Revisió de iThemes: una parada única per als millors temes i complements de WordPress?

Ofertes de WordPress


Un dels noms més grans de l’espai de temes de WordPress al llarg dels anys ha estat sens dubte iThemes. De fet, quan es van llançar el 2008, van ser una de les primeres empreses de temes premium que van sorgir.

Des d’aleshores, iThemes ha canviat l’atenció dels seus temes a plugins de WordPress i, per tant, ara compta amb alguns dels principals complements de seguretat, còpia de seguretat i manteniment de WordPress disponibles. Analitzarem amb detall les millors ofertes de iThemes: temes i complements inclosos.

Tant si busqueu un tema nou per al vostre lloc com si un potent complement per millorar-ne la funció i la funcionalitat, al final d’aquesta revisió de iThemes hauríeu de tenir una idea molt millor de si aquesta empresa ben establerta és o no tria.

Comprovem.

Quant a iThemes

La companyia va ser fundada per Cory Miller a Oklahoma City el 2008, quan WordPress era a la versió dos i Barack Obama va ser elegit primer president dels Estats Units. Des de llavors, l’equip iThemes ha crescut, amb els treballadors que treballen en diversos departaments i diverses disciplines.

Amb l’objectiu de proporcionar totes les eines necessàries per crear llocs web fantàstics, la cartera de iThemes conté temes i plugins de WordPress, així com formació de contingut en forma de vídeos a la carta i seminaris en directe..

Temes WordPress de iThemes

Revisar els temes de WordPress

La majoria dels temes de WordPress més recents de iThemes es basen en el framework Builder (vegeu més avall), que inclou un editor de disseny integrat que facilita la creació de llocs web personalitzats per a WordPress.

Builder de iThemes

Tema del creador de revisions de iThemes

El creador és el tema i el marc de WordPress emblemàtics de iThemes. Tot i que es pot utilitzar per si mateix per crear un lloc web de WordPress amb funcions completes, fins ara s’han elaborat més d’un centenar de temes infantils de Builder per facilitar la creació de tipus específics de llocs web..

Tanmateix, abans de fer una ullada a alguns dels millors temes infantils de Builder, explorem les seves principals característiques. Aquests inclouen: l’eina Editor, que es pot utilitzar per crear dissenys personalitzats de pàgines; el Gestor d’estil i els seus controls de personalització; i el Builder Blocks opcionals, que es poden habilitar per actualitzar el vostre lloc web.

Editor de disseny de constructors

Amb l’editor de Builder, podeu crear dissenys personalitzats per al vostre lloc web, tot a través d’una intuïtiva interfície de fons.

Dissenys de constructors de revisió de iThemes

Els dissenys de constructors us permeten donar un aspecte personalitzat al lloc web de WordPress. El tema Builder i els seus temes secundaris inclouen diversos dissenys, que es poden personalitzar a través de la interfície de l’editor de maquetes. També sou lliure de crear tants dissenys addicionals com necessiteu, que després es poden aplicar a publicacions i pàgines individuals del vostre lloc..

Editor de disseny de revisió de iThemes

A través de l’editor de disseny de Builder, podeu definir l’amplada de la disposició, decidir si voleu mostrar o no l’àrea de ginys i triar una extensió. Les extensions opcionals es poden utilitzar per afegir elements o funcions al disseny, incloses una graella d’imatges destacada, contingut de cartera o una distribució de revistes, entre d’altres..

Afegeix mòdul de revisió de iThemes

Quan es treballa en els dissenys mitjançant l’editor de Builder, podeu personalitzar el disseny afegint i suprimint mòduls. Aquests mòduls Builder inclouen:

 • un mòdul per afegir contingut
 • un mòdul d’àrea de peu
 • un mòdul de capçalera
 • un mòdul per afegir el formulari HTML lliure al disseny
 • un mòdul d’imatges
 • un mòdul de barres de navegació horitzontal
 • un mòdul per mostrar ginys de WordPress.

Segons el tipus de mòdul, podeu accedir a una gamma de diferents controls i opcions de personalització, com ara configurar el text de la capçalera del vostre lloc, afegir HTML personalitzat o configurar amplades de columna.

Configuració del mòdul de revisió de iThemes

L’editor de disseny de constructors és, certament, menys flexible que els tipus de creadors de pàgines arrossegades i soltes que trobareu en temes com Avada o Divi. Tanmateix, aquesta senzillesa fa que l’editor de disseny de Builder sigui molt fàcil d’utilitzar.

Vistes del constructor

A més de poder aplicar dissenys a contingut a nivell de publicacions i pàgines individuals, també podeu utilitzar la funció de visualitzacions útil de Builder. El gestor de visualitzacions us ofereix una manera senzilla d’assignar dissenys a vistes diferents, com ara la vista de la pàgina d’inici, la vista d’arxius de publicacions i l’arxiu 404, per citar només algunes.

Visualitzacions de revisió de iThemes

Després de seleccionar una vista, podeu assignar un disseny a aquesta vista. El resultat és que cada vista (per exemple, publicacions individuals) utilitzarà una disposició específica a tot el lloc. Podeu crear tantes visualitzacions que necessiteu per al vostre lloc web, proporcionant-vos una forma ràpida i senzilla de definir quines parts del vostre lloc utilitzaran dissenys específics.

Gestor d’estils del constructor

Gestor d'estil de revisió de iThemes

Si activeu un complement opcional, podeu activar la funció de Gestor d’estil del creador al vostre lloc web. Mitjançant Style Manager, podeu personalitzar molts aspectes del vostre lloc web, inclosos:

 • configuració del fons del lloc
 • format de capçalera
 • aspecte d’enllaç
 • estil de comentaris
 • configuració del contenidor
 • elements de navegació.

Style Manger us permet aplicar configuracions personalitzades a tot el lloc web o a publicacions i pàgines individuals. Mentre treballes, la seva interfície mostra una vista prèvia en directe dels canvis, donant-te una bona idea de com es veurà el visitant al lloc web acabat.

Revisar iThemes CSS personalitzats

L’Administrador d’estils també us ofereix una vista prèvia en directe del CSS que s’utilitza per crear les vostres opcions i podeu afegir el vostre CSS personalitzat als dissenys a través del tauler corresponent. Gràcies a aquesta funcionalitat útil, podeu obtenir una forma ràpida i senzilla d’utilitzar CSS per personalitzar encara més els dissenys.

Blocs constructors

Es poden utilitzar quatre constructors de blocs per afegir funcionalitats addicionals al vostre lloc:

 • Restaurant del bloc
 • Bloc de l’església
 • Bloc d’esdeveniments
 • Bloc d’àudio

Mitjançant els tipus de publicacions personalitzades de WordPress, el Restaurant Block us ofereix dos tipus de contingut nous que es poden afegir al vostre lloc web: elements i ubicacions del menú. Els tipus de publicacions personalitzades són una característica excel·lent de WordPress que pot facilitar l’organització i la publicació dels articles al menú del vostre restaurant i també publicar l’adreça d’un o més restaurants.

The Church Block afegeix personal i tipus de sermons personalitzats de missatges al vostre lloc web de WordPress, per la qual cosa és més fàcil que els vostres visitants puguin trobar aquesta informació al lloc web de l’església. El Bloc d’Esdeveniments us permet publicar esdeveniments i llocs al vostre lloc web de WordPress, mentre que els blocs d’àudio faciliten la possibilitat d’afegir fitxers d’àudio al vostre lloc..

Altres aspectes destacats del tema WordPress de iThemes Builder:

 • Totalment responsiva per a la creació de llocs web adaptats per a mòbils.
 • Més de 100 temes infantils de Builder per triar.
 • Hi ha diversos paquets i plans de preus disponibles.

Builder és un tema fàcil d’utilitzar que us ajudarà a crear diversos llocs web amb WordPress. Gràcies als nombrosos temes infantils disponibles per a Builder, podeu donar ràpidament al vostre lloc web de WordPress una aparença que coincideixi amb les necessitats del vostre projecte.

Temes infantils del constructor

Amb més de 100 temes infantils de Builder, esteu escollits per opcions. A continuació es mostren algunes de les millors opcions:

Tema infantil Anderson Builder

Anderson és un dels temes infantils més recentment publicats per a Builder, amb un disseny clàssic de la pàgina principal que la converteix en una bona elecció per promocionar els vostres serveis freelance o negocis en línia..

Revisió de iThemes Anderson

Anderson inclou tot el suport per al plugin de iThemes Exchange, fent que sigui adequat per a la creació d’una botiga en línia. Mitjançant l’ús dels complements d’intercanvi adequats, també podeu utilitzar Anderson per crear un lloc d’adhesió o lloc web de cursos en línia.

Detalls – Demo

Tema infantil del constructor de sorolls

El tema Noise ha estat creat per ajudar-vos a crear una banda o un altre tipus de lloc web relacionat amb la música amb WordPress.

Tema del soroll de la revisió de iThemes

Mitjançant el soroll al costat del bloc d’àudio, podeu publicar fitxers d’àudio fàcilment per ajudar a promocionar la vostra música, mentre que el bloc d’esdeveniments es pot utilitzar per promocionar els propers concerts. El tema de música Noise també té una funció per publicar la vostra discografia en línia i, si instal·leu un complement adequat de comerç electrònic com iThemes Exchange, també podeu vendre descàrregues digitals directament des del vostre lloc..

Detalls – Demo

Tema infantil de Herschel Builder

Herschel és un tema fantàstic, ideal per a fotògrafs. el seu disseny net i minimalista farà una gran tasca per deixar que el vostre treball prengui el protagonisme.

Revisió de iThemes Herschel

Herschel inclou tot el suport per al plugin de iThemes Exchange, pel que és una bona elecció per a qualsevol persona que vulgui vendre imatges en línia. També hi ha diversos dissenys integrats per tal de seleccionar-los, que es poden personalitzar a través de l’editor de disseny de Builder..

Detalls – Demo

Galeria The Church Builder Tema infantil

Tot i que la demostració està configurada per a una església, Gallery Church és molt adequada per crear un lloc web per a organitzacions sense ànim de lucre.

Revisar el tema de l'església de iThemes

La secció de navegació en negreta facilitarà que els vostres visitants puguin trobar-se al lloc, mentre que el Church Builder Block us ajudarà a publicar detalls del personal, per exemple.

Detalls – Demo

Si busqueu un nou tema de WordPress a iThemes, el millor és el de Builder i els temes secundaris. Hi ha diversos temes clàssics de WordPress que no són Builder, a la cartera de iThemes, però ara es veuen força antics i està clar que els temes de Builder i els complements de WordPress són el focus principal..

Plugins WordPress de iThemes

Com s’ha esmentat anteriorment, la companyia ha ajustat el seu enfocament als complements de WordPress durant els darrers anys. El resultat és que ara tenen alguns dels plugins de WordPress més populars i potents en diverses categories.

BackupBuddy

BackupBuddy ha protegit mig milió de llocs web de WordPress des del seu llançament el 2010. A partir de 80 dòlars, el complement us proporciona un control complet de com es prenen, gestionen i restauren les còpies de seguretat al vostre lloc web de WordPress..

BackupBuddy

A causa d’algunes de les seves funcions més avançades, BackupBuddy s’ha popularitzat entre dissenyadors i desenvolupadors web que busquen una solució que faciliti la clonació, la migració i la gestió de diverses versions d’un lloc web..

Altres elements destacats són:

 • còpia de seguretat i restauració de llocs web sencers o fitxers i components individuals
 • retrocessos de la base de dades per restaurar el contingut i la configuració perduts
 • la possibilitat de programar còpies de seguretat automatitzades
 • emmagatzematge de còpia de seguretat fora del lloc per a una major resistència
 • assistència per a serveis populars de núvol per a emmagatzematge remot
 • un major control sobre les restauracions i migracions de còpies de seguretat amb ImportBuddy
 • la possibilitat de crear un lloc d’escenificació de WordPress i de clonar i transferir llocs entre els amfitrions web
 • les notificacions per correu electrònic de les còpies de seguretat de còpia de seguretat i sense èxit
 • moltes funcions de desenvolupadors per a procediments de migració i còpia de seguretat més avançats
 • 1 GB d’emmagatzematge al núvol de BackupBuddy Stash.

BackupBuddy és ple de funcions i és fàcil d’utilitzar, de manera que es converteix en una de les solucions de còpia de seguretat de WordPress més completes disponibles.

Detalls

iThemes Security Pro

IThemes es va fer càrrec del manteniment del popular connector Better WP Security, que després va llançar el complement premium iThemes Security Pro juntament amb la versió rebrandada i actualitzada de lite, disponible al directori de plugins de WordPress..

iThemes Review Pro Security

Com tots els millors complements de seguretat de WordPress, l’objectiu de iThemes Security Pro és protegir i protegir el vostre lloc web d’atacs aleatoris i focalitzats. També us demanarà que feu tot el possible per endurir la seguretat del vostre lloc, inclosos l’ús de contrasenyes fortes i noms d’usuari adequats.

Altres elements destacats d’iThemes Security Pro són:

 • detecció de força bruta per protegir-se contra l’endevinació de contrasenya
 • Exploració de programari maliciós del lloc WordPress
 • supervisió i detecció de canvis de fitxers
 • possibilitat de bloquejar els usuaris dolents que intenten accedir al vostre lloc
 • un mode de distància per impedir l’accés d’administrador durant períodes de temps establerts
 • la possibilitat d’amagar les pàgines d’inici de sessió i d’administració i els URL per minimitzar l’accés
 • registre d’accions per veure què fan els usuaris que inicien la sessió
 • còpies de seguretat programades de bases de dades
 • notificacions per correu electrònic i alertes de possibles incompliments i problemes.

iThemes Security Pro pot bloquejar el vostre lloc web de WordPress des de 80 dòlars per any.

Detalls

Sincronitzar

Si gestiona més d’un lloc web de WordPress, Sync pot facilitar que el temps estigui actualitzat durant un temps. Amb Sync, podeu gestionar fins a 10 llocs de forma gratuïta, cosa que us permet actualitzar plugins, temes i programari de WordPress mitjançant un quadre de comandament únic.

Sincronització de revisió de iThemes

Altres elements destacats de Sincronització inclouen:

 • notificacions diàries de correu electrònic de les actualitzacions disponibles
 • la possibilitat d’ignorar les actualitzacions de temes i complements específics
 • la instal·lació d’actualitzacions de forma massiva o selectiva
 • instal·lació massiva de temes i plugins en diversos llocs
 • la capacitat de gestionar comentaris i usuaris en diversos llocs
 • la possibilitat d’amagar Sync als llocs que gestioneu per als clients
 • Taulers de comandament personalitzats per restringir l’accés a les funcions de WordPress
 • una aplicació mòbil per gestionar diversos llocs de WordPress en moviment
 • integració amb altres productes iThemes per millorar la seguretat i fer còpies de seguretat més suaus
 • temps d’aturada, temps d’inactivitat i supervisió i informes de rendiment del lloc (funció professional)
 • notificacions per correu electrònic instantani si alguna cosa va malament (funció professional).

La versió gratuïta de Sync us permetrà gestionar fins a 10 llocs, mentre que la versió premium inclou funcions professionals addicionals i suport per a més llocs.

Detalls

Intercanvi

Exchange vol ser el simple complement de comerç electrònic de WordPress. Tant si voleu vendre productes físics com descàrregues digitals, la versió gratuïta d’Exchange us ajudarà a funcionar fàcilment, mentre que els complements professionals ofereixen les funcions que necessiteu per fer créixer la vostra botiga en línia..

Intercanvi de revisió de iThemes

Altres punts destacats d’Intercanvi inclouen:

 • una versió bàsica gratuïta i fàcil d’utilitzar amb complements que ofereixen funcions més avançades quan els necessiteu
 • una opció de compra ara per a compres ràpides
 • assistència gratuïta per acceptar pagaments amb PayPal i Stripe
 • complements opcionals que cobreixen funcions de membres, pagaments recurrents i molt més

Si només voleu que la vostra botiga en línia tingui les funcions que necessiteu, Exchange i la seva biblioteca de complements us donaran molta flexibilitat a l’hora de crear una plataforma de comerç electrònic personalitzada.

Detalls

Detalls de preus

Els temes de WordPress de iThemes estan disponibles en tres plans principals de preus:

 • Tema individual: 80 dòlars per a qualsevol tema del creador.
 • Paquet de desenvolupadors: 150 dòlars per a tots els temes del fabricant de més 100.
 • All Pass Access: $ 197 per tots els 80 temes clàssics de iThemes i tots els 100 temes més de Build.

Totes les opcions de preus inclouen accés a assistències i actualitzacions de productes durant un any.

Altres paquets i productes de iThemes

A més de comprar els complements de iThemes de forma individual, també podeu accedir a tots els connectors i a altres productes de iThemes mitjançant diversos paquets:

 • Suite de complements: 247 dòlars, per llicències il limitades per a tots els complements de iThemes.
 • Toolkit del dissenyador web de WordPress: a partir de 700 dòlars per a totes les eines de iThemes, haureu de crear un negoci de disseny web de WordPress..
 • iThemes Training: 197 dòlars per accedir a més de 500 hores de formació professional en vídeo de WordPress.

Pensaments finals

Està clar que iThemes ha començat a orientar-se més cap als plugins. En la seva col·lecció encara hi ha temes molt bons, però, si busqueu un club temàtic de gran valor amb una àmplia i creixent selecció de temes moderns i carregats de funcions, hi ha algunes altres opcions excel·lents a considerar també..

Tanmateix, els complements de WordPress de iThemes, com BackupBuddy, Sync i iThemes Security Pro, són sens dubte alguns dels millors. Si busqueu una solució professional per cobrir els aspectes de còpia de seguretat, seguretat i manteniment del vostre lloc web, la cartera de complements de iThemes és difícil de superar!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map