Hva er nytt i WordPress versjon 3.8?


I sterk kontrast til versjon 3.7 (utgitt for bare 49 dager siden) er WordPress 3.8 fullpakket med nye nye funksjoner! 3.8 Oppkalt etter Charles Parker, en veldig innflytelsesrik jazzsolist og en ledende skikkelse i utviklingen av bebop. 3.8 handler først og fremst om å forbedre og oppdatere brukergrensesnitt (lese visuelle bilder): transformere WordPress admin / dashboard-området til det stiligste innholdsstyrings- system-backend siden, vel, den forrige – med ny typografi, en moderne estetikk som ser bra ut på alle enheter og sjansen til å tilpasse hele utseendet til tingen med et utvalg av åtte fantastiske fargevalg; nye, penere og enklere å bruke tema- og widgetadministrasjonsområder og et helt nytt (og ganske imponerende) magasinsentrisk standardtema ved navn Twenty Fourteen: la oss gå i dybden med det som er nytt i WordPress versjon 3.8:

Den vakreste WordPress-backend ennå!

WordPress 3.8 introduserer en helt ny, fullstendig oppdatert admin-design: med en frisk, uklart estetikk som omfavner klarhet og enkelhet; ny typografi (Open Sans) som er optimalisert for både stasjonær og mobil visning; og overlegen kontrast som gjør hele dashbordet bedre ute og enklere å navigere.

WordPress 3.8 skjermbilde av dashbordområdet

Men det er ikke alt, nei, fordi 3.8 også gjør WordPress-backend til en hel haug mer responsiv – med forskjellige administrasjonsdesign som automatisk presenterer den optimale utformingen for størrelsen på skjermen du bruker; Videre er det også tillegg til et helt nytt sett med vektorbaserte ikoner som skalerer til størrelsen på enheten din (i stedet for de forrige pikselbaserte ikonene som ikke gjorde det) – noe som resulterer i betydelig raskere sideinnlastingstid).

Ny estetikk, typografi og kontrast

Velg en farge

En veldig fin (og litt leken) funksjon av WordPress 3.8 som allerede er dekket til døden (så la oss dekke det også her! Lol), er de nye adminfargeskjemaene: personlig tviler jeg på at jeg noen gang vil bruke noen av dem (fordi jeg Jeg er en kvadrat), men du kan satse på at du har en bunndoll på at det er båtmengder av mer interessante mennesker enn meg der ute! Merk: Hvis du nettopp har oppdatert til WordPress 3.8 og ikke kan ordne deg hvor disse nye fargevalgalternativene ligger: finner du dem på siden ‘Din profil’ under ‘Brukere’ -menyen.

Velg mellom åtte fargeskjemaer

Et helt bedre temastyringsområde

Selv om det nye temahåndteringsområdet ikke er en del av nettstedet ditt, besøker du det ofte, når du besøker det, vil du være fornøyd med de nye endringene, som inkluderer større miniatyrbilder som du kan klikke på for en veldig fin popup-skjerm med delt skjerm som viser et enda større temaskjermbilde til venstre og en vakkert formatert temabeskrivelse til høyre (dessuten kan du bruke navigasjonsområdene på tastaturet til å bla gjennom forhåndsvisninger av alle de andre temaene du har installert).

Nytt tema ledelsesområde

Et enormt forbedret nytt widgetadministrasjonsområde

Hvis nettstedet ditt har en mengde forskjellige widgetområder (som mer enn omtrent 5), frykter du sannsynligvis å måtte endre og konfigurere widgetene dine: etter en stund tenkte tanken på å prøve å dra en ned til widgetområdet du vil ha det i mens du desperat prøver å holde den valgt og bla nedover på siden samtidig, kan du lure på hvorfor du noen gang ble involvert med WordPress i utgangspunktet (vits)! Heldigvis, med 3,8, er ting mye enklere (ikke perfekte, men mye bedre): med 3.8 har du ikke bare automatisk stabling (avhengig av størrelsen på skjermen) widgeter med flere kolonner, har også muligheten til å klikke på en widget du vil bruke og velge hvilket widgetområde du vil bruke den i – og plasser den dermed i det nødvendige widgetområdet som med en magi! Søt!

Nytt widget-administrasjonsområde

Et nytt magasinsentrisk standardtema: Twenty Fourteen

I motsetning til alle standard WordPress-temaer som har gått før det, er Twenty Fourteen et ‘magasinetema’, noe som betyr at det lar deg vise innholdet ditt på mer av en magasinetype enn et vanlig gammelt bloggingstema … slik at du kan velge mellom forskjellige nye alternativer under “Tilpass” -fanen (oppført i “Utseende” -menyen), for eksempel om du vil ha et rutenettoppsett eller en glidebryter på hjemmesiden, osv. les mer om dette.

Det nye Twenty Fourteen-temaet

Versjon 3.9?

Gleder du deg til flere oppdateringer? Dessverre (eller kanskje “heldigvis” – hvis du ikke virkelig er interessert i nye funksjoner og ikke liker å bli plaget av nye utgivelser), i følge det offisielle WordPress Roadmap, må du vente til noen ganger i begynnelsen av 2014 for neste store utgivelse (versjon 3.9) og midten av 2014 for den etter det (versjon 4.0).

Merk: For en komplett liste over det som er nytt i WordPress 3.8, sjekk den offisielle versjonen 3.8-kodeksen – og som vanlig: husk å ta sikkerhetskopi av ting før du oppdaterer!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map