Com saber quins complements de WordPress fa servir un lloc web

Ofertes de WordPress


Després d’una publicació anterior, en què escriví com esbrinar el tema de WordPress que utilitza un lloc web, varem pensar que el següent és tractar com esbrinar quins plugins utilitza un lloc web amb WordPress. Per què voldríeu saber això? Bé, amb tota probabilitat, tard o d’hora trobareu un lloc web que mostra algun tipus de funció o funció que us agradi tant voldreu utilitzar-lo / replicar-lo al vostre lloc web, si només podríeu esbrinar quin complement és responsable …

El primer que cal esmentar és a) per desgràcia, no totes aquestes funcionalitats seran produïdes per plugins (algunes funcionalitats, per exemple, poden ser molt inherents al tema en si) i b) no hi ha cap manera de trobar seguretat. es eliminen absolutament tots els complements que s’utilitzen en un lloc: tot i que hi ha diverses maneres de provar …

Començant per la forma més senzilla i acabant amb alguns mètodes més implicats, mirem els diferents mitjans que tenim i veiem fins a on podem arribar!

Utilitzant eines automatitzades

La manera més senzilla d’esbrinar quins complements fa servir un lloc web és mitjançant eines automatitzades de detecció en línia. Malauradament, però, aquestes eines ho són lluny de poder detectar tots els plugins. A més, moltes d’aquestes eines no es donen particularment a l’abast, cosa que sovint condueix a la gent a abandonar les seves activitats detectivesques massa aviat. Tot i així, perquè aquest tipus d’eines de detecció en línia són tan ràpides i fàcils d’utilitzar, no obstant això, són un bon lloc per començar.

En cap ordre en concret, les més populars d’aquestes eines capaces de detectar plugins de WordPress són potser: WordPress Plugin Checker, WPThemeDetector (un servei principalment dirigit a detectar temes de WordPress que ja hem tractat en una publicació anterior, Què és això i construït Amb.

Construït amb

Per fer-vos una idea ràpida de la seva exactitud, proveu d’utilitzar un o dos per fer una exploració ràpida d’aquest mateix lloc, WinningWP. Utilitzem algun lloc de la regió d’uns quinze plugins; la millor d’aquestes eines només en pot detectar quatre!

També val la pena esmentar que cadascuna d’aquestes eines funciona lleugerament de manera diferent, cosa que significa que alguns poden detectar plugins que d’altres no poden fer; per tant, sempre val la pena utilitzar més d’una eina per obtenir una llista més completa de resultats. aquestes eines només poden detectar aproximadament cinc o sis dels complements usats en aquest lloc web.

Cerqueu signes de narració dins del codi font

Tots els llocs web utilitzen HTML per mostrar el seu contingut. El navegador veu aquest codi i ens el mostra d’una manera que el podem reconèixer (és a dir, en paràgrafs i imatges, etc.). Però, amb una mica de coneixements, no és difícil visualitzar i comprendre el codi; i, a l’hora de buscar plugins de WordPress, sovint és exactament allà on hi trobareu rastres.

Analitzem tres maneres de trobar les mostres que alguns complements deixen enrere mitjançant l’ús de Chrome (tot i que els mateixos principis també funcionaran en molts altres navegadors):

Cerqueu directoris de complements:

Feu clic amb el botó dret en algun lloc del lloc web en qüestió (no a sobre d’una imatge) i seleccioneu “Veure la font de pàgina” al menú desplegable resultant. Ara feu una cerca ràpida * al codi resultant per a “wp-content / plugins /”. Tot el que es produeix després d’aquest terme al codi (nota: és probable que hi hagi diverses instàncies d’aquest terme a la pàgina si s’utilitza més d’un complement, així que haureu de cercar més d’una vegada per cobrir-los tots). el nom d’un connector.

Exemple de cerca de WP-Content-Plugins: captura de pantalla

Nota: de manera similar, també pot valer la pena mirar-ne qualsevol full de estil o noms de fitxers JavaScript (busqueu qualsevol cosa que vingui immediatament abans de “.css” o “.js” dins del codi), ja que també poden indicar de vegades el complement noms.

Simplement, Google qualsevol cosa que trobeu i espereu el millor!

A la recerca de comentaris HTML:

Alguns plugins deixaran el seu propi codi a la pàgina embolicada en comentaris HTML per ajudar els desenvolupadors a entendre la seva producció. El plugin de SEO de Yoast n’és un excel·lent exemple. Amb el mètode “Visualització de l’origen de pàgina” descrit anteriorment, desplaceu-vos pel codi cercant línies de text verd: aquestes línies verdes són els comentaris HTML!

Exemple de cerca de comentaris HTML: captura de pantalla

Si suposem que existeixen aquests comentaris, sovint us conduiran directament a més informació sobre un complement particular que s’utilitza!

Observant elements web concrets:

Aquest darrer mètode sovint és un guanyador absolut quan s’intenta trobar quin complement s’encarrega de generar una característica particular a la pàgina i sovint pot tenir èxit quan la resta falla!

Si feu servir Chrome, passeu directament sobre qualsevol de les funcions de la pàgina que us interessa i feu clic amb el botó dret. Seleccioneu “Inspeccionar element” al menú desplegable resultant i se us mostrarà una vista dividida de la pàgina i el codi subjacent. Mireu el codi i proveu de trobar noms “ID” o “Class”, que sovint semblen “class =” “o” ID = “”. Tot el que es produeixi directament després de qualsevol d’aquests atributs de codi podria ser el nom del plugin responsable de la funció!

Exemple d'inspecció d'elements: captura de pantalla

A la captura de pantalla de dalt, per exemple, veuràs ‘div class = “jp-relacionats-posts …”, es tracta d’una abreviació del nom del connector que estem utilitzant per generar les imatges de publicacions relacionades que es mostren a cadascuna de les publicacions en aquest bloc El Google Googling amb els “llocs relacionats” us portarà al complement exacte que estem utilitzant per aconseguir-ho: Jetpack.

Tenint una encertada educació …

És possible endevinar quin complement produeix una part específica de la funcionalitat d’un lloc? Sí, de vegades ho és.

Suposem que heu notat una característica de volar amb aspecte fantàstic que es troba a la part inferior dreta de la pàgina web i que cap dels mètodes esmentats no produeix res amb què funcioni, per exemple. Si trobeu una manera de categoritzar o descriure aquesta funcionalitat, pot ser que pugueu trobar una llista (mitjançant Google per exemple) de plugins que puguin ser els responsables de produir aquesta característica concreta. Potser pot ser una mica llarg, però val la pena provar-ho igual. És més, si només trobeu un complement que faci alguna cosa similar, hi ha l’opció de fer googling el nom d’aquest complement seguit de la paraula “alternatives” (per exemple) per intentar trobar plugins més / similars i amb sort. , aleshores, podreu identificar la que vulgueu entre els candidats que apareixen consultant la documentació (com a captures de pantalla, etc.) de cadascun.

Preguntant en un fòrum

Ja ho sé, aquesta pot semblar una idea desesperada, però mostrar el lloc amb la funcionalitat que interessa als membres d’un fòrum com Reddit, Quora (o fins i tot un grup de Facebook centrat en WordPress, suposant que sigui un membre d’un, ja que normalment són grups “tancats”), si tens molta sort, algú reconeix la funció. Què hi ha més (i això és molt més probable), fins i tot si ningú no pot dir-vos quin complement s’utilitza, sovint es dóna el cas que algú sàpiga d’alguns complements que fan alguna cosa similar (o millor)!

Enviar correu electrònic / demanar directament al propietari del lloc

Sí, sempre podeu preguntar! Alguns propietaris de llocs web no tindran el temps (ni la inclinació) per respondre a un missatge de correu electrònic que els demana més detalls sobre el seu lloc web, però alguns ho faran, i alguns podran fins i tot estar encantats d’haver agafat un interès en el seu lloc.!

* per cercar un terme específic a Chrome, aneu a la pestanya “Edita” del menú principal (a sobre de la pàgina del codi), seleccioneu “Buscar” i, a continuació, “Trobeu …”, visualitzeu una captura de pantalla, escriviu la consulta (en aquest cas “Wp-content / plugins /”) i encesa el retorn.

És tot? Conegui qualsevol altra manera d’explicar quins plugins utilitza un lloc?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me