Revisió total del tema: el tema WordPress de múltiples usos de WPExplorer

Ofertes de WordPress


Creat per veterans WPExplorer de WordPress a finals del 2013, Total és un tema de WordPress polivalent molt versàtil que compta actualment amb més d’11.000 vendes a ThemeForest.

Des de llocs web d’empresa, portafolis i blocs fins a llocs d’entreteniment i botigues en línia, es poden fer servir temes multiusos de WordPress per crear gairebé qualsevol tipus de lloc web i, com a conseqüència, el mercat de temes tot-en-un de WordPress s’ha convertit en molt competitiu respecte a els dos últims anys. Total, però, fa més que suficient per distingir-se de la multitud.

Mirem què ofereix la darrera versió …

Disseny i característiques

Total és un bonic tema de WordPress amb un disseny sensible i modern que ofereix als usuaris un control excepcional sobre el seu lloc web. Podeu seleccionar fons personalitzats per a la vostra capçalera, el disseny del lloc web i les pàgines, i també podeu triar dissenys fixos o fluids i l’opció per crear diversos estils de capçaleres..

Capçalera total

Com a bonus, Total compta amb un suport per a un mega menú que, un cop activat, us permet afegir diverses columnes i icones al menú principal de navegació del vostre lloc..

Una de les coses que més m’agrada de Total és que gairebé tot és tan personalitzable. Els tipus de publicació personalitzats, per exemple, tenen desenes de paràmetres de configuració. Això permet canviar la manera com es mostra el contingut afegint columnes, paginació, diferents estils, etc..

Portafoli

Hi ha tres plantilles d’índexs de blocs disponibles en total: una amb una imatge gran destacada; una amb miniatures d’imatge destacades; i una amb imatges destacades mostrades en una graella.

Índex del bloc

També inclou un dels més populars plugins de generació de pàgines arrossegueu i deixeu anar al mercat: Visual Composer, ajudant de manera important a la creació d’una àmplia gamma de pàgines..

Taules de preus

El tema compta amb un suport natiu per a una àmplia gamma de complements de WordPress, com ara el fòrum de discussió sempre popular, bbPress, el complement del comerç electrònic WooCommerce, el complement multilingüe de WordPress, el calendari d’esdeveniments, el formulari de contacte 7, sobre el millor complement de SEO disponible de Yoast SEO, popular. solució de memòria cau W3 Memòria cau total i molt més.

Pàgina del producte de WooCommerce en total

Total és una elecció digna per als bloggers, ja que té suport per a tots els formats de publicació de WordPress. Preparat per temes infantils, té suport per a àudio i vídeo i inclou més de 430 icones impressionants de la font i més de 640 fonts de Google. Hi ha fins i tot una opció en construcció, que és especialment útil si no ho teniu tot a punt, però encara heu de mostrar als visitants alguna cosa presentable.

El tema es presenta amb quatre plugins premium: Visual Composer; Templatera; Slider Revolution; i lliscador de capes.

El creador de pàgines arrossegar i deixar anar Visual Composer (per valor de 34 dòlars) és una de les inclusions més importants, ja que permet crear pàgines professionals mitjançant un creador de pàgines arrossegar i deixar anar al final o al final del vostre lloc web..

Visual Composer és una solució de creació de pàgines fàcil d’utilitzar que compta amb més de 90 elements de contingut únics. S’inclouen dissenys predefinits per ajudar-vos a crear pàgines ràpidament, i qualsevol disseny que creeu es pot desar i tornar a utilitzar en qualsevol altre lloc del lloc web..

Nota: per obtenir una ullada ràpida al funcionament de l’edició del front-end, consulteu aquest vídeo de YouTube al desenvolupador del tema.

El gestor de plantilles Templatera (val 12 dòlars) és un complement per a Visual Composer que permet controlar l’accés a les pàgines del vostre lloc web en funció dels papers i els tipus de publicació d’usuaris, i em vaig complaure de veure-ho inclòs amb el paquet total de temes..

Els botons lliscants s’han convertit en una part important dels temes de WordPress durant els últims dos anys, que s’utilitzen principalment a les pàgines d’inici dels llocs web i / o per a visualitzar galeries de fotos i carteres en zones del lloc amb un espai limitat. També es poden utilitzar per mostrar altres tipus de publicacions personalitzades, com ara productes i testimonis.

La revolució lliscant inclosa (per valor de 19 dòlars) us ajuda a crear diapositives mitjançant un editor visual i podeu crear diapositives regulars, carrusels, blocs, galeries, pàgines frontals i molt més.

M’encanten les funcions del segon complement de control lliscant inclòs amb Total, Layer Slider (per valor de 18 dòlars), que us ajuda a crear diapositives animades mitjançant un sistema de capes. Disposa de més de 200 transicions de diapositives, 13 pells i tres tipus de navegació.

LayerSlider

Hi ha disponibles diversos tipus de publicacions personalitzades en total. Els noms es poden marcar a través de l’administrador. Això és molt útil si voleu canviar el nom de tipus de publicació per als clients i el tipus de publicació de cartera admet imatges, vídeo i àudio. Els tipus de publicacions personalitzades en portfoli són normalment bàsics, però en total hi ha moltes opcions per configurar.

Configuració de l'element de portfoli

El tipus de publicació de personal és molt útil per crear una pàgina de personal elegant o una pàgina, mentre que el tipus de publicació testimonial és una manera excel·lent de mostrar els comentaris que heu rebut dels clients..

Pàgina de personal

Total també inclou un Footer Builder que facilita la creació del vostre peu de pàgina personalitzat per al vostre lloc web. Necessiteu un peu de pàgina personalitzat amb carrusel de botiga, graella de suports, testimonis de clients o fins i tot un control lliscant de capes? Només heu de crear i publicar una pàgina nova amb Visual Composer per arrossegar i deixar anar elements al seu lloc. Podeu utilitzar qualsevol dels elements de Visual Composer, Total i fins i tot del complement (com els lliscadors de capa o els formularis de contacte) per crear el peu de pàgina, i activeu el Builder del peu de pàgina des del tauler de temes i configureu la pàgina que acaba de crear com a peu de pàgina. Això és! Altres opcions excel·lents del peu de pàgina inclouen una secció de trucada, una opció de reproducció del peu de pàgina opcional, moltes opcions d’estil i, per descomptat, molts widgets per triar..

Per obtenir una bona representació visual del seu aspecte i aspecte total, consulteu la pàgina de demostració oficial del tema.

Configuració total

L’estàndard dels temes de WordPress ha millorat considerablement durant els últims dos anys; ja que s’ha afegit una funcionalitat addicional, ha esdevingut important que els desenvolupadors ajudin els nous usuaris al màxim del seu disseny.

Una de les maneres més efectives de fer-ho és permetre als usuaris instal·lar contingut demostratiu. Un instal·lador afegirà exemples de configuració i mostra mostres, pàgines i suports.

La gran majoria dels temes de WordPress que he revisat aquest any han tingut un instal·lador personalitzat integrat que importa totes les dades de demostració amb un simple clic. Total el maneja de manera diferent, utilitzant en lloc seu lloc l’importador de WordPress.

A la seva pàgina de documentació, WPExplorer explica el motiu d’això:

“Per a algunes persones, la importació del fitxer de dades d’exemple pot ser útil veure com funciona el tema, així com accelerar el desenvolupament del lloc web propi o del seu client simplement substituint el contingut i les imatges pel seu propi. Total NO utilitza cap mètode d’importació integrat perquè, en la majoria dels casos, aquesta és una mala idea (no voldreu donar accés als vostres clients perquè podrien trencar el seu lloc). En lloc d’això, proporcionem dades de mostra que funcionen amb la funció nativa d’importació / exportació de WordPress. “

Puc veure el raonament de WPExplorer per triar aquest mètode. Tingueu en compte, però, que el fitxer zip de dades de l’exemple per al total és de 28,1 MB, però la mida màxima predeterminada de càrrega dels llocs web de WordPress normalment és menor que aquesta (normalment és d’uns 8 MB, però pot arribar a ser de 2 MB)..

Si us restringiu el límit de càrrega de fitxers de WordPress, haureu d’augmentar el límit. Hi ha diverses maneres de fer-ho, però la manera més ràpida és demanar-ho simplement a la vostra empresa d’allotjament que augmenti el límit per a vostè.

Una altra cosa que m’agrada de Total és que la gran majoria de les opcions de personalització de temes es gestionen mitjançant el personalitzador de temes de WordPress, de manera que us permetrà veure una vista prèvia en directe dels canvis que feu. Podeu canviar el disseny, la capçalera, la tipografia, les xarxes socials, els colors i molt més, i també hi ha diverses opcions d’estil per a complements com ara WooCommerce i Visual Composer.

Total amb personalitzador de temes de WordPress

Dotze pàgines de configuració addicionals es troben al tauler principal de temes de Total.

Menú total del tauler temàtic

A la pàgina de funcions principals, podeu habilitar i desactivar moltes configuracions de tema importants, la qual cosa és especialment útil si no voleu que els clients tinguin accés a determinades funcions. Per exemple, podeu desactivar tipus de publicacions personalitzades, com ara testimonis, creador de peu de pàgina o avís de complements recomanats.

Total de funcions del tauler de tema

També trobareu altres paràmetres a l’àrea del tauler temàtic de la vostra pàgina en construcció, els favicons, la pàgina 404, el quadre d’inici de sessió personalitzat, les mides d’imatges, el creador de peu de pàgina, el CSS i el Javascript personalitzats, accions personalitzades, gestor de personalització i importació i exportació. També hi ha disponible un canvi de programa.

Total de pàgines d’inici de sessió personalitzades

Si només altres desenvolupadors de temes seguissin els avantatges de WPExplorer i situessin totes les opcions d’estil al dissenyador de temes de WordPress i tots els paràmetres generals al tauler de control del tema principal.!

Pensaments finals

En total, he trobat Total que és fàcil d’utilitzar i està ben dissenyat. Funcions com ara el suport de populars complements de WordPress, la inclusió de plugins premium (com Visual Composer) i el suport per a tipus de publicacions personalitzades, s’ajusten per ajudar a fer del total un tema extremadament versàtil..

Si voleu una idea del que pot fer Total, consulteu la pàgina oficial de demostració de WPExplorer.

Utilitzant Total? Hi ha alguna cosa emocionant? Pensaments?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map