Elegant Themes Review 2020 – Què ofereixen i val la pena unir-se?

Ofertes de WordPress


Si busqueu un nou tema de WordPress, un nom que us semblarà gairebé segur és Elegant Themes. Amb el seu popular tema Divi, uns quants complements potents i una comunitat d’usuaris activa, Elegant Themes és un dels grans noms de l’ecosistema de WordPress.

Al paper, els elegants temes mereixen, sens dubte, un lloc a la vostra llista per parlar de temes i complements. Però, són els seus productes la millor elecció per al vostre lloc web? Haureu de registrar-vos amb aquesta pàgina principal de WordPress o continuar la vostra cerca? Al final d’aquesta publicació, esperem que tingueu tot el necessari per prendre una decisió ben pensada i informada.

Comencem.

Sobre temes elegants

Elegant Themes ha estat en funcionament des de fa 11 anys i ha servit fins avui a més de 600.000 clients. En aquest procés, ha crescut una plantilla de més de 80 empleats que cobreixen diversos països, un gran crit dels seus humils inicis a partir del pis universitari del fundador Nick Roach.

Imatge del lloc web amb temes elegants

Al llarg dels anys, Elegant Themes ha publicat prop de 87 temes de WordPress, així com una sèrie de plugins. Tot i així, recentment ha centrat els seus esforços només en els seus dos últims temes, Divi i Extra, així com el seu formulari d’optimització de correu electrònic Bloom i els complements de xarxes socials Monarch. El creador de pàgines de WordPress que va ajudar a fer que el tema de Divi sigui tan popular ara també està disponible com a complement autònom en forma de Divi Builder.

A més dels seus productes d’alta qualitat, un altre dels motius pels quals Elegant Themes ha estat tan popular són els seus plans de preus. Per tan sols 89 dòlars a l’any, teniu accés a tots els seus temes (inclòs el tema emblemàtic “Divi”, més informació a continuació) i complements, de manera que tenen un preu molt competitiu. Si teniu previst fer servir els seus productes durant diversos anys, però, el pla “Accés de vida”, lleugerament més car, és el millor valor, donant-vos accés a tots els productes existents i futurs per una quota única de 249 dòlars. També hi ha una garantia de devolució de 30 dies sense preguntes i cap pregunta sobre totes les compres, de manera que podeu provar els temes i els complements sense risc.

Tot i que el tema Elegant Themes es centra ara en els seus dos temes principals, Divi i Extra, de moment, no deixa d’accedir als seus temes anteriors. Tanmateix, aquests temes semblen obsolets i, segons se suposa, estan retirats, de manera que el millor és ignorar-los quan decidiu si s’uneixen o no.

Informació de preus de temes elegants

Si bé teniu accés a tot per 89 dòlars, us sembla un bon negoci, és Elegant Themes la bona elecció per al vostre projecte? Anem a esbrinar.

Temes de WordPress

Comencem per fer una ullada als temes de WordPress abans de passar als complements.

Com s’ha esmentat, registrar-se amb Elegants Temes us permet accedir a 87 temes de WordPress pel preu que podríeu pagar per un sol tema en un altre lloc. Tot i això, només hi ha dos temes a considerar. Des de l’arribada de Divi el 2013, l’objectiu dels Elegants Temes s’ha centrat en fer d’aquest tema el millor tema de WordPress disponible. Poc després se succeïren, i junts han esdevingut els millors punts de vista de la cartera Temes elegants. De fet, com s’ha esmentat, els temes més antics es retiren.

Tema multiusos WordPress de Divi

Divi és el tema insígnia i és realment polivalent i ofereix la possibilitat de crear gairebé qualsevol tipus de lloc web.

Tema WordPress Divi

Divi és el tema insígnia de Temes Elegants.

Des de blocs i llocs de negocis fins a botigues de comerç electrònic i tot el que hi ha entremig, Divi és sens dubte una eina versàtil de creació de llocs web.

Plantilles de comerç electrònic de Divi

Divi té un conjunt complet de plantilles de comerç electrònic per crear botigues en línia.

També és ideal per als nous usuaris de WordPress que esperen crear llocs web personalitzats sense haver de mirar mai una sola línia de codi. Tot i això, aquest potent tema també s’ha convertit en una opció popular entre els dissenyadors web professionals que busquen una eina que pugui fer més eficients els llocs de construcció dels seus clients..

Exemple de disseny de Divi

Divi facilita la creació de dissenys personalitzats de contingut.

Alguns dels motius per als quals els dissenyadors de webs experimentats i sense experiència també escolleixen Divi són el seu útil conjunt de plantilles d’alta qualitat i la potent eina de creació de pàgines arrossega i deixa anar. La importació d’un dels paquets de llocs web de Divi us permet una forma ràpida d’iniciar el vostre projecte i el nou i millorat Builder de Divi es pot fer servir per personalitzar les plantilles mitjançant una intuïtiva interfície d’usuari arrossegar i deixar anar de WYSIWYG. La creació de dissenys personalitzats des de zero tampoc és cap problema.

Editor de text de Divi Builder

La nova i millorada eina de creador de pàgines Divi per a front-end.

Independentment del vostre nivell d’habilitats, Divi fa una bona tasca de democratització del disseny web. Els que són nous a WordPress poden utilitzar els dissenys de Divi combinats amb la interfície puntual del clic del constructor per crear dissenys de pàgines personalitzades. Dissenyadors més experimentats poden fer el que sempre han fet, només molt més ràpid.

Mòduls de Divi Builder

Podeu crear dissenys personalitzats amb el constructor Divi i emplenar-los amb una selecció de mòduls.

Una altra característica d’aquest tema que cal destacar és l’eina Divi Leads. Divi Leads us permet dividir proves per optimitzar el disseny i el contingut del vostre lloc. Si mai us heu preguntat quin títol o esquema de colors respondran els vostres visitants al millor, Divi Leads elimina les endevines.

Divi també permet optimitzar

Divi Leads us ajuda a optimitzar el vostre contingut comparant diverses versions del vostre lloc web.

Divi Leads facilita la visualització de diverses variacions del vostre lloc web i del contingut, mentre us asseureu i espereu els resultats. Si necessiteu crear llocs web que es converteixin en els seus objectius, ja sigui per a vosaltres o per als vostres clients, els comandaments de Divi seran un complement inestimable per a la vostra eina.

Paquets de disseny de temes de Divi

Els nous paquets de disseny de llocs web s’afegeixen regularment a Divi per l’equip Elegant Themes.

Una àrea on Divi ha estat millorada des del seu llançament és la biblioteca de paquets de llocs web pre-construïts que ja estan disponibles per a aquest tema. En el moment d’escriure, hi havia més d’un centenar de paquets de llocs web complets que podríeu importar a WordPress, i després editar-los a través del creador visual per crear el vostre propi lloc únic. No només podeu importar un paquet de llocs web complet que inclogui un o més dissenys i plantilles de pàgines d’inici per a les pàgines interiors del vostre lloc, sinó que també podeu triar i triar de la biblioteca de més de 800 plantilles de pàgines individuals..

Exemple de paquet de maquetació

Cada paquet de disseny conté una selecció de plantilles per a les pàgines del vostre lloc web.

Aquests paquets de llocs web cobreixen una àmplia gamma de projectes: des de llocs d’agències i blocs de salut fins a pàgines d’inici corporatives i comerços de comerç electrònic, per citar alguns. Perquè la creació d’un lloc web amb Divi sigui encara més fàcil que abans, aquests paquets i plantilles es poden navegar i importar des del tauler de taula de WordPress..

Biblioteca de disseny de llocs web

Els paquets i plantilles de llocs web elegants Temes estan disponibles a l’interior de l’editor de Divi Builder.

En el passat, no era fàcil amagar ni personalitzar les àrees de capçalera dels llocs web mitjançant Divi. A causa d’això, era fàcil localitzar un lloc construït amb Divi, ja que la majoria tenien les mateixes barres de navegació superiors. Això és cosa actual, ja que podeu ocultar fàcilment l’àrea de la capçalera mitjançant la plantilla d’amplada completa o crear el vostre propi disseny personalitzat mitjançant el mòdul de capçalera o la configuració del personalitzador del tema..

En general, Divi és una opció fantàstica per als usuaris que vulguin construir un lloc web personalitzat de WordPress, independentment de les seves capacitats tècniques. Tot i que amb tants paquets de llocs web preconstruits i plantilles individuals, Divi també hauria de funcionar bé per a qualsevol persona que busqui un disseny fora de la plataforma que estigui preparat per anar.

Tema WordPress de revista addicional

Temes elegants Demostració de temes addicionals

Addicional és ideal per crear blocs, revistes en línia i altres llocs rics en contingut.

La demostració en directe de la visualització de tema Extra, llançada després de Divi, inclou moltes de les seves millors funcions. Si bé Divi és un tema polivalent, Extra ha estat dissenyat per a blocs, revistes en línia i altres llocs web rics en contingut.

Exemple de dissenys de columnes addicionals

Un dels elements de contingut que podeu afegir a les vostres pàgines.

El disseny predeterminat de la pàgina d’inici és perfecte per crear una pàgina web de notícies o revistes, i l’ús d’aquest disseny us permet visualitzar el millor o el contingut més recent en un format de graella elegant. Podeu utilitzar post carrusels, àrees amb llengües, lliscants de minicicle i ginys personalitzats per visualitzar les previsualitzacions del vostre contingut.

Mòdul de contingut de temes addicionals

Un altre dels mòduls de contingut addicional per mostrar articles.

Addicional també inclou un disseny de pàgina d’inici centrat en una imatge que utilitza les imatges dels articles destacats per cridar l’atenció sobre el contingut. El disseny d’aquest tema està centrat en atraure els vostres visitants a fer clic a més dels vostres articles.

Exemple addicional de maquetació d'imatges

Una secció del disseny de pàgines d’inici addicional centrada en la imatge.

Com que Extra inclou la poderosa eina de Divi Builder, podeu personalitzar qualsevol de les plantilles del tema mitjançant una interfície d’usuari amb arrossegament i soltura front-end. No només això, sinó que podeu utilitzar el creador i la seva biblioteca de mòduls per crear dissenys personalitzats per a cada article que publiqueu al vostre lloc. Si voleu que el vostre bloc o revista en línia coincideixi amb la qualitat de presentació dels principals llocs web de mitjans de notícies, ara teniu una potent eina que us pot ajudar.

Exemple addicional de disseny de pàgina personalitzada

Un exemple del tipus de dissenys que podeu crear amb Extra i de l’eina del creador de pàgines.

Amb Extra and the Divi Builder, podeu dissenyar dissenys de pàgines personalitzades que superposen imatges amb text, inclouen collages de fotos, utilitzeu pressupostos, inclouen diverses columnes i inclouen altres elements de contingut provats per actualitzar el vostre lloc web des d’un bloc bàsic per una publicació en línia d’aspecte professional. També podeu importar qualsevol dels paquets de llocs web i plantilles de pàgines individuals disponibles per als usuaris del tema Divi.

Disposició de text i imatge

Addicional facilita la combinació de text i imatges per actualitzar els articles.

Una característica impressionant de l’Extra que no es troba a Divi és el creador de categories i els seus mòduls associats. Si feu servir aquesta funció, podeu dissenyar pàgines de categories personalitzades que defineixen com es mostren les llistes de publicacions de blocs i un altre contingut, com ara articles de cartera i productes de comerç electrònic..

Eina de constructors de categories addicionals

El creador de categories del tema Extra us permet crear dissenys personalitzats de fitxers i de pàgines de categories.

A més de poder crear diversos dissenys, també podeu assignar-los fàcilment a diferents tipus de contingut del vostre lloc, com ara categories específiques de blocs. Si voleu controlar com es mostren les llistes de contingut, aquesta funció us permetrà ser realment creatiu.

Plantilla de cartera addicional

Podeu crear dissenys d’arxiu personalitzats de cartera amb el creador de categories Extra.

Tot i que no voleu utilitzar el constructor integrat de Divi, Extra encara és una bona opció per a bloggers i llocs de revistes en línia. La biblioteca de plantilles facilita afegir pàgines importants al vostre lloc amb molt poc esforç. Amb les plantilles d’autor, línia de temps, cartera i pàgines de contacte incloses, us podeu estalviar molt de temps quan configureu un lloc web nou.

Addicionalment també es pot utilitzar per crear una botiga de comerç electrònic amb WordPress, gràcies al seu complet suport al complement WooCommerce. Si voleu crear una botiga en línia o simplement afegir productes físics o digitals al vostre bloc o revista, Extra és molt més que la tasca.

Mentre que Elegant Themes va crear Divi amb l’objectiu de convertir-lo en el millor tema per a qualsevol lloc web de WordPress, Extra va ser creat per ser el millor tema per a bloggers i publicacions en línia, i sens dubte fa un bon treball. Addicional és un tema competitiu que qualsevol blogger o propietari d’un lloc d’estil de revista hauria de considerar.

Els altres temes

Com s’ha esmentat, Elegant Themes ha produït múltiples temes al llarg dels anys. Tot i que aquests temes anteriors continuen disponibles com a part dels paquets de 89 € a l’any o 249 dòlars de tota la vida, ja comença a tenir la seva edat i, en algun moment, es retirarà, el millor és ignorar-los i només cal centrar-se en Divi i Extra.

Els complements de WordPress de temes elegants

L’equip Elegant Temes també ha creat diversos complements de WordPress de gran qualitat que estan disponibles en tots dos plans de preus.

Fem una ullada.

Divi Builder Plugin del creador de pàgines de WordPress

Elegant tema Divi Plugin

El complement Divi converteix el creador de pàgines del tema emblemàtic d’Elegant en un complement independent.

El complement Divi Builder és la versió autònoma de l’eina del creador de pàgines que s’incorpora als temes Divi i Extra. La darrera versió del Divi Builder presenta una interfície d’usuari front-end, de manera que, si escolliu el tema Divi o Extra, o bé instal·leu el complement en un lloc mitjançant un altre tema, podreu crear pàgines personalitzades mitjançant un arrossegament. i desplega l’editor visual.

Editor visual de Divi Builder

El complement Divi Builder té un editor visual arrossegar i deixar anar WYSIWYG.

La interfície frontal de Divi Builder permet arrossegar i deixar anar els mòduls al seu lloc, canviar la mida dels elements de la pàgina i personalitzar el contingut de moltes maneres diferents. Amb més de 40 mòduls de contingut personalitzables per treballar, podeu afegir molts elements útils a les vostres pàgines.

Taula de preus Mobule

Les taules de preus són només un dels 40 mòduls de contingut personalitzables que podeu afegir al vostre contingut.

Altres funcions útils del complement de Divi Builder inclouen la possibilitat de duplicar ràpidament qualsevol element de pàgina, copiar i enganxar dins del creador, desfer i redimensionar il·limitacions i una manera fàcil d’afegir CSS personalitzats a les vostres pàgines..

Historial d’edició de Divi Builder

El constructor de Divi té un tauler d’historial que us permet fer servir els canvis que heu fet a la vostra pàgina.

El complement Divi Builder ara fa que sigui fàcil guardar qualsevol disseny, secció o mòdul a la biblioteca per reutilitzar-lo en qualsevol altre lloc del vostre lloc. Si actualitzeu qualsevol dels elements de la biblioteca, podeu aplicar aquests canvis de manera selectiva a cada instància de l’element a tot el lloc.

Encara que no utilitzeu un tema de Temes Elegants, haureu de poder utilitzar Divi Builder per personalitzar el vostre lloc web de WordPress. Per tant, si preferiu utilitzar un tema més mínim (com els produïts per StudioPress en lloc de Divi, però, tot i així, voleu la possibilitat de crear dissenys personalitzats per al vostre contingut, el complement Divi Builder podria ser una bona opció.

Ús de Divi Builder amb StudioPress

El complement Divi Builder ha de funcionar amb tots els temes de WordPress.

Divi Builder es compara favorablement amb els altres complements de creador de pàgines arrossegades i solteres per a WordPress, de manera que, si teniu previst utilitzar un tema de Temes Elegants o d’algun altre lloc, aquest complement és una opció fantàstica per afegir un editor visual al vostre lloc web..

Podeu obtenir més informació sobre aquest complement a la nostra revisió pràctica de Divi Builder.

Plugin de WordPress del formulari d’optinització de correu electrònic florit

Plugin de floració

El complement Bloom facilita l’addició de formularis d’optinització de correu electrònic al lloc web de WordPress.

El fet de poder enviar un missatge de correu electrònic a la vostra audiència cada vegada que publiqui un nou article, llanci un producte o tingui algun altre anunci important que tingui té molts avantatges. Malauradament, no és fàcil crear una llista de subscriptors de correu electrònic. Per sort, Bloom és un complement que pot ajudar a animar els vostres visitants a registrar-se i a lliurar les seves adreces de correu electrònic.

Formulari emergent en flor

Un exemple d’una de les plantilles de formularis d’optin de correu electrònic de Bloom.

Després d’activar Bloom, podeu començar a afegir diverses adreces per correu electrònic o formularis de registre al vostre lloc web. Les opcions de formulari inclouen els fulls emergents, els fly-in, a sota de la publicació, els en línia i els widgets. També hi ha un formulari de contingut bloquejat que requereix que els vostres visitants entrin la seva adreça de correu electrònic i que es subscriguin a la vostra llista per accedir a un contingut concret.

Tipus d’Optina en flor

Bloom us ofereix sis tipus diferents de formes d’optina per treballar.

Bloom també inclou una bona selecció de plantilles de formularis d’optinització de correu electrònic que es poden personalitzar mitjançant l’editor del connector.

Plantilles d’optinació en flor

Un cop hàgiu seleccionat una plantilla, podeu personalitzar-la i afegir el vostre propi contingut.

A més de la capacitat de personalitzar l’aparició de formularis, també s’obté una bona quantitat de control sobre el seu funcionament. Podeu seleccionar una introducció d’animació que determini com apareix el formulari i també podeu definir un retard que controli quan apareix el formulari. També es poden utilitzar disparadors personalitzats per controlar la visibilitat del formulari i molt més.

Configuració de la pantalla en flor

Bloom us dóna molt control sobre com, quan i on es mostra cada forma d’optin.

Mitjançant la configuració de la visualització del formulari Bloom, podeu definir on estarà actiu cada formulari al vostre lloc. Aquestes opcions inclouen activar el formulari per a tot el vostre lloc, la pàgina principal, publicacions i pàgines individuals i molt més. A mesura que podeu crear diversos formularis i mostrar-los a parts específiques del vostre lloc, podeu adaptar el seu disseny i contingut de manera adequada als articles que es mostren..

Exemple Optin Fly-in

La creació d’un formulari optin fly-in personalitzat és senzilla amb Bloom.

Bloom també inclou una eina de prova de divisió que facilita la comparació de dos formularis per saber quina funciona millor amb el vostre públic. Gràcies a aquestes funcions, Bloom es compara bé amb altres principals plugins de forma d’optin de correu electrònic, com OptinMonster i Thrive Leads.

Eina de prova de desdoblament en flor

Bloom té una eina de prova A / B integrada per ajudar-vos a optimitzar els vostres formularis per obtenir el màxim de conversions.

Gairebé tots els tipus de llocs web poden beneficiar-se d’una llista d’abonats de correu electrònic i Bloom és una eina capaç que us pot ajudar a créixer la vostra llista.

Podeu obtenir més informació sobre aquesta eina a la nostra revisió del complement WordPress de Bloom.

Plugin de WordPress de compartició social Monarch

Plugin de Monarca

El complement Monarch afegeix botons de compartició social als llocs web de WordPress.

El complement Monarch us ajuda a augmentar el nombre de vegades que el contingut es comparteix a les xarxes socials. Les accions socials no només ajuden a generar més trànsit al vostre lloc, sinó que també poden ajudar el contingut a una posició més destacada en motors de cerca com Google.

Icones de compartició social de Monarca

Monarch us ofereix diversos estils de botons de quota social per triar.

Una vegada que Monarch estigui en directe, podeu mostrar una varietat de botons de compartició social al vostre lloc web. S’admeten més de 20 xarxes socials i podeu mostrar els botons a cinc ubicacions, incloses les imatges i els vídeos.

Botons per compartir imatges Monarch

Monarch pot mostrar botons de compartició social activats amb el botó de navegació sobre imatges i vídeos.

A més de mostrar botons compartits flotants i sempre visibles, Monarch permet triar entre una varietat de botons activats per disparador. Retards de temps, posició de desplaçament de pàgina, després de fer comentaris o comprar i després d’un període d’inactivitat, es poden utilitzar com a disparadors per controlar quan es presenta un pop-up o un joc lliscant de botons de compartició social als vostres visitants..

Ubicacions del botó Monarch

Monarch us ofereix un bon ventall d’opcions per mostrar els botons i les icones de compartició social.

També podeu utilitzar Monarch per mostrar enllaços als vostres perfils de xarxes socials, completats amb comptes de seguidors. Aquesta funció us proporciona una manera ràpida d’afegir proves socials al vostre lloc web.

Com la resta d’eines de temes elegants, Monarch us ofereix molt control sobre com es mostren els vostres botons i enllaços de les xarxes socials. El treball de personalització es realitza mitjançant una interfície fàcil d’utilitzar amb moltes opcions i configuracions, garantint que aquest complement funcioni exactament com voleu.

Monarch és un dels millors complements de xarxes socials per a WordPress, per la qual cosa és fantàstic accedir-hi com a part de la vostra membresia Temes elegants..

Suport de temes elegants

Fa uns anys, Elegant Themes tenia una bona reputació per proporcionar un suport menys que estel·lar als seus clients. Després d’haver estudiat això i ser un client feliç durant un temps, estic encantat d’informar que els temes elegants semblen haver resolt qualsevol problema que hi pugui haver..

Els seus productes emblemàtics són actualitzats i millorats periòdicament, i la documentació en línia per als seus temes i complements és àmplia, incloent vídeos i text senzills..

En el passat, l’única manera d’aconseguir assistència era publicar un missatge als fòrums de la comunitat. Ara bé, però, hi ha un canal de suport de xat en directe obert les 24 hores del dia. Mentre escriví aquesta ressenya, els missatges del xat van respondre ràpidament. Tot i això, la finestra de xat sovint mostra un missatge que indica que l’equip d’assistència sol respondre en poques hores.

A més de xerrar en temps real amb el personal d’assistència dels Elegants Temes, també podeu enviar correus electrònics de suport a través del canal de xat en directe i, a continuació, comprovar si hi ha una resposta adequada. Els fòrums esmentats anteriorment ja no controlen el personal dels Elegants Temes, però continuen funcionant i poden ser un lloc fantàstic per fer preguntes de la comunitat i interactuar amb altres usuaris de temes elegants..

La comunitat de temes elegants

Amb una base d’usuaris tan important, no és estrany que hagi crescut una gran comunitat i ecosistema al voltant dels temes elegants i els seus productes. A més d’un grup oficial de usuaris de Divi amb més de 40.000 membres, també hi ha diversos grups no oficials i mercats de tercers que venen temes infantils i blogs dedicats a Divi. A més de la possibilitat de connectar-se amb altres usuaris de Divi i Elegants Temes en línia, també hi ha Meetups de Divi presencials a tot el món..

Mapa de localització de Meetivi de Divi

Es duen a terme reunions periòdiques de Divi a tot el món.

Temes elegants també gestiona un dels blocs de WordPress més ocupats. A més de publicar consells i consells per a dissenyadors web i usuaris de WordPress, el bloc sovint comparteix dissenys de pàgines noves i altres complements per als usuaris de Divi.

Pensaments finals

Sens dubte, Divi és un dels millors i més populars temes de WordPress polivalent. Com que podeu adquirir Divi, Extra i uns quants complements veritablement útils per 89 dòlars, la vostra inscripció amb Elegant Temes representa una gran relació qualitat-preu.

El creador actualitzat de Divi que és una part fonamental del tema Divi també és un dels millors creadors de pàgines de WordPress disponibles avui. Tothom, des dels nous fins a la creació de llocs web fins als dissenyadors web experimentats, pot beneficiar-se del poder del Divi Builder.

En el passat, Divi i Extra podrien ser una mica aclaparadors, per la quantitat de control creatiu que van proporcionar i la incapacitat d’importar paquets o demostracions completes de llocs web al vostre lloc. Ara bé, ara que els paquets de llocs web preparats i les plantilles individuals poden importar-se directament al tauler de comandament de WordPress en pocs clics, és molt més senzill llançar un lloc nou amb aquests temes. Dit això, la interfície de Divi Builder és una gran sortida de l’editor de WordPress, per la qual cosa caldrà invertir una mica de temps en aprendre el nou sistema. Tanmateix, quan hi arribeu a un contrari, no hi haurà molt, si hi ha res, no podeu personalitzar-lo al vostre lloc web de WordPress.

Tant si busqueu un tema de WordPress que es pugui utilitzar per crear qualsevol tipus de lloc web, com si necessiteu un complement que us pugui ajudar a transformar el vostre lloc existent, registreu-vos amb Elegants Temes per accedir a Divi, Extra i Divi El complement de Builder té sentit. Els altres plugins (Bloom i Monarch) també són eines molt útils.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me