Avada Theme Review: aquest és el tema final de WordPress?

Ofertes de WordPress


Avada és el tema més venut al mercat més gran de temes de WordPress, ThemeForest. Des del seu llançament a l’agost de 2012, Avada ha generat més de 500.000 vendes, cosa que el converteix en un dels temes de WordPress premium més populars del món..

Les demostracions Avada fan una feina excel·lent tant per vendre tant el tema com el somni de poder construir un lloc web similar sense necessitat de desenvolupador ni habilitats de codificació. Tanmateix, la realitat d’utilitzar un producte sovint pot diferir molt de les promeses del seu material promocional.

Tenint en compte això, hem agafat Avada per fer una prova de prova per comprovar com és fàcil d’utilitzar i si segueix o no el ritme.

Quin tipus de tema és Avada?

Abans de començar, val la pena assenyalar que hi ha dues escoles de pensament quan es tracta de disseny de temes de WordPress. El primer és que els temes s’han de crear per a un tipus de lloc web específic, amb un conjunt mínim d’opcions de personalització i una funcionalitat addicional limitada. El segon és que els temes han de ser polivalents i inclouen tantes funcions, plantilles de pàgines, configuració de personalització i opcions possibles per permetre’t crear qualsevol tipus de lloc web amb un paquet..

Disseny de la pàgina d’avada

Amb més de mig milió de vendes fins ara, Avada podria ser el tema de WordPress més venut de tots els temps.

Els desenvolupadors d’Avada caure al darrer campament, i han utilitzat les seves habilitats per crear un tema polivalent, que en cap cas no té característiques, opcions de personalització, dissenys preconstruïts o integracions de complements de tercers.

Si aquest no és el tipus de tema que considereu comprar, és probable que aquesta revisió no canviï d’opinió.

Tanmateix, si la idea de un tema flexible que es pot modificar per crear qualsevol tipus de lloc web sense que us cridi cap coneixement de codificació, Avada pot ser el que busqueu.

Així, sense més, comencem amb una revisió completa del tema Avada WordPress de ThemeFusion.

Demostració del lloc web de l'Agència Avada

La demostració de l’Agència Avada és només un dels molts llocs web construïts al paquet temàtic.

Les funcions que van ajudar a Avada a convertir-se en el tema més venut de tots els temps

Avada té una llista de funcions aparentment creixent i s’actualitza periòdicament per assegurar-se que sigui una opció competitiva. Els desenvolupadors han realitzat una gran tasca d’expandir la funcionalitat bàsica de WordPress per cobrir gairebé totes les eventualitats, fent d’aquest un veritable tema polivalent..

La llista completa de funcions és realment molt més llarga que aquesta, però aquí hi ha alguns aspectes destacats:

 • Eina personalitzada del creador de pàgines per arrossegar i deixar anar.
 • Àmplia biblioteca d’elements per inserir al vostre contingut.
 • Una selecció creixent de llocs web preconstruits i plantilles de pàgines individuals.
 • Suport per a fons de vídeo i inserció de vídeo en el contingut.
 • Una gamma de disposicions de capçaleres diferents i zones de navegació vertical.
 • Desenfocament de la imatge de fons, efectes esvaïts i altres animacions.
 • Eines de publicació de testimonis, cartera i habilitats.
 • Suport per a complements populars, inclosos els formularis WooCommerce i Gravity.

Gairebé totes les funcions i elements d’Avada es poden personalitzar completament mitjançant les opcions i les configuracions detallades disponibles, cosa que fa que aquest sigui un tema extremadament flexible..

Com començar amb el tema Avada WordPress

Un cop hàgiu instal·lat i activat el tema, se us demanarà que instal·leu els complements necessaris de Fusion Core i Fusion Builder. També podeu activar els altres complements que inclouen el tema, inclosos els plugins premium LayerSlider WP i Slider Revolution. Gràcies a l’àrea d’administració d’avada fàcil d’utilitzar, gestionar els complements inclosos és molt senzill.

Plugins WordPress Avada

Podeu gestionar els connectors que s’ofereixen amb Avada ràpidament des del vostre Tauler de control de WordPress.

Si feu un cop d’ull al frontal del vostre lloc web després d’activar el tema, us n’adonareu no s’assembla gens a la versió de demostració d’Avada. Tot i això, teniu un parell de maneres de fer que les coses semblin una mica més interessants.

Després d’una nova instal·lació

El vostre lloc web de WordPress no tindrà molt de compte després d’instal·lar i activar el tema.

Quan es tracta de crear el vostre lloc nou, una opció és importar un dels llocs web de demostració Avada, mentre que l’altra és utilitzar Fusion Builder per crear el vostre propi contingut personalitzat. Com que les demostracions són un dels punts més destacats d’aquest tema, és molt recomanable que les exploreu per veure tota l’oferta de llocs web que podeu crear ràpidament amb Avada..

Algunes de les demostracions del lloc web Avada

Avada inclou demostracions de llocs web preconstruïts per a gairebé tots els tipus de projectes.

En el moment d’escriure, hi havia 49 demostracions per escollir, que cobreixen els llocs web d’empresa, estil de vida, agències i cartera, per citar només algunes. Avada també està totalment preparat per al comerç electrònic, i hi ha algunes demostracions de botigues en línia al paquet. A mesura que Avada s’actualitza regularment, sovint s’incorporen noves demostracions al tema.

Un cop heu triat una demostració, importar-la al lloc web de WordPress és molt senzill. A diferència d’altres temes de WordPress, obté un bon control sobre el que s’importa al vostre lloc web, inclòs si voleu importar tota la demostració o només alguns elements d’aquesta, com ara el contingut, la configuració o els lliscadors. Per això, hauríeu de poder barrejar i combinar alguns dels diferents elements de diverses demostracions.

Importa el lloc web de demostració

Avada us permet triar quines parts dels llocs web de demostració importareu.

Durant les proves d’aquesta revisió, les demostracions Avada es van importar i aplicar al nostre lloc web de WordPress sense cap problema.

L’editor de contingut de Fusion Builder

Avada ve equipat amb la seva pròpia eina creadora de pàgines propietària – Fusion Builder: que es pot utilitzar per crear dissenys personalitzats per a les vostres publicacions i pàgines.

A diferència d’alguns creadors de pàgines més recents disponibles per a WordPress, els treballs es desenvolupen al vostre Tauler de control de WordPress, més que no pas al front-end del vostre lloc web, a través d’un editor WYSIWYG. Tot i això, malgrat això, la interfície d’usuari és fàcil d’entendre i fa possible editar el contingut preconstruït d’Avada i crear els teus propis dissenys personalitzats des de zero..

Interfície d'usuari de Fusion Builder

Tot i que no és tan modern com altres constructors de pàgines, Fusion Builder no deixa de ser fàcil d’utilitzar.

En iniciar el treball en una pàgina nova, podeu importar una de les plantilles preconstruïdes des de qualsevol de les demostracions Avada.

Biblioteca de disseny de contingut Avada

Independentment de la demostració d’Avada que hàgiu triat, podeu importar pàgines des d’altres demostracions fàcilment.

Alternativament, si voleu començar amb una pàgina en blanc, el primer pas és triar un disseny de columnes per a la secció en què treballeu.

Contenidors del creador de pàgines

Cada pàgina pot estar formada per diversos contenidors, cadascun dels quals té la seva columna.

Després d’haver afegit un contenidor a la pàgina, podeu inserir-ne qualsevol dels elements de Fusion Builder. Cadascun d’aquests elements es pot personalitzar, donant-vos molt de control sobre com es veurà la vostra pàgina.

Elements de contingut de Builder Fusion

Fusion Builder inclou una gran biblioteca d’elements personalitzables que es poden afegir a les vostres pàgines.

A causa del funcionament de Fusion Builder, els dissenys poden ser tan avançats com necessiteu. Si afegiu diversos contenidors a la vostra pàgina, cadascun amb els seus propis dissenys de columnes i, després, empleneu-los amb diversos elements, podeu alliberar-vos de les restriccions de l’editor de WordPress predeterminat..

Exemple d'un disseny de Fusion Builder

Fusion Builder us permet crear dissenys avançats per a les vostres publicacions i pàgines.

Tot i que no obteniu una vista prèvia en directe del vostre treball mentre utilitzeu el creador, podeu visualitzar la publicació o la pàgina amb facilitat, tal com faríeu un contingut regular a WordPress. Aleshores, si necessiteu fer més canvis al disseny, podeu tornar a la pestanya anterior on treballaves.

Vista prèvia d’una pàgina de Fusion Builder

Podeu previsualitzar els dissenys de pàgines de Fusion Builder en una pestanya nova del navegador.

Una altra bona característica de Fusion Builder és que qualsevol disseny de pàgina que creeu amb l’eina es pot desar a la biblioteca de plantilles per reutilitzar-lo en altres àrees del vostre lloc..

Opcions de publicació i pàgina

A més d’utilitzar el Fusion Builder, amb Avada podeu personalitzar com es veu el vostre contingut mitjançant un tauler d’opcions que el tema afegeix a la pantalla de l’editor de pàgines i editor de pàgines de WordPress a sota de l’àrea principal de l’editor..

Tauler d'opcions de pàgina

Obteniu un bon nivell de control sobre com es veurà cada contingut individual del vostre lloc.

Els controls del plafó Opcions de la pàgina de fusió cobreixen diversos paràmetres de configuració, com ara configurar com hauria de tenir l’encapçalament o si es visualitza, quines barres laterals es mostraran al costat de la publicació o la pàgina i si s’utilitza o no una imatge de fons, a més. molt més.

Com que aquestes opcions només s’apliquen a les publicacions o pàgines que treballeu, realment ho feu obtenir molta flexibilitat de com es veu i funciona cada contingut del vostre lloc web. Si, per exemple, creeu una pàgina de destinació, potser voldreu desactivar elements distractius, com ara la capçalera i la barra lateral.

Tauler de control de les opcions de tema Avada

Una altra manera que Avada us permet personalitzar el vostre lloc web és a través del tauler de control d’opcions de tema. Com veieu a la imatge de sota, hi ha moltes opcions i configuracions disponibles per personalitzar el vostre lloc web.

Tauler de control de les opcions de tema

Les opcions del menú de l’esquerra han de donar una bona idea dels aspectes del lloc web que podeu personalitzar amb Avada.

Tot i això, a diferència d’altres temes, Avada no té gaire suport per a la interfície del personalitzador de WordPress. Per això, en comptes de poder veure els efectes dels canvis en les opcions i la configuració del tema en temps real, haureu de desar els canvis, i després carregar el lloc web per veure com es veu el vostre lloc..

Ús del personalitzador de WordPress

Gairebé cap de les opcions i opcions d’Avada són accessibles a través de la interfície del personalitzador de WordPress.

Per treure el màxim partit a Avada, probablement hauríeu de passar una estona a la configuració i a les opcions. Tanmateix, quan tot just comenceu, un millor enfocament pot ser localitzar qualsevol configuració que vulgueu modificar segons calgui, més que no perdre-vos al final del vostre lloc web..

Altres opcions, configuració i característiques de Avada

A més de les opcions per a publicacions i pàgines, els tipus de publicacions personalitzades d’Avada, com ara els tipus de cartera i preguntes freqüents, tenen cadascun el seu propi conjunt d’opcions, així com les seves pròpies taxonomies personalitzades per ajudar-vos a organitzar-les de manera més eficient..

Tipus de publicació personalitzat del portfoli

Algunes de les demostracions Avada fan ús de tipus de publicacions personalitzades, com ara tipus de cartera i preguntes freqüents.

Avada també us ofereix l’opció de crear diverses àrees de barra lateral per al vostre lloc web, que es poden mostrar en pàgines simples o múltiples. Creació de diverses barres laterals et dóna un control total sobre els widgets exactes que es mostren al costat de cada tipus de contingut del vostre lloc.

A més, també teniu accés als complements premium LayerSlider WP i Slider Revolution per afegir presentacions de presentacions animades atractives al vostre lloc web..

Els inconvenients de Avada i temes polivalents

Tenir tantes funcions i eines a la vostra disposició té el potencial d’animar-vos a anar a bord quan creeu el vostre lloc web. El fet que ara teniu la possibilitat d’afegir lliscants, efectes d’animació i tota una gamma d’altres elements emocionants a les vostres publicacions i pàgines, no vol dir que ho heu de fer, ja que l’addició de massa funcions al vostre lloc web pot afectar negativament els temps de càrrega de pàgines i usabilitat De vegades adoptant un menys és més el plantejament del disseny web és realment una millor manera de fer les coses (segons el resultat que sigueu, per descomptat).

El mateix raonament també es pot aplicar a les múltiples opcions de personalització que s’ofereixen. Un cop més, només perquè Avada facilita la selecció entre diversos tipus de tipus de lletra, tipus de fons i altres elements i efectes de disseny, no vol dir que els heu d’utilitzar tots.

Si feu un exercici de restricció us pot ajudar a evitar els problemes associats a massa opcions i us ajudarà a oferir un lloc web poc qualificat que els vostres visitants els encantarà..

Això no és un problema que sigui de cap manera únic a Avada, per descomptat, de fet, s’aplica a tots els temes rics en funcions.

Un altre problema que, de nou, no és únic a Avada (però encara val la pena ressaltar) és el problema de la fatiga a la decisió, cosa que es pot produir quan es treballa el camí a través de la selecció de configuracions i opcions que s’ofereixen i, de vegades, pot limitar la seva capacitat. per prendre bones decisions de disseny.

A més, el fet de tenir tantes opcions de configuració, opcions de disseny i altres possibilitats pot augmentar la possibilitat de quedar-se desbordat en crear un lloc web, cosa que pot dificultar la capacitat de crear el calibre del lloc web i aquest tema és capaç de.

Tanmateix, si aneu al vostre projecte amb una idea clara de què voleu aconseguir (a diferència de deixar-vos portar per les funcions i les opcions que s’ofereixen) tindreu bones ocasions d’èxit.

Preu

Avada està disponible a ThemeForest per 60 dòlars, que permet l’ús en un sol producte final (és a dir, en un sol lloc web).

La compra inclou l’accés de tota la vida a les actualitzacions del tema i sis mesos de suport dels creadors de temes. Tanmateix, podeu pagar més per ampliar aquest període d’assistència a 12 mesos.

Pensaments finals

Demostracions del lloc web Avada

Més de les demostracions web predefinides del paquet temàtic Avada.

Avada és un tema dens amb configuració, opcions, funcions i fins i tot plugins externs premium, com LayerSlider WP i Slider Revolution. La creixent biblioteca de demostracions de llocs web pre-construïts sembla molt impressionant i cobreix una àmplia gamma de projectes. Si hi ha una demostració que coincideixi amb el tipus de lloc web que voleu crear, Avada pot ser capaç d’ajudar-vos a llançar el vostre lloc web ràpidament..

Tot i que no hi ha una demostració que s’ajusti perfectament al vostre projecte, l’eina de creació de pàgines Fusion Builder us permet editar el contingut preconstruït o crear els vostres propis dissenys des de zero. Tanmateix, la manca d’edició de pàgines frontals a Fusion Builder significa que hi ha alternatives més fàcils d’utilitzar, incloent temes com Divi, que té el seu propi editor WYSIWYG..

Malgrat el contingut demostratiu d’alta qualitat, les plantilles de pàgines individuals i la documentació d’usuari útil, és important no subestimar-lo la tasca de dominar Avada. De vegades, aquest tema pot sentir-se com un altre programari que se situa al capdamunt de WordPress, actualitzant gairebé totes les funcions i elements, a més d’afegir una gran selecció de configuracions i opcions de personalització a la barreja.!

Si teniu en compte aquest tema, és vital que entengueu què esteu fent abans de prendre la decisió final. malgrat això, si esteu preparat per fer alguna obra per aconseguir tots els que ofereix Avada, les limitacions pel que fa al tipus de lloc web que podeu crear són, tal com implica el material promocional, gairebé il·limitades.

Per tenir una millor idea del que Avada pot fer pel vostre lloc web, dirigiu-vos a ThemeForest i feu una ullada al lloc oficial de demostració Avada..

A més, si busqueu una mica d’inspiració del tema “Avada”, feu una ullada a la nostra llista de 25 exemplars més impressionants d’Avada..

Què en penses d’Avada? L’utilitzaràs per al teu lloc?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map