Com saber quin tema WordPress utilitza un lloc

On comprar temes WordPress


Així, heu trobat un lloc web que us agradi i us agradi crear-ne un que sembli igual (o almenys similar)? Bé, primer, primer voldreu comprovar si el lloc que esteu veient funciona o no a WordPress. Si ho fa, això és un bon signe, perquè la gran majoria dels llocs construïts amb WordPress solen utilitzar-los ja preparats dissenys fora de la plataforma Si suposeu que el lloc que heu trobat funciona realment amb WordPress, el següent és intentar esbrinar quin tema utilitza el lloc, i esperar que es basi en un tema lliurement disponible o, almenys, que es pugui comprar *.

Anem a veure com esbrinar quin tema de WordPress utilitza un lloc i com es troba el mateix tema en línia, per utilitzar-lo al vostre lloc web …

Trobar el nom del tema

Una victòria ràpida i senzilla:

Sempre val la pena fer una ullada ràpida al peu del lloc web, fora de l’oportunitat que l’autor del tema inclogui el nom del seu tema i / o un enllaç al propi lloc web al peu de pàgina del seu disseny, per si de cas encara hi és. si és així: precipiteu-vos! Guanya fàcil! Malauradament, nou vegades sobre deu no és tan fàcil …

Comprovació del peu de pàgina d’un nom del tema de WordPress: captura de pantalla

Res al peu de pàgina? Cap problema: posem-nos en marxa:

Comprovació del codi:

Oh no: codi? Sí, però no us preocupeu, perquè no és tan difícil! De fet, només fa alguns clics … Utilitzem Chrome, ja que és el navegador més popular i funciona a totes les plataformes (tot i que els mateixos principis funcionaran amb qualsevol navegador). Pas 1: feu clic dret a la pantalla (tenint cura de no fer clic directament sobre una imatge, ja que apareixerà un menú diferent) i hauríeu de veure una cosa així:

Visualització del codi font de la pàgina a Chrome: captura de pantalla

Pas 2. Seleccioneu “Veure la font de la pàgina”; que després us portarà a una pàgina de codi espantosa (no us preocupeu, aquest és simplement el marcatge HTML que compon la pàgina web; penseu-hi com fer-ne un punt més enrere entre els escenaris si ho fareu … Ara hauríeu de ser buscant alguna cosa com:

Una pàgina de codi a Chrome: captura de pantalla

El següent pas, pas 3, és trobar el full d’estil CSS enllaçat dins d’aquest codi. Per al 99% dels llocs web amb WordPress, aquest serà un fitxer anomenat “style.css” i estarà situat dins d’un directori anomenat “temes”, dins d’un subdirectori anomenat “wp-content”. La manera més fàcil de trobar aquest fitxer és fer una cerca ràpida ** per a la frase “style.css”.

Buscant el full d’estil: captura de pantalla

Aquest fitxer, el fitxer style.css, és el fitxer daurat: en aquest fitxer hauríem de poder veure totes les especificitats del tema exacte que s’utilitza..

Un cop trobat dins del codi, feu clic amb el botó esquerre a la paraula “style.css” (que en realitat serà un enllaç estàndard dins del text) i us heu de portar a una altra pàgina (menys vistosa) del codi: aquest és el contingut del full d’estil del tema. A la part superior de la pàgina (tot i que en alguns casos potser haureu de desplaçar-vos una mica cap avall per trobar-la), ara haureu de poder veure informació específica sobre el tema que utilitza el lloc web.!

Visualització del full d’estil de WordPress: captura de pantalla

No hi ha, des del punt de vista tècnic, que hi hagi tota aquesta informació a la llista perquè un tema funcioni, però normalment veureu com a mínim el nom del tema, el nom de l’autor i un enllaç al seu / el seu propi lloc web personal Bingo!

Com es pot veure a través de la captura de pantalla, en el nostre exemple anterior, hem estudiat “Vint quinze“Tema escrit per”l’equip de WordPress“, Amb la pàgina d’inici del tema indicada com a” https://wordpress.org/themes/twentyfifteen// “.

Trobar el mateix tema en línia

Ara que (esperem) teniu el nom del tema, el nom de l’autor i / o un enllaç al lloc web del tema / autor, haureu d’anar bé. Doneu un cop d’ull al lloc del tema / autor i feu la diligència deguda sobre si són o no una font respectable a partir de la qual comprar / obtenir el tema (suposant, per descomptat, que és llicenciat i disponible públicament).

Què passa si el fitxer style.css només dóna el nom del tema i res més? En aquest cas, és probable que el tema sigui una mica més complicat de trobar. Comença per cercar als mercats temàtics de WordPress més grans al voltant de Themeforest, MOJO Themes i Creative Market i, per descomptat, el directori oficial de temes de WordPress, i, si això falla, dirigiu-vos a Google i vegeu què us ofereix una cerca estàndard … Res a Google ? En aquest cas, l’únic que ens queda per fer és preguntar-se en diversos fòrums i / o grups, com WordPress Subreddit i Quora, etc, per veure si algú té alguna oportunitat i / o reconeix el nom …

  • Nota important: encara que els puguis trobar, gairebé mai és una bona idea descarregar / utilitzar temes premium de forma gratuïta, fins i tot si la llicència ho permet (i no totes les parts de tots els temes de WordPress necessiten ser necessàriament GPL molts d’aquests tipus de “arrancats”). Els temes contindran el codi font maliciós que teniu realment no volen funcionant al vostre lloc!

Sense sort?

Malauradament, si no hi ha detalls del tema al fitxer style.css, tindreu la bona sort! L’únic que queda per provar és per correu electrònic al propietari del lloc i demanar-los més detalls sobre el tema / disseny que estan fent servir directament, cosa que sovint val la pena fer-ne un tret si falla la resta Heck, no ho sabeu mai: si és un disseny personalitzat i el propietari del lloc web és un dissenyador / desenvolupador web, potser fins i tot estaran disposats a fer una mica de treball addicional i a dissenyar-vos alguna cosa especial.!

* si no, us queda poc opció, però podeu buscar – i espereu trobar – un tema preparat amb almenys un disseny similar (tingueu en compte que molts dissenys de temes actuals solen originar-se o replicar-los a Força temàtica: caça feliç!

** per buscar un terme específic a Chrome, aneu a la pestanya “Edita” del menú principal situat a sobre de la pàgina de codi, seguit de “Buscar” i finalment “Buscar …” visualitzeu una captura de pantalla, escriviu la consulta (en aquest cas “Style.css”) i encegueu el retorn.

Nota: heu trobat un tema, però encara no esteu segur allotjament adequat? Consulteu la nostra guia útil sobre aquest tema!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me