Com configurar i utilitzar un domini curt personalitzat per a WordPress

Ofertes de WordPress


Com els més astuts entre els que ja us heu adonat, recentment hem començat a utilitzar un nou domini curt (wngwp.es) als nostres tuits. Què és un domini curt? Bé, en realitat només es pot utilitzar un segon nom de domini (més curt) en lloc del vostre nom de domini original. Per què algú voldria fer-ho? Bé, principalment perquè l’ús d’un nom de domini escurçat permet estalviar espai a twitter (o en qualsevol altre lloc que us importi fer-lo servir) sense haver de tornar a avorrir URL curtos predeterminats genèrics genèrics automàtics, per obtenir una explosió addicional de marca (penseu: ” nyti.ms ‘(New York Times)) i perquè teniu el vostre propi domini curt personalitzat simplement us sembla! Així que anem esquerdant:

Pas 1. Introduïu Bit.ly!

Vés a Bit.ly i crea un compte gratuït. Un cop fet això, inicieu la sessió i feu clic a “ahoy, el vostre nom” (a la part superior dreta) i després a “SETTINGS”. Trieu la pestanya “AVANÇAT” i, a continuació, “Negoci” o “Personal” (per senzillesa, ja abastarem “Personal” aquí). Encara no teniu un domini curt? Passa al pas 2 … poc a poc

Pas 2. Trieu (i després compreu) el vostre domini curt

Llavors, quin domini curt triar? La convenció sembla ser escollir un domini curt que a) es vegi bé i b) obtingui òbviament del nom de domini original del lloc. Els exemples són “nyti.ms” (New York Times), “tcrn.ch” (Tech Crunch), “bsa.ly” (BuySellAds) i, ahem, “wngwp.es” (suposa qui!). Si us queden idees (o fins i tot si no ho esteu), consulteu domai.nr (per a una llista completa dels dominis de primer nivell, consulteu aquesta pàgina de Wikipedia. Un cop heu decidit una, el següent pas és fer-ho) Comprem-lo. Hem comprat el nostre de GoDaddy (principalment perquè suposem que molts lectors ja coneixeran GoDaddy i sabíem que estaríem escrivint una publicació sobre com configurar les coses quan comprem la nostra), sinó que simplement copieu-nos, compreu el vostre domini de amb el registrador de dominis que us sentiu més còmode (perquè haureu d’afegir-hi un registre DNS personalitzat si seguiu el procediment descrit aquí; no us penseu: més en aquest bit DNS següent). Un cop hàgiu obtingut el domini curt nou, estareu en condicions de tornar a la pestanya “Avançada” mencionada al pas 1 i dir-li a Bit.ly tot això..

Pas 3. Configura un registre DNS personalitzat per assenyalar Bit.ly

Tot i així, el procediment serà diferent en funció del registre, suposant que hagueu escollit GoDaddy (tal com vam fer anteriorment), després inicieu la sessió al vostre compte de GoDaddy, seleccioneu “Dominis” i “Inicieu” el vostre domini curt curt. A continuació, escolliu la pestanya “Fitxer de zona DNS”, seguida de “edita”. A continuació, se li mostrarà una finestra nova dins de la qual podreu editar el registre “A (amfitrió”) existent per al vostre lloc, canviant l’adreça IP a 69.58.188.49 (adreça IP de Bit.ly).

GoDaddy: un registre per a Bit.ly

Per obtenir informació més detallada sobre aquest pas (i sobre com configurar-lo si heu decidit utilitzar un subdomini en lloc d’un domini de primer nivell per al vostre domini curt), consulteu “Com puc configurar una personalització de Bit.ly” pàgina de domini curt Tingueu en compte que es poden trigar fins a 48 hores a que es propaguen els canvis de domini, de manera que és possible que hagueu d’esperar un temps perquè els canvis tingui efecte. Un cop verificat, podreu seleccionar el vostre domini curt nou al menú desplegable situat al costat de “Domini curt per defecte per a les vostres marques”, a “Domini curt” i també triar una “Redirecció d’arrels de domini curt personalitzat” ( probablement voldreu introduir el nom de domini regular del vostre lloc) en cas que algú visiti el vostre domini curt personalitzat directament (amb la mateixa pestanya “AVANÇAT” que abans).

Pas 4. Bit.ly + WordPress = WP Bit.ly

Com s’utilitza el vostre nom de domini curt personalitzat amb WordPress? Fàcil: amb un complement útil (anomenat WP Bit.ly, que us permet accedir de forma ràpida i ràpida a les connexions personalitzades (creades amb el domini curt escollit) mitjançant un nou menú (creat pel WP Bit.ly) a la barra d’eines de WordPress..

WP Bit.ly

Pas 5. Obteniu tuits amb ell!

Però espera! No és tan ràpid, perquè encara haureu de passar per totes les configuracions del connector WP Bit.ly per assegurar-vos que tot està configurat correctament (recordeu introduir el vostre nom d’usuari de Bit.ly i la seva clau d’API Bit.ly, etc.) i ajustar unes quantes configuracions a coincideix amb els vostres requisits personals (escollint per a quin tipus de publicacions s’han de generar enllaços breus, etc.) I fins i tot després d’haver-ho configurat tot, potser haureu d’esperar una estona perquè aquests canvis de DNS darn tinguin efecte (en el nostre cas es va produir aproximadament. al dia). Bona sort!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me