Verkkokaupan perustaminen (ja onnistuminen) WordPressillä – täydellinen vaihe vaiheelta -opas vuodelle 2020

Jos mietit kuinka perustaa verkkokauppa – menestyvä verkkokauppa – korostamalla onnistumista, olet oikeassa paikassa.


Tässä oppaassa käydään läpi aihe ylhäältä alaspäin ja kerrotaan jokaisesta vaiheesta oman verkkokaupan rakentamisessa – ja menestymisessä.

Tärkeintä on, että tämä opas ei johda sinut läpi teknisen asennuksen, vaan myös kuinka tutkia kilpailuasi, miten tutustua asiakaskuntaasi ja miten mainostaa myymälääsi myöhemmin. Toisin sanoen, tämä on täydellinen opas sähköisen kaupankäynnin rakentamiseen ja sen onnistumiseen.

Tässä on kysymyksiä, joihin vastaamme matkan varrella:

 • �� Voitko rakentaa verkkokaupan itse tai joudutko palkkaamaan suunnittelijan.
 • Verkkokaupan perustaminen maksaa.
 • ��️‍♂️ Kuinka vakoilla kilpailuasi ja oppia asiakaskuntaasi.
 • Everything Kuinka kaikki asentaa.
 • �� Kuinka käsitellä online-maksuja.
 • Store Kuinka mainostaa myymälääsi.

Otetaan se ylhäältä:

Contents

1. Aloita myymälän asetuslehdellä

‘Mitä?’ Okei, tämä saattaa kuulostaa vähän salaperäiseltä, mutta ainakin minulla on huomionne!

Kaupan asennuslomake on yksinkertainen asiakirja, jossa vastaat tärkeimpiin kysymyksiisi tulevasta verkkokaupastasi.

Aiomme käyttää tätä asiakirjaa myöhemmin päättäessäsi myymälän tarvitsemista erityisominaisuuksista, kohdennettavasta asiakaskunnasta, käyttämästämme ohjelmistosta ja jopa markkinointimenetelmästä.

Tässä on kysymyksiä (on parasta kirjoittaa vastaukset paperille, jotta voit pitää ne näkyvällä paikalla):

Haluatko myydä fyysisiä vai digitaalisia tuotteita vai molempia??

Erityyppiset tuotteet tarvitsevat erilaisia ​​ohjelmistoja, jotta niiden myynti olisi mahdollista; kaksi yleisintä skenaariota on fyysisten tai digitaalisten tuotteiden myynti:

 • Fyysinen – yksinkertaisesti ottaen tämä on kaikki mitä on fyysisesti lähetettävä asiakkaalle
 • Digitaalinen – kaikki lataukset, PDF-tiedostot, e-kirjat, pääsy sisältöön, ohjelmistot, tilaukset, jäsenyydet ja niin edelleen.

Myytkö paikallisesti tai kansainvälisesti?

Maan ulkopuolella tapahtuva myynti vaikeuttaa asioita monella tasolla. Alkaen verotusasioista aina kansainvälisiin merenkulkuihin.

Tapa ajatella tätä kysymystä on keskittyä ‘todennäköisimpaan skenaarioon’. Joten esimerkiksi vaikka sinulla todennäköisesti on houkutusta tarjota tuotteitasi maailmanlaajuisesti, onko se todella yrityksesi ydin heti ensimmäisestä päivästä lähtien? Jos ei, siirry “paikallisesti” tähän.

Myytkö tuotteita tai palveluita?

Jotkut ihmiset haluavat myös ajatella tätä myydyn esineen tai aikasi myymisen suhteen.

Jos aiot myydä vain palveluita, et ehkä edes tarvitse verkkokaupan asetuksia. Yksinkertainen yhteyslomake saattaa olla riittävä, koska aiot käsitellä kaikki neuvottelut ja maksut myöhemmin.

Useimmissa tapauksissa aiot käydä “tuotteiden” kanssa täällä.

Suorittaako joku muu tilauksesi?

Klassisessa online-myyntimallissa olet sinä itse, joka käsittelee koko prosessin tuotteen valmistamiseksi ja lähettämiseksi sitten asiakkaalle.

Mutta on myös muita vaihtoehtoja:

 • Pudota toimitus: Asiakas ostaa tuotteen verkkosivustoltasi, mutta sitten tuotteen täyttää kolmas osapuoli – yleensä alkuperäinen valmistaja. Tässä mallissa sinun ei tarvitse pitää luetteloa tuotteesta, vaan sinä olet välittäjä, joka löytää asiakkaan ja myy heille jonkun toisen tuotteen.
 • Amazonin FBA: ‘Fulfillment By Amazon’ muistuttaa jonkin verran postituskuluja, mutta ei kokonaan. Tässä mallissa myy edelleen omia tuotteitasi, mutta tällä kertaa saat Amazonin noutamaan, pakkaamaan ja lähettämään tilauksesi sinulle.

Yleisesti ottaen useimmat aloittelevat verkkokaupat valitsevat klassisen sähköisen kaupankäynnin mallin, missä ne ovat – sinä – huolehtien koko toteutusprosessista.

Mikä on ensisijainen sijaintisi markkinoilla?

Tämä koskee kohdeasiakkaasi sijaintia.

Muutamia hyödyllisiä kysymyksiä:

 • Aiotko myydä paikallisille markkinoille – kaupungillesi tai läänillesi?
 • Oletko menossa valtakunnalliseksi?
 • Oletko menossa ympäri maailmaa?

Kohdemarkkinoiden lähentäminen voi auttaa sinua löytämään ainutlaatuisia mainosmahdollisuuksia tai paljasta joitain ydinasiakkaiden yksityiskohtia, jotka eivät ehkä näy suurempana.

Kuinka monta tuotetta haluat myydä? (Arvioitu)

Verkkomarkkinoinnin yleinen ilmaus on aloittaa aina vähimmäiskelpoisella tuotteellasi ja skaalata siitä.

Tämä tarkoittaa pohjimmiltaan sitä, että aloitat vain muutamalla tuotteella, jotka muodostavat tarjouksen ytimen. Vaikka on uskomattoman houkuttelevaa myydä satoja tuotteita, kun aloitat verkkokaupan, tämä ei ehkä ole paras tapa uusille myyjille.

Muutamia syitä:

Suurin osa myynnistäsi tulee todennäköisesti kuitenkin vain harvoista tuotteista – ei koko luettelosta yhtä lailla. Vielä pidemmälle, on lukemattomia menestyviä yrityksiä, jotka ovat tehneet nimensä tarjoamalla vain yhden tyyppisiä tuotteita, kuten esimerkiksi patjayritys Casper.

Heistä onnistui tulla 100 miljoonan dollarin yritys alle kahdessa vuodessa ja tarjosi vain yhden tyyppisen patjan. Vasta äskettäin he ovat alkaneet tarjota sängyn runkoja ja uusia tuotelinjoja.

Käytännöllisestä näkökulmasta ei ehkä ole syytä aloittaa verkkokauppa sellaisten tuotteiden kanssa, jotka eivät aio myydä hyvin, koska niiden huolto vaatii jatkuvaa työtä. Tämä työ voidaan käyttää parempiin tuotteisiin sen sijaan.

Lisäksi on tehty lukemattomia kokeiluja yrittää selvittää paras määrä tuotteita, joita myymälän tulisi tarjota, ja toistuvasti johtopäätöksenä on ollut, että vähemmän on parempia. Yksinkertaisesti sanottuna, mitä vähemmän valintaa on, sitä helpompi asiakas on päättää mieltään.

Lopulta keskity ensin ydintuotteisiisi – tuotteisiin, jotka olivat koko syy, jonka takia halut aloittaa verkkokaupan ensisijaisesti.

Joten kuinka monta niistä haluat myydä? Ajattele ryhmissä: Onko kyse yhdestä viiteen, viidestä kymmeneen, kymmenestä 20: een?

Kun kaikki nämä vastaukset ovat käytettävissänne, voit nyt siirtyä verkkokaupan rakentamisen muihin vaiheisiin.

Jälleen ideana on, että kaikki tärkeät yksityiskohdat liikkeestäsi ovat yhdessä paikassa. Käytämme näitä tietoja myöhemmin, kun teemme päätöksiä esimerkiksi malleista, sivurakenteista, ohjelmistoista ja niin edelleen.

2. Tutustu kilpailuosi

Okei, joten jos luulet, että kilpailua ei ole ja olet ensimmäinen todella innovatiivinen yrittäjä, joka keksii minkä tahansa yrityksesi idean, niin olet väärässä ja olet vaikeuksissa.

Et koskaan halua olla ensimmäinen markkinoilla.

 • Facebook ei ollut ensimmäinen markkinoille. Siellä oli Friendster, ja tämä asia nimeltään Myspace.
 • Google ei ollut ensimmäinen markkinoille. Siellä oli AltaVista.
 • Netflix ei ollut ensimmäinen markkinoille. Siellä oli Blockbuster.

… voin jatkaa.

Asia on, että ensimmäinen oleminen, vaikka se saattaa saada sinut tuntemaan itsensä lämpimäksi, ei oikeastaan ​​pannu käytännössä. Jos olet ensin markkinoilla, tämä tarkoittaa joko:

 • (a) Myytävänä olevalle tuotteelle ei oikeastaan ​​ole markkinoita
 • b) joku muu yritti näitä markkinoita aikaisemmin ja epäonnistui

Parempi idea liiketoiminnan kannalta on olla “jälleen yksi toimija olemassa olevilla markkinoilla”.

Tiedän, että tämä ei kuulosta melkein yhtä seksikkäältä, mutta se on vain toteuttamiskelpoisempi skenaario. Kilpailu on hyvää. Se vahvistaa markkinat.

Haluan korostaa sitä vielä jonkin verran: Joidenkin kilpailujen puhdas olemassaolo on hyvä asia, kun aiot perustaa verkkokaupan tai yrityksen. Tästä syystä:

 • Se tarkoittaa, että kapealla on ansaittava rahaa.
 • Se tarkoittaa, että muut ihmiset ovat jo rakentaneet / löytäneet tuotteita, jotka resonoivat asiakkaiden kanssa ja että nämä asiakkaat haluavat ostaa (ja voit jäljitellä heitä).
 • Se luo suuria mahdollisuuksia tutkia markkinoita ja nähdä, mikä toimii.
 • Se saa asiakkaat tottemaan rahaa kuluttamiseen sellaisiin tuotteisiin, joita aiot myydä.

Toisin sanoen kilpailusi voi olla kultakaivos markkinoista, niiden tilasta ja tuotteista, jotka kannattaa yrittää myydä.

Tässä oppaan osassa, opimme vakoilemaan kilpailuasi ja kuinka tulkita saamiasi tietoja.

Tästä syystä teemme kilpailijoiden tutkimusta:

 • ✅ Haluamme oppia, mikä toimii markkinaraolla, sekä hyvin myytävien tuotteiden että tehokkaiden ja jäljitettävien markkinointimenetelmien suhteen.
 • ✅ Haluamme oppia lisää asiakaskunnasta, mitä he odottavat, mitä he haluavat ostaa ja millaiset markkinointiviestit resonoivat heidän kanssaan.
 • ✅ Haluamme käyttää saamiamme oivalluksia suunnitellaksemme verkkokaupan käynnistämistä.

�� Huomaa: Haluan, että tämä on käytännöllinen opas. Jotta se toimisi, aion valita markkinaraon ja perustaa siihen verkkokaupan vaiheiden läpi. Valitsemani niche tähän on huonekasvit – kuten vuonna, aion rakentaa verkkokaupan, joka myy huonekasveja, ja näytän sinulle sen luomisen kaikki vaiheet. Jäljempänä esiteltyä taktiikkaa voidaan soveltaa mihin tahansa markkinarakoon – tutkimusvaiheet ja kauppojen rakennusvaiheet ovat samanlaisia.

Aloitetaan:

2.1. Tunnista kilpailu

Ensimmäinen työjärjestys on selvittää kuka kilpailusi todella on.

En tarkoita abstraktisti, vaan nimenomaan – erityisillä yritysnimillä ja kaikilla.

Hyvä uutinen on, että jos olet kiinnostunut aktiivisesti kapeasta itsestäsi jonkin aikaa, tunnet todennäköisesti kaikki nämä nimet.

Jos et ole aivan varma, että se ei ole ongelma, käytämme joitain verkkotyökaluja kaiken selvittämiseen.

Aloita siis listaamalla tuntemasi yritykset / verkkokaupat. Ne voivat olla yrityksiä, jotka olet ostanut itseltäsi, yrityksiä, joista tunnet muita ostavan, yrityksiä, jotka sijaitsevat lähialueellasi … kaikki menee. Seuraavaksi laajennamme hakua koskemaan samanlaisia ​​yrityksiä, joita voi löytää verkosta.

Koska myyn esimerkkikaupassani huonekasveja, tärkein kilpailuni niche-tilassa on mukava The Sill -myymälä. Se tarjoaa melko paljon tarkkaa tuoteryhmää, jonka haluan myydä, ja uskon, että se kohdistuu myös saman tyyppisiin asiakkaisiin, joten aloitan tutkimukseni siellä.

kynnys

⚠️ Ole varovainen tunnistaessasi kilpailuasi. Ihannetapauksessa haluat tarkastella yrityksiä, jotka näyttävät mahdollisimman samanlaisilta sinun omaisilta.

Esimerkiksi The Sill myy huonekasveja – juuri mitä haluan myydä. Mutta siellä on myös muita, näennäisesti samanlaisia ​​kauppoja, kuten Bouqs, Nature Hills ja muut. Vaikka ne näyttävät olevan samanlaisia, ensimmäinen keskittyy tosiasiallisesti kukiin (lue: Kuolleet kasvit), kun taas jälkimmäinen myy puiden istuttajia.

Tämä voi aluksi kuulostaa merkityksettömältä, mutta kilpailusi virheellinen tunnistaminen voi myöhemmin aiheuttaa paljon ongelmia. Esimerkiksi kukkien asiakas ei ole ollenkaan sellainen henkilö, joka ostaa huonekasveja.

Okei, takaisin aiheeseen:

Muutaman kilpailijasi kanssa voit tehdä online-tutkimusta heidän ympärillään. Ensimmäinen työkalu, jota aiomme käyttää, on SEMrush, monipuolinen verkkomarkkinointi- ja tutkimustyökalu.

semrush - nro 1 työkalusi, kun aloitat verkkokaupan

Aloita antamalla kilpailijasi verkkosivustoosoite hakukenttään. Voit tehdä jopa kymmenen hakua ilmaiseksi, minkä pitäisi riittää.

Tulossivulta löydät suuren määrän arvioituja parametreja verkkosivustosta, sen liikenteen koosta, käänteisten lukumäärästä ja muusta.

semrush1

Sivun alapuolella näet luettelon SEMrushin mukaan kyseisen sivuston tunnetuista kilpailijoista. Useimmissa tapauksissa löydät joitain helmiä, joiden avulla voit laajentaa kilpailijaluetteloa ja laajentaa tutkimustasi. Minun tapauksessani:

semrush2

Jos napsautat Näytä koko raportti, näet vieläkin täydellisemmän luettelon:

semrush3

Luettelosta pystyin erottamaan joitain mielenkiintoisia sivustoja tutkimaan tarkemmin: Bloomscape, Greenery NYC, Patch ja My City Plants.

Voit laajentaa luetteloa entisestään toistamalla vaiheet oman nichesi mukaan.

Yleisesti ottaen, mitä enemmän aikaa vietät tähän vaiheeseen ja todella tutustute kilpailijoihisi, katsotte heidän sivustojensa kaltaisia ​​ja niin edelleen, sitä enemmän hyödyt myöhemmin verkkokaupan rakentamisessa..

Sinun tulisi myös listata niin monta paikallista kilpailijaa kuin pystyt. Näistä paikallisista kilpailijoista voi tulla kumppaneitasi, parantaen molempia yrityksiäsi matkan varrella. Lisäksi oppiminen siitä, mikä toimii paikallisilla markkinoilla, voi olla arvokasta.

✍️ Lista vähintään kymmenen kilpailijaa.

Tämä ei tarkoita vain haluamiasi sivustoja / kilpailijoita – jos joku näyttää toimivan hyvin, mutta et pidä siitä, mitä ne edustavat mistä tahansa syystä, lisää ne joka tapauksessa luetteloosi. Tutkimus siitä, mikä tekee heistä menestyviä, voi maksaa itselleen.

2.2. Katso myymäsi tuotteet

Kun kilpailijaluettelosi on käsillä, nyt on aika nähdä, minkä tyyppisiä tuotteita he myyvät (erityisesti) ja mikä tekee niistä houkuttelevia.

�� Yksi tärkeä huomautus: Kun teet läpi vaiheita täällä, älä katso vain tuotteita, joita kilpailijasi myy, katso myös tapaa, jolla he esittelevät näitä tuotteita – miten tuotteet luokitellaan ja miten ne on järjestetty verkkokaupassa. Kuten aiemmin mainitsin, kilpailusi voi olla todellinen kultakaivos, joka tarjoaa tietoa siitä, mikä toimii niche-tilassa.

Ensimmäinen askel on tietenkin käydä jokaisen kilpailijasi verkkokauppasivustolla ja viettää aikaa heidän tuoteluetteloissaan.

Ensisijainen asia on päättää, ovatko tuotteet ja siten markkinarako ”tuotelähtöisiä” vai ”elämäntyyliä”.

Tarkoitan tällä seuraavaa:

 • Tuotelähtöiset kapeat ovat niitä, joissa tietty tuote ja sen parametrit myyvät. Ajattele esimerkiksi autonosia. Periaatteessa, jos joku tarvitsee ilmansuodattimen vuoden 2014 Camarolle, niin hän tarvitsee ilmansuodattimen vuoden 2014 Camarolle. Tuotteella on merkitystä, ja tuotteen esitystavan on oltava tosiasiallinen. Onko suodatin uusi? Soveltuuko se varmasti vuoden 2014 malliin? Mikä on hinta? Onko takuu? Tosiasioita. Tosiasioita. faktat.
 • Elämäntapaohjatut kapeat ovat täysin erilaisia. Ajattele vaatteita. Vaikka jokaisella vaatekappaleella on omat parametrit (kuten koko, hinta ja niin edelleen), ne eivät myy tuotetta. Sen sijaan myyt tuotteeseen liittyvää elämäntapaa. Asiakas ajattelee: Olenko sellainen henkilö, joka käyttää tällaisia ​​vaatteita?

Tuotteiden esitysmuodossa nämä erot syntyvät. Mieti seuraavia esimerkkejä:

Seuraa minun edellistä ajattelutapaani, täällä on myymälä, joka myy autonosia. Tässä on yksi tuotteista, Camaro-ilmansuodatin:

Camaro

Kuvissa esitellään tuote yksinään. Näyttelyssä on erilaisia ​​mittauksia, ja kuvaus keskittyy tosiasioihin ja ajoneuvojen asennukseen.

Tässä on esimerkki Bohemian Traders – vaatekaupasta:

bohemiantraders

Huomaa, kuinka sivulla on kuvia naisesta, joka käyttää tiettyjä vaatteita. Tässä esitetään kohtaus. Se on henkilö, joka kulkee päivänsä. Onnellinen. Tämä yritys myy kaikki kyseisen tuotteen hankkimiseen liittyvät etuudet. Mitä he myyvät, on elämäntapa.

Syy, että kerron teille kaiken tämän, on se, että elämäntyyliin ja tuotteisiin perustuva kysymys on yksi tärkeimmistä kysymyksistä, jotka sinun on saatava oikein, kun aloitat verkkokaupan.

Tämän virheellisyydellä on valtava vaikutus myyntiin.

Onneksi voimme katsoa kilpailuamme ja nähdä, mitä he tekevät. Näin se toimii esimerkkivarastoni – kasvikaupan – tapauksessa.

Ensimmäinen kilpailija, jonka aion tarkistaa, on The Sill. Pelkästään kotisivu antaa sinulle kuvan siitä, mistä he ovat.

kynnys

Vaikka kasveista on paljon kuvia, kuten pitäisi olla, on vielä muutama huomion arvoinen yksityiskohta:

 • Yhdelläkään kasvista ei ole vieressä tunnistetta.
 • Lähes kaikissa valokuvissa on useita kasveja.
 • Kasvit ovat räätälöityjä ruukkuja – ei yleisiä juttuja.

Toinen kilpailija, Bloomscape:

bloomscape

 • Vielä vähemmän keskitytään yksittäisiin kasveihin.
 • Kuvissa on koko huoneen sarjat.
 • Kasvit ovat aina osa kuvaa, mutta eivät pääaihe.

Edellä mainitut kaksi esimerkkiä viittaavat siihen, että tämä on todennäköisesti elämäntyyliin perustuva markkinarako.

Ja se on järkevää. Vaikka olen varma, että jotkut ihmiset ostavat Fiddle Leaf Fig -lehden, suurin osa on todennäköisesti kiinnostunut yksinkertaisesti viileästä kasvista, joka sitoo huoneen toisiinsa. He haluavat jonkun elämäntavan, jolla on talossa viileitä kasveja.

Katsotaan nyt syvällisempää luetteloita. En aio analysoida tätä pienimpään yksityiskohtaan, koska haluan vain näyttää sinulle periaatteet, kuinka tämä tehdään, mutta rohkenen sinua viettämään mahdollisimman paljon aikaa tähän vaiheeseen. Jokainen tutkimukseen käytetty tunti maksaa sinulle paljon myöhemmin ja auttaa sinua välttämään paljon vaivaa.

Kynnys näyttää myyvän kaikenlaisia ​​kasveja, ja siellä on joitain huomionarvoisia yksityiskohtia:

 • He eivät luokittele kasveja sinänsä.
 • Ainoa tapa suodattaa myymälän läpi on valita kasvin koko.
 • He myyvät kasvisarjoja, ei vain yksittäisiä.
 • Ne tarjoavat paljon mitä voidaan kutsua suunnittelijakasveiksi.
 • Jokaisella kasvilla on viileä esitys ja suurin osa niistä on myös viileässä istutuskoneessa.
 • Joillakin kasveilla on lemmikkieläinystävällinen etiketti.
 • Hinnat ovat 5–110 dollaria.

Se mitä minulle sanoo, on se, että kasvien myynnissä tärkeintä on hinta, koko ja esittelymuoto. Sellainen kasvi (laji), jota myydään, voi myös olla tärkeä, mutta en vetoa siitä.

Katsotaanpa yksittäistä tuotesivua:

kasvien yksi

Katso kuvaus. Huomaa, kuinka mikään alkuperäisistä kuvauksista ei oikeastaan ​​koske itse kasveja – voit nähdä, että vain vierittämällä alas Kasvinhoito-osioon. Lisäksi Plant Bio on oikeastaan ​​kokoontaitettavan lohkon sisällä. Tämä on uskomatonta. Tämä tarkoittaa, että myytävästä tuotteesta annetut todelliset raakatiedot eivät ole lainkaan tärkeitä. Se ei mene paljon pidemmälle elämäntapakäytössä kuin tämä.

Toinen myymälä, Bloomscape: Heidän luettelossaan on enemmän suodatusvaihtoehtoja, mukaan lukien kuinka vaikeaa kasvia on huollettava, kuinka paljon valoa se tarvitsee, onko se lemmikkieläinystävällinen vai ei, ja tietenkin kasvin koko.

bloomscape luettelo

Mutta siellä on enemmän:

 • Jokainen kasvi voidaan räätälöidä jossain määrin – voit valita istuttajan värin.
 • Siellä on koko-opas, joka auttaa aloittelijoita selvittämään, kuinka suuret kasvit ovat.
 • Hinnat ovat 35–195 dollaria.

Tämä kasvikauppa on vähän kalliimpaa, mutta se on hyvä asia. Tämä tarkoittaa, että hinta ei ole valtava tekijä kapealla.

Kun tarkastellaan yksittäisiä tuotesivuja, kuvaukset ovat hyvin lyhyitä, eivätkä ne kerro sinulle mitään kasveista. Kuvausten alla olevista lohkoista on paljon enemmän hyötyä, ja ne tuovat esiin kaikki keskeiset tiedot, joista asiakas todennäköisesti kiinnostaa.

kauneustähti

Jälleen kerran on vieritettävä alas saadaksesi lisätietoja itse kasvista. Tuotesivu on myös erittäin tyylitelty.

Tee muistiinpanoja, kun teet tätä tutkimusta omalle nichellesi ja säilytä. Tavoitteena on oppia mahdollisimman paljon kilpailijoista!

Seuraavaksi voit siirtyä kilpailijoiden myymälöiden bestsellereihin. Esimerkiksi The Sillin yksi tällainen kohta kertoo minulle, että halvemmat kasvit myyvät yleensä paremmin. Vaikka nämä tiedot ovat hyödyllisiä, sinun ei pitäisi päättää, että aiot myydä myös vain halpoja tuotteita. Tämä voi palautua, koska et oikeastaan ​​tiedä varmasti, miksi tietty tuote myy parhaiten. Voit vain olettaa.

Silti bestsellereiden tarkasteleminen antaa sinulle käsityksen siitä, mitä sinun on tutkittava enemmän luonnettasi rakennettaessa.

✍️ Tee vastaavaa tutkimusta kapealla.

 • Etsi yhteisiä elementtejä, joita suurin osa kilpailusta käyttää.
 • Tutki, mitkä ovat keskihinnat.
 • Katso, kuinka kilpailija luokittelee tuotteitaan.
 • Katso, mikä myy parhaiten.
 • Tutki, mikä on merkitystä, kun kuvataan tuotteita.

Tee muistiinpanoja. Käytät näitä tietoja luomalla luettelosi tien päällä.

Kun teet nämä vaiheet, tee myös muistiinpano siitä, mitä pidät / et pidä heidän verkkosivustoistaan ​​/ malleista / tarjouksista.

Tilaa kilpailijoiden uutiskirjeet saadaksesi lisää ensimmäisen näkökulman näkökulmasta. Katso, millaisia ​​sähköpostiviestejä he lähettävät ja mitä tuotteita ne mainostavat voimakkaammin kuin muut.

Osta myös jotain kilpailustasi. Katso, millainen prosessi on ja mikä voi siitä olla yllättävää.

Tarvitsetko lisää esimerkkejä siitä, mitä myy omalla nichelläsi? Siirry Amazoniin tai Etsyyn, tarkista aiheeseen liittyvät luokat. Lajittele eniten myytyjen mukaan. Lue kuvaukset ja toista yllä olevat vaiheet.

Mitä sinulla pitäisi olla tämän vaiheen jälkeen, on luettelo mahdollisista tuotteista, joita voit myydä, ja idea siitä, kuinka voit lähestyä niiden myyntiä – kaikki perustuen siihen, mitä kilpailijasi tekee.

3. Tutustu asiakaskuntaasi

Nyt tiedämme, mitä markkinoillasi yleensä myydään, saamme lisätietoja siitä, kenelle kaikkia näitä tuotteita myydään.

Vaikka tämä voi kuulostaa aluksi itsestään selvältä, ihanteellisen asiakaskunnan löytäminen voi itse asiassa viedä jonkin verran vaivaa.

Ensinnäkin, älä tee kaikkien suurin virhe – ajattelemalla, että voit myydä kaikille.

Tämä on yleinen virhe. Periaatteessa olemme tottuneet näkemään valtavia tuotemerkkejä, jotka todellakin myyvät kaikille, joten alamme ajatella, että voimme olla heidän kaltaisiaan. Tämä ei ole totta.

Ja se käy ilmi, kun jäljitämme joidenkin näiden valtavien tuotemerkkien historiasta ja näemme kuinka nöyrästi ne todella alkoivat.

Esimerkiksi heti toisen maailmansodan jälkeen pieni japanilainen yritys alkoi myydä pieniä muunnelmia, jotta radiot pystyivät vastaanottamaan kaiken radioaaltojen spektrin eikä vain sen, mitä Japanin hallitus oli sallinut ennen toista maailmansotaa. Et saa paljon kapeampaa kuin pienet modit radioille … Tämä yritys tunnetaan nykyään nimellä Sony.

Tosiasia on, että jos se ei olisi Sonyn varhaista tarinaa, brändiä ei todennäköisesti olisi ollut olemassa sellaisena kuin tiedämme sen tänään.

Sinun on myös aloitettava pienestä. Kaikki alkavat pieninä.

Katsotaanpa tätä ajatellen päivän kysymystä: Kuka on asiakkaasi?

Tutkitaan tämä tekemällä muutama asia:

3.1. Ota selvää kenelle kilpailusi myy

Ensimmäinen asia, jonka voit tehdä, on käyttää online-työkaluja saadaksesi raakaa tietoa asiakkaiden kohderyhmästä, johon kilpailusi sopii.

Työkalu, jota haluan käyttää, on SiteProfiler, joka on osa suurempaa työkalusarjaa. Rajoituksia on, mutta voit tehdä pari hakuja ilmaiseksi kirjautumisen jälkeen.

Syötä kilpailijoiden verkkosivustot, siirry kohtaan Yleisö ja katso mitä tuloksia tulee esiin. Tässä on mitä olen oppinut etsiessään kyytiä:

kynnysprofiili

Kuten voitte nähdä, tässä tapauksessa suurin osa verkkosivuston yleisöstä on naisia, korkeakoulututkintoa ja he selaavat joko koulusta tai työpaikasta.

Tässä on vastaava haku, joka tehtiin Bloomscapelle:

bloomscape-profiili

Pohjimmiltaan se on sama asiakas.

Tällaisten samankaltaisuuksien löytäminen on hyvä – se tarkoittaa, että on olemassa joukko erityisiä asiakaskuntia, joihin voit kohdistaa.

3.2. Tee avainsanatutkimus

Avainsanatutkimuksen tavoitteena on selvittää, mikä on omalla nichelläsi todella suosittu.

Mutta ensinnäkin mikä on avainsanatutkimus joka tapauksessa?

Yksinkertaisesti sanottuna avainsanatutkimus on prosessi, jolla selvitetään avainsanat, joita ihmiset käyttävät etsiessään aihetta / tuotetta Googlessa.

Kun tiedät, mitkä nämä avainsanat ovat, voit tarjota samanlaisia ​​tuotteita ja pyrkiä sijoittautumaan myös näille avainsanoille, saaden ihmiset näkemään verkkosivustosi / myymäläsi.

Saadaksesi alkuperäisiä ideoita voit palata takaisin SEMrushiin ja etsiä pääkilpailuasi.

Vaihda kohtaan Orgaaninen tutkimus -välilehti löytääksesi suositut avainsanat – avainsanat, joita katsojat käyttävät ennen sivustoon siirtymistä.

kynnysosat - avata verkkokauppa etsimällä ensin kilpailun avainsanat

Muutama avainsana erottuu luettelosta minulle:

 • ‘Paratiisilintu’
 • ‘Käärmekasvi’
 • ‘Zz kasvi’
 • ’Philodendron’
 • ‘Rahapuu’
 • “Hämärässä kasvit”
 • “Miten repot kasvi”
 • ’Kasveilla’

Suuri paksu näistä ovat erityisiä kasvinimiä, mikä on hyvä, koska se antaa minulle ideoita siitä, mitä voin erityisesti tarjota – nämä ovat todella kysyttyjä tuotteita.

Näet todennäköisesti jotain samanlaista myös oman markkinaraon suhteen.

Mutta se ei ole avainsanatutkimuksen loppu. Katsotaanpa nyt syvemmälle joidenkin muiden työkalujen kanssa.

Mene KWFinderiin, syötä avainsanat, jotka olet löytänyt SEMrushin kautta, ja katso mitä tulee. Tavoitteesi on oppia avainsanojen hakumäärät (kuinka moni ihminen etsii niitä tietyn kuukauden aikana) ja löytää myös muita aiheeseen liittyviä avainsanoja.

Tässä on mitä saan, kun etsin yhtä avainsanani:

kwfinder etsii käärmekasveja verkkokaupan perustamiseksi

Vasemmalla puolella on luettelo liittyvistä avainsanoista. Oikealla näet nykyisen avainsanan kymmenen Googlea.

✍️ Kirjoita kaikki liittyvät avainsanat, jotka saavat vähintään tuhat kuukausittaista hakua. Vaikka et lopulta tarjoa jotain kaikille, nämä ovat todellisia asioita, joita yleisö etsii.

3.3. Etsi liittyviä Facebook-ryhmiä

Niin paljon huonoa lehdistöä kuin Facebook on viime aikoina saanut, se tarjoaa meille edelleen hienoja työkaluja, joita voimme käyttää aloittaessamme verkkokaupan. Esimerkiksi Facebook-ryhmät.

Jokaisessa nykypäivän aiheessa on Facebook-ryhmä. Usein useita ryhmiä. Myönnetään, että jokaisessa heistä voi olla vain viisikymmentä-sata ihmistä, mutta se on silti tiedon kultakaivos.

�� Joten siirry Facebookiin ja etsiä avainsanoilla, jotka tunnistit edellisessä vaiheessa. Jos tiedät jo tarkat tuotteet, jotka haluat myydä, käytä niitä myös haussa.

Jos löydät ryhmiä, joissa on yli 5000 ihmistä, rajaa aiheesi. Voit mennä paikallisesti keskittyneempään ryhmään.

Noin 500–2000 ihmisen ryhmät ovat hienoja ideoiden hankkimiseen, koska ne ovat riittävän suuria, että tietyt mielenkiintoiset ideat ilmestyvät, mutta eivät liian suuria, jotta koko keskustelu olisi liian laaja.

Liity ryhmiin ja aloita lukeminen. Katso keskusteluja, ihmisten lisäämiä viestejä, kuvia, kysymiä kysymyksiä ja niin edelleen. Pelkästään altistumisen avulla voit saada ideoita siitä, mikä tosiasiallisesti on kyseiselle yleisölle, asioista, joiden kanssa he kamppailevat, tuotteistaan, jotka he ostavat ja tuotteista, jotka todennäköisesti ostavat, kun heille annetaan mahdollisuus.

Annan teille esimerkin. Olen tämän pienen moottoripyörän ylpeä omistaja:

Mondial

Se on F.B. Mondial HPS. Tietysti siellä on omistajien Facebook-ryhmä. Se on suljettu ryhmä (kuten suurin osa heistä), mutta voit pyytää liittymistä ja 99% tapauksista sinut hyväksytään.

Jos haluaisin rakentaa yritystä tämän moottoripyörän ympärille, vain ryhmän läpi lukeminen antaa minulle ideoita asioista, joita voisin tarjota, mukaan lukien:

 • Rekisterikilven siirtosetit
 • Vaihdeosoittimien asennussarjat ja oppaat
 • Takajarrujen kiinnityssarjat
 • Mukautetut pakokaasut

Näitä asioita koskevia kysymyksiä tulee esiin koko ajan ryhmässä.

Kun teet samanlaista tutkimusta omassa markkinaraomassa, kiinnitä huomiota myös verkkosivustoihin, joita ihmiset mainitsevat (mitä he haluavat lukea), opi kuinka he löytävät uusia tuotteita ja niin edelleen.

3.4. Katso mitä YouTubessa on

YouTube on Webin toiseksi suurin hakukone. Lisäksi on ilmoitettu, että vuoteen 2022 mennessä verkkovideoiden osuus on yli 80% kaikesta kuluttajien verkkoliikenteestä.

Sinun pitäisi pystyä löytämään ainakin kourallinen kanavia, jotka liittyvät omaan markkinarakoihisi.

Oikeastaan ​​olet todennäköisesti tilannut monet heistä jo. Ja jos ei, niin todella pitäisi!

Jos tutkit juttuja YouTubessa ensimmäistä kertaa, voit käyttää joitain samoja avainsanoja, jotka löysit edellisissä vaiheissa.

Kun etsit suosittuja kanavia, yritä kiinnittää huomiota kahteen asiaan:

 • Kanavalla olevien tilaajien lukumäärä.
 • Suosittujen videoiden katselukertojen määrä.

Kapean alueen koosta riippuen nuo numerot voivat olla enemmän tai vähemmän vaikuttavia, mutta sinun pitäisi silti pystyä osoittamaan johtavat kanavat.

Tässä on tuloksia, joita saan, kun etsin kasvien hoitoa:

kasvien hoito YouTubessa

Aivan yläosassa on joitain suosittujen kanavien ylläpitämiä videoita. Napsauta kanavan nimeä nähdäksesi sen pääsivun.

Aion tarkistaa kaksi kanavaa lisätutkimuksia varten: PLANTERINA ja Crazy Plant Guy.

Mennään ensin PLANTERINAan, siirry kohtaan VIDEOT -välilehti ja lajittele sitten suosituimpien mukaan:

planterina

Kaksi suosituinta videota ovat heti portin ulkopuolella, ja voin käyttää inspiraatiota joko tuotteisiin, joita minulla voi olla kaupassa, tai sisällölle, jonka voisin myöhemmin kirjoittaa myymäläni mainostamiseksi (puhumme siitä vähän)

 • Helppo huonekasveja
 • Parhaat hämärässä kasvit

Jotkin “aloittelijaystävälliset” kasvit voivat olla hieno idea tuotteelle.

Seuraava kanava, Crazy Plant Guy. Vaihda taas kohtaan VIDEOT ja sitten lajitella suosituimpien mukaan.

hullu kasvi kaveri

Talokasvien retkien lisäksi suosituin video on nimeltään ”helppo huonekasvi aloittelijoille”. Tämä taas tekee minusta vain varmemman, että kasvien tarjoaminen aloittelijoille on hieno idea.

�� Tee vastaavaa tutkimusta kapealla. Etsi suosittuja videoita, mieti, mikä tekee niistä suosittuja ja mitä voit tarjota myymälässäsi tai miten voit esittää tarjouksesi saadaksesi samoja etuja. Ota huomioon kaikki asiat, joista voi olla hyötyä myöhemmin.

3.5. Löydä suositut podcastit

Idea täällä on hyvin samanlainen. Tee periaatteessa sama asia. Katso, mitä siellä podcasting-vaiheessa on, muista, mikä on suosittua, mistä ihmiset erityisesti puhuvat, ja hanki ideoita siitä, mitä voit mukauttaa yrittäessäsi perustaa verkkokauppa.

Ota myös huomioon kaikki nämä podcasteja käyttävät henkilöt sekä vieraina esiintyvät ihmiset. Niistä ihmisistä voi tulla kontaktisi myöhemmin.

3.6. Mene Quoraan

Quora on suosikkipaikkani mennä, kun haluan saada selville todelliset, ajantasaiset kysymykset, joita ihmiset esittävät mistä tahansa aiheesta.

Jos et tiedä, Quora on klassinen kysymys- ja vastaussivusto. Kuka tahansa voi kysyä mitä tahansa kuviteltavissa olevaa kysymystä, ja on ihmisiä, jotka haluavat antaa heille vastauksen. Ja nämä vastaukset eivät yleensä ole roskapostia, vaan laadukkaita, oivaltavia juttuja.

Aloita jälleen haku aiemmin määrittelemilläsi avainsanoilla.

quora - kasvien hoidon etsiminen matkalla aloittaa verkkokauppa

Selaaminen siellä tapahtuvan voi antaa sinulle paljon inspiraatiota. Voit löytää:

 • uusia kilpailijoita, joista et tiennyt
 • ainutlaatuisia ongelmia, joita ei käsitellä suosituilla teollisuuden sivustoilla
 • tuotepyynnöt asioista, joita ei vielä ole
 • hip uusien tuotteiden suositukset
 • ja ennen kaikkea ihmisillä on ongelmia ja kysymyksiä, joiden avulla voit auttaa heitä ratkaisemaan.

Merkitse muistiin kaikki mielenkiintoinen. Lue kysymykset ja parhaat vastaukset.

4. Valitse kulma

Kun kaikki tutkimus on takana, voimme vihdoin likaista kätemme ja perustaa verkkokaupan, jota räätälöimme tarpeidemme mukaan!

Ensimmäinen käsittelyjärjestys: Kulman valinta!

Kulma voidaan määritellä siten, että henkilö ottaa itsellesi markkinaraon, asiakaskunnan ja sen, kuinka haluat palvella tätä asiakaskuntaa.

Mieti tärkeintä esimerkkiä: Automarkkinat. Siinä on lukemattomia yrityksiä. Päivän päätteeksi he kaikki tuottavat nelipyöräisiä ajoneuvoja, joiden moottorit ovat keskellä. Silti heillä kaikilla on ainutlaatuinen sijainti markkinoilla ja ne palvelevat erilaisia ​​asiakkaita.

Riippumatta siitä, mitä haluat myydä, sinun on myös päätettävä kulmasta.

Tavoitteena on määritellä, mitä myyt erityisesti, kenelle ja miksi he haluavat ostaa.

Kaikilla markkinatutkimuksilla, jotka ovat jo takana tässä vaiheessa, sinulla on todennäköisesti hyvä idea millaisia ​​tuotteita haluat myydä. Nyt on aika olla hieman tarkempi:

 • Kirjoita kaikki tuoteideat ja kaikki asiat, jotka tekevät niistä ainutlaatuisia kapealla.
 • Kuvaile ihanteellista asiakasasi – keskity väestötietoihin ja kaikkiin muihin ominaisuuksiin.
 • Selvitä, miksi ihanteellinen asiakas ostaisi sinulta.

Esimerkiksi The Sill ja Bloomscape etsivät heitä siitä, että ne tekevät kasvien poimimisesta yksinkertaista ja auttavat asiakkaita myös aloittamaan kasvien hoidon. Heidän tehtävänä ei ole vain myydä sinulle kasvi ja jättää sinut sitten omille laitteillesi. Juuri mitä tapahtuisi, jos ostaisit kasvin Home Depotista, he tarjoavat koko paketin.

Tämä “koko paketin” lähestymistapa on erittäin houkutteleva, varsinkin jos olet aloittelija “kasvien elämässä” (kuten he kutsuvat sitä).

Tätä kulma on.

✍️ Kulmasi pitäisi vastata seuraaviin kysymyksiin:

 • Mitä myyt, erityisesti?
 • Kenelle, erityisesti?
 • Miksi he ostavat sinulta?

5. Valitse verkkokaupalle nimi

Koska näkökulma on tiellä, voimme alkaa tutkia mahdollisia myymälä- ja verkkotunnusnimiä (verkko-osoitteita).

Ensin tehdään joitain yleisiä aivoriihiä kauppojen nimien ympärille.

Huomaa: Muista, että laillinen yrityksesi nimi voi olla mikä tahansa ja se voi poiketa verkkokaupan nimestä. Keskustelemme täällä myymälän nimellä, sellaisena kuin se näkyy asiakkaille verkossa.

Sivustojen nimiä on kahta päätyyppiä ja siksi verkkokaupan nimiä:

 • Avainsanaperusteisia
 • Merkki-pohjainen

Avainsanat perustuvat nimet perustuvat, kuten termi ehdottaa, avainsanoihin, jotka ovat suosittuja kapealla alueella. Voisin esimerkiksi kutsua uutta myymälääni ”House Plants HQ”. Tässä tapauksessa ‘huonekasvit’ on tärkein avainsana, johon haluan puuttua.

Brändipohjaiset nimet mukautetaan yleensä sanoista, joilla ei ole merkitystä todellisessa maailmassa – ajattele pienen yrityksen nimeltä Google. Tämä on 100% tuotemerkki. Se ei tarkoita mitään muuta.

Sekä avainsana- että tuotemerkkiperusteisilla nimillä on edut ja haitat.

 • Avainsanaperusteisia nimet ovat hienoja hakukoneoptimoinnille – koska niissä on jo pääasiallinen avainsanasi, sen arviointi on helpompaa. Toisaalta, ne eivät ole kovin merkkituotteita, ja asiakkaidesi voi olla vaikea muistaa myymäläsi nimi.
 • Merkki-pohjainen nimet ovat itsessään mieleenpainuvampia, mutta kun he ensin näkevät ne, kaikki eivät pysty selvittämään, mistä nimi on kyse. Kuvittele minun nimeävän kasvivarastoni ‘Plantaroo’.

On parasta aloittaa mahdollisten myymälöiden aivoriihi palaamalla takaisin tärkeimpiin avainsanoihisi – ne, jotka löysit aiemmin. Ajattele, kuinka voit muuttaa jotkut näistä myymälän nimellä.

Esimerkiksi yksi avainsanoista minulle on ‘huonekasvit’. Tämä avainsana voi johtaa minut nimiin, kuten:

 • Plantaroo (jälleen kerran hyvin tuotemerkki)
 • House Plants HQ (jälleen kerran, erittäin avainsanapohjainen)
 • Istutettu huolellisesti
 • Istutettu sydämellä
 • Istutettu sielulla

Kuvittelen todennäköisesti eniten viimeisiä.

Kun teet omia aivoriihiäsi, voit seurata samanlaista ajatusta ja miettiä vain hienoja termejä, jälkiliitteitä tai kokonaisia ​​sanoja, jotka voit lisätä osiin tärkeimpiä avainsanojasi, jotta muodostuisi hieno kuulostava nimi.

Täällä on yksi erittäin siisti apuväline, jota voit käyttää. Sitä kutsutaan yksinkertaisesti yritysnimikegeneraattoriksi, jonka rakentaa verkkokaupan ohjelmisto Shopify. Vaikka emme aio käyttää Shopifea tässä oppaassa, tämä heidän erityinen työkalunsa on kätevä.

Seuraavaksi, kun sinulla on joukko haluamiasi nimiä, on aika tarkistaa, mitkä verkkotunnusnimet ovat käytettävissä ja hakemistoa varten.

Verkkotunnuksen nimi on yksinkertaisesti sanottuna verkkokauppasi verkko-osoitteesi. Kaikilla verkkosivustoilla on verkkotunnuksensa. Esimerkiksi tämän verkkosivuston verkkotunnus on winswp.com.

 • Lisätietoja siitä, mitä verkkotunnuksia täällä on.

Suosikki työkaluni käytettävissä olevien verkkotunnusten tarkistamiseen on Domain Wheel. Siirry siihen ja kirjoita haluamasi nimet ruutuun. Domain Wheel ilmoittaa, mitkä ovat rekisteröinnissä käytettävissä.

�� Pääsääntöisesti haluat aina saada .com-verkkotunnuksen. Nämä osoitteet ovat intuitiivisimpia ja helpoimmin muistettavissa. Joten lähtökohtana on, että jos .com ei ole käytettävissä, hanki toinen nimi.

Vielä yksi tärkeä asia, joka on pidettävä mielessä, ei ole rikkoa tekijänoikeuslakia valitsemalla nimeäsi. Et halua loukkaa mitään muita saman kapealla olemassa olevia tuotemerkkejä tai muita yleisesti suosittuja tuotemerkkejä. Voin esimerkiksi joutua vaikeuksiin, jos nimein myymäläni BloomScapeWorldiksi, koska kapealla on jo suosittu tuotemerkki nimeltään Bloomscape..

Kun olet päättänyt täydellisestä verkkotunnuksesta (ja jos se on saatavilla), voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

(Älä rekisteröi verkkotunnusta vielä!)

6. Ymmärrä mitä web-hosting tarkoittaa

Pidän tätä osaa lyhyesti, koska isännöinti on vähän tylsää aihetta. Se on kuitenkin välttämätöntä myös verkkokauppasi olemassaololle. Tai sanoen sanottuna:

Et voi perustaa verkkokauppaa ilman web-hosting-palvelua.

Yksinkertaisesti sanottuna hosting (eli palvelimesi) on se, missä verkkosivustosi pidetään ja mistä sitä palvellaan yleisölle ja asiakkaille.

Palvelin on hyvin samanlainen kuin tavallinen tietokone, joka on kytketty verkkoon ja kytketty päälle ympäri vuorokauden.

Aina kun kävijä menee kauppaan, verkkosivusto haetaan palvelimelta ja sen sisältö lähetetään vierailijan verkkoselaimeen..

Kuten sanoin, tylsää.

Mutta tässä on mikä on tärkeää:

Ilman laadukasta isännöintiä menetät myynnin. Väitteen varmuuskopiointiin on tietoja, joten se ei ole vain minun puhetta.

On olemassa muutamia syitä, miksi surkea isännöinti vastaa huonoa myyntiä:

 • Huonot isännät voivat kärsiä usein seisokkeista – aikoista, jolloin verkkosivustosi on offline-tilassa ja poissa käytöstä mistä tahansa syystä. Jos myymäläsi on offline-tilassa, kukaan ei voi ostaa siitä mitään.
 • Huonot isännät tarjoavat hidasta suorituskykyä. On todettu, että jos verkkosivustosi kestää yli kaksi sekuntia, useimpien ihmisten lataaminen ei ole kärsivällisyyttä odottaa ja poistuu. Tarvitset isäntä, joka tarjoaa paremman suorituskyvyn.
 • Huonot isännät tarjoavat huonoa asiakastukea. Haluat aina voida ottaa yhteyttä isäntään, jos sinulla on ongelmia asennuksen kanssa. Hyvät isännät tarjoavat useita eri tapoja saada tukea (puhelin, live-keskustelu ja niin edelleen), ja he ovat myös riittävän osaavia ratkaisemaan ongelmasi ensisijaisesti.
 • Huonot isännät tarjoavat huonon turvallisuuden. Verkkoturvallisuuteen liittyvä aihe on ollut viime aikoina suosittu – ja erittäin syystä. Et vain koskaan halua riskiä mistään arkaluonteisesta tiedostasi, joka vuotaa verkossa, ja se tulee entistä vakavammaksi, kun kyse on online-yrityksestäsi eikä vain henkilökohtaisista tiedoista. Kuten osoittautuu, ei vain Facebooks ja Twitters, mutta myös pieni verkkosivusto. Luulen, että et todellakaan halua verkkokauppasi hakkerointia, ja kaikki myyntitietosi katoavat. Tästä syystä haluat työskennellä vain sellaisten isäntien kanssa, joilla on hyvä maine ja jotka ovat todistaneet pitävänsä asiakkaidensa turvallisuutta.

Okei, mutta kuinka oikeasti valita laadukas isäntä, joka tarkistaa kaikki vaatimukset?

Ensin selitetään, mitkä ovat yleisimmät isännöintityypit ja miten välttää sellaiset, jotka eivät ole hyvä valinta, kun aloitat verkkokaupan.

Heti kun aloitat ostoksia isännöinnistä, näet tarjouksia, jotka ovat jopa 2–4 ​​dollaria kuukaudessa. Vaikka houkuttelevat, ne eivät todennäköisesti ole paras ratkaisu sinun tapauksessasi.

Halvat isännät ajavat perinteisesti asennuksessa, jossa jaat palvelinresursseja useiden muiden isäntäsi asiakkaiden kanssa. Palvelimen suorituskyky, levytila, kaistanleveys … kaikki on jaettu useille tileille. Lisäksi palvelimet on optimoitu reunaan sopimaan niin monelle asiakkaalle kuin mahdollista (pitää kustannukset alhaisina).

Ne halvat isännät eivät myöskään tarjoa verkkokaupan kannalta välttämättömiä ominaisuuksia, kuten:

 • palomuurit, uhkien havaitseminen
 • turvaominaisuudet
 • PCI-vaatimustenmukaisuus – vaaditaan luottokorttitapahtumia käsittelevissä verkkokaupoissa
 • automatisoidut varmuuskopiot ja palautukset
 • koneet ja kokoonpanot, jotka ovat valmiita käsittelemään raskaampaa kuormaa ja liikenteen määrää.

Valitettavasti sinun täytyy kuluttaa vähän enemmän kuin pari taalaa kuukaudessa saadaksesi verkkokaupan arvoisen suorituskyvyn..

Seuraava on suosituksemme. Katso nämä kolme isäntää ja päätä budjettisi ja sinua puhuvien ominaisuuksien perusteella:

 • SiteGround GoGeek -suunnitelma: 11,95 dollaria kuukaudessa; sopii jopa 100 000 käyntiin kuukaudessa; 30 Gt levytilaa; mittaamaton tiedonsiirto; hyvät turvaominaisuudet; suuri tuki; automatisoidut varmuuskopiot; yleinen hieno pääsy premium-isäntämaailmaan.
 • WP-moottorin käynnistyssuunnitelma: 35 dollaria kuukaudessa; sopii jopa 25 000 käyntiin kuukaudessa; 10 Gt levytilaa; 50 Gt kaistanleveyttä kuukaudessa; Mukana 35 plus premium-verkkosivustojen teemat (mallit); suuri tuki; mahdollisesti parempi alusta, jolla kasvaa pitkällä tähtäimellä.
 • Kinsta Business 1 -suunnitelma: 100 dollaria kuukaudessa; sopii jopa 100 000 käyntiin kuukaudessa; 15 Gt levytilaa; infrastruktuuri toimii Google Cloud Platformissa; loistava hallittu isäntä maksimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi, korkein laatutaso.
 • Jos haluat lisätietoja, tutustu ajan tasalla olevaan luetteloon suositelluista WooCommerce-hosting-alustoista

Jatkossa käytämme SiteGround-tarjousta demonstroida prosessi, kun rakennamme verkkokaupan tänne. Tämä on suosituin asetus, koska se on edullista verrattuna tarjoamiinsa ominaisuuksiin ja asiakastukeen. Se pystyy palvelemaan useimpia käyttäjiä heidän avaamalla ensimmäisen verkkokaupan.

7. Aloita verkkokauppa – paljaat luut

On aika saada kätemme likaantumaan! Tässä vaiheessa aiomme rakentaa verkkokaupan kuoren ja oppia sen kanssa työskentelyn perusteet.

Ensinnäkin, kuinka aiomme jopa rakentaa kokonaan toimivan verkkokaupan ilman minkäänlaista ammattilaisen tai suunnittelijan apua?!

Vaikka tämä voi aluksi kuulostaa pelottavalta, se on kaikki erittäin toteutettavissa, kuten pian huomaat, joten ei tarvitse hikoilla.

Ensimmäinen käsittelyjärjestys:

7.1. Valitse verkkokaupan alusta / ohjelmisto

Kaikkien verkkokauppojen toiminta tapahtuu käyttämällä erityistä tietokoneohjelmistoa, joka mahdollistaa verkkokaupan vakiotoiminnot. Ajattele esimerkiksi tilauksien käsittelyä, myytävien tuotteiden luettelointia, tuoteluettelon luomista, asiakastietojesi hallintaa ja niin edelleen.

Päivän aikana ainoa tapa saada käsiisi tällainen ohjelmisto oli palkata kehittäjä ja saada ohjelmisto rakentamaan 100% alusta asti. Kuten todennäköisesti voitte sanoa, se oli kallista, kuten todella kallista.

Onneksi ajat ovat muuttuneet, ja nykyään voit hankkia yhden parhaista sellaisista ohjelmistopaketeista … ilmaiseksi.

Myönnetään, että sinun on silti maksettava web-hosting-palvelusta (josta me edellisessä osassa puhuimme) ja verkkotunnuksesta, mutta itse verkkokaupan ohjelmisto on 100% ilmainen.

Emme aio tutkia paljon yksityiskohtia siitä, miten verkkokaupan ohjelmistot toimivat konepellin alla, mutta tässä on ensisijainen seikka, joka sinun on tiedettävä:

 • Laadukas verkkokaupan ohjelmisto tarjoaa sinulle kaikki työkalut, joita tarvitset verkkokaupan perustamiseen ja sen käynnistämiseen (tuoteluettelon, tilauksesi, ostoskorin, maksujen, erän mahdollistaminen).
 • Saat myös työkalut, joita voit käyttää verkkosivustosi kaikkien muiden osien luomiseen – sivuillesi, yhteystietolomakkeille, käyttäjätileille ja muulle.
 • Ohjelmisto voidaan asentaa verkkopalvelimellesi, eikä se vaadi mitään koodaus- tai ohjelmointitaitoja – voit kirjaimellisesti rakentaa oman verkkokauppasi, vaikka se olisi ensimmäinen kerta ympäri lohkoa.
 • Ohjelmisto tarjoaa sinulle myös myymälämalleja, joista valita, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse asettua yhdelle ilmeelle, mutta voit valita sadoista, ellei tuhansista eri malleista

Okei, mistä tästä salaperäisestä verkkokaupan ohjelmistosta puhun? Olemme täällä todella hemmoteltu valinnasta, koska verkossa on monia laaturatkaisuja.

Kuitenkin! Yhdistelmä, jota etsimme tässä oppaassa, on WordPress ja WooCommerce.

Tästä syystä:

Ensinnäkin, tämä on yhdistelmä kahta ohjelmistoratkaisua. Ensimmäinen, WordPress, on niiden kaikkien suosituin verkkosivustoalusta – käytetään yli 30 prosentilla kaikista verkkosivustoista. Toinen, WooCommerce, on suosituin verkkokaupan ohjelmisto verkossa, ja se on itse asiassa WordPress-lisäosa.

Toisin sanoen saat ensin WordPressin ja asenna sen jälkeen WooCommerce. Tarkastelemme yksityiskohtia vähän.

Miksi käyttää WordPressiä ja WooCommercea? On olemassa muutamia hyviä syitä:

 • Kuten mainittiin, WordPress on suosituin verkkosivustoalusta; useampi kuin kolme kolmesta verkkosivustosta toimii WordPressillä.
 • Sekä WordPress että WooCommerce ovat avoimen lähdekoodin tuotteita, mikä tarkoittaa, että ne ovat ilmaisia ​​ja erittäin muokattavissa.
 • Siellä on tonnia valmiita malleja (nimeltään teemoja), joista voit valita, kun rakennat sivustoasi WordPressissä ja WooCommercessa.
 • WooCommerce-palvelussa on kaikki tarvittavat verkkokaupan ominaisuudet jo rakennettu
 • WordPress- ja WooCommerce-palveluille on tarjolla tonni ilmaisia ​​lisäosia, joiden avulla voit laajentaa myymälän ominaisuuksia edelleen.

7.2. Osta hosting ja verkkotunnus

Tässä osassa sinun on otettava lompakkosi. anteeksi.

Kuten jo jonkin aikaa sitten mainitsin, suosittelemme tässä oppaassa SiteGroundia suosikkiverkkosivustomme WordPress- ja WooCommerce-sivustoille..

Varmista, että asennuksesi pystyy käsittelemään verkkokaupan vaatimuksia GoGeek suunnitelma:

gogeek-suunnitelma SiteGroundissa - täydellinen aloittaa verkkokauppa

Tässä on ilmoittautumislomake:

SiteGround maksulomake

Se on melko tavallista tavaraa, mutta on joitain osioita, joihin sinun tulisi kiinnittää erityistä huomiota, nimittäin alla Suunnitelmatiedot:

 • Suunnitelma: GoGeek
 • Tietokeskus: Valitse kohdeasiakasta lähinnä oleva sijainti (edellisissä osioissa keskustelimme siitä, kuinka pääasiallista asiakaskuntaasi voidaan kaventaa)
 • Kausi: Voit käydä mitä tahansa 12–36 kuukauden välillä; tältä alkuperäiseltä palkkakaudelta saat hintaan 11,95 dollaria kuukaudessa, joten on hyödyllistä maksaa koko 36 kuukautta etukäteen; hosting-suunnitelmasi uusiminen toiselle kaudelle tulee olemaan 34,95 dollaria kuukaudessa

Klikkaa MAKSA NYT kun kaikki on täytetty.

Seuraavassa vaiheessa SiteGround kysyy, haluatko rekisteröidä verkkotunnuksen. Kyllä!

Olemme keskustelleet verkkotunnuksista aiemmin tässä oppaassa. Vaikka voit varmasti ostaa verkkotunnuksen toiselta yritykseltä, niin isännöinnin ja verkkotunnuksesi saaminen samasta paikasta on yksinkertaisempaa. Jos teet tämän, voit olla varma, että verkkotunnuksesi ja isäntäsi toimivat yhteistyössä ilman ongelmia.

Siksi kirjoita haluamasi verkkotunnus ruutuun:

SiteGround-verkkotunnus

Jos valitset .com, hinta on noin 15 dollaria vuodessa.

Kun olet tehnyt kaikki kirjautumisvaiheet, SiteGround lähettää sinulle vahvistusviestin, joka sisältää tietoja siitä, kuinka kirjaudut sisään uudelle hosting-tilillesi.

Heti kun kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa, SiteGround kysyy sinulta, haluatko asentaa WordPress palvelimellesi. Teet!

Muutamassa seuraavassa vaiheessa SiteGround opastaa sinut vaiheissa, joissa WordPress on asennettu palvelimelle. Tämä ei ole mitään monimutkaista, ja jokainen askel selitetään hienosti.

Tämän asennuksen aikana sinun tulee asettaa järjestelmänvalvojan tilin kirjautuminen ja salasana sivustolle. Kun asennus on valmis, kirjaudu sisään sivustosi taustalehden noiden käyttöoikeustietojen avulla. Löydät järjestelmänvalvojan paneelin siirtymällä osoitteeseen YOURDOMAIN.com/wp-admin

Tässä vaiheessa SiteGround saattaa näyttää yhden heidän ohjatun sivuston asennusohjelman rajapinnoista. Vaikka ne auttavat tavallisen WordPress-verkkosivuston käynnistämisessä, voit siirtyä eteenpäin ja ohittaa se tarkoitukseen, jota käytämme tässä WordPressissä. Napsauta vain EXIT.

Ohjatun SiteGround-palvelimen poistuminen

Onnittelut, WordPress on juuri asennettu!

Sinulla on nyt tyhjä verkkosivusto, joka on 100% toiminnassa. Tarkista se siirtymällä verkkotunnuksellesi (esimerkiksi YOURDOMAIN.com).

Se näyttää tältä:

WordPress edessä

7.3. Asenna WooCommerce aloittaaksesi verkkokaupan

Kun WordPress on jo asennettu, on nyt aika muuttaa kyseinen tavallinen WordPress-sivusto verkkokauppaan. Aiomme käyttää WooCommercea siihen.

Kotelon alla WooCommerce on WordPress-laajennus (plugins ovat pieniä lisäosia, jotka voit asentaa WordPressiin saadaksesi lisää ominaisuuksia).

Voisimme viettää hetken puhuaksesi WordPress-laajennuksista perusteellisemmin, mutta sitä ei todellakaan tarvita. Ainoa mitä meidän on tiedettävä heti, on se, että WordPress-laajennukset voidaan asentaa muutamalla napsautuksella, ja ne integroituvat WordPress-standardiliittymään saumattomasti.

Asenna WooCommerce napsauttamalla liitännäiset WordPress-kojelaudan ensisijaisella sivupalkilla ja sitten edelleen Lisää uusi. Kirjoita ‘WooCommerce’ hakukenttään.

WooCommerce-asennus - näin aloitat verkkokaupan

Luettelon ensimmäinen laajennus on mitä tarvitset. Klikkaa Asenna nyt -painike vieressä. Kun asennus on valmis, napsauta sitten Aktivoida nappi.

WooCommerce aktivoi

Kun teet niin, sinut ohjataan WooCommerce-määritystoimintoon. Sinut ohjataan askel askeleelta uuden kaupan määrittämisen tärkeimmistä vaiheista. Koko asennus voi viedä sinut viidestä 15 minuuttiin, mutta lopussa on täysin toimiva verkkokauppa..

Ensimmäinen vaihe on perusteista:

WooCommerce -toiminto 1

Sinun on päätettävä parista avaintoiminnosta suorittaessasi tätä vaihetta:

 • Anna myymälä- / yritystietosi. Maasi perusteella sinua voidaan lain mukaan vaatia toimittamaan yrityksen todelliset rekisteröintitiedot.
 • Aseta valuutta, jossa haluat vastaanottaa maksut. Yleensä paikallinen valuutta, paitsi jos kohdemarkkinat ovat ulkomailla.
 • Aseta myytävien tuotteiden tyyppi. Voit asettaa tämän fyysisiin tai digitaalisiin tuotteisiin tai molempiin. Jos sinulla on verkkokaupan lisäksi myös perinteinen myymälän sijainti, valitse ruutu, jossa ilmoitetaan myyvän myös henkilökohtaisesti.

Klikkaus Mennään kun olet täyttänyt tiedot.

Seuraava vaihe ohjatussa toiminnassa on perusmaksuasetukset.

WooCommerce -toiminto 2

Oletusmaksutapa, joka on käytettävissä WooCommerce-palvelussa, on PayPalin kautta. PayPal on itse asiassa yksi suosituimmista maksutavoista verkossa, joten jokaisen verkkokaupan tulisi tarjota se vaihtoehtona.

Varmista, että otat PayPalin vieressä olevan ruudun käyttöön. Myöhemmin voit lisätä tarvittaessa muita maksutapoja, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä nyt.

Voit myös lisätä vaihtoehtoja offline-maksujen sallimiseksi, kuten shekkimaksut tai pankkisiirrot. Emme kuitenkaan suosittele tätä ihmisille, jotka aloittavat verkkokaupan ensimmäistä kertaa. Se lisää työmäärää, mikä voi olla hämmentävä, jos rakennat ensimmäistä kertaa verkkokauppaa.

Klikkaus Jatkaa.

Seuraava vaihe on lähetys:

WooCommerce -toiminto 3

Toimitus on melko monimutkainen prosessi, ei vain verkkokaupoissa. Jos sinulla on kaikenlaista yritystä, huomaat, että tuotteiden lähettämisessä maan tai maailman eri osiin on hyvin erilaiset hinnat.

WooCommerce yrittää tehdä tämän helpommaksi tarjoamalla joitain aloitusvaihtoehtoja.

Kun asennat WooCommerce-palvelun, saat kaksi sinulle määritettyä oletustoimitusvyöhykettä. Lähetys WooCommerce-palvelussa tapahtuu siten, että voit asettaa useita lähetysvyöhykkeitä – paikkoja, joihin olet valmis lähettämään tavaroitasi – ja määrittämään sitten kullekin vyöhykkeelle yksilölliset lähetystavat. Esimerkiksi yhdessä paikassa postipalvelu voi olla saatavana ja myös joitain yksityisiä kuriiripalveluita, mutta toisessa paikassa vain postipalvelu saattaa olla käytettävissä. Sinun on asetettava kaikki tämä lähetysvyöhykkeille.

Oletuksena WooCommerce asettaa yhden lähetysvyöhykkeen koko maallesi ja toisen “kaikkialle muualle”.

Voit muuttaa näitä asetuksia myöhemmin. Lisäksi, jos haluat työskennellä tiettyjen operaattorien (kuten UPS tai DHL) kanssa, WooCommerce-palvelussa on saatavana laajennuksia, jotka noutavat reaaliaikaiset hinnat näiltä operaattoreilta. Käsittelemme sitä myöhemmin.

Toistaiseksi voit joko syöttää karkean kiinteän hinnan kaikille kotimaasi toimituksille tai asettaa toimitusmaksuksi “ilmainen toimitus”.

Jos et aio toimittaa tuotteita muualle kuin ensisijaiseen lähetysvyöhykkeeseen, voit vaihtaa toisen vieressä olevan painikkeen pois päältä.

Tässä vaiheessa päätät myös, haluatko käyttää kiloja vai puntia, senttimetrejä tai tuumia.

Klikkaa Jatkaa kun olet valmis.

Seuraavassa vaiheessa WooCommerce tarjoaa sinulle joitain suositeltuja laajennuksia.

WooCommerce -toiminto 4

Voit jättää ne kaikki käytössä. Klikkaa Jatkaa.

Seuraavaksi WooCommerce kysyy sinulta, haluatko integroida myymäläsi Jetpack-nimisen palvelun kanssa.

Jetpack on työkalupakki, jossa on useita pienempiä päivityksiä WordPressiin ja WooCommercean.

Tämä paketti ei ole pakollinen, mutta se voi helpottaa elämääsi tietyillä alueilla. Esimerkiksi se tarjoaa enemmän tilastoja, automatisoituja varmuuskopioita ja, mikä kiinnostavinta, automatisoidut verot. Viimeinen ominaisuus on erittäin hyödyllinen, jos myymäläsi sijaitsee Yhdysvalloissa.

Aiomme keskustella Jetpackista tarkemmin myöhemmin tässä oppaassa, mutta toistaiseksi voit napsauttaa Ohita.

Napsauta seuraavassa näytössä Lopeta kaupan perustaminen viimeistele asennus.

Näet lopullisen vahvistusnäytön:

WooCommerce-ohjattu toiminto lopullinen

Tässä vaiheessa WooCommerce on asennettu täysin ja on valmis toimimaan verkkokauppasi moottorina.

Voit palata WordPress-hallintapaneeliin napsauttamalla Käy hallintapaneelissa nappi.

7.4. Viritä oletusasetukset

Siirry WordPress-hallintapaneeliin WooCommerce → Asetukset.

Sieltä löytyy useita asetuspaneeleja, jotka on jaettu välilehtiin.

WooCommerce-asetusvälilehdet

yleinen -välilehden pitäisi olla kunnossa kuin se on, mutta voit tarkistaa uudelleen, onko kaikki yksityiskohdat noudettu oikein asennustoiminnon avulla.

vuonna Tuotteet -välilehti, päätä, haluatko sallia ihmisten jättää arvosteluja tuotteidesi alle. Asennuksen helpottamiseksi ja vasta vasta aloittaessasi, voit poistaa arvosteluja poistamalla valinnan vieressä olevasta ruudusta Ota arvostelut käyttöön. Klikkaus Tallenna muutokset.

Seuraava välilehti – Verottaa – josta kaikki hauskaa alkaa. Ja hauskanpitoon tarkoitan todella kurjuutta.

Okei, voin olla ylireagoinut, mutta tosiasia on, että tietyt veroasetukset eivät ole asia, jonka voin auttaa sinua selvittämään, pelkään. Jokaisessa maassa on lait ja asetukset, joten sinun on otettava yhteys paikallisiin viranomaisiin ennen kuin asetat mitään välilehdelle.

WooCommerce-verovaihtoehdot

Seuraava välilehti, laivaus on paikka, jossa voit hienosäätää kaikkia toimitustietoja. Näet kuljetusvyöhykkeesi siellä (asennuksen aikana asettamasi vyöhykkeet).

Napsauttamalla kutakin vyöhykettä näet erityiset lähetystavat, jotka ovat mahdollisia kyseisellä vyöhykkeellä.

Seuraava välilehti on maksut. Tähän voit lisätä kaikki maksutavat, jotka haluat asettaa asiakkaillesi saataville. Toistaiseksi varmista, että PayPal on käytössä. Lisäämme lisää myöhemmin.

WooCommerce-maksut - maksut on hoidettava, kun aloitat verkkokaupan

Seuraava välilehti, tilit & yksityisyys on päätettävä, kuinka haluat käsitellä asiakkaidesi yksityisiä tietoja. Useimmissa tapauksissa haluat asettaa tämän:

WooCommerce-tilien asetukset

Voit tarkistaa lyhyesti, mistä jäljellä olevat välilehdet ovat, mutta sinun ei tarvitse muuttaa tällä hetkellä mitään asetuksia siellä.

7.5. Varmista, että sinulla on SSL

Vielä yksi tarkistus, joka sinun on tehtävä, on varmistaa, että SSL-varmenne on otettu käyttöön sivustossasi. SSL (Secure Sockets Layer) on ehdoton edellytys verkkokaupalle. Yksinkertaisesti sanottuna SSL huolehtii kaupan ja kävijöiden / asiakkaiden välisen viestinnän salaamisesta.

Tämä salaus on ratkaisevan tärkeä sähköisen kaupan verkkosivuston ja sen asiakkaan välillä siirrettävien tietojen luonteen vuoksi – maksutiedot, luottokorttinumerot, arkaluontoiset asiakastiedot ja niin edelleen.

Voit tarkistaa, onko SSL asennettu jo, käy normaalisti verkkosivustollasi (siirry YOURDOMAIN.com) ja tarkista, onko osoiterivillä https ja onko osoitteen vieressä riippulukkokuvake. Esimerkki:

SSL - välttämätön elementti, kun aloitat verkkokaupan

Jos lukkoa ei ole, ota yhteyttä isäntäsi tukeen ja pyydä heitä vain ottamaan SSL käyttöön sivustossasi. Vaikka voit tehdä sen käsin, tukitiimin kysyminen on paljon nopeampaa, eikä se edellytä kätesi likaantumista.

8. Lisää tuotteita myymäläluetteloon

Vaikka tuotteiden lisääminen myymäläluetteloosi voi olla yhtä helppoa kuin lyhyen kuvauksen kirjoittaminen ja hintalappuun napsauttaminen, kehotan sinua investoimaan siihen vähän enemmän ajattelua.

Seuraavassa osiossa on kyse tuotteen asianmukaisesta esittelystä:

8.1. Katso kuinka kilpailusi tekee

Toinen asia, jonka voimme saada kilpailustamme, on inspiraatio hyville tapoille esitellä tuotteita.

✍️ Merkitse seuraavat tiedot kilpailijoiden tuotesivuille:

 • Kuinka he nimeävät tuotteitaan? Käytetäänkö he tosiasiallisia / virallisia / kuvaavia nimiä vai antavatko tuotteille yksilölliset nimet. Kun tarkastellaan kahta kilpailijaani, The Sill ja Bloomscape, he molemmat käyttävät tuotteissaan kasvilajien nimiä, kuten ‘Fiddle Leaf Fig’ tai ‘Peperomia Watermelon’.
 • Kuinka URL-osoitteet rakentuvat? Toisin sanoen miltä yksittäiset tuoteosoitteet näyttävät? Sekä The Sill että Bloomscape käyttävät kasvien nimiä URL-osoitteissaan, esimerkiksi https://www.thesill.com/products/fiddle-leaf-fig-hyde-planter. Toinen tapa on käyttää tuotteen pääavainsana sen nimen sijasta. Esimerkiksi Fiddle Leaf Fig -tapauksessa URL voi olla jotain tuotetta / aloittelija-kasvia.
 • Millaisia ​​kuvia niissä on? Saman tyyppisten valokuvien kopiointi voi olla hyvä idea. Minun tapauksessani selkeät, korkearesoluutioiset valokuvien kasvit hyvännäköisiltä istuttajilta näyttävät olevan tie tielle.
 • Mitä muita tietoja ne tuotesivulla tarjoavat? Minun tapauksessani nämä ovat asioita, kuten istutusvärit, kasvin koko, kasvien hoito-ohjeet ja lyhyt kasvien historia.
 • Missä ne näyttävät hinnan? Pääasiassa, valitsevatko he hinnat ensin -lähestymistavan (jos hinta esitetään näkyvästi sivulla) vai viimeisen hinnan-lähestymistavan? Elämäntapaan perustuvat kapeat kulkevat yleensä viimeisen hintatason kanssa.

Kirjoita muistiinpanoja yllä olevan tutkimuksen perusteella. Hyvä lähtökohta on kilpailun lähestymistavan toistaminen jossain määrin. Miksi keksiä pyörä uudelleen?

8.2. Tee valokuvan kuvaus

Hyvät tuotekuvat ovat välttämättömiä, jos haluat myydä jotain. Me kaikki tiedämme tämän olevan totta, mutta emme oikeasti tiedä, missä määrin se menee.

Kuten tiedot viittaavat siihen, 22% tuotteen palautuksista verkkokaupassa tapahtuu, koska “esine näyttää erilaiselta kuin valokuvat”, joten sinun on todellakin saatava tämä elementti oikein.

Vie tuotteesi valokuvaajan studioon ja ota ammattimainen valokuvakuva. Palkkaa paikallinen valokuvaaja, näytä heille kilpailijoidesi valokuvat ja sano, että haluat jotain yhtä hyvännäköistä.

8.3. Lisää tuotteesi WooCommerce-palveluun

Kun tiedät tarkalleen, mitä haluat esitellä tuotesivuillasi, ja käsillä olevien tuotevalokuvien kanssa, voit alkaa lisätä kaiken WooCommerce-palveluun..

Kirjaudu WordPress-sivustoosi ja mene Tuotteet vasemmasta sivupalkista. Näet tämän:

WooCommerce-tuotteet tyhjät

Paitsi pää Luo tuote -painiketta, WooCommerce antaa sinulle myös pari muuta vaihtoehtoa, jos haluat myydä jotain epästandardia. Toistaiseksi pidämme kiinni perusteista.

Klikkaa Luo tuote nappi.

WooCommerce vie sinut läpi paneelin tärkeimmät elementit näyttämällä tämän kaltaiset vihjekentät:

WooCommerce-vihje

Käy läpi yksi kerrallaan saadaksesi kuvan siitä, mitä tapahtuu.

Tässä on paneeli uusien tuotteiden lisäämiseksi kaikessa kunniassaan:

WooCommerce lisää tuote

Kirjoita ensin tuotenimesi, jonka yläreunassa on Tuotenimi.

Lisää seuraavaksi tuotekuvauksesi pääkenttään, joka on tuotenimen alla.

Muista lisätä jokainen pieni yksityiskohta, jonka löysit kilpailijasi tutkimuksen ja aivoriihen aikaisemmin. Älä ole huolissasi kuvauksen esittelystä liikaa tässä vaiheessa.

Huomaat, että tällä suurella kentällä on käytettävissä kaikki klassiset tekstinkäsittelyominaisuudet – esimerkiksi tekstin lihavointi, kursivointi, luettelot, lainausmerkit ja niin edelleen.

Täytä seuraavaksi tuotetietokenttä – tämä:

WooCommerce-tuotetiedot

Joitakin tärkeitä yksityiskohtia:

 • Yksinkertainen tuote – WooCommerce ehdottaa oletuksena, että jokainen uusi tuote lisätään yksinkertaisena tuotteena. Voit valita myös muita vaihtoehtoja, mutta tämä oletusvaihtoehto kattaa sen, mikä on vakio, yksittäinen tuotteesi.
 • yleinen – ensimmäisen alivälilehden nimi on Yleinen. Siinä voit asettaa tuotteesi normaalihinnan, myyntihinnan (valinnainen) ja verot.
 • inventaario – Kyse on seuraamisesta siitä, mitä sinulla on varastossa ja kuinka paljon siitä.
 • laivaus – Tämän avulla voit asettaa kaikki yksityiskohdat, jotka voivat olla tärkeitä kuljetuksessa, mukaan lukien paino, mitat ja lähetysluokka.
 • Linkitetyt tuotteet – Voit linkittää nykyisen tuotteen muihin luetteloosi, joiden mielestäsi menee hyvin yhteen. Todella sopivien tuotteiden linkittäminen voi parantaa myyntiäsi huomattavasti, etenkin kun se tehdään myöhemmissä myyntisuppilon vaiheissa. Kuten tiedot viittaavat, olet todennäköisesti 60–70% myyvä nykyiselle asiakkaalle verrattuna vain 5–20% todennäköisesti myymään uudelle potentiaaliselle asiakkaalle..
 • Voit jättää muut alivälilehdet olemaan toistaiseksi.

Kaikista edellä mainituista on ehkä hintaan asettaminen haastavin vaihe. Jos et ole aivan varma kuinka hinnoitella tuotteitasi, katso jälleen, mitä kilpailusi tekee.

Seuraava sivu sivulla on Tuotteen lyhyt kuvaus.

Lyhyt kuvaus voi esiintyä kaupan eri puolilla. Yleisimmin niihin sisältyy tuoteluettelot Kauppasivulla ja joskus muiden tuotteiden widgetit. Tarkat sijoittelut voivat riippua käyttämästäsi teemasta (lisätietoja myöhemmin).

Paras tapa tässä on käsitellä tätä lyhyttä kuvausta tuotteen hissikorkeana. Tee siitä ytimekäs ja pistekohtainen.

Koska kuvausosa on hoidettu, on nyt aika tutkia oikeaa sivupalkkia. Löydät sieltä pari asiaa.

Ensinnäkin on yläosa, jossa voit julkaista tuotteen – asettaa sen ostettavaksi (haluat todennäköisesti pitää sitä tällä hetkellä).

Seuraava kohta on merkitty Tuoteryhmät. Yhdessä ensimmäisen tuotteesi kanssa voit myös lisätä ensimmäisen kategorian.

Luo uusi luokka napsauttamalla Lisää uusi luokka linkki ja kirjoita sen kategorian nimi, johon haluat liittää tuotteesi. Klikkaus Lisää uusi luokka kun valmis.

Huomaa: Keskustelemme aiheesta aiemmin tässä oppaassa tuotteista luokittelusta. Sinulla pitäisi jo olla luettelo luokista, joita haluat käyttää.

Sivupalkin seuraavaa osaa kutsutaan Tuotetunnisteet. Ero luokkien ja tunnisteiden välillä voi olla melko epäselvä.

Pohjimmiltaan kaikki johtuu siitä, kuinka haluat käyttää luokkiasi ja tunnisteitasi.

 • Useimmissa tapauksissa luokat toimivat tapana ryhmitellä samanlaisia ​​tuotteita. Jos esimerkiksi myyt vaatteita, voit ryhmitellä tuotteesi esimerkiksi paitoihin, housuihin, kenkiin.
 • Tunnisteet puolestaan ​​antavat sinulle toisen ryhmittelykerroksen, joka menee luokkien yläpuolelle tai leikkaa ne. Tunnisteet ovat myös löysämpiä, ja tuotteissa on usein määritetty useampi kuin yksi tunniste. Voit esimerkiksi merkitä vaatteesi ilmaisuilla, kuten kesä, miehet, naiset, lämmin.

Loppujen lopuksi sinun on määritettävä tarkka tapa luokitella ja merkitä tuotteesi. Suoraan sanottuna, monet kaupat eivät edes häiritse tunnisteita.

Luo uusi tuotetunniste kirjoittamalla tunniste tunnistekenttään ja painamalla näppäimistön Enter-näppäintä. Tunniste näkyy kentän alla.

Seuraava osa käsittelee tuotteen pääkuvan. Lisää kuva napsauttamalla Aseta tuotekuva linkki ja valitse sitten valokuva tietokoneeltasi. Näet kuvan, joka on määritetty tuotteen pääkuvaksi.

tuotekuva lisätty

Seuraava kohta on merkitty Tuotegalleria ja sinne voit lisätä lisää kuvia tuotteesta.

On mahdollista, että vain yksi valokuva tuotteesta ei riitä hyvän myynnin saamiseksi. Esimerkiksi muotimerkit käyttävät keskimäärin kahdeksan kuvaa tuotetta kohden. Numerot vaihtelevat muissa kapeissa, joten sinun pitäisi palaa takaisin kilpailuun nähdäksesi kuinka ne lähestyvät tuotevalokuvausta.

Tämä galleriaosasto toimii samalla tavalla kuin se, jonka avulla voit lisätä päätuotteen kuvan. Napsauta vain Lisää tuotegalleria kuvia linkki ja siirry lähettämään kourallinen tuotekuvia. Klikkaus Lisää galleriaan kun valmis.

Näet ne listattuna tuotegalleria-osiossa.

tuotegalleria kuvia

Kun galleria on valmis, sinun pitäisi nyt olla valmis julkaisemaan tuotteesi sivustolla. Voit tehdä sen napsauttamalla pääpainiketta Julkaista -painike oikeassa yläkulmassa.

tuotteen julkaisu

Jos nyt siirryt Tuotteet → Kaikki tuotteet näet uuden tuotteen WordPress-hallintapaneelissa siellä olevassa luettelossa.

tuote lisätty

Nyt sinun täytyy vain toistaa prosessi, kunnes saat kaikki tuotteesi lisättyä kauppaan. Älä tässä vaiheessa huolehdi siitä, kuinka tuotteet näkyvät visuaalisesti verkkosivustosi kävijöille. Me huolehdimme kaikesta seuraavasta vaiheesta.

9. Valitse malli myymälöllesi

Kun kaikki tuotteesi lisätään kaupan tietokantaan, on nyt aika käsitellä koko myymälän verkkosivuston suunnittelu.

9.1. Johdanto WordPress-teemoihin

Jotta saat mukautetun suunnittelun verkkokauppaan, sinun on asennettava niin kutsuttu WordPress-teema.

WordPress-teemat ovat all-in-one-suunnittelupaketteja, jotka voidaan asentaa mihin tahansa WordPress-verkkosivustoon muutamalla napsautuksella.

Itse mallin muuttaminen ei muuta verkkosivuston tai luettelossa olevien tuotteiden kirjallista sisältöä. Tämä tarkoittaa, että voit muuttaa mallia myöhemmin vaikuttamatta sisältöön.

Löydät WordPress-teemoja joko WordPress-projektin virallisilta verkkosivuilta – osoitteesta WordPress.org – tai lukemattomilta muilta verkkosivustoilta.

Laadukkaan teeman valitseminen on itsessään taito, ja vain “viileiden WordPress-teemojen” googleminen voi saada sinut vaikeuksiin. Kaikki teemat eivät sovellu verkkokaupan käsittelemiseen.

Jos haluat todella päästä tämän pohjaan, tässä on erillinen resurssi, jonka kirjoitimme aiheesta, joka on ihanteellisen WordPress-teeman valitseminen verkkosivustollesi.

Tässä oppaassa pidämme kuitenkin kiinni siitä, mitä tiedämme olevan laatuteema, josta monet ihmiset nauttivat, ja käytämme sitä esittelyteemana eteenpäin.

Tietysti voit vapaasti valita minkä tahansa muun haluamasi teeman, mutta saman teeman kanssa tekeminen tekee luonnollisesti tämän oppaan seuraamisen paljon yksinkertaisemmaksi.

Aihe, jota aiomme käyttää, on nimeltään Astra.

Aloita verkkokauppa Astra-teemalla

On olemassa muutamia syitä, miksi pidämme sitä uhanaksi aloittelijaystävälliseksi aloitusteemaksi uusille verkkokaupoille:

 • Astra on nopea ja optimoitu toimimaan kaikilla laitteilla.
 • Astran perusversio on ilmainen, ja sen pitäisi riittää uusien kauppojen aloittamiseen.
 • Valinnainen maksettu päivitys – Astra Pro – on merkittävä askel eteenpäin niille myymälöiden omistajille, jotka tarvitsevat enemmän ominaisuuksia, joten Astra on loistava teema, jonka kanssa kasvaa.
 • Astralla on aloitussivuja. Ne ovat asennettavia osapaketteja, jotka muuttavat Astra-pääteeman mallia sopimaan nichesi ja yksilöllisiin tarpeisiisi.

9.2. Asenna Astra-teema

Asentaaksesi Astra – tai minkä tahansa muun WordPress-teeman – siirry WordPress-hallintapaneeliin ja napsauta sitten Ulkonäkö → Teemat pääsivupalkista. Napsauta seuraavaksi Lisää uusi nappi.

lisää teema

Kirjoita hakukenttään ‘Astra’ ja asenna teema napsauttamalla sitä Asentaa nappi.

asenna teema

Asennus voi viedä muutaman sekunnin. Klikkaus Aktivoida kun painike tulee näkyviin.

teema aktivoitu

Näet vahvistuksen. Teema on nyt muutettu Astraksi!

Seuraava vaihe on hyvännäköisen aloitussivun asentaminen!

Mene Ulkonäkö → Astra-asetukset. Tämä on Astran pääasetuspaneeli.

Astra-asetukset

Aiomme saada suurimman osan tästä läpi minuutissa, mutta keskitytään nyt vain aloitussivustojen osaan. Voit käyttää sitä napsauttamalla Asenna tuojalaajennus linkki, joka on oikeassa yläkulmassa olevassa Maahantuojan aloitussivusto -ruudussa.

Kun prosessi on valmis, sinua pyydetään valitsemaan haluamasi sivunmuodostaja.

�� ‘Odota, mikä on sivun rakentaja?’ Sivun rakentajat ovat erittäin viileä rotu WordPress-laajennuksesta. Periaatteessa niiden avulla voit työskennellä sivustosi raa’assa suunnittelussa tarvitsematta osata koodata tai tehdä varsinaista suunnittelua. Ne tarjoavat täydellisen DIY-aloittelijaystävällisen kokemuksen.

Aiomme mennä tänne nimeltä rakentaja nimeltä Elementor. Pidämme siitä, kuinka sitä verrataan muihin rakentajiin.

valitse rakentaja

Seuraavassa vaiheessa näet erilaisia ​​aloitussivustoja, joista valita. Asioiden helpottamiseksi suodatetaan luettelo Vapaa tai verkkokauppa:

ilmaiset aloitussivustot

Jokaisella aloitussivulla on syvällinen esikatselu.

aloitussivun esikatselu

Esikatseluruudun sisällä voit selata esittelysivustoa, tutustua yksittäisiin sivuihin ja saada käsityksen siitä, kuinka kaikki toimii.

Kun olet varma, että olet löytänyt mallisi, napsauta Tuo sivusto nappi.

tuontisivusto

(Varmista, että laatikko on merkitty Poista aiemmin tuotu sivusto On EI valittu.)

Kaupparakennukseksi valitsemani aloitussivusto on nimeltään Simply Natural. Se on suunniteltu kaikille vihreille asioille, mikä tekee siitä täydellisen sopivan kasvivarastoon.

Itse tuonti voi viedä muutaman minuutin, koska asennettavana on kourallinen osia.

tuonti valmis

Napsauta isoa sinistä painiketta, niin näet uuden myymälämallisi kunniassaan. Tässä vaiheessa on tuotu myös paljon esimerkillistä sisältöä, mutta korvaamme sen omilla juttuillamme.

9.3. Mukauta Astra-suunnitteluasi

Hienoa Astrassa ja itse WordPressissä on, että jos et pidä nykyisestä suunnittelustasi mistä tahansa syystä, voit muuttaa asiat melko helposti, eikä koodaustaitoja ole mukana.

Ensinnäkin, voit vaihtaa toiseen teemaan kokonaan tai vaihtaa vain toiseen Astra-aloitussivustoon (yllä kuvattu prosessi).

Mutta mikä tärkeintä, voit hienosäätää nykyistä malliasi tarpeitasi vastaavasti. Tätä me aiomme nyt tehdä.

Aloita tämä aloittamalla Ulkonäkö → Mukauta.

Mitä näet, on WordPress Customizer -käyttöliittymä.

WordPress Customizer -sovelluksen avulla voit virittää asioita, kun aloitat verkkokaupan

Meidän ei tarvitse vaikeuttaa itseämme kaikesta, mikä siellä on – käsittelemme vain pakollisia ohjeita toistaiseksi. Voit palata takaisin tähän paneeliin myöhemmin tehdäksesi hienosäätöjä.

Aluksi lisäämme logon. Klikkaus Asettelu → Otsikko → Sivustotunnus. Napsauta sitten Vaihda logo ja lataa oma logosuunnittelu. Viimeiseksi napsauta sinistä Julkaista -painike vahvistaaksesi muutokset.

logon lataus vahvistettu

Jos haluat muuttaa myös kotisivun logon, sinun täytyy siirtyä sivulle Asettelu → Otsikko → Läpinäkyvä otsikko ja lataa logosi myös sinne.

Seuraava asia, jota voit säätää, on mallin lopullinen alaosan alaosa. Siirry kohtaan Asettelu → Alatunniste → Alatunnistepalkki. Säädä molemmat tekstialueet niin, että pidät sopivaksi. Tämä on luultavasti hyvä paikka myymälän taglineelle. Napsauta jälleen kerran Julkaista kun valmis.

alaosan alatunniste mukauttaa

Kuten huomasit, räätälöijän Asettelu-osiossa on paljon enemmän vaihtoehtoja.

asetteluvaihtoehtojen mukauttaja

Voit vapaasti napsauttaa kaikkia niitä ja nähdä, mitä siellä on, vain saadaksesi käsityksen siitä, mikä on mahdollista suunnittelusi hienosäätöön.

Seuraava osa, jota voit tutkia, on värit & Tausta.

Kaikki muutokset tässä ovat kuitenkin täysin valinnaisia. Tässä vaiheessa sinulla ei ehkä vielä ole hyvää käsitystä siitä, minkä haluat virallisten väreidesi olevan, joten on parasta olla kokeilematta tätä vain sen vuoksi..

Nyrkkisääntö on seuraava:

 • Jos sinulla on kaupallesi ammattimaisesti suunniteltu logo ja koko visuaalinen henkilöllisyyslomake (suurin osa suunnittelijoista antaa sinulle sen logon mukana), säädä värit vapaasti arkin tietojen mukaan..
 • Jos sinulla ei ole tiettyä värimaailmaa mielessä, jätä oletusasetus ehjäksi.

Astra-teeman avulla voit säätää sivuston eri elementtien värejä:

Astra-värit

 • Pohjavärit – pääteeman väri, linkin värit, tekstin värit ja päätaustaväri.
 • leivänmuru – leivänrumpujen väriasetukset (pikalinkit, jotka voivat helpottaa sivustossa navigointia tietyissä tilanteissa).
 • ylätunniste – otsikkokohteiden väriasetukset.
 • Alatunnistepalkki – alatunnisteeseen liittyvät värit.

Alue, jota sinun pitäisi tutkia, on Typografia. Tässä voit säätää sivustossa käytettyjä fontteja – niiden kokoa, tyylejä ja muita hienompia yksityiskohtia.

Mennään alaosaan nimeltään Perustyypografia.

base typografia

Tässä on hyvä idea kokeilla kaikkia asetuksia ja nähdä eniten pidämäsi koko- ja väliyhdistelmät.

Lähestymistapa, joka yleensä toimii hyvin, on lisätä fonttikokoa jotain 18 – 20 px -merkin ympärille. Tätä pienemmät kirjasinkoko voivat olla vaikea lukea useimmille ihmisille.

Perustyypografian lisäksi voit halutessasi säätää myös muita typografia-asetuksia, mutta se ei ole tässä vaiheessa välttämätöntä. Voit palata näihin asetuksiin myöhemmin, kun sinulla on kokemusta sivustosta ja tiedät, mitä osia haluat hienosäätää..

Muista tallentaa muutokset napsauttamalla pääpainiketta Julkaista -painiketta ennen kuin suljet Customizer -sovelluksen. Kun olet valmis, napsauta X -painike vasemmassa yläkulmassa.

10. Asenna ydinsivut

Mikään verkkokauppasivusto ei voi tehdä ilman joukko pakollisia sivuja. Nuo ovat:

 • Muokattu kotisivu – käsintehty sivu, joka tuo esiin yrityksesi ja tärkeimmät tarjoamasi tuotteet.
 • Kauppaluettelosivu – kaikkien tuotteiden keskussivu.
 • Tietoja – sivu, jolla pääset vastaanottamaan ihmisiä kauppaan, kerro heille, mistä olet tekemässä; sinun tarinasi.
 • Ota yhteyttä – sivu, jolla ihmiset voivat ottaa sinuun yhteyttä suoraan.
 • Tietosuojakäytäntö – laki vaatii monissa maissa.
 • Muut “järjestelmänvalvojan” sivut, jotka tekevät ostoksista mahdollisia – kuten ostoskorisivu, kassasivu ja käyttäjätilisivu.

Tämä voi näyttää varsin laajalta sivulistalta ja paljon hoidettavasta, mutta minulla on hyviä uutisia sinulle. Saat suurimman osan näistä sivuista jo joko WooCommerce itse tai Astra-teema. Kuten vuonna, sinun tarvitsee vain astua sisään ja hienosäätää näitä sivuja tarpeitasi vastaavasti. Katsotaanpa ne läpi yksi kerrallaan:

10.1. kotisivu

Kotisivu on jokaisen verkkokaupan tärkein kiinteistö! Se on yleensä ensimmäinen sivu, jonka ihmiset näkevät. Se on se, joka perustaa tuotemerkkisi, ja myös se, joka asettaa mielialan siihen, mitä tuleville muille sivuillesi tulee.

Kotisivut voi kuitenkin olla vaikea selvittää, jos avaat verkkosivusi ensimmäistä kertaa – puhumattakaan verkkokauppasivustosta. Pääkysymys on: mitä näytät edes kotisivulla?

Muutamia suosittuja elementtejä on syytä harkita:

 • Näytä logosi ja päävalikko.
 • Käytä mukavaa suurta osaa – alias sankariosa – esitelläksesi pääotsikkoasi tai päätarjouksesi.
 • Korosta tärkeimmät tuoteryhmät.
 • Luettelo suositeltavista tuotteistasi (vain kourallinen, ei kaikkia).
 • Näytä asiakkaiden suosittelut, jos sinulla on.
 • Liitä mukaan lyhyt kuvaus myymälästäsi.
 • Korosta nykyinen tarjouksesi tai erikoistarjouksesi.
 • Kutsu ihmisiä liittymään uutiskirjeesi tai sähköpostiluetteloosi, jos sinulla on sellainen.
 • Näytä linkit sosiaaliseen mediaasi.

Tämä on myös hyvä hetki palata kilpailututkimukseen ja nähdä, mitä ne esiintyvät kotisivuillaan. Sinun tulisi ainakin harkita joidenkin samojen elementtien sisällyttämistä omaan.

Vaikka kotisivusi rakentaminen tyhjästä kaikkien näiden elementtien sisällyttämiseksi voi olla haastavaa, aiomme käyttää Astra-esimerkki kotisivua tehdäksesi siitä paljon helpommin hallittavissa.

Aloita käymällä nykyisellä kotisivullasi YOURDOMAIN.com.

Napsauta ylärivissä Muokkaa Elementorilla.

muokkaa Elementorilla

Näet Elementor-sivunrakentajan päärajapinnan:

Elementor tärkein

Elementor on erittäin helppokäyttöinen työkalu. Periaatteessa kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on napsauttaa muokattavaa / muokattavaa elementtiä ja tehdä sitten muutokset vasemmalla sivupalkilla.

Aloitetaan sankariosasta – sivun suunnittelun ensimmäisestä osasta.

Napsauta mitä tahansa sivun tekstiosia ja vasemmalla puolella näkyy tekstiruutu, joka tarjoaa sinulle tekstikentän, jolla voit säätää sisältöä.

muokata tekstiä

Aion sijoittaa myymälän nimen ja päätunnisteen sinne. Seuraavaksi aion lisätä logoni mallikuvan sijasta. Aion myös napsauttaa osta nyt -painikkeella määrätäksesi määrän tuoteluettelosivulleni – useimmille WooCommerce-kauppoille tämä sivu löytyy osoitteesta https://YOURDOMAIN.com/shop/.

teksti muutettu

Aion vaihtaa myös taustakuvan omaksi. Napsauta yläreunassa olevaa katkoviivakuvaketta – joudut ehkä siirtämään hiiren sinne sekunnin ajan, jotta kuvake tulee näkyviin..

Vaihda taustakuva

Kuten huomaat, taustavaihtoehtoja on melko paljon. Ensinnäkin, aiomme muuttaa kuvaa. Napsauta itse kuvaa ja valitse sitten uusi levy levyltä.

Jos haluat lisätä kuvaan peittokuvan, vaihda vain kohtaan Taustapeittokuva -osiossa sivupalkissa ja säädä sitten asetuksia.

taustapeittokuva

Seuraava liiketoimintajärjestys, tuotekategoriat tai muut tiedot, jotka saattavat olla osuvampia skenaariossasi. Millaisesta ‘muusta tiedosta’ puhun? Esimerkiksi Bloomscape (yksi kilpailijoista, jotka tunnistin tutkimusvaiheessa) sisältää seuraavan lohkojen jakson, joka esittää eräänlaisen ”asiakaspolun” skenaarion:

kukinta maisema polku

Voin luoda uudestaan ​​jotain sellaista, jos mielestäni se voi kuulla asiakaskuntaani. Sinun tulisi seurata samanlaista ajatuskokeilua (kapealle ja tuotelinjallesi).

Koko tämän lohkon tarkoituksena on kuvata sellaisia ​​tietoja, joista asiakkaasi ovat todennäköisesti kiinnostuneimpia. Jos tuotteesi tarjonta on suoraviivaista, ne voivat olla luokkiasi. Jos se tarvitsee hieman selventävää, voit halutessasi tarjota muita tietoja, jotka tuovat asiakkaan mukanaan lisää.

Voit tehdä muutokset seuraavasti:

Napsauta kolmen sarakkeen vieressä olevia sarakkeikuvakkeita, jotka pitävät muutettavat kuvat. Nämä:

luokan kuvakkeet

Näet sivupalkissa uuden osan, jossa voit muuttaa taustaa ja työskennellä myös lohkojen muiden parametrien kanssa.

Näiden elementtien muuttaminen toimii samalla tavalla kuin päähenkilön osion muokkaaminen, jonka teimme minuutti sitten.

Mene eteenpäin ja muuta näiden lohkojen taustat yhdessä vastaavien tekstien kanssa vastaamaan viestiä, jonka haluat välittää.

Viimeiseksi osoita painikkeet tuoteluettelon luokkasivuille (ne löytyvät yleensä sivustosta YOURDOMAIN.com/tuote-kategoria/KATEGORIA-NIMI/), johonkin muuhun sijaintiin, tai poista painikkeet kokonaan (napsauta hiiren oikealla painikkeella painiketta ja sitten Poistaa).

Tässä ovat tekemäni muutokset:

kotisivuluokat

Seuraava asia, jonka voimme tehdä, on esitellä joitain esittelemiäsi tuotteita kotisivulla. Tapa, jolla “esittelet” tuotteen WooCommerceissa, on siirtymällä Kaikki tuotteet ja napsauttamalla tähtikuvaketta niiden tuotteiden vieressä, jotka haluat asettaa esille.

ominaisuustuotteet

Astra luettelee esitellyt tuotteesi jo kotisivun seuraavassa osassa. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on säätää näytettävien tuotteiden lukumäärä ja kyseisiä tuotteita esittelevä alaosa.

Voit muuttaa näytettyjen tuotteiden määrää napsauttamalla esillä olevan lohkon oikeassa yläkulmassa olevaa kynäkuvaketta ja muuttamalla sitten vasemmalla olevan lyhytkoodin arvoja..

säädä esillä

Seuraava sivun osa on suosittelut. Jos sinulla on suosituksia, sinun kannattaa lisätä ne sivulle. Korvaa vain jo olemassa olevat suosittelut.

Suositukset

Jos sinulla ei ole vielä suosituksia, voit korvata ne jollain muulla. Esimerkiksi, koska monet kilpailijani haluavat myös sisällyttää joitain linkkejä kasvienhoitoartikkeleihin, aion tehdä saman suosituksien sijasta.

Elämäni helpottamiseksi aion vain muuttaa tekstiä ja kuvia nykyisten suosituslohkojen sisällä muuntaa ne lohkoiksi, jotka linkittävät kasvienhoitoartikkeleihini.

Muutaman minuutin kuluttua tekstien ja kuvien vaihtamisesta on seuraava tulokseni:

blogiartikkeleita

Huomaa: Jos haluat lisätietoja uusien blogiviestien (blogiartikkeleiden) luomisesta WordPressiin, meillä on siitä hieno video-opas. Klikkaa tästä.

Jos haluat käyttää viimeistä mahdollisuutta korostaa yhtä tarjouksistasi, voit tehdä sen kotisivun seuraavassa osiossa. Muokkaa vain tekstiä ja kuvia vastaavasti. Prosessi on sama kuin kaikkien muiden sivun lohkojen kanssa. Tässä on mitä olen asettanut:

viimeinen promo

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, mukautetaan alavalikkoa niin, että siinä on joitain keskeisiä linkkejä ja vahvistaa tuotemerkkiämme.

Tätä varten meidän on ensin tallennettava kaikki muutokset ja poistuttava Elementorista. Klikkaa Päivittää -painiketta vasemmassa alareunassa ja palaa sitten takaisin kotisivullesi normaalisti.

Vie hiiri hiiren osoittimen päälle Muokkaa Elementorilla -linkkiä yläreunassa ja napsauta sitten Sivuston alatunniste linkki, joka on avattavassa valikossa.

sivuston alatunnisteen muokkaus

Näet Elementorin käyttöliittymän latautuvan jälleen kerran, mutta tällä kertaa aiot työskennellä vain alatunnisteosassa.

Elementorin alatunniste

Vasemmalla oleva osa, jota voit käyttää pisteenä, sisältää pikaviestin myymälästäsi ja tarjoamastasi. Vaihtoehtoisesti voit lisätä yhteystietosi sinne sekä myymäläsi / yrityksesi osoitteen.

Napsauta vain tätä lohkoa ja ala muuttaa tekstiä normaalisti.

Lisää keskimmäiseen osaan jälleen kerran liikkeen logo ja linkki myös sosiaalisen median profiileihin.

Oikealla on tilaa lisävalikoille. Emme nyt aiheuta ongelmia itsellemme, koska meillä ei ole vielä kaikkia sivuja luotu. Palaamme siihen myöhemmin.

Napsauta pääpainiketta PÄIVITTÄÄ -painike alareunassa tallentaaksesi muutokset.

Jos palaat takaisin etusivullesi heti, näet uuden sisällön kaikessa loistossaan.

Jotain todella haluan korostaa tässä, vaikka rakennukseni esimerkki verkkokaupasta on kasvikauppa, voit rakentaa minkä tahansa myymälän noudattaen samoja periaatteita ja vaiheita. Prosessi ei ole ollenkaan erilainen.

⭐ Okei, luulen, että on aika julkistaa kotisivuni kaikkien näiden muutosten jälkeen! Tarkista se napsauttamalla tätä.

10.2. Kauppasivu

Kauppasivusi on koko verkkokaupan ensisijainen tuoteluettelosivu. Tässä asiakkaat voivat siirtyä selaamaan kaikkea mitä tarjosi.

Onneksi WooCommerce luo sinulle mallisivun heti portista. Sinun tarvitsee vain mukauttaa se sopimaan brändisi paremmin.

Kauppasivusi löytyy, jos siirryt osoitteeseen https://YOURDOMAIN.com/shop/

Kun olet siellä, napsauta Muokkaa linkki, joka on yläpalkissa. Tämä laukaisee Customizer-käyttöliittymän jälleen kerran.

Mene Asettelu → WooCommerce → Kauppa. Siellä sinulla on kourallinen vaihtoehtoja.

myymälävaihtoehdot

Ennen kuin aloitat muuttaa mitään täällä olevia yksityiskohtia, palaa jälleen kilpailijasi tutkimukseen. Katso, kuinka kilpailusi esittelee tuotteita ja mihin he keskittyvät eniten. Mieti, onko joidenkin menetelmien jäljittäminen sinulle järkevää.

Päätä ensin, kuinka monta saraketta haluat näyttää sivulla. Kapeallani kolmen kanssa meneminen näyttää olevan hyvä veto.

Seuraavaksi Tuotteet sivua kohden asetus. Suosittelen, että asetat sen näyttämään kaikki tuotteesi, jos sinulla on vähemmän kuin 20, tai mene 12-15, jos sinulla on enemmän. Tämä johtuu siitä, ettet sotke sivua liikaa.

Osta tuotteen rakenne -alueella voit vetää elementtejä ympäri (tartu vain kolmen viivan kuvakkeeseen) ja / tai tehdä niistä näkyviä tai kadota (silmäkuvake). Kokeile näitä elementtejä, kunnes olet tyytyväinen tulokseen.

Klikkaus Julkaista kun valmis.

⭐ Näet Shop-sivuni täällä.

10.3. Yksittäiset tuotesivusi

Yksittäisillä tuotesivuillasi WooCommercen oletussuunnittelu on jo melko hyvä. Esimerkiksi tämän saan nykyisellä asennuksellani tähän pisteeseen saakka:

WooCommerce-tuote

Jos haluat tehdä lisää käytännön mukautuksia, tarvitset joko Elementor Pro- tai Astra Pro -paketit.

 • Näin teet sen Elementor Pron kanssa.
 • Näin voit tehdä sen Astra Pron kanssa.

Jos haluat pitää sen nyt yksinkertaisena, hyödynnä vain kaikkia tuotteita, jotka voit tehdä kunkin tuotteen pääkuvauskentässä. Lisää erilaisia ​​alaotsakkeita ja asiaankuuluvia kuvauksia sekä kuvia kaikkialle.

⭐ Voit nähdä, mitä olen pystynyt tekemään noudattamalla näitä periaatteita täällä ← varsinaisella tuotesivulla.

10.4. Muut pakolliset sivut

Verkkokaupan aloittamisen välttämättömien sivujen luettelo ei lopu kotisivusi ja tuotesivusi kanssa. Näiden lisäksi sinun pitäisi myös luoda:

Noin

Tietoja -sivustasi voi kertoa yrityksesi tarinan, selittää miksi ihmisten tulisi huolehtia, ja esitellä joitain vahvoja kohtia, jotka vakuuttavat ihmiset ostamaan sinulta teiltä kilpailuun verrattuna.

Tässä on hyvä opetusohjelma copywriting-elementistä, joka sisältää kiinnostavan tuotemerkin tarinan ja kuvauksen laatimisen.

Mitä sivun tosiasialliseen kokoamiseen on, se on taas melko helppoa Astra-teeman ansiosta.

Astra tulee jo valmiiksi tekemään sivusta, jolla on esimerkillistä sisältöä. Löydät sen osoitteesta YOURDOMAIN.com/about-us/.

Se on jo melko hyvännäköinen, ja voit muokata sitä melko helposti Elementorin avulla (aivan kuten kotisivu) – napsauta Muokkaa Elementorilla linkki jatkaaksesi.

sivun muokkauksesta

Aivan kuten kotisivun kanssa, jatka sivun jokaisen lohkon läpi askel askeleelta, muokkaa tekstiä, muuta kuvia ja niin edelleen, kunnes olet tyytyväinen tulokseen ja tapaan, jolla sivu edustaa yritystäsi.

Voit myös lisätä linkin suosituimpaan hyvää tarjousta koskevaan tarjoukseen – samaan, jonka olet lisännyt kotisivulle.

⭐ Jos haluat nähdä lopullisen sivuni inspiraatiota varten, napsauta tätä.

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä voi olla yksinkertainen sivu. Ainoa tarkoitus on, että ihmiset voivat ottaa sinuun yhteyttä suoraan.

Jotkut yleiset elementit, jotka sivulle sisällytetään:

 • Kaupan katuosoite
 • Puhelinnumero
 • Sähköpostiosoite
 • Viralliset yritystiedot
 • Aukioloajat

Tämä ei todennäköisesti ole sinulle yllätys tässä vaiheessa, mutta Astra sisältää valmiiden Ota yhteyttä -sivun.

Löydät sen osoitteesta YOURDOMAIN.com/contact-us/.

Voit jälleen muokata sitä Elementorilla.

Yksi hyödyllinen elementti, joka on jo tällä mallisivulla, on yhteyslomake. Se on täysin toimiva, ja se on määritetty lähettämään kaikki viestit WordPress-järjestelmänvalvojan tiliisi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen.

⭐ Täältä löydät esimerkkikaupani yhteystietosivun.

Tietosuojakäytäntö

Tämä sivu on vaatimus monissa maissa.

WordPress tarjoaa sinulle apua täältä. Sivut-valikossa odottaa jo mallipohja tietosuojakäytäntöä. Se on tyhjentävä malli.

yksityisyyssivu

Kuten näissä asioissa tavallisesti, minun on sanottava, etten ole asianajaja, ja sinun ei pitäisi pitää mitään täällä lukemaasi oikeudellisena neuvojana. Ota aina takaisin paikallisille viranomaisille saadaksesi oikeat ohjeet tämän sivun sisällön valmistelusta.

Kun olet valmis sivun muokkaamiseen, napsauta pääpainiketta Julkaista -painiketta saadaksesi se verkkoon.

Lähetyksen tiedot

Tämä on sivu, joka tulee olemaan erittäin suosittu ensimmäisten asiakkaidesi keskuudessa.

Valitettavasti sivua ei tule mallina WordPressin kanssa, mutta voit luoda sen tyhjästä melko helposti.

Palataan ensin takaisin noin -sivulle ja jatkamaan sen muokkaamista Elementorin avulla. Älä tee mitään muuta kuin napsauttamalla tätä kuvaketta ja sitten Tallenna malliksi:

tallenna vaihtoehdot

Tämän avulla voit pitää ajan tasalla olevan sivun mallina tuleville sivuille. Anna vain nimi ja napsauta TALLENTAA.

Palaa nyt WordPress-hallintapaneeliin ja mene Sivut → Lisää uusi. Napsauta siellä Muokkaa Elementorilla nappi.

muokkaa Elementorin uudella sivulla

Kun Elementor-käyttöliittymä palaa, napsauta harmaata kuvaketta keskellä:

lataa malli

Näkyviin tulee luettelo joistakin valmiista malleista. Vaihda välilehti kohtaan Omat mallini. Näet sivumallisi siellä. Tuo se napsauttamalla.

Kun tämä on tehty, voit nyt käyttää noin sivusuunnitelmasi mallina uusille sivuille.

Koska työskentelet nyt lähetystietosivulla, poista ensin kaikki tarvitsemasi lohkot. Napsauta hiiren kakkospainikkeella osaa ja valitse sitten Poistaa. Tallenna sivu valmiiksi ja poistu Elementor-käyttöliittymästä.

poista osio

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Melko itsestään selvä ja vielä yksi sivu, joka sinulla on oltava verkkokauppaa ajatellen.

Voit seurata samaa prosessia kuin kuljetustietosivulla. Luo vain uusi sivu, tuo malli ja muokkaa sisältöä vastaavasti.

10.5. Luo valikko

Nyt olemme luoneet kaikki sivut, voimme lisätä ne sivuston päävalikkoon – joka on sijoitettu otsikkoon, ja myös joitain alatunnistusvalikoita entistä konteksti- ja suoraviivaista navigointia varten..

astra-valikko

Kuten huomasit, Astra-teemassa on joitain valmiita valikkoja, mutta ne eivät ole 100% paikalla. Jos haluat muuttaa niitä, siirrymme ensin WordPress-hallintapaneeliin, Ulkonäkö → Valikot. Se, mitä näet siellä, on nykyinen päävalikko.

päävalikko

Sivujen lisääminen ja poistaminen valikosta on yksinkertaista; Napsauta vain valikkokohta ja sitten Poista jos haluat poistaa sen. Tai napsauta uutta valikkokohta vasemmalla ja napsauta myöhemmin Lisää valikkoon. Valikkokohteet voidaan vetää ja pudottaa järjestääksesi ne uudelleen.

Seuraava valikko, jota aiomme muokata, on alatunniste. Elementor käsittelee tätä, joten palaamme takaisin kotisivulle ja napsautamme sieltä Sivuston alatunniste linkki pääosan alla Muokkaa Elementorilla linkki (olemme olleet täällä aiemmin).

sivuston alatunnisteen muokkaus

Lisää linkkejä avainsivuillesi Pikalinkit ja Tärkeitä linkkejä kohdat. Napsauta vain olemassa olevia esimerkkilinkkejä ja vaihda omia.

Klikkaa PÄIVITTÄÄ kun olet valmis.

alatunnistevalikko muuttunut

10.6. Harkitse blogin perustamista

Viimeinen vaihe, jonka voit tehdä tehdäksesi brändistäsi houkuttelevamman, on aloittaa blogi.

Sisämarkkinointi on tehokkaimpia tapoja tuoda markkinoille uutta myyntiä nykyään. On ollut useita menestystarinoita siitä, kuinka tuotemerkit ovat käyttäneet sisältömarkkinointia lisäämään buzzia ja myyntiä.

Sisällön markkinoinnissa tarkoitetaan pohjimmiltaan sisällön luomista, joka on arvokasta asiakaskunnallesi ja esittelee siten heille tuotemerkkiäsi. Sitten, kun he ovat oppineet jotain sinulta, he voivat olla innokkaita ottamaan seuraavan askeleen ja ostamaan yhden tuotteistasi.

Esimerkkikapeissani kasvinhoito-oppaat ja -oppaat ovat loistava esimerkki sisältömarkkinointikappaleista. Ihmiset, jotka haluavat oppia kasvien hoidosta, ovat myös todennäköisesti kiinnostuneita uusien kasvien hankkimisesta.

Paras tapa tunnistaa julkaisemasi sisältötyypit on kilpailututkimus. Katso mitä he kirjoittavat ja miten he lähestyvät aihetta.

Asioiden teknisen puolen suhteen WordPress tekee blogin luomisesta erittäin helpon.

Ensin, mene sivut uudelleen, ja luo uusi sivu. Nimeä se blogiin ja julkaise se lisäämättä siihen mitään muuta sisältöä.

Siirry sitten sisään Asetukset → Lukeminen pääsivupalkista. vuonna Viestit-sivu valitse avattavasta Blogi – sekunti sitten luomasi sivu. Klikkaa Tallenna muutokset.

blogisivu

Nyt kun siirryt sivulle YOURDOMAIN.com/blog/, näet pääblogilistan – käänteisen aikajärjestyksen luettelon viimeisistä blogiviestistäsi.

Luo uusia blogin kirjoituksia palaamalla WordPress-hallintapaneeliin ja sitten kohtaan Viestit → Lisää uusi. Näet, että käyttöliittymä uusien viestien luomiseen on sama kuin sivujen luomiseen.

11. Laajenna myymälääsi uusilla ominaisuuksilla

Tässä vaiheessa verkkokauppasi on periaatteessa toimiva. Ihmiset voivat ostaa tuotteita sinulta, ja sinulla on kaikki pakolliset osat paikoillaan.

Mutta voimme tehdä paremmin! Näin voit laajentaa myymälääsi lisäämällä laajennuksia.

11.1. Mikä on plugin?

Lauseessa plugins ovat sovelluksia, joita voit lisätä WordPress-verkkosivustoosi. Ne tarjoavat sinulle uusia ominaisuuksia, eivätkä vaadi mitään koodaustaitoja.

 • Tässä on video, joka menee hieman syvemmälle, jos olet kiinnostunut.
 • Tässä on toinen oppaamme WordPress-laajennusten asentamisesta.

11.2. Tarvitsemasi laajennukset

Tässä on joitain laajennuksia, joista useimmat verkkokaupat hyötyvät käytöstä:

jetpack

Jetpack on salaperäisesti nimetty laajennus, jonka mainitsin aiemmin tässä oppaassa. Se ei oikeastaan ​​ole yksikäyttöinen laajennus, mutta monikäyttöinen, joka tarjoaa kokonaisen ominaisuuspaketin.

Ota se käyttöön napsauttamalla jetpack WordPress-hallintapaneelin pää sivupalkkivalikosta.

Näet tervetuliaisnäytön, joka kutsuu sinua määrittämään kaiken.

perustaa jetpack

Kun olet napsauttanut painiketta, sinut ohjataan WordPress.com-sivulle, jossa sinua pyydetään valtuuttamaan sivusto WordPress.com-tililläsi. Jos sinulla ei ole tiliä, voit luoda sen.

Seuraavassa näytössä Jetpack kysyy sivustosi profiilia. Valitse Verkkokauppa.

valitse verkkokauppa

Parin muun näytön läpi käymisen jälkeen Jetpack pyytää sinua valitsemaan yhden käytettävissä olevista suunnitelmista. Valinta on sinun, mutta en usko, että useimmat myymälöiden omistajat hyötyisivät Premium-suunnitelmasta. Jos et ole varma, mene nyt ilmaiseksi. Painike on merkitty Aloita ilmaiseksi maksettujen suunnitelmien mukaisesti.

jetpack-suunnitelmat

Seuraavassa vaiheessa Jetpack näyttää pika-asennusnäytön. Selaa askel askeleelta jokaisen ominaisuuden läpi ja ota käyttöön hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä on valintani:

 • Seisokkien seuranta – ota käyttöön – haluat saada ilmoituksen, jos sivustosi koskaan laskee.
 • Automaattiset laajennuksen päivitykset – ei tarvita.
 • WordPress.com kirjaudu sisään – ei tarvita.
 • Sivustokiihdytin – ota käyttöön – tämä näyttää kaikki kuvasi Jetpackin palvelimien kautta, ei sinun omaasi, jolla on positiivinen vaikutus sivustosi suorituskykyyn.
 • Laiska Lataa kuvat – Ota käyttöön – tämä varmistaa, että sivuillasi olevat kuvat ladataan juuri ajoissa, jotta asiakas näkee ne (lisää laiskaa latausta täältä.

Kun olet valmis näiden vaihtoehtojen kanssa, napsauta Palaa sivulle WP Admin.

Analytics ja tilastot

Vaikka Jetpack tarjoaa sinulle joitain perustilastoja ja analytiikkaa, jos haluat saada yksityiskohtaisemman kuvan sivustoltasi, jokaiselle alisivulle, tuotteillesi ja muille mittareille, sinun on kirjauduttava sisään Google Analyticsiin (GA).

GA on ilmainen työkalu, jonka käyttöönotto WordPress / WooCommerce -sivustollasi on todella helppoa. Meillä on täällä nopea video-opas.

GA itsessään on melko valtava, ja sen hallitseminen vie aikaa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse vaikeuttaa itseäsi kaikissa edistyneissä asioissa, kun olet vasta aloittamassa.

Ensinnäkin, et aio nähdä paljon tietoa GA: n uudessa sivustossa. Sinun on ensin houkutettava joitain kävijöitä asuttamaan kaikki GA: n tarjoamat tietosuojat, ja se vie aikaa itsessään.

Anna GA työskennellä verhojen takana noin kuukauden, ja vasta sitten tulla takaisin katsomaan mitä siellä on.

varmuuskopiot

Isäntäasetuksistasi riippuen isäntä voi jo käsitellä varmuuskopioita tai ei.

Jos menit GoGeek-suunnitelman kanssa SiteGround-suositukseen, suosittelemme varmuuskopioita.

Vaihtoehtoisesti, jos olet päättänyt mennä jonkin Jetpackin maksaman suunnitelman kanssa edellisessä vaiheessa, myös varmuuskopiot ovat osa tätä.

Tässä on erillinen opas sivustollemme varmuuskopioinnille.

SEO

Aka: Hakukoneiden optimointi. Tarkoituksena on tehdä verkkokaupasta helpompi käyttää hakukoneita ja myös optimoida se.

Vaikka SEO on sinänsä valtava aihe, sinun on ensin tiedettävä vain tärkeimmät asiat. Tässä on oppaamme asiasta.

Jos haluat todella viedä verkkokauppasi SEO seuraavalle tasolle, sinun tulisi sijoittaa Yoastin WooCommerce SEO -laajennukseen. Sen avulla voit edelleen optimoida tuotteitasi ja helpottaa niiden sijoitusta Googlessa. Tämä on maksettu laajennus, joka maksaa ~ 50 dollaria.

Sivuston suorituskyky

Jetpack-laajennus käsittelee jo sivuston suorituskyvyn eri näkökohtia, mutta voimme silti tehdä parempia.

WordPressin asia on, että niin mahtavia kuin sen ominaisuudet, kaikki eivät ole superoptimoituja hankkimalla. Tai, minun pitäisi sanoa uudelleen, ei ole, että jollain näistä ominaisuuksista olisi jotain vikaa, mutta joissakin tilanteissa sinun ei tarvitse yksinkertaisesti kaikkea mitä WordPress mukana tulee. Jos poistat tarvitsemasi asiat käytöstä, tee sivustosi nopeammaksi.

Voit tehdä kaksi lisäominaisuutta parantaaksesi verkkokauppasi suorituskykyä ilman vaivaa:

a) Hanki välimuistin laajennus

Yksi tämän maailman suosituimmista vaihtoehdoista on nimeltään WP Super Cache, joka on ilmainen laajennus.

Tässä on erillinen opas sen asettamiseen.

b) Hanki korkealaatuinen laajennus

Tämä on valinnainen vaihe, koska se vaatii pienen investoinnin teiltä.

Lisäosa, josta puhun, on nimeltään perfmatters, ja se maksaa 24,95 dollaria vuodessa (kirjoittamishetkellä).

Se tarjoaa koko joukon suorituskykyyn liittyviä asetuksia, jotka esitetään todella selvästi. Voit käyttää tätä laajennusta estääksesi toiminnot, joita et käytä, ja vapauttaa siten WordPressin käyttämästä palvelimen prosessoritehoa näiden ominaisuuksien toimittamiseen, mikä tarkoittaa, että aiot tehdä sivustostasi nopeamman. Siellä on myös kourallinen WooCommerce-erityisiä asetuksia.

Lisämaksuportit

Maksuyhdyskäytävät ovat kuin Harley-Davidsons: Sinulla ei voi koskaan olla liikaa.

Jos tämä ei vastaa sinua, niin yritän sanoa, että asiakkaasi etsivät aina suosikki maksutapaa ostaessaan sinulta. Ja jos he eivät löydä sitä, he voivat lähteä.

Pääasiassa sinun on varmistettava, että otat käyttöön halutuimmat maksutavat. Ne olisivat luottokortteja (suosii 42% ostajaista vuoden 2017 tietojen mukaan, elektroniset maksut mukaan lukien PayPal (suositteli 39%) ja pankkikortteja (mieluummin 28%).

Onneksi voit asentaa ja ottaa käyttöön uusia maksuyhdyskäytäviä melko helposti WooCommerce-palvelussa – jokainen maksuyhdyskäytävä tulee WordPress-laajennuksena, ja se voidaan asentaa samalla tavalla kuin muita laajennuksia..

Suosituimpia maksuyhdyskäytäviä ovat:

 • PayPal – se, jonka olet jo asentanut WooCommerce-palveluun get-go-palvelusta
 • Raita
 • Neliö

Mutta siellä on enemmän. Maksuyhdyskäytävien täydellinen luettelo on todella vaikuttava.

Lisäksi, jos aiot harjoittaa liiketoimintaa kansainvälisesti, sinun tulee tutkia kohdemarkkinoillasi suosittuja maksutapoja. Paras tapa varmistaa, että olet oikealla tiellä, on jälleen nähdä, mitä kilpailusi tekee.

Kunkin näiden maksuyhdyskäytävien määrittäminen on hiukan erilainen, mutta kyseisiä yhdyskäytäviä rakentaneilta kehittäjiltä on saatavana oppaita ja oppaita..

Automaattinen verolaskenta

Jos harjoitat yritystäsi Yhdysvalloissa, tiedät varmasti, kuinka monimutkaiset verot voivat olla – etenkin kun myydään osavaltioiden rajojen yli.

Huomaa: Sinun ei tarvitse vaivautua tähän vaiheeseen, jos myyt vain yhdellä alueella / maassa, jossa verokannat ovat samat. Jos myymäläsi on esimerkiksi Isossa-Britanniassa ja aiot myydä vain Ison-Britannian asiakkaille.

WooCommerce haluaa helpottaa verojen selvittämistä sinulle WooCommerce Services -moduulin avulla. Ota se käyttöön siirtymällä kojetaulun WooCommerce-osioon. Näet bannerin, joka kutsuu sinut kokeilemaan seuraavia ominaisuuksia:

WooCommerce-palvelut

Klikkaus Kytkeä.

Ja siinä se on. Tästä eteenpäin verot lasketaan automaattisesti.

Sähköposti markkinointi

Jopa sosiaalisen median, Instagramin, Facebook Storiesin, YouTube-streamingin ja niin edelleen aikakaudella, se on edelleen kuningas, kun kyse on suorasta verkkomarkkinointikanavasta..

Lukemattomat yritykset nimeävät sähköpostin tehokkaimmaksi viestintävälineeksi heistä kaikista huolimatta siitä, että se on myös yksi vanhimmista. Itse asiassa sähköpostimarkkinoinnin on todettu tuottavan sijoitetun pääoman tuottoprosentin 4 400%.

Tämä tarkoittaa yksinkertaista: Verkkokaupan omistajana et voi tehdä liiketoimintaa tekemättä sähköpostia sähköpostista tärkeäksi osaksi kokonaisstrategiaasi.

WooCommerce-palveluun on saatavana monia sähköpostityökaluja, mutta eniten pidämme sitä nimellä Jilt.

Jilt - loistava sähköpostityökalu kaikille, jotka haluavat perustaa verkkokaupan

Jilt on freemium-ratkaisu. Jos sinulla on vähemmän kuin 300 yhteystietoa, se on ilmainen. Tämän lisäksi joitain maksuja sovelletaan. Koska olet vasta aloittamassa, sinun pitäisi voida käyttää Jiltti ilmaiseksi ainakin vähän aikaa.

Jilt antaa sinun tehdä seuraavat:

 • Lähetä tervetuloviestit uusille asiakkaille.
 • Lähetä lähetysviestejä kaikille asiakkaillesi.
 • Lähetä ostoskorista luopumisviesti.
 • Kiitos toista asiakasta.
 • Jakaa yhteystiedot (ostovälin ja muiden parametrien perusteella).
 • Lähetä sähköpostit automaattisesti sivuston asiakastoiminnan perusteella.
 • Suunnittele sähköpostiviestisi suoraan WordPress-hallintapaneeliin.

Aloita siirtymällä vain Jilt-sivulle ja rekisteröimällä uusi tili.

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on kertoa Jiltille, mitä ohjelmistoa myymäläsi käyttää – se olisi ‘WooCommerce’.

Jilt pick myymälä

Jilt näyttää sinulle vaiheet, jotka vaaditaan kaiken ajamiseksi.

jilt askeleet

Seuraa vain, kunnes olet Jilt täysin integroitunut kauppaan. Näyttää siltä, ​​kuinka tervetuloviesti näyttää:

Jilt tervetuloa

Napsauta ensimmäistä linkkiä siirtyäksesi Jilt-kojelautaan, jossa näet ohjatun pika-asennuksen. Jiltin on tiedettävä muutama yksityiskohta, ennen kuin voit alkaa käyttää työkalun koko arsenaalia.

Jiltilla on hienoa, että se integroituu saumattomasti WooCommerce-palveluun. Heti, kun joku tekee tilauksen myymälästäsi, heidän sähköpostiosoitteensa lisätään myös Jiltiin. Ja sieltä henkilölle voidaan ottaa yhteyttä jollain valmiista viestintämalleistasi. Mistä puhutaan, miten asentaa viestisi Jiltissä seuraavasti:

On olemassa muutamia pääviestintyyppejä, joita voit käsitellä Jiltin kautta. Näet ne kaikki pääpaneelissa:

jilt viestintä

Jokaisella näistä osioista on oma asennuspaneeli sekä kätevä pikakäynnistystoiminto, joka auttaa sinua työskentelemään nopeasti:

Jilt-opas

Jiltin voima on ennen kaikkea sen automaatiomoduulissa. Ainoa sitä käyttämällä voit perustaa hylättyjä ostoskorisähköposteja, ostoksen jälkeisiä seurantoja, tervetuloa ensimmäisistä ostoksista, lähettää kiitosvinkkejä ja paljon muuta. Tällaisten automaatioiden asentaminen voi parantaa myyntiäsi paljon, koska se lisää asiakkaidesi kanssa kosketuspisteitä – juuri silloin, kun he ovat kiinnostuneimpia tarjouksestasi.

Jilt tekee näiden automaatioiden luomisesta todella helppoa; sinun on vain noudatettava näytöllä näkyviä ohjeita.

Jiltillä on myös joitain vakiomuotoisia viestipohjia, jotka on valmistettu sinulle. Esimerkiksi kun aloitat ostoskorin hylkäämiskampanjan luomisen, se näyttää sinulle kolme valmis mallia peräkkäin. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on mukauttaa heidät mielesi mukaan ja ottaa kampanja käyttöön.

Jilt Cart -kampanja

Mukauttamisesta puhuttaen, Jiltin sähköpostinrakennuksen käyttöliittymä on myös mukava työskennellä ja intuitiivinen. Voit vetää ja pudottaa asiat paikoilleen ja muokata koko tekstiä.

jilt email builder

Okei, mutta millaisia ​​kampanjoita sinun pitäisi vaivautua luomaan? Tämä on sinun tehtäväsi, mutta on olemassa pari tapaa selvittää tämä:

 • Palaa taas kilpailuun. Katso mitä he tekevät. Osta heiltä jotain ja katso, millainen viestintä on. Luo samanlainen prosessi.
 • Siirry Jilt-sivulle ja katso, minkä tyyppisistä kampanjoista voit valita. Valitse ne, jotka puhuvat sinulle eniten. Koska Jilt antaa sinulle hienoja malleja jokaiselle kampanjalle, sinun ei tarvitse edes rakentaa niitä tyhjästä.

Jilt-kampanjatyypit

Lue tämä kattava opas, jos haluat lisätietoja Jiltistä ja siitä, miten sitä voidaan käyttää tehokkaasti verkkokaupan kanssa.

Haluta lisää?

WooCommerce-tyylikkäiden laajennusten maailma ei lopu tähän. Voit tehdä paljon enemmän ja paljon muita ominaisuuksia, joita voit hankkia myymälästäsi. Tässä on esimerkiksi luettelo kymmenestä ilmaisesta WooCommerce-laajennuksesta, joiden avulla pääset alkuun. Tietysti se, tarvitsetko jotain niistä, riippuu markkinoistasi ja tarjoamastasi tuotteesta, mutta luettelo on varmasti katsomisen arvoinen.

12. Testaa, toimiiko kaikki

Kun myymälä on asennettu ja valmis menemään, on nyt aika testata jokainen pieni mekanismi ja varmistaa, että asiat toimivat oikein.

Tässä on mitä tehdä:

12.1. Testitilaukset

Mene kauppaan ja kokeile ostaa jotain itse. Käytä toista sähköpostiosoitettasi, kirjoita kaikki tiedot. Katso, voitko nähdä tilauksesi WooCommerce-paneelissa (WooCommerce → Tilaukset).

WooCommerce tilaukset

Kun napsautat tilausta, näet kaikki sen toteuttamiseen vaadittavat tiedot – asiakkaan osoite, tilatut tuotteet, maksun tila ja niin edelleen.

Voit tehdä pari tilausta ja nähdä kuinka niiden käsittely WooCommerce-palvelussa tapahtuu.

Kun olet suorittanut tilauksen, älä unohda muuttaa sen tilaa. Niin kuin:

tilauksen tila

12.2. Testaa maksut

Kun teet uusia tilauksia, voit testata, käyvätkö maksut läpi. Siirry maksuprosessoriin ja ota käyttöön niin kutsutut testimaksut tai hiekkalaatikkotila. Tällaista tilaa käyttämällä voit suorittaa näennäismaksun ja nähdä, kuinka se vastaanotetaan verkkokaupassa.

Kun olet valmis tämän kanssa, poista testitila käytöstä ja pyydä ystävääsi tilaamaan sinulta jotain todellista ja jatka maksua. Katso, toimiiko kaikki myös suorassa asennuksessa.

12.3. Tarkista sähköpostit

Kun teet tilauksia, tarkista, saatko ilmoituksia sähköpostilla.

Asiakkaan tulisi saada sähköposti, joka vahvistaa tilauksen tekemisen, ja myös sinun pitäisi saada se. Sähköposti tulee lähettää myös tilauksen tilan muutoksesta ja WooCommerce-tilauspaneelista aloitetuista toimista (muokattaessa yksittäisiä tilauksia).

WooCommerce-tilaustoiminnot

Siirry seuraavaksi Jiltiin ja katso, lähtevätkö sieltä tulevat sähköpostit oikein.

12.4. Tarkista matkapuhelimesi suunnittelu ja kokemus

Kuten aiemmin keskustelimme, nykyään useammat ihmiset käyttävät verkkoa mobiililaitteillaan kuin työasemillaan tai kannettavilla tietokoneillaan. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä, sinun on varmistettava, että verkkokauppasi toimii oikein mobiililaitteilla.

Tämä on helppoa: ota vain matkapuhelin pois ja käy kaupassa.

Käy läpi kaikki sivut ja varmista, että kaikki näyttää hyvältä. Jos haluat muuttaa jotain, voit palata kyseiselle työpöydän sivulle ja napsauttaa Muokkaa Elementorilla linkki uudelleen.

Vaihda Elementorissa mobiililaitteiden editointinäkymään. Tee muutokset siellä ja tallenna sivu kun olet valmis.

Elementorin mobiili muokkaus

Seuraava asia, jonka voit varmistaa varmistaaksesi, että kaikki on vain hyvin, on käyttää Googlen mobiiliystävällistä testityökalua.

Kirjoita verkkosivustosi osoite ja katso mitä Googlella on sanottavaa siitä.

mobiili testitulokset

Jos käytät Astraa, näet siellä positiivisen tuloksen.

12.5. Tarkista kaikki alisivut

Edellä lueteltujen tehtävien lisäksi tarkista myös, että kaikki sivusi näyttävät niin kuin pitäisi. Tämä sisältää Tietoja-sivun, Yhteystiedot-sivun, yksittäiset tuotesivut, tuoteluettelot, tuotehaut sivustolla ja kaikki muut alueet, joihin asiakkaasi voivat käyttää..

Katso myös, miltä sivustosi näyttää eri laitteissa, sekä työasemissa että kannettavissa tietokoneissa, mobiililaitteissa ja tableteissa.

13. Mainosta ja hanki liikennettä

Olemme vihdoin onnellinen numero 13 – mainostamassa verkkokauppaa. Tämä on myös hauskin osa koko projektia.

Minun on kuitenkin aloitettava huonoilla uutisilla: Verkossa ei ole sellaista asiaa, että “jos rakennat sen, he tulevat”.

Webissä kukaan ei tule, jos he eivät tiedä miten löytää myymäläsi.

Tätä mainostamisessa ja markkinoinnissa on kyse – ihmisten saaminen kaupan virtuaaliseen kynnykseen ja kutsuaminen heihin.

Koska verkkokaupan mainostaminen on tarpeeksi iso aihe omaa opasta varten, aiomme tässä esitellä vain joitain perusajatuksia ja haastamme sinut pääsemään niiden pohjaan omin päin:

13.1. Sisämarkkinointi

Mainitsin sisältömarkkinoinnin käsitteen aikaisemmin tässä oppaassa. Periaatteet ovat yksinkertaiset:

Etsit sisältöideoita, jotka voivat olla mielenkiintoisia asiakaskunnallesi – sisältöä jotain, joka liittyy myymäsi markkinarakoon tai tuotteisiin.

Esimerkiksi minun tapauksessani nämä olisivat artikkeleita ja oppaita kasvien hoidosta ja siihen liittyvistä asioista.

Palaa takaisin kilpailuun ja katso mitä he julkaisevat, mikä on sinun nichesi suosittu sisältö.

Kaksi työkalua, jotka voivat auttaa sinua tutkimuksen tekemisessä, ovat BuzzSumo ja Ubersuggest.

buzzsumo

Syötä vain kilpailijan verkko-osoite laatikkoon ja katso mitä tulee. Esimerkiksi kun etsit The Silliä, voin nähdä, että heille suosituimmat sisältösivut ovat:

 • Ohjeet: Valitse kasviisi istutuskoneet
 • Sana paratiisin linnussa
 • Kasvien hoito: Lannoite

Aloittaakseni voisin kirjoittaa omaa sisältöäni näistä aiheista, ja voit tehdä samoin: Tutki markkinoita → katso mitä ihmiset lukevat → kirjoita jotain omalla spinnilläsi.

Kun saat riittävästi sisältöä sieltä ja sivustosi suosio kasvaa, saat ihmiset tulemaan myymälääsi kyseisen sisällön kautta ja katsomaan sitten joitain tuotteitasi. Tästä sisältömarkkinointi on kyse.

13.2. Sosiaalinen media

Tuotteiden mainostaminen sosiaalisessa mediassa voi vaikuttaa riittävän suoraviivaiselta asialta, eikö niin? No, pelkään, että asiat ovat hieman hankalampia.

Haasteena on, että et voi todella lyödä seuraajiasi jatkuvalla tuotemarkkinoinnilla.

Sen sijaan, että lähettäisit “mene tänne osta” -päivityksiä, keskity keskustelemaan tarinoidesi tuotteistasi.

Katso uudelleen kilpailusi. Tässä on joitain sosiaalisen median viestejä Bloomscapesta:

tweet lähettäjä bloomscape

Mukava, näennäisesti riippumaton päivitys. Saa ihmisiä silti katsomaan.

tweet lähettäjä bloomscape

Toinen. Vain satunnainen päivitys, mutta voit silti nähdä tehtaan taustalla pitäen asiakkaan mielen oikeassa paikassa.

insta lähettäjä bloomscape

Samanlainen päivityksen tyyli, tällä kertaa Instagramista.

fb lähettäjä bloomscape

Ja viimeisenä, loistava viesti, joka ei vain tarjoa hienoa informaatiopäppää, vaan myös kevyesti työntää ihmiset katsomaan Bloomscapen tuotteita.

Jos sinulla ei ole niin hyviä esimerkkejä kapealla, mene kapea yllä oleva kohta ja etsi inspiraatiota sieltä.

13.3. Aktiivinen SEO-työ

Näiden kiiltävien SEO-laajennusten saaminen paikalleen on vain puoli taistelua – sinun on nyt käytettävä niitä aktiivisesti.

Koska SEO on valtava aihe, emme aio käsitellä sitä täällä. Sen sijaan tutustu tähän perusteelliseen oppaan WordPress SEO: n olennaisista perusteista.

13.4. Tee kumppanuuksia kapealla

Tässä on vastaintuitiivinen näkökulma: Kilpailijat eivät oikeastaan ​​ole kilpailijoita.

Riippumatta siitä, mitä teet, voit aina olla kumppanina toisen vaatekaupan, toisen kahvilan, toisen kasvikaupan kanssa.

Ajattele mitä voisit tehdä yhdessä ja kuinka voisit auttaa toistensa tuotemerkkejä. Tavoita ehdotuksella. Tämä voi olla yhteinen myynninedistäminen tai jopa paikallinen tapahtuma, sisällönvaihto ja niin edelleen.

Tavoitteena merkki, joka on samankokoinen.

13.5. Sponsorisisältö niche-blogeissa

Jos niche-blogissasi on jo suosittuja blogeja, tavoita ne ja tarjoa heille sisällön sponsorointia – esim. tarjous maksaa kappaleesta sisältöä vastineeksi tuotemerkinnälle.

Ajatuksena on, että osa kyseisen blogin lukijakunnasta tulee tarkistamaan sinut.

13.6. Sponsoroidut podcastit ja YouTube-videot

Podcast-sponsoroinnit ovat viime aikoina olleet valtavia, samoin kuin videosponsorit.

Idea on sama: tavoitat suositun podcast- / YouTube-kanavan kapeallasi ja tarjoat sponsoroida heidän seuraavaa jaksoaan. Se mitä yleensä saa vastineeksi, on merkki suullinen maininta.

13.7. Mainosta Google AdWordsissa ja Facebookissa

No, duh! Mainostaminen AdWordsissa ja Facebookissa on selvin asia, jonka voit tehdä myymälän omistajana saadaksesi lisää myyntiä.

Tässä on kaksi hienoa opasta, joilla pääset alkuun kummankin alustan kanssa:

 • Opas Google-mainoksiin
 • Täydellinen opas Facebook-mainosten aloittamiseen

13.8. Osallistu paikallisiin tapahtumiin

Lyön vetoa, että kaupungissasi tapahtuu paljon – etenkin kesäisin, kun useita tapahtumia järjestetään. Jos näytät tarpeeksi kovalta, jotkut heistä sopivat tuotemerkkiisi sponsoroimaan tai näyttämään.

Voit tehdä joitain asioita, mukaan lukien:

 • tule esiin ja puhu ihmisille, käytä merkkisiä T-paitoja logollasi
 • sponsoroi tapahtumaa vastineeksi maininnalle
 • sponsoroida tapahtumaa ja saada osastosi valmiiksi – myydä suoraan osastolta (jos sallitaan) ja lähettää myös ihmisiä verkkokauppaan.

Ideana on saada brändisi ulos. Paikallisesti tunteminen on ensimmäinen askel tuntemiseen maailmanlaajuisesti. Älä aliarvioi paikallisten voimaa.

13.9. Pyydä ihmisiä aina liittymään sähköpostiluetteloosi

Aina kun joku ostaa sinulta, hänet lisätään sähköpostiosoitteiden tietokantaan. Tämän lisäksi sinun tulisi miettiä myös muita tilanteita, kun voit saada henkilön sähköpostiosoitteen.

Esimerkiksi:

 • Kerää sähköposteja, kun joku lisää tuotetta ostoskoriin (voit tehdä sen Jiltillä). Teemme tämän, koska alan keskimääräinen ostoskorista luopumisaste on ~ 70%, joten on hyvä idea saada henkilön sähköposti ennen kuin hänellä on mahdollisuus hylätä ostoskori, koska sen avulla voit ottaa heihin yhteyttä myöhemmin.
 • Pyydä sähköpostia ponnahdusikkunassa, kun joku lukee sisältöäsi (voit tehdä sen integroimalla myymäläsi Sumo-nimisen työkalun kanssa.

Vain nämä kaksi tapaa kasvattaa kontaktiluetteloa huomattavasti ajan myötä. Sitten voit vaalia luetteloasi lähettämällä heille niche-aiheisia vinkkejä ja sisältöä. Joka kymmenes sähköposti myös tarjoaa heille tuotesopimuksen.

Onnittelut!

Ensinnäkin onnittelut! ��

Olet juuri käynnistänyt oman verkkokaupan, ja jos olet seurannut sitä, olet tehnyt kaiken itse!

Vaikka vaiheiden läpi saaminen vie jonkin aikaa, se ei ole niin vaikeaa, ja säästät paljon rahaa verrattuna siihen, että palkat jonkun tekemään kaiken työn puolestasi. Puhumme 10 000 dollarin plus säästöistä!

Jos haluat palata joihinkin tämän oppaan lukuihin, tässä on kätevä yhteenveto:

 1. Aloita Store-Setup Sheet -sivulla
 2. Opi tuntemaan kilpailusi
 3. Tutustu asiakaskuntaasi
 4. Valitse kulma
 5. Valitse nimi
 6. Ymmärrä mitä web-hosting tarkoittaa
 7. Tyhjän verkkokaupan rakentaminen
 8. Lisää tuotteita myymäläluetteloon
 9. Valitse malli myymälöllesi
 10. Asenna ydinsivusi
 11. Laajenna myymälää uusilla ominaisuuksilla
 12. Testaa, toimiiko kaikki
 13. Mainosta ja hanki liikennettä
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map