Hol találhatók a legjobb grafikai és webdizájn ajánlatok

WordPress foglalkozik


Mindenki szeret egy jó üzletet – különösen, ha ezek az ügyletek relevánsak az érdekek vagy az üzleti élet szempontjából. Rendszeresen dolgozom grafikusokkal és webes tervezőkkel, ezért mindig olyan webhelyeket keresek, amelyek egyedi és megbízható akciós ajánlatokat kínálnak online forrásokra, például könyvekre, oktatóiratokra, tervező eszközökre, WordPress témákra és beépülő modulokra – alapvetően mindent, ami a az ügyfelek pénze ennél tovább megy. (Megjegyzés: Ez a webhely valójában a WordPress-specifikus ajánlatok egyik legjobb gyűjteményét kínálja.)

Sajnos a több száz (ha nem több ezer) üzlethelyiség közül, amelyekkel találkoztam, csak ritkán kínálnak olyan exkluzív grafikai és webdizájn-ügyleteket, amelyekért valóban megéri fizetni.

Miután magam sokszor végeztem el ezt a keresési folyamatot, felsoroltam a három legjobb weboldal grafikai és webdizájn-ajánlatait, amelyek remélhetőleg majdnem mindent tartalmaznak, amelyre szükség van az online erőfeszítéseihez..

1. Hatalmas ajánlatok

Ha különleges akciós ajánlatokat keres kiváló minőségű grafikai / webes tervezési eszközökre és forrásokra, a Mighty Deals az első webhely, amelyet meg kell látogatnia. A Webdesigner Depot (az iparág egyik legfontosabb webdizájn-blogja) mögött álló csapat alapította és kezeli, pontosan olyan ajánlatokkal foglalkozik, amelyeket a kreatív szakemberek vonzónak találnak..

Hatalmas ajánlatok

A legjobb dolog ezen a webhelyen az, hogy az ügyletek nagy részét kizárólag az eredeti terméktulajdonosokkal tárgyalják – szinte mindegyik korlátozott ideig elérhető. Rendszeresen kaphat 50% és 90% közötti árengedményeket a webdesign eszközökre és forrásokra, a professzionális sablonokra (WordPress, Drupal, Facebook), a Mac eszközkészletekre és egyebekre.

Nincsenek előzetes díjak vagy regisztrációs követelmények (olyasmi, ami nem mindig igaz az ilyen típusú webhelyeknél), tehát ha olyan akciót talál, amely felhívja a figyelmét, azonnal megvásárolhatja, további gond nélkül. Ráadásul egy egész szakasz található az „ingyenes ajánlatok” címmel, amely egy sor olyan ajánlatot tartalmaz, amelyek kizárólag a Mighty Deals csapat által tárgyalták a felhasználók érdekében.

Az alábbiakban bemutatjuk a fő kategóriákat, amelyeket a Mighty Deals-on találhat:

 • Tanfolyamok – ha új készségeket vagy lengyel készségeket akar megtanulni, máris sokféle grafikai tervezési és fejlesztési tanfolyam közül választhat..
 • e-könyvek – e-könyveket talál az alapkoncepcióktól kezdve a professzionális tervezési készségekig.
 • Betűtípusok – válasszon kreatív és webes betűtípusok gazdag gyűjteményéből.
 • Grafika & Textúrák – remek ajánlatok bannerek, vektor képek, ikonok és minták számára.
 • Témák és beépülő modulok – itt találhat vonzó WordPress témákat és beépülő modulokat.

A hatalmas ajánlatokat naponta frissítik exkluzív, exkluzív ajánlatokkal, tehát ha hasznos lehet, ha naprakészen tartja ajánlatait, azt javaslom, hogy iratkozzon fel e-mail értesítéseire, hogy maradjon a hurokban.

Látogasson el a Mighty Deals oldalra

2. Inky ajánlatok

Az Inky Deals egy másik nagyszerű platform, amellyel kiváló minőségű ajánlatokat találhat a legfontosabb tervezési eszközökről és erőforrásokról. Ez a webhelyek és portálok hálózatának része, amelyet egy szenvedélyes grafikusok, webfejlesztők és kreatív marketing szakemberek csapata tart fenn, akik 2008-ban alapították a Brainik Network-et, az Inky nővér oldalával, a Designious-nal..

InkyDeals

Naponta frissített grafikai tervezéssel, webdizájnnal, alkalmazásokkal, Adobe Photoshop-lal, vektoros illusztrációkkal, stock képekkel, ikonokkal és betűtípusokkal kapcsolatos ajánlatokat találhat. Az egyik legnépszerűbb és vonzóbb ajánlat például egy ingyenes webdesign csomag, amely 471 ingyenes prémium forrást tartalmaz, a SitePoint, Designmodo, Vandelay Premier és még sokan másokkal együtt – egy olyan csomag, amely már 10 000 letöltéssel büszkélkedhet.!

A Mighty Deals-szal ellentétben az üzlet letöltéséhez vagy megvásárlásához be kell írnia az e-mail címét. Ez ugyanakkor feliratkozik egy heti hírlevélre, amely felsorolja a közelmúltban népszerű ajánlatait és kedvezményeit.

Látogasson el a Inky Deals oldalra

3. Deal Fuel

Végül, de nem utolsósorban, a listánk kerekítése a Deal Fuel – egy újabb nagyszerű platform a webfejlesztők, a grafikai tervezők és a kreatív szakemberek számára, hogy rendszeresen frissített akciós ajánlatokat és kötegeket találjanak a legkeresettebb tervezési eszközökhöz és forrásokhoz.

Deal Fuel

Csakúgy, mint a listán szereplő másik két webhely, a Deal Fuel egy napi ajánlat. Az ajánlatok mindig változnak, és gyakran csak korlátozott ideig állnak fenn. A webhely fő üzletkategóriái az e-könyvek, csomagok, e-tanfolyamok, grafikák, beépülő modulok, SEO, szoftverek és WordPress. A szokásos ajánlatokon kívül különféle szezonális csomagokat és kedvezményes webes csomagokat is megtalálhat webfejlesztő és grafikai tervezőeszközökben.

Az árakat megvásárolhatja és letöltheti, ha ingyenesen feliratkozik, vagy még többet takaríthat meg a már kedvezményes árakon, ha feliratkozik az ajánlati klub tagságára havonta 9,99 USD-ért..

Látogasson el a Deal Fuel oldalra

Végső gondolatok

Tehát ez a három legkedvezőbb weboldal ott található – mindegyiket olyan emberek kezelik, akik pontosan megértik, mit keres az általános tervező és fejlesztő közösség, és kiváló grafikai / webdizájn-ajánlatok széles skáláját kínálják. Mi lehet jobb??

Utolsó dolog: érdekli még több pénzt takarít meg? A Mighty Deals már kedvezményes ajánlatainak további kedvezményeiért nézze meg mindig népszerű Mighty Deals kuponunkat (amely egy további 10% kedvezmény bármilyen üzlet). Élvezd!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map