Revisió del tema de Zerif Lite: un tema de WordPress d’una pàgina completament gratuït de ThemeIsle

Ofertes de WordPress


Actualment, un dels temes de WordPress més populars publicats fins ara *, Zerif Lite és la versió gratuïta de Zerif Pro, un tema que ja teníem analitzat amb molta profunditat anteriorment.

Igual que el seu cosí comercial, Zerif Lite està dissenyat per crear llocs web elegants d’una pàgina per promoure una empresa o servei.

Si encara no esteu preparats per invertir en un producte premium o simplement voleu informar-vos millor sobre quina versió del tema escolliu, llegiu.

Funcions del tema WordPress de Zerif Lite

Zerif Lite utilitza un disseny d’una pàgina per ajudar-vos a crear una pàgina d’inici per al vostre lloc web. Mitjançant aquest format, podreu indicar als vostres visitants tot el que necessiten saber en una única ubicació.

Tema de Zerif Lite

Si voleu aprofundir ràpidament i cridar l’atenció dels vostres visitants, l’elecció òbvia és una disposició d’una sola pàgina. Tanmateix, si el tema que trieu no inclou les seccions de la pàgina d’inici adequades, intentar crear alguna cosa digne pot acabar amb frustració. Sense les seccions de pàgina d’inici adequades, corre el risc de tenir un lloc web que no sigui capaç de transmetre adequadament el que feu i els avantatges que ofereix..

Tenint en compte això, vegem les seccions que podeu afegir a un disseny d’una pàgina amb Zerif Lite.

Seccions de la pàgina d’inici disponibles de Zerif Lite

Secció de característiques de la revisió del tema de Zerif Lite

Per ajudar-vos a crear una pàgina d’inici convincent per al vostre lloc web d’una pàgina, Zerif Lite inclou les seccions següents:

  • Títol gran
  • El nostre focus / característiques
  • Sobre nosaltres amb gràfics d’habilitats
  • Perfils dels membres de l’equip
  • Testimonis
  • Últimes notícies del bloc
  • Formulari de contacte
  • Botons de cinta
  • Zona de peu de pàgina

També heu proporcionat un bon control sobre les particularitats de la imatge de fons de la pàgina d’inici, mitjançant controls que cobreixen la repetició, la posició i la fixació de la imatge escollida.

Secció d'equip de revisió del tema de Zerif Lite

Quan es tracta de les seccions de la pàgina d’inici, a la versió lite li falten dues seccions que es troben a Zerif Pro: Google Maps i preus. Tampoc és possible tornar a ordenar les seccions de la pàgina principal o personalitzar els colors amb Zerif Lite com puguis amb la versió comercial.

Tanmateix, sempre que no tingueu previst ressaltar la vostra ubicació amb un Google Map ni publicar les vostres opcions de preus, no tenir aquestes dues seccions no hauria de ser un problema.

Plantilles de publicació de bloc

Tot i que s’ha fet un gran esforç per garantir que la pàgina principal del vostre lloc web pugui tenir un aspecte parcial, les plantilles de publicacions del bloc no s’han descuidat, cosa que significa que, a més d’utilitzar la pàgina principal per vendre els vostres serveis, podeu aprofitar el poder de màrqueting de contingut per generar trànsit al vostre lloc amb un bloc ben format.

Maquetació del bloc de revisió del tema de Zerif Lite

La plantilla d’una sola publicació (la plantilla que es fa servir per mostrar cada publicació del bloc) no hi és aquí amb els millors temes de blocs disponibles (no hi ha una imatge gran presentada a la pantalla ni la caixa bio biològica d’autor, per exemple), però la els dissenys inclosos han de ser més que adequats per a la majoria dels usuaris.

Zerif Lite també inclou algun contingut de mostra / demostració que es pot importar fàcilment al vostre lloc per emplenar-lo amb text i imatges bàsics. Així podreu oferir-vos una plantilla preparada. Zerif Lite també respon completament, cosa que garanteix que els visitants que utilitzin telèfons intel·ligents i tauletes no només puguin accedir al vostre lloc web fàcilment, sinó també obtenir serveis o comprar els vostres productes en línia.

Revisió del tema de Zerif Lite per a mòbils

Experiència d’usuari de Zerif Lite

Zerif Lite és un tema lliure d’ús i que està disponible a ThemeIsle, de manera que podeu instal·lar-lo al lloc web de WordPress des de l’àrea d’administració del vostre tauler amb una mica d’enrenou. Per fer-ho, simplement navegueu a la secció de temes del tauler de control de WordPress i feu clic al botó Afegeix un nou. A continuació, podeu buscar Zerif Lite i fer clic al botó Instal·la per afegir el tema.

Instal·lació de la revisió del tema de Zerif Lite

Després d’activar el tema, se us demanarà que instal·leu els dos connectors recomanats: personalitzador de la pàgina d’inici de sessió personalitzada i reviu publicació antiga (anteriorment Tweet Old Post). Tots dos són gratuïts i han estat creats pel mateix equip que hi ha darrere de Zerif Lite, ThemeIsle.

A l’hora d’afegir contingut a la pàgina principal, els creadors de Zerif Lite han decidit aprofitar al màxim l’eina Personalitzador de WordPress, i aquest enfocament funciona molt bé. Tot i que cada vegada són més els temes que utilitzen el personalitzador, molts encara no ho són, així que és bo veure una altra opció gratuïta que sí!

Personalitzador de la revisió del tema de Zerif Lite

Una de les característiques principals del personalitzador de WordPress és que us ofereix una vista prèvia en directe del vostre lloc web mentre treballeu. Atès que les diferents seccions de la pàgina principal de Zerif Lite estan controlades a través del personalitzador, podeu veure de forma instantània com es veurà el text als vostres visitants mentre l’introduïu al lloc..

Si suprimiu la necessitat de desar el vostre treball, canviar les pestanyes i actualitzar les finestres, accelereu el flux de treball. Al seu torn, això fa que el procés sigui molt més agradable.

Bloc de gran revista de temes de Zerif Lite

Afegir el contingut al disseny d’una pàgina de la pàgina principal és tan fàcil com navegar a la secció corresponent del personalitzador i introduir el text. Mentre que la major part del treball es realitza a través de la interfície del personalitzador, algunes seccions de la pàgina principal, com ara els perfils del membre de l’equip, es gestionen a través de widgets a través de l’àrea d’administració de backend / tauler de control..

Widget de revisió del tema de Zerif Lite

El canvi de la imatge de fons a la pàgina principal també és molt senzill: simplement navegueu a la secció d’imatges de fons del personalitzador i seleccioneu una imatge de la Mediateca de WordPress o pengeu el vostre propi fitxer nou..

Imatge de fons de la revisió del tema de Zerif Lite

A través de les diverses opcions de la casella de selecció, podeu triar com es mostra aquesta imatge a la pàgina d’inici i, si hi ha cap secció de pàgina inicial que no voleu mostrar-la, simplement es tracta d’un quadre de verificació. Com s’ha esmentat anteriorment, si voleu reordenar les seccions o canviar-ne els colors, haureu d’actualitzar a Zerif Pro.

Configurar aquest tema i afegir el vostre propi contingut hauria de ser senzill per a aquells que estiguin familiaritzats amb WordPress, i per a tots els usuaris, hi ha una documentació en línia completa disponible..

Resumint

Si heu llegit la meva ressenya sobre el tema de Zerif Pro, ja sabreu la impressió que vaig tenir amb ell.

Després de provar la versió Lite, encara estic més impressionat. En comparació amb la versió premium, Zerif Lite no té pràcticament cap funció: només hi ha un parell de seccions de la pàgina principal i hi ha menys opcions de personalització..

Amb una gran selecció de seccions de la pàgina principal i una manera intuïtiva d’afegir-hi contingut nou fàcilment a través del personalitzador de WordPress, Zerif Lite no només és un tema que té tot el que necessita, sinó que, potser és més important, també és molt fàcil d’utilitzar..

En resum: si creeu un lloc web per promocionar la vostra empresa o serveis, o qualsevol altre tipus de lloc web en què sigui adequat un disseny de la pàgina principal, consulteu Zerif Lite i Zerif Pro.

* En el moment d’escriure, Zerif Lite s’ha descarregat gairebé mig milió de vegades!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me