Revisió de Zerif Pro: un tema excel·lent de WordPress d’una pàgina de ThemeIsle

Ofertes de WordPress


Zerif Pro és un tema de WordPress de ThemeIsle extremadament reeixit i molt versàtil que ha estat dissenyat específicament per ajudar-vos a crear un elegant lloc web d’una pàgina que promocioni la vostra empresa o servei en línia..

En aquesta revisió, analitzarem les funcions de Zerif Pro i explorarem el bé que es reuneixen en el seu conjunt.

Comencem.

Funcions del tema WordPress de Zerif Pro

Zerif Pro es factura com a tema de WordPress d’una pàgina creació de llocs web per a agències creatives.

Secció de característiques de Zerif Pro

Té totes les seccions de la pàgina principal que un projecte que mai podria necessitar, incloses:

 • Àrea de títol gran
 • Secció de característiques
 • Zona de trucada a l’acció
 • Contingut de portafoli
 • Sobre la secció, completa amb gràfics d’habilitat
 • Vitrina del logotip del client
 • Perfils dels membres de l’equip, complets amb enllaços de xarxes socials
 • Taula de preus, secció de comparació de paquets
 • Formulari del butlletí
 • Testimonis de clients
 • Secció de Google Maps
 • Formulari de contacte
 • Últimes notícies del blog

Ajudeu-los i Zerif Pro cobreix totes les seccions que necessiti una bona disposició del lloc web d’una pàgina, complementada amb alguns articles de luxe més que podeu utilitzar per millorar el vostre lloc web.. Cada secció és opcional – només podeu activar o desactivar qualsevol d’aquests productes amb un sol botó.

Secció de cartera de Zerif Pro

Com que el tema de Zerif Pro abasta completament l’eina Personalitzador de WordPress, tot l’arranjament de la pàgina principal i el seu contingut es gestiona a través de la intuïta interfície d’usuari. D’aquesta manera, es proporciona una previsualització en directe de la pàgina principal del lloc web, que simplifica i racionalitza el procés de creació de Zerif Pro.

Ordre de secció de Zerif Pro

Altres funcions destacades de Zerif Pro inclouen opcions de configuració personalitzades il·limitades, un disseny amb resposta al mòbil completament, desplaçament de paralaxis dinàmicament visual i la compatibilitat de WooCommerce per a aquells que vulguin vendre productes i serveis directament des del seu lloc web..

Aquest tema s’ha creat per fer ús dels complements gratuïts del WP Product Review i dels revulsius Revive Old Post, que, casualment, també són de ThemeIsle. Després d’activar Zerif Pro al vostre lloc web, se us demanarà que instal·leu aquests dos complements, que us permeten publicar ressenyes d’aspecte professional al vostre lloc web i automatitzar el màrqueting de xarxes socials..

En conjunt, Zerif Pro té totes les funcions que sempre podríeu necessitar per crear un lloc web per promocionar la vostra empresa, agència o serveis, tot plegat en un atractiu disseny modern.

Com en qualsevol tema, però, com de bo és realment, en part, del fàcil que és utilitzar. Tenint en compte això, anem a fer una ullada a les escena per veure com funciona la part posterior de Zerif Pro.

L’ús de Zerif Pro per crear un lloc web de WordPress d’una sola pàgina

Un cop hàgiu comprat el tema de Zerif Pro, accedireu al contingut de la mostra. L’ús de contingut de mostra us ofereix una manera ràpida i senzilla de recrear el lloc web utilitzat per ThemeIsle com a versió de demostració.

Versió de demostració de Zerif Pro

Si trieu importar aquest contingut d’exemple, podeu tenir un marc d’esquelet per al vostre lloc web en funcionament en pocs clics. He de dir, però, que he tingut problemes amb el fet que els dos tipus de publicacions personalitzades utilitzades pel contingut de mostra no es presenten al meu lloc. A part d’això, la resta de la importació va funcionar sense problemes i vaig tenir una versió de treball del tema per utilitzar com a base del meu lloc web..

Ginys de la pàgina personalitzada

Com que Zerif Pro està dissenyat per utilitzar-se en un format d’una pàgina, afegir contingut a la pàgina principal és lleugerament diferent del que podeu fer per a un tema “regular”. En lloc d’editar una publicació o pàgina de WordPress estàndard, el contingut de la pàgina principal és emmagatzemats en widgets personalitzats.

Els lectors que han utilitzat qualsevol dels temes moderns de Genesis Framework de StudioPress haurien d’estar familiaritzats amb aquest enfocament per gestionar el contingut de la pàgina principal, però no us preocupeu si no ho és, sinó que ho abordarem a fons.

Ginys Zerif Pro

Després d’haver provat molts temes d’una pàgina mateixa al llarg dels anys, he descobert que hi ha diverses maneres en què els desenvolupadors poden crear la “pàgina única amb diverses seccions” per buscar les seves pàgines d’inici d’una pàgina..

De les opcions disponibles (que inclouen panells de control d’opcions de temes personalitzats, eines del creador de pàgines, codis directes i camps personalitzats), l’enfocament de widget personalitzat que utilitza Zerif Pro funciona molt especialment. Això és especialment cert ara que és possible treballar amb widgets mitjançant l’eina Personalitzador de WordPress.

Vista prèvia en directe amb el personalitzador de WordPress

Sí, és correcte: els ginys personalitzats de Zerif Pro que s’utilitzen per poblar la pàgina d’inici amb contingut es gestionen i controlen mitjançant l’eina Personalitzador de WordPress.

Personalitzador de Zerif Pro Small

Si carregueu l’eina Personalitzador de WordPress, només podeu navegar a la secció de la pàgina principal que voleu editar i introduir el vostre propi contingut. Com que l’eina Personalitzador del tema us ofereix una vista prèvia en directe dels canvis que feu des del moment que els feu, no haureu de canviar constantment les pestanyes del navegador ni les finestres refrescants. Això no només estalvia temps, sinó que fa que tot el procés sigui molt més fàcil d’utilitzar, i molt menys frustrant.

Colors de personalitzadors de Zerif Pro

No només podeu emplenar la pàgina d’inici amb contingut personalitzat afegint-la als ginys (tal com acabem de cobrir), sinó que també podeu canviar la seva aparença a través de la interfície d’eines Customizer.

Una altra bona faceta d’això és que, ja que els ginys i l’eina Customizer són parts bàsiques de WordPress, no hi ha cap interfície de tercers per aprendre: si ja coneixeu aquests aspectes de WordPress, no hauríeu de tenir problemes per configurar-ho. el tema per mirar com voleu. I, si no els coneixeu, qualsevol cosa que aprengueu aquí es pot aplicar a altres temes, o almenys a aquells que hagin adoptat l’eina Personalitzador de WordPress.

Afegir widget personalitzador de Zerif Pro

La majoria dels ginys personalitzats només gestionen de forma senzilla text i HTML, de manera que, depenent de les vostres habilitats, potser estareu limitats a la forma que adopta el vostre contingut. Potser a mesura que evolucioni l’eina del personalitzador de WordPress, això passarà a ser una cosa del passat, però, de moment, es pot reduir lleugerament de l’experiència de l’usuari.

Contingut personalitzat de widget de Zerif Pro

A la imatge gran, tanmateix, només es tracta d’una mica d’abast: en general, els widgets personalitzats i l’enfocament del personalitzador funcionen bé. Cadascuna de les seccions de la pàgina d’inici es pot editar a través de l’eina Personalitzador, completada amb una vista prèvia en temps real en temps real dels vostres canvis..

Altres aspectes del vostre lloc web que podeu controlar a través del personalitzador inclouen l’ordre de seccions de la pàgina principal, habilitant o desactivant l’efecte desplaçament suau, afegir el vostre logotip, entrar als enllaços del vostre perfil de xarxes socials i gestionar els menús de navegació del lloc..

Secció de demostració de Zerif Pro

A través de la interfície del personalitzador, també podeu habilitar o desactivar qualsevol de les seccions només amb un simple botó, deixant-vos lliure per crear la disposició de la pàgina d’inici adequada per al vostre projecte. Al eliminar la necessitat de interactuar amb l’àrea d’administració de WordPress, Zerif Pro ha aconseguit la reputació de ser un tema de WordPress molt fàcil d’utilitzar amb el qual crear un lloc..

Un cop hàgiu configurat el vostre lloc web a través de la interfície del personalitzador, podeu crear les seves pàgines interiors i publicacions opcionals del bloc mitjançant la interfície d’administració de WordPress estàndard. Si afegiu un bloc al vostre lloc web, aquest contingut es pot fer accessible des dels menús de navegació del vostre lloc o a través de la secció de novetats de la pàgina principal.

Secció de blocs de Pro Zerif

Opcions de preus de Zerif Pro

Zerif Pro està disponible ja sigui per si mateix o com a part dels clubs membres de ThemeIsle:

 • Pla de diamants (temes individuals), 67 dòlars
 • Treasure Chest Planifiqueu tots els temes, $ 99
 • Pla Pirate Club (tots els temes i complements, 199 $

Les compres de temes individuals us donen accés a assistència i actualitzacions d’un any, mentre que el Pla del cofre del tresor us permet accedir a dos anys i el Pirata Club us permetrà accedir a tota la informació. Totes les opcions estan disponibles amb una garantia de devolució de 30 dies.

Conclusió de la revisió del tema de Zerif Pro

Zerif Pro no només té un aspecte excel·lent, però és molt fàcil de configurar i configurar. Tants temes d’una sola pàgina s’equivoquen a l’hora de gestionar les seves diferents seccions, tot i tenir un aspecte d’alta qualitat, poden resultar molt frustrants per treballar.

Afortunadament, aquest no és el cas de Zerif Pro. Si voleu crear aquest tipus de llocs web (ja sigui per promoure el vostre negoci o serveis, o simplement ressaltar les característiques i les qualitats d’alguna cosa en una sola pàgina), aquest tema és molt recomanable.

L’única àrea que manca lleugerament és les plantilles de publicacions d’un bloc. Tot i que no els passi res, són una mica menys interessants de mirar que la resta del tema. Tanmateix, allotgen imatges que tenen gairebé 800 píxels d’amplada, cosa que els facilita la difusió amb contingut visual d’alta qualitat..

Si busqueu un atractiu tema de WordPress d’una pàgina que no només tingui un aspecte excel·lent, sinó que no us causarà problemes a l’hora de crear el vostre lloc web, Zerif Pro és una aposta sòlida!

Oh, i per no oblidar-nos, ens hem unit amb la gent de ThemeIsle per oferir als fans de WinningWP un bonic descompte del 20% en qualsevol compra ThemeIsle.. Gaudeix!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map