fejl og advarsler. Plugin viser listen over fil og linjenummer af den krænkende kode sammen med oplysninger om, hvorfor denne kode er uforenelig med den valgte version af PHP.

Der er dog et par begrænsninger:

 1. Plugin kan ikke registrere problemer med runtime-kompatibilitet, da det ikke udfører noget af de eksisterende temaer og plugins.
 2. Det er afhængig af WP-Cron til at scanne filer i baggrunden, så WP-Cron skal være aktiveret og arbejde på serveren.
 3. Lejlighedsvis rapporteres falske positiver, da plugin ikke kan registrere ubrugte kodestier, der kan bruges til bagudkompatibilitet.

liste over understøttede pluginchecks af php-kompatibilitetschecker

Eksempel på liste over plugins, der understøttes af PHP-kompatibilitetschecker.

Alt i alt er det et temmelig pænt plugin, der kan fortælle dig, om din WordPress-stak er forberedt til opgraderingen eller ej!

4. Hvad er farerne ved ikke at skifte til PHP 7?

php 7 faldgruber

De følgende tre punkter forklarer ulemper at ikke opgradere til den anbefalede PHP 7. De fremhæver også nogle af de mulige farerne ved ikke at opgradere til krævet minimum version, PHP 5.6.

4.1 Resultatfald: Først vil du gå glip af mindst en dobbelt stigning i ydelsen uden at investere en enkelt krone. Og gæt hvad? Hvis du er på PHP 5.2, rapporteres det at være det 400% langsommere end PHP 7!

4.2 Sikkerhedsspørgsmål: PHP 5.x havde en overflod af sårbarheder, der var korrekt rettet med de nyere versioner. Faktisk var 2016 faktisk et rekordår for PHP-sikkerhedssårbarheder, med mere end 100 rapporterede problemer, lige fra Denial of Service (DoS) til hukommelseskorruption, eksekvering af ondsindet kode osv..

For at give dig en idé om, hvor dårlig situationen er, PHP 5.4 er ikke blevet lappet siden 2015, og det understøttes ikke længere. Og stadigvæk 21% af WordPress-brugere bruger stadig PHP 5.4! Hvis du er en del af denne gruppe, skal du opdatere til 5.6 i dag.

4.3 Ødelagte plugins: Brug af en ældre, ikke understøttet version af PHP skaber plugin-konflikter. En af de mest fremtrædende fejl er den ‘uventede T_Funktion’, som det ses nedenfor.

forældet version af PHP forårsager WordPress-konflikter

Skærmbillede af supporttråden i Content Locker-plugin

Ovenstående skærmbillede er en supportforespørgsel til Content Locker-plugin. Forfatteren nævner klart, at minimumversionen af ​​PHP, der kræves for, at plugin fungerer, er 5,4.

5. Succeshistorier

PHP 7 succeshistorier

Det er altid opmuntrende at se, hvordan forskellige organisationer over hele verden drager fordel af opgraderingen.

5.1) En formue gemt til Badoo

Vores første eksempel er dating-app Badoo, som har formået at spar over $ 1 million ved at opgradere til PHP 7. Hvordan? Enkel! PHP 7 reducerede mængden af ​​computerkraft, der kræves for at udføre den samme opgave. Derfor var færre servere forpligtet til at udføre det samme job, hvilket endte med at frigive omkring 300 servere!

5.2) Major Performance Boost for Clinton Electronics

Vores anden succeshistorie kommer fra en WP Engine-klient, Clinton Electronics. I et nøddeskal ønskede de en dynamisk e-handelsbutik med hurtige belastningstider. Den valgte stak var WordPress sammen med WooCommerce. Agenturet, de arbejdede med, valgte WP Engine som den administrerede WordPress-hostingudbyder, som på sin side anbefalede PHP 7. Denne opgradering lykkedes i sidste ende at reducere webstedets belastningstid med op til 60%!

Sådan skifter du til PHP 7 med WordPress?

skift til php 7 illustration

Først skal du sikre dig, at din nuværende WordPress-stack er kompatibel med PHP 7 ved hjælp af PHP-kompatibilitetscheck-plugin. Når plugin giver dig et grønt lys, skal du fortsætte med opgraderingen.

 • Hvis du bruger delt WordPress-hosting, såsom Bluehost, kan du opdatere din version af PHP i fire enkle trin. Næsten alle delte WordPress-hostingudbydere leveres med en cPanel eller et brugerdefineret adgangspanel, hvor du kan ændre versionen af ​​PHP.
 • Hvis du bruger en administreret WordPress-hosting udbyder, f.eks. WP Engine, skifte til PHP 7 er et stykke kage – nå ud til deres support, og de får det gjort på en jippy.

WPEngine PHP FAQ-side Hentet 26. april, 2017

WPEngine PHP FAQ-side Hentet 26. april, 2017

WP Engine PHP FAQ-side, hentet: 26. april 2017

Gode ​​nyheder for WP Engine-brugere er, at den mindst tilladte version af PHP er 5,6 i henhold til deres FAQ-side.

Hvorfor WP Engine? Der er en række fordele, der gør WP Engine endnu mere attraktiv:

 1. Innovativ WordPress-teknologi.
 2. Rasende hurtige servere, der er i stand til at håndtere hundreder af millioner af anmodninger om dagen.
 3. Hardcore sikkerhed med avanceret DDoS-beskyttelse.
 4. Overlegen støtte.

De har været i branchen i et par år nu og har vundet topmærker som National Geographic og AMD. Hvad jeg personligt kan lide mest ved WP Engine er deres kultur for at give tilbage til samfundet – hvad enten det er at sponsorere WordCamps, være vært for arrangementer eller opbygge fantastiske gratis plugins som PHP Compatibility Checker.

Hvis du overvejer en opgradering eller ønsker at ændre din nuværende hostingudbyder, vil vi varmt anbefale WP Engine som din administrerede WordPress-hostingudbyder, med planer, der starter fra $ 29 om måneden.

Afslutter

Lad os hurtigt sammenfatte alt det, vi har hørt indtil videre:

 1. PHP giver 82% af internettet magt, der driver sider som Facebook og WordPress.
 2. Det anbefalet minimum version af PHP er 5.6 – Noget derunder er et stort nej!
 3. PHP 7 har væsentlig forbedringer med hensyn til ydelse, sikkerhed og funktioner – det øger nemt WordPress ‘ydelse med 2x med nul yderligere hardware.
 4. Skift af WordPress til PHP 7 bringer en række fordele hjem uden nogen investering.
 5. Før du skifter, skal du dog sikre dig, at din WordPress-opsætning er klar til at blive opgraderet til PHP 7 ved hjælp af PHP-kompatibilitetscheck-plugin.
 6. Delte værter som Bluehost understøtter PHP 7, men det skal aktiveres manuelt.
 7. Administrerede WordPress-værter som WP Engine har bundsolid kompatibilitet med PHP 7.

I slutningen af ​​dagen fortsætter PHP med at forbedre sig med hver udgivelse. Hvis du bruger WordPress sammen med kun de populære plugins, kan du vinde meget ved at opgradere til PHP 7. Hvis du imidlertid bruger en masse tilpassede eller sjældent opdaterede plugins, er det måske bedst at holde på et par flere måneder før opgradering. Det er dog vigtigt, at du bruger PHP 5.6 og intet derunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map