Com descarregar, editar i carregar un fitxer htaccess en un Mac sense canviar cap configuració del vostre ordinador

Ofertes de WordPress


Des de les redireccions a control d’accés IP, l’arxiu htaccess és una eina increïblement útil per aconseguir tot tipus de modificacions, retocs i millores al vostre lloc web, la majoria de les quals, per descomptat, ja han estat cobertes expertament per Jeff Starr en l’excel·lent htaccess realitzat. fàcil. Però, com fer aquestes edicions? O, més concretament, com accedir al fitxer htaccess en si? Doncs, si es tracta d’un fitxer puntual (que fa que el fitxer s’amaga a la vista de la majoria de màquines), és, com sens dubte, sens dubte, és un fitxer especialment complicat de tractar. Canviar la configuració de visibilitat del vostre client FTP sol ser bastant senzill (alguns, com FileZilla i Transmit, etc., fins i tot es mostraran fitxers ocults de manera predeterminada), però, com ho comprovarà qualsevol que ho hagi intentat, canviant la configuració de la visibilitat del fitxer. A l’ordinador (el lloc més raonable per fer edicions a fitxers *) sol ser qualsevol cosa que sigui senzilla amb un Mac: el mètode més utilitzat és arrencar el temut Terminal i executar un munt d’ordres temibles …

Una manera totalment més fàcil:

Hi ha, però, una altra manera de fer front a aquest fitxer especialment molest que anul·la el mal de cap per haver de canviar la configuració de visibilitat de fitxers del vostre Mac del tot (nota: mentre que el mètode següent apareix força complicat, un cop ho heu fet un cop ho heu fet Veureu com de fàcil / senzill és). Fem una ullada:

Pas 1.

Obriu Cyberduck (un client FTP extremadament popular per a Macs; proveu-lo si encara no ho heu fet) i connecteu-vos al vostre servidor amb els vostres detalls habituals de FTP / SFTP. Cerqueu el directori que conté el fitxer htaccess que voleu editar i seleccioneu “Veure fitxers ocults” al menú desplegable de “Veure”. Hauríeu de veure que el fitxer .htaccess apareix al directori. Així:

mostra el fitxer htaccess a Cyberduck

Pas 2.

Crea un carpeta nova en algun lloc del vostre ordinador (com ara l’escriptori, per exemple) i poseu-li un nom (els anomenarem “edicions del fitxer htaccess”). Nota: no saltis aquest pas perquè més endavant teniu un fitxer de punts ocult en aquesta carpeta, és millor tenir un fitxer invisible en algun lloc específic, de manera que només podeu suprimir-lo després suprimint la carpeta que conté. Ara, torneu a Cyberduck i feu clic amb el botó dret (és a dir, feu clic a control ja que estem utilitzant un Mac) al fitxer .htaccess i, a continuació, seleccioneu “Baixa com …” al menú desplegable resultant. Aleshores, el més important, suprimiu el botó “.” del nom del fitxer (és a dir, que el fitxer ara es diu simplement “htaccess” i NO “.htaccess”) i feu clic al petit triangle orientat cap a baix a la dreta del quadre de descàrrega per ampliar les opcions i navegar. a la vostra nova carpeta. Així:

baixar el fitxer htaccess a la nova carpeta

… després de navegar a la carpeta on voleu descarregar el fitxer, feu clic a “Baixa”.

Pas 3.

Desplaceu-vos al fitxer htaccess recent descarregat (que, com que ja no té el punt davant del seu nom de fitxer, ara hauria de ser visible a la carpeta que heu creat al pas anterior) i, primer, primer cal fer-ho., fer una còpia de seguretat del mateix només copieu el fitxer (consell: canvieu el nom del fitxer nou per evitar que es confonguin els dos fitxers més endavant; es canviarà el nom de “htaccess – original – backup”)..

Pas 4.

A continuació, utilitzant un editor de text (com TextWrangler (NO un processador de textos!), Feu les edicions htaccess desitjades al fitxer original i, un cop acabades l’edició i estigueu contents amb el nou fitxer, guardeu-lo..

Pas 5.

Ara, a més de simplement guardar-lo a sobre del fitxer original, torneu al menú “Fitxer” i seleccioneu “Desa com a” i, a més, canviar el nom del fitxer de “htaccess.txt” a “.htaccess” (és a dir, elimineu “.txt” al final i afegiu “.” al començament) i feu clic a “Desa”. A continuació, us trobareu amb un missatge que diu “Noms que comencen amb un punt”. estan reservats per al sistema. “. Trieu “Utilitzeu “.”“.

afegint el punt enrere

(tingueu en compte que aquí estem utilitzant TextWrangler; si utilitzeu un editor de text diferent, potser apareixerà un missatge diferent)

Pas 6.

Bon material. Ja esteu preparat per carregar el fitxer .htaccess editat, que ara serà invisible al vostre ordinador: per sort, la carpeta en la qual es troba és visible, de manera que encara sabem on es troba, encara que ja no el podem veure!

Pas 7.

Ara, torna a Cyberduck i selecciona “Fitxer” → “Carrega”. Desplaceu-vos a la carpeta que conté el vostre fitxer .htaccess ocult i seleccioneu l’opció “Mostra els fitxers ocultsCasella de verificació a la part inferior de la finestra.

penjant el fitxer dot

Ara hauríeu de veure i ser capaç de seleccionar el vostre fitxer .htaccess. Feu clic a “Carrega” i continueu sobreescrivint el fitxer .htaccess antic quan se us demani.

Pas 8.

Per últim, no dubteu a eliminar la carpeta que heu creat al pas. 2 que conté el vostre fitxer .htaccess ocult: recordeu primer moure la còpia / còpia de seguretat del fitxer htaccess descarregat originalment per a la seva posterior referència (en cas que ho necessiteu mai).

Enhorabona! Ara heu aconseguit descarregar, editar i penjar el vostre fitxer .htaccess sense haver de canviar cap configuració de visibilitat del fitxer al vostre Mac!

* Alternativament, és possible simplement editar el fitxer en directe al servidor. Tanmateix, aquest no és un mètode que recomanaria generalment, ja que sense descarregar i fer una còpia de seguretat del primer, no hi ha manera de tornar a una versió anterior. si us equivoqueu?!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map