45 millors empreses / botigues de temàtica WordPress (2020)

Ofertes de WordPress


Al món de WordPress, el tema escollit determinarà la seva aparença del lloc web i, fins a cert punt, el funcionament. Tot l’estil del vostre lloc (la disposició, les imatges i la tipografia) provenen del codi del vostre tema. Per tant, escollir el proveïdor de tema de WordPress adequat és una de les decisions més importants que haureu de prendre.

No hi ha pressió llavors.

I per empitjorar, escollir un tema no és tan senzill com triar el vostre disseny favorit: molta més decisió entra en aquesta decisió. De fet, hi ha bastant a considerar: la qualitat del codi, les funcionalitats integrades, la facilitat de configurar el tema, l’optimitzat per a la velocitat i el SEO, pot integrar-lo amb els vostres plugins favorits de tercers. , es proporciona suport, etc, etc, etc.

Anem a sortir primer totes les males notícies. Usuaris indecisos, fixeu-vos ara: hi ha centenars, potser milers, de bons desenvolupadors de temes.

Per descomptat, no tots els proveïdors de temes es creen iguals, i és aquí on us pot ajudar una mica de coneixement, i és per això que som avui: alinear 45 de les millors empreses de temes de WordPress que hi ha..

Tria en funció de la qualitat, reputació, popularitat, longevitat, mida i una mica de sentiment. Aquí va…

(no figuren en cap ordre en concret)

1. Temes elegants

Comencem amb una de les botigues temàtiques de WordPress més populars de tots: Temes elegants (nota: llegiu la nostra ressenya completa.

Fundada el 2008, Elegant Themes ha continuat atraient a uns 350.000 clients impressionants amb la seva col·lecció de 87 temes, així com alguns plugins capdavanters al mercat utilitzats de forma adequada. El seu tema emblemàtic és, per descomptat, Divi, un èpic tema polivalent amb tones de funcionalitats i versatilitat gairebé inacabable.

Tota la col·lecció de temes elegants està disponible amb una única membresia, amb preus a partir de 69 dòlars / any, que són inferiors a 0,80 ¢ per tema!

Lloc web oficial: veure ofertes

2. StudioPress

StudioPress (nota: llegeix la nostra ressenya completa és l’equip de disseny del famós framework Genesis, la base de més de 500.000 llocs web. El framework Genesis aporta un disseny net, dissenys personalitzats i una poderosa seguretat a la taula..

StudioPress també ofereix algunes novetats: llocs de WordPress allotjats. Això vol dir que no caldrà que us registreu en un compte d’allotjament personal; simplement deixeu que StudioPress s’ocupi de tot. La infraestructura també és de primer ordre i la converteix en una de les opcions més escalables al voltant. A més, tindreu tot l’equip de suport de StudioPress ben comunicat durant tot el dia, per si alguna cosa no funciona.

Els plans del lloc web allotjat comencen a partir de 24 dòlars / mes i inclouen 20 temes de màxima qualitat.

Pàgina web oficial

3. WPMU DEV

Pocs noms de l’esfera de WordPress són més grans que el de WPMU Dev. El seu equip de desenvolupadors intern ha creat un dels clubs WordPress més atractius, ple de funcions fantàstiques que us ajuden a obtenir el màxim absolut del CMS preferit del món..

Inclou l’excel·lent tema Upfront, que s’ofereix amb l’edició de front-end en temps real, tones de mòduls creadors de pàgines potents i vuit plantilles d’inici per posar-vos en funcionament. També ofereix arrossegar i deixar anar en el sentit més veritable: podeu canviar la mida de qualsevol element només arrossegant-lo a la mida preferida, de la mateixa manera que es faria una imatge a Microsoft Word.

Els preus comencen a partir de 49 dòlars / mes, i els membres també gaudeixen de més de cent plugins premium. De fet, la llista inclou complements dedicats per a l’optimització de velocitat, SEO, comerç electrònic i seguretat del lloc web, bàsicament, tot el que possiblement necessiteu.

Pàgina web oficial

4. Premsa de paper gràfic

Graph Paper Press és una botiga de temes de WordPress dirigida a artistes i fotògrafs. Els seus temes presenten increïbles dissenys mínims, proporcionant una plataforma sense cobrir que permet al vostre treball fer la conversa.

Hi ha 38 temes premium disponibles, amb preus d’accés massiu a partir de 99 dòlars / any.

Tot i això, la veritable diversió comença quan combinem els temes de Paper Paper Press amb el seu complement de Venda de suports. Novament dirigit a artistes i fotògrafs, el connector us permet crear belles galeries per mostrar el vostre art i, en definitiva, vendre-ho en formats digitals o estampes físiques. Si es combina una llicència anual de venda de mitjans amb els 38 temes, costa només 149 dòlars per any.

Lloc web oficial: veure ofertes

5. MyThemeShop

Amb només tímid de 350.000 clients, MyThemeShop (nota: llegeix la nostra ressenya completa és un dels desenvolupadors de temes més ben consolidats del món de WordPress.

Els seus temes estan dissenyats tenint en compte el rendiment, garantint temps de càrrega ràpids i la millor experiència d’usuari front-end possible. Hi ha moltes funcions de fons, però, inclòs un dels panells d’opcions més complets i versàtils al voltant. Des d’aquest tauler, fins i tot, podeu importar contingut fictici per reproduir la demostració del tema en pocs segons; un lloc com aquest proporciona el marc necessari per crear el lloc amb el vostre propi contingut..

La col·lecció de 91 temes premium de MyThemeShop es pot accedir per només 87 $ a l’any o podeu comprar temes individuals entre 29 i 59 $.

Pàgina web oficial

6. iThemes

iThemes (nota: llegiu la nostra ressenya completa és un dels noms més importants del món de WordPress, gràcies principalment als complements de seguretat i còpia de seguretat del seu lideratge al mercat – iThemes Security i BackupBuddy. Tot i això, com el nom de l’empresa indica, els temes encara són una part clau de el negoci.

Per començar, iThemes ha reunit més de 100 temes com a part de la seva gamma Builder. Els temes del creador tenen la possibilitat de produir dissenys personalitzats innovadors, la qual cosa us permet flexionar els músculs creatius. També hi ha més de 30 temes de comerç electrònic, ideals per a qualsevol persona que alimenti la seva botiga amb el complement Exchange iThemes..

A més dels temes de Builder, iThemes emmagatzema una gamma clàssica i Allure. En total, això significa un màxim de 200 temes. Gaudiu del tot amb un forfet d’accés, que costarà només $ 197 / any.

Pàgina web oficial

7. Temificar

Themify (nota: llegeix el nostre comentari complet és l’especialista en temes de WordPress i arrossega i deixa anar.

Cadascun dels seus més de 40 temes s’envia amb la seva famosa funcionalitat del creador de pàgines arrossegar i deixar anar. Això vol dir que podeu personalitzar infinitament qualsevol tema de Themify de dalt a baix, oferint-vos la plataforma per elaborar el vostre lloc de somni.

Amb temes dirigits a llocs web de revistes, botigues de comerç electrònic i bloggers, per citar només alguns, també es pot oferir alguna cosa per a tots els membres de Themify. Els preus comencen a partir de només $ 59 / any.

Lloc web oficial: veure ofertes

8. Temes de Tesla

De tots els clubs de temes de WordPress, TeslaThemes és, sens dubte, el que representa el millor valor. La seva és una col·lecció de temes de 66 forts, amb un preu de només 59 dòlars / any.

Tesla s’enorgulleix de la qualitat dels dissenys, que queden perfectament nets i incorporen moltes funcionalitats avançades. També els temes són de gran qualitat, de manera que val la pena dedicar una estona de temps a les demostracions.

Si preferiu comprar un tema únic, podeu fer-ho per 48 $. Tot i això, amb 65 temes addicionals per només 11 dòlars més, per a mi, l’adhesió al club no és una idea important!

Lloc web oficial: veure ofertes

9. CSSIgniter

Voleu construir un lloc web preciós amb el mínim enrenou? CSSIgniter podria ser una de les vostres millors apostes.

Els temes de CSSIgniter inclouen un procés de configuració súper racionalitzat, a més de poder instal·lar tant o menys contingut fictici com el vostre lloc necessiti. També hi ha una col·lecció de 81 temes premium de totes les formes i mides, de manera que no és difícil trobar un disseny que s’adapti a les vostres necessitats.

Podeu accedir a tots els 81 temes per tan sols 79 $ / any, que són inferiors a 1 dòlar per tema!

Lloc web oficial: veure ofertes

10. WPZOOM

WPZOOM s’especialitza en la creació de temes WordPress de qualitat professional, amb 36 publicats fins a la data. Durant els seus vuit anys en funcionament, molts temes han estat utilitzats per nombroses marques que es poden reconeixer a l’instant: UNICEF, Bloomberg, Citroën i Groupon. No són dolents els noms de la llista de clients, eh?

Els seus temes estan també dissenyats per a usuaris de tots els nivells d’experiència. Com a tal, compten amb un procés de configuració intuïtiu i racionalitzat (completat amb una instal·lació de contingut demostratiu d’un clic) i un equip d’assistència més destacat, tal i com va rebre el 97% dels usuaris. En cas que tingueu cap problema, assegureu-vos que WPZOOM farà tot el que estigui a l’abast per tornar-vos al camí correcte..

Els temes de WPZOOM han rebut un detall de 69 dòlars cadascun o podeu comprar el lot a partir de 99 dòlars.

Pàgina web oficial

11. Themezilla

Themezilla ha produït alguns dels millors temes que es poden trobar al món de WordPress. Això s’aconsegueix cortesia de la filosofia al cor de l’equip de disseny: prioritzar el disseny net i molt d’espai blanc. El resultat? Llocs amb aspecte professional que garanteixen un pas més de la competició.

Themezilla també ha estat pionera en un nou servei de comerç electrònic anomenat Zillacommerce. Essencialment, fusiona el poder de WordPress i Spotify: utilitzeu WordPress per crear el vostre lloc, alhora que utilitzeu la funcionalitat de Shopify per alimentar la vostra botiga. És una bona opció per a qualsevol persona que busqui una alternativa WooCommerce.

Les llicències Single Themezilla us donaran un import de 59 $. Tanmateix, entre els més prudents preferiu els membres de Themezilla de 199 dòlars, que inclou el seu complement complet de 27 temes.

Pàgina web oficial

12. Temes impressionants

Temes impressionants han produït una bonica col·lecció de temes WordPress amigables per a principiants. Cada tema es pot instal·lar i configurar en pocs minuts, amb personalitzacions fetes amb uns quants clics de ratolí simples.

Més enllà de la simplicitat, els temes també semblen importants. Cadascun utilitza dissenys moderns i nets, amb temes dedicats a llocs web d’escoles, construcció, aplicacions i músics.

Es poden comprar llicències individuals per 39 dòlars cadascuna. Tot i això, podeu provar-ho abans de comprar amb versions Lite de diversos productes Theme Awesome disponibles al dipòsit oficial de WordPress.

Pàgina web oficial

13. TemaFús

ThemeFuse és un dels clubs temàtics de WordPress més versàtils, amb temes adequats per a qualsevol propòsit: temes de restaurants, empreses i revistes per citar només alguns.

El producte més popular és The Core, que segueix la tendència recent cap a potents temes polivalents. Inclou un creador de pàgines visuals intuïtiu i personalitzacions interminables amb un clic de botó. El tema també s’envia amb 20 plantilles de demostració que podeu importar, amb demostracions creades per a casaments, fleques, organitzacions benèfiques, universitats i empreses d’arquitectura..

L’adhesió al club comença a partir de 195 dòlars / any per a més de 45 temes. Els desenvolupadors també demanen als membres del club que juguin un paper actiu per decidir quin estil de tema produeixen a continuació.

Lloc web oficial: veure ofertes

14. Premeu75

Press75 ha creat alguns dels temes més impressionants visuals de l’espai WordPress. Els seus dissenys professionals utilitzen línies netes i molt d’espai blanc, creant un aspecte molt memorable. I, eliminant elements de disseny innecessaris que actuen com a distracció, el contingut és fonamental.

Tot i que Press75 ha dissenyat els seus temes tenint en compte la usabilitat, tots necessitem una mà per tant. Cadascun dels temes s’ofereix amb una extensa documentació i passos de vídeo fàcil de seguir. Per a aquells llocs més difícils, també podeu contactar amb el personal d’assistència experimentat que farà tot el possible per tornar-vos al camí.

Press75 ha publicat 21 temes fins a l’actualitat i té un preu de “All Themes Pack” a tan sols 99 dòlars, una veritable oferta als meus ulls..

Pàgina web oficial

15. Termetria

Themetry es factura com a botiga de WordPress anti-ThemeForest. En lloc d’inundar els seus temes amb opcions innecessàries, cada producte de Themetry es construeix amb senzillesa.

L’experiència de Themetry va ser dissenyada per ser el més indolora possible, amb una configuració molt fàcil, un munt de tutorials i un equip de suport ben conegut. Els temes també són magnífics, construïts per mestres artesans complint els darrers estàndards de WordPress.

Themetry ha publicat vuit temes fins a la data i podeu accedir al lot per només $ 99 / any.

Pàgina web oficial

16. Pixelgrade

Pixelgrade és una joia oculta, que ofereix alguns dissenys que cauen mandíbula garantits per enganxar els visitants.

Pixelgrade adopta un enfocament creatiu per crear temes adequats amb finalitats específiques (per exemple, restaurants, revistes o temes de fotografia). Aquest enfocament creatiu es fa evident en tota la seva feina, amb alguns dels dissenys més singulars que trobareu.

Aquests dissenys atrevits i impressionants no resulten barats, però cada tema de Pixelgrade té un cost de 225 dòlars. Tanmateix, si sou seriosos per portar la vostra empresa al següent nivell, val la pena la inversió.

Pàgina web oficial

17. Temes d’Obox

Obox Themes ha estat al voltant des del 2009 i durant aquest temps ha adquirit el negoci de més de 200.000 clients.

Els temes d’Obox és més conegut com l’equip del tema d’excel·lent tema de Builders Site Builders. Capes us permet crear llocs web impressionants, construïts des de la base mitjançant widgets; això significa que podeu visualitzar el vostre lloc en temps real directament des del personalitzador de WordPress. És possiblement el creador de llocs de WordPress més senzill de tots.

Podeu comprar un tema individual a partir de 49 dòlars o recollir la col·lecció completa de 27 per 299 dòlars.

Lloc web oficial: veure ofertes

18. forn temàtic

Llançat per Oliver Dale de WPLift el 2012, Theme Furnace ha creat un bonic club format per temes de WordPress professionals i d’alta qualitat..

El forn temàtic ha fet sonar les campanes i els xiulets innecessaris a favor de temes racionalitzats i sense problemes, i que són bones notícies per a la velocitat i el rendiment del lloc. Els temes també eviten panells d’opcions complexes, en lloc d’utilitzar el personalitzador de WordPress per fer edicions en directe. I si no n’hi hagués prou, cada tema s’envia amb la documentació de la millor qualitat, redactada pels propis desenvolupadors.

Amb 22 temes, l’adhesió és super assequible amb només 49 dòlars / any.

Pàgina web oficial

19. Temes de granotes

A continuació, FrogsThemes: més coneguts com a desenvolupadors del tema més venut d’Avada.

Els temes es descriuen millor com a estil professional i professional en el seu disseny, cadascun construït a sobre del marc de FT Options Framework. Hi ha moltes funcions i funcionalitats potents, com ara un creador de pàgines, espais de widget dinàmics i una biblioteca de tipus de llarga extensió.

Ja podeu adquirir accés a més de 25 temes de granotes com a part del club. Els preus comencen a partir de 47 dòlars / any, i la membresía de tota la vida i el suport de la prima costen 147 dòlars fixos. Nota: Avada és no disponible amb membres del club.

Lloc web oficial: veure ofertes

20. Temes del motor

Ara per a una de les empreses temàtiques més innovadores que trobareu: EngineThemes (nota: llegiu la nostra ressenya completa).

Cada tema està construït per a un propòsit específic: considereu directori, hotels, borsa de treball i llocs web de béns immobles. També hi ha temes més generals per a llocs de blocs, autònoms i llocs d’una sola pàgina. Cada tema es lliura amb totes les funcionalitats prèvies a la feina, a més de diverses funcions més generals, com ara un creador de pàgines i una edició front-end..

Si compreu els 13 temes que us permetrà, us serà de 299 dòlars / any. Tanmateix, en funció dels temes que necessiteu, un paquet prim que conté quatre dels temes més populars està disponible per 199 dòlars / any.

Pàgina web oficial

21. Temes Regne

Després d’haver llançat el camí enrere el 2010, la longevitat de Themes Kingdom no és sorprenent. En poques paraules: els seus temes són els més elegants que trobareu, tal com demostra la seva base d’usuaris de 100.000 habitants.

Temes El Regne prioritza la quantitat per la qualitat, amb una col·lecció relativament petita d’11 temes. Tot i això, amb dissenys nets i mínims, no pot resistir més que els seus clubs més grans. Els temes costen 49 dòlars cadascun o només 89 dòlars per any per accedir completament.

Tot i que els seus temes són molt fàcils d’utilitzar, Themes Kingdom també gestiona un servei d’allotjament de WordPress gestionat, assegurant que el vostre lloc web sigui completament segur, en línia i en forma de punta. És una mica diferent i perfecte per a tots els usuaris que necessiten una ajuda.

Lloc web oficial: veure ofertes

22. Disseny Anariel

Anariel Design és un desenvolupador de temes nínxols d’Alemanya. La seva ètica és senzilla: “construïm temes únics perquè puguis crear llocs web únics”. I fins ara, funciona realment.

Hi ha una qualitat personal de tots els seus temes, i els desenvolupadors fan tot el possible per assegurar-se que no hi hagi problemes. Això garanteix llocs web ràpids i optimitzats amb SEO que els agradarà als vostres visitants. I, si us enganxeu, l’equip també es compromet a proporcionar un suport realment útil.

Amb 22 temes actuals, la subscripció a Anariel Design comença a un preu assequible de 59 dòlars durant sis mesos. Actualitzeu-vos a una membresia de 12 mesos per 89 €, o membres de la vida per 199 $, i també rebeu una configuració de tema gratuïta.

Pàgina web oficial

23. CR3ATIV

CR3ATIV ha produït alguns dels temes més impressionants de WordPress que es poden trobar. A més dels bells dissenys, els desenvolupadors s’enorgulleixen de la qualitat del seu codi, destacant especialment la seva sensació de “inundació”. Aquesta és una gran notícia per al vostre lloc: el vostre lloc es carregarà més ràpid i més alt i els vostres visitants es beneficiaran d’una experiència durant tot el dia més agradable.

La filosofia dels desenvolupadors és senzilla: els temes són de disseny, els plugins són de funcionalitat. Això vol dir que els temes CR3ATIV només contindran la funcionalitat dels ossos nu que és absolutament necessària perquè el tema funcioni correctament. Això ens torna a la naturalesa “lliure d’inflat” dels temes: porten un equipatge mínim i els temps de càrrega són ràpids. Si voleu que les funcions avançades complementin els temes de CR3ATIV, consulteu la seva gamma de complements.

Hi ha 11 temes a la col·lecció CR3ATIV, amb els temes adquirits individualment al voltant dels 49 dòlars.

Pàgina web oficial

24. Bluchic

Bluchic és la primera botiga de temes de WordPress centrada en el femení de la llista d’avui. Està especialitzat en la producció de temes dirigits a dones emprenedores i bloggers, que volen un lloc web d’aspecte professional que mantingui qualitats femenines.

I perquè tots podríem ajudar-nos a atreure més visitants al nostre lloc, Bluchic també ofereix kits de màrqueting, es tracta bàsicament de plantilles de mitjans socials amb marca del tema escollit..

Els temes costen 79 dòlars cadascun o podeu accedir a la col·lecció de 21 temes de Bluchic, que val més de 1400 dòlars, per només 297 dòlars / any.

Pàgina web oficial

25. Temes Bizz

BizzThemes s’especialitza en la producció de temes per a negocis basats en lloguer i cita. Com a tal, hi ha una estricta integració amb WooCommerce (per cobrar pagaments) i també amb Google Calendar Sync 2.0.

Com que els seus temes requereixen una funcionalitat relativament especialitzada, BizzThemes ha desenvolupat els seus propis plugins “interns” per a la feina. Aquesta funcionalitat inclou afegir la programació de cites al nucli de WooCommerce i la introducció de la lògica condicional als menús i àrees de widget.

L’adhesió al club us restituirà 199 dòlars, que inclou accés a 13 temes i els tres complements, més l’ús en dominis il·limitats.

Pàgina web oficial

26. TemaZee

ThemeZee és un altre desenvolupador de temes de WordPress originari d’Alemanya. És especialista en crear temes de revistes, de fet, només produeix temes de revistes.

Els temes de les revistes són coneguts per dissenys relativament complexos, amb molt contingut a la pantalla en qualsevol moment. Com a tal, tindreu el gust de saber que els temes de ThemeZee utilitzen el personalitzador de WordPress per ajudar-vos a organitzar el vostre contingut i configurar el disseny..

ThemeZee ofereix 21 temes premium i sis complements dedicats a la revista als socis del club, a un preu de 59 € / any. Impressionant, també ofereix una versió gratuïta de tots els 21 temes del dipòsit oficial. Per descomptat, aquestes versions gratuïtes paqueten menys funcions i personalitzacions.

Pàgina web oficial

27. Temes d’eslòcols

Slocum Themes ha estat una reputació per combinar temes fàcils d’utilitzar amb un equip d’assistència molt útil per ajudar-vos a sortir de qualsevol lloc enganxós..

Els temes també estan construïts per integrar-se amb molts dels principals plugins del món de WordPress, com ara WooCommerce, Formulari de gravetat i Descàrregues digitals fàcils. Lleneu un munt d’opcions de personalització i teniu una col·lecció de temes bonics que podeu adaptar a les vostres necessitats.

Els temes tenen un preu de 59 $ cadascun o $ 99 per als nou nou, a més podeu pagar 99 dòlars addicionals perquè l’equip de Slocum Themes configuri el vostre lloc..

Pàgina web oficial

28. Temes Gabfire

Gabfire Themes està format per un petit equip de desenvolupadors altament qualificats. Aquests desenvolupadors han estat de gran abast per crear la millor experiència possible per a l’usuari per a vostès, amb llocs web que són indolors per configurar i són fàcils de fer.

Això és encara més impressionant si es consideren els dissenys relativament complexos i d’estil de revista. I, si no podeu saber res per vosaltres mateixos, feu un missatge de correu electrònic al personal d’assistència que farà tot el possible per ajudar-vos. Alternativament, dirigiu-vos a la extensa documentació i tutorials de vídeo inclosos amb cada tema..

Els temes estan disponibles al lloc web de Gabfire per 59 $.

Pàgina web oficial

29. TemaIsle

ThemeIsle és una altra botiga de temes de WordPress molt estimada, coneguda pels seus magnífics dissenys i la seva màxima qualitat.

Tot i ser un actor important en el mercat de temes premium, ThemeIsle també atén usuaris més conscients del pressupost. Fins ara, ha publicat 37 temes gratuïts de WordPress al directori oficial: és una de les maneres que ThemeIsle retorna a la comunitat de WordPress..

Podeu descarregar els temes més de 20 temes premium ThemeIsle fent més de 99 dòlars per any. Aquesta etiqueta de preu també inclou suport, vídeos tutorials gratuïts de WordPress i un any d’allotjament gratuït compartit.

Lloc web oficial: veure ofertes

30. Temes de tinta

Amb més de 500 temes actuals, InkThemes ha de tenir la selecció més àmplia de temes de WordPress del món.

D’aquesta enorme col·lecció, hi trobareu alguns dels temes de WordPress “més nets”. Així, si sou un fabricant de gelats, un ciclista professional o en el negoci de la construcció de gossos, hi ha un tema preparat per a vosaltres..

Els temes es poden comprar de forma individual o podeu subscriure-us per subscriure’s per desbloquejar 47 dels millors productes d’InkThemes per 147 dòlars / any.

Pàgina web oficial

31. La temàtica foneria

La temàtica foneria ha estat en funcionament des de fa nou anys i la converteix en una de les botigues temàtiques més establertes en la llista d’avui. Com a tal, és un nom en què pots confiar.

La companyia és coneguda per la qualitat del seu codi, els seus dissenys moderns i els seus útils tutorials de vídeo. Més recentment, ha integrat tipus de lletra Typekit de grau professional amb els seus temes, garantint que el text del vostre lloc tingui un aspecte negre, agut i impactant..

Podeu comprar tots els 11 temes de la fosa de temes per només 79 $.

Pàgina web oficial

32. Crocoblock

Crocoblock és un club de WordPress de ràpid creixement: llança cada mes dos temes impressionants, de manera que sempre hi ha alguna cosa nova disponible. Crocoblock també es pren seriosament els seus compromisos d’assistència, amb un xat en directe que ofereix resolucions instantànies: és difícil de superar.

Els temes més populars entren dins de la categoria de comerç electrònic, i els temes Crocoblock ofereixen integracions WooCommerce o Jigoshop. Els temes també es poden personalitzar, amb molts dissenys únics disponibles en pocs clics.

La programació de llançament ràpid significa que Crocoblock ara ofereix 137 temes, amb una participació tot inclòs que té un cost de només 69 $. Amb un valor de 100 €, un valor seriós.

Pàgina web oficial

33. ThemeTrust

Si busqueu dissenys atemporals, no busqueu més que ThemeTrust el proper tema de WordPress. Utilitza dissenys molt nets i minimalistes, que tenen una aparença impressionant.

Sense elements de disseny excessivament cridaners que competeixen per l’atenció, aquesta filosofia posa el vostre contingut com a punt focal: ja sigui una paraula escrita o una imatge bonica.

ThemeTrust han publicat 19 temes fins a la data, que es poden adquirir per 49 € la peça.

Pàgina web oficial

34. Temes Greta

Com a botiga temàtica, GretaThemes és relativament petita, amb només quatre temes actuals. Tot i això, la qualitat dels seus dissenys és impressionant, amb un estil super elegant que realment destaca de la multitud.

Els temes es combinen amb una configuració senzilla amb moltes opcions de personalització. De fet, mitjançant la importació de contingut demostratiu i la reproducció amb el tauler de control, podeu tenir un lloc web molt bonic creat en pocs minuts..

De moment, GretaThemes se centra principalment en el mercat lliure, però recentment ha llançat un primer tema premium, Bayn, que costa 59 $. Espereu grans coses de Greta en un futur no gaire llunyà!

Pàgina web oficial

35. Temes Nimbus

Els temes de Nimbus només podrien presumir un nombre reduït de temes (deu fins a la data), però aquests temes han aconseguit alguns quilòmetres greus amb només un milió de descàrregues..

La raó del seu èxit? Un disseny magnífic i un compromís constant amb proporcionar suport a nivell mundial. Si no teniu prou experiència amb WordPress, no hauríeu de tenir problemes per començar a funcionar gràcies a l’assistència de Nimbus Themes..

Els temes únics costen 39 $ cadascun, mentre que la targeta d’accés total costa 99 $. A causa de l’assistència de gran nivell, a més dels temps de resposta super ràpids, els temes Nimbus cobren 15 dòlars addicionals addicionals per accedir sense límits a un equip de suport “de la millor classe”..

Pàgina web oficial

36. Temes de matriu

Array Themes ha estat en el joc des del 2009, i des del primer moment ha tingut una filosofia senzilla: crear temes WordPress ben codificats i ben dissenyats.

Els seus temes són sempre nets i moderns, sovint sense les campanades i els xiulets que compliquen massa els temes dels competidors. Això us permet tenir un lloc web sense nivell professional i professional.

Podeu adquirir una membresia al club per només 89 dòlars / any, que desbloqueja l’accés a tots els 18 Temes de Matriu.

Pàgina web oficial

37. CyberChimps

A continuació tenim CyberChimps. Els seus temes s’especialitzen en la creació de llocs web fàcils de construir, amb moltes funcions útils integrades: arrossegar i deixar anar, botons de compartició social i tipus de lletra personalitzables per anomenar una petita mostra. Això els fa perfectes per a constructors de blocs menys experimentats, que volen crear un lloc web d’aspecte fantàstic sense els mals de cap.

Hi ha 43 temes a la col·lecció CymberChimps, a més de sis complements. L’adhesió al club costa només 49 dòlars per any.

Aquesta adhesió anual també inclou una configuració d’un lloc web sense cap cost addicional. Simplement feu una compra, després asseureu-vos i relaxeu-vos ja que l’equip de CyperChimps instal·la WordPress i configura el vostre lloc amb l’estil de la vostra demostració favorita: un estalvi de temps real..

Pàgina web oficial

38. Forma5

Shape5 és principalment un desenvolupador de Joomla, però també ha creat una bonica col·lecció de 79 temes de WordPress.

Amb poc menys de 300.000 clients, Shape5 ha rebut molts comentaris al llarg dels anys i constantment s’esforça a donar a la seva creixent comunitat els dissenys que demanaven. Com a tal, es posa un èmfasi important en el suport i la usabilitat d’alta qualitat. Podeu estar al dia amb un lloc web completament complet, amb contingut demostratiu, en pocs minuts..

L’adhesió anual de Shape5 comença a partir de 99 dòlars / any, donant-vos accés sense restriccions a tota la gamma de temes i complements.

Lloc web oficial: veure ofertes

39. Temes ascendents

UpThemes ofereix la seva col·lecció de temes de 40 contrats amb hosting gestionat per 18 dòlars al mes. Tenint en compte que els temes valdrien més de 1.000 dòlars si es compren de forma individual, aquest valor no és gens dolent.

Això converteix UpThemes en una de les millors companyies temàtiques si voleu evitar maldecaps: tot es gestiona en nom vostre. El servei integral inclou migracions il·limitades de llocs web i un plafó d’allotjament únic que us permet accedir a tots els taulers de taula de WordPress.

Els temes són, a més, impressionants i que incorporen un munt de dissenys únics.

Pàgina web oficial

40. Restaurat 316

A continuació hi ha una altra botiga temàtica dirigida a dones emprenedores: 316 restaurats.

Com a tal, podeu esperar dissenys altament professionals però amb petits tocs femenins que garanteixin que el vostre lloc destaqui de la multitud i cridi a la vostra demografia objectiu. L’empresa també ofereix una gran quantitat d’orientació i un bon rastreador d’empreses de marca, perfecte per gestionar i organitzar tot allò fora de línia amb el vostre lloc web.

No hi ha membres de club disponibles fins ara, però els 19 temes de la col·lecció Restaurada 316 es poden comprar per 75 dòlars cadascun.

Pàgina web oficial

41. TemaMoltral

ThemeShift ha estat al joc des del 2009. La seva filosofia prioritza la qualitat a la quantitat, amb una col·lecció que conté només dos temes. Tanmateix, aquests temes són elegants i versàtils i s’adapten a gairebé qualsevol propòsit.

Els dos temes vénen carregats de funcions, inclosa la integració de WooCommerce, widgets personalitzats i impressionants fons de paralaxi. També podeu personalitzar els temes de manera àmplia.

Els temes es poden comprar individualment per 39 dòlars o com a parella per 99 dòlars. La darrera etiqueta de preu es justifica en incloure una llicència per a dominis il·limitats i accés a assistència sense restriccions..

Lloc web oficial: veure ofertes

42. Temes de menta

Els temes de Mint s’especialitzen en la creació de temes artesanals amb finalitats específiques (per exemple, llocs web d’església, paisatgisme o música.

Per descomptat, tots els usuaris volen que el seu lloc web sigui propi, així que Mint Themes s’envia amb un munt de personalitzacions intuïtives. N’hi ha prou amb uns clics de ratolí per crear el vostre propi esquema de colors, ajustar el disseny i ajustar el disseny.

Cada tema es pot adquirir individualment per 79 $. No obstant això, els caçadors de ganga preferiran el paquet de 169 dòlars que desbloqueja tots els 11 temes de la Moneda.

Lloc web oficial: veure ofertes

43. Tema del coet

Tot i que principalment és un club de plantilles de Joomla, RocketTheme també acumula una gran quantitat de temes de WordPress de gran qualitat – més de 100, de fet.

Els temes es basen en el seu innovador marc Gantry 5, que fonamenta tots els temes Joomla i WordPress, i més recentment, els gravats. Aquest marc proporciona una plataforma robusta que garanteix que tots els temes RocketThe siguin fàcil d’utilitzar, altament personalitzables i compatibles amb tots els complements de tercers..

Els temes es poden comprar individualment al voltant dels 49 dòlars o com a lot de treball, amb membres del club amb un cost de 99 dòlars per any..

Pàgina web oficial

44. Tema Junkie

El tema Junkie ha estat connectat des del 2009 i durant aquest temps ha afegit més de 50 temes al seu catàleg.

El seu equip de desenvolupadors té l’encàrrec de crear temes únics que juguin sobre conceptes de disseny minimalistes. Hi ha un element polivalent per als seus temes, però, que ofereixen reixes versàtils i diversos dissenys. I, per començar, en un mínim de temps, cada tema s’envia amb una importació de contingut fictici amb un clic.

Els temes individuals tenen un preu de 39 dòlars o podeu pagar 49 dòlars pel lot.

Pàgina web oficial

45. Temes de bavotasan.com

Completem la llista d’avui amb Temes de bavotasan.com.

Els temes utilitzen alguns dissenys realment sorprenents amb colors negres i dissenys intrigants. També podeu obtenir animacions integrades i moltes opcions de personalització, que se sumen a l’atractiu visual del vostre lloc. També podeu complementar els temes amb alguns dels complements de tercers més populars: complements excel·lents com BuddyPress, WooCommerce i WPML..

Les llicències individuals costen 69 dòlars cadascuna o podeu gaudir de tots els 16 temes per 99 dòlars / any. Els temes de bavotasan també ofereixen una versió lliure de personalització de cadascun dels seus temes sense càrrec en el directori oficial de WordPress. Això us dóna la possibilitat de portar-los a prova.

Pàgina web oficial

Pensaments finals

Recordeu-vos que, abans de comprar un tema de WordPress, n’hi ha prou de pesar.

Per descomptat, el disseny guanyador és sempre una prioritat màxima, però hi ha moltes coses sota el capó i darrere de les escenes que cal tenir en compte. Cal tenir en compte la qualitat del codi, les funcions integrades, la simplicitat de configuració, la velocitat del lloc web, SEO, la qualitat de suport i les integracions de complements de tercers en la decisió de compra..

L’altra cosa que cal tenir en compte és el preu. Molts clubs de WordPress valoren les seves membres en un nivell dissenyat per atraure-hi, per exemple, 50 temes per tres.

Si bé aquest tipus de promocions representen una relació qualitat-preu excepcional, realment, sí! – us heu de preguntar, realment necessiteu eliminar la quota de soci? Deixant de banda el millor valor per un moment, si només necessiteu un sol tema, només en necessitareu. Com a tal, podeu estalviar diners si opteu per la llicència individual.

És a dir, abans de comprar-ne, prova la demostració àmpliament, mira quins serveis addicionals ofereix el venedor amb el tema i decideix quant necessites gastar.

Molta sort!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map