Una col·lecció dels millors temes de revisió de WordPress per al 2017 i més enllà

On comprar temes WordPress


Abans de comprar un producte, la majoria de consumidors es dirigeixen en línia per investigar la seva compra potencial. Curiosament, molts haurien reconegut haver estat revisats per revisions imparcials a l’hora de valorar els mèrits (i els punts febles) d’un producte..

Aquest comportament significa que els llocs web de revisió són una gran empresa en aquests dies. Tant si voleu promocionar els vostres articles com si guanyeu comissions d’afiliació recomanant productes d’altres persones, hi ha l’oportunitat de guanyar diners.

La rendibilitat de les ressenyes en línia ha vist que molts administradors web equipen els seus llocs web amb funcions de revisió. Els usuaris de WordPress, en especial, estan espatllats per la seva elecció: poden afegir ressenyes al seu lloc web amb una gran quantitat de temes o plugins de qualitat. (Nota: ja hem cobert alguns dels millors complements de revisió de WordPress disponibles en una publicació anterior.

En aquesta publicació ens centrem en temes de WordPress. Com que estic segur que en sabeu, els temes estan dissenyats principalment per dissenyar el vostre lloc web. Tot i això, la majoria de temes principals també tenen algunes funcionalitats útils integrades, i tots els temes inclosos actualment admeten revisions elegants.

Així, sense més detalls, i en cap ordre particular, us presento alguns dels millors temes de revisió de WordPress disponibles fins ara:

Mesura

Comencem les coses amb Gauge: un tema de revisió potent i polivalent. Tot i que és prou versàtil per ser utilitzat per la majoria de nínxols, el disseny atractiu del Gauge s’adapta millor als llocs web de tecnologia, pel·lícules i jocs..

Captura de pantalla de Gauge

Preu: 59 $ | Demostració en directe | Detalls complets | de GhostPool

Ara, quedem clars: Gauge és un tema dedicat a la revisió i, per tant, té una funcionalitat de revisió impressionant. El millor exemple d’això són els “hubs” de Gauge. Els hubs us permeten centralitzar tot el contingut relacionat amb un article en particular. Inclou una visió general, novetats, imatges i, per descomptat, ressenyes. Els visitants poden desplaçar-se entre aquest contingut si feu clic a les pestanyes de la part superior de cada centre.

Les ressenyes individuals es veuen impressionants i els resums de les revisions d’amplada completa a la part inferior de la publicació. Inclou avantatges i avantatges i una puntuació global dividida entre criteris personalitzats. Aquesta classificació general també s’afegeix com a insígnia a les imatges en miniatura de la pàgina principal. Els visitants poden afegir una “qualificació de la comunitat” per millorar la credibilitat de la revisió.

Amb Visual Composer (per valor de 34 dòlars) agrupats, mega menús, integració BuddyPress / WooCommerce i instal·lació de demostració d’un clic, Gauge és simplement un dels millors temes de revisió al voltant.

Obtén hosting

Explicit

A continuació, el cridaner i visualment impressionant tema explícit. A més de moltes miniatures atractives, Explicit també fa que la navegació sigui brisa. Això s’aconsegueix utilitzant belles lliscadores amb animacions lluminoses i vistoses. Els visitants també poden filtrar el contingut pel nombre de visualitzacions, comentaris o valoracions: hi ha vuit filtres en total.

Tema de WordPress explícit

Preu: 64 $ | Demostració en directe | Detalls complets | per IndustrialThemes

Cada publicació inclou una taula de contingut útil, que permet als visitants saltar directament a una visió general, un resum de les revisions, la secció de comentaris o qualsevol altre punt especificat dins de la publicació (normalment utilitzant una etiqueta de capçalera). Amb les imatges de fons personalitzades, les ressenyes són fàcils de veure, a més que el tema és compatible amb quatre sistemes de classificació. Tant l’autor com els lectors poden deixar la seva qualificació, que es pot dividir entre un nombre il·limitat de criteris.

Un tema fantàstic, molt ric en funcions, Explicit és definitivament un dels meus preferits!

Obtén hosting

Valenti

Valenti és sens dubte una de les funcions de temes més impressionants de la llista d’avui. Amb una impactant imatge de fons de pàgina completa; efectes de paralaxi impressionants; i bonics mega menús dinàmics, Valenti és un dels millors temes de la revista al voltant.

Valenti Tema WordPress

Preu: 59 $ | Demostració en directe | Detalls complets | de Cubell

Valenti, al seu cor, és un tema de revisió i ofereix una funcionalitat de revisió impressionant. Inclou quadres de revisió amb estil, on els visitants poden afegir les seves pròpies valoracions. Les puntuacions generals també es mostren a les imatges en miniatura.

Valenti admet una àmplia gamma de dissenys, a més d’infinites opcions de personalització. Els dissenys es controlen mitjançant una intuïtiva pantalla de configuració, a més de crear-ne la vostra utilitzant l’aclamat creador d’arrossegar i deixar anar Valenti. Introduïu la compatibilitat de WooCommerce i un munt de widgets personalitzats útils (i fantàstics) i teniu un dels millors temes de revisió de WordPress a les vostres mans.!

Obtén hosting

JMagz

JMagz és un elegant tema de notícies i tecnologia amb funcionalitat de revisió integrada. Per als visitants a qui els agrada tenir els dits sobre el pols, JMagz admet una barra lateral de darreres novetats alimentada per AJAX, a més d’un marcador de notícies d’ancoratge ancorat a la part superior de la pàgina. La etiqueta de preu també inclou el complement del creador de pàgines de Visual Composer, que us ofereix una flexibilitat completa del disseny.

Tema WordPress JMagz

Preu: 59 $ | Demostració en directe | Detalls complets | per jegtheme

La funcionalitat de revisió és especialment potent, incloent-hi un quadre resum de ressenyes fantàstiques. Els visitants poden buscar una revisió específica mitjançant una funció de cerca avançada, a més d’incorporar directament preus i enllaços (complets amb codis d’afiliació) a les publicacions de revisió.

Perquè JMagz sigui més fàcil d’utilitzar, el desenvolupador també ha inclòs una funció d’instal·lació de contingut demostratiu d’un clic, dos estils de capçalera, a més de sis esquemes de colors preconstruïts. Tot i així, podeu crear el vostre propi color si preferiu.

Obtén hosting

PowerMag

PowerMag és un tema de WordPress inspirat en revistes molt elegant i elegant. A la facturació com a “tema de revista / revista més muscular”, PowerMag fa una còpia de seguretat d’aquesta afirmació amb moltes funcions potents. Les diferents seccions del lloc web s’uneixen en quadrícules amb estil, completades amb el control lliscant d’imatges, la coordinació del color i els efectes de desplaçament.

Tema de WordPress de PowerMag

Preu: 64 $ | Demostració en directe | Detalls complets | de djwd

Les ressenyes semblen excel·lents gràcies als magnífics resums de ressenyes. Es poden dissenyar amb colors personalitzats, una qualificació d’estrelles o percentatges i fins a sis criteris personalitzats. Els usuaris també poden deixar les seves pròpies valoracions i PowerMag afegeix automàticament la valoració d’esquema rellevant que condueix fragments rics..

Per obtenir més perfeccionament d’estil, PowerMag admet un disseny ampli o en caixa, diversos dissenys de blocs i una pàgina d’inici en widgetized. Si no fos suficient, també inclouin plugins premium per valor de 44 dòlars, inclòs el més venut Visual Composer.

Obtén hosting

Revisar

ReviewIt és un tema de revisió net, senzill i impulsat per la comunitat, amb integració directa amb BuddyPress. Aquesta integració de BuddyPress significa que els vostres visitants poden registrar-se al vostre lloc web i iniciar debats en un fòrum dedicat.

RevisióTema de WordPress

Preu: 64 $ | Demostració en directe | Detalls complets | de GhostPool

Les pàgines de revisió són senzilles, i proporcionen espai per resumir els detalls / especificacions importants. ReviewIt utilitza un sistema de classificació per estrelles, amb autors capaços de valorar un producte amb diversos criteris a la part superior de cada ressenya. A continuació, podeu obrir la paraula a la vostra comunitat, amb cada visitant capaç de deixar les seves puntuacions per a cada criteri. Els visitants també poden deixar les seves valoracions a la secció de comentaris.

ReviewIt ofereix dues pells (clar i fosc), set ginys personalitzats i pàgines de registre front-end.

* Al tema no s’hi afegirà cap novetat, però l’autor continuarà corregint errors.

Obtén hosting

MagXP

MagXP és un tema magnífic amb funcions de revisió integrades. El seu disseny també és molt versàtil, amb quatre dissenys diferents de pàgines d’inici, que garanteixen que el tema pot servir a diversos nínxols; només cal que es mostri les demostracions del tema si necessiteu proves. Per obtenir més control sobre la disposició del vostre lloc, MagXP també admet un creador de pàgines d’inici amb arrossegament i solapa, completat amb la coordinació de colors de la categoria i les barres laterals il·limitades..

Tema WordPress MagXP

Preu: 64 $ | Demostració en directe | Detalls complets | per MyThemeShop

La funcionalitat de revisió és neta i, a causa de l’esquema de colors personalitzable, podeu crear resums sorprenents. El tema és compatible amb tres sistemes de classificació: estrelles (/ 5), percentatges (/ 100) i puntuacions (/ 10).

Un tema molt bonic, MagXP és optimitzat per SEO, velocitat i mòbil.

Obtén hosting

Entrada

L’entrada és una bella i mínima temàtica de la revista WordPress. Utilitza molt d’espai en blanc, cosa que permet que el contingut surti al capdavant, tant si es tracta de fotografies, publicacions de blocs o ressenyes..

Tema de WordPress d’entrada

Preu: 49 $ | Demostració en directe | Detalls complets | de gawibowo

La funcionalitat de revisió és relativament racionalitzada, però això garanteix que s’ajusta al disseny minimalista del tema. Podeu posar un resum de la revisió a la part inferior de les publicacions del vostre bloc, completat amb una valoració global sobre cinc i puntuacions individuals segons criteris personalitzats. Les ressenyes utilitzen un sistema de classificació d’estrelles i el tema és compatible amb un widget de recents comentaris.

Més enllà de les ressenyes, Entrance pot tenir dos dissenys diferents, un personalitzador de temes fàcil d’utilitzar i quatre dissenys predefinits de publicacions de blocs. També podeu dissenyar les publicacions del vostre blog segons els vostres requisits específics mitjançant un creador de contingut arrossegat i solt.

Obtén hosting

Newscode

Newscode és un tema de revista extremadament versàtil que ve carregat de funcionalitats del lloc de revisió. Admet un control lliscant d’estil de quadrícula, utilitzant imatges en miniatura per il·luminar realment la pàgina principal. També podeu codificar el color de les vostres categories perquè el vostre lloc tingui un aspecte bonic i podeu utilitzar una imatge, un color o un patró de fons per a l’estil afegit.

Tema WordPress de NewsCode

Preu: 49 $ | Demostració en directe | Detalls complets | per BBOSA-Temes

Els resums de ressenyes també semblen impressionants, amb una puntuació global de 100 més criteris personalitzats il·limitats per qualificar un article. Podeu també seleccionar els colors, a més d’afegir-se automàticament la revisió d’esquema necessària a les ressenyes. L’elaboració de l’esquema és responsable de Google Rich Snippets.

Newscode també admet opcions de tipografia àmplies (més de 600 tipus de lletra), set dissenys diferents i una pell clara i fosca.

Obtén hosting

SwagMag

SwagMag és un tema d’estil de revista que utilitza un concepte interessant: bàsicament permet dividir el vostre lloc web en un nombre il·limitat de “mini-llocs”. Això permet mantenir el contingut relacionat junts en un sol lloc, ideal per a l’organització, i també crear un aspecte únic per a cada secció.

Tema WordPress de SwagMag

Preu: 54 $ | Demostració en directe | Detalls complets | per IndustrialThemes

A continuació, SwagMag treu els continguts més recents de cadascun dels mini-llocs i el recopila a la pàgina principal. La portada (i cada pàgina principal del mini-lloc) es veuen excel·lents, amb una col·lecció de carrusels i lliscants que faciliten la navegació del vostre lloc. Podeu personalitzar completament cada pàgina amb colors personalitzats, capçaleres clar / fosc i imatges de fons: SwagMag inclou prop de 50 imatges que es poden utilitzar com a fons de pàgina completa o podeu penjar-ne les vostres..

El tema també inclou la funcionalitat de revisió, amb quadres separats per a una visió general de la revisió (avantatges, avantatges, característiques principals, resum, etc.) i una valoració general en funció dels criteris especificats.

Obtén hosting

Esquema

Com que el nom del tema hauria d’implicar, Schema està molt optimitzat per a SEO, segueix totes les bones pràctiques de SEO, inclou totes les marques rellevants del motor de cerca i s’encén ràpidament. També és un tema fantàstic, amb dos dissenys diferents. Un presenta imatges en miniatura grans, mentre que l’altre renuncia a les miniatures per a un disseny més minimalista.

Esquema Tema WordPress

Preu: 59 $ | Demostració en directe | Detalls complets | per MyThemeShop

Schema també inclou un sistema de revisió integrat, que us permet millorar les vostres ressenyes mitjançant dissenys i resums dedicats. Els visitants també poden revisar les teves publicacions als comentaris, de manera que puguis comprendre millor el contingut que gaudeix de la teva audiència.

Volen més? El tema també admet fons il·limitats, tot el catàleg de fonts de Google i més de 350 icones. Afegeix fragments rics rellevants a les publicacions, cosa que permetrà augmentar el vostre CTR dels motors de cerca.

Obtén hosting

La revisió

La revisió és un tema elegant i versàtil de WordPress. Amb el seu disseny d’estil de revistes, podeu crear un lloc web per a diversos propòsits. Per exemple, podeu combinar perfectament un lloc web que inclogui jocs, música, pel·lícules i tecnologia. I, gràcies a la integració de Visual Composer, també podeu dissenyar els vostres propis dissenys.

Revisa el tema de WordPress

Preu: 49 $ | Demostració en directe | Detalls complets | de GhostPool

Podeu crear un centre central per a cada element cobert, completat amb una imatge destacada d’amplada completa. També podeu incloure un vídeo al seu lloc si ho preferiu. Aquests centres faciliten la navegació als continguts relacionats, com ara les ressenyes, les notícies, les imatges i els vídeos de l’element..

Amb un nom com ara La revisió, podeu estar segur que el tema és compatible amb la funcionalitat de revisió més àmplia. Les publicacions de revisió es mostren amb valoracions d’editor i usuaris i les puntuacions es mostren a la imatge en miniatura de la publicació. Per obtenir un estil millorat, també podeu afegir imatges de fons de pàgina completa i trames bloquejants a cada publicació.

Obtén hosting

NanoMag

NanoMag utilitza molt bé el color i l’estètica de les imatges en miniatura de les publicacions amb resultats impressionants. Amb moltes funcions de disseny diferenciades: 14 blocs de creació de pàgines, quatre estils de capçalera, quatre estils de megamenu, dos dissenys i colors il·limitats, les possibilitats són infinites..

NanoMag Tema WordPress

Preu: 49 $ | Demostració en directe | Detalls complets | de jellywp

El tema de NanoMag també ve carregat de funcions. Aquests inclouen una biblioteca de funcionalitats de codi curt, barres laterals il·limitades i ressenyes de publicacions. Les ressenyes són excel·lents, amb elegants caixes de ressenya (amb criteris personalitzats il·limitats) que han triat els colors escollits.

No n’hi ha prou? Bé, NanoMag també admet la gestió d’anuncis, els botons lliscants i els botons de compartició de xarxes socials. També és compatible amb WooCommerce i BuddyPress.

Obtén hosting

Gonzo

Gonzo ha de ser un dels meus temes preferits de revisió de WordPress, amb un disseny perfectament net i una organització lògica. Disposa de dos estils de blogroll o podeu crear un disseny personalitzat amb cinc components de disseny. Això permet crear dissenys relativament complexos, però, per a un tema de la revista, Gonzo aconsegueix romandre sense embuts amb un gran espai blanc.

Tema WordPress de Gonzo

Preu: 49 $ | Demostració en directe | Detalls complets | d’OllieMcCarthy

Les ressenyes en boxa són relativament petites, però us permeten afegir els vostres criteris i els vostres esquemes de colors. Semblen excel·lents i es poden afegir a la part superior o inferior de les publicacions. Gonzo també admet dos sistemes de classificació: percentatge i estrelles. Les publicacions de revisió comparteixen la mateixa taxonomia que les publicacions habituals de WordPress, de manera que podeu triar crear una categoria de revisió separada o barrejar-les amb el contingut habitual..

Un tema visualment impressionant, recomano fer una revisió de la demostració!

Obtén hosting

15Zine

15Zine és un altre tema preciós construït per Cubell, els desenvolupadors de Valenti. Va ser creat “per al 2015” i, per tant, integra un munt de tendències de disseny modern. La pàgina principal està ben organitzada, amb molts mòduls diferents que es creen junts per crear dissenys complexos, però sense tenir problemes. Els desenvolupadors han funcionat excepcionalment bé en combinar tones d’imatges (cortesia de miniatures) amb molt d’espai en blanc. Els resultats us donaran gana!

Tema WordPress 15Zine

Preu: 59 $ | Demostració en directe | Detalls complets | de Cubell

Les publicacions semblen igualment impressionants. Podeu afegir múltiples imatges amb amplada completa i, fins i tot, afegir efectes de paralaxis: aquests bells elements de disseny donen al tema una capacitat impressionant d’explicar històries. La tipografia que s’utilitza a tot arreu és distinta, i el tema té moltes altres funcions fantàstiques: megamenus de tendència, cerca en directe amb Ajax i publicitat integrada, per citar-ne algunes..

Pel que fa a la funcionalitat de revisió, les ressenyes tenen una aparença senzilla, però elegant, amb un tipus de lletra totalment personalitzable, tot i que prefereixo l’opció predeterminada. 15Zine admet dos tipus de revisió (mitja amplada i amplada completa), a més de diversos widgets de revisió fantàstica.

Obtén hosting

Sabor

El sabor és un tema de revista potent i reforçat per AJAX. El tema us permet crear una sèrie de mini-llocs que us permetran separar, orientar i marcar les diferents seccions del vostre lloc. Aquests mini-llocs es poden enllaçar i també es reuneixen a la pàgina principal.

Tema de WordPress amb sabor

Preu: 59 $ | Demostració en directe | Detalls complets | per IndustrialThemes

La funcionalitat de revisió, en particular, és excepcionalment àmplia. Cada revisió inclou seccions separades per a detalls d’element, resums i puntuacions, que permeten pintar una imatge completa per al públic. Les revisions tenen un aspecte net i inclouen criteris il·limitats i valoracions d’editor i d’usuaris separades. Els usuaris també poden puntuar un element amb un conjunt de criteris completament diferents. I, per fomentar la discussió, s’inclou un sistema de revisió al sistema de comentaris.

El sabor està carregat amb funcionalitats fantàstiques, des de potents codis directes a widgets personalitzats. També és compatible amb la instal·lació de demostració d’un clic, que us permetrà funcionar més ràpidament.

Obtén hosting

Trencaclosques

A continuació, Puzzles: un tema brillant, atrevit i vistós del tema de la revista. S’afegeixen publicacions noves a una graella de pàgina d’inici, sense dues reixes iguals. Això és perquè cada element de la graella admet vuit dissenys i colors il·limitats per al fons de la llegenda. Podeu mantenir cada element uniformat i organitzat, o bé combinar-ho per combinar una graella eclèctica amb excel·lents resultats. Consulteu la captura de pantalla de la demostració per veure quina efectivitat té. També hi ha efectes d’animació animats a cada element, cosa que fa que el vostre lloc se senti dinàmic i viu.

Trencaclosques del tema de WordPress

Preu: 59 $ | Demostració en directe | Detalls complets | de ThemeREX

La funcionalitat de revisió és fantàstica, amb una caixa coordinada per colors amb criteris de revisió il·limitats i un sistema de qualificació d’estrelles. Els lectors poden fer clic a les dues pestanyes de la part superior per canviar entre valoracions d’autor i usuari.

El trencaclosques també inclou opcions de personalització avançades, una funció del menú lateral i els mòbils lliscants d’imatge.

Obtén hosting

Newsmag

Newsmag és un tema modern i modernista. Compta amb més de 60 combinacions de disseny, 22 widgets personalitzats i un munt de personalitzacions, que us proporciona la plataforma per crear el vostre lloc web perfecte. Molts llocs mostren els mateixos enllaços una vegada i una altra, i Newsmag té una solució innovadora per a això: el “Sistema d’articles únics”, que impedeix que un article es mostri més d’una vegada a la pàgina principal..

Tema WordPress NewsMag

Preu: 49 $ | Demostració en directe | Detalls complets | per tagDIV

Hi ha una funcionalitat de revisió integrada inclosa, que inclou tres sistemes de qualificació diferents: estrelles, percentatge i punts. El valor de l’esquema s’afegeix automàticament per revisar les publicacions de manera que el vostre contingut inclogui fragments rics en els SERP.

Newsmag ofereix una instal·lació de contingut de demostració d’un clic amb sis demostracions úniques. També s’ofereix amb funcionalitat de codi curt curt rellevant al diari, un control lliscant fàcil per a mòbils i integració d’anuncis de Google AdSense.

Obtén hosting

OldPaper

OldPaper és un dels meus temes de crítica preferits pel seu estil clàssic. Com el seu nom indica, els desenvolupadors han optat per un disseny de “vell estil”, amb molt espai blanc. Ofereix set esquemes de colors preconfigurats, tot i que no ets lliure de dissenyar-ne el propi.

Tema de WordPress OldPaper

Preu: 59 $ | Demostració en directe | Detalls complets | per trons

Els sistemes de revisió semblen fantàstics i podeu afegir comentaris a qualsevol publicació, pàgina o tipus de publicació personalitzada. Les ressenyes es poden dissenyar amb el color, el criteri i la tipografia que escolliu. També hi ha tres sistemes de qualificació. A més d’afegir ressenyes a les publicacions, també hi ha tres widgets personalitzats per mostrar les vostres ressenyes a qualsevol espai de widgets.

OldPaper també admet tres estils de capçalera exclusius, dos dels quals destaquen de manera destacada banners publicitaris: una manera de disparar per augmentar els ingressos publicitaris..

Obtén hosting

Interactiu

Interactive és un tema de revista i revistes professionals. Té una bonica graella de publicacions destacada a la part superior de la pàgina, amb les imatges en miniatura grans un element important de disseny: la graella també ajuda a la navegació. Disposa de tres dissenys de pàgina d’inici i molts widgets personalitzats perquè pugueu empaquetar molts enllaços.

Tema interactiu de WordPress

Preu: 59 $ | Demostració en directe | Detalls complets | per MyThemeShop

Les crítiques inclouen una caixa de colors vius. Sense els cridaners elements de disseny, això manté l’atenció del visitant en el contingut. Tot i això, segons el meu parer, el color negret, la classificació d’estrelles i el disseny mínim semblen nets i són fàcils de digerir.

El tema també està dotat de funcions, que inclouen fons il·limitats, més de 600 fonts de lletra de Google, integració d’AdSense, núvols d’etiquetes, marcatge de notícies i megamenu.

Obtén hosting

Motor

El motor és un tema de revista super-elegant i de gran rendiment. El principal punt de venda del tema és la seva funcionalitat completa d’arrossegar i deixar anar sense restriccions. Si us ho penseu fer, podeu fer-ho amb Engine i això us oferirà possibilitats de disseny gairebé il·limitades.

Tema del motor de WordPress

Preu: 64 $ | Demostració en directe | Detalls complets | per IndustrialThemes

El motor també us permet crear mini-llocs dedicats, una manera eficaç de segregar el vostre lloc. Podeu dedicar un mini-lloc a cada categoria i cada lloc web permet un disseny únic, logotip, imatge de fons, esquema de colors i tipografia..

La funcionalitat de revisió del tema també és bastant impressionant. Hi ha quadres de resum separats per obtenir una visió general i una classificació i cadascun permet una imatge de fons personalitzada. La majoria de les funcions de revisió permeten fer criteris personalitzats, però Engine reconeix que no tots els criteris són igualment importants. Com a tal, podeu ponderar els vostres criteris quan calculeu la valoració general: un bon toc.

Obtén hosting

Pensaments finals

Això conclou el nostre resum dels millors temes de revisió de WordPress per al 2017. Conegui qualsevol altre tema de revisió de qualitat?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map