Revisió del tema de Enfold: una visió més detallada dels principals temes de WordPress més venuts del 2015

Ofertes de WordPress


Actualment, amb gairebé 75.000 vendes a ThemeForest i amb una classificació de cinc estrelles gairebé perfecta, Enfold és un dels temes de WordPress més populars del mercat.

Creat per Kriesi (un proveïdor de temes que ja té una gran quantitat de 140.000 vendes totals a ThemeForest), Enfold li agrada molt: té una gran resposta, és totalment compatible amb WooCommerce, compta amb una gran varietat d’impressions temàtiques impressionants. especialment fàcil d’instal·lar contingut predefinit – i bé: una mica més …

Analitzem amb detall què ofereix aquest tema més venut:

Dissenys i dissenys predefinits

Enfold disposa actualment de setze demostracions i dissenys preparats que es poden utilitzar com a base de partida per al seu propi disseny i instal·lar-los amb només uns clics..

Tema Enfold: captura de pantalla

Per instal·lar una demostració, només cal que aneu a la secció Importació de demostració del tema (situada al tauler Opcions temàtiques) i feu clic a la demostració que voleu importar. Al cap d’un parell de minuts, la demostració s’instal·larà i podreu recórrer i editar les diverses pàgines que conté com vulgueu. D’aquesta manera, us estalviareu un munt de temps tant a) amb el vostre propi disseny, i b) la creació i creació de nous llocs web!

Alguns exemples …

A continuació, es mostren alguns exemples bàsics de les demostracions / dissenys preparats prèviament que s’engloben amb el tema:

Exemple 1.

Demo Enfold Default: captura de pantalla

Exemple 2.

Demo de la botiga Enfold: captura de pantalla

Exemple 3.

Demo de portafoli de Enfold Photography: captura de pantalla

No està malament! Tanmateix, naturalment, aquests només són punts de partida i, després d’instal·lar-ne, aviat voldreu començar a personalitzar les coses mitjançant diversos paràmetres …

Característiques clau

Tot i això, no són tan bonics els dissenys que ofereixen, perquè Enfold compta amb funcions:

Sensible

Probablement ja coneixeu el Mobilegeddon de Google. Si no és així, el resguard bàsic és que Google penalitzarà eficaçment el vostre lloc (fins a un cert punt) a menys que ajuste el seu disseny per estar bé en dispositius mòbils..

Per tant, és imprescindible que el vostre lloc ajusti el disseny i la mida del text, etc., segons la mida de la pantalla, cosa habilitada tenint un tema de WordPress sensible.

Afortunadament, l’equip de Enfold ha assegurat que el seu tema sigui sensible, i com a avantatge afegit, també preparat per a la retina (aconseguint així que les imatges, etc. es vegin nítides i nítides tant en pantalles de baixa definició com en alta definició).

El creador de disposicions Avia

Una de les funcions més intrigants d’Enfold és el constructor de pàgines anomenat Avia.

Enfold Avia Builder Layout

Tot i que potser no és tan fàcil d’utilitzar com alguns altres complements del creador de pàgines, l’Avia Layout Builder és més que capaç d’ajudar-vos a crear el vostre propi disseny únic, ja sigui després d’una lleugera corba d’aprenentatge..

A tall d’exemple: tota la pàgina principal de la demostració d’Enfold One Page Restaurant (que es mostra a continuació) es crea realment mitjançant aquest creador de pàgines..

Demo de restaurant Enfold Classic: captura de pantalla

La llista d’elements que podeu utilitzar aquí també és sorprenent. Aquí teniu un bon nombre d’exemples que podeu triar:

 • Columnes d’amplada variable.
 • Galeria de botons
 • Pestanyes
 • Commuta
 • Acordions
 • Taules de preus i dades
 • Botons d’Acció a la Crida
 • Testimonis
 • Compte enrere animat
 • Vídeo
 • Google Maps

El creador de pàgines és relativament fàcil d’utilitzar, però triguem una estona a aprofitar-ne. La vostra millor aposta aquí és probablement començar instal·lant una de les demostracions per ajudar a esbrinar com funcionen cadascun dels elements abans d’intentar crear el teu propi disseny des de zero..

Per obtenir una visió general de vídeo d’introducció ràpida del generador de disseny avançat d’Enfold (i també d’altres vídeos útils), feu clic aquí.

Un control lliscant impressionant de capes

Les corredisses de capes són una manera fantàstica d’afegir certa personalitat a un lloc web.

Generador de disseny Enfold

Pel que fa a Enfold, el que hi surt (LayerSlider WP) és un dels millors (és a dir, menys glitchy) que he provat personalment, i permet crear animacions 2D i 3D força impressionants que es poden utilitzar en qualsevol. pàgina del vostre lloc.

Tot i que, com el Layer Builder, també hi ha una mica de corba d’aprenentatge, tot i que, per ser sincer, es pot dir el mateix sobre gairebé tots aquests plugins de control lliscant al mercat …

Un gran punt fort: hi ha una gran varietat de botons diferents i molts elements per triar: tots haurien de recórrer un llarg camí per ajudar-vos a crear lliscants excel·lents: un cop tingueu la possibilitat d’aplicar l’aplicació. totes elles, per descomptat.

WooCommerce Ready

Mai se sap quan pot voler o necessita fer el salt a l’inici d’una botiga en línia. Tot i que ara no hi planegeu, sovint és millor triar un tema que admeti aquestes possibilitats.

Afortunadament, Enfold està preparat per WooCommerce, de manera que l’opció d’iniciar una botiga hi és sempre que ho necessiteu.

Les opcions de tema

Ho sàpigues o no, les opcions de tema excel·lents són realment els fonaments sobre els quals es basen temes fàcils d’utilitzar.

Opcions del tema de Enfold: captura de pantalla

Si no sou un dissenyador o desenvolupador experimentat, aleshores, si teniu opcions que us faciliten l’ajust i la sensació del vostre lloc, us facilitarà la configuració del vostre lloc..

Enfold tampoc no es troba aquí, i en realitat té diverses opcions temàtiques atractives que poden ajudar-vos a resoldre l’acord, com ara la capacitat de:

 • Trieu entre més de 20 esquemes de colors predefinits
 • Trieu entre una gran varietat de tipus de lletra atractius
 • Editeu elements com el tipus de lletra, mida i color de l’encapçalament, etc..
 • Afegiu entre una i cinc àrees de widget de peu de pàgina diferents

La llista continua i continua …

Gran documentació i suport

Sovint, una de les coses importants a tenir en compte abans de comprar un tema és el tipus de suport i documentació que inclou.

Si no coneixeu el tema que esteu a punt de comprar, és probable que trobareu alguna cosa que requereixi una mica d’ajuda. Per tant, és essencial que sigui capaç d’accedir a informació útil sempre que ho necessiti.

Enfold no només ofereix passos de vídeo que us ajudaran a sortir, sinó que també té un gran fòrum de suport, completament format per preguntes populars (i responent) exactament els tipus de preguntes que podreu tenir..

Novetats afegides recentment

Ha passat un temps des que Enfold va tenir una actualització important, però a partir del 5 de novembre de 2015, n’hi ha hagut una de relativament àmplia, que ha aportat algunes novetats, entre les quals quatre demostracions i dissenys preconfigurats:

 • Demo Construcció Enfold
 • Demostració del bloc de vida Enfold
 • Demostració de portafoli mínim Enfold
 • Demostració de la pàgina de destinació Enfold

Una altra gran característica llançada amb aquesta actualització particular és la possibilitat que Enfold es connecti ara amb MailChimp sense l’ús de cap complement..

Per obtenir una llista completa de les funcions noves, vés aquí.

…i més!

Per obtenir una llista completa de funcions, mireu la pàgina de funcions del lloc web oficial d’Enfold.

Embolicant-lo

Per tant, és el tema de Enfold?

Bé, per descomptat, no puc fer la tria per vosaltres, però després d’haver-ho provat per a mi mateix, puc dir que Enfold segurament hi tindrà moltes coses. Una cosa a tenir en compte, però, és que com que el creador de temes crea pàgines amb codis drecers, pot ser que sigui més difícil que l’habitual canviar els temes més endavant, ja que quan el desactiveu, aquests dreceres crearan una mica d’embolic. en determinades pàgines, que s’hauran de redactar manualment abans de continuar.

Dit això, aquest no és un problema únic a Enfold, de fet: molts altres temes polivalents populars (com Divi per Elegant Themes i X X Theme.co es creen de la mateixa manera..

Tot plegat, el tema en si és robust, potent i fàcil de treballar, i tots els dissenys i dissenys preembalats, segurament semblen molt bons.!

Ah, i com a avantatge afegit: si esteu interessats en veure què pot fer realment Enfold, consulteu una publicació anterior mostrant exactament això: “50+ exemples impressionants d’Enfold: el tema de WordPress més venut de Kriesi – En acció”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map