MyThemeShop Review: un fantàstic club de temes WordPress.

Ofertes de WordPress


Quan busquen un tema o complement, els usuaris de WordPress tenen la possibilitat de triar. Amb el dipòsit oficial, els mercats dedicats i diverses botigues de WordPress, hi ha milers d’opcions: tantes, de fet, que tan fàcilment pot arribar a ser difícil prendre una decisió.

No obstant això, cal fer una elecció correcta per a l’èxit del vostre lloc, no es pot prendre una cosa a la lleugera. Al capdavall, el tema del vostre lloc determinarà el disseny que es mostrarà als vostres visitants i els vostres plugins afegiran la majoria de les seves funcionalitats.

Per ajudar-vos a prendre una decisió informada, aprofundiré en un dels millors llocs per comprar temes i plugins de WordPress: MyThemeShop. A més d’examinar MyThemeShop en general, també estudiaré les seves característiques principals, revisaré alguns dels seus millors productes i compartirem consells per a possibles compradors..

Comencem!

Què és MyThemeShop?

Amb un nom com MyThemeShop, creuries que la resposta seria clara. En realitat, MyThemeShop ocupa un lloc mitjà entre una botiga de temes de WordPress i un “club” de WordPress. No obstant això, a causa de la seva política de preus, probablement s’inclina més a ser un club.

La pàgina principal de MyThemeShop

Això es deu al fet que, tot i que tots els seus productes (MyThemeShop desenvolupa temes i complements) estan disponibles per comprar de forma individual, també té una opció d’adhesió que permet als usuaris tenir un accés complet a tota la seva gamma de productes..

T’ho creguis o no, MyThemeShop és un dels clubs de WordPress més grans del món, amb uns 600.000 clients satisfets i més importants i un catàleg combinat de més de cent temes i complements. Concretament, 87 temes gratuïts i premium i 22 complements gratuïts i premium.

Preu MyThemeShop

Amb tants competidors, com s’acumulen els preus del tema i dels complements de MyThemeShop? Vegem els preus del producte.

A més d’oferir diversos productes gratuïts, MyThemeShop és força competitiu amb els seus preus per als productes individuals. La majoria dels temes premium costen 45 dòlars, amb uns pocs a 29 €. Això és més assequible que moltes altres botigues temàtiques premium. Per exemple, el tema ThemeForest mitjà és d’uns ~ 60 dòlars.

Els complements tenen un preu individual, oscil·lant entre 29 $ i 77 $, depenent del complement. Un cop més, això és competitiu amb el que veieu d’altres desenvolupadors de complements, com ara els de CodeCanyon.

Si voleu accedir a tot dels temes i complements mitjançant el club MyThemeShop, pagareu diferents quantitats segons el nombre de llocs on vulgueu fer servir els productes:

 • Un lloc – 99,47 dòlars anuals
 • Tres llocs – 197 dòlars anuals
 • Llocs il·limitats – 420 dòlars anuals

Si voleu utilitzar els temes i complements de MyThemeShop en llocs il·limitats, el club és una mica car, sobretot si es compara amb clubs similars. Alguns punts de comparació són:

 • Temes elegants: des de 89 dòlars l’any a llocs il·limitats.
 • S’imposa: des de 89 dòlars l’any a llocs il·limitats.
 • TeslaThemes: des de 99 dòlars l’any a llocs il·limitats.
 • ThemeIsle: des de 129 dòlars anuals fins a tres llocs.
 • WPMU Dev: des de 588 dòlars l’any a llocs il·limitats
 • StudioPress: des de 499 dòlars anuals per a llocs il·limitats.

Una bona cosa del club de MyThemeShop és que podeu utilitzar-lo en llocs de clients i rebreu assistència. Per tant, si creeu llocs de clients per viure, aquest és un motiu per considerar l’adhesió il·limitada.

També tindreu accés a qualsevol producte nou que MyThemeShop publiqui mentre sou membre actiu.

Temes WordPress de MyThemeShop

Ara, sobre les coses importants: la qualitat i la selecció dels seus productes. Començarem per mirar la gamma principal de productes de MyThemeShop: temes de WordPress.

La col·lecció consta de 87 temes actuals: 71 temes premium i 16 de gratuïts.

Característiques del tema

Els temes de MyThemeShop s’han dissenyat tenint en compte la usabilitat i cadascun s’envia amb un tauler d’opcions dedicat a temes des del qual podreu controlar la configuració del tema, personalitzar el vostre disseny i importar contingut fictici (perquè el lloc web tingui l’aspecte de la demostració que vau veure quan vau comprar la tema).

Val la pena dedicar-nos un moment a parlar sobre aquestes opcions de personalització, que fan que els temes siguin molt versàtils.

Per començar, cada tema té suport per a colors il·limitats i suport per a fonts de Google. Potser és més important, tots els temes ofereixen opcions de fons il·limitades, incloent una gran varietat de patrons de fons integrats, els colors sense límits esmentats anteriorment i l’opció de penjar una imatge de fons personalitzada.

Els temes també són força rics. Hi ha una gestió integrada d’anuncis, uns botons de compartició social elegants i lleugers i una funcionalitat de formulari de contacte inclosa en cada tema. Tots els temes també ofereixen suport per a tota la col·lecció de dreceres de MyThemeShop, que us permet afegir elements de disseny atractius al vostre lloc amb facilitat.

El més important, però, és que a sota de tot això hi ha un codi net, lleuger i robust i un disseny sensible.

Elecció de temes

Els temes es divideixen en quatre categories:

 • Temes de la revista (24 disponibles).
 • Temes del bloc (40 disponibles).
 • Temes de comerç electrònic (sis disponibles).
 • Temes de negoci (21 disponibles).

La cerca d’un tema és fàcil i el lloc web de MyThemeShop té moltes funcions per ajudar-vos a sortir. D’entrada, podeu cercar temes a cadascuna de les quatre categories que acabem d’enumerar, a més hi ha una categoria per a temes gratuïts i populars. O bé, si ho preferiu, podeu començar cercant una paraula clau mitjançant la funció de cerca.

Pàgina de cerca de temes MyThemeShop

Tots els temes inclouen una vista prèvia per ajudar-vos a fer-vos una idea del disseny. Aquestes previsualitzacions es mostren en tres files per defecte, però, si preferiu una vista prèvia lleugerament més gran, podeu seleccionar una vista de llista.

Potser el més útil de tot, però, és que MyThemeShop us permet triar quines funcions voleu tenir al vostre tema. Podeu triar funcions d’una llista desplegable i qualsevol tema que no compleixi els vostres criteris s’elimina de la pàgina de cerca. Hi ha nou opcions (i en podeu seleccionar més d’una):

 • Dues columnes
 • Columna de tres
 • AdSense optimitzat
 • Capçalera fixa
 • Amplada completa
 • HTML5 / CSS3
 • Sensible
 • Lliscant
 • Traducció a punt

Quan hàgiu trobat un tema del qual us agradi l’aspecte, podeu fer clic a la pàgina de productes. Aquí, podreu llegir més coses sobre les funcions principals del tema, a més a més, obtindreu una idea de la seva popularitat: cada tema inclou una valoració de la comunitat sobre cinc..

Esquema pàgina de producte

Tal com s’esperava d’un dels principals venedors de temes al voltant, cada tema també inclou la seva demostració (o demostracions).

Abans de comprar un tema, recomanaria fermament uns quants minuts a explorar la seva demostració. Podreu provar els seus dissenys, provar les diferents opcions de personalització i obtenir una idea general del funcionament del tema..

Temes més populars MyThemeShop

Per donar-vos a conèixer la qualitat visual dels temes, prenem un moment per mirar alguns dels millors que ofereix. No hi ha disponibles dades de vendes, de manera que aquí confiem en la funció de cerca de “popularitat”. (Nota: feu clic a una captura de pantalla per anar directament a la pàgina de demostració del tema.)

Tots els preus que llistaré són per a una llicència d’un sol lloc. També podeu comprar llicències de diversos llocs per obtenir una mica més de diners.

1. Esquema (bloc / tema de comerç electrònic)

Des de les xarxes socials fins als motors de cerca, Schema és un tema dissenyat per dominar els SERPs, aconseguits amb un disseny optimitzat i optimitzat per a SEO. El tema també raja ràpidament, la velocitat del lloc és un factor important de classificació. El lloc utilitza un disseny elegant i senzill, a més de ser equipat amb funcionalitats de revisió i gestió d’anuncis. Per a un tema centrat en el SEO anomenat Schema, el tema, per descomptat, afegeix la marca necessària d’Esquema que potència els fragments rics de Google.

Finalment, Schema inclou tres demostracions preconstruïdes diferents: Default, Minimal i Shop.

Demostració de tema d'esquema

Preu: $ 45 | Demostració en directe | Detalls complets

Classificació: 5 estrelles (322 comentaris).

2. SociallyViral (Tema de la revista / bloc)

El trànsit social està creixent de forma constant i s’han publicat llocs web sencers alimentant-se gairebé exclusivament del trànsit social. Si voleu crear un lloc web viral social, SociallyViral va ser creat per a vosaltres: el tema té diverses funcions per disparar les accions socials i també atendre el trànsit viral. Això significa un lloc web amb molts botons socials, widgets publicats en tendència i, amb una ullada de monetització, una optimització avançada d’AdSense.

Demostració de tema de SociallyViral

Preu: $ 45 | Demostració en directe | Detalls complets

Valoració: 4,5 estrelles (238 comentaris).

3. Sentit d’anuncis (bloc / tema publicitari)

Com el seu nom indica, el tema Ad-Sense està específicament creat per ajudar-vos a optimitzar els vostres ingressos mitjançant anuncis de visualització. Per fer-ho, inclou funcions integrades per a la detecció de blocs d’anuncis, la gestió d’anuncis i el bloqueig de contingut per a les persones que utilitzen bloquejadors d’anuncis.

Ad-Sense també inclou deu llocs de demostració diferents per a tot, des de receptes fins a tecnologia, moda i blogs per a nadons. A continuació, podeu veure la demostració viral, que és una de les meves preferides.

Lloc de demostració de temes d'Ad-Sense

Preu: $ 45 | Demostració en directe | Detalls complets

Classificació: 4,3 estrelles (142 comentaris).

4. Cupó (lloc de cupó / tema del bloc)

El cupó és un tema excel·lent, dissenyat específicament per a empreses de cupons. Us ajuda a mostrar cupons de diverses botigues mitjançant una interfície fàcil de navegar. La millor característica, però, és el botó “Mostra el cupó”, que requereix que els usuaris facin clic per veure un cupó (de la mateixa manera que ho fa Retailmenot). D’aquesta manera, obté aquest clic d’afiliació important, alhora que es crea una experiència fàcil d’utilitzar per als compradors.

El cupó inclou set llocs de demostració preconstruïts, incloent opcions dedicades per a la publicació electrònica i els blocs.

Lloc de demostració de tema de cupó

Preu: $ 45 | Demostració en directe | Detalls complets

Classificació: 4,6 estrelles (162 comentaris).

5. Corporativa (tema empresarial)

Corporate és un tema empresarial polivalent per a agències, corporacions, empreses i autònoms. Per ajudar-vos a mostrar el vostre negoci amb la millor llum, inclou seccions dedicades a funcions, membres de l’equip, serveis, una cartera, testimonis, plans de preus i molt més.

Corporate inclou dues demostracions: una per a un negoci genèric i una altra per a una aplicació.

Lloc de demostració de temàtica corporativa

Preu: $ 45 | Demostració en directe | Detalls complets

Classificació: 4,6 estrelles (240 comentaris).

Complements MyThemeShop

A més de temes, MyThemeShop també ofereix 22 complements de WordPress, incloent 18 opcions premium i quatre d’opcions gratuïtes.

Aquests complements us permeten afegir funcionalitats molt específiques al vostre lloc web, com ara barres de notificació, estimacions de temps per llegir i pàgines properes.

Podeu cercar complements de la mateixa manera que els temes, però, a causa que els plugins varien segons les seves capacitats, les pàgines de productes del complement són els llocs més importants per cercar els detalls que sigueu.

Cadascuna de les pàgines de complements té una llarga llista de funcions del complement, cosa que us ofereix un indicador clar de què pot fer (o que no pot fer). També veureu una classificació d’usuaris, a més hi ha una demostració útil per a cada complement perquè pugueu veure-la en acció.

Els complements més populars de MyThemeShop

Com que hi ha menys plugins que temes, anem a publicar els quatre principals plugins de WordPress de MyThemeShop. També oferiré un breu resum de què pot fer cada complement.

1. Matematica de classificació

Rank Matematica és el complement complet de SEO de WordPress de MyThemeShop. Tot i que és bastant nou, ja està actiu en més de 90.000 llocs de WordPress, mantenint una valoració de 4,8 estrelles en més de 420 ressenyes a WordPress.org.

Rank Math és una alternativa completa als complements populars com Yoast SEO i All in One SEO Pack. Us pot ajudar a definir els vostres metatítols / descripcions, afegir marcatge d’esquema, optimitzar per a paraules clau, suggerir enllaços interns i molts més.

MyThemeShop està incorporant un munt de recursos a Rank Math, és per això que fins i tot té el seu propi lloc web dedicat.

De moment, Rank Math és 100% gratuït, però suposo que MyThemeShop té previst monetitzar-ho en algun moment..

Lloc web de matemàtiques

Preu: Gratuït | Detalls complets

Valoració: 4,8 estrelles (423 comentaris a WordPress.org).

2. Pro WP Review

Com el seu nom indica, WP Review Pro afegeix la funcionalitat de revisió a qualsevol lloc web de WordPress. D’aquesta manera, podeu valorar els productes amb estil, mitjançant diversos sistemes de qualificació i opcions de personalització. El connector també afegeix la marca d’esquema a les publicacions de revisió que permet la rica funcionalitat de fragments de Google. (Nota: apareix al nostre millor compliment de complements de revisions.)

WP Review Pro també us permet que els vostres visitants envieu les valoracions i els comentaris de les revisions i podeu mostrar les valoracions dels usuaris com a part del quadre de revisió. Una altra característica neta és la capacitat de crear taules de comparació per comparar i contrastar diferents productes.

Demostració WP Review Pro

Preu: 77 $ | Demostració en directe | Detalls complets

Classificació: 4,1 estrelles (200 comentaris).

3. WP Quiz Pro

WP Quiz Pro us ajuda a crear tots els diferents tipus de preguntes per al vostre lloc de WordPress. Podeu crear preguntes virals a l’estil Buzzfeed o implementacions més greus, com ara enquestes o exàmens en línia.

El que és excel·lent amb WP Quiz Pro és que inclou funcions de màrqueting intel·ligent per ajudar-vos a treure el màxim partit dels vostres preguntes. Per exemple, podeu recollir adreces de correu electrònic abans que un usuari comenci el test o vegi els seus resultats i també podeu inserir anuncis entre preguntes..

Una altra característica perfecta és la possibilitat de crear publicacions de llistes interactives, on els vostres visitants poden votar les opcions de llista individual cap amunt o cap avall.

Demostració WP Quiz Pro

Preu: 67 dòlars | Demostració en directe | Detalls complets

Classificació: 4,9 estrelles (201 comentaris).

4. WP Subscriure Pro

WP Subscribe Pro us permet mostrar finestres emergents i caixes de subscripció elegants per créixer la vostra llista de correu electrònic. Aquest complement compta amb moltes opcions de disseny per jugar, a més del suport per a la tecnologia d’intencions de sortida. També podeu integrar WP Subscribe Pro amb els serveis més populars de resposta automàtica per correu electrònic, inclosos AWeber i, per descomptat, Mailchimp.

Demostració WP Subscriure Pro

Preu: 29 $ | Demostració en directe | Detalls complets

Classificació: 4,7 estrelles (262 comentaris).

Assistència MyThemeShop

MyThemeShop ofereix una qualitat 24/7 de suport per a tots els seus clients. Té lloc principalment en públic al seu fòrum de suport, de manera que altres usuaris puguin aprendre de problemes habituals.

Els fòrums són força actius, amb més de 500.000 publicacions en els diversos fòrums (principalment al fòrum de suport temàtic):

El fòrum de suport MyThemeShop

Hi ha una secció dedicada a temes i complements, a més de la separació entre productes gratuïts i premium. Simplement, publiqueu el problema al fòrum i un dels equips d’assistència de MyThemeShop us respondrà ràpidament a la vostra consulta, normalment en no més d’una hora aproximadament..

En lloc de no concentrar-se només en els membres pagats, MyThemeShop ofereix també una gran assistència per a usuaris gratuïts, creient que el suport que rep una persona per a un producte no hauria de dependre de si hagi pagat o no.

El fòrum també admet una funció de cerca, de manera que podeu buscar les solucions existents a un problema, normalment la manera més ràpida de trobar respostes. Les consultes resoltes estan indicades amb un color verd Va respondre segell.

MyThemeShip també ofereix una col·lecció de 33 tutorials de vídeo de WordPress 101 que ensenyen els fonaments bàsics de WordPress. També podeu trobar encara més vídeos tutorials dedicats a temes i complements específics de MyThemeShop, i MyThemeShop també disposa d’un altre conjunt de vídeos dedicats a la correcció d’errors habituals de WordPress..

Així, tot i que no sigueu client de MyThemeShop, podeu obtenir un gran valor de les seves ofertes d’assistència.

Finalment, tot i que MyThemeShop ofereix assistència de bitllets tant per a les seves ofertes gratuïtes com premium, els usuaris pagats reben suport prioritari, de manera que encara hi ha un incentiu per obrir la cartera.

Pensaments finals

Globalment, MyThemeShop és gairebé certament un dels millors clubs de WordPress al voltant. Ofereix una impressionant gamma de temes a un preu assequible. Feu una excel·lent i versàtil selecció de plugins i suport continuat, i no és difícil veure per què més de 600.000 persones s’han aprofitat i es converteixen en clients de MyThemeShop.

Potser us preguntareu si heu de comprar temes de forma individual o com a lot de treball com a part de la subscripció al “club”. Per descomptat, això depèn.

Si creeu molts llocs web (potser com a desenvolupador autònom o una agència creativa), l’adhesió al club és l’opció més atractiva. Aquest paquet us donarà accés a prop de cent temes per impressionar els vostres clients, a més cadascun ve carregat d’opcions de personalització, de manera que podeu adaptar un lloc web al gust d’un client.

Si, però, creeu un lloc web individual, la decisió és una mica més difícil. D’una banda, estalviareu diners mitjançant la compra d’un tema únic; de l’altra, pagar una subscripció a un club us permet provar el vostre lloc web amb diferents guies fins que en trobeu perfecte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map