Elegants Temes Divi Revisió de temes: el millor tema polivalent de WordPress?

Ofertes de WordPress


Benvingut a la nostra crítica de Divi En aquest article, aprofundirem en el funcionament interior del tema Divi d’Elegant, examinarem les funcions que ofereix, parlarem sobre com utilitzar-lo, analitzem els preus i acabarem donant-nos el nostre veredicte sobre si o no. val la pena la inversió.

Primeres coses primer: Divi és, per descomptat, un tema molt popular! Una part d’aquesta popularitat s’ha d’atribuir al fet que Elegant Themes – el creador de Divi – és la botiga de temes de WordPress independent més popular del mercat actualment. Per tant, té sentit que el seu producte insígnia sigui també molt popular.

Però, a part d’això, haig de ser sincer aquí i admetre que Divi és realment un tema impressionant que inclou un munt de funcions i les proporciona en un paquet fàcil de comprendre (fins i tot per a algú nou en la creació de llocs web)..

Aquesta naturalesa amable per als principiants és potser el punt de venda més gran de Divi. Però arribarem a tot això en un minut.

Comencem amb els fonaments bàsics:

Divi Review: Què és Divi?

Com s’ha esmentat, Divi és la creació insígnia de temes elegants. És el que es coneix com a tema mega. Dit d’una altra manera, és molt com un tema estàndard de WordPress, però és millor i més gran … molt més gran.

Temes elegants Tema WordPress Divi

Els serveis de Divi poden servir diversos propòsits i adaptar-se a qualsevol tipus de lloc web. Bàsicament, independentment de quin tipus de lloc voleu construir (i no importa el disseny que tingui), Divi promet que pugui gestionar la feina.

D’altra banda, Divi està construït tenint en compte el principiant. Tot, des de la configuració fins a la interfície, i com es pot tenir cura de les actualitzacions més endavant, s’ha construït de manera que fins i tot un principiant complet pot obtenir un bloqueig molt ràpid..

En poques paraules:

 • Divi és un tema de WordPress completament funcional que funciona directament. No necessita cap procediment d’instal·lació particular més enllà del que haureu de fer amb qualsevol altre tema de WordPress.
 • No requereix que tingueu experiència de codificació de WordPress ni habilitats de creació de llocs web. En la seva majoria, totes les personalitzacions estan disponibles a través d’una interfície d’usuari útil.
 • Podeu fer la major part de la vostra personalització a la portada. Això vol dir que, en lloc d’haver de preguntar-se com es veuran les modificacions al lloc en directe, obtindreu una vista prèvia en temps real a mesura que feu les vostres personalitzacions.
 • Us permet construir pràcticament qualsevol tipus de disseny o maquetació que es pugui imaginar, encara que feu servir el mateix tema.

Fixem-nos amb això últim durant un minut: ser capaç de crear qualsevol disseny és bàsicament el tret principal del gènere de temàtica mega, per dir-ho. És a dir, Divi no ve amb un disseny dedicat en si; no obliga els dissenys ni estils, però et permet ajustar les coses al teu gust a través dels múltiples panells d’opcions..

Això és exactament el que fa que Divi sigui realment polivalent.

Una altra cosa que val la pena discutir és com es relaciona Divi amb les altres solucions de creadors de pàgines del mercat, concretament, com Elementor o Beaver Builder.

Al final del dia, el tema Divi és una solució una mica més completa que Elementor o Beaver Builder. Això es refereix exclusivament al fet que és una solució única en una.

Per exemple, per fer que Elementor o Beaver Builder funcionin, necessiteu un tema de WordPress diferent per anar al seu costat. Així, al final, és molt probable que el que acabis sigui un tema molt bàsic que serveixi de petxina que allotja les vostres pàgines construïdes en Elementor o Beaver..

Per aquest motiu, Divi és més convenient. No només inclou la funcionalitat avançada del creador de pàgines, sinó que també és un tema en si mateix, de manera que no necessiteu cap tema addicional per fer que les coses funcionin.

Mirant cap a Divi – Com utilitzar-lo

Com que Divi és un tema de primera qualitat (més sobre el preu en un minut), no el podeu trobar a través del directori temàtic predeterminat de WordPress.org. En canvi, heu d’anar a Temes Elegants, unir-vos al club i obtenir el vostre propi fitxer ZIP que conté el tema.

Un cop tingueu el fitxer ZIP, s’instal·la com qualsevol altre tema: a través del tauler que es troba a Aspecte → Temes → Afegeix nou → Carrega tema.

Quan hagueu finalitzat la instal·lació i teniu el tema actiu, podeu procedir a la configuració principal del tema. Divi té el seu propi menú a la barra lateral principal on podeu trobar l’enllaç al tauler de configuració:

Configuració de Divi

Segur que hi podeu ajustar moltes coses, però si no us pot molestar passar tot allò que en realitat no ho heu de fer. O, almenys, ajustar tots aquests paràmetres no ha de ser el primer que feu amb Divi.

La millor manera de conèixer de veritat Divi és crear una pàgina d’inici nova per al vostre lloc web. Això és exactament el que faré en aquesta revisió de Divi.

Tot funciona tal i com esperaves. Primer, heu de crear una pàgina en blanc i assignar-la com a pàgina principal a Arranjament → Lectura. A continuació, podeu procedir a l’edició de la pàgina amb el Builder de Divi.

La forma en què funciona la part del creador de pàgines de Divi és molt similar a la d’altres solucions de constructors del mercat, com ara Beaver Builder o Elementor.

Aquí teniu un resum detallat de l’estructura de l’organització de pàgines de Divi:

El contingut de la vostra pàgina inclou seccions… que pot contenir un o més files… Que al seu torn pot contenir un o més columnes… Que finalment contenen individus blocs de contingut.

Pot semblar complicat, però pot ser fàcil de comprendre un cop comenceu a treballar amb Divi. Aquí teniu un exemple d’estructura de pàgines (podeu veure tots els elements essencials: seccions, files i blocs de contingut dins de les columnes):

Estructura de la pàgina de Divi

El fet de fer malabars a totes aquestes files, columnes i blocs de contingut és la manera de construir una pàgina amb Divi.

Per començar, aneu a editar la pàgina principal i feu clic al botó gran que diu “Utilitzar el creador de Divi”.

Inicia el fabricant Divi

Amb això es llançarà el principal constructor visual de Divi. En aquesta fase, no hi ha molt allà, però tot canviarà en un segon.

Per començar a fer-ho més fàcil, podeu triar alguna cosa dels dissenys disponibles que inclouen la caixa amb Divi. Podeu carregar-les fent clic a Icones “…” i “+” a la part inferior de la pantalla:

afegir un disseny amb Divi

Hi ha molts dissenys interessants per triar, i només es fan una cerca lluny, amb alguns exemples també enumerats.

Disposicions diferents per triar

L’únic inconvenient és que realment no podeu veure com és un disseny específic abans de carregar-lo a la vostra pàgina. Tot i això, no és un gran dolor, ja que escollir una plantilla és una cosa que probablement només faràs a les etapes inicials quan treballes en una pàgina determinada, de manera que no arriscaràs a perdre cap contingut real..

He de reconèixer que el procés d’importació del disseny funciona de manera senzilla. Tot el que heu de fer és fer clic a la disposició que vulgueu i s’importarà en qüestió de segons.

Una altra funció interessant que us espera al final de la pàgina és la barra d’eines de visualització prèvia del dispositiu.

barra d’eines de commutació del dispositiu

Amb ell, podeu canviar la finestra de previsualització entre les visualitzacions d’escriptori, tauleta i telèfon. A més, podeu fer zoom i reduir per veure la pàgina sencera des de la vista d’un ocell.

Si voleu, també podeu utilitzar la mateixa barra d’eines per canviar a la vista de fotograma de fil, que se centra més en la seqüència dels blocs de contingut de la vostra pàgina i la seva configuració, en lloc de les aparences individuals. Això pot ser útil quan es treballa en una pàgina més gran.

vista de fotograma

Quan es tracta d’utilitzar la interfície del creador principal, he de dir que és més aviat intuïtiva i no deixa moltes preguntes sense resposta. Bàsicament podeu col·locar el cursor sobre qualsevol element i les opcions disponibles apareixeran automàticament.

Edició divi en el cursor del ratolí

A més d’això, podeu fer clic a gairebé qualsevol peça de text que veieu a la pàgina i editar-la directament. Podeu utilitzar totes les eines estàndard de processament de text que espereu (en negreta, cursiva, cometes, mida de tipus de lletra i tipus de correccions, etc.).

Edició de text de Divi

Pel que fa a les files i seccions individuals, podeu alinear-les lliurement només agafant-ne una i arrossegant-les al seu lloc.

Però, per descomptat, Divi no només consisteix a editar un disseny existent i a doblar-lo a la vostra voluntat, sinó que us espera molt més.

Característiques interessants a Divi

Com he comentat anteriorment, el punt de venda més gran de Divi és que és una solució integral per crear el disseny exacte del lloc web que necessiteu, i també ofereix un bon paquet de funcionalitats per anar al costat..

Ja he enumerat alguns dels detalls anteriors, però vull oferir-vos una llista més completa aquí, de manera que pugueu adonar-vos de quantes funcions realment compta Divi:

 • Permet dissenyar / crear el vostre lloc en temps real. Hi ha una vista prèvia de tot el que feu. No cal que ompliu un formulari en algunes pàgines de configuració, feu clic a “Desa” i actualitzeu la pàgina per veure si l’efecte està bé. Divi esborra de tot això.
 • Tot el que veieu a la pàgina és personalitzable.
 • L’edició de text es fa de manera clica: bàsicament, funciona com un document de MS Word.
 • Els dissenys són mòbils.
 • S’utilitzen múltiples files, columnes i elements de contingut.
 • Divi inclou més de 20 dissenys pre-realitzats fora de caixa.
 • Podeu desar els dissenys i exportar-los per importar-los en altres llocs.
 • Podeu desar els vostres elements globals, que és útil si teniu alguna cosa que voleu fer servir diverses vegades al lloc.
 • Gairebé tot funciona mitjançant arrossegament i solta.

Per últim, però no per això menys important, la biblioteca d’elements de contingut disponibles és realment impressionant:

Elements de contingut divi

Només són suficients per construir pràcticament qualsevol tipus de lloc web, però, sorprenentment, quan comenceu a arrabassar-vos per cercar què hi ha més, hi trobareu coses com el personalitzador de mòduls de Divi (on podreu alterar com cadascun dels es veu el mòdul de contingut estàndard) o el gran mòdul de prova de divisió de Divi.

Prova de divisió divi

Per exemple, si esteu a la tanca sobre quin bloc de text específic heu d’utilitzar a la pàgina d’inici, podeu utilitzar-los tots dos i veure quina actuació millora.

Divi també es tradueix a 32 idiomes, inclosos idiomes de dreta a esquerra inclosos.

idiomes disponibles a Divi

Com és fàcil d’utilitzar?

Les preguntes principals són: Quina és la corba d’aprenentatge amb Divi? Qualsevol pot utilitzar-lo i amb relativament poc problema?

Bé, en una paraula, .

No obstant això, ja que Divi és realment ric en funcions, començar a zero i tenir un llenç en blanc pot ser intimidant. És per això que és millor importar un dels dissenys preparats i intentar modificar-lo primer.

Aleshores, un cop obtingut el funcionament de les coses, hauríeu de poder utilitzar Divi més aviat de manera efectiva poc després.

Dit això, Divi és un gran producte de programari en si mateix, no només “cap tema de WordPress”. I, com a tal, hi ha moltes coses per descobrir abans que puguis anomenar-te un autèntic pro Divi.

Per tant, en resum, diria que la corba d’aprenentatge és inexistent si només voleu construir un lloc maco, però es farà força empès si voleu aprofitar tot l’abast de les capacitats de Divi..

Nota: si mai necessiteu ajuda, la documentació de Divi és pràctic i pràctic i està redactada tenint en compte l’usuari casual.

Fixació de preus i veredicte

El tema de Divi és un producte premium, però el model de preus és un original a l’espai de WordPress. Bàsicament, en lloc de pagar el tema en si, comprau el catàleg complet de temes i complements de Elegant Themes.

Per sort, tot això no resulta tan car. Actualment, l’adhesió té dos sabors:

Fixació de preus

Per aquest preu, accediu no només a Divi, sinó també a tots els altres temes i complements de Temes elegants..

Aleshores, quin triar? I fins i tot val la pena?

Bé, això bàsicament es redueix a les vostres necessitats i a les vostres expectatives sobre un tema de WordPress.

Una de les coses més importants per a què va dirigir Divi és que és increïblement ajustable i pot servir per a qualsevol propòsit que us pugueu imaginar.

Això vol dir que, encara que canvieu la direcció del vostre lloc en el futur, podreu utilitzar el mateix tema. Per això, Divi és una bona inversió.

Divi també us permet crear el vostre lloc web des del principi fins al final, sense necessitat de conèixer codi ni contractar un dissenyador per ajudar-vos en la tasca..

Finalment, tots dos tipus de llicències us permeten utilitzar Divi en llocs web il·limitats, de manera que encara que decidiu llançar un altre lloc més endavant, no haureu de pagar res addicional.

Quant a quin pla triar, Començo per l’opció anual més barata. Però, si us ve de gust gaudir del tema al cap d’un any o més, canviar al model de pagament únic serà millor per a un llarg recorregut..

Si sóc honest, assenyalar qualsevol contra significatiu de Divi no és tan fàcil per a mi.

 • D’una banda, Divi depèn de codi curt a l’hora de crear aquests dissenys fantàstics de pàgines, cosa que significa que els perdreu si decidiu canviar per un altre tema. Però, per l’altra, és més que esperat perdre el disseny actual si canvieu el tema, així que serà difícil mantenir-lo contra Divi.
 • Potser l’únic inconvenient és que només rebràs actualitzacions sempre que tinguis una subscripció activa. Per a molts altres temes premium, les actualitzacions són gratuïtes, ja que sovint inclouen pegats de seguretat i altres components clau.

En general, diria que Divi és una opció fantàstica per als usuaris de bricolatge. Si no sou un codificador, però voleu personalitzar tot el vostre compte i mitjançant una interfície d’usuari clara, aleshores Divi val la pena consultar-ho.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me