Com solucionar el temut “error del servidor intern” a WordPress (pas a pas)

Ofertes de WordPress


Tots hi hem estat; un lloc que funcionava perfectament fa uns segons, de cop i volta, decideix de sobte fer una adaptació i produir un error al servidor intern. Si teniu sort, l’administrador de WordPress encara funciona, però, en alguns casos, fins i tot això pot negar-se a col·laborar. En aquest article, explicarem què és un error de servidor intern i, el que és més important, com solucionar-lo.

Important: Sempre feu una còpia de seguretat completa del lloc (encara que no funcioni com hauria de ser) abans de fer cap canvi – millor segur que ho sento!

Comprovem.

Què és un error del servidor intern

Els errors del servidor intern són molestos per als usuaris i els desenvolupadors, ja que no proporcionen informació sobre l’arrel del problema, sinó que només us diuen que n’hi ha. Imagineu-vos que heu anat al metge i heu dit que sentíeu dolor, però no us heu refiat a revelar on es trobava aquest dolor; és molt difícil que el metge el tractés! Aquesta és la dificultat d’un error de servidor intern: no hi ha cap indicació d’on surt el problema.

error del servidor intern

A més, el nom d ‘”error del servidor intern” pot ser enganyós, perquè, en gairebé tots els casos, no es culpa el vostre host (i / o servidor). Si feu un cop d’ull a les especificacions HTTP, podeu veure que l’error del servidor intern 500 significa el següent:

El servidor va trobar una condició inesperada que impedia complir la sol·licitud.

No hi ha res dolent amb el servidor en si, simplement s’ha trobat amb alguna cosa que no es pot esbrinar. Mirem què pot ser això i com podeu eliminar-lo.

Pas zero: Habilita el depuració

El primer pas hauria de ser almenys intentar entendre l’error: podríeu tenir sort. Depenent de com gestioni els vostres servidors d’errors, pot ser que el que veieu no sigui un error del servidor. Per veure si aquest és el cas, haureu d’editar el fitxer wp-config.php al directori arrel del vostre lloc web. Baixeu el fitxer (mitjançant FTP, obriu-lo (utilitzant un editor de text i cerqueu “WP_DEBUG”.) Si trobeu la línia, simplement canvieu fals a true i torneu a penjar el fitxer al servidor..

Si aquesta línia encara no és al fitxer de configuració, creeu-la mitjançant la línia de codi següent:

definir ( "WP_DEBUG", cert);

Torneu a carregar el vostre lloc web i veure si l’error canvia. Si ho fa, i ara veieu un missatge d ‘”error fatal” que apunta a una línia de codi específica en un fitxer específic, veureu un error de codi relativament senzill. Si suposeu que aquest error es basa en un complement o en un tema, haureu d’inhabilitar el producte infractor i / o treballar per arreglar-vos el problema (o que algú altre ho revisi si no podeu esbrinar el que passa? el teu propi).

Nota: un cop heu trobat el problema, recordeu canviar el valor “veritable” esmentat anteriorment tornar a “fals” dins del fitxer wp-config esmentat.

Primer pas: comproveu si funciona el vostre administrador

Visiteu l’administrador del vostre lloc web a http://yoursite.com/wp-admin/. Si aquesta pàgina es carrega correctament i us permet iniciar sessió, podeu estar raonablement segur que el problema és amb un plugin o amb el vostre tema. Si el administrador es carrega, continueu el pas dos. Si no és així, salteu al pas quatre.

Pas segon: desactiva tots els complements

Gairebé no hi ha cap plugin que pugui causar problemes si està desactivat, així que, si sospiteu que un dels vostres complements està causant el problema, aneu a la secció de connectors i inhabiliteu-los tots. No els eliminarà i conservaran les dades desades, però el codi no es publicarà. Si heu desactivat tots els vostres complements i el vostre lloc encara no es carrega, aneu al pas tres.

Si el vostre lloc funciona i funciona, comenceu a habilitar els vostres complements un per un. Seguiu comprovant que hi hagi 500 errors del servidor intern després de cada complement. Quan hàgiu trobat el culpable, podeu decidir què fer amb ell. El millor mitjà d’acció és mantenir desactivat el complement i notificar l’autor immediatament. Si es tracta d’un complement crític per a la missió, probablement haureu de buscar una alternativa millor i més estable.

En alguns casos molt rars, executar programari antic com PHP 5.3 pot causar problemes. Abans de substituir un connector que fins ara ha resultat ser de confiança, mireu el pas set.

Pas tercer: canvia a un tema predeterminat

Si la desactivació dels vostres complements no va solucionar el problema, és probable que el tema sigui el culpable. Podeu comprovar-ho fàcilment passant a un tema de WordPress predeterminat. Us recomano fer servir vint-i-setze, que és el darrer tema predeterminat. Si canvieu a Vint-i-Setze resoldre el problema, podeu tornar a habilitar tots els plugins i treballar per trobar el problema al codi del vostre tema..

Si el vostre tema pertany al dipòsit de temes oficial o a una botiga independent de temes, heu de comunicar-ho a l’autor el més aviat possible. Si, d’altra banda, és el vostre propi tema, haureu d’aconseguir que un desenvolupador us ajudi, perquè sovint aquests errors són molt difícils de trobar, fins i tot per als codificadors experimentats.

En alguns casos molt rars, executar programari antic com PHP 5.3 pot causar problemes. Abans de passar hores intentant trobar un error o pagar centenars de dòlars a un desenvolupador, mireu el pas set.

Quatre pas: Augmenta el límit de memòria

Si utilitzeu massa memòria del vostre lloc web, sens dubte us donarà un ajust, possiblement resultarà en un error del servidor intern de 500. Dins molts Això és un signe d’un tema o complement mal codificat. Es pot solucionar ràpidament augmentant el límit de memòria, però no és una manera de solucionar el problema amb seguretat i no arribarà a l’arrel d’aquest.

De qualsevol manera, WooThemes té una breu guia per augmentar el límit de memòria de WordPress. Tingueu en compte que el vostre servidor o el vostre compte poden tenir una quantitat de memòria establerta, però no podreu augmentar el límit de memòria més enllà d’això..

Alternativament, parleu amb el vostre amfitrió per obtenir instruccions més específiques. Alguns estaran molt més que feliços d’augmentar el límit de memòria sense gairebé cap molèstia per part vostra..

Cinquè pas: problemes de depuració .htaccess

El fitxer .htaccess és un fitxer de configuració del servidor Apache que permet una funcionalitat relativament avançada. Mitjançant-lo, podeu habilitar la compressió gzip, canviar la mida màxima de càrrega i fer tot tipus d’altres coses útils.

Ja hem escrit una guia sobre com editar el fitxer .htaccess, però val la pena reiterar que es tracta d’una àrea sensible on cal tenir precaució. Un tipus d’introducció, un espai oblidat o una cita no publicada, per exemple, poden causar fàcilment un error de 500 servidors interns, i això pot frenar el lloc web (inclòs l’administrador)..

La solució és obrir el vostre fitxer .htaccess – hauria d’estar a la carpeta de WordPress arrel i veure si hi ha algun error (sobretot si l’heu canviat recentment). Recomano crear una còpia de seguretat anomenada backup.htaccess i, a continuació, suprimir el fitxer .htaccess original per veure si el lloc web torna a estar en línia..

Si ho fa, el problema és amb el fitxer .htaccess. Podeu passar per ella línia per línia per veure quan el vostre lloc baixa; un cop hàgiu trobat la línia infractora, assegureu-vos que no disposarà de cap text innecessari (potser una cita no publicada o alguna cosa similar). Si no trobeu el problema, us recomano suprimir la línia. Com que el vostre lloc web està completament a la baixa, és molt pitjor que una línia .htaccess que falta: pregunteu als fòrums si necessiteu més ajuda.

Pas sisè: torneu a instal·lar WordPress

És extremadament rar, però és possible que tingueu alguns fitxers danyats al nucli de WordPress. No hi ha res de què preocupar-se, pot ser que hagi sortit malament quan el servidor copiava els fitxers requerits, per exemple. Tornar a penjar els fitxers de WordPress Core pot solucionar el vostre problema.

Descarregueu una còpia nova de WordPress i utilitzeu una aplicació FTP per penjar-ho tot, excepte la carpeta de contingut wp. Si necessiteu instruccions més detallades, feu un cop d’ull a l’article del Codex sobre Actualització de WordPress.

Setè pas: Problemes de la versió PHP

Tot i que les versions antigues de PHP normalment no causen 500 errors de servidor intern, potser val la pena parlar amb el vostre amfitrió i demanar-los que us proporcionin una versió més recent abans de gastar temps i diners valuosos. PHP 7 ja va desaprofitar algunes funcions anteriors. Per exemple, un connector pot utilitzar una funció que no està disponible en la versió anterior de PHP, etc..

Pregunteu al vostre amfitrió quina versió de PHP publiqueu. PHP 5.2 té ara deu anys i 5.3 té set anys; no ho accepteu si el vostre host funciona el vostre lloc en versions anteriors. Com a mínim, haureu de tenir alguna variant de 5.4 en funcionament o, millor encara, el flamant PHP 7 (per obtenir un rendiment òptim).

Problemes compostos

Tot i que és poc probable que tingueu dos problemes alhora, pot passar. És possible que tingueu un connector que causa un problema i un problema .htaccess. En aquest cas, el problema no es resoldrà quan desactiveu tots els plugins i no es resoldrà si elimineu el fitxer .htaccess, només si feu els dos.

Si heu seguit aquests passos i encara esteu rebent un error de 500 servidors interns, haureu de tornar a començar i assegureu-vos que no desfer els canvis. Mantingueu els connectors desactivats, mantingueu el tema canviant a Vintze setze, etc..

Pensaments finals

A causa de la imprecisió del missatge d’error del servidor intern de 500, resoldre’l pot ser difícil, però seguint els passos anteriors, podreu esbrinar què passa.

Si encara no podeu solucionar el problema, contacteu amb l’amfitrió. Enllaça aquest article i avisa’ls que has provat aquests passos, ja que apreciaran l’esforç i podran localitzar el problema molt més ràpidament.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me