Divi o Avada: els temes de WordPress polivalents més populars en comparació!

Ofertes de WordPress


Si busqueu un tema nou per al vostre lloc, probablement ja heu sentit a parlar de dues opcions: el molt popular Divi, d’Elegant Temes i Avada, el número més venut de ThemeForest.

Tots dos temes de WordPress són completament polivalents. Això vol dir que, sigui quin sigui el tipus de lloc web que esteu construint, ja sigui un bloc bàsic, una botiga en línia completament destacada o qualsevol cosa entremig, utilitzar Avada o Divi us proporcionarà un munt de funcions i opcions..

Tot i això, tot i que aquests dos són excel·lents temes de WordPress, hi ha algunes diferències clau. Per tant, segurs que sigueu triant l’adequat per al vostre projecte, llegiu-ne el text.

Començarem les coses amb una visió general de cada tema abans de passar per comparar la seva aparença, les funcions clau i la relació qualitat-preu global. Comencem…

Visió general de Divi

Divi és el tema insígnia d’Elegants Temes: una de les empreses de temes WordPress més populars del negoci.

Tema WordPress Divi

Divi és un tema de WordPress polivalent més venut de temes elegants.

Llançat el 2013, Divi s’ha millorat i actualitzat contínuament, i ha anat passant de força a força amb cada nova versió.

Característiques clau de Divi

Gràcies a un conjunt de funcions que creix contínuament, així com a millores constants, ara es pot utilitzar Divi per crear gairebé qualsevol tipus de lloc web. Per molt gran o petit que sigui el vostre projecte, utilitzar Divi no serà massa gran ni us deixarà desitjar més.

Creador de pàgines visuals arrossega i deixa anar Divi

La característica principal d’aquest tema és el Builder de Divi: una eina de creació de pàgines arrossegades i dissenyades per ajudar els usuaris a crear els seus propis dissenys de pàgines personalitzades amb facilitat.

Editor visual de Divi Builder

Divi Builder us permet personalitzar el contingut mitjançant un editor visual front-end.

Inicialment, Divi Builder era una eina de creador de pàgines de fons. Tanmateix, després d’una actualització, aquest creador de pàgines ara té un editor visual WYSIWYG front-end, el que significa que obtindreu una vista prèvia en directe de la pàgina mentre treballeu. Podeu simplement fer clic sobre un element per començar a treballar-hi, inclosa l’edició de text en línia.

Editor en línia de Divi Builder

El nou i millorat Builder de Divi inclou l’edició de text puntual i amb clic en línia.

Per aconseguir que el disseny de les vostres pàgines sigui correcte, podeu arrossegar i deixar anar elements al seu lloc i redimensionar-ne ràpidament les seccions amb el ratolí. En canviar a la nova visualització de fotogrames de fil, es mostra el esquema de la disposició de la pàgina i els noms dels mòduls que conté, de manera que sigui més fàcil veure exactament quins elements es troben a la pàgina i com s’ha estructurat..

Vista de fotograma de Divi Builder

Canviar al mode de fotograma de fil proporciona una visió clara de l’estructura de la pàgina i dels mòduls que conté.

L’ajuntament de la característica il·limitada d’història de desfer i refer, a més de la possibilitat de copiar i enganxar elements de pàgina, també és útil. En general, aquesta actualització ha millorat molt Divi Builder, proporcionant una experiència intuitiva d’edició de contingut.

Historial d’edició de Divi Builder

El constructor de Divi facilita desfer o refer les edicions de les pàgines a través del tauler d’historial.

Divi Builder us permet crear dissenys personalitzats tant per a publicacions com per a pàgines mitjançant files i columnes. Aquestes files i columnes es poden omplir amb qualsevol dels 43 mòduls de contingut.

Mòduls de constructor de pàgines de Divi

Divi Builder pot afegir una àmplia selecció de mòduls al vostre contingut.

A més de mòduls de contingut bastant estàndard, com ara text, imatges, botons i galeries, hi trobareu una potent selecció de funcions, normalment que necessitarien que instal·leu addicionals complements per utilitzar-los. Aquests mòduls inclouen taules de preus, control lliscant, testimonis, carteres i molt més.

Mòdul de taula de preus

Aquest és un exemple del mòdul de la taula de preus que podeu inserir al vostre contingut i personalitzar amb Divi.

Tots els mòduls de Divi Builder es poden personalitzar a través de la interfície visual, completant-se amb una visió en directe dels vostres canvis a mesura que els feu. Per això, podeu assegurar-vos que cada element del vostre lloc web funciona amb el vostre disseny global. També podeu afegir el vostre CSS personalitzat per personalitzar els dissenys i els elements que contenen.

Edita els valors per defecte del mòdul

Podeu editar les propietats d’un mòdul individual o personalitzar la configuració predeterminada per a totes les instàncies d’un mòdul mitjançant Divi Builder.

Amb Divi Builder, també és molt fàcil personalitzar la configuració global o predeterminada d’un mòdul. Si feu servir el nou editor de valors per defecte, podeu personalitzar les propietats predeterminades d’un mòdul, com els tipus de lletra o els colors, directament a través de la interfície de Divi Builder mentre creeu una pàgina. Totes les modificacions que feu s’apliquen a totes les instàncies d’aquest mòdul al vostre lloc.

Val la pena assenyalar que Divi Builder ja està disponible com a complement de WordPress autònom que es pot utilitzar al costat de qualsevol tema. Per obtenir més informació, llegiu ràpidament la nostra revisió del complement de Divi Builder.

Constructor de temes Divi

Després de l’actualització a la versió quatre, Divi ara té una eina Builder de temes que us permet personalitzar el vostre lloc web més enllà de les àrees de publicació i pàgina.

Constructor de temes

El creador de temes de Divi us permet crear capçaleres, peus de pàgina i altres plantilles personalitzades per al vostre lloc web.

La publicació del Divi Theme Builder significa que ara podeu crear capçaleres personalitzades, peus de pàgina, plantilles de publicacions i dissenys per a altres parts del vostre lloc web. També podeu crear diverses capçaleres o peus de pàgina i després assignar-los a diferents tipus de contingut del lloc. Per exemple, podeu crear un estil de capçalera per a la pàgina d’inici i un altre per a les publicacions del vostre bloc. Després, mitjançant la configuració del creador de temes de Divi, podríeu assignar aquestes plantilles automàticament a parts específiques del vostre lloc.

Configuració del creador de tema Divi

Els paràmetres del Creador de temes de Divi faciliten l’assignació de plantilles a parts específiques del vostre lloc.

A més de nous paquets de disseny de llocs web, Elegant Themes també produeix paquets preconstruits per a Theme Builder per ajudar-vos a començar amb aquesta nova característica de Divi.

Dissenys i plantilles predefinits

En el moment d’escriure, Divi Builder tenia 1.036 dissenys (inclosos 140 paquets de llocs web), tot i que s’hi afegeixen nous dissenys de forma regular. Per això, podeu utilitzar un dels paquets de llocs web preconstruits o barrejar i combinar els dissenys de pàgines individuals per crear el vostre lloc web personalitzat. Per descomptat, usar Divi Builder per crear el vostre propi disseny de lloc web des de zero també és una opció.

Paquets de disseny de llocs web de Divi

Divi inclou dissenys de pàgines individuals i paquets complets de disseny de llocs web per ajudar-vos a començar.

Cadascun d’aquests dissenys preconstruïts es pot editar a través de Divi Builder, donant-vos molt de control sobre l’aspecte del vostre lloc web. Un cop hàgiu fet les personalitzacions, podreu desar els vostres dissenys per a un ús repetit.

Exemples de dissenys de Divi

Els paquets de webs de Divi cobreixen un ampli ventall de projectes.

Els nous paquets de disseny de Divi són publicats regularment per l’equip Elegant Themes, i alguns s’anuncien al blog Elegant Themes. A més, en lloc d’utilitzar fotografies i gràfics d’imatges genèriques, aquesta biblioteca en expansió de dissenys de pàgines i demostracions de llocs web inclou fotografies i il·lustracions originals creades pels dissenyadors de temes elegants..

No podeu fer servir aquestes fotografies, il·lustracions i altres continguts de codi obert sense cap restricció de llicència als llocs web que creeu mitjançant Divi, inclosos els projectes comercials..

Maquetació de l'Agència Creativa de Divi

Aquest és un altre dels paquets de llocs web de Divi que es poden importar al tauler de control de WordPress.

Una crítica vàlida a Divi en el passat va ser que, a diferència d’Avada i d’altres temes populars de WordPress multiusos, Divi no va incloure cap demostració completa del lloc web; en canvi, només proporcionava plantilles de pàgines individuals. L’equip de Temes Elegants ha resolt completament aquest problema i els usuaris de Divi ara tenen accés a algunes de les demostracions de llocs web d’alta qualitat disponibles avui dia, amb més temps que s’hi han afegit..

Divi lidera l’eina de prova de divisió

L’eina de prova de divisió de Divi Leads s’ha afegit en una altra actualització. Aquesta potent eina d’optimització fa que sigui molt fàcil crear múltiples variacions dels elements de la vostra pàgina (com ara botons, imatges o trucades a l’acció) i després mostrar-les a diferents segments del vostre públic, de manera que pugueu esbrinar quina versió produeix el millor. resultats.

Comparació de líders de Divi

La funcionalitat de proves de Divi Leads A / B té com a objectiu eliminar les conjectures d’optimització de llocs web.

Les proves de divisió són vitals per a qualsevol lloc web que s’hagi creat tenint en compte un objectiu específic. Gràcies a Divi Leads, tot el procés d’optimització del vostre lloc web per a taxes de conversió d’objectius més alts ara és molt senzill.

Feu clic a un element de la disposició del Builder de Divi us permet l’opció de crear una o més variacions d’aquest element. Podeu definir el vostre objectiu, després asseureu-vos i espereu a que arribin els resultats.

Opcions del tema

A través del tauler d’opcions de tema de Divi, podeu fer una àmplia gamma de canvis al vostre lloc web. Això abasta la integració de les xarxes socials, el nombre de publicacions a la vegada i la manera de presentar-les, la configuració de la navegació i del menú i la gestió dels anuncis.

Tauler d’opcions de tema Divi

Podeu personalitzar la configuració global del vostre lloc web a través del tauler Opcions del tema Divi.

Tanmateix, quan es tracta de personalitzar realment el seu aspecte del lloc web, la majoria de les opcions de tema rellevants es troben a través de la intuïtiva eina de personalització de WordPress.

Amb aquesta interfície, podeu personalitzar la configuració de disseny, opcions de tipografia, propietats de capçalera, elements de peu de pàgina, estils de botons, esquemes de colors i molt més..

Controls de personalitzadors de Divi WordPress

Podeu personalitzar molts aspectes de l’aparença del vostre lloc web mitjançant el personalitzador de WordPress.

Com que tot això es produeix a través del personalitzador, obtindreu una vista prèvia en directe dels canvis a mesura que els feu.

Portabilitat entre llocs

Un altre àmbit on brilla Divi és la seva portabilitat, és a dir, la facilitat amb què podeu moure el vostre treball, la configuració, els dissenys i altres recursos entre els llocs web alimentats per Divi.

Si sou un dissenyador web que crea llocs per a clients o si teniu diversos llocs web de WordPress propis, és probable que sigui un gran empat; us podreu estalviar una bona quantitat de temps i esforç, ja que us permetrà importar i exportar contingut ràpidament entre projectes.

Divi informació de preus

Per accedir a Divi, haureu d’afiliar-vos al club Elegant Themes i pagar 89 USD per un any d’accés a tots els seus productes, inclòs l’impressionant tema Extra, que val la pena comprovar si encara no ho coneixeu. i una gamma de plugins.

També teniu l’opció de pagar una quota única de 249 dòlars per l’accés de tota la vida a tots els complements i temes Elegants Temes, inclosos els llançaments actuals i futurs, així com l’accés de tota la vida a les actualitzacions i assistència del producte..

Hi ha una garantia de devolució de 30 dies que et permet provar Divi i altres productes de Temes elegants sense risc..

Resum de Divi

Divi té un munt per oferir. Si no sou un codificador, però encara voleu controlar completament el aspecte i el funcionament del vostre lloc web, Divi és una excel·lent elecció de tema.

Vista general de Avada

No és fàcil convertir-se en el tema de WordPress més venut al mega-popular mercat ThemeForest.

Tema WordPress Avada

Avada és el número més venut del mercat ThemeForest.

Però, amb més d’un 550.000 vendes increïbles (el doble del del seu competidor més proper a ThemeForest), Avada és indiscutiblement el primer lloc!

Característiques clau d’Avada

Com Divi, Avada és un veritable tema polivalent que es pot utilitzar per crear gairebé qualsevol tipus de lloc web. Tant si necessiteu una cartera en línia, un lloc per a la vostra empresa fora de línia o un lloc de notícies molt ric en contingut, Avada pretén oferir-vos tot allò que possiblement necessiteu.

Llocs web de demostració prebuilt

Una de les raons principals per les quals Avada és adequat per a gairebé qualsevol tipus de lloc web de WordPress és que s’accedeix a una àmplia selecció de llocs web de demostració preconstruïts que es poden aplicar al vostre lloc de WordPress en només uns clics..

Demostracions del lloc web Avada

Les demostracions del lloc web Avada són molt variades i estan molt ben dissenyades.

Com Divi i la seva biblioteca de paquets de disseny de llocs web, Avada us permet importar ràpidament un lloc web de demostració complet. Després d’això, només ens queda afegir contingut propi. Si una de les versions de demostració coincideix amb el vostre projecte, és probable que la velocitat amb què podeu obtenir el vostre lloc web en línia serà molt atractiva..

Amb el llançament de la versió sis d’Avada, ara hi ha 55 demostracions de llocs web per triar. Aquests inclouen agències, fotografia, gimnàs, cafè, hotel, arquitectura, viatges, estil de vida, moda i diverses demostracions de llocs web de botigues en línia.

Accés de demostració de tauler de taula Avada

Podeu previsualitzar les demostracions d’Avada des del tauler de control de WordPress i, a continuació, importar el vostre disseny favorit en pocs clics.

El procés d’importació funciona molt bé, i realment podreu fonamentar el vostre lloc web i funcionar-lo al cap de poc.

Constructor de fusió

Per ajudar-vos a editar qualsevol de les demostracions i dissenys inclosos, o crear el vostre propi des de zero, Avada compta amb Fusion Builder, una eina de creació de pàgines arrossegable i personalitzada per a WordPress.

Fusion Builder en directe

Avada Fusion Builder té ara una moderna interfície visual front-end.

Després d’una actualització recent, Avada ara té un modern editor visual front-end que us ofereix una vista prèvia en directe de la vostra pàgina mentre treballeu en ella de manera similar al Divi Builder. Gràcies a això, personalitzar el contingut preconstruït i crear els teus propis dissenys de pàgines hauria de ser més ràpid i intuïtiu. També és benvingut el taulell d’historial que us permet desfer accions recents.

Edició en línia de Fusion Builder

Podeu fer clic sobre un element i començar a editar-lo en línia directament a través de la interfície del Fusion Builder.

A més de poder arrossegar i deixar anar elements per la pàgina, poder editar text en línia realment accelera les coses. Tanmateix, si preferiu treballar en un editor de fons per a algunes tasques, podeu canviar fàcilment entre les dues modalitats al vostre gust.

Fusion Builder Wireframe

Avada Fusion Builder us permet canviar al mode de fotograma per obtenir una visió més clara de l’estructura de la pàgina.

Igual que Divi Builder, els dissenys de pàgines a Avada consten de files i columnes que es poden omplir amb una útil selecció de mòduls..

Elements del constructor de fusió

Avada i Divi inclouen molts dels mateixos elements, però Avada té uns quants més que Divi.

Avada i el Fusion Builder compten ara amb més de 65 elements, per davant de Divi i els seus 43 mòduls de contingut. Aquests elements permeten afegir botons, taules de preus, control lliscant, testimonis i productes de la botiga en línia als dissenys personalitzats.

Exemple de mòdul de taula de preus Avada

Un exemple de l’element personalitzable de la taula de preus d’avada.

Dissenys de pàgina prèviament construïts

Quan feu servir el Fusion Builder, podeu importar qualsevol de les plantilles individuals de les demostracions Avada a la publicació o pàgina que treballeu. Per això, no importa si importeu o no una demostració de lloc web completa al vostre lloc, encara podeu accedir a tot el contingut predefinit Avada de manera individual mentre creeu el vostre lloc web..

Importa la plantilla individual

Amb Avada, podeu importar les demostracions completes del lloc web, així com les plantilles individuals que formen les demostracions.

Amb Fusion Builder, també podreu desar els vostres dissenys personalitzats per reutilitzar-los al vostre lloc web.

Elements del constructor de fusió

Molts dels elements que es poden inserir als dissenys de Fusion Builder també estan disponibles quan s’utilitza l’editor de pàgines i publicacions estàndard de WordPress. Això significa que podeu millorar fàcilment el contingut existent sense la necessitat d’editar-lo a través del Fusion Builder. Si simplement voleu afegir un botó o taula de preus a una pàgina, aquesta funció us resultarà útil.

Elements del constructor Avada

Els elements del Fusion Builder es poden inserir en publicacions i pàgines mitjançant l’editor de WordPress predeterminat.

Tant si introduïu aquests elements al contingut mitjançant Fusion Builder o l’editor de WordPress, podeu personalitzar el seu aspecte fàcilment gràcies a un conjunt de controls intuïtiu.

Opcions del tema

Avada permet personalitzar gairebé tots els aspectes del vostre lloc web, incloent tipus de lletra, colors i configuració de disseny, a través del tauler de control d’opcions de tema o de la interfície del personalitzador de WordPress.

Controls de personalitzadors Avada WordPress

El suport per al personalitzador de WordPress us permet ajustar algunes parts del lloc web amb una vista prèvia en directe dels canvis.

En comparació amb Divi, no hi ha tantes configuracions i opcions disponibles a l’intuïdor personalitzador de WordPress. En lloc d’això, és més probable que trobeu els controls per realitzar els canvis que voleu fer al tauler de control d’opcions del tema situat al tauler de control de WordPress. L’inconvenient d’això és que no obteniu una vista prèvia en directe de l’efecte que tenen els vostres ajustaments com els que feu quan treballeu al personalitzador de WordPress.

Opcions i configuracions del tema Avada

Gairebé tots els aspectes del vostre lloc web es poden personalitzar a través del tauler d’opcions de tema Avada.

Un cop més, com passa amb Divi, l’objectiu és donar poder als no codificadors per poder construir el lloc web que sempre han volgut, a través d’una sèrie d’eines i configuracions de personalització visual. Tanmateix, si els vostres requisits són més exigents, encara podreu afegir el vostre CSS personalitzat al tauler d’opcions del tema.

Informació sobre preus Avada

Avada està disponible al mercat de ThemeForest per 60 dòlars, que inclou sis mesos de suport de ThemeFusion, els desenvolupadors de temes. Aquest període d’assistència es pot ampliar fins a 12 mesos pagant 18 dòlars addicionals i, a més, s’inclouen actualitzacions del tema de la vida amb cada compra.!

Nota: per obtenir un aspecte encara més detallat d’aquest tema, consulteu la nostra revisió del tema WordPress Avada.

Divi vs Avada: comparatives de les característiques principals

Com podeu veure, almenys en paper, tant Divi com Avada comparteixen un conjunt similar de funcions. Ambdós temes ofereixen un nombre impressionant de dissenys de pàgines premades, tots dos estan equipats amb constructors personalitzats de pàgines arrossegables i amb soltes i tots dos ofereixen opcions de personalització per a no codificadors.

Tot i això, com sol passar, el diable es troba en els detalls, així que, per ajudar-vos a decidir si Avada o Divi són la millor opció per al vostre lloc, mirem com es comparen les seves funcions..

Aparença general

Els dos temes semblen excel·lents: els dissenys predefinits i els paquets de llocs web predefinits de Divi tenen un nivell molt alt, mentre que els llocs web de demostració predefinits d’Avada també tenen un aspecte molt professional..

Demostració de lloc web de màrqueting digital de Divi

Si voleu crear un lloc web per a una agència de màrqueting digital, Divi té un conjunt de plantilles que estan preparades per començar.

Divi ara té més contingut preconstruït que Avada, amb 140 paquets de llocs web que consten de 1.036 plantilles individuals. No obstant això, atès que Avada disposa de 55 demostracions de llocs web, cadascuna amb el seu propi conjunt de plantilles individuals, encara no us quedareu breus d’opcions si escolliu aquest tema. A més, amb qualsevol dels temes, gràcies als fàcils d’utilitzar constructors de pàgines arrossegueu i deixant anar, no us limitareu només al contingut preconstruït.

Demostració de blocs de vida Avada

Avada té demostracions per a tot tipus de llocs web, inclosa l’opció per crear un bloc de vida.

Quan es tracta de decidir quin tema té el millor disseny, depèn de vosaltres explorar els dissenys i demostracions per saber quins són els més adequats per al vostre projecte..

Constructors de pàgines

Ambdós temes ara us permeten crear dissenys personalitzats per a les vostres publicacions i pàgines mitjançant editors visuals arrosseguats i arrossegables. Utilitzant seccions, files i columnes, podeu crear dissenys personalitzats i, a continuació, inserir els mòduls disponibles per afegir elements al contingut.

Els creadors de pàgines actualitzats dels dos temes es comparen favorablement amb els millors complements autònoms del creador de pàgines de WordPress disponibles avui en dia. Així doncs, tant si escolliu Divi com Avada, no haureu de preocupar-vos per cap manca de funcionalitat relacionada amb el creador de pàgines.

Tot i això, Divi Builder té algunes funcions que el situen per sobre de l’Avada Fusion Builder. Una és la funció de sincronització selectiva, que us permet crear un mòdul personalitzat que s’utilitza a tot el vostre lloc. Totes les modificacions que feu a aquest mòdul s’apliquen a totes les instàncies del mateix, encara que podeu triar quines d’aquestes modificacions es sincronitzen amb els mòduls, com ara la configuració del disseny, però no la configuració del contingut..

Dissenys i demostracions preconstruïdes

Els dos temes us ofereixen accés a una gran quantitat de contingut predefinit, incloses les demostracions completes del lloc web i les plantilles de pàgines individuals. La biblioteca dels paquets de llocs web de Divi se suma regularment a l’equip Elegant Themes i aquestes plantilles s’han dissenyat amb un estàndard especialment alt. Tanmateix, això no vol dir que les demostracions del lloc web d’Avada no tinguin cap atractiu de disseny o no s’hi afegeixin a intervals regulars.

El fet que ambdós temes incloguin editors d’arrossegament i soltura per personalitzar el contingut preconstruït fa que, qualsevol tipus de lloc web que vulgueu crear, haureu de poder fer la feina amb Divi o Avada..

A l’hora de decidir si Avada o Divi tenen el millor contingut preconstruït, realment depèn dels vostres gustos personals i dels requisits del vostre lloc web.

Opcions de personalització

Amb la possibilitat de modificar la biblioteca d’elements de pàgina mitjançant la intuïtiva eina de personalització de WordPress (així com molts altres aspectes del vostre lloc web), Divi ofereix opcions de personalització sense igual..

Això no vol dir que Avada no tingui falta, però, com que les opcions del tema Avada són una mica més limitades, Divi us proporciona més control sobre l’aspecte del vostre lloc, a la vegada que us proporcionarà una vista prèvia en directe dels canvis a mesura que els feu..

Altres diferències notables

Una altra diferència principal entre Divi i Avada és l’eina de prova de divisió de Divi Leads. Si voleu optimitzar el vostre lloc web per obtenir millors resultats, ja siguin més vendes, visualitzacions de pàgines més altes o algun altre objectiu, l’eina Divi Leads us ofereix una manera ràpida i senzilla d’executar proves d’A / B en les vostres opcions de disseny i contingut. Tanmateix, tot i que Avada no inclou cap funció similar, podeu instal·lar la vostra pròpia opció de complement d’optimització de conversions al vostre lloc web.

Avada inclou dos complements premium de WordPress de tercers: Slider Revolution i LayerSlider. Divi inclou alguns mòduls lliscants diferents, però no poden competir amb la potència d’aquests dos complements de presentació de diapositives. Per tant, si la idea de publicar presentacions de diapositives animades avançades al vostre lloc web us crida l’atenció, Avada tindrà tot el que necessitareu.

Millor valor

Amb Divi disponible per 89 dòlars i Avada per 60 dòlars, ambdues opcions representen una gran relació qualitat-preu. Tanmateix, per 89 dòlars, no només obtindreu accés a Divi, sinó també a l’impressionant tema Extra de Temes Elegants, així com als seus complements..

Pensaments finals

Malauradament, és impossible dir quin d’aquests dos temes és realment el millor: ho sento! Ambdós són productes d’alta qualitat que s’adrecen a aquells que desitgen la llibertat de crear qualsevol tipus de lloc web que els agradi alhora que gaudeixen d’una àmplia selecció de demostracions i dissenys preconstruïts professionals..

L’eina de prova de divisió de Divi Leads és una característica atractiva, ja que gairebé tots els llocs web s’han creat amb algun tipus d’objectiu: ja siguin més vendes o simplement més visites de pàgines. Dit això, també val la pena recordar que hi ha altres plugins de WordPress que proven de proves de divisió, de manera que escollir Avada no vol dir dir que no a l’optimització del percentatge de conversions..

Tant Divi com Avada són temes sòlids, i és probable que decidiu quin és el millor per al vostre projecte, quin d’aquests dos temes increïbles ofereix les funcions i el contingut preconstruït que necessiteu..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map