Temes elegants: tema extra de la revista WordPress: revisat (2020)

Ofertes de WordPress


La pertinença a Tema Elegant sempre ha estat de gran valor. No obstant això, en els primers dies la majoria dels seus dissenys eren força bàsics i se’ls va criticar haver construït el seu model de negoci en termes de quantitat i no de qualitat.

A finals del 2013, Elegant Themes va llançar Divi. En fer-ho, van canviar per sempre la direcció de l’empresa.

Els temes integrats de WordPress havien estat durant uns anys, però Divi el va portar al següent nivell, amb un millor disseny, més funcions i una millor usabilitat. Es va convertir ràpidament en l’estàndard que altres empreses de WordPress van intentar seguir.

Al cor del tema de Divi hi ha el creador de pàgines arrossegar i deixar anar: funcionalitat que després es va publicar com a complement autònom de WordPress anomenat Divi Builder. Es continua considerant com un dels millors creadors de pàgines arrosseguables i disponibles per als usuaris de WordPress.

El segon tema de WordPress d’Elegants Temes que es crearà al voltant de Divi Builder és Extra. Aquest disseny de revistes elegant és adequat per a blogs, revistes en línia, botigues en línia i molt més. Inclou alguns dissenys fantàstics de blocs, widgets personalitzats i un sistema de qualificació integrat.

Temes elegants - Tema addicional

A continuació, us mostraré per què els temes elegants anomenen aquest tema “The Ultimate Magazine WordPress Theme”.

Ens endinsem en …

Característiques addicionals & Disseny

Divi continua sent el tema insigne de temes elegants. És una veritable solució tot-en-una que es pot utilitzar per a qualsevol tipus de lloc web.

El tema s’envia amb més de 20 dissenys temàtics predefinits i hi ha una àmplia selecció de dissenys addicionals disponibles al bloc Temes elegants. Tot i això, la gran majoria d’aquests dissenys s’adapten millor a llocs web corporatius, com ara llocs web d’empresa, carteres i pàgines de destinació.

Extra es distingeix de Divi en ser optimitzat específicament per a revistes i blocs en línia, tenint present cada novetat dissenyada amb els bloggers.

Divi Builder és desenvolupat per Extra

Un bon exemple d’això és la manera com Extra amplia Divi Builder per incloure les categories de publicacions. Aquests nous mòduls us permeten crear dissenys exclusius en estil de revista i en estil blog i els dissenys complets es poden assignar a categories de publicacions específiques..

Hi ha diversos mòduls de categories noves, inclosos un mòdul de publicacions amb fitxes que divideix el contingut en categories de publicacions, un control lliscant de publicacions destacat i un mòdul de bloc de maçoneria que es pot utilitzar per mostrar fitxes de publicacions en quadres..

També hi ha un mòdul d’anuncis que es pot utilitzar per integrar anuncis de banderes al disseny.

Com és de suposar, tots els mòduls són personalitzables.

Missatges col·locats a l'extra

Divi Builder es troba al cor de l’Extra.

Els 40 mòduls de contingut disponibles a Divi Builder us ajudaran a crear contingut bonic en pocs minuts. Es poden crear dissenys complexos simplement arrossegant i deixant anar els mòduls de contingut al disseny.

Tots els aspectes del contingut poden ser dissenyats i personalitzats.

Llista de mòduls de Divi Builder

Addicional té un gran suport per a WooCommerce. El complement de comerç electrònic s’integra excel·lentment amb el disseny d’Extra.

També hi ha un nou tipus de publicació personalitzada per mostrar projectes i carteres.

Disseny de producte de WooCommerce

Els dissenys de llocs web es poden personalitzar mitjançant el personalitzador de temes de WordPress, que us permet canviar fàcilment l’estil de la capçalera i el peu de pàgina.

Mega menús desplegables avançats permeten afegir columnes i suports al menú de navegació. Són fàcils de configurar i es veuen excel·lents.

Menú Mega en Extra

S’admeten set formats de publicació de WordPress a Extra, inclosos vídeos, mapes, pressupostos i àudio, cosa que significa que podeu publicar diversos continguts al vostre lloc web..

Addicional també inclou un sistema de revisió personalitzat. Podeu afegir una revisió a qualsevol publicació o producte mitjançant les vostres especificacions, mentre que els visitants poden puntuar mitjançant un sistema de classificació d’estrelles.

Valoracions de producte

Addicional també inclou paquets de widgets personalitzats dissenyats amb els bloggers. Inclou un giny de seguiment de les xarxes socials, widget de publicacions recents i un giny d’autors que enumera autors i el seu compte de publicacions.

Ginys personalitzats addicionals

Com veieu, Extra està ple de funcions i té un bonic disseny. Analitzem de prop el seu ús.

Instal·lació addicional

Es pot descarregar més de l’àrea de descàrregues del vostre compte de temes elegants.

Aquesta àrea també enumera tutorials útils per ajudar-vos a configurar:

  • Instal·lació addicional
  • Una visió general de l’extra
  • Ús del Visual Builder
  • Configuració de les opcions del tema

Podeu instal·lar Extra al vostre lloc web carregant directament el fitxer zip amb tema a la secció d’aparença de WordPress de la vostra zona d’administració. De forma alternativa, podeu descomprimir el fitxer del tema i penjar-los al directori / wp-content / theme / mitjançant una aplicació FTP, com FileZilla..

Us recomano instal·lar Extra en una instal·lació de prova de WordPress abans d’activar-la en un lloc web en viu, ja que us donarà l’oportunitat de provar les seves característiques i funcionalitats..

S'està baixant el tema addicional

Quan vaig instal·lar Extra al lloc web de prova de WordPress, vaig generar un error de 500 servidors interns a WordPress que em va impedir accedir a la secció d’aparença de WordPress..

Això em va desconcertar, perquè no tenia instal·lats altres plugins i, en restablir la meva base de dades, es va descartar qualsevol conflicte amb un plugin de WordPress instal·lat prèviament..

Vaig resoldre el problema augmentant l’assignació de memòria a WordPress de 64MB a 128MB.

Podeu fer-ho afegint la línia següent al fitxer wp-config.php:

define (‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘128M’);

Tenia curiositat sobre per què s’havia d’augmentar el límit de memòria per fer servir el complement, de manera que vaig demanar a Elegants Temes que aclarissin el problema..

Van confirmar que es necessitava 128 MB de memòria per executar Extra.

“Es requereix almenys 128 MB de memòria per assegurar-nos que el Divi Builder pot funcionar correctament i sense errors; 64 MB són massa baixos per executar Divi i Extra.”

En més inspeccions, vaig descobrir que, mentre que 128 MB de memòria era suficient per aturar els errors interns, havia d’augmentar la memòria fins a 256 MB per importar dissenys al meu lloc web..

Si trobeu que Divi o Extra generen un error de servidor intern o no importen correctament dissenys, proveu d’augmentar la memòria a 128 MB o a 256 MB per resoldre el problema..

Parleu amb la vostra empresa de hosting si no esteu segurs de com fer-ho.

Divi Builder

El disseny principal i la disposició d’Extra es controla a través del tauler d’opcions de temes addicionals i el personalitzador de temes de WordPress. Si voleu canviar l’aspecte de l’àrea de contingut, utilitzeu Divi Builder.

Per tant, quan entreu a una publicació, a una pàgina o a un altre tipus de publicació, podeu utilitzar l’editor predeterminat, Gutenberg o Divi Builder..

Edita amb Divi Builder

Quan trieu editar el contingut amb Divi Builder, us heu preguntat si voleu conservar el contingut existent, escolliu un disseny predefinit o cloneu una pàgina existent que ja creeu..

Pantalla de selecció de Divi Builder

L’opció de disseny predefinida carrega la biblioteca de disseny. Aquí hi ha centenars de dissenys predefinits, juntament amb les pàgines existents i els dissenys que heu desat.

Els dissenys es divideixen en més d’una dotzena de categories i hi ha un formulari de cerca que us ajudarà a trobar la que cerqueu.

Carrega des de la biblioteca

Hi ha més d’un centenar de paquets de disseny inclosos i podeu veure la demostració de cada disseny abans d’importar-la al vostre lloc web.

Els paquets de disseny agrupen el mateix disseny per a diversos tipus de pàgines del lloc web. Per exemple, un paquet de disseny pot incloure dissenys per a la pàgina d’inici, sobre la pàgina, el bloc, la pàgina de cartera i molt més.

Sóc un gran fan del sistema de disseny que ofereix Divi Builder. El volum de dissenys predefinits és considerable i estan ben dissenyats. Proposa dissenys excel·lents per al vostre lloc web o, si ho preferiu, un punt de partida excel·lent per al vostre disseny personalitzat.

Provar els dissenys que s’ofereixen també és una forma útil d’aprendre a treure el màxim partit de Divi.

Tal com s’ha esmentat anteriorment, és possible que Divi Builder no funcioni correctament si no heu augmentat l’assignació de memòria del vostre lloc web, així que assegureu-vos de definir-ho correctament, en cas contrari, les importacions de disseny poden quedar bloquejades.

Paquets de disseny de Divi Builder

Quan es va llançar per primera vegada Divi Builder, els dissenys es van editar a la part posterior.

Divi Builder s’inicia ara a la part frontal del vostre lloc web, de manera que podreu veure els canvis en temps real. Podeu optar per visualitzar la vostra pàgina a “Vista de fotograma” a la portada si preferiu l’estil antic de creació de la pàgina i podeu continuar modificant els dissenys al final de la pàgina seleccionant un disseny a la pàgina de la Biblioteca Divi..

Com qualsevol solució de creació arrossegada i soltosa, pot trigar 15 a 30 minuts a familiaritzar-se correctament amb la interfície de Divi Builder, però, un cop ho facis, apreciarà el potent que és el connector..

Podeu personalitzar com es veu i funciona tot, ja sigui un mòdul de contingut, una fila, una columna o un disseny. Fins i tot podeu canviar la vista per veure com es mostra el disseny en dispositius mòbils.

Inserció d'un mòdul en el constructor de Divi.

Cada mòdul de contingut té un conjunt únic d’opcions de personalització. Els mòduls simples, com els divisors, tenen poques opcions, mentre que els mòduls com el portafoli tenen desenes de paràmetres.

Tots els mòduls, columnes i files de contingut tenen una pestanya de disseny que permet personalitzar colors, tipus de lletra, espaiats, sanefes i molt més. Tot està controlat a través de menús i botons desplegables, de manera que cal fer brisa.

La pestanya avançada ajuda els usuaris tècnics a assignar IDs únics a elements i a afegir CSS personalitzats. També podeu desactivar mòduls en dispositius específics, inclosos els ordinadors de sobretaula, telèfons i tauletes.

Configuració del mòdul Builder de Divi

Divi Builder és una part integrant de Extra i una de les principals raons per les quals el tema és tan flexible. Només he rascat la superfície sobre què podeu fer amb aquest complement de WordPress arrossegar i deixar anar.

Per obtenir més informació sobre Divi Builder, feu una ullada a la pàgina Temes elegants de Divi Builder i no deixeu de llegir la nostra ressenya completa sobre Divi Builder..

Modificació de l’extra

Addicional és un tema de WordPress molt personalitzable i podeu controlar molt bé el aspecte del vostre lloc web.

El menú Opcions addicionals enumera les àrees principals de configuració: Opcions de tema, personalitzador de temes, personalitzador de mòduls, editor de funcions, biblioteca Divi i creador de categories..

La pàgina d’opcions del tema principal us permet activar i desactivar les funcions amb un clic.

Aquesta secció està dividida en vuit seccions: General, navegació, creador, maquetació, anuncis, SEO, integració i actualitzacions. Moltes de les opcions d’aquestes seccions es subdivideixen en més categories. Per exemple, les cinc zones publicitàries es divideixen en les seves respectives seccions: Capçalera, a sota de la capçalera, peu de pàgina, a sobre de la publicació i a sota de la publicació.

A la part dreta del menú de navegació verda, veureu botons per a la importació i exportació de la configuració i per restablir les opcions a la configuració predeterminada.

La pestanya Opcions generals és on carregueu el logotip i el favicon i definiu la ubicació de les barres laterals. Aquí també definiu els URL del vostre perfil de xarxes socials.

Altres opcions inclouen el nombre de publicacions a les vostres pàgines d’arxiu i si la minificació CSS ​​i Javascript està habilitada. També hi ha un quadre per introduir el vostre propi CSS personalitzat.

Opcions de tema general

La pestanya Opcions de navegació permet gestionar el maneig de pàgines i categories del menú de navegació. Els menús desplegables es poden desactivar i podeu confirmar si voleu enllaçar la pàgina d’inici al vostre menú. També podeu definir l’ordre d’elements del menú.

A la pestanya creador, podeu habilitar i desactivar Divi Builder per a tipus de publicació específics. També podeu habilitar l’editor clàssic i desactivar funcions com ara la gira de productes de Divi Builder.

Es pot canviar la disposició de publicacions i pàgines mitjançant la pestanya de disseny.

Tot el que heu de fer en aquesta secció és fer clic a la informació de la meta meta que voleu mostrar. També podeu canviar pàgines d’arxiu d’un disseny estàndard a maçoneria.

Opcions de disseny

Podeu publicar anuncis mitjançant l’àrea d’opcions de tema. Per a cada zona publicitària, podeu triar mostrar un banner amb una URL de destinació o bé introduir el vostre codi de Adsense de Google. També es poden respondre les pancartes de Google Adsense.

Addicional us permet també optimitzar la configuració de SEO del vostre lloc web. Podeu canviar la configuració de SEO, com ara els vostres títols, meta descripció i paraules clau, per a la pàgina d’inici, les publicacions i les pàgines i la pàgina d’índex.

Aquesta configuració de SEO no substitueix un complement de WordPress dedicat a SEO com Yoast SEO o Tot en un paquet de SEO, però són una bona incorporació.

La pestanya d’integració us permet introduir codi al cap i al cos de les vostres pàgines, i també podeu afegir codi a sobre de les publicacions i a sota de les publicacions. Això és particularment útil per mostrar anuncis.

Opcions d’integració

L’última fitxa és la pestanya actualitzacions. Aquí heu d’assegurar-vos que introduïu el vostre nom d’usuari i la seva clau de tema elegants per obtenir actualitzacions de temes i la possibilitat d’importar dissenys a Divi Builder..

Personalització del teu disseny

Extra admet el personalitzador de temes de WordPress. Això vol dir que podeu personalitzar tots els aspectes del vostre disseny i veure els canvis en temps real per als navegadors d’escriptori i dispositius mòbils.

El disseny addicional es divideix en moltes categories i subcategories, incloses la capçalera, el peu de pàgina, els widgets i molt més.

Personalitzador de temes

Des de fa anys, WordPress impulsa el suport al personalitzador de temes de WordPress. Malgrat això, molts temes encara tenen opcions de disseny a l’àrea d’administració sense cap opció per veure la vista prèvia dels canvis.

M’adono que el personalitzador no és perfecte, però, com que algú que lluita per visualitzar com es veuran algunes personalitzacions, sempre m’ha semblat útil.

Canvia els colors de fons

Trobeu una configuració de disseny comuna al personalitzador de temes, com l’amplada de la disposició d’un element i on es posicionen els menús de navegació, però també podeu canviar widgets i menús.

També hi ha bones opcions de tipografia, que permeten controlar el tipus, mida i color del tipus de lletra.

Configuració de la tipografia del personalitzador del tema

Consulteu el vídeo següent per veure com podeu utilitzar el personalitzador de temes de Extra per canviar el disseny del vostre lloc web.

Altres opcions i configuracions addicionals

El personalitzador de mòduls us permet controlar la tipografia de mòduls de contingut a Divi Builder.

Alguns mòduls us permeten canviar l’amplada del mòdul o una altra cosa, com ara la mida de la imatge o el tipus d’animació que s’utilitzi. Tanmateix, en la seva majoria, el personalitzador del mòdul us permet canviar la mida, el tipus i el color del tipus de lletra.

Personalitzador de mòduls

Igual que Divi, Extra compta amb un editor de funcions.

Es pot utilitzar per habilitar i desactivar permisos de diferents grups d’usuaris per a la funcionalitat de Divi Builder i Extra. Per exemple, podeu definir qui pot accedir a l’àrea d’opcions de tema, a qui està autoritzat l’ús de la biblioteca Divi i quins mòduls de contingut estan disponibles per als usuaris.

Malauradament, els permisos es limiten a grups d’usuaris. No podeu controlar permisos de manera usuària per usuari.

Aquest editor de funcions no s’ha de considerar un reemplaçament d’una solució d’edició de rics amb funcions com l’editor de rols d’usuari, que us ofereix moltes més opcions de personalització per als usuaris del vostre lloc web. En comparació, l’editor de rols de Divi és específic per a la funcionalitat de Divi Builder i Extra.

Editor de rols de Divi

El sistema de biblioteques de Divi Builder és fantàstic. Podeu desar els dissenys i tornar-los a utilitzar en qualsevol moment.

La pàgina Biblioteca de Divi mostra tots els dissenys que heu desat i podreu accedir a tots els dissenys des d’aquí.

Curiosament, quan editeu un disseny des d’aquesta pàgina, la interfície de Divi Builder es mostra al backend de l’àrea d’administració. Hi ha un botó a sobre del disseny per a “Construir al front end” per a aquells que prefereixin veure els canvis en temps real.

Biblioteca Divi

L’última pàgina d’opcions del menú d’Administració addicional és un creador de categories, els bloggers que us agradaran.

Quan instal·leu Extra més, veureu dissenys per a la pàgina d’inici i per a la vostra categoria. Aquí podeu afegir dissenys més singulars i assignar-los a categories de publicacions específiques. És una manera fantàstica de fer únic el vostre lloc web.

Per exemple, podeu crear una plantilla de bloc única per a la vostra categoria de notícies i una altra per a tutorials, que us ajudin a distingir cada categoria i a optimitzar-la per al contingut que s’hi publica..

Constructor de categories addicionals

Com veieu, Extra us proporciona un control complet sobre l’aspecte del vostre disseny i del vostre lloc web. Permet a qualsevol persona, independentment de la seva experiència tècnica, crear un lloc web d’aspecte professional.

El cost dels membres de temes elegants

S’inclou addicional a l’apartat de temes elegants. A més d’Extra, l’adhesió us permet accedir a 86 altres temes de WordPress, Divi Builder, el complement de desactivació de correu electrònic Bloom i el complement compartit de xarxes socials Monarch.

En un mercat on la majoria de botigues de WordPress tenen opcions de llicència de tres a cinc, els Elegants Temes han adoptat en lloc una política de preus simple.

Ofereixen dos plans, que us ofereixen accés complet a tots els temes i plugins, ús il·limitat de lloc web i suport premium.

El pla d’accés anual es rebaixa a 89 dòlars anuals. Si us veieu utilitzant temes elegants durant uns quants anys, la seva membresía d’accés a la vida té sentit. Amb una quota única de 249 dòlars, es paga per si mateix després del segon any.

Preu de temes elegants

Totes les membres elegants del tema ofereixen una garantia de devolució de 30 dies sense problemes.

Tots els productes addicionals i altres temes elegants tenen una gran documentació dins de l’administrador de WordPress. Tanmateix, si encara no esteu segurs de com funciona, podeu obtenir ajuda de diverses maneres.

Podeu obtenir ajuda immediata mitjançant un sistema d’assistència de tiquets o fer preguntes al fòrum de discussió sobre Elegants Temes. També hi ha una àmplia àrea de documentació que inclou centenars de tutorials detallats. Aquestes guies són àmplies i inclouen recorreguts en vídeo.

Suport de temes elegants

Cal destacar que els temes elegants estan perfeccionant contínuament productes clau com Divi, Divi Builder, Extra i Monarch. Sempre han afegit funcions i funcions noves.

Per tant, podeu esperar actualitzacions periòdiques si us convertiu en un client de tema elegant.

Pensaments finals

Temes elegants comercialitzen més com “The Ultimate Magazine WordPress Theme”. Si es tracta del millor tema de la revista WordPress del mercat, es tracta de debatre, ja que hi ha algunes excel·lents alternatives per aquí, però Extra ha guanyat el dret de ser considerat entre els millors.

Els temes elegants han agafat tot el que fa que Divi sigui excel·lent i ho optimitzin per a revistes i blocs en línia.

Han afegit més dissenys de blocs i la possibilitat de crear dissenys únics per a cada categoria de publicacions. També han integrat altres funcions fantàstiques, com ara un sistema de qualificació de productes i diversos widgets personalitzats per ajudar-vos a integrar perfils de xarxes socials, autors i valoracions de productes..

Divi segueix sent el tema emblemàtic dels Elegants Temes, i el que més propietaris de llocs web us dirigirà. Tot i això, Extra és una millor opció si publiqueu un bloc o una revista en línia.

Afortunadament, no hi ha cap necessitat real de comparar els dos en profunditat, ja que ambdós temes són impulsats per Divi Builder i s’inclouen a l’adhesió de temes elegants..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me