Tema “Ultra” dels temes: un nou poderós tema del creador de pàgines per a WordPress

Ofertes de WordPress


A principis de l’any, la botiga de temes de WordPress Themify va anunciar el llançament d’Ultra, un tema de WordPress flexible i sensible que us ofereix el poder de crear un nombre il·limitat de dissenys mitjançant una interfície d’arrossegament i publicació de pàgines fàcil d’utilitzar..

Durant els darrers dos anys, hi ha hagut un fort augment en el nombre d’aquests tipus de temes “tot en un” de WordPress, que són estils de WordPress, i és fàcil veure per què: perquè permeten a qualsevol, independentment de la seva experiència tècnica, crear professionals. -al·lusió a dissenys de llocs web.

Fem una ullada més a fons a Ultra per veure què pot fer aquesta nova solució tot-en-un.

Àrea de configuració Ultra

Un cop activat Ultra, se us demanarà que instal·leu el complement WordPress de publicar portafoli. A continuació, passareu a l’àrea de configuració, que és on podreu adonar-vos de quantes opcions us ofereix Ultra.

L’àrea de configuració general té un aspecte excel·lent i es divideix en nou categories diferents: General, Dissenys predeterminats, Dissenys de portafoli, Configuració de temes, Guió d’imatges, Enllaços socials, Themify Builder, Configuració de Twitter i Contingut de ganxo..

A l’àrea Configuració general, podeu afegir un favicon (la icona del lloc que apareix a la pestanya del navegador) i inserir codi personalitzat a la capçalera i al peu de pàgina. La categoria Disposicions predeterminades us permet situar la barra lateral a l’esquerra o a la dreta o suprimir-la del tot.

Una de les millors opcions d’aquesta àrea és la publicació. Podeu mostrar publicacions de blocs en una llista, en tres tipus diferents de reixes de publicacions o en una barra lliscant de publicacions.

Tot sobre les publicacions i les pàgines es pot ajustar aquí: funcions com ara metadades, paginació i imatges destacades. La pàgina Dissenys de portfoli també té opcions similars.

Configuració de dissenys predeterminats

La categoria Configuració del tema ofereix moltes possibilitats per personalitzar el disseny del vostre lloc web. A la part superior de la pàgina es troba una opció per desactivar el disseny responsiu i la bústia de llum. A sota, hi ha moltes opcions útils relacionades amb l’aparença del tema.

Podeu triar entre 16 esquemes de colors, 5 tipus de tipografia i 9 dissenys de capçaleres diferents (inclòs el bloc de capçaleres, el tauler esquerre i el compacte en caixa, juntament amb l’opció per eliminar la capçalera). També es poden desactivar els elements de la capçalera; Hi ha opcions per desactivar coses com ara el formulari de cerca, el logotip del lloc i la navegació pel menú.

També podeu afegir fins a quatre widgets a l’àrea de capçalera. El peu de pàgina web es pot modificar de la mateixa manera que la capçalera: podeu triar entre diversos dissenys de peu de pàgina, desactivar elements de peu de pàgina i definir quants widgets es mostren..

La pàgina Configuració del tema també us permet definir filtres d’imatges, colors de fons animats, navegació de pàgines i text de peu de pàgina.

Configuració de tema ultra

Ultra fora de caixa, Ultra compta amb suport a les xarxes socials per a Twitter, Facebook, Google Plus, YouTube i Pinterest; Es poden afegir serveis addicionals de mitjans socials de forma manual. Podeu personalitzar el nom de les xarxes socials, l’URL, la icona, el color de la icona i el fons. També podeu utilitzar una imatge en lloc d’una icona.

Enllaços Ultra Socials

L’àrea de configuració principal té opcions per desactivar la seqüència d’imatges que genera automàticament miniatures, configuració Themify Builder, configuració de l’API de Twitter i contingut de ganxo. El contingut del ganxo permet inserir codi a qualsevol àrea del vostre lloc web connectant-vos a ubicacions predefinides del disseny del vostre lloc web. És una característica que vaig conèixer i estimar a través del marc Genesis.

Hi ha opcions disponibles per exportar i importar la configuració del tema. El contingut de demostració també es pot importar al vostre lloc web per ajudar-vos a veure què és possible amb Ultra. Si no sabeu per on començar, us recomano que importeu contingut de demostració per entendre què es pot aconseguir mitjançant aquest tema.

Hi trobareu diversos dissenys per a Themify Builder: notícies, cartera, revistes i pàgines de destinació de productes.

Temes dels dissenys del creador

Es poden previsualitzar els dissenys per ajudar-vos a veure com serà el disseny al lloc web en directe.

Exemple de disseny de notícies

Ultra també admet el personalitzador de temes de WordPress. Amb això, podeu inserir ginys, triar pells del tema i modificar l’estil del vostre lloc web, capçalera, barra lateral, peu de pàgina i molt més. Dóna un control complet sobre l’aspecte del vostre lloc web. Podeu modificar colors, marges, tipus de lletra, estructures i molt més.

Personalitzador de temes de WordPress

Tot i que Themify no promou el fet que admeten el personalitzador de WordPress, he trobat que és una de les meves funcions preferides del tema. És una manera útil de dissenyar el disseny del vostre lloc web i veure els canvis que es fan automàticament.

Elimina el tauler personalitzat & Constructor de temes

Una de les millors funcions d’Ultra és la capacitat de personalitzar de manera única cada pàgina del vostre lloc web. A sota de les publicacions i de les pàgines, veureu el Tauler personalitzat de personalització. A les publicacions, veureu opcions per a la publicació, per a l’aparició del tema i per a Themify Builder. Les pàgines tenen pestanyes addicionals per a publicacions de consulta i carteres de consultes.

Si modifiqueu les opcions d’aquesta àrea, substituiran la configuració que heu definit a l’àrea d’opcions del tema principal. La pestanya Opcions de publicació permet canviar moltes funcions de disseny, com ara la barra lateral, l’amplada del contingut, la imatge destacada, el filtre d’imatges i molt més.

Opcions de publicació

M’encanta la idea que puc personalitzar cada pàgina del meu lloc web. És útil per dissenyar diferents àrees d’un lloc web d’una manera diferent, ja siguin tutorials, pàgines de contacte, pàgines… o qualsevol cosa..

Totes les opcions de la pestanya Aparença del tema us ajuden a dissenyar les vostres publicacions i pàgines. Hi ha tot, des de l’àrea de configuració del tema principal. Podeu canviar colors, tipografia, disseny de capçalera, fons, colors de text i molt més.

Aparença del tema

El creador de pàgines de Themify es troba a la darrera pestanya. Ofereix 17 mòduls diferents. Els mòduls inclouen acordions, galeria, mapa, vídeo i una àrea de widget. Altres solucions de creació de pàgines solen oferir una varietat més gran de mòduls, però tots els mòduls principals que necessitareu hi són. A més, la inclusió de widgets obre el creador de pàgines a moltes possibilitats diferents.

Backup Themify Builder

Tot el que heu de fer és arrossegar un d’aquests mòduls a la zona de la tela que hi ha a continuació. Quan ho feu, apareixerà un quadre emergent que us permetrà modificar la configuració del mòdul. Com és de suposar, les opcions disponibles són diferents per a cada mòdul. Alguns mòduls ofereixen més opcions que d’altres, però m’ha impressionat que mòduls tan simples com els divisors de pàgines encara ofereixen moltes possibilitats d’estil.

Modifica el mòdul creador de temes

Un cop hàgiu modificat la configuració d’un mòdul, podeu col·locar-lo en una columna o una fila noves. La interfície és brisa. Un cop hàgiu seleccionat la vostra estructura, podeu moure els mòduls per a tots els que considereu oportuns.

Col·locació de mòduls a columnes i files

La majoria de creadors de pàgines arrossegades i desplegables obliguen a utilitzar el front end o el endarrere. Themify Builder us permet fer les dues coses. En realitat he trobat que el final és una forma més ràpida i pràctica de crear i estructurar publicacions i pàgines, tot i que el front end està disponible per a qualsevol persona que prefereixi veure els canvis que realitzen en temps real..

Frontend de Themify Builder

Themify Builder també us permet duplicar ràpidament les pàgines. Això és útil si voleu copiar les pàgines que heu creat a altres àrees del vostre lloc web. També podeu crear parts d’un disseny i després inserir-lo en publicacions i pàgines.

Preu

Una llicència estàndard per a Ultra ven al preu de 49 dòlars. Si necessiteu els fitxers originals de Photoshop, hi ha una llicència de desenvolupador disponible per 69 $. Ambdues llicències ofereixen un any de suport i actualitzacions i es poden utilitzar en un nombre il·limitat de llocs web.

Si compres un tema de Themify, rebràs gratuïtament un segon tema. Tot i això, el club temàtic de Themify ofereix una millor relació qualitat-preu. La seva membre estàndard al club de temes es rebaixa a 79 dòlars / any, mentre que la seva membres a desenvolupadors es registra a 99 dòlars / any. Aquestes membres us ofereixen accés a tots els 39 temes actuals de Themify i a qualsevol altre nou publicat durant la vostra sol·licitud.

Temifica els preus del club

Themify també ven complements de WordPress premium com ara Post Type Builder, Themify Builder, Tiles Builder, Barra d’anuncis (llegiu la nostra ressenya aquí i Menús condicionals. També hi ha disponibles diversos complements per a Themify Builder. Col·lectivament, aquests complements i complements Els venuts es venen per 175 dòlars. Tot i això, els membres del club de màster que inclouen aquests productes estan disponibles per 139 dòlars / any. Aquesta opció d’adhesió és bàsicament una membresia per a desenvolupadors amb l’afegiment de tots els complements i complements, però, només costa 40 dòlars, en lloc de 175 dòlars. – més. És una bona opció si esteu interessats en algun d’aquests complements.

L’accés de vida al club de màster està disponible per 279 dòlars. Ofereix els mateixos productes que el pla de membres del club de màster. L’única diferència és que no hi ha taxes anuals. Si creieu que renovareu l’adhesió al club de màster per un segon any, el pla d’adhesió d’accés de tota la vida és el millor camí a seguir.

Pensaments finals

Ultra, segurament, va viure el seu nom com un tema potent i flexible. S’inclou amb més de 32 dissenys que es poden utilitzar com a punt de partida i després modificar-se en conseqüència, un creador de pàgines arrossegable i fàcil d’utilitzar que es pot utilitzar a la part frontal i posterior, i un suport fantàstic per a Personalitzador de WordPress. Tot això significa que Ultra és una solució flexible que s’ajusta a múltiples propòsits.

Ultra compta amb suport natiu per a fonts de Google, el complement multilingüe de WordPress i WooCommerce. El tema també s’ha optimitzat per als motors de cerca.

Si esteu buscant un tema versàtil de WordPress que es pot utilitzar per crear llocs web professionals amb facilitat, us recomano que feu una ullada a Ultra. Té moltes funcions excel·lents, és fàcil d’utilitzar i té un preu raonable.

I, finalment, si esteu interessats en donar un gir a Ultra, recordeu que els aficionats a WinningWP poden rebre un bonic aspecte 20% de descompte en qualsevol producte Themify a través del nostre bon tracte Themify. Gaudeix!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me