Astra WordPress Theme Review: un tema ideal per a principiants amb 70 dissenys.

Ofertes de WordPress


Astra és un bonic tema de WordPress que es pot utilitzar per a carteres, blocs, empreses, botigues en línia i molt més.

La versió gratuïta s’està utilitzant en més de 200.000 llocs web i ofereix un suport fantàstic per als complements de WordPress creador de pàgines: us permet personalitzar tot el vostre lloc web mitjançant el personalitzador de temes de WordPress..

Astra us ofereix la possibilitat d’importar desenes de dissenys de llocs web d’alta qualitat, Astra us permet transformar el vostre lloc web amb un sol clic.

Podeu ampliar la funcionalitat actualitzant-vos a la versió professional del tema, però també hi ha disponibles diverses extensions gratuïtes.

En aquest article, us mostraré per què Astra és tan popular, us dirigirem a través de la versió gratuïta del connector i explicaré els avantatges de l’actualització a Astra Pro.

L’equip darrere d’Astra

Astra està desenvolupat per Brainstorm Force, una empresa de desenvolupament de WordPress que fa més de deu anys que opera i té més de 60 empleats..

Tema WordPress de Astra

No és d’estranyar que Astra s’integra amb els creadors de pàgines de manera tan eficaç, ja que Brainstorm Force va llançar les extensions de complement de Ultimate Addons for Beaver Builder i Ultimate Addons per a Elementor, de manera que tingueu una comprensió avançada del funcionament dels constructors de pàgines de WordPress..

També estan al darrere del complement de generació de plug-in i de correu electrònic Convert Pro, el complement de marcació de Schema Schema Pro i el complement de cartera WP Portfolio.

Converteix Pro

Brainstorm Force és increïblement actiu dins de la comunitat de WordPress. Freqüentment assisteixen a WordCamps d’arreu del món i els seus complements gratuïts de WordPress s’actualitzen regularment.

Què ofereix Astra?

Astra és un tema de WordPress molt personalitzable que té moltes funcions sorprenents.

És molt lleuger i els desenvolupadors asseguren que, amb les dades predeterminades de WordPress, un lloc web que utilitza Astra hauria de carregar en menys de mig segon. Han fet diversos passos per aconseguir-ho, incloent la inhabilitació de jQuery i la conservació de recursos de menys de 50kb.

Una cosa que distingeix Astra de molts altres dissenys és el suport propi per als populars constructors de pàgines de WordPress. S’integra perfectament amb creadors de pàgines com WPBakery Page Builder (abans Visual Composer), Beaver Builder, Thrive Architect, Elementor, Divi Builder, Brizy i Gutenberg.

Com veureu més endavant, el sistema de llocs d’inici requereix que utilitzeu Elementor, Beaver Builder, Gutenberg o Brizy. Tanmateix, només heu d’utilitzar un d’aquests quatre creadors de pàgines si importeu un disseny de lloc web.

Castor Constructor

El suport per als creadors de pàgines és un punt de venda important per a Astra, ja que hi ha molts temes de WordPress que no han estat dissenyats tenint en compte constructors de pàgines modernes. Això pot donar lloc a situacions en què una pàgina elegant creada per un creador de pàgines no s’ajusta bé al tema de WordPress activat.

Quan activeu Astra, es farà disponible una nova caixa de configuració quan editeu publicacions, pàgines i altres tipus de publicacions personalitzades. Podeu canviar molts paràmetres de pàgina comuns, com per exemple on es mostra la barra lateral i si el contingut té caixa o amplada completa. Aquí es poden desactivar funcions com la capçalera, el títol de la pàgina, la imatge destacada i la barra de peu de pàgina.

El fantàstic d’aquesta configuració és que podeu personalitzar com es veu tot a la pàgina per pàgina.

Quan es tracta de dissenyar, Astra us ha cobert. Qualsevol persona, independentment de la seva experiència tècnica, pot personalitzar el seu disseny de llocs web mitjançant el personalitzador de temes de WordPress.

Un dels problemes que molts usuaris de WordPress, inclòs jo, a vegades tenen que és difícil modificar el disseny d’un tema al vostre gust. Això no és cap cosa de preocupar-se per Astra.

Si activeu el connector Astra Starter Sites, podeu importar diversos dissenys de llocs web preconstruits.

Hi ha més de 70 dissenys disponibles i trobareu opcions predefinides per a blocs, empreses, botigues en línia, carteres i molt més.

Aquesta és una de les millors raons per utilitzar Astra, perquè bàsicament converteix 70 temes de WordPress en un (o 35 en un si feu servir la versió gratuïta).

Llocs web pre-construïts

Astra va ser dissenyat perquè els principiants poguessin crear llocs web professionals sense tocar cap codi. Tanmateix, el tema s’ha creat tenint present també els desenvolupadors.

Està preparat per als tipus de publicació personalitzats i ofereix un gran suport per a WooCommerce. El tema segueix els estàndards WCAG 2.0 i segueix les millors pràctiques de SEO. El disseny també està a punt de traduir i RTL.

Els ganxos i els filtres permeten als desenvolupadors inserir contingut als llocs web fàcilment, mentre que els no desenvolupadors poden utilitzar el complement gratuït Astra Hooks, que fa que la inserció de contingut i codi únics al lloc web sigui una brisa..

Astra és de codi obert al 100%, per la qual cosa, si voleu examinar el codi del tema, ho podeu fer a Github.

Personalització d’Astra

Astra es pot descarregar des de WordPress.org o directament des de l’àrea de temes de l’àrea d’administració de WordPress.

El tema no us obligarà a instal·lar cap complement de WordPress per funcionar, però haureu d’instal·lar el complement de WordPress Astra Starter Sites si voleu importar un disseny al vostre lloc web (més informació sobre això més endavant).

Trobareu la pàgina “Opcions Astra” al menú aparença de WordPress.

Aquesta pàgina és molt més que una pàgina de configuració, ja que totes les opcions del tema es troben dins del personalitzador de temes de WordPress.

Hi trobareu enllaços a opcions clau, així com enllaços a complements gratuïts i gratuïts que s’estenen a Astra, mentre que aquesta pàgina també enllaça a l’àrea de documentació Astra, al grup de Facebook i a la pàgina de contacte..

Opcions Astra

Totes les opcions de personalització es poden trobar al personalitzador de temes de WordPress, cosa que significa que podeu previsualitzar els canvis que feu en temps real. També podeu canviar el mode de previsualització d’escriptori a tauleta o mòbil.

Les opcions estan distribuïdes en vuit seccions de primer nivell i moltes subseccions. Aquesta disposició no encarada facilita trobar la configuració que voleu canviar, encara que teniu l’opció d’afegir un quadre de cerca al personalitzador de temes mitjançant un complement..

El personalitzador de temes de WordPress

Hi ha moltes opcions útils al personalitzador de temes de WordPress.

Per a les publicacions de bloc, podeu canviar l’estructura i habilitar i desactivar la informació meta. Al peu de pàgina, podeu canviar el disseny fàcilment i afegir text personalitzat.

També es poden modificar fàcilment els colors i la tipografia i també hi ha enllaços ràpids als vostres menús i widgets de WordPress.

Configuració de la publicació de bloc

Tingueu en compte que les captures de pantalla anteriors demostren quines opcions estan disponibles a la versió principal d’Astra. Si actualitzeu a la versió professional o instal·leu una de les moltes extensions de plugin gratuïtes disponibles, podreu veure moltes més opcions al personalitzador de temes de WordPress..

Llocs d’inici de Astra

El complement de WordPress d’Astra Starter Sites es fa referència a la pàgina principal Opcions d’Astra de la part dreta. Aquest complement és gratuït per descarregar.

Un cop l’heu activat, veureu una pàgina nova al menú d’aparició anomenada “Llocs Astra”.

Se us demanarà que escolliu el vostre creador de pàgines preferit: Elementor, Beaver Builder, Gutenberg o Brizy.

Si seleccioneu un disseny que utilitzi, per exemple, Gutenberg, haureu d’activar el creador de pàgines de Gutenberg perquè funcioni correctament. Això es deu al fet que cada disseny va ser creat mitjançant elements del creador de pàgines d’un complement del constructor de pàgines concret.

Seleccioneu Creador de pàgines

Quan hàgiu seleccionat un creador de pàgines, els dissenys de llocs web inicials es mostraran amb una nota sobre quants dissenys hi ha disponibles.

Es nota que 70 dissenys funcionen amb Elementor i Beaver Builder, deu amb Gutenberg, i 20 amb Brizy. Aquests dissenys es poden filtrar més per tipus de disseny: tot, bloc, negoci, comerç electrònic, gratuït i altres.

Llista de disseny

Els dissenys premium estan marcats amb una etiqueta “Agència”, que fa referència als paquets de l’agència Astra Pro.

En el moment d’escriure, hi havia 35 dissenys gratuïts i 35 dissenys premium.

L’estàndard de tots els dissenys, gratuït i premium, és molt alt.

Brainstorm Force ha fet un treball magnífic amb tot el sistema.

Quan seleccioneu un disseny, us mostraran una vista prèvia completa i, navegant per diferents pàgines, podreu fer entendre el que pot fer el disseny.

A la part esquerra de la pàgina hi ha una llista dels complements necessaris perquè el disseny funcioni correctament.

Per al disseny de l’Instructor de Ioga que podeu veure a la captura de pantalla següent, vaig tenir que instal·lar el formulari de contacte 7, Elementor i Ultimate Addons per a Gutenberg.

Els botons “Instal·la complements” a la part superior i inferior de la pàgina instal·laran tots els complements necessaris.

Em vaig trobar amb un petit problema en aquesta fase, ja que Elementor ja estava instal·lat al meu lloc web de prova de WordPress. Per tant, quan l’instal·lador va intentar instal·lar el complement, va dir que la carpeta de destinació ja existia. Per resoldre el problema, vaig haver de suprimir Elementor per poder tornar a instal·lar el connector des d’aquesta pàgina. Aquest és clarament un error que han d’adreçar en una futura actualització.

Un cop instal·lats tots els plugins, els botons “Instal·la complements” canviaran per “Importar aquest lloc”.

Previsualització i instal·lació del disseny

Un avís apareix quan trieu importar un disseny de lloc web. Es tracta d’un recordatori que no heu de realitzar la importació a un lloc web en directe i que no s’importaran imatges amb drets d’autor.

Importa l'avís al lloc

Un cop importat el disseny del lloc web, el botó canvia a “Fet. Mostra el lloc! ”. En fer clic en això, es carregarà el vostre lloc web i us permetrà veure com és el disseny.

A més d’un parell d’icones i imatges amb drets d’autor, el meu lloc web semblava idèntic al que es mostra a la zona de previsualització.

Consulteu la pàgina d’Astra Starter Sites al lloc web oficial d’Astra per veure una llista de tots els dissenys disponibles.

Extensió d’Astra amb complements gratuïts

A la pàgina Opcions d’Astra, veureu un quadre que diu que podeu ampliar Astra amb connectors gratuïts. Aquí hi ha un total de 12 complements.

Les publicacions no llistes & El complement de pàgines va ser creat per Nikhil Chavan, però tots els altres complements gratuïts enumerats van ser creats per Brainstorm Force.

Complements gratuïts Astra

Cinc dels complements gratuïts han estat dissenyats específicament per al tema d’Astra WordPress.

Hi ha un bon argument perquè aquesta funcionalitat addicional s’integri al tema principal, però agraeixo que, mantenint aquesta funcionalitat separada, mantenen la versió bàsica d’Astra Astra.

El complement Astra Hooks afegeix una nova secció Hooks al personalitzador de temes de WordPress per ajudar-vos a inserir fàcilment contingut, dreceres i Javascript..

Els fitxers visuals del tema d’Astra mostren totes les ubicacions del tema del tema Astra. També podeu veure aquests ganxos al lloc web oficial d’Astra.

Ganxos visuals de tema Astra

Pot recordar que anteriorment en aquest article vaig explicar com es poden configurar les configuracions meta, com el títol de la pàgina i la posició de la barra lateral per a cada pàgina del vostre lloc web. El connector Edició a granel d’Astra ajuda a reduir el temps que es necessita per ajustar aquesta configuració en diverses pàgines. Si voleu, podeu aplicar canvis per a centenars de pàgines alhora.

El complement de restabliment del personalitzador d’Astra afegeix una opció al personalitzador de temes per restablir tota la configuració. És un complement útil, tot i que em sorprèn que no s’hagi integrat directament al personalitzador de temes.

Un altre complement excel·lent de WordPress només per Astra és el Banner de la pàgina d’inici per al tema Astra. Tal com indica el nom del complement, això afegeix una opció al personalitzador de temes de WordPress per afegir un banner a la pàgina d’inici.

Permet canviar l’estil del banner, la imatge, el text, l’encoixinament i molt més.

Pàgina inicial Bàner per al tema Astra

Els altres complements gratuïts funcionen molt bé amb Astra, però també es poden utilitzar amb altres temes de WordPress.

Els tipus de lletra personalitzats i els tipus de lletra personalitzats es poden utilitzar per instal·lar fitxers de lletra personalitzats i tipus de lletra Typekit.

Si feu servir Gutenberg, potser voldreu provar els Ultimate Addons per a Gutenberg. Afegeix 16 blocs addicionals al creador de pàgines, com ara un quadre d’informació, els dissenys de publicacions i la llista de preus. Consulteu el seu lloc web oficial per veure les demostracions de cada bloc.

El gestor de barres laterals també és un complement útil. És una solució lleugera que simplifica el procés de creació de noves barres laterals i la seva gestió.

Complements últims per a Gutenberg

Les publicacions no llistes & El complement de pàgines es pot utilitzar per ocultar determinades pàgines del vostre lloc web dels motors de cerca. La cerca de personalitzadors també és un complement útil. Un cop activat, el personalitzador de temes de WordPress obtindrà una barra de cerca que us ajudarà a trobar les opcions més ràpidament.

L’últim complement gratuït que us recomanem és Templator. Aquest és un interessant nou complement que us permet guardar les pàgines i les plantilles al núvol. Podeu exportar-les a qualsevol lloc web.

De moment, només funciona amb Elementor. Tanmateix, afegiran el suport a Beaver Builder i Divi Builder en el futur. El servei és gratuït fins a finals del 2019.

Podeu obtenir més informació sobre aquest complement al lloc web oficial de Templator.

Astra Pro

És fàcil veure per què la versió gratuïta d’Astra s’instal·la a més de 200.000 llocs web. És fàcil d’utilitzar i ofereix una gran selecció de dissenys de llocs web i hi ha connectors addicionals disponibles que amplien la funcionalitat.

Si voleu desbloquejar tot el potencial del tema d’Astra WordPress, heu d’actualitzar a la versió premium.

Característiques d'Astra Pro

A més de rebre suport prioritari dels desenvolupadors, Astra Pro ofereix moltes noves funcions mitjançant mòduls. Els que comprin un dels paquets de l’agència també tindran accés a la biblioteca completa de disseny de llocs d’inici.

Amb Astra Pro s’inclouen un total de 18 mòduls professionals.

La majoria dels mòduls amplien i milloren la funcionalitat disponible al personalitzador de temes de WordPress. Podeu activar i desactivar els mòduls que considereu adequats..

Els colors & El mòdul de fons es pot utilitzar per canviar el color de gairebé qualsevol part del vostre disseny, mentre que el mòdul Tipografia afegeix moltes més opcions per personalitzar i dissenyar els vostres tipus de lletra. El mòdul Espaciatge afegeix més opcions per als marges i l’embossat.

Si voleu canviar més el vostre bloc o arxivar pàgines, haureu d’activar Blog Pro. Permet mostrar una bio de l’autor a sota de les publicacions del bloc, carregar una publicació anterior del bloc sota l’actual i eliminar el rellotge de la imatge destacada.

Mòdul de colors i fons

Astra Pro també afegeix moltes opcions de disseny addicionals.

Capçalera de mòbil permet mostrar una capçalera personalitzada en dispositius sensibles, com ara tauletes i telèfons intel·ligents.

Capçaleres Seccions afegeix una secció nova per sobre i per sota de la capçalera, útil per afegir pancartes i altre contingut. També podeu utilitzar el mòdul Encabezada enganxosa per mostrar una capçalera fixa a la part superior de la pàgina.

El mòdul Capçaleres de pàgina us permet crear capçaleres més avançades. Podeu mostrar el títol de la pàgina amb una imatge de fons gran i mostrar enllaços de navegació de pa ratllat.

Capçaleres de pàgina

Un dels mòduls més interessants és Nav Menu, que us permet transformar els vostres avorrits menús de navegació en complexos mega menús.

Podeu mostrar els elements del menú en columnes, utilitzar colors, utilitzar imatges de fons, ressaltar etiquetes i molt més.

Aquestes funcions addicionals poden millorar molt la navegació, ja que podeu mostrar molts més enllaços al mateix menú.

Menú de navegació

El mòdul Dissenys personalitzats us permet guardar dissenys personalitzats per a les vostres capçaleres, peu de pàgina, 404 pàgines i ubicacions de ganxo. Es poden desar dissenys i afegir-los fàcilment a altres àrees del vostre lloc web.

En canvi, el mòdul Dissenys del lloc millora el personalitzador de temes de WordPress proporcionant-vos un control més sobre l’amplada i el contenidor del disseny.

Desplaçar-se a la part superior us permet afegir un desplaçament al botó superior a la part inferior esquerra o a la part inferior dreta de les pàgines. Tens un control total sobre el seu estil i les mides de les icones, així com si es mostra en escriptoris, dispositius mòbils o en tots dos.

Footer Widgets ofereix set dissenys diferents per a la vostra zona de peu.

Tens el control sobre l’encoixinat i l’amplada de l’àrea de widgets. Els paràmetres de color i tipografia també estan disponibles.

Ginys de peu de pàgina

Els mòduls d’integració estan disponibles per a descàrregues digitals fàcils, WooCommerce, LearnDash i LifterLMS. Si activeu aquests mòduls, podreu obtenir més control sobre la integració d’aquests complements amb la configuració i l’estil del vostre lloc web.

L’últim mòdul és White Label, que podeu utilitzar per rebrandar Astra com a producte propi. Això és una cosa que les agències de disseny trobaran beneficioses, ja que evita que els clients sàpiguen quin és el tema de WordPress que l’agència està fent per crear el seu lloc web.

Crec que la majoria dels propietaris de llocs web que utilitzen Astra s’aniran actualitzant en un moment, ja que els mòduls addicionals desbloquegen centenars de noves opcions, especialment perquè Astra Pro només està disponible a partir de 59 dòlars a l’any.

Preu Astra Pro

Astro Pro és un tema de WordPress assequible. Aquells que vulguin actualitzar poden seleccionar un dels tres paquets, que inclouen els mòduls Astra Pro que heu cobert a la darrera secció.

El paquet Astra Pro costa 59 dòlars anuals, el paquet Agència Mini costa 169 dòlars anuals i el paquet Agència costa 249 dòlars anuals. Aquests paquets es poden comprar de forma vitalícia sense despeses anuals a un cost de 249 $, 499 $ i 699 $, respectivament..

Tots els paquets tenen una garantia de devolució del 100% sense embussos de 14 dies i no hi ha cap restricció a quants llocs web pugueu instal·lar el tema a.

Preu Astro Pro

El paquet Astra Pro us ofereix tots els mòduls Astra Pro i accés a assistència premium dels desenvolupadors de temes.

L’actualització al Mini Agency Bundle permet accedir a tots els dissenys de llocs web d’inici i al complement de cartera WP de Brainstorm Force..

També podeu seleccionar Addons últims per a Castor Builder o Ultimate Addons per a Elementor. Aquests dos connectors funcionen sense problemes amb Astra Pro, de manera que són un bon afegit.

A més de tot el que heu esmentat anteriorment, l’actualització al paquet complet de l’Agència us ofereix aquests dos complements de constructor juntament amb Convert Pro i Schema Pro.

Dit d’una altra manera, quan actualitzeu el paquet Agència complet, accediu a Astra Pro i a tots els altres productes de Brainstorm Force..

Quin paquet Astra Pro heu de triar?

El paquet Astra Pro és adequat per a vosaltres dependrà dels vostres requisits i del vostre pressupost.

El paquet d’entrada és perfecte si no necessiteu accés a dissenys addicionals de llocs d’inici i no voleu utilitzar cap complement complementari que es vengui Brainstorm Force..

Garantia de devolució de diners Astra Pro

Per compte propi, WP Portfolio compta des de 49 dòlars a l’any, Ultimate Addons per a Beaver Builder des de 69 dòlars a l’any, Ultimate Addons per a Elementor a partir de 49 dòlars l’any, Converteix Pro a partir de 99 dòlars l’any i Schema Pro a partir de 79 dòlars anuals.

Si ja teniu previst comprar alguns d’aquests complements, té sentit actualitzar-vos a un dels paquets de l’agència. Si no, us recomanaria estalviar diners i complir el paquet d’entrada.

Pensaments finals

Sens dubte, Astra és un dels millors temes gratuïts de WordPress.

El tema us permet importar fàcilment desenes de dissenys de llocs web d’aspecte professional i hi ha una bona selecció de plugins gratuïts que amplien la funcionalitat.

Estic segur que la majoria d’usuaris apreciaran que totes les opcions també es troben dins del personalitzador de temes de WordPress, ja que facilita la personalització.

Malgrat que la versió gratuïta sigui sòlida, crec que la majoria dels usuaris de WordPress que utilitzen Astra en un lloc web en viu acabaran actualitzant-se a Astra Pro.

Des de només 59 dòlars anuals, us ofereix assistència premium i centenars de noves opcions de disseny i disseny. Aquells que seleccionin un paquet d’agència també podran utilitzar els dissenys de llocs web inicials marcats com a “Agència” i podran descarregar altres complements premium Brainstorm Force..

Nota: si us interessa mirar alguns exemples de llocs que realment usen Astra, aquí teniu un aparador excel·lent.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me