Revisió del tema Bridge: un versàtil tema de WordPress amb 56 dissenys diferents

On comprar temes WordPress


Actualment, amb més de 15.000 vendes, Bridge és el 12è tema de WordPress més venut a ThemeForest: les vendes continuen creixent a un ritme cada cop més ràpid.!

Creat per QODE (una empresa que ja va acumular un total impressionant de 35.000 vendes a ThemeForest, ajudant-los així a obtenir el títol de “El millor venut autor del 2013”), Bridge és un tema de WordPress extremadament versàtil que es pot utilitzar per crear-ne tot. diferents llocs: ja siguin llocs web corporatius, blocs, carteres, revistes en línia i / o fins i tot botigues de comerç electrònic.

Fem una ullada i veiem què és aquest tema tan increïble …

Característiques i disseny

Un dels majors punts de venda que ofereix Bridge és la gran quantitat de plantilles que ja estan elaborades. Actualment, té 56 dissenys per utilitzar-los, inclosos dissenys de tipus pròxim, dissenys fotogràfics, dissenys de cartera, dissenys corporatius i molts altres. A més, els desenvolupadors també solen afegir freqüentment dissenys nous.

Bridge WordPress Theme: captura de pantalla

Aquests dissenys estan ben construïts i constitueixen un punt de partida realment fantàstic per a tots aquells que vulguin crear el seu propi disseny personalitzat. Com és de suposar d’un tema més destacat de WordPress, tots aquests dissenys tenen resposta: és a dir, es veuen excel·lents en qualsevol dispositiu. A més, molts també tenen un mode de pantalla completa per a les persones que utilitzen monitors / pantalles especialment grans.

Bridge Demo Gallery

S’inclouen dos complements amb el tema: Visual Composer (per valor de 28 dòlars) i el lliscador de capes (per valor de $ 17).

Visual Compositor és un connector de creació de pàgines més venut (amb més de 50.000 vendes fins ara) que us permet crear els vostres propis dissenys professionals en pocs minuts mitjançant una senzilla interfície arrossegar i deixar anar. En molts aspectes, això nivells el terreny de joc del disseny web, ja que permet a qualsevol persona, independentment de la seva experiència tècnica, dissenyar pàgines boniques amb relativa facilitat..

De la mateixa manera, Deslizador de capes (actualment compta amb més de 25.000 vendes és un dels complements de control lliscant amb més funcions disponibles per a WordPress. És compatible amb imatges i vídeos, té més de 200 transicions predefinides en 2D i en diapositives 3D i es presenta amb 13 aspectes / pells diferents..

Aquests dos complements són essencials per a Bridge i se us hauria d’instal·lar immediatament després d’activar el tema (si encara no ho heu fet).

Bridge també ofereix assistència nativa per a tres altres complements populars amb èxit: WooCommerce (possiblement el plugin de comerç electrònic més capaç disponible), WPML: el complement multilingüe de WordPress (el plugin de traducció comercial de WordPress més popular) i el formulari de contacte 7 (un increïblement formulari de contacte) plugin de formulari de contacte popular de WordPress).

Com s’esperava d’un tema d’aquest calibre, Bridge s’ha unit mitjançant totes les tècniques més recents de codificació (HTML5, CCS3 i jQuery) i ofereix una excel·lent selecció d’elements de disseny visual atractius, entre ells:

  • Transicions animades de pàgines
  • Icones impressionants de tipus de lletra
  • Colors i capçaleres il·limitats
  • Increïble suport lliscant i fons de vídeo
  • Elements interactius, com ara barres i taules
  • Suport del codi curt

Bridge també admet tots els formats de publicació de WordPress, de manera que és una opció ideal per a dissenys de blocs en general.

Disseny del bloc de ponts

Alguns exemples …

Com ja hem comentat, hi ha una gran varietat de dissenys que inclouen el tema. Aquests són alguns exemples bàsics del que es pot aconseguir amb Bridge:

Exemple 1.

Exemple 1 del tema Bridge

Exemple 2.

Exemple 2 del tema Bridge

Exemple 3.

Exemple 3 del tema Bridge

… quan instal·leu i activeu Bridge per primera vegada, el vostre lloc web adoptarà un disseny inicial minimalista; tanmateix, aviat voldreu començar a personalitzar els colors, etc., a l’àrea de configuració o carregar un dels molts dissenys preparats per treballar.

El tauler d’administració

El gran nombre de funcions que ofereix Bridge es fa evident quan visites la pàgina d’opcions temàtiques. Centenars d’opcions es mostren en més de 17 categories.

La majoria de les opcions es poden activar o desactivar amb un sol clic, però també trobareu quadres de text per introduir informació CSS ​​i SEO personalitzada. Es poden personalitzar els colors mitjançant selector de colors per a cada àrea del lloc web, com ara la capçalera, el peu de pàgina, el bloc o la cartera, etc. Només hi ha un suport limitat per al personalitzador de WordPress, cosa que significa que no podreu fer canvis al vostre dissenyar-los i visualitzar-los en temps real.

També es pot mostrar una barra de compartició de xarxes socials a les zones seleccionades del vostre lloc web. I, per no oblidar-me d’esmentar-ho, també hi ha una opció útil en mode de manteniment, cosa que sens dubte agraïrà si haureu de triar un missatge “properament” o un missatge “en construcció” als visitants abans de llançar la vostra final. disseny. També hi ha un botó de restabliment que us permet tornar a restablir totes les diferents opcions a la configuració original si ho necessiteu.

Opcions generals

Visual Composer facilita l’estil de les vostres pàgines. Tot el que heu de fer és seleccionar un dels més de 40 elements de contingut disponibles i inserir-los a la vostra pàgina; és una eina fantàstica un cop us heu familiaritzat amb la manera d’utilitzar-lo.!

Editor de backend de Visual Composer

La pàgina d’importació d’un clic permet importar qualsevol dels 56 dissenys que s’inclouen amb Bridge (nota: els desenvolupadors es refereixen a aquests dissenys com a “demostracions”). Per a cada disseny, podeu optar per importar-ho tot, o només per mostrar el contingut, widgets o opcions de mostra.

Importa un clic

Els tipus de publicació personalitzats s’utilitzen per inserir nous control lliscants, carrusels d’imatges i testimonis al lloc web. Es poden trobar al menú principal d’administració de WordPress.

De manera predeterminada, hi ha 13 àrees de widget registrades a Bridge, però, es poden afegir àrees de widget personalitzades addicionals a través de la pàgina de widgets de WordPress. De manera predeterminada, el tema ofereix dos ginys personalitzats: un widget de trucada a acció i un widget de publicacions de menú. Això no és un gran inconvenient, ja que es poden afegir ginys addicionals mitjançant diversos complements de WordPress.

Àrees de widget

En general, vaig quedar molt impressionat amb Bridge. Tot i que el nombre de funcions que inclou pot semblar una mica aclaparador al principi, aquest és un problema que s’aborda en gran mesura per les plantilles preconfigurades amb el tema (amb la qual cosa es dóna un punt de partida menys intimidador per treballar).

Una omissió destacada del tema és qualsevol funcionalitat d’importació i exportació per a la seva configuració. El pont és un disseny versàtil, per tant els usuaris el faran servir en diversos dominis, malauradament, però, actualment, no hi ha manera de fer la configuració de còpia de seguretat i transferir-los a un altre lloc web si voleu fer-ho. Tant de bo això sigui una cosa que els desenvolupadors afegiran en un proper llançament.

Pensaments finals

Bridge és un dels temes de WordPress més flexibles que s’ha publicat mai (fins i tot es podria considerar com a 56 temes a 1) i la inclusió de Visual Composer significa que les pàgines es poden dissenyar fàcilment tant en el backend com en el frontend del vostre lloc..

Quan activeu per primera vegada Bridge, us recomano que carregueu un disseny (plantilla de demostració) per comprendre millor el que podeu fer servir amb Bridge. Aleshores, podreu ajustar tots els colors i paràmetres diferents per aconseguir l’aspecte que sentiu després.

Bridge vende a ThemeForest per 58 $. S’actualitza cada setmana i els desenvolupadors ofereixen una gran assistència als clients a través de l’àrea de comentaris de ThemeForest. Si no ho heu fet, us recomanaria fer una ullada!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me